Új privát üzeneted érkezett!

Bébic!
Pont tegnap írtam, hogy csináltam egy hétre való répapürét. Hamar megvan. Megföztem három répát , annyi vízzel ,hogy ellepje és aztán összpürésíetettem. Kis adagokban ment a fagyiba.

Erika!
Szerintem se hagyd annyiba! :? :? Mekkora pofátlanság!!! :evil: :evil:
Èn tuti visszakérném a pénzem!

A répa folt eltüntetése remélem a Vanish porral is olyan hatékony,mint a szappannal! :roll: :lol:
susy75

Sziasztok!

Először is!
Mági nagyon boldog szülinapot! Még 3x ennyit!!!!!

Mózesnek utólag is boldog névnapot!

Alig van időm, lassan felkel a törp meg kell tömnöm!

Holnap megyünk gégészetre, szorítsatok!

Mindenki nagyon szep, és minden baba nagyon ügyes!

NE haragudjatok, de most ennyi felébredt!

Szép napot mindenkinek! Kevésbé meleget! :D

Kép

Kép
dcili81

[quote]X írta:-3 "állatkirályzsír"

Gabi! Az állatkirály az az oroszlán. ... ez csak disznózsír! ;) :)

Kubu! És sokan mások! Háti hordozónkat szívesen kölcsönadom túrákra-nyaralásokra, ha épp nem ütközik Hanna programjával.

Kép
zölddisznó

Bébic: köszi! Dehogy adom fel, nem az a fajta vagyok, csak elszomorít!!!!! :cry: :cry:

Cili: szorítok!

Manna: neked is szorítok!!!!
Vendég

Susy: Bocsibocsiiiiiiii, szerintem vhogy elsiklottam felette.... :oops: :oops:

Akkor még kérdés :D : botmixeren kívül mivel tudom még pürésíteni? Turmixgép? (csak mert az van, botmixerünk nincs :P )

És még egy: arra gondoltam, az üres bébiételes üvegekbe raknám el, az jó erre, nem?

Cili: Nagyon szorítok nektek!

Bocika: Megértem.... :(
(múltkor én is teljesen megzuhantam, mikor egyik este Ákos egyáltalán nem akart cicizni, és azt hittem, kész, vége, ennyi volt, tejci off, szopi off....borzasztó érzés volt :cry: )

Ja, kicsi fiam ma mit csinált: ugyebár mióta átfordult múlt héten, azóta ha leteszem a játszószőnyegre, 2 pillanat és hason van. (fúúú, és összevissza tekereg és 1-2 perc alatt az ágy szélén van :shock: marhára oda kell figyelnünk!)
Ma délelőtt megkaparintotta az egyik rágókáját így (pedig okulva a korábbi hasonló esetekből, az ilyen kemény dolgokat messzebbre teszem), és sikerült annyira letolnia a torkán :? , hogy rókázott egy nagy adag alma-őszi+anyatej mixet. És dolga végeztével oldalra fordította a fejét és letette............. :roll: :P
Gondolhatjátok, negyed óráig pucoltam a füléből-hajából a trutyit.... :? plusz teljes ruhacsere natürlich....
bébic

Hű, de nyűgös volt ma délután szegénykém. Aludt 1 órát, és annyira sírva ébredt, hogy cicin is alig nyugodott meg, aztán mikor igen, akkor cicin is aludt még majdnem 1 órát. Nem is tudom, mikor kellett így altatni utoljára...

Boci: sajnálom tied deformcicit :( Az enyém is már csak "hobbiból" működik :(

Bébic: egyelőre üveges répapürét adok neki ("mindenmentes"), de lassan lesznek nálunk otthon bébirépák szigorúan bio-öko gazdálkodásból (apám ingyé' kapja az istállótrágyát és utál permetezni :twisted: :lol:), akkor meg majd azt.

Kép

Kép
gabilany79

Ma reggel ez a látvány fogadott:

Kép

Gabi, egyből Kiskobold jutott eszembe, vajon méééééér? :lol: :lol: :lol: (bár az ő mutatványait Ákos meg sem közelíti :D )
bébic

Sziasztok!

Zöldi! Oksi, ezen a héten csak alma. Jövő héten elkezdünk egy másik gyümit. A bajom csak az, hogy mit? Őszi még nincs... :(

Én hiába kínlódok még mindig csak x-1. És ma sem tudtam lejutni a baba-mama tornára, meg szerdán sem fogok. Nagyon érik, hogy kiveszem a szobabicajt a sufniból és esténként kínzom magam.

Köszönöm a drukkokat! Már csak két nap!

Westend tetőkert nekem is jó. Szóljatok!

Kép
mannababoca

[quote="bébic"]
írta:
bébicÉs még egy: arra gondoltam, az üres bébiételes üvegekbe raknám el, az jó erre, nem?

Na, ez engem is érdekelne, hogy lehet-e fagyiba tenni? :roll:
Vagy ha nem, meddig tárolható benne a cucc, amit csinálok?

Kép

Kép
gabilany79

Boci: Sajnálom a cicit, drukkolok, hogy rendbe jöjjön, bár szerintem neked az egyikbe van annyi, mint nekem kettőbe... :D

Cili: Miért mentek a gégészetre? Nagyon szorítok!

Kép
mannababoca

Manna: hajrá szobabicaj! Úgy néz ki, nekem is lesz olyan,amiről leér a lábam :twisted:

Bébic: én már lassan fotóapparáttal megyek be Koboldhoz reggelente. Elhatároztam, hogy gyűjteni fogom a mutatványait.
Ez a múlt heti (és közben a légzésfigyit rugdosta, az azóta feljebb került, ráadásul a fejvédőt is leamortizálta, ami látszik is, majd időt kell találnom, a "renoválására", mert elég csúf így :evil: :evil: :evil: )

Kép

Kép

Kép
gabilany79

Manna: köszike! Hát igen úgy tűnik a másik rendben van. Nagyon sokáig a deformcici remekül működött de pár napja valami nincs rendben. Igaz apa azzal is nyugtat, hogy itt a meleg, lehet annyira nem is éhes!!! Mi felnőttek sem eszünk (én igen :lol: :lol: ) annyit!!!! Hajrá fogyó!!!

Gabi: neked is köszi!!! Lehet a meleg viseli meg a Kiskoboldodat!!!?? Enyim is egyre többet alszik napközben!!!

Bébic: nálunk is rendszeresen hasonló látvány fogad a kiságyban ébredéskor!!!

De szívesen elmennék én is a Westend tetőkertbe. Itt a környéken ilyenek nincsenek!!! :cry: :cry:

Kérdés: szúnyogriasztót használ valaki a gyerkőcnél??? Szombat este a vízparton annyi volt, hogy csak na. Igaz irtották, de annak még arrébb van a hatása. Sőt most itthon is egyre több van.
Vendég

Gabi: Jóóó a kép! :lol:
A répapüré milyen gyártmány?

Hú, Bocika, dejó, hogy felhoztad a témát, köbö 2 hete nekem is eszembe jutott, hogy feldobom a kérdést! :)

Nekünk ilyen konnektorba dugható löttyöstartályos Raid van, azt szabad szerintetek használni?
bébic

Bébic: nálunk be nem nagyon jönnek a dögök, de kintre szeretnék valamilyent. Bár szerintem azt konektorbadúgóst lehet használni. Láttam hogy van valami Bio spray és azt lehet gyerkőcre is. Most olvastam utána!!!! :lol: :lol:
Vendég

Bébic: Kecskemétinek van "mindenmentes" sárgarépapüréje, azt tuningolom fel némi krumplival majd ha megszokta (vagyis már most is, mert alma-krumplihoz tettem :D).
Egyébként pont most gondolkodtam én is azon, hogy milyen krumpli a jó. Valahol azt olvastam, hogy a sárga :roll:

Boci: lehet, hogy tényleg a meleg a ludas, ráadásul most jön egy elég tisztességes borulás, szóval lehet, hogy ez is megkavarta szegénykémet.

És ezeket bocsi, de muszáj! Odakint locsolnak a fiúk, és közben játszanak :)

KépKép

Kép

Kép
gabilany79

Bocika: Sajna én már találkoztam 1 "motorossal" bent is reggel. :(
(persze magunknak köszönhetjük, ott állnak a dobozokban a szúnyoghálók....csak fel kéne applikálni.... :roll: :oops: )

Gabi: De tündéri Kristóf! A második képen megzabálom! :lol: :lol:
Hmm, Kecskeméti "mindenmentes"? Olyannal még nem is találkoztam....mindig az UNIVERt meg a HIPP-et sasolom, na, majd legközelebb jól nyitvatartom a szemem....hol vettétek?
bébic

Bébic: köszi :oops: :)
Répapürét Tescoban vettük.

Kép

Kép
gabilany79

hahó!

tényleg nagyon meleg volt ma...sokat is evett Arni,biztosan szomji is volt

erika:kiakadtam kicsit.... :shock:

aida:anyóshoz nyaralni???? :shock:
én vhogy másképp képzelem el a nyaralást.A volt párodnak nem létezik más hely csak anyuci?
Megsütöttem a csokis sütidet :oops: :oops: Isteni!!!!!!! :D

Szerintetek ha elkezdem a gyümit baj ha nem almával kezdek?
És ha nem baj mivel kezdhetek még?
Félek hogy megfogja az anyúgyis nehezen kakilós pociját.... :?

Zöldi:gratula a -3-hoz .Kíváncsi vagyok meddig birod :lol:

KépKép
lyndee

Bekukk, éjszaka majd reagálok most kivagyok.

Nekem anyós (védőnő) azt mondta h burgonya csakis a régiből újkrumpli semiképpen nem lehet.

és h miért vagyok kiakadva:
szomszédék tavaly visszaköltöztök uk-be oszt most a csaj hazajött egy hétre, nem hazudok a szülei és a mi lakásajtónk között 10 méter sincs !!!! És egy hét alatt nem jött át hozzánk, a legjobban az fáj h Marcit sem nézte meg. A legjobb h 4 lakás van az emeleten ebből 3 lakás fiatalok, rengeteg közös aktivitit csináltunk együtt. Most beszéltem a másik fiatal házaspárral, ők is padlón.
Ja és letelt az egy hét, már útban van a reptérre :( :( :( :(

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Gabi! Kiskobold zabálni való!

Ezt írta a srác az e-mailre:
Szia!Hát nem akarok bunkónak tünni de nem új terméket vásároltál és nem új áron,8000 ft ért szerintem nem sok! .Ha visszapostáznád is neked 1800ft lenne a posta az már 4000 +485 ft ot fizettem a vaterának jutalékot ez már 4500ft durván ez neked már nem éri meg igy.. én pedig ezt nem fogom benyelni..ne haragudj de ugyanitt vettem egy dig fényképezőt és néhány napra rá elkezdett futni a kijelző és hiába mondtam a srácnak semmit sem tudtam elérni..és ez nekem 13500ft omba került sajnos igy jártam!tehát mégegyszer ne haragudj de szerintem enyi pénzt megér az a kocsi azárt nem a legrosszabb márkáju kis gép!
hiába érzem most szarul magam..mert neked nem tetszik saját ellenségem azért nem vagyok!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Manna nem akartam kiírni, de tulajdonképpen a fül-orr-gégészetre megyünk holnap!
Dani folyton sikít, ha a doki megvizsgálja a fülét, de itt Sárbogárdon nem találtak semmit. Elvisszük máshová, mert az a doki aki megvizsgálta nem tetszett. Kíváncsi vagyok más véleményére is! Nagyon remélem, hogy semmi baja.

Hát az én fiam nem eszi meg a sima zöldségpürét, kell bele neki a hús....

Gaby nem semmi Koboldod van!!!!! Édes pofa!!!!

Most néztem az előrejelzst, péntekre 33 fokot jósolnak..., hát egy cseppet sem várom!

Kép

Kép
dcili81

Erika szerintem ez a fickó nem normális!!!!
Nagyon negatívat írni, és valahogy elintézni, hogy soha többet ne adhasson el semmit...

Kép

Kép
dcili81

Sziaztok!

Ne haragudjatok nem tudom végigolvasni, csak átfutottam!

A babák gyönyörűek! Hihetetlen, hogy már a legnagyobbak fél évesek! :shock: Boldog hófordulót minden érintettnek!

Orsi! Megjöttek a pöttyök! Köszönöm szépen!

Bébic! Bébikajás üvegben fagyasztani gondoltad? Minden olyan kaja, amiben krumpli van fagyasztva nagyon vacak lesz. Viszont én azt csináltam, hogy a frissen elkészített kaját forron tettem bele az üvegbe, úgy zártam le és vákúm keletkezett, így akar 4-5 nap után is megőrízte a minőségét.

Lindee! Én Leventénél is barackkal kezdtem, most is megvárom azt és azzal kezdek 6 hóasan.

Gabi! Közel laktok Pécelhez? De jó! Akkor ha sikerül megvenni és átköltözünk várlak szeretettel! :lol:
Nagyon édes Kiskobold! És gyönyörű a kert! Mekkora?

Bocika! Mi elektromos szúnyogriasztót használunk a lakásba és sosincs szunyog. Kinti védekezésre nincs ötletem

Kubu! Sajnos az ilyet el kell engedni! Nem érdemli meg, hogy miatta szomorkodj!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Cili! Remélem nem találnak semmit Daninál!
33 fok???? én ár a mai napot is nehezen bírtam. Gergő is már 3* felsírt mióta leraktam. Tuti szar éjszakánk lesz. :(

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika! Ez a fickó átvert, megtévesztett! Az meg hogy őt hogyan verték át senkit nem érdekel! Kérdezted, hogy miért más húzattal fényképezte? És hol a lábzsák? Negatív értékelés szerintem is. Azt meg bizza a vevőre, hogy eldöntse, hogy neki mennyit ér meg. Olyan állapotában kellett volna felraknia, ahogy küldte! :twisted:

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi: Köszi, akkor majd nézem Tesco-ban (is).

Lyndee: hát, én Ákos kakiproblémái ellenére is almával kezdtem, mert az okozhatja a legkevesebb gondot úgy tudom. (pölö allergia)
Neki különösebben nem bántja (bántotta) a pociját....

Kubu: Jóban voltatok/vagytok a csajszival?
Azért tényleg bekukkanthatott volna.... :?

Erika: :shock: :shock: :shock: öööööö, nemsemmi a csávó..... :? :?
Azért remélem, hogy nem lesz rossz éjjeletek! :(

Cili: Drukkolok, hogy a másik doki se találjon semmit Daninál!

Enikő: Köszi a tippet! Konkrétan sárgarépapürét gondoltam fagyasztani benne, csak nem tudom "fagyasztásállóak"-e azok a kis üvegek....
Milyen elektromos szúnyogriasztót használtok?
bébic

Kubu: Ne is törődj vele.

A szomszédokról annyit, hogy nálunk egy gyönyörű vadregényes, ősfás, orgonákkal és borostyánnal teli kertünkbe a két szomszéd soha azaz soha nem jön le. Mi nyírjuk a füvet, locsolunk, gazolunk, ültetünk. Mi csinálunk mindent. No comment. Június végén új szomszéd érkezik, egyelőre nagyon kedvesnek tűnik a család, remélem, pk többet fognak tevékenykedni... :D

Nem is írtam, pedig szerettem volna, hogy képzeljétek Domonkosom ma reggel fél6-ig aludt (9-től)...Én persze már ötkor fent voltam, hogy mi a tök van. Tegnap előtt már fél3-kor kellett menni simogatni... :? Ja és fél hattól szopival még nyomta fél9-ig! :D

A mai éjszakára kiváncsi leszek. Erika sajnálom, hogy nálatok újra nehezebben telnek.

Már csak két éjszaka szerdáig!!!

Kép
mannababoca

Köszi a dicséretet csajok :)

Virágzik az akác, nyitva az ablak, és édes illat jön be a szobába. Annyira fincsi!

Cili: neba'! 33 fok????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :evil: :evil: :evil: Az nagyon gáz! Mi is majdnem megpusztultunk ma, mint Erikáék.
Megy a drukk, hogy minden rendben legyen Daninál :)

Erika: azért én szorítok, hogy ne legyen car éjszakátok.
Azt a parasztot meg tényleg elintézni. Ez nem kifogás! 1 Ft-os aukción is lehetnek minőségi termékek. Mi a kanapénkat 20ezerért adtuk el teszveszen (jóval áron alul), de nem azért mert szar volt, sőt!, hanem mert már nem kellett. Szóval bekaphatja.
Lefotózni, elküldeni vaterának és leírni, hogy mi volt, és mellékelni az aukció azonosítót, hogy 1-2 dolgot "elfelejtett" megemlíteni a "úriember". Komolyan, az ilyen szarrágóktól annyira ki tudok akadni :evil: :evil: :evil:

Enikő: kb. 40 perc kocsival, szóval tényleg nincs messze, úgyhogy szavadon foglak :)
A kert nem túl nagy, 100valahány m2, de apa szerint legalább könnyű rendben tartani :D
Ez a bébikajás ötlet nagyon jó!

Kép

Kép
gabilany79

Bébic: most jutott eszembe! Pölö margarinos dobozban vagy anyatejtárolóban lefagyasztani az adagokat, fagyottan kiszedni belőlük, bezacskózni egyesével és kész. Mint az anyatejet (és így a mennyiséget is tudnád). Vagy hülyeség? :roll:
Mondjuk nem tudom, hogy a répának milyen íze van kiolvasztva?

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok.

csak egy gyors hozzászólás.

Zöldi westend okés.

mági boldog szülinapot.
és andi babójának boldog fél évességet.

babák gyönyörűek:)))))

ma kész lett a bodza szörpöm. egyik gyerekemnek izlik a másiknak nem. de a férjem szerint jó lett.

ma állítólag voltak a leendő lakásunkba mérickélni emberkék:)))
talán már elkezdődik a dolog és tényleg nemsoká megyüüünk.

nahh a többi kiment a fejemből.

Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Milán is elromlott mostanában! Éjjel 1-2 között is felkel rendszeresen és Levente, mivel már hajnalban világosodik 6-kor már talpon van. Így szerencsés esetben alszom 4-5 órát, az is legalább egy megszakítással.
És kint van a második fogacska!

Manna! Innen is mennek a drukkok!
Küldök egy emailt.

Gabi! Ok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Gabi! A répa is pöttyedt lesz!

Vera! édi Iza!

Bébic! Üvegeknek elméletileg nem lehet bajuk, csak nem szabad teletölteni őket,mert ahogy fagy kiterjed a kaja és szétrepedhet az üveg, ha nincs benne hely.
Riasztó - azt hiszem kétféle van. Mi mindkettőt használjuk

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Bébic!
Persze turmixgép is jó!
Nekem vannak pici müanyag tároló dobozaim, én abban fagyasztottam le 3 adagot, de sima üvegben is lehet. Söt nekünk azt mondta a védönö, hogy ha melegen rakod üvegbe akkor még fagyasztani se kell, csak simán mint egy bébiétel a boltban eláll. :roll: :shock: Èn azért még nem próbálom ki!! :lol: ( Na most olvasom Enikö is ezt írta!)

Gabi, Bébic!
Èdesek a kis pasik , és milyen akrobaták! 8) 8)

Erika!
Ne hagyd annyiban!!!! Bár én nem tudom ,hogy a Vaterán mit lehet tenni,de valahogy tudtukra kell hozni.
AZért azt még én is megkérdezném, hogy miért olyan szép a fotón és miért nem azt fotózta, ahogy tényleg kinéz??? :roll: :shock:
Meg az egy dolog, hogy nem új, de ö akkor is átvert. Tiszta idióta!!! :evil: :evil: :evil:
susy75

Susy! Én azért hűtőben tároltam! :? De amikor kinyitottam ugyan úgy pukkant, mint a hőkezeltek!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikö!
Próbáld megszerelni Milánt! :lol: :lol: :lol:

Cili!
Drukk holnapra, hogy minden rendben legyen!+++++
susy75

Gabi!
Majd megmondom holnap milyen a kiolvasztott répa! :wink: :wink:

Enikö!
Na ott aztért biztosabb! :D
susy75

Ja Zsebi!
Küldtem privit!!! :P
susy75

Köszönöm a köszöntéseket még egyszer (utoljára :) )

Riasztó:
a Brendonban vettünk ultrahangos riasztót, direkt babaszobába ajánlják, éjjeli fény is egyben, 2500 volt még másfél éve... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Nabasszus, valahogy bejutott a Mikulás! Pedig olyan jól megvoltam nélküle, tavaly márc. 15. óta felém se nézett (nem is hiányzott). :twisted: Még jó, hogy maradt "felszerelés" tavalyról, mert semmi előjele nem volt. Kíváncsi vagyok, hogy Kobold észreveszi-e holnap a tejcsin. Kicsit tartok tőle, hogy ha igen, akkor a szopinak annyi :cry:

Tényleg, van még valaki, aki Mikulás-mentes?

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: én is én is én is... :D

Kép
mannababoca

[quote]Z írta:öldi! Oksi, ezen a héten csak alma. Jövő héten elkezdünk egy másik gyümit. A bajom csak az, hogy mit? Őszi még nincs...

Marad a mirelit, vagy a bébiételes. Banán is mehet!Aztán nemsokára jön a meggy..

[quote]W írta:estend tetőkert nekem is jó. Szóljatok!

Csütörtök!!!
Orsimorsi, Vera, Zsiráf, Sina, Niki, Trombi, Satöbbi!

[quote]Z írta:öldi:gratula a -3-hoz .Kíváncsi vagyok meddig birod

Lyndee! Aug 8-ig!
Kezdj őszivel.

Erika! Mindenképpen írj a vaterának!

Csajok! Miért akartok fagyasztani? Sokkat többet ér a frissen főzött/pürésített cucc!

Kép
zölddisznó

sziasztok!

erika: múltkor én is rosszul jártam a játékkal, az voltleírva, hogy használt de újszerű, mert sosem játszottak vele, ehhez képest a játékúgy nézett ki, mitha a kutya játszott volna vele, írtam neki, hogy visszaküldöm adja vissza a pénzt vagy neg értékelést írok.
2hétig nem válaszolt, így írtam neg értékelést, na ara már rögtön tudott válaszolni....kicsit kiakadtam rajta én is

"Sajnálom,hogy a csomagolását nem tartottam meg...biztos azt hiányolta a kedves vásárló...mert nemértem...???A szóbanforgó játékot újonnan kaptuk,de a Kislányunknak nem jött be,és nem is játszott vele,így az agyonhasználtság részemről kizárva!Az biztos,hogy az állapota újszerű volt!!!Talán a postások kibontották...játszadozni???Kedves RekaLuca ha új,csomagolt játékot szeretnél vásárolni,menj be egy boltba és 3szoros áron vedd meg!!!!!Nem ajánlom senkinek!!!! NEGATÍV!!!!!!"

erre én meg ezt írtam:
A kicsomagolásnál már savanyú szagot árasztott,a játékon ételmaradványok, agyon nyálazott, koszos
szürke színű volt és az anyagból lévő része nagyon bolyhos. ez a játék nem úgy nézett ki, mintha
sosem használták volna. Kedves laca311 nem kell a postásra fogni. én jeleztem a nemtetszésemet, de
2 hétig nem válaszolt a megkeresésemre,pedig kilátásba helyeztem a negatív
értékelést. Felajánlottam a vissza árút is,ha tényleg újszerű volt ahogy állítja vajon miért nem
fogadta el ezt a lehetőséget? így nem hagyott más lehetőséget.Negatív!!!!! nem ajánlom senkinek

hát ennyi, bár én "csak" 2000 forintot buktam rajta

a többieknek majd később megyünk ringatóra, előtte lestezsem hátha alszik egy kicsit.

KépKép

Kép
orsimorsi

Mági,
Kis késéssel de boldog szülinapot.
Új babakocsit vettetek ? Ha igen, hol ?

Boci,
Köszi köszi, megnézem a kocsit mindenhol és apával is egyeztetek még ma este.
Egyébként a következőképpen változik a nyaralás. Úti cél: Rimini fölött kicsivel, tengerpart és onnan kirándulások, többek között Toscanaba.

Anyós semlegeség. :shock:

Betettünk egy konektoros Raid lapos szúnyogriasztót Marciszobába, mert pénteki battai buli után lehet h hazahoztunk egy mutáns szúnyogot. Rajtam akkora csípések vannak hogy elszörnyedek a látványtól magam is.

Márti,
Megy a privi.

Andy,
Hát a képeket elnézve valahogy ez a mondat sántít, azelőtt nagyon hízékony voltam :D :D :D :D

Manna,
Már annyira a drukkolásra koncentrálok hogy nem megy a tanulás :D :D Hajrá szobabicaj.

Zöldi,
Köszönjük a hátihordozó kölcsön felajánlásod. Nagyon aranyos vagy. Meglátjuk hogy is lesz ez a nyaralás.

kubuspace

Bébic,
Szép lehetett az alma-őszi-anyatej mix.

Gabi,
Mintha Marcit látnám reggel az ágyban.

Erika,
Srác el van varázsolva, ÍRJ a vaterának. Akkor is félrevezetett.

Cili,
Drukk h minden rendben legyen a dokinál.

Enikő,
Gáz van, tudod küldted a levelet, és azóta folyamatosan próbálkozom, már egy csomó helyen de sehol semmi. Egyszerűen egy árva embert nem sikerült találnom. Most mit csináljak ??

Milánnak Boldog Névnapot.

Orsi,
hát a Te eseted is durva. Hihetetlen milyen emberek vannak. Simán kizárnám őket ha rajtam múlna.

kubuspace

Jó reggelt!

Ünnepelteknek! Reginek, Rékának boldog hófordulót, Máginak boldog szülinapot, Mózesnek és kicsi Milánnak boldog névnapot!

Cili! Innen is megy a drukk, biztos nem lesz semmi gond!

Erika! Írj a Vaterának!!!

Ma délelőtt jön a védőnő, utána bevetem magam a konyhába, este jönnek babalátogatni unokatesómék. Fogyózó társaink védelme érdekében nem osztom meg veletek, mit főzök, mit sütök! A süti új, ha jó, a receptet a másik topikba felteszem majd! :lol:

Nálunk egyelőre nem érzékelhető változás Huninál a meleg miatt, talán a szokásosnál kicsit kevesebbet eszik, de az alvással továbbra sincs gond. Cunyoggal még nem találkoztam, de mis is az elektromosat szoktuk használni. Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Szomszéd,
Annyira jóban voltunk h sokszor vigyáztam a gyerekeire, a kissrác 3 éves imádott engem, de persze a nagyobb 8 éves lány is. Ha a férj jött haza autóval amikor átlépte a határt elsőként hívott, hogy hallo susy megérkeztem Mo-ra, és jött és elsőként hozzánk… sokszor volt nálunk halomnyi ruhájuk, bőröndök. Jöhettek hozzánk éjszaka, ha repülőztek akkor vittük, hoztuk őket stb. stb.
Sőt a folyosónkon van egy szárító nevezetű egység amit a 3 lakás (negyedik engedélyével) kisajátított és rendbetettük, most úgy néz ki mint egy nappali, + Marci babakocsija. Ülőgarnitúra, szekrény, asztal, tv, darts stb. stb. Minden hétvégén ott buliztunk (Marci előtt).
Szóval nem kifejezés mennyire jóban voltunk. Apa tegnap hívta a férjet de nem sikerült elérnie.

Manna,
Már korábban is akartam kérdezni hogy is megy ez hogy a közös kertet ki tartja rendben. De akkor most már tudom. És a másik két szomszéd ezt természetesnek tartja ? Gondolom így a költségekben sem osztoznak. Fiatal család jön ?

Vera,
Bodzaszörp, nyami nyami.

kubuspace

Sziasztok!

[quote]T írta:ényleg, van még valaki, aki Mikulás-mentes?

Gabi! Én még igen! :)

Bébic! Én annak idején a nagyoknak zacskóban fagyasztottam a kaját. Minden adag közé tettem egy csomót, így szét lehetett szedni. De én csak azt fagyasztottam, ami a saját kertünkben megtermett. Most miért fagyasztod?

Cili! Már húst is adsz?

Hajnali 8-kor a munkások ébresztettek, most éppen a mi bejárónkat verik föl :( .

zsebi_baba

Tegnap megpróbáltuk a Hipp gyümidesszert, úgy rúgkapált h csak no amikor meglátta, aztán az evésnél szerintem csak a hátam nem lett kajás. Sikerült 20 ml-t benyomni. Gondolom az nem valami jó. Habár így elsőre lehet.
7végén megyünk piacozni akkor majd nézünk almát is és próbálkozunk majd.
Kicsit aggaszt h napi 1000-1100 között eszik de ennek ellenére semmi hízás sincs. Én ezt a gyereket le fogom kötözni. Annyit mozog h én szédülők már el tőle. És így ledolgoz minden csepp kaját. ÁÁÁÁÁ

A babát (ha minden rendben van) mikor kell vinni orvoshoz kontrollra stb. stb. Ez, idáig nem volt kérdés, hiszen kéthetente oltás volt (kötelező és prevenar) de most ezen már túlvagyunk…

Van ám akarata a kissrácnak, itt dumál mellettem az ágyban, nem látta az arcom és úgy reklamált, letettem a lapitopit máris mosolyog. Kipróbáltam újra és amikor nem látja az arcom megy a duma ezerrel.

Nálunk éjszaka 24 fok volt Marci szobájában, megmondom őszintén h eléggé szellősre hagytam az öltözékét. Body és ennyi. Meg egy pléd. Többször néztem éjszaka se a lába, se a kezecskéje nem volt hideg. Akkor ugye nem csináltam annyira rosszat ?

kubuspace

Jó reggelt!
Köszi a hozzászólásokat, írok a Vaterának!

Bébic! Ma reggel Gergő is hasonló pózban volt, csak a kiságy másik végében.

Vera! Iza nagyon édi! Tök jó, hogy hamarosan költöztök!

Manna! Nagyon kiváncsi vagyok mi lesz holnap!

Enikő! Sajnálom az éjszakákat, tudom milyen. :(
Hogy álltok a házzal? Már biztos, hogy sikerül?

Kép
Kép
Kép
erika26

[quote="mannababoca"]
írta:
mannababoca
gyönyörű vadregényes, ősfás, orgonákkal és borostyánnal teli kert

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
manna irigy vagyok nagyon:az én kertem az erkély, és a kilátás a szomszéd panelsor:)
de nem panaszkodom szeretek itt lakni.
akartam kérdezni akik panelosok miben alszik éjjel a babó?
mert ugye a panelba még éjjel is meleg van.

zöldi: csütörtök még képlékeny, még csak kedd van:)akkor jönnek haza anyósomék, és sokakkal ellentétbe(ne kövezettek meg) nekem hiányoztak gondolom átmegyünk du-án hozzájuk.

na most hogy csináljam elaludt, de 10-re kéne menni ringatóra.
pedig mostanában már csak egy fél órát alszik de.

KépKép

Kép
orsimorsi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?