Új privát üzeneted érkezett!

Edi-LAPtető!!!!!!!
pampalini
 
 


Pampalini elhiszem nekem sem lenne merszem tesztelni, sajnos volt már elég példa, hogy sokat késett de nem lett baba :cry: na de volt ellenpélda is. Kinek mit oszt a sors szerintem!!!!!! Én azt mondom ha tudom kb. mikor volt pé-m akkor 14 napon belül el kell váljon, ha nem jön piri reménykedhetem. HA vettem volna az elmúlt két hónapot amikor is 28. nap megjött és most 18. nap volt pé-m akkor reménykednék csak hasztalanul és tűkön ülnék most, hogy még van 2 nap hátra piriig és vasárnapra tuti beleélném magam. Pedig a valóság, hogy piri csak jövő keddre van tervezve 4-5 nappal későbbre. Tehát néha megnyugszom ha tudom mikortól is kell számolnom :wink:

Edii emlékszem, hogy a múlt hónapban össze vissza tette apé-d, na de reméljük most nem fogja elvégre olyan szépen előkezdett felfele menni mintha pé lett volna tegnap :lol: csak akkor megint rövid ciklusod lesz és nem tudom mennyire jellemző ez rád. Na majd 2-3 nap múlva okosabbak leszünk, reméljük a legjobbakat, apát tessék tornáztatni és nem lesz bibi!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


pampalini+++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

köszke! :)
pampalini
 
 


Csináltam szerelmetes vonalzót! Ha már mensziset most nem tudok...Olyan "üres" voltam

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok!

Termeltek ám! :lol:

Csige! Örülök, hogy jelentkeztél, hogy minden "rendben" van. Elég érdekes ez a védőnő, sok hasznodra nem lesz ezek szerint. Egy biztos, szerintem szigórúan pihenj! És tegyél fel nekünk pociképet, légyszi! :wink:

Móni! Hát, ma nagyon szép feladatod lesz, kisruhákat válogatni a lehető legszebb dolog, és nyugi a szülői miatt, az első mindenkinek nehéz(nem mintha tapasztalatból mondanám :oops: )!

Pampalini! Nagyon nagyon drukkolok Neked! Szerintem, ha a következő teszt is nega, menj dokihoz, mert már mutatnia kell vmit az uh-nak! Szívből kívánom a pozitív tesztet, és egy petezsákocskát! :wink:

Melisch! Neked is mennek a drukkok! Én reménykedem benne, hogy a szép hőgörbe egy kisbabát jelent, aki most fészkeli be magát anyucija pocijába!

Ediii! De jó, hogy jöttél! Szurkolok Neked, hogy most elkapjátok a pé-t!

Timi! Ha tegnap pozitív volt az lh, ma meg nega lesz, akkor sem vagytok lekésve semmiről, mert az első nega napon is fontos együtt lenni! Úgyhogy hajrá! Apára fel!!!!:lol:

Mindjárt jövök és beszámolok magamról is, de most van egy kis meló! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


hát igen most van vége ensinek vagyis elkapom úgy két naponta apát mert nem biztos már nekem sem a pé vagyis eddig tuti megéreztem mert tojásfehérjés volt a váladékom de csak egy napig és rá 14 napra mindig megjött mensi de most az elmúlt ciklusban semmi ilyen nem volt csak valami majdnem tojásfehérjés valami volt de nem mondtam volna rá hogy ez az volt de kb két hétre rá jött meg vagyis akkor az az volt csak lehet valami gagyi petécske lehetett azért nem volt olyan rendesen a váladékom sem :):):) de majd most ebben a hónapban tudjátok méhecskék, stb ...........................

Csige pihengess a védőnő meg már azt sem tudja mit beszél :):):)

pampalini igy van ha most is nega lesz a teszt azért menj el dokihoz

igen felvették oviba a gyereket vasárnap hozták a papírt este júniusban lesz az ismerkedő szűlői értekezlet annyira furi hogy már nekem kell menni szűlőire de hát ez az élet rendje :):):) mi még nem kezdünk összel mert csak januárban lesz három akkortól kezdhet így majd február elsejétől viszem hogy rendes hónap legyen :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!
CSatlakozom én is hozzátok!
Hajrá mindenkinek! :wink:
tacska
Eger
 
 


Pampalini!! Hatalmas a vonalzód, nagyooon jóó :lol: :lol:
a laptetőt szívesen átadom neked meg melischnek, nektek most nagyobb szükség van rá :wink:

melisch! igen , úgy néz ki,hogy megint rövid ciklusom lesz, pedig nem jellemző,eddig 2x volt ilyen, nemtom mi az oka :roll: ,de rajta vagyunk a témán,most nem késtük le :oops: :oops:

Pedi! Gyere és mesélj :D


tacska!! üdv köztünk, mesélj magadról :D

EDI
ediii
 
 


Szia ediii
Én most tájékozódgatok babaügyben, készülünk "legyártani" az első lurkót. Bár nem tudom, mikor fogom magam elég felkészültnek érezni...
tacska
Eger
 
 


tacska üdv köztünk!!!!!!sok sikert a babához!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


tacska üdv köztünk mesélj kicsit bővebben magadról

nika70
Salgótarján
 
 


Üdv Tacska!

Barnázgatok... Teszt negatív!

Most rohanok dógozóba!

Szép napot mindenkinek!

Holnap leszek

Kép
pampalini
 
 


Pampalini a fenébe a barnázást :evil: :evil: :evil: :evil: és a negatív tesztet, a fenébe mikor töri meg valaki ezt a sok sikertelen hónapot!! :?: olyan jól indult ez az év aztán február óta szinte megállt az élet.

Szerintem nálam sincs senki odabenn :cry: :cry: :cry: ma kicsit megint elment a hőm, holnap már DPO10 már be kellett volna ágyazódjon, hiszen pé óta csak 1-szer voltunk együtt de rá 2 napra abból már nem lehetett baba, csak időben foganhatott volna. Na erről ennyit, új pé új esély :roll:

Tacska üdv, próbálgasd szárnyaid és kérünk vonalzót a beszámolód mellé.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

pampalini: a franc essen a negatív tesztbe... piri meg mondjon le!!
(A képen a szomszédasszony babájával vagyok)

Tacska: szia. mielőbbi babásodást kívánok neked is :)

Timi
titimee
 
 


timi csak meg volt a tegnap vagy ma a pé-d, hajrá odabenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: tegnap még pozitív volt a tesztem :)) holnap tesztelsz?

Timi
titimee
 
 


utólag láttam de akkor ma tuti megreped a burok!!!!!!!! Nem nem tesztelek nálunk a spermaszám miatt minimális az esély a terhességre, így nem akarom elkeseríteni magam, még van akkor 4 napom reménykedni :lol: bár úgy érzem most sem sikerült. Nem akarom elhasználni a tesztem csak egy van és a negatív teszt lelombozna a hétvégére!

Kép
Kép
melisch
 
 


Szép jó reggelt!

Tegnap végül annyi ügyfelem volt, hogy már nem tudtam visszajönni!

Pampalini! Nagyon sajnálom!

Melisch! Már megbeszéltük, hogy amíg nincs piri, addig van remény! És az egy tizedes hő szerintem nem leesés! Tessék már bízni egy kicsit! Én drukkolok!

Timi! Neked is megy a drukk, most aztán tényleg mindent bele! :wink:

Ediii! Szerintem ez a ciklusod olyan hosszú lesz, hogy Magad sem gondolod! :lol:

Velem a helyzet az, hogy fájdogál a pocakom, megint úgy, mint márciusban, amikor ugye összejött és nem maradt meg. Szedem a duphastont, meg 3X2 Magne B6-ot. Egyébként, nem vagyok túlságosan bizakodó, mert szerintem "lekéstük" a pé-t. Doki bácsi két időpontot mondott, hogy együtt kell lenni, és mi csak a második alkalommal tudtunk együtt lenni, amikor szerintem az én petécském már nem volt életképes. Kötelező jelleggel vasárnap tesztelek( ami nem mellesleg az első házassági évfordulónk), mert szombatig kell szednem a bogyót és ha a teszt vasárnap nega, akkor ugye abbahagyni, ha pozitív, akkor meg tovább szedni. Hát ez van... :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi akkor te fogod megtörni a sort és végre hozol egy szép kövér + tesztet :):):) hajrá :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika! Köszi, ez kedves, de az a baj, hogy engem már a pozitív teszt sem tesz boldoggá, mert abban volt már részem egy párszor. Jó lenne, ha mindezt egy egészséges terhesség, nagyra nővő pocak és végül egy egészség babó követné! Reménykedem, hogy ha most nem is, de egyszer így lesz!
pedi
Kalocsa
 
 


pedi sikerűlni fog 3xra........nekem is sikerűlt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Bocsi,hogy eltűntem,de jövök-megyek állandóan!
Pedi! Nagyon szorítok,hogy terhesség legyen! Ha most sikerül,akkor ki is ír egyből a doki?
Pampalini! Nagyon sajnálom :cry:
Tacska! Üdv köztünk! Mesélj magadról!
Móni! Köszi,úgy tűnik,most jól van a savam,legalábbis azóta nem éreztem,vagy nem annyira intenzíven! Ti hogy vagytok? Meleget hogy bírod?

KépKép
KépKép
nyuszi81
 
 


MELEG VAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!! :? :? :? :?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita! Itt is meleg van, de én úgy örülök neki, mert nagyon meg vagyok fázva. Pociképet küldhetnél már!

Nyuszi! Örülök, hogy jobban vagy "savügyileg"! Egyébként, érzed már, hogy közeleg a "NAGY NAP"? Úgy értem, esetleg fáradékonyabb vagy, vagy bármi! Remélem, minden ok! Néztelek iwiwen, de nem láttam új képet! Légyszi tegyél fel nekünk, vagy nincs változás az utolsó kép óta!
pedi
Kalocsa
 
 


Most is pozitív a tesztem... nem értem, már három napja pozitívat tesztelek. Remélem a hcg teszt is ilyen lesz.

Timi
titimee
 
 


tacska!! akkor még csak most kezdtetek próbálkozni???

melisch! ne hülyéskedj, nincs miért aggódnod, hiszen még mindíg szép a görbéd!!!!!!! nézd meg az enyém ,ugrál ha kell ha nem :lol:

Pedi!! Úgy legyen :D és mindenkinek azt kívánom,hogy most már babásodjunk :wink:
nyuszi81!! nemsokára szülni fogsz, de jó :D utána Nita, majd Móni..., és utána remélem sorba mindenki.....


titimee!!! én is voltam így ,pont mentem a dokihoz mikor már 3 .napja pozitív volt a teszt és akkor azt mondta a doki,hogy már túl vagyok a peteérésen.....,

EDI
ediii
 
 


Pedi! A legutóbbi Uh felvételt feltettem,múlt hét szerdán voltunk. Csinálok majd magamról is és felteszem. Igazából még semmi különöset nem érzek,azon kívül,hogy néha megjelelnik egyik másik testrésze valamelyik oldalamon,meg hogy estére általában bevizesedek,de amúgy semmi. Már próbálom magam rávenni,hogy kezdjem el bepakolni a táskát a kórházba,de még nem vitt rá a lélek,pedig nem ártana :lol:
A meleget nem bírom úgy mint eddig,de inkább ilyen idő legyen,mint hideg és 8 féle ruhát kelljen felvenni.

KépKép
KépKép
nyuszi81
 
 


edii
Igen, "még csak most" fogunk hozzá. Keresnem kéne valami dokit, de itt Egerben a kórháznak eléggé rossz híre van, mióta Hospinvest, azóta nem is mentem a környékére sem...
Csak nem akarnék úgy járni, hogy hopp, terhes vagyok, most hová menjek, kihez forduljak? :P
tacska
Eger
 
 


sziasztok lányok megjöttem egy gyors bekukk.........pedi.-nagyon szoritok neked ragacsok ezzerrel repülnek.piri gyanúsan fáj a pocakom,annyira várom már,remélem ez az utolsó egy darabig nem látogat meg.patrikom beteg,kötőhártya gyulladása van reggelre összetapadt a bal szeme,mint egy "csipás kismacska".zajlik az élet hiába nem lehet unatkozni.pampalini-ne csüggedj,legközelebb minden oké lesz.....üdv tacska itt közöttünk.....
kistörpe
 
 


pedi küldtem képet!!!!!!!!ez 21+1 hetes!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szia Tacska!!! Most olvasom, h egri vagy! De jó!!! :D :D :D Szerintem nem olyan gáz a kórház, meg a nőgyógyászok, szülésznők nagy része ott maradt, nem ment el. Én Tárczy Dr Úrhoz járok már 9 éve, nagyon rendes, lelkiismeretes. Rendel az sztk-ban is és van magánja is. Ha kell a telefonszáma írj !!! :)

Tényleg jöhetne már valaki pozitív teszttel, már azt sem tudom, hogy hogy néz ki! ;) :)

Pedi, Melisch:DRUKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!
Melisch-akkor a férjednek nem sikerült megszaporítani a katonáit?

Kistörpe-remélem minél előbb megjön! Jobbulást Patriknak!



Hát nekem tegnap megjött rendesen, de kicsit meg is nyugodtam így. Ez van....

Kép
pampalini
 
 


Sziasztok!

Pedi akkor vasárnapra küldöm ezeket. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ remélem a teszt is ilyen lesz :)

melisch: hogy áll a görbéd? nekem ma leesett a hőm. nem tudom, miért.

Timi
titimee
 
 


Sziasztok,
Na csináltam pocakfotót, de nem tudom feltenni mert bekrepált a gépem, így csak jövő hét végén lesz ismét üzemkész, ezen a gépen pedig szinte semmi sincs feltelepítve.
Mi megvagyunk, pihizek ezerrel és tegnap eljutottam a fodrászhoz, végre valahára.
Ami viszont nagy újság, úgy tűnik megmozdult a kis drágám. Tegnap délután éreztem mintha belül motoszkálna, kaparászna :lol: Olyan vicces volt, majd figyelgetem most már.
Na megyek pihizni

KépKép
csige-bige
 
 


Sziasztok!

Kép Nita pocija
pedi
Kalocsa
 
 


Pampalini! Nagyon sajnálom pirit, de érzem rajtad, hogy nem vagy elkeseredve és nem is szabad, mindig csak előre és előre!!!! Nekünk másképp nem megy! :wink:

Csige! Szupi, hogy máris kezded érezni a kisbabát mocorgását! Minden ok lesz, és ahogy tudsz gyere majd! Puszika Nektek! :lol:

Nita! Bocs, hogy tegnap már nem írtam vissza, de nem volt időm. Hát, nem hittem a szememnek, mikor megláttam az üzit. Hatalmas a pocakod. A pocid láttán el is döntöttem, hogy nyáron mégsem szeretnék kismami lenni. Egyébként, Neked melyik terhességed jobb? Ugye Mátéval pont ilyenkor indult a terhesség, most meg már túl vagy a félidőn!

Timi! Érdekes a hőd tényleg, de én sajnos hő ügyben nem vagyok "szakértő"! Lényeg, hogy össze kell bújni! :wink:

Kistörpe! Sajnálom a kisfiadat, jobbulást Nektek! Piri sehol még?

Melisch! A hőd nagyon szépen alakul, esetleg valami jelet nem érzel?

Tacska! Üdv köztünk, kívánom, hogy hozzátok is minél előbb letelepedjen a gólya! :wink:

Edii! Neked is mennek a drukkok! Te most csinálsz lh-t?
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi-egyáltalán nem vagyok elkeseredve :) Tudom, hogy előbb utóbb nekem, nekünk is lesz kisbabánk. Csak még nem érkezett el az ideje...

Nita-jó nagy pocid van már! :) :)

Kép
pampalini
 
 


pedi a téli terhesség a legjobb....mátém juni 8-án fogant........tehát vele könnyebb volt!!!!!!
pampalini köszi! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok most nem sokat tudok írni. Összejött minden nem ecsetelem, olvastam mit irtatok de nem sokat jegyeztem meg, nagyon kivagyok fáradva. Bocsi, hogy nem reagálok mindenre.

Nyuszi azért lassacskán csomagolj nem érjen meglepetés. Férjem barátjáénak 5 héttel előbb jött szinte semmi nem volt készítve, a srác aztán minden nap rohangált a listával a kezében vásárolna a babának. Szerintem az sem volt kellemes.

Nita gyönyörű a pocakod !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Pampalini sajnálom pirit mi a fen baja volt, hogy 10 napot késett :evil: :twisted: :shock: Férjem nem volt február óta sehol nem beszél róla szerintem nem érdekli és én meg belefáradtam egyedül az árral szemben, azt hiszem itt végett is vetek az egésznek, lehet következő hónapban nem is mérem a hőm, teszt nuku. Nem lesz csoda ne bátorítsatok 1 évig próbálkoztunk spontán azt sem tudtam legtöbbször mikor kell megjönnie. Legjobb eredmény csak a tesztelés mellett lenne.

Pedi nekem semmi jelem, szerintem nem lesz semmi ez van már barátkozom a gondolattal Minden összecsap felettem de szívből kívánom, hogy neked most összejöjjön és a baba megtapadjon és elkezdjen fejlődni.

Timi nem tudnál képet feltenni a tesztekről, lehet nem is igazi + mind. A görbéd sejtetni enged akár egy mai pé-t is :wink:

Tudom nem írtam mindenkinek de szélvihar van az agyamban nem tudok gondolkodni, bocsi.

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch.... :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csige: akkor nagy az öröm, hogy már érzed a mocorgást? :)

nitacska: szép nagy :shock: pocakod van :lol:

melisch: a tesztekről tudok fotót készíteni, a tegnap előtti volt erős a tegnapi közepesen erős, ma még nem csináltam, de egy óra múlva fogok. kiváncsi leszek az eredményre. reggel kétszer is mértem hőt. mind a kétszer ugyanannyi volt...

Timi
titimee
 
 


titimee köszi!!!!!!!!
drukk neked is!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


timi várom mi lett a mai teszttel. Furi remélem most már nem lesz + és ma van pé-d általában a nagyon erős után már - kéne legyen elvégre az LH szint pé előtt a legmagasabb és nem esik vissza. De már én is elmondtam, hogy a fene érti ezeket a teszteket.

Kép
Kép
melisch
 
 


melisch: negatív lett a tesztem. azért ma még becserkészem apát :) ha már tegnap elmaradt...

Timi
titimee
 
 


Na akkor ok, a görbéd is erre utal!!!!!!!!!!!!!! Cserkészd be apát és minden ok lesz, hajrá!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Nita: nagyon szép a pocid és milyen szép gömbölyű :lol: Az enyém kis hegyes :lol:
Titimee: igen, nagy volt az öröm, bár azért kicsit kételkedem benne hogy ő volt e, de majd ma ismét hallgatózom :lol: délelőtt semmit nem éreztem, de lehet hogy ismét délután lesz aktív

KépKép
csige-bige
 
 


Hát, lányok, engem ma az a megtiszteltetés ért, hogy pociképeket rakhatok fel a netre! :lol:

Kép Csige pocija

Csige! Nagyon cuki a pocid, ugyan kg-ban ez mennyit jelent?

Melisch! Sajnálom, hogy így le vagy lombozódva! Hidd el, nekem is vannak rossz napjain. Akkor kitörök és eldöntötm, hogy a következő hónaptól nincs babára készülés, magammal fogok foglalkozni és nem akarok babára gondolni, aztán mindig jön egy "szellő", ami visszabillent a jó útra! Mi is egy éve próbálkozunk, de engem ez már nem is idegesít. Korábban sokkal jobban zavart, hogy telnek-múlnak a hónapok, és megint megjött. Néha nagyon kilátástalannak látom a helyzetet és távolinak az anyaságot! Remélem, nem igazolódnak be ezen rossz pillanataim!
pedi
Kalocsa
 
 


Csige ez igen de csini vagy!!!!!!!!!!! Amint látom ügyesen csak pocira raksz :shock: :shock: semmi fenék comb :shock: de jó neked!!!

Pedi érzem, hogy ez mélypont de most nincs kedvem erősnek lenni. Kilátástalan minden még az is, hogy mi lesz holnap ilyen világba még gyereket is szülni aztán azt nézd, hogy osztod szorzod, hogy fussa a széle a hosszával :twisted: :twisted: férjem meg nem sok mindent beszél meg velem, mindig az a duma, hogy amíg ő tudja egyedül elintézni a problémákat én nem foglalkozzak velük és nem is köti az orromra, majd ha nem boldogul szól :shock: :shock: Ilyen béna nem vagyok, hogy óvjon még a szellőtől is, de nem akar engedni. Na mindegy, majd elmúlik volt ez még így sem.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Íme a kép a tesztekről.

Kép

Csige: nagyon csinos kismami vagy :wink: [/img]

Timi
titimee
 
 


Ennyit a negatív tesztemről... a délutáni teszt ilyen szépen becsíkozódott.

Timi
titimee
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?