Új privát üzeneted érkezett!

Hófordulós babákat isten éltesse! Milánnak és Mózesnak pedig boldog névnapot kívánok!!

Kubu:
A legközelebbi "kontroll " vizsgálat a 6 hónapos státusz lesz. Arra elvileg kellett volna már időpontot kapnotok. Nem kaptál?

Tegnap Apa elvitt Indiaiba, először mentünk gyerekek nélkül... Végig bennem volt a frász, de olyan jó volt! Hazafelé rakpart kivilágítva.. imádom... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

hahó

ringató: vki régebben belinkelt vmit h nálunk egerben is lesz. nem emlékeztek véletlenül? nem találom... a ringato.hu-n nem irnak egert pedig én is ugy elmennék ilyenre. tud vki segiteni?

köszi

a babák nagyon szépek csajok! iza, kristóf és ákos is.

van még vki rajtunk kivül akinek nem mocorog az ágyban a baba? nekem ugy kel ahogy lefeküdt:) háton fexik és nem forog igy el mint a képeiteken

tegnap találtam bioárust a piacon. apa szerint nem kell neki biot adni tulzás sztetek? sütötököt meg nemtok beszerezni csak konzervet és azt nem akarok adni mert abban van mgé egy csomo más is.

primör zöldség gyümi: azt hallottam h azokat ne adjam neki. miért? a nitrát miatt? v miért? v adjam? most fogjuk elkezdeni és már most össze vok zavarodva :roll: látjátok ezért jó a totál szopi:)

andy

Kép
andy30

bio-nem bio:
én úgy vagyok vele, hogy amit nem tudok neki folyamatosan biztosítani, azt inkább el sem kezdem. Márpedig a bio élelmiszerek vásárláára nincs és nem is lesz kapacitásunk...
Nembeszélve arról, ha lenne is, amint a gyerek oviba, közösségbe kerül, kizárt ,hogy bioval "tömnék". Így inkább adom neki a piacról vásárolt szépet az idős nénitől, meg a bébiételt, mert a későbbiekben is ezt tuduk majd biztosítani neki.
Aki finanszírozni tudja a biot, abban az esetben persze szuper ! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Orsi,
Ezek szerint a ringató a közelben van ?
Nálam napközben és éjszaka is csak body van, 24-25 fok van a lakásban. Ja és éjszaka is 1-2 ablak óvatosan azért de bukóra nyitva van.

Mágnes,
Nálunk nincsenek időpontok. Van külön a tanácsadás és a rendelési idő. Én idáig csak a tanácsadásra mentem. A vége előtt max 1 órával. Általában 10 percet ha várnom kellett. Szóval akkor 6 hóig nem kell mennünk.

Azt olvastam először h tegnap Apa elvitt Indiába :D )) Hol voltatok ? Indián belül ? Melyik étteremben ?

Gyümivel kapcsolatban úgy vagyok vele mint Mági idős néni a piacról és ezentúl csak tőle fogunk vásárolni...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Orsi! Kezdem azt hinni, hogy az ilyen eladók tényleg úgy gondolják, hogy tökéletes dolgokat árulnak.

Kubu! Sajnálom a "barátokat". Nagyon ritka, hogy a barátok egész életünk során kitartanak mellettünk. De tudom milyen rossz érzés.
A párom "barátja" és a felesége akikkel tök jóban voltunk még egyszer nem jöttek el megnézni Gergőt. Most terhes a csaj hát nem tudom én meg tudom e majd állni, hogy ne menjek. Szerintem nem.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika,
ja igen, és gondolom a csaj majd tök természetesnek veszi ha bármikor meglátogatod őket.
Ilyenek az emberek... Én olykor idegen, utcán emberektől sokkal több kedvességet, szeretet kapok mint ...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
Szuper éjszakánk volt, Danim aludt, csak enni kelt fel, most nem volt sikítás, olyan jó volt!

Gaby nekem sincs még Mikulás, hála istennek, nagyon nem hiányzik!!!!

Orsi nem semmi a te eseted sem, nem értem miért vannak ilyen bunkó emberek...

Zsebi olyan zöldséges ételeket vettem amiben van csirkehús, meg borjúhús. Ezeket sokkal jobban megeszi, mint a sima zöldségpürét.
Én ilyennel, hogy répát megfőzök, meg pürésítem nem is próbálkozom, mert nem eszi meg.

Tegnap meg este babakekszet raktam anyatejbe és azt vacsozta, aztán fürödtünk, majd kiszívta a hatalmas csomót a ciciből és aztán elaludt!

Tegnap a nagy melegre való tekintettel majdnem egy deci teát megivott. Persze többet van cicin is, de olyan aranyosan vedelt...

Ma nem kell főzni, holnap pradicsomleves, gyros, görög saláta, tzaziki, meg sült krumpli lesz a menü. A husit ma este bepácolom. Sütni nem kell, mert tegnap megcsináltam a sprot szeletet, meg ma reggel befejeztem a rizsfelfújtat. De csütörtökön megsütöm Boci csokis tortáját. (tudom, gonosz volt!!!!)
Laura én nem fogyózom....

Holnap védő, aztán csütörtökön vissza a mai lelettel a gyerekorvoshoz...

Kép

Kép
dcili81

Kubu, neláunk úgy van, hogy a faluban van védőnő, oda viszem 2 hetente. A gyerekorvosnál a védőnő pedig havonta egyszer akarja látni, meg a doki is!

Kép

Kép
dcili81

Hejhó!

Mikulásmentesekre irigy-irigy... :twisted:

Gyümi-zöldség: otthonról, öregnéniktől piacon. Nem vagyok túlságosan bio-párti :) :roll:, de ettől még lehet jó... :)

Andy: Egerben még csak bemutató volt a Ringatóból áprilisban, nincs állandó foglalkozás :(
http://www.ringato.hu/index.php?helyido
Primőr azért nem, mert általában fóliás, és fólia alatt nem bomlik le a nitrát. Másrészt ezek mindenféle éréslassító/gyorsítóval is kezeltek, én se szívesen eszem meg...

Cili: neeeeeee.... kajakajakaja :lol: csorog a nyálam.

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi,te már nem szoptatsz,hogy 90 napozol?Nekem a védőnő szigorúan azt mondta ezt az egy diétát abszolút nem lehet,míg szoptatok.
Kép Kép Kép Kép
Köszi a Mózes-napi köszöntéseket.
Mára Aidának boldog szülinapot!

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon

Cili! Azért kérdeztem a húst, mert általában 6 hónapos kortól ajánlják, de már én is olvastam olyat, ahol kezdettől fogva, és vannak olyan bébikaják is. Én megvárom vele a 6 hónapot, már nem is sokára lesz! :) Mondjuk szerencsére Szabi mindenevő :) . Tegnap az alma-krumplihoz raktam néhány levél saját termésű sóskát, azt is nyomta befelé!

Sarmi! Szépek vagytok!! :D

Jelentem, elértem a teherbeesési súlyomat! De szeretnék még vagy 3-4 kg-ot leadni, úgyhogy nem hagyom abba.

zsebi_baba

Ja, ma délután megyünk zenebölcsi nyílt napra (a születés hete alkalmából van), ha ki tudunk menni. Jelenleg egy nagy lyuk és két nagy domb van a bejáratnál. :roll:

zsebi_baba

Zsebi én már 6 hónapos kajákat adok Daninak, sokkal jobban ízlik neki, mint a 4 meg 5 hós kaják. Érdekes, de a gyümölcs-húst nem eszi meg, de a pl ez a mai ebéd rizses zöldségkrém csirkehússal, hát azt tömi...

Kép

Kép
dcili81

Vesszenek a kilók! Hajrá mindenki aki fogyózik!!!!!

Kép

Kép
dcili81

Zöldi!
[quote]C írta:sajok! Miért akartok fagyasztani? Sokkat többet ér a frissen főzött/pürésített cucc!

Ez is frissen fözve fagyasztott!!! :lol: De tényleg csak 3-4 napi adagot fagyasztok le, hogy ne kelljen minden nap pepecselni vele. Azért szerintem ez nem gáz! :wink:

Ja és fini a felolvasztott répapüré! :P :P
susy75

Susy: köszi a püréinfót! :wink: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Hellóbelló!

Gabi: Ez a fagyimódszer sem rossz, csak az üvegekre azért gondoltam, mert már van egy csomó...kidobni nem akarom őket, mert Apu szavaival élve "Soha nem kell is jó lehet", meg Anyu is visz el párat tenni el bele ezt-azt.

Húú, bodzaszörp, imádom! :lol: Hm, asszem van is itthon.... :lol: :lol: Köszi Vera! :lol: :lol:

Enikő: Gratula a második fogacskához, nekünk is megérkezett már! :lol: :lol:
Akkor ez az eltevési elv olyan, mint amikor pl. kompótot teszünk el, ugye?

Susy: Hogy ízlett az olvasztott répa Vininek?

Gabi: Höh, mázlista! Én már február óta kénytelen vagyok megvendégelni azt a kötschögöt..... :? :?
Ja, és nekem csak az elsőnél okozott gondot a szopinál, azóta Ákos észre sem veszi. Úgyhogy ha most gond is lesz nálatok (de ne legyen!!!!!), akkor sem bizti, hogy végleges!

Zöldi: Én részemről lusta dög vagyok, azé..... :lol: :lol: :lol: (plusz lentebb írom majd)

Orsi: Eszméletlen, hogy milyen pofátlan emberek vannak.... :shock: :shock:
Végül felkeltetted Rékát a Ringató miatt?

Kubu:
[quote]S írta:zép lehetett az alma-őszi-anyatej mix.

Pff, az volt! :P :P Hát még pucolni Pocok füléből.... :)
Viszont a szomszéd azért tényleg gáz.... :?
Marcid meg hihetetlenül örökmozgó! :lol:

Zsebi: MÉg nem fagyasztok semmit, majd hamarosan Apuék öko-bio :lol: :lol: kertjében terem a sok finomság, azokat kellene majd, mert ahhoz ritkán járunk haza, hogy elég legyen egy-egy "szállítmány". :)
bébic

Danit kiraktam aludni 10-kor mert állati nyűgi volt. Gondoltam azalatt a fél óra alatt, amíg alszik gyorsba kimosok..., azóta ki si teregettem, nem szokott ő ennyit aludni. Lehet az idő kicsit elnyomta, szegény ha tudná, hogy du megint bántják... :( :(

Kép

Kép
dcili81

Sarmi! Szépek vagytok és jó a hintátok!
Miért ne lehetne 90 naposat? Mindenféle van benne, igaz nem egy napon, de szerintem is nyugodtan lehet.

Kép
Kép
Kép
erika26

Boldog névnapot Milánnak és Mózesnek!

Mági: Indiai?! :shock: Nekínozz! :twisted: :twisted:
Hol voltatok?

Andy: Múlt hétig Ákos sem mocorgott éjjel, de még nappal sem nagyon....Emiatt ne aggódj!

Bio: Hát, én nem hiszem, hogy ilyenekkel vacakolok majd. Amit lehet, Apuéktól hozunk (na, az házi-bio :lol: ), amit nem, arra meg igyekszem odafigyelni, amennyire csak tudok.
És maximálisan egyetértek Mágival!

Rendelés: Nálunk kedd-csüt. tanácsadás, akkor ott a doki+védőnő, ezen kívül vmikor van a védőnő is, asszem szerdán, dokinak meg minden nap van pluszba betegrendelése is. Szerencsére ezek teljesen el vannak különítve.

Erika: Ugyan ez a szitu nálunk is, annyi különbséggel, hogy ott már meglett a baba most áprilisban. Én nem akarok menni, párom szeretne, mert ő nem akar olyan lenni, mint azok....eddig úgy van, hogy csak ő megy egyedül....de azt meg nem szeretném....úgyhogy most nagy dilemmában vagyok....

Cili: Gonoszgonosz! :twisted: :twisted: Bár én nem fogyózom, de ez akkor is kínzás, ilyeneket írni! :twisted:
Már én is alig várom, hogy az alma-őszin kívül mást is adhassak Pocoknak! De én általában azért megvárom a kort, amit írnak a cuccon.
Cili, te hogy adod Daninak? Cici, és utána? Vagy van már kaja, amit ki is váltottál?

Sarmi: Édesek a manók! :lol:

Zsebi: Súlyhoz nagy gratu! :lol:
bébic

Susy: Áááá, most olvasom, akkor látom bejött Vininek a fagyi-hami! :lol: :lol: :lol:
bébic

Bébic!
Még csak anya kóstolta meg, nekem ízlett! :lol: :lol:
Vini nemsokára kapja! Majd arról is beszámolok! :wink: :wink:

Gabi!
Szivi! :D
susy75

Bébic, van amikor gyümölcs után még kap cicit, de van olyan is, hogy már nem kéri. Délben kapja a főzeléket hússal, aztán egy kicsit később cicizik, és utána már csak tejet kap.

Kép

Kép
dcili81

Susy: na, előszedtem Braun botmixert. Jóóóóóóó!!! Van hozzá olyan műanyag mély mérőedény/henger vagymi :lol:, amiben kifejezetten püréket lehet gyártani.

Bébic: ja, mi is gyűjtjük a bébiételes üvegeket, de apa aszonta, hogy ha anyukámnak nem kellenek elrakni bele ezt-azt (pölö házi "kecccsöppp", nyami), akkor kivágja őket :twisted:

Cili: Kobold is szunyál még 1/4 11 óta, pedig már ennie kéne :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.05.19 10:50-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Répázunk!!
Kép
Kép
susy75

[quote]V írta:an hozzá olyan műanyag mély mérőedény/henger vagymi amiben kifejezetten püréket lehet gyártani.

Nekünk is van!!! :lol:
susy75

De cuki Vini :)

Tényleg a képről jut eszembe, hogy akartam kérdezni, ki hogy eteti manóját? Ölbe ültetve, pihiszékben, etetőszékben?

Csak mert nekem így nem menne, ahogy Vinzent eszik, mindkét kezemre szükség van, meg arra is, hogy Kobi be legyen kötve, és akkor van rá esély, hogy ne, lesz pürés a plafon :twisted: :twisted: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
nekünk még nincs etetöszékünk, így marad ez a megoldás, ölben!! :? 8)
susy75

Indiaiban a nyugati környékén voltunk, de van egy másik is ,annak a nevét is tudom: Nirvana... :) isteni volt, imádom az Indiai kajákat :)

Én még nem mertem nekiállni a fogyinak.. :roll: Most éppen tejvisszahozáson vagyok.. 5 napja nulla tej.... De maaa.... Végre a sok fejéstől már 90 ml-t sikerült kipréselnem reggel óta!! Nem merem még odaadni Bencének a tegnapi indiai után ,de nem adom fel, visszahozom a tejet ! :wink:

Etetés:
Bence igaz , még nem kap hozzátápit, de Annát én a hordozójában etettem. Kb. 8 hónaposan kapott etetőszéket, és abból evett egészen eddig, mostmár pár hete az asztalnál ül széken.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Suzy! Vini nagyon édi!

Bébic! Szerintem menj el, én is el fogok menni. Kiváncsi leszek a reakcióra és biztos nem üres kézzel megyünk! Ha ezek után se sül le a bőr a képükről, na akkor feladom.

Gabi! Gergő a pihiszékében ül, nekem is szükségem van mindkét kezemre. :lol:

Mági! Bencét lefényképezed majd az új babakocsiban? Kiváncsi vagyok.

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi! Szabit a hordozóban etetem, fölteszem az asztalra. Az etetőszéket a nagyokkal én is csak sokkal később kezdtem használni.

Susy! Vinzent nagyon édi!!!!!! :)

zsebi_baba

erika:
jaja.. Ha ma nem toltuk el, és sikerül du. lemennünk, akkor lekapom a srácot :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Bébic! A saját és az apósék kertjéből én is fogok fagyasztani!

Bébiételek: néhány elég érdekes összetételű is van. Pl. 4 hónapos kortól áfonya, 6 hónapos kortól eper... ezeket az aprómagvasakat szerintem csak egy éves kor után szabad adni!

Most végre ki tudnék menni a kapun, könyvtárba akartam menni, erre Szabi elaludt. :roll:

zsebi_baba

Kubu: hát sajnálom hogy csalódtál a "barátban". És sajnos igaz, hogy a barátok jönnek-mennek!! Én is nemrég csalódtam nagyot (anno leírtam) a "barátnőmben". Sajna olyan mélyen, hogy nekem nem megy egyik napról a másikra és ez a "kapcsolat" már nem is lesz az olyan mindentmegbeszélőséslegapróbbtitkosmegosztó. :cry: :cry: :cry: Leginkább az fáj hogy a kislányuk a keresztlányunk. Ő nem tehet az egészről, de mivel elköltöztek sűrűn nem látjuk már!!!!

Etetés: mi még csak egyszer-kétszer kóstoltunk. Egyszer apa ölében volt, aztán a hordozóban, tegnap pedig a babakocsiban adtam neki!!!! :lol: :lol: :lol:

Alvás: nem akarom elkiabálni, de Marci is kezd jobban aludni napközben. Az eddigi 2-szer 30 percet simán "túlszárnyalja"! :lol: :lol: Tegnap is aludt egyszer 30 percet, egyszer 50 percet aztán 1,5 órát. Vasárnap meg 1,5 órát aztán 1 órát! Most is 50 perce nyomja!!!! :lol:

Kaják: na majd én is apumék kertjéből hozok mindent. Rengeteg növényt ültettek, így egy ideig lesz!!! Nekünk is van kertünk, de nekem sem energiám, sem időm sem kedvem nem volt most kertészkedni. Egyedül az eprem van meg!!!!! 8) 8)
Vendég

Sziasztok!

Én nem tudom ti ezt hogyan csináljátok,de ennyit írni azért már durva :lol: :lol: :lol: :lol:
Visszaolvasni...áááááááááááááááááá sztem meg sem próbálkozom vele,csak átfutottam.

Minden ünnepeltenek nagyon boldog hófordulót,névnapot és szülinapot kívánok!!!!!!!!!

A fogyókúrázóknak hatalmas nagy gratula,én még nem állok neki,bár idegesít ahogyan kinézek :roll: :roll:

Mikulás:még nálam sem jelentkezett :lol: :lol: :lol:

Hozzátápi:van még olyan aki még mindig csak szoptat?Semmi mást nem ad a gyerkőcnek?Vagy én vagyok lemaradva,és kéne már mást is adnom??

Ma voltunk Rékuval az oviban,olyan "beszoktatás" céljából,hát nem is akart haza jönni az oviból,annyira élvezte,én meg annyira meg voltam lepődve hogy csak na.
Olinak úgy nézem hogy fogacska készülid,mert meg van dagadva az ínye,és tök piros,hasmenés ezerrel...remélem hamarosan kibújik neki.
holnap megyünk ma masszázsra,csütörtök oltás(remélem most nem marad el),péntek megint ovi.
Most azért próbálok vissza olvasni,remélem azért nagynehezen sikerülni fog

Ja az jutott eszembe mikor egyik nap elkezdtem olvasni a topikot a legelejéről,hogy hol vannak azok az anyukák akik még írtak az elején?Nem tudtok róluk semmit?

solya051020
Káld

Erika:babakocsi :evil: :evil: :evil: :evil: én is csak azt tudom mondani mint a többiek,negatív és felfüggesztetni

Orsi:örülök h ízlett a süti :wink: :D

dobok két képet,ezek tegnap készültek

Kép

Kép

solya051020
Káld

Solya!
Nem vagy lemaradva, még csak 5 hónapos Oli!
Mi kezdtük kicsit korábban. :wink: :lol:

Zsebi, Erika!
Köszi!!! :P :P :P
susy75

Suzy:csak azért kérdeztem mert már többen is adtak manóknak korábban gyümit

solya051020
Káld

Kubu! Ha nem találsz nem tudsz mit tenni! Tényleg olyan nehéz találni embereket, pedig szerintem szuper játék. Mondjuk én amúgy is imádom a könyveket (inkább könyv, mint tv), Leventének már 2 polcnyi könyve van. Nem is alszik el mese nélkül sem este, sem délben!
Le ne kötözd! :lol: Az a jó, ha mozog, így erősödik!

Köszönjük szépen a névnapos köszöntéseket!

Laura! Képeket is kérünk a másik topikba!

Zsebi!
"Hajnali 8-kor a munkások ébresztettek" :lol: :lol:
Hajnalról nekem az 5-6 óra jut eszembe. Ez már délelőttnek számít nálunk! :lol:

Erika! Reméljük sikerül és minden rendben lesz! Ha minden jól megy csütörtök-pénteken foglalózzuk!

Sarmi! Nagyon szépek vagytok!

Bébic! Hasonló, mint a lekvár. Forrón üvegekbe pakolod, rögtön zárod és lefele fordítod. Így én hetente 2-3 alkalommal főztem neki és bárhová el is vittem ha nem voltunk itthon! De 5 napnál tovább nem tároltam, max 5 nap volt. Amúgy nem tudom meddig állna el. :?
Nektek is gratula a fogacskához!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

solya:én is még csak szoptatok!!!!!!!!!!
Eddig mindenhol csak azt hallottam hogy 6 hóig csak szopi,most meg írjátok hogy már szinte mindenki hozzátáplál! :shock: :shock:

KépKép
lyndee

Verzso,Cili:a maltoferrel kapcsolatban még lenne egy kérdésem,nálunk előfordul az hogy Oli ha kicsit bukik akkor jön vissza a gyógyszerből is,múltkor meg kiverte a kezemből a kanalat,és magára öntötte az egészet,és hiába mostam ki egyből nem jött ki a ruhából,textil pelusból.Ti mivel mossátok ki ezt?Persze ha egyáltalán volt már nálatok is ilyen?Vagy lehet csak én vagyok ilyen szerencsétel hogy kiöntöm :? :roll:

solya051020
Káld

Lyndee:nahát én is ezért kérdeztem ezt,mert mindenki már elkezdett valamit,én meg még semmit.Nekem is azt mondták eddig hogy 6hónapig várjak....csak azért mégis kíváncsi lennék Oli mit reagál rá.De inkább várok

solya051020
Káld

bébic

Lányok, egy személyes vélemény: ha nekem annyi tejem lenne, hogy nem kellene mást adnom Ákosnak, csak elég lenne neki az, én biztos nem adnék neki mást még.
De így, hogy tápizunk is, így úgy voltam vele, hogy akkor már jöjjön a többi is szépen lassan! :D (csak megvártuk a pocifájós időszak végét vele)
bébic

Gabi! Férjeink egy húron pendülnek! Az enyém is minden üveget ki akar dobni, persze ha valaminek kell, akkor oldajam meg én! :twisted:
Szerintem is bekötve a legkönnyebb etetni és állig beöltözve! :lol: Vettetek már etetőszéket? Mire jutottatok? (ki nyert?) :D

Susy! Vinzent tündéri! :lol:

Zsebi! A több fokozatban dönthető etetőszékek még kényelmesebbek a babának, mamának, mint a hordozó és könnyebb tisztítani. Leventével 8 hós koráig én is a hordozóval kínlódtam, a céklának nagyon szép színe volt a szürke húzaton!

Solya! Nagyon édesek a gyerekeid!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic:ahha :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Cili: Értem. De nem félsz, hogy így kevesebb tejed lesz? (bár mondjuk neked gondolom tele a fagyasztó is vele :D )

Susy: Deééééédi Vini! :lol: És milyen kis ügyesen eszik! :wink:

Gabi: Mivel nekünk nincs más, én a hordozóba ültetem. (ááá, az ölemben esélytelen lenne, valami hihetetlenül kapálózik-mocorog az én kis sajtkukacom......mostanában már a sima cici+cumisüveg etetéseknél is közelharcot vívok vele, mert állandóan tekereg-nézelődik, minden érdekli!)

Mági: Mi a Shalimarban voltunk, jó kis hely, bár a honlapjukon lévő képek alapján valahogy jobbra számítottam. De a kaja isteni volt, és míg ott laktunk, visszajártunk a hagymás kenyerükért. :lol: :lol: (affene, nem jut eszembe a neve... :roll: )
Drukkolok a tejci ügyben!
bébic

Ja nem tudom akar-e valaki mostanában start számlát nyitni a bébijének, de úgy hallottam, hogy meg fog szűnni (ez is megszorítás)!

Később jövök olvasni!

Gabi
Kép
Kép
gabrielldaniell

Solya nem vagy béna, én is szoktam félreküzdeni a vasat..., a múltkor szegény gyerek orrába ment egy adag, annyit ficánkolt.

Mindent kipróbáltam, most úgy néz ki a fehérítős Domestos az, ami beválik. Áztatom, majd kimosom. De szoktam azt is, hogy áztatom egy éjszakát, és utána 90 fokon kimosom, na az mindent kivisz.

Az én uram is mindetn kidob, ami szerinte "ramaty", aztán meg oldjam meg, ha kell valami..., istenem pasik.... :D

Kép

Kép
dcili81

Bébic, most is fejtem le 100 ml-t. A fagyasztóban most 2 liter van, amíg van friss, nem adok fagyasztotatt, meg hát gazdára talál...

Én már megnyitottam a babkötvényes izét, már ment is rá egy 5-ös..., nem tudom 18 év múlva hol fogunk tartani, de nm ehinném, hogy a gyerek feneke alá tudunk rakni egy berendezett lakást, mi így tudunk segíteni...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?