Új privát üzeneted érkezett!

Mhmmm..........nagy csönd van! :roll:
Vendég
 


Hellóka!
Igen, megjött miki, de a rendszeresség az jó benne. Kicsit sokáig hívogattam ma délelőtt a klinikát, felváltva a mobil és vezetékes számot. Sikerült, csak kitartónak kellett lennem. Szerdán megyek kora délután Murber dokihoz! Csak beindul végre a 2. inszemi!

Adri, szuper, hogy sikeresen letudtad a vérvételeket, holnap csak ügyesen, rem. hamar lesz időpontotok!

Röpcsi, ez az, csak érdeklődj az eredmények után! Derüljön ki neked is mihamarabb mikor kezdődhet a program.

Twist, mindjárt itt a szerda! Nagy nap lesz, majd gondolok rád, én is klinikázom aznap! Hamarosan bővülhet a tabella!

Ditke, mi volt ma? Mikor fekhetsz be műtétre? Minden rendben volt?

Rena, átérzem a helyzeted meló ügyben! Kitartást a sok dologhoz, intézni valóhoz, tudd le őket ügyesen, s gyere levelezni!
Vendég
 


Sziasztok! :D

Adri

De jó most már túl vagy a vv-eken!!!! :D :D :D Hurrá!!!!! :D :D :D
Még a párod eredménye kell, de az is megvan hamarosan!!!! :D Nagyon kíváncsi vagyok hogy mit fognak találni!!! :wink: :shock:
Néztelek, de mivel nekem 1-re kellett mennem, te már tuti régen leléceltél akkorra!!!! :lol: :lol: :lol:

Röpcsi

A kártyapartis sztoridon jót rötyögtem magamban! Mintha magamat láttam volna!!!! :lol: :lol: :lol: Szentül meg vagyunk győződve hogy most akkor már tutira összejön, és ne akarjon ennek senki sem az útjába állni, és minden klappoljon!!!! :wink: :oops: Csakhát ember tervez Isten végez ahogy mondani szokták!!!!! :wink: (nem vagyok vallásos, így elnézést ha valakit megbántok ezzel!!! :oops: )
Köszi a privit!!! :wink:
Na én most tutira nem tornázok, majd csak holnap!!!! :( De minden elismerésem a tiéd hogy az éjszaka közepén is neki állsz tornázni!!!! :wink: :D

Kedi

Drukkolok hogy minél hamarabb a kezetekben legyen a lakáskulcs!!!!! :wink: :D
Sikerült beszélni a klinikával????

Twist

Nagyon szupik a képek!!!!
Mindjárt szerda!!!! :wink: :D
Sajnálom hogy pont a vendégek előtt kerültél kellemetlen helyzetbe, de a tüneteknek csak örülni lehet, mert jeleznek, hogy HÉÉÉÉ, ITT VAGYUNK!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Rena

Na mizujs veled???? Hogy vagy???????


Ma voltam a klinikán! Megvan az időpont jún.16-án lesz a műtét, előtte való nap kell befeküdni!!!!!
1-re kellett mennem, 12 óra 40-től ott vártam, persze sem Anna, sem Kati nem volt a helyén, ott vártam majd fél órát, közben értekezletet tartottak. Az altatóorvos 1-től rendelt, rengetegen voltak, oly annyira hogy felküldtek bennünket az intenziv osztályra, ahol egy másik doktornő besegített a vizsgálatba, aztán irány vissza Murberhez. Majd míg én wc-n voltam Kati bevitte a papirjaimat Murberhez, aztán üzent hogy a portánál találkozunk, a főorvosi bemutatásra. Bevitt engem meg a papírjaimat, egy vetkőzőbe le kellett vetkőznöm, majd jó darabig ott várakoztam addig referált Murber rólam, majd szól hogy kész vagyunk, öltözzek!!!! :D Úgy örültem mint majom a farkának hogy megúsztam!!!! :lol: :D Majd az asszisztens nő kérdezi hogy: Itt nem lesz bemutatás??? :shock: Azt mondja Murber:Nem már készen vagyunk!!!! :D :D :D
Azt mondta hogy megint csinálnak átjárhatóságit és megnézik hogy mizujs odabent, de lehet hogy az egyik petevezetékemet ki kell venni, aminek a vége le van zárva!!!!!! :shock: :cry: De lehet hogy mindkettőt!!!!! :cry: :cry: :cry: Nem azért hogy kiszúrjanak velem, hanem hogy ne legyen egy esetleges méhenkívülim!!!!! :
( :?
Vendég
 

 
 

Sziasztok!
Adri, drukk holnapra a párodnak, kiskatona leadás ügyben! Aszem egy hét az eredmény.

Ditke, de jó, hogy megvan a műtéted időpontja!!! Juhéj!

Mindenkit puszilok, kicsit kivagyok ma, rosszul éreztem magam, szenvedek a munkahelyen. De felvidít, hogy szerdán UH és talán lesz legalább egy szikhólyagom. Legyetek jók, amint jobban leszek, jövök:)
Vendég
 


Helló Ditke!
Azta mindenit! Mozgalmas egy nap volt. Hűűű, már kilátásba helyeztek egy ilyen kimenetelt a műtétnél?! :shock: :? :shock:
Ez sokkoló lehetett!!!! Nem semmi, szegény Ditke, hogy fogadtad? Kinél volt pontosan a bemutatás? S majd egy hónapot kell várni a műtétre? Ilyen sokan vannak? Ez hosszú idő!!!
Bocsika, ha sokat kérdezősködök! :oops:
Vendég
 


Ja, azt nem írtam, szerdán megyek vizsgálatra, rem. már jó hírt mond Murber doki!
Képzeljétek, holnap reggel érkezik az értékbecslő, úgyhogy ez a hét is mozgalmas lesz, de nagyon!
Twist, jobbulást, közelít a szerda, kitartást!
Vendég
 


Twist

Sajnálom hogy így megvisel a rosszullét!!!! :( :( :( Jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :(
Már lehet hogy szívhang is lesz!!!! :wink: :D Lehet hogy kettő is!!!!! :wink: :D


Na én dokit csak futólag láttam!!!! :lol: :lol: :lol: A vetkőző volt amit tüzetesen meg tudtam nézni, azonkívül szinte senkit sem láttam!!!! De nem is bántam hogy nem matatnak!!!!! :lol: :lol: :lol:
Murber azt mondta ha ki is kell venni, megpróbálja laparoscopiásan kivenni, ha nem megy akkor laparotomia lesz. :( :( :( Nem voltam feldobva hogy őszinte legyek!!!!! :cry:
Ráadásul az altatóorvosnál 3/4 3 után végeztem, a bemutatás meg 3-tól volt!!! :shock:
A műtét pedig azért ilyen soká, mert kb. 2-3 hétre már előre be voltak programozva a betegek, láttam a műtéti előjegyzést, ráadásul nekem a menzimhez is kell igazodni, mert ilyen műtétnél csak menzi után szabad csinálni, mert ugye menzi után a nyálkahártya elkezd megint felépülni stb.....

Nagyon bízom benne hogy mindkét petevezetékem megmaradhat!!!!! :wink: :D
Vendég
 


Jaj!!! :oops:

Röpcsi te kérdezted!!!! Fatárolót betonoztuk meg kerítést hogy majd a kutyák ne tudják összevissza szaladgálni az egész portát!!! :wink: :lol:

Szerintetek hülyeséget csinálnék azzal ha Murbernek műtét előtt adnám oda a pénzt???? :shock: :roll: :? Hátha megmenti a petevezetékeimet!!!! :wink: :? :shock: 8)
Vendég
 


Sziasztok!

Adri!De jó,hogy végeztetek a vizsgálatokkal!Remélem minden eredményetek tökéletes lesz!

Röpcsi!Gratula a laptetőhöz!Remélem a lábad hamar rendbejön!

Kedi!Sajnálom,hogy megjött! :( Hát a munkáról és az itthoni teendőkről,hogy most tudtam csak a géphez jönni.De itt vagyok! :D

Ditke!Köszönöm,hogy írtál privit be is jelöltelek iwiwen!Köszönöm jól vagyok csak fáradtan!de jó,hogy megvan az időpont!nagyon szorítok érted,biztosan minden rendben lesz!

Twist!Ezek a rosszullétek már nem tartanak sokáis elvileg a 12 héten elmúlnak,kitartás!

Kép
rena85
 
 


Szép jó reggelt!Látom még senki sem járt ma erre! Kép

Kép
rena85
 
 


Sziasztok Lányok! Ma napközben is tudok netezni, ezért tudok sokat írni nektek:))
Köszönöm szépen a vígasztalásokat, rosszullétem minden nap van, azzal indul a nap. De tényleg nagyon, de nagyon örülök a tüneteknek, mert egyelőre csak így tudhatom, hogy lakik bent valaki:) Éljenek a tünetek! És inkább hősiesen járok a wc-re, csak legyenek tünetek, én szeretem őket:))

Tegnap egész nap melóztam, még túlórázni is kellett. Nagyon megviselt, mert végig ülni kellett, nem ehettem (pedig éhes voltam nagyon) és 30 percenként wc-re jártam. Estére a bokám akkora lett, hogy megijedtem. Szerencsére, ha lefekszem és felpolcolom, akkor lemegy. Egy emberke bekapcsolta a légkondit. Na, én idegbeteg lettem egyből, betekertem magam, meg minden, de így is fáztam. Csak rám jött az egész és én érzékeny vagyok rá. Most úgy érzem, hogy fel is fáztam, és meg is fáztam. Szóval, annyira nincsenek rám tekintettel, hogy ezt nem bírom már a melóban! És fél óra múlva én kapcsoltam ki, mert már nem bírtam. De az a fél óra elég volt.((

Holnap iratok valami gyogyit a doktornővel, hál Istennek, hogy holnap megyek orvoshoz!

Rena, nemsokára szülinapod lesz!!! Elhiszem, hogy fáradt vagy! Korán kell kelned?
Vendég
 


Ditke, nagyon jó, ha műtét előtt adod oda a pénzt Murbernek! Én is inszemik előtt adtam, sosem utána. Így lelkesebb volt szerintem.) Igen, hátha a petevezeték megmaradhat. Rendesek azért, hogy átjárhatóságit is csinálnak. Egyszer kell aludnod és közben minden elintéznek Drukkolok neked, utána pedig jön a babó!

Röpcsi, érdeklődtél az eredmények után a dokinál? Biztos jó eredmények lesznek, érzem!

Kedi, akkor nagy nap lesz mindkettőnknek a szerda! Sok sikert az UH-on, cisztát, problémát egyet se lássanak, azt kívánom! Induljon az inszemi!

Adri mi volt a mai kiskatona vizsgálaton? Várni kellett? Sokan voltak?
Vendég
 


Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Kép
Vendég
 


Twist
Ajánlottan feladtam neked egy pirivt! :)

Kedi
Drukkolok holnapra, hogy Murber elindítsa a 2. inszemit!:D
Olyan jó lenne :!: :!: :!: És szerintem el is indítja, mert az a kistömő már biztosan fel is szívódott
Hajrááá!!!!!:D
Kíváncsi vagyok az értékbecslő arra az árra becsüli a lakásértékét, mint amennyit a lakás valójában ér! Nálunk egy kicsit magasabb lett az értéke a lakásnak a vártnál, de aztán szerencsésen megoldódott a dolog!:)

Ditke
Hát igen, a kártyapartis story nem volt semmi, történtek még hasonló dolgok, de ezekre mindig olyan jó érzéssel fogok visszagondolni! :D :lol: :lol:
Nem semmi milyen mozgalmas napod volt!!!:( Június 16-ka messze van vagy mégsem?!? :roll: Szerintem már nincs is olyan messze, hiszen mindjárt vége van ennek a hónapnak is!
Örülök, hogy megúsztad a bemutatáskor a vizsgálatot és csak feküdnöd kellett! :D :wink:
Sajnálom viszont, hogy rossz híreket kaptál a petevezetőkkel kapcsolatban! :( :( :( Nekem is le van zárva az egyik, nem értem, hogy azt miért kell kivenni? A másikkal, ami átjárható el lehet indulni az inszemin, azt miért akarják vajon kivenni? Lehet, hogy a leleteid szerint „hajlamosabb” lennél 1 v. 2 petevezetővel a méhen kívüli terhességre?
Remélem, minden rendben lesz és ha nagyon muszáj, akkor is csak egyiket veszik ki! :D :wink:
Küldtem a varázsgömb nézővel kapcs. privit! :wink:
Vendég
 


Röpcsi köszi a prvit!:))
Vendég
 


Sziasztok!
Twist, szörnyű, ami melóban volt! Ennyire nem figyelni a másikra! Rem. nem lesz gond, nyugizz, holnap majd alaposan megvizsgál a doki néni, s jól ki tudod kérdezni!

Ditke, szerintem sem hülyeség előre odaadni, bár én mindig utólag adtam oda. Persze én Csaba Ákos rajongó vagyok, vele jobban szimpatizálok, mint Murber dr-ral. DE ezt már sokszor reklámoztam korábban is. Én utólag adtam oda, de nem éreztem, hogy ne lenne korrekt, s szerintem Csaba dr. nem az a fajta (de szerintem Murber sem), aki a borítékra hajtana. Nekem ilyen irányban abszolút jó tapasztalatom van mindkét Ákossal, főleg Csaba dr.-ral. Műtét előtt is azt mondta (mivel nekem méh kivételt mondtak egy másik helyen), hogy azt is megmentenék mióma esetén, hogy lehessen babám. Tudod, nekem az egyik petefészkemet nem bírta megmenteni, de a vezetéket meghagyta. Itt az egész klinikán szuperek, nagyon profik, jó helyen vagy! Fel a fejjel!

Röpcsi, kérdezek tőled priviben lakás dolgot, ha lehet, oké?! Ma volt értékbecslés, jól ment ,a srác azt mondta az eladási árat bőven megéri, tehát ő megírja a banknak, hogy ér annyit, mint az ára. Ez gondolom jót jelent.

Rena, én is bejelölhetlek az iwiw-en? :roll:

Adri, várjuk nagyon a tapasztalatokat a mai napról!

Üdv mindenkinek!
Vendég
 


Kedi!Persze!Örülnék neki!Írok privit!

Kép
rena85
 
 


Rena, megvolt a nagy bejelölő hadművelet! Köszike! :D
Vendég
 


Szívesen,örülök,hogy most már iwiwen is ismerjük egymást!

Kép
rena85
 
 


Örülök én is neked is Rena, hogy te is ott vagy az iwiw-en!
Néztem magam priviben, hamarosan meglesz a 300. hozzászólásom, jubilálok, s hónapok múlva én magam is 30 éves leszek!!!! Ja, most sírjak, vagy nevessek! :cry: :lol: :shock: :? :roll: :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Most értem haza a párom meg ment dolgozni.
sikerült a kiskatonákat leadni.... :lol: :lol:
És képzeljétek kértem időpontot és jövőhéten 28-án(csütörtök)
mehetünk is urbancsekhez :lol: :lol:
hát nagyon izgulok mit fog mondani :roll: :roll: :oops:
Képzeljétek a barátnőm ma reggel KÉT csíkosat pisílt..... :lol:
örülök és írígykedem :lol: :lol: :roll: ő is már bejelentkezett a Kaliba.... :lol:
Kedi: Drukkolok holnapra, hogy Murber elindítsa a 2. inszemit!
Ditke: köszi bejelőltelek szépek vagytok :lol: :lol:
tényleg mozgalmas napod volt...kitartás 16.-ig és drukk ++++++ :lol:
Rena: engem is bejelőlhetsz majd írok privit :lol:
Twist: akkor holnap babanéző de jó majd írj :!: :lol:
Röpcsi: eredmény van már :?: [/b]

Kép
Adri
badró1
 
 


Sziasztok!

Adri, nagyon örülök, hogy sikerült most a katona leadás és a 28-ai időpont is mindjárt ittvan! Mensid mikor lesz? Ha inszemi lesz, akkor mensi 3. napján indítják is, ha lombik, akkor ciklus 20. napján (ha hosszú protokoll lesz).
Hú, gratula a barátnődnek a zebrás teszthez! Hihetetlen, hogy bejelentkezéskor már kismami:)))) Szuper! Lehet, hogy megnyugodott, felkészült a kezelésekre, elszánt volt és ez segített:)) Annyira király!!

Ditke, ha jobban belegondolok, annak idején lapar után adtam oda a hálapénzt, amikor a zárójelentést átadta a doki. Az inszemiknél meg előre (ott azért, mert utána már nem taliztunk, nem volt máskor lehetőség). Aszem ez így nekem volt jobb érzés, úgy érzem, hogy mindent megtettem a jó kapcsolatért:)

Röpcsi bébi, mizu? Van eredmény? Szétizguljuk magunkat!!

Kedi, nagyon nagy nap lesz neked a holnapi!:)) Inszem indul. Bárcsak minden nap ilyen izgi lenne!!:))) Annyira jó, ha pörög a magánélet:) Te nem teszel fel ciklus vonalzót? Akkor figyelhetném, hol tartasz!:) Az értékbecslő örülök, hogy rendes volt és nem kötözködött meg ilyesmi, nem a pénzt leste. Szuper!

Holnap a dokinőnél egy csomó kérdésem lesz, hetek óta írogatom össze. És igen, kérek gyógyszert majd a felfázásra, nehogy baj legyen. Olvastam a neten, hogy mindenképpen kezelni kell, nehogy ártson a babának.

Rena, azért ugye spontán próbálkoztatok? Hm?
Vendég
 


Ta-ta-ta-taám!!!!
Huhúúúúú, ez itten a 300. hozzászólásom!!!!!

Ennek örömére szeretném tudatni mindenkivel, hogy szerintem jó kis csapat vagyunk, örülök, hogy megismerhettelek titeket!!!!! (noha még csak gépen, ill. iwiw-en keresztül!)
Nagyon jól érzem magam itt köztetek, olyan rendesek vagytok, meg támogatóak!

Sok-sok kitartást, erőt, energiát, lelkesedést kívánok mindenkinek. Előbb utóbb- így vagy úgy, de babások leszünk mi is, követjük Twist példáját!

Szeretettel: KEDI
Vendég
 


Na, most látom, eddig sima felhasználó voltam, most már aktívkodásomnak köszönhetően középhaladó felhasználó! Nahát, ilyen fórumos tag még eddig soha-soha-soha nem voltam, sehol.
Ez tiszta jó!!!!!

Twist, holnap lesz a nagy napod! Várjuk nagyon a híreket a kicsikről!!!!! Gondolok rád!

Adri, klassz, hogy már a jövő héten fogad Urbancsek prof! Jól haladtok nagyon!!!!!! A barátnődnek gratula, tuti felszabadult lett, s ez hozott neki sikert!

Röpcsi, köszi a privit, majd írok!

Rena, Ditke hogy, s mint?
Vendég
 


Kedikém, gratula a 300. hozzászólásodhoz!

Kép

Szerintem is szuper ez a fórum!:) Itt mindig jókedv van, segítjük egymást. Nagyon sok bíztatást és kedvességet kaptam itt:) Jó köztetek! És nyáron talizunk majd mindenképpen és személyesen is megismerjük egymást!:)
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Rena

Sajnálom hogy fáradt vagy!!!! :( Mikor mész szabira????? :wink:
Alakulnak már otthon a dolgok????? :wink:
Én is azt érzem hogy nagyon fáradt vagyok, ma is extrém hülyék gyülekezete volt!!!! :? :shock: :lol: Némelyik meg komplett hülyének akar nézni, mondta is hogy nem vitatkozik velem!!! Mondtam nem is érdemes, mert én szedtem el a beutalókat eddig is, és tudom ki mikor jött!!!! :lol: :lol: :lol: Be akart furakodni hogy ő már reggeltől itt ül!!!!! :lol: Hát mondtam az kizárt, mert amikor kezdtük a rendelést, még a kanyarban sem volt!!!! :lol: :lol: :lol:

Twist

Mizujs az UH-n????? :wink: :D
Miért nem mész el tp-re???? Simán kiírnának!!!! Nem kellene idegeskedned, ha úgy tetszik, felteszed a lábad, akkor eszel amikor csak jólesik, stb.......!!!! Még sorolhatnám!!!! :wink: :D

Röpcsi

Nem jött meg a varázsgömbös privi!!!! :shock: :(
Igen azért akarja kivenni a petevezetékemet, mert hajlamosabb vagyok egy méhenkívülire!!!!!! :( :( :(
Veled mizujs????? :wink: Van már komoly érdeklődő a lakásra vagy irodára????? :wink:
Drukkolok hogy tudjátok kezdeni a lombikot!!!!! :wink:

Adri

Gratula a barátnődnek!!!!
Mennek a drukkok jövő csütörtökre!!!!!!! :wink: :D

Kedi

Ejha!!!! Gratula a több mint 300.-ik hozzászóláshoz!!!!! :wink: :D
Mit mondott Murber???? Kezdődhet az inszem????? :wink: :D
Vendég
 


Hellóka Nektek!

Hát, nincsenek jó híreim. Ditke, Murber semmi olyat nem mondott, aminek örülnék, sőőőőőőttttttt, kilátásba helyezett nálam egy 3. műtétet. Elkerekedett a szeme, mikor tiltakoztam, hogy na azt már nem. (Itt jegyzem meg, tavaly volt ugye kettő, s ez egy ördögi kör lenne, minek műtögetnének már évente!!!!!Nem hagyom!)

Sajnos a korábbi tüsziből ciszta lett, most is ott volt a jobb oldalon, nem múlt el, szóval nemhogy 2 inszem nem indul, de a meddőségin fogamzásgátlót írt fel! Ez már borzasztó!!!!! Mi van, ha a ciszta vagy endometriózis ezt az egyetlen petefészkemet is gallyra vágja?????

Említettem neki az endometriózis dolgot, nem emlékezett rá, persze nem is várható el annyi beteg mellett, de a gépben nézett volna utána ki vagyok, mi vagyok és mi volt eddig velem. Végül rátalált a 2 műtét leírásra a gépben, meglátta Csaba dr. operált. Elmondtam szeptemberben nem találtak endometriózist, persze azóta lehet. Egy hónapja megbeszéltük, megnéz endo ügyben is, persze nem történt meg, hiába szóltam.

Most lett elegem.......jövő héten hívom menzi után Csaba dr.-t aztán nézzen meg. Most meg szedjek olyan fogigátlót, amit soha pláne ez magas vérnyomás, visszér esetén nem szedhető.....hurrá, nálam mindkettő van, ill. jellemző, de kis mértékben, már ha van ilyen!!!! Ilyenkor mi van????

Első dolgom, ha kilábalok ebből a gödörből, s magamra találok, hogy elmegyek Csaba dr.-hoz (Ha műtétre kerül a sor, csak őt szeretném!) és felkutatom C. Molnár Emmát! Hétvégén meghallgatom a Nők Lapja hétvégén, vagy írok neki, valahogy felkutatom, mert ezt, hogy egyik hónapban még azért bogyózok, hogy stimuláljam magam, másik hónapban meg gátoljam le az egészet, ezt már nem tudom lelkileg így havonta feldolgozni.

Besokaltam, ne haragudjatok, hogy ennyire kiborultam, de jól esett kiírni magamból!

Írjatok vmi jó hírt!
TWIST nagyon várok beszámolót, jó részleteset, s szép sztárfotót!!!!!
Vendég
 


Sziasztok!

Először bemutatom Manócskát (a doktornő hívta így:) gyorsan.
Szóval, minden okés, hála az Égnek! Hogy én mennyit aggódtam!
Manócska 7 mm-es (szép nagy baba) és jó embrionális szívműködése van! Ahogy pulzált, nagyon jó volt nézni, a párommal együtt nézhettük meg:) Olyan hihetetlen ez az egész, teljesen meg vagyok hatódva:)

Kép
Vendég
 


Kedi, olyan aranyos voltál, hogy küldtél sms-t nekem, nagyon, de nagyon örültem neked!:))) Aztán szomorúan olvastam, hogy nem is tudod leírni sms-ben, hogy mi történt veled és le kell nyugodnod még. Basszus, nem hittem, volna, hogy ennyire rossz dolgok történtek! Megértem, hogy ennyi minden dolgot nem is tudtál sms-ben leírni. Alig vártam, hogy hazaérjek és olvassam a fórumot, hogy mi történt veled!
Azért szörnyű, hogy azt sem tudta, hogy kivel beszél hirtelen Murber doki. Nem nézett meg endó ügyben? Sietett, vagy miért nem? Tényleg Kedi, az a legjobb, hogy Csaba doktorral beszélsz, ő biztosan tud segíteni, megvizsgál téged, megnyugtat. Nem véletlenül van ő neked :wink:
A fogigátló azért lehet jó – gondolom – mert leállítja a petefészek működését és akkor a ciszta elmúlna magától – talán. De erről is kérdezd meg Csaba doktort. Ő nem foglalkozik inszemivel, ilyesmikkel? Az a fajta orvos-beteg kapcsolat van köztetek, ami a lehető legklasszabb!!!
Vendég
 


Sziasztok! Kép

Képzeljétek el, kedden este össze-vissza nyomkodtam a régi telcsimet, azt amelyiknek a számát a családtagjaim, barátaim, ismerőseim és persze az összes ingatlanközvetítő is tudja, na meg a hirdetésekben is ez a szám van feltüntetve. És persze addig-addig nyomkodtam, míg a végén kikapcsoltam.
Sajnos azonban a pin kódot nem tudom, a kártya valahol megvan, de, hogy hol, azt nem tudom! :evil: Már mindenhol kerestem, mindent felforgattam, de sehol sem találom!:( Mivel ugye bárki hívhat a lakás miatt, kénytelen voltam megadni az ingatlanosainknak az új telóm számát, hogy hogyha van valami, akkor eltudjanak érni.
Vendég
 


Folytatva a dolgokat.
Tegnap megadtam ugye az ingatlanosoknak a számot és meló után elkezdtem az irodában keresgélni a pin kódot, de persze sehol nem találtam.
Este amikor jött értem a párom, gyorsan összepakoltam és a "nem működő, régi telefonomat" nem a táskámba, hanem a melegítőm zsebébe tettem be, amiről azthittem jó hely a telcsim tárolásra. Beszálltam a kocsiba, valami ki koppanást hallottam, de gondoltam a mögöttünk lévő kocsiba pakolnak valamit. Elindultunk, útközbe a nap eseményeit megbeszéltük, amikor is feltűnt, hogy nincs meg a telcsim. A régi nem volt meg, az új a táskám belső zsebébe volt. Szóltam a páromnak, útközbe alá is nyúltunk az ülésemnek de nem találtuk. Visszafordultunk, mert arra gondoltunk, hogy amikor Én beszálltam akkor eshetett ki a zsebemből. Ott ahol beszálltam nem volt, de a az ülésem alatt megtaláltuk. Húúú, nagyon megkönnyebbültem, mert igaz már nem valami jól működik az a telcsim és most még a kódja sincs meg, de akkor is a kártyáján egy csomó telcsi szám van, nekem azok fontosak!!!
Vendég
 


Tegnap a késői hazaérés + a nagy hőség miatt csak jobbra, balra lábat emelgettem annyira zavart a meleg! :( És utána nagyon de nagyon csúnya dolgot tettem! :?
Volt otthon Chio sajtos ropi, amit este 10-kor befaltam Kép pedig nem kellett volna :!: :!: :!: Ráadásul utána még megettem egy almát is, amit meg főleg nem kellett volna :!: :!: :!:
Lányok Én reggel olyan, de olyan rosszul Kép voltam, hogy azthittem a végén rókáznom is kell Kép :( :( :( . Nagyon pocsékul voltam, szerintem azért mert savam lett a sajtos ropi + az alma után.
Most már jól vagyok, vigyázok magamra! :D
Vendég
 


Adri
Nagyon örülök, hogy sikeresen sikerült leadni a Kép -kat és ilyen közeli időpontot kaptatok a konzira!!! Kép
GRATULÁLOK a barátnődnek a 2 csíkoshoz!!! 8)
Vendég
 


Ditke
Még egyszer elküldtem a Kép privit, de látom most már sikerült megkapnod! 8)
Köszi megvagyok, az előbb írtam a telefonos storymról! :?
Elég nehezen megy most a torna ebben a melegben, de azért rajta vagyok az ügyön. :wink:
A lakáseladás vagyis az iránta való érdeklődés most egy kicsit leállt, érdeklődő az van, és időnként már azt is szoktuk hinni, hogy nagyon komolyak a szándékai az érdeklődőnek, aztán kiderül, hogy mégsem vagy még nem tudja mit akar.
Köszi a drukkot! :D Sajnálom, hogy hajlamos vagy a méhen kívüli babásodásra! :(
Vendég
 


Röpcsi, szegény, ez a telefonos sztori borzalmas, igazi átok lehetett, gondolom, hogy kivagy:((
A rosszullétet nagyon sajnálom! MEddig kell szedned a met-et? Eredményed mikor lesz?
(hátha már nem is kell szedni)
A lakáseladás beindul, ne aggódj! Az ismerőseim is most vettek lakást, szóval, van, aki azért vesz....:-)))
Biztos nehéz lehet ez a türelemjáték. Nekem is volt ilyen anno, nagyon nem bírtam a feszkót.
Vendég
 


Kedikém
Nagyon sajnálom, hogy Murber dr. nem indította el a 2. inszem kezelést!!! Kép Ráadásul még egy műtétet is tanácsolt, amire megértem, hogy nem akarsz elmenni! :(
Sajnos nekem is voltak cystáim :!: Nálam is volt olyan hónap, amikor nem kaptam rá semmit és egyszerűen kövi hónapra szépen felszívódott. De volt olyan is, hogy egyik hónapban bent maradt egy tüszőcském, majd másik hónapban cysta lett belőle, amire fogigátlót kellett szednem. Twist jól mondta, a fogigátló megakadályozza a cysta növekedését és így biztosan nem lesz belőle baj! Nekem is volt ilyen sajnos, sőt azthiszem múltévben volt az, hogy 1 havi fogigátlótól sem múlt el és karácsonykor még egy havit be kellett szednem és januárban szerencsére eltudtuk kezdeni a 6. inszemit. :D
Elhiszem, hogy ideges lettél, én is szörnyen pipa voltam, szomorú, csalódott és nagyon mérges :!: :!: :!: Kép
Én is csak azt tudom mondani, tanácsolni, amit Twsit. Beszélj Csaba dr.-ral biztosan tud segíteni vagy legalább megnyugtatni :!:
Vendég
 


[color=darkred]Drága Twsit[/color]
MOST MÁR HIVATALOSAN IS, SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A FÉRJEMMEL EGYÜTT NEKTEK A KISMANÓCSKÁHOZ!!! :D :D :D
MANÓCSKA Kép Kép ÜDV. ANYA POCAKJÁBAN!!! :D Helyezkedj el kényelmesen, rendezkedjél be, mert most jó pár hónapig Anya pocakjának lakója leszel!!! :D

Twsit, nagyon örülök, hogy minden jól ment az UH vizsgálatkor!!! :D Igazán megható lehetett Manócska szívét dobogni látni! :D
Vendég
 


[color=cyan]RENA [/color]NE DOLGOZZ SOKAT, GYERE MAJD HA TUDSZ!!! :D :D :D
Vendég
 


Twist, holnap majd írok privit, látom egy cipőben evezünk......
Vendég
 


Hú, köszönöm szépen Röpcsike!!!:)))
nagyon várom a prividet, kíváncsi vagyok!) Szeretem, ha egy cipőben vagyok valakivel, a közös problémáról jó beszélni és segíteni egymást a megoldásban:)

Kedi, Röpcsi példája is ottvan, hogy a fogigátló egy hónap alatt eltüntette neki is a cisztát. Akkor még a műtét is elkerülhető lenne vele? Az jóóó!

Jó éjt, megyek tévézgetni
Vendég
 


Üdv Nektek!

TWIST, gartulálok itt is a szép kis Manócskához! Olyan kis cuki, baromi klassz lehetett hallgatni, hogy dolgozik a szivecskéje!
Képzeld, mikor kijöttem Murbertól és elindultam pityeregve a lépcsőn, akkor néztem meg a telcsimet és ott volt az sms-ed, aztán már mosolyogtam és még jobban bőgtem, mert úgy meghatódtam. Egyik szemem örömömben, a másik nagy bánatomban sírt. Egyszerre minden elöntött. Aztán hazaérve alig vártam, hogy babanetezhessek és kiírjam magam.
Olyan cukorbogár Manócska, szép formája van! Most hogyan tovább? Mikor lesz és milyen vizsgálat?

Lányok, köszönöm a megnyugtatást, valamelyest lenyugodtam, segített, hogy itt is tombotam, így reálisabban látom az ügyeimet, de szörnyű volt, mikor Murber dr. mondta, hogy homogén ciszta (korábbi műtétkor inhomogén volt), de akár endometriózis is lehet. A fogigátlóra gondolva meg minden porcikám tiltakozik, pszichoszomatikus tüneteim lesznek, pedig holnap már el kell kezdenem. Igaz, tudom, ez segít majd.

Ma nagy fennforgás volt ott a klinikán, 1,5 órát vártam aztán olyan rövid ideig voltam bent. Asszisztensek közül szegény Kati rohangászott a műtő és minden más szoba között és baromi sokan voltak ma. Murber dr.is ki-be járkált, lótott-futott.
Nem jó nap, de nekem az egész hét ilyen sajna!

Röpcsi olvastam nálad is voltak történések, zajlik az élet, hú, nem semmi ez a telós ügy! Állati szerencse, hogy mésgis előkerült a kocsiból. Irgum burgum, este ropiztál!!! Dá-dá!
Olyan jók, mókásak ezek a figurák! Nagyokat mosolyogtam rajtuk, mert már erre is képes vagyok! Honnan szeded őket?

Így lesz a legjobb, jövő héten Csaba dr. keresem meg, aztán meg C. Molnár Emmáról sem mondok le és nagy tervem, amit a nyári szünetben valósítok meg, hogy elvégzem az autogén tréninget!!!! Kerül amibe kerül!!!

Röpcsi, rem. lakás ügyben ti is sikeresek lesztek! Szurkolok, hogy legyen jó hír, egy szuper vevő!

Mindenkinek üdv! Jelentkezzetek!
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Twist

Nagy-nagy gratula!!!!!! :D :D :D Nagyon örülök nektek!!!!! :D :D :D Szóval csak egy pocaklakó van ezek szerint!!!!! :wink: Na nem baj, legalább a Párod megnyugszik!!!!! :lol: :lol: :lol: Kaptál a felfázásra bogyót???? :wink: :shock:

Röpcsi

Durva a telefonos sztori!!!!! :? De minden jó, ha jó a vége!!!!!! :wink: :D
Hát remélem azért eljön hamarosan a pillanat, amikor érkezik egy komoly vevő is, és lehet egyszerre adtok túl az irodán és a lakáson is!!!! :wink: :D

Kedi

Sajnálom hogy nem kezdődhetett az inszemi. :( :( :( A fogigátlótól megnyugszik a petefészek, és remélhetőleg a ciszta is eltűnik!!!!! :wink: Viszont ha téged megnyugtat, akkor beszélj a dokiddal!!!!! :wink: :D Ártani nem árthat ha beszélsz vele!!!!! :D
Meg amúgy is, lombik előtt is szoktak adni fogi gátlót, mert állítólag abbahagyása után több petike lesz!!!! :wink: :D Nem lesz nekik börtön, gondolom ezért lesznek akkor többen!!!! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Pár napja érdeklődtem tőletek a klinikáról,hát most bejelentkeztünk.Jó is,mert csak júli.6-ra tudtak időpontot adni.
De mi 13-án fogunk menni,mert előtte nyaralunk.Nagyon várom.Addig még meglesz a HSG-m az Istvánban,jövő csütörtökön.Szóval haladunk.
Látom,itt is zajlik az élet,majd be-benézek,ha nem bánjátok.

Szép napot mindenkinek! :wink:
Vendég
 


Sziasztok!

Félig-meddig már megíródtak a privik csak Anya reggel óta rosszul van Kép, így egyedül tartom most idebent a frontot!
Vendég
 


SZiasztok!

Röpcsike, mi a baj anyukáddal? Jaj, ugye, semmi komoly? (Most levert a víz!!!)

Mmzsó, nagyon, de nagyon örülnénk neki, ha te is csatlakoznál!:))) Várjuk a fejleményeket és segítünk, amiben tudunk, már nagyon tapasztaltak vagyunk:) :wink:
És nemcsak babázásról lehet írni, hanem bármiről, amiről van kedved, hogy hol voltatok a hétvégén, milyen finomságot főztél, takarítottál, vásároltál, kik voltak vendégségben. Ami kifér!:))
Nagy drukk a jövő csütörtöki HSG-hez!!! Kedi volt legutóbb azt hiszem HSG-n, ő mindent el tud mondani neked. A júliusi időpont eltelik hamar, ne aggódj. Elvégre egy hét és már júniust írunk.
Vendég
 


Ditke, hogyan készülsz a laparra? Pl. szabit írtál ki, vagy betegállományba mész majd? Mondtad már a melóhelyen? MA volt valami őrült fazon nálatok? Ma kánikula van, az emberek nehezen bírják gondolom és idegeskednek.

Kedi, köszi szépen a gratulát:) Olyan aranyos vagy, hogy amikor téged jól felbosszantanak, akkor is tudtál örülni Manócskának:) Olyan tündér vagy!!!! :wink:
Most úgy lesz tovább, hogy két hét múlva megint Kaális UH (ez már fizetős lesz, de még mindig olcsóbb, mint ahol az 5. héten voltam). És ha minden okés, akkor elbocsátanak. De jó lesz!!!
És addig keresnem kell szülész dokit. Hát, ebben nagyon bizonytalan vagyok. Most éppen a Kútvölgyi tetszik, de még nem tom.
Addig semmi vizsgálat nincs, növesztem Manócskát. Szerencsére a Bromót már csak 2 hétig kell szednem.) Az utrót viszont a 12. hétig, míg a méhnyálkahártya kialakul.
Ma lebuktam a munkahelyen, mert észrevették többen is a pocakomat. Méghogy nem látszik 4 hónap előtt......:))) A kolléganőmnek is látszik és nekem is. Szóval, elmélet ide, elmélet oda.... igenis látszik, :))

Elhiszem, hogy rossz lehetett, ahogy Murber doki a cisztát mondta neked, meg a fogigátlót.
Miért kellett ma visszamenned a klinikára? Jó sokat vártál szegénykém! Ott ugye nincs légkondi? Voltak pasik, akik haza akartak menni és veszekedtek a feleségükkel?
Az autogén tréninget ismerem, nálam is alkalmazták. És a Széchenyi Könyvtárban egy könyvből ki lehetett másolni a pontos leírását. Esetleg ott meg tudod találni.

Kedikém, drukk neked, szépen szedd össze magad, mi is melletted állunk:) És vedd be a fogigátlót, biztosan segíteni fog!!! :wink:
Vendég
 


Megmutatom a pocakfotót, de én kövér vagyok, tehát azért nagy.)) Előtte is ilyen volt:)) Azonban még megkeményedett kissé és kerekebb lett, feszül is állandóan:

Kép
Vendég
 


Twist,
köszi szépen a rendkívül kedves fogadtatást,nagyon jólesik :wink:
Nahát,tényleg látszik,hogy babát vársz!És az UH kép is nagyon szép :wink:
Több ismerősöm is szült a Kútvölgyiben,mindenki dicsérte a helyet.
Én a klinikán szeretnék szülni is,de hol van az még!
Amúgy ma jött meg,nem kis izgalom előzte meg,mert késett(nem szokott),a teszt negatív volt,én meg ideges,hogy nem múlik el HSG-re,de szerencsére így még épp belefér.

Kedi,írnál nekem a hSG tapasztalatodról?Köszi :wink:
Vendég
 


Mmzsó, míg Kedi tud írni, addig leírom, hogy én gyáva voltam és altatásban kértem a HSG-t. :) Egy magánkórházban csinálták, röntgenesen. Így aztán csak aludtam egyet és kész. Utána 4 napig vérezgettem, picit éreztem a hasam és ennyi.
De állítólag 2 perc az egész, és van aki nem is érzi, csak annyit mint egy rákszűrésnél.
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?