Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gratulálok minden frissen szült anyukának! :)

Remélem nem sokára én is köztetek tudhatom magamat. Úgy néz ki Danika még egy kicsit elidőzik odabent. A Margitban 1 hetet hagynak túlhordani, aztán indítják. Valószínüleg jövő hét kedden legkésőbb indítják nekem is, de nagyon szeretném elkerülni ezt a felállást. Úgy várom már a kis manót! :) Ha ma nem jön, akkor már nem bika, hanem ikrek csillagjegyű lesz Danácska. :)

Annus, a montázst jó ötletnek tartom. Csak a szülés után legyünk egy kicsit szalonképesebbek. És küldjük majd mi is a fotót! :D

Szép napot és jó babázást mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Képzeljétek, még ezt szerettem volna írni, Samu is kapott egy kis tejet, mert Danó nem ette meg az egészet, amit felmelegítettem neki, elrakni meg úgy már nem lehet, szóval odaadtam tesónak, aki úgyse kapott annak idején eleget... :lol:

Jó étvágyat mindenkinek, én megyek, hamarosan ledőlök, csak még egyet eszik Danó, és remélem, hogy az éjszaka után hagynak egy picit aludni... Én nem aludtam, csak 2 órát éjjel.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Csadra, azért egyszer csak megszületik a ti Dánieletek is! :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Csadra!
Hamarosan akkor neked is meglesz a baba!!!!Nem baj az ha ráhúz egy picit,de remélem h elindul kifelé magától!!!Drukkolok!!!

Úgy látszik ez a borotválás is máshogy meg mindenhol...ja amúgy lehet h ha nem császár akkor nem borotválnak annyit...passz! :lol:

annus11
 
 


Halihó!

Visszaolvasni max. később lesz időm.
De Szofinak hatalmas gratula a manóhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tegnap kicsit átgondoltam az egészet és fejben összeraktam egy tervet, muszáj szabályoznom a picit, mert a kaja-hasfájás-nem alvás-sírás ördögi köréből ki kell jönnünk.
Mohó a gyerek, all day kajálna....nekem kell szabályoznom.
Szóval tegnap miután 6órán keresztül üvöltött (ebből 3 órát lógott a cicin....), nem adtam naki cicit, hanem kidekkoltuk a kövi kaja időt....majd megszakadt a szivem, de muszáj volt. Aztán este fürcsi, szellőztetés,kajcsi,szunya....éjjel csak 3,5-4 óránként kelt, ami nagy haladás nálunk!!!!!
Panndi mintájára építettem a tervem....muszáj úgy megközelítenem, mintha egy munkáról lenne szó, szereték következetes mama lenni. :)
Szóval napközben 3 óránként van kajcsi, max. 20 percig. Közben folyamatosan kajál, ha már látom, hogy csak játszik, akkor elveszem a cicit. Ha hisztizik, akkor ringatom-leteszem-simizem-ringatom-leteszem....de nem adok neki több kaját....mert mohózik.
Ha kell 3 órán keresztül csinálom, de nincs kaja.
A súlyát visszanyerte...sőt már hízott is! Szóval nem éhezik, az tuti.
Sírni max. 10-15 percig hagyom, aztán megszeretgetem.

Éjjel megpróbálom 4-5 órára kitolni a kaját.

Na, ez a terv, tegnap du óta lépett életbe....és eddig úgy néz ki sokkal jobban működik, mint totál a gyerekre bízni mindent.
Panndi! Nagyon jó, hogy leírtad a 'poroszos módszered'!!!!!!!!!
Én is megpróbálok valami hasonlót.

Kutyafüle!
Nálatok mi a helyzet??????

Kép
mozza
 
 


mozza: örülök neki, hogy ha segíthettem és bejön a módszer. Pár napig lehet, hogy nehéz lesz az elején, de szerintem megéri :)
Vendég
 


Sziasztok,

Szofi, Novygirl nagy nagy gratula a babákhoz!!!

Emese, neked drukk mert szerintem most te vagy a kővetkező szerintem az tuti magzatviz lehetett.

A babák nagyon de nagyon szépek mind.

Hannáknak Boldog névnapot kivánok én is.

Már én is szeretnék babázni, mostmár el intéztem én is mindent amit akartam, úgyhogy mostmár mennék nagyon.De semmi előjel nincs a dolognak annyi hogy, este rengeteget keményedik a pocim más nem.

Panndi, módszere nekem is nagyon tetszik kb. igy csináltam én is Jázminnal anno és olyan jó volt az éjjeleket szinte végig aludni. :D

Megyek pihenek én is mig Jázmin alszik.

Szép napot nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Pingi: Nóri csudaszép baba! Ne is gondolj rá, hogy nem tudod ellátni! Butaság! Számomra is az első időszak Tücivel egy nagy káosz volt. Aztán szépen lassan kirendeződtek a dolgok. A cicidet masszírozd, fejjél ki egy kicsit belőle, hogy ne legyen kemény és használj esetleg bimbóvédőt. Nekem is ezt tanácsolták és bejött. Aztán pár nap és lelohad a cicid, és menni fog az a szopi simán!!!

Boldog Hanna-napot a sok pici Hannának!

Pandi: szépek a lányaid neked is!

Kutyafüle: na úgy látszik, megint én leszek, aki a keményet adja, de nagyon megütötte a fülem az a mondatod, hogy baromira sajnálod magad. Hát látod, épp ez a baj!!! Ha kevesebbet sajnálnád magad és foglalkoznál helyette inkább mással, sokkal könnyebb lenne minden. Vedd komolyan Dóri szavait, nagyon szépen leírta, hogy az a pici baba teljesen rád van szorulva, csak tőled függ, te vagy neki a minden! Te hívtad életre is, nem ő kérte... Szóval rajtad van a feladat és a felelősség, hogy odaszentelődj neki és ne a saját szükségleteiddel törődje. Olyan rövid ideig tart ez, aztán észre se veszed és már azért fogsz neki könyörögni, hogy ne röpüljön ki!
Most utálhatsz nyugodtan! :mrgreen:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok, gondoltam bejelentkezem, írtam egy kisregényt, és elszállt! :x

Sebaj, csak most nem tudom újra szó szerint leírni! :oops:

Minden babához szívből szeretnék gratulálni! :lol:

Még nem olvastam vissza, de ha jól tudom a tesóm tudósított benneteket mindenről! 8)
Köszönjük a kedves gratulációkat és a bókokat is Julcsi nevében! :wink:
Sajnos nem szopizik, így nálam az időt a fejjés veszi el, de legalább tudom mennyit eszik a drágám! 60-80 ml között 3 óránként! Remélem ez elég lesz a gyarapodásunkhoz! :lol:

Lenne egy kicsit intim kérdésem, azokhoz, akik már szültek! :?: Nektek hogy áll a hasatok a visszahúzódásban? Én hasleszorítót hordok a műtét miatt, de a hasam alja még nagyon lóg, ez elfog tünni egyáltalán? :?: :?:

Köszi, és szép, nyugis napot kívánok mindenkinek! :D :D

KépKép
ancsika80
 
 


Pumukli! Írtam privit! Remélem ez elment, mert most láttam, hogy amit tegnap küldtem még mindig a kimenő fiókban van. :evil:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pumukli! KÖSZÖNÖM!!!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Haliho!
Szofi, CSorna GRATULAAAAAAAAAAAA!!!!

Közkívánatra fodrász utáni kép a blogon ;)

Tegnap azt hittem, átalusszák az éjszakát... Apa 3 órán keresztül kinlodott veluk, mig en fodrasznal voltam, mire hazaertem, eppen elaludtak, este fél kilenctol hajnali kettoig aludtak!!!!! Kipihentem ebredtem es vmi furcsa volt.. Jaaa, hogy nem sirtek kozben, hogy ehesek... na utána bepotolták : ))))) 3 óránként, ahogy szokták :)
Vendég
 


Sziasztok!

Novygirl, gratulálok!!!

Panndi, én is irigylem a hintalovatokat! :lol: Nekem volt gyerekkoromban, de sajnos a keresztfiam tönkretette, így most majd vehetünk újat a lányoknak.

Nekem a varratok 4-5 hét után estek ki, de a dokim szerint ez extrém eset, jóval hamarbb szokott. Egyelőre még nyoma sincs, hogy lazult volna, csak húzódik.

Ancsika, a has nagyon alkati kérdés, hogy kinek mennyire húzódik vissza. Én Gyöngynél hordtam leszorítót,most nem, mégis szerintem már laposabb, mint ilyenkor Gyöngynél volt.

MOzza, ha majd nem bírom az óránkénti éjszakai kelést, akkor visszatérek hozzád az etetés témában. Irigylem Tinut, hogy ennyire lazán áll hozzá, én ha fáradt vagyok, nagyon idegbeteg tudok lenni, de egyelőre még jól bírom, hogy csicskáztat Iringó, csak nem tudom, hogy meddig.

Annus, jó az ötlet!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Lehet hogy meglesz a drukkotok hatása?!!! :D
Úgy néz ki eltávozott a nyákdugó! Várom a férjemet, hogy bemenjünk a kórházba. Izgulok, mert az orvosom pont vidéken van, tehát ha szülünk, akkor az ügyeletesnél. :(

Sógornőm ír majd, hogy mi lesz a vége!

Szép napot!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Tinu!
Egyetértek veled!Még a legnyugisabb babáknál is fáradt az ember stb.De hát ez a legkevesebb!!! :wink: Izus se az a mintagyerek,de igyekszem minnél elöbb megoldani a problémáját :lol:


Ancsika!
Én nem hordtam hasleszorítót,de azért ne sürgesd a dolgot!Kel jó pár nap mire visszább megy a méhed,aztán h a hasad mikor fog...nekem is van kis úszógumi,de szerintem ezt csak tornával lehet majd eltüntetni....Még csak 1 hét telt el!Ez kevés idő ám!!!! :wink:

Ági!
Jön a te várva várt nagy napod is!!!Nálatok hogy lesz.Ki vigyáz Jázminra?Megy a nagyszülőkhöz?Izgatott már a tesó miatt??

Mozza!
hurrá!!!Ügyi vagy!Meglátod pár nap és álom gyereked lesz!!!!Meg kell neki "tanítani" hogy mennek a dolgok evés és alvás terén :wink: Még nem tudhatja szegényke :lol: :lol:

annus11
 
 


Csadra!
csak a nyákdugó távozott?Akkor még nem kell bemenni!!!Ettől még lehetnek napok, is hátra!!!Magzatvíz nem folyt el?Mert csak ez esetben ildomos elindulni!
De a lényeg h haladsz te is!!!+++++


Jut eszembe...EMESE??????

annus11
 
 


Anika irta nemreg:
Megszulettek a babaim 22.30-kor Burokrepesztes, majd ket ora mulva kint voltak. Reka es Emese. Az egyik baba 3100g es 51cm, a masik 3200g es 50 cm.
Vendég
 


Petra!
Príma lett a hajad!!!!Gondolom jobban is érzed magadat!!!Nekem is kéne menni vmikor...de még húzom :lol:

annus11
 
 


jaj de jó!!!!Anika gratulálok!!!!!!Akkor még tegnap születtek?

annus11
 
 


Igazából ha tudná magát szabályozni, akkor nem 'szigorítottam' volna be, de annyira mohón kajál, hogy minden kaja után fájt a pocija, meg még többet szeretett volna enni, hogy megnyugtassa magát.
Én hülye aggódó mami, meg adtam neki, ha kell 30 percenként...néha 110gr-ot eszegetett másfél óra alatt!!!!!!
Naná, hogy nem bírta a pici pocija.
Szóval ki kell tartanom, remélem, hogy igaza lesz Panndinak és pár nap alatt megszokja. Így lesz 2 kiegyensúlyozott szülője és nem 2 idegbeteg rabszolgája.
Ez neki is jó és nekünk is.
Ráállítottam magam a napi 5 liter folyadékra, hogy a tejjel ne legyen probléma és a 15 perces szopi alatt megkapjon mindent.

Na, így állunk csajok...drukkoljatok, hogy bejöjjön.
Kemény meló az tuti, de bízom benne, hogy belejövök.

Kép
mozza
 
 


Anika: sok szeretettel gratulálok! Nem semmi vagy, ilyen sokáig, és ilyen nagy babákat :shock: :lol:
Vendég
 


Anika!

Gratula!!!!!!!!!!!!! Akkor nem kellett csaszi és majdnem végig kihordtad mind2 babát....sőt, mind2 csaj mérete álom!!!!!
Nagyon ügyi vagy!!!!!!!!!

Kép
mozza
 
 


Mozza!
Iza is ilyen volt!!!Írtó mohó!!!És azért mértem h ne egyen sokat!!!Pedig ő 3 óránként evett!!!
Nyugi,menni fog!Megszokja hamar!Rájön h neki is jobb így!!!


Ja számolni se tudok...akkor ma lettek meg a babák :lol:

annus11
 
 


mozza: drukkolok, hogy hamar megszokja :) Nálunk most úgy alakult, hogy Fruzsi átállt a négyóránkénti evésre, így most ötször eszik egy nap.
Vendég
 


Anika babái nem ikres méretűek :) Mondjuk hatalmas hasa volt, teljesen érthető módon :)
Vendég
 


Szerintem tegnap 22:30-kor lettek meg, a borokrepesztés már új mondat, nem? :roll:
Vendég
 


Anika, gratulálok! És nagyon büszke vagyok rád, hogy természetes úton bevállaltad az ikreket!!!
(Utólag megírom, hogy anyukám is iker volt, közte és a huga között 9 óra telt el!!!!!)

Petrus, csini vagy!!!!

Most én is elkezdtem méregetni Iringót, mert nagyon összevissza eszik, most 60-at evett meg, kis nyűglődés után elaludt. Nem szeretnék a mérleg rabja lenni, de aggasztott, hogy kevés a tejem, de szerencsére még van.

Ma végre sírtam! :-) Már aggódtam, hogy a szülés óta egy könnycsepp sem jött ki, mi van a kiürülő hormonjaimmal? :-) Erre ma apa beszólt nekem egyet, nem durvát, csak olyan Sanyásat és elkezdtem bőgni, ő meg szegény nem győzött vigasztalni, hogy ne haragudjak, csak viccelt. Mondtam, hogy nagyon fáradt vagyok és ameddig nem alszom éjjel legalább 4 órát egyhuzamba, addig ne "viccelődjön". Gyöngy kb 2 hetes korára már 4-5 órát aludt éjjel, remélem Iringó is így tesz majd.

Pumukli, neked mennyit alszik Kolos éjjel?
Vendég
 


Anika az ikres fórumra küldte az sms-t, onnan szereztem ;) Sztem tegnap születtek meg!

Annus! Újjászülettem : )))

Farkas!
Nagyon cukik a kislányok!

Panndi!
Olyan hintaló nekem is KELL!!! : )))
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.20 13:47-kor.
Vendég
 


Anika! Nagy gratula a 2 hatalmas babádhoz! Ügyesek vagytok! Ritka szép súllyal születtek!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jajj, és a Hanna babáknak boldog névnapot!!!

MOzza, és 15 perc alatt ki tudja szívni ami elég? Iringó nagyon lassan szopik, neki jó fél óra kell, hogy meglegyen az adagja.
Vendég
 


Petrus! Igazi kis nyomozó vagy! A frizid pedig nagyon trendi!

Kép
Kép
g_reny
 
 


petrus: hintaló :lol: Jó lett a hajad, én a kozmetikust várom, ma este megyek :lol: Meg úszni nagyon mennék, de még négy hét...
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem is írt Anika, hogy megszülettek a babák, természetes úton! Itt is gratulálok neki és nagyon büszke vagyok rá, mert ikreket várva végig odahaza, egy kisfiút már nevelgetve, a legvégéig bírta és ezt megkoronázta egy természetes szüléssel. :shock: Ez nem semmi!

Én kicsit szomorkodtam ma, mert éjjel volt vagy 2 óra nyavítás, reggel jó álmos voltam.

ja és Annus tőled akartam kérdezni, hogy hogy bírod vagy milyen érzések vannak benned, most hogy a férjed több napig nem lesz ott veletek?

Kép

Kép
adraci
 
 


Anika
GRATULÁLOK A BABÁKHOZ! Nem semmi méretek! És ezek szerint sikerült természetesen!

Petrus
Tényleg csini az új frizura!

Böbi
Általában 8-kor alszik el este, 11 körül ébred először, utána 2-3 között, majd 5-6 között. Ezután is visszaalszik, Maja 7 körül kel, vagy felébreszti, vagy nem. Nem panaszkodhatok, kb 3 óránként kel és utána egyből vissza is alszik.
pumuklii
 
 


Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Farkas!

Olyan mint egy pióca. Ha már a sírástól elkezd csöpögni a cicim, akkor 15 perc sztem elég, mivel folyamatosan nyomatja. :oops:
Ha kicsit lassabban jön a tej, akkor azért ráhúzhat még 10 percet.
Eddig tegnap, meg éjjel elvettem 15 perc után a cicit (már a száján folyt ki és csak cuppogott), ma már 15 perc után kiesik a szájából magától.
Remélem hamar beáll, bár illúzióim nincsenek, gondolom lesz azért még fight...de ki kell tartanom.
Néha mérem, hogy mennyit evett. Próbálom majd azt is egységesíteni.
Fejni nem fejek. Majd ha több kell neki, akkor beállítjuk....1 napig gyakrabban cicizhet majd, meg aznap minden szopi után fejek, hogy több termelődjön....biztos az nehéz nap lesz, de szeretném, ha beállna a kereslet kínálat.

Kép
mozza
 
 


Mozza, és mérted, hogy mennyit eszik 1 alkalommal?
Vendég
 


Sziasztok!

Én vok Csadra sógornője.

Szóval csak mi tippeljük, h a nyákdugó, a lényeg, h vérzett, a szülésznője tanácsolta, h menjen be mindenképp, mert megvizsgálják! Már bent vannak, várom a híreket :P

GRATULA A BABÓKHOZ!!!

Kati

Kati&Lizi

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
papillon
Budapest XV. kerület
 
 


Mozza!
nekem is kb 15 perc és bevágja az adagját!!!Lehet h néha annyi sincs!És nekem is néha csak úgy folyik!Épp csak nyelnie kell!
Már a kórházban azt a 20ml-t is 2 percen belül benyelte!!!

Adraci!
Hát majd meglátjuk...ahhoz már hozzászoktam h minden hónapban oda van pár napra...de sajnálom h lemarad Izusról. :( Még akkor is ha jelenleg nem sok mindent csinál...de pl pénteken lesz 4 hetes és az apja nem lesz itthon :roll: Ma reggel mikor elment adott neki egy puszit :(
Amúgy sűrűn beszélünk mert ingyen van,na de az azért más.Viszont amikor hazajön szombaton akkor nagyon nagyon fogunk örülni,és most már mindhárman :lol:
Főznöm így nem nagyon kell,vagyis nem annyit!Ennyivel máris kevesebb a dolgom! :wink:

annus11
 
 


Papillon!
Köszi az infót!!!Várjuk a híreket!

annus11
 
 


Mi megjártuk ma a védőnőt súlymérésre. Csongi 3640 g, 3360 g-mal engedtek haza a kórházból. A védőnő megkérdezte, hogy nem sok-e ez a hízás egy kicsit? :lol: Szerintem nem az, de örülök, hogy nemsokára eléri a születési súlyát, Tücinek ehhez majdnem 3 hét kellett. És egyben ez volt az első séta is! Kiszabadultam végre a börtönömből! 8)

Ma kb. 6 órát aludtam 4 részletben. Napközben nem tudtam aludni, mert vendégek voltak. Meg Csongi sem nagyon akart ma aludni. A védőnő is mondta, hogy ne szoptassak x órán belül, de megmondom őszintén, tojok rá. :wink: Böbi, azért nem óránként kelek éjjel, azt asszem én sem bírnám. Vagyis igen, ha muszáj lenne. Nekem ez is kemény, hogy kb. 2 órákat tudok egyben aludni, mert Csongi minima fél órát lóg a cicin, és reggel felé nem mindig alszik vissza azonnal, hanem van, hogy több ideig tart, míg visszaaltatom.

Petrus: a hajad nagyon szupi! Nagyon szép vagy!

Anikának nagy-nagy gratula a lányokhoz és a szüléshez is! ANnyira ügyes csaj!

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, nem is írtam, hogy tegnap váltottunk egy sms-t Heannal. Azt írta, hogy jól vannak, ha minden igaz, ma már lesz gépük. Remélem, jelentkezik!

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Kicsit magamhoz tértem éppen.
Volt délben a doktornő, kicsit áttárgyaltuk az (túl)etetés-időrend-igény szerint témákat, nagyon segített. Utána, hogy tökéletes legyen a tanácsadói köröm, beszéltem Lacival, Anyával és a nővéremmel, így már teljes a kör, tudom, mit kell tennem :). Jön egy kis rendszer az ifjabb fiam életébe, mert ha félóránként zabál (márpedig nem eszik, hanem zabál :)), akkor ördögi kör. Ez gyanús volt már egy ideje, hogy amilyen szorgalmasan szipkázik, félóra után nem lehet éhes, csak mindig megsajnáltam. De hál' Istennek mindenki megerősített, hogy nem csak a kaja létezik, mint vigasztalás, és néhány napon belül ráállnak a csecsmők a rendszerre. Szóval megerősítem magam, hajrá acélszív (és éljen a cumi!!!), cél a minimális rendszer.

Mozza, Kutyafüle, kitartás!!!!!! Napról-napra jobb minden és egyáltalán nem tart örökké! Még az jutott eszembe, hogy első gyerek mellett az is segíthet, hogy Ti magatoknak felállítotok egy "napirendet", pl. ha törik, ha szakad 8-kor reggelizem, 1-kor ebédelek, 8-kor vacsorázom, vagy bármi ilyen minimálprogram. Lényeg, hogy legyenek biztos pontok, amik persze nem percre pontosan teljesítendők, de legyenek meg! Az evéshez kötni ezt meg direkt praktikus, mert arról nem szabad elfeledkezni! A másik, hogy lehet, hogy érdemes feltankolni olyan kajákból, amiket csak úgy be lehet kapni, pl jó reggelt kekszek, müzliszeletek, ilyesmik. Ezt leginkább vész esetére, de jutlomfalatkának se rossz :)

Panndi, egy kérdés még a Módszerhez: Te adsz cumit Fruzsinak? Mert úgy én is egészen el tudnám képzelni a dolgot, csak ugye a sok aggasztó cikk a cumizavarról...
kalloni
 
 


Halihó!

Mozza! Örülök, hogy próbálsz rendszert vinni a dolgokba, nekünk is ez vált be Samunál, és most is úgy tűnik, hogy kialakulóban van, amit anya-apa szeretne. :) De persze nem várom el Danótól, hogy egyből úgy működjön, ahogy szeretném, szeretettel tanítgatom. :)

Papillon, köszi, hogy mesélsz! Hajrá Csadrának!

Anika, WOW! Sok szeretettel gratulálok én is a lányokhoz, Isten hozta őket!

Petrus, király a hajad! :)

Kutyafüle, gyere vissza, remélem, nem haragudtál meg ránk...

Annus, Anikáék lehetnének rózsaszínek, nem? Ott 2 kislány van... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Helló, Kalloni! Akkor nálad is hasonló a projekt, mint Mozzánál. Hajrá! :)

Nálunk még az vált be, hogy (és így már a legelején alustak 6 órát egyben a fiúk) a fürdés késő estére tolódott (mi mindig fent vagyunk éjfélig), és ebben az időszakban kicsit ébrentartjuk a manót. Itt jó sok kajcsi, és jó nagy lefárasztás eredményeképpen valóban szüksége van a hosszabb alvásra. És jól is esik neki. :) Előtte meg nem nyúzzuk, szemmel láthatóan örül neki, hogy foglalkozunk vele. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Novygirl hatalmas gratula!
Anika nektek is,szép nagyok lettek a lányok!!
Mi is voltunk védőnőnél.Hulla vok.Hanna 2840gr és 51 cm.Sokat hízott,mert 1 hete 2440gr volt.
Még takarítok,meg jönnek köszönteni.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát igen, minden gyerek más. Csongi nem zabálógép. Ő lassan szopik, szerintem roppantul nem hatékonyan és gyakran csak cumizik. Hiába van sokat mellen, van, hogy csak pár korty tejet nyel, a többi csak cumizás. Így nálunk nem áll fenn a túletetés veszélye. Viszont szinte állandóan a cicit keresi. Tüci nem volt ilyen. Ő elvolt azzal, ha kézben, vagy hason volt. Szóval nyilván ez a cicikeresős viselkedése is arra vitt engem, hogy inkább az igény szerinti szoptatást válasszam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita, ügyes Hanna! :) Pihenjetek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Hú, Novygirlnek nem is gratuláltam még! :oops: Gratulálok akkor! :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, Csonginak biztos erre van szüksége. :wink:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: