Új privát üzeneted érkezett!

dita: Laptető :D



vicky79
 
 


Ditus,
nagyon csini Bogyólak!

KépKép
yadine81
 
 


Bumi,
Anyukám főzte, a kertünkben rengeteg terem, hozott nekem. Olyan jó "anyaízűt" enni. :) Én nem tudom leutánozni. Szerencsére a párom nem szereti. :)

KépKép
yadine81
 
 

 
 

De azért nektek küldök, ablakot kinyitni! :lol:
Olyan jó kedvem van! Juhéj! :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Közben megkajáztam, de az ablakot azé nyitom. :lol:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita,köszi a privit, válasz megy majd! Most rohannom kell egy megbeszélésre.

KépKép
yadine81
 
 


Yadine
Oké vettem!

A dokinál frankó volt. Még eddig sosem kérdezték meg hány hetes vagyok, de állítólag rá kell írni a papírra. a csaj ezt kérdezte, mennyi idős vagy?
Én azt hittem hogy rám érti, mert tudom hogy van még egy ilyen nevű lány csak másik évben született, gondoltam ezt akarja megtudni. Mondom is hogy 33.
Erre mindketten elkerekedett szemmel néztek rám. Még gondoltam is magamban de kirány, biztos sokkal kevesebbnek néznek, és tetéztem hogy idén már 34 leszek, amikor kinyögi a csaj, hogy a baba korára volt kiváncsi nem az enyémre! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Hát ez égő! :roll:

dita75
 
 


Ditus!
Szerintem meg vicces lehetett. :D

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


dita: Ez aranyos, szerintük ekkora pocakod még sincs. :D



vicky79
 
 


Dita
Én is jártam így, amikor kismama voltam, rám is néztek, hogy hüle vagyok.

Én a sóskát szeretem, úgyhogy ha nem haragszol Yadine nem nyitom ki az ablakot.

És a többiek hol csavarognak? Nekem annyira melegem van, nem bírom a hőséget. Lakásba is meleg van, szenvedek.

timejka
 
 


Sziasztok!

Mara
Sajnálom,hogy igy gondolod!

Dita
Teccik a pocakod!!! :wink: És nvemberben már tényleg hideg lesz....
Ja,és halálra röhögtem magam a mennyi idős vagy dumán... :D Ne aggódj,már én is jártam így.... Csak tőlem anya barátnője kérdezte meg,és ő nem is tudta,hogy terhes vagyok,és pedig a mennyi időre rávágtam a terhességem idejét.... :oops: Ő meg csak nézett..... :lol: :lol: :lol:

Vicky
Drukk az inszemhez!++++++

Yadine
én is bezártam az ablakot,mert nagyon, de nagyon nem csipázom...

Velünk minden ok,nő a hasam mint a bolond gomba.... Nem bírom ezt a meleget,mert nagyon sokat fáj a fejem... :?

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Dita, szép pocak, méghogy 33 :lol: királyság :lol:

Mara, sajnálom hogy igy döntöttél, de megértem. Nagyon drukkolok hogy ez az inszem sikerüljön. Lesni fogom ám a bloggodat, és tudd meg hiányozni fox, te olyan kedves voltál hozzám amikor csatlakoztam :lol:

Linácska, nagyon cukker a hajacskája Levinek.

Ditus majd rakok fel képet a másikba Olcsi Guns'n Roses-os poloban, no Axel Rose, Sweet child oh mine :wink:

Csajok aláirtuk ma a papirokat, megvettük a telket Vértestolnán, nagyon boldog vagyok, hogy ott fogunk majd egyszer ott élni, csodaszép az a hely. Olcsa oda fog járni oviba meg suliba is. :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska
Gratula a vásárláshoz. tényleg szép hely Tolna, elég nyugis nem?

Dy
Az a dolga a pocidnak, hogy nőjön. Én se bírom a meleget. Szenvedek tőle.

timejka
 
 


Bumi,
hát a néni azt mondta, hogy az a haja, mi meg elhittük :lol: Amúgy Lilinél is megmondták, hogy nagy haja van, ki is bújt kb. 5 centis séróval. A doki mondta szülés közben, hogy már látom a haját, apa szerint kilógott a szülőcsatornából :lol:

Dita,
ez a sapi meg kesztyű nem kisfiús inkább??? Jó, tudom, most gonosz vagyok, de anno Ti is ezt csináltátok velem, már nem is tudom, de az biztos, hogy Marával, Nellikével... az élen, aki fiút tippelt nekem. Na jó, ok. Bejött :lol:

Twist,
sajnálom a hányingert, én ezt szerencsére nem ismerem. Ettől függetlenül szerintem baromi okos lányom van (elfogultság nélkül), nagyon eszes, főleg a matematikai logikája.

Tényleg, tanárnénik,
szerintetek normális az, hogy a lányom olyan feladatokat megold, hogy ha 3 adag kávét kell elvinnünk, akkor azt az 1, a 2, vagy a 4 adagos pohárban tudjuk megtenni? Szerintem azért 3 évesen ennek valamivel bonyolultabbnak kellene lennie.

Ja, és voltam gyerekpszichológusnál is a pelenka miatt. Azt mondta, ez a kislány tankönyv szerint működik, és egy baja van, hogy még nem vettük le róla a pelenkát. Hát vasárnap megtettük. 9-16.30-ig semmit nem csinált. Se pisi, se kaki, pedig aludt is vagy 3 órát közben. Aztán fél 5-kor mondtuk, hogy most már tuti kell, úgyhogy bilizzen. Bele is pisilt. Aztán fél 7-kor ült a kisszékén, és bepisilt, bekakilt, folyt a széken, gatya teli kakival, én fürödtem, apja focimenedzserezett (persze mi mást, mikor együtt vagyunk itthon :cry: ), nem vette észre csak vagy 5 perc után. A gyerekem meg szó nélkül ült benne, folyt mindenhol a pisi, és még csak nem is zavarta. Hát ennyit arról, hogy vegyük le.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Zsuzska,

De jóó! Én úgy képzelem el, mint a béke és nyugalom szigete, Olcsi kergeti majd a pillangókat, kék az ég, zöld a fű, madárcsicsergés... Lehet, hogy kicsit elegem van a panelból? :D

Linácska,

Nem könnyű ez a szobatisztaság, de abból kell kiindulni, hogy Lili egészségesen működik. Én próbálkoznék még ezzel a pelenka nélküliséggel. Könnyen beszélek, tudom. :wink: Mert ha Levi megszületett akkor nehezebb lesz.

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!

Nagyon sajnálom, hogy most Mara bántódott meg. Higgyétek el, hogy nagyon nehéz mindenkire egyformán odafigyelni és naprakésznek lenni. Én tényleg annyira igyekszem, de hát képtelenség. Én a magam nevében elnézést kérek és sajnálom!
Mara, olvasni fogom a blogodat, és gratula a sikeres inszemihez! Reméljük, hogy még visszatérsz, mi várni fogunk és hiányozni fogsz addig is!

Yadine, sajnálom, hogy tesódnak megjött, pedig már úgy reménykedtem! De majd együtt lombikoztok és segítitek egymást, bátorítjátok:))
Vendég
 


Dituli, gyönyörű a pocid, nagyon formás:))

Linácska, szuper lehet, hogy Levi is hajasbaba lesz:) Nagyon édik a hajas babák:)

Bumi, olyan jó, hogy te nem tűntél el és velünk tartasz a topicon! XXX (puszi)

Vicky, gratula az inszemihez, most aztán szívd magadba a kiskatonákat ezerrel!!!++++++++

Timejka, mi újság a HSG-vel? Megbeszéltetek valamit?

Zsuzska, gratula a telekvételhez! Építkezni fogtok? nincs is jobb egy új szép kertes háznál:)) Lesz kutyus is?
Tényleg nagyon nyugis kertes házban élni, minden nap egy nyaralás.
Vendég
 


Szia Twist!

Holnap babamozi! Egyedül mész? Vagy kispapákat be sem engednek? Biztosan sokkal több minden fog látszani mint múltkor!

KépKép
yadine81
 
 


Vius, gratula a 13. héthez, ezek szerint már a második trimeszterben vagy)) Hurrá! Túlvagy a veszélyes időszakon) Mi volt a mai vizsgálaton?

Monic, neked is mindig akarok írni, csak néha elfelejtem Mindig olvasom a kedves hozzászólásaidat és azonnal válaszolnék is, … na de most: Hogy megy a szoptatás, meddig szeretnél szoptatni? A kórházban megtanítanak pelenkázni és fürdetni is? Kitől tanultad meg? Ja, azt jósolta az asztrológusnő nekem, hogy kisfiam lesz. Azért a kék cipőcske. Neked is ilyen vonalzód volt Danikával? Akkor szerencsét hoz

Dy, lehet, hogy egy babám van, a férjem nagyon örülne neki Az ikrektől nagyon rettegett! Kérte is a doktornőt, hogy csak egy blasztót ültessen be, de én lehurrogtam. Ja és még nem tudom, hogy van-e babám, én még nem láttam. Szóval izgulok!

Nellike már csak egy hét és karjaidban tarthatod a babákat! Császár lesz vagy természetes szülés?

Vicky, persze, hogy felteszem a képet, ha kapok holnap. Egy másik topicban egy lánynak a 6. hét + 2 napon még nem volt pulzálás és a doki szerint ez így is rendben van. Ditulinál pedig már volt. Így most mindenre fel vagyok készülve. Látjátok, hogy mennyire más mindenkinél? Jaj, neked is boldog 12. évfordulót!:))) És sikeres inszemit holnapra!+++

Timejka, szomorú vagyok, hogy megjött a piri és hogy megvisel

Yadine, viszem apucit is:)) Direkt kivett szabit ő is és én is. Szeretnék jó hangulatban odamenni, nem a melóból beesni. Most úgyis megint hajtás van és ezt nehezen viselem. De holnap majd újra jókedvem lesz, ha minden okés lesz.)
Lehet, hogy felfáztam tegnap, mert a légkondit rámkapcsolták. Erről is majd megkérdem a dokinőt és ha kell, ad gyógyszert.

Yadine, mikor kezdtek?
Vendég
 


Twist,
a héten kérek időpontot terveim szerint a dokibácsihoz (meghallgatom a dokim véleményét is). Számítok várólistára, meg még előtte vannak vizsgálatok is. A dokim még az inszem előtt emlegette, hogy nem ártana egy laparoszkópia-histeroszkópia (ezt nem akarom igazán, gyáva nyúl vagyok) Nem tudom visszatér -e erre a témára most, ha megyek. Jó lenne a nyáron belekezdeni, mert nekem a munkámban nyugis időszak, férjnek meg nyári szünet ugye. Mondjuk egész júliusban kirándul a gyerekekkel... Szóval izgalmas dolgok következnek. Közben a tesómért is drukkolok nagyon..

KépKép
yadine81
 
 


Yadine,
még nem volt se laparoszkópiád, se semmi? Mert azzal lehet, hogy egycsapásra megoldanának mindent. Nekem 13 hónap sikertelenség után megcsinálták, ki is derült a gond, és rá a 4. hónapban már össze is jött Levi. Amúgy meg az idők végezetéig próbálkozhattunk volna.
Meg mondták, hogy megpróbálják rendbehozni, de ha valamiért nem sikerül, akkor is olyan körülményeket teremtenek odabent, hogy a lombikhoz a legideálisabb legyen, pl elszednek mindent a petefészek közeléből, hogy ne zavarja semmi a leszívást.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,
persze, ha valamelyik doki mondja hogy legyen meg, meglesz. Miután a páromnál kiderült a bibi, senki nem mondta eddig, hogy kéne, hiszen kiderült az oka, miért nem jön a kicsi. Csak a sikertelen inszem után vetette fel az orvos. Tartok attól, hogy kiderül, endóm is van. (Mivel tesómnak van)
Tudjátok, én már általános iskolás korom óta éreztem, hogy nekem ez a gyerek-kérdés nem lesz egyszerű. Nem tudom miért, de éreztem mindig, tudtam.. Tök furi..

KépKép
yadine81
 
 


Yadine, ment a privi:))
Vendég
 


Sziasztok!

Megjöttem a gyerekfelügyeletről!

DY
A te sztorid sem semmi! :lol: Elképzeltem a szitut! :lol: :lol: :lol:
A meleget én sem bírom. Pedig sajnos ez még csak rosszabb lesz! :roll:

SUSKA
Várom a kis rocker képeit! :lol:

LINACSKA
Egy maci barna nem?
Rózsaszín macit én még nem láttam! :lol: :lol: :lol:
Még feketemedvét talán, de hát nem gyászolunk! 8)

A pelusos történet nem semmi, én is levenném már róla. Először történnek balesetek, de majd megszokja hogy szólnia kell.
Engem alig másfél évesen már csak éjszakára pelusozott anya, mert jeleztem ha eksön volt. 8)

TWIST
Biztos kapsz majd képet, sztem szívhang is lesz.
De tényleg nem gáz ha még nem, mert volt akinek egy héttel később már volt.

YADINE
Nellikével meggyőződésünk hogy a műtét nagyban befolyásolta a sikerességünket a lombikon.
Nekem nagyon simán ment a dolog. Műtét után 2 órával már a folyósón rohangáltam.

Én is tizenéves korom óta éreztem, sőt kijelenthetem: tudtam hogy valami gáz lesz a későbbi gyerekvállalás terén. Igy is lett, de lehet hogy falra festettem az ördögöt. Amikor elolvastam a titkot gondoltam arra hogy mekkora hülye vagyok lehet hogy bebeszéltem magamnak az egészet, és én vagyok az oka mindennek.


:roll:

dita75
 
 


sziasztok,

gyors leszek:

Dita,

gyönyörű a pocakodT Amacissapka is,Danikának a ruha vanmeg ebből a macis kollekcióból, de még nagy rá, lehet, hogy csak télen tudja hordani.Mondjuk nyáron nem is kell :lol:

Twist,

igen, szoptatom Danikát, de táoszerpótlást is kap mert nincs annyi teje amennyi neki kell. Már eszek homeós bogyókat, iszom az alkoholmentes sört, mégsem lesz több. Ez van...

Kórházban megtanították a pelenkázást, a fürdetést viszont nem, azt itthon egyedül csináltuk és ment. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,
jól van na, csak gonoszkodtam egy kicsit :lol: Amúgy tényleg szívből kívánom neked a kislányt, mert én aztán tudom, hogy milyen az, mikor nagyon szeretné az ember, aztán mégsem. Na jó, nem mintha akkora tragédia lenne, hogy Levink lesz, de nagyon lányra készültem.
A peluslevétellel meg csak egy a gond. Pl. vasárnap itthon voltunk, megtettük, de hétfőn mentünk be Kecskemétre angolra, egész nap nem voltunk itthon, így azért meg nem lehet. És ugye ő nem jelez, még akkor sem, ha már kész van. Oviban majd az óvónénik próbálkoznak.

Yadine,
nálunk is kiderült először, hogy legyilkolászom apa spermáit. Jaj de jó, megvan az ok, nem is csináltak még átjárhatóságit sem, hanem rögtön inszemet, mert pont időben voltunk. Persze nem sikerült. Akkor már mondták, hogy na nézzük meg akkor mégiscsak az átjárhatóságot, aztán kiderült, hogy egyik petevezetékem sem átjárható, mindez 2 spontán terhesség után. Lehet, hogy elég volt apa bacija, hogy nálam ott kialakuljon ez az elzáródás, nem tudni. A lényeg, hogy megoldódott, megműtötték, és itt rúgkapál pici Levi a pocakomban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


MONIC
Köszi a pocidicsit.
Tegnap nagyon bosszankodtam, már azon voltam még egy megjegyzést tesz bárki is a hasamra felrúgom mint a sz....t.
A munkahelyemen persze a két faszkalap főnököm kezdte. Az egyik "mi van lenyeltél egy lufit", a másik meg "káposzta volt ebédre"?
Alig tudtam tűrtőztetni magam, csak a párom miatt fogtam magam vissza hogy ne rajta bosszulják meg ha beszólok. Inkább oda se figyeltem. Aztán elkezdte a főnököm a hülyeségét hogy beszéljek a párommal hogy ne feleseljen neki vissza meg ilyesmi. Na akkor már megmondtam neki hogy ez engem annnyira hidegen hagy most, azelőtt sem foglalkoztam vele most meg pláne nem fogok. Beszéljék meg felnőtt emberek, ha nincs megelégedve a munkájával akkor meg keressen még egy ilyen barmot, úgy sem talál, még egy ilyen nincs aki 24 órát dolgozik neki 120 ezer forintért.
Eljöttem úgy hogy füstölt a fejem, és meg is fogadtam ha még valaki ma megjegyzést tesz a pocakomra azt nagy meglepetés fogja érni.
Basszus egy óra nem telt el megyek át a szomszédhoz aki egyébként mindennap lát, tehát neki nem újdonság hogy nő a pocakom, erre úgy csodálkozik ő is hogy mekkora mint ha legalábbis hónapok óta nem láttuk volna egymást. Neki az volt a szerencséje, hogy ő intézi a tp-emet úgyhogy megúszta a kiosztást, de nagyon a nyelvemen volt, csak hát a pénz nagy úr.

Nem is tudtam hogy a macisapinak macisrucija is van! :shock:
Olyat nem láttam! Majd lefotózod benne télen Dancit?

LINACSKA
Én lányt jósoltam neked, már csak azért is mert hittem Lili misztikus erejében.
Amúgy ha már lenne egy lányom nem bánnám ha fiam születne.
Mivel nagy valószínűséggel nem lesz tesó lánynak KELL lennie, hogy életem álma valóra váljon!

Nekem egyértelműen bizonyították hogy apa bacija okozott gyulladást és emiatt záródott el a petevezetékem.

dita75
 
 


Sziasztok!
ma délelőtt végre rászántam magam, és kivasaltam, merthogy délutános vagyok. Melóhelyen meg 2-től gyűltünk, honlap ügyben, úgyhogy eddig még gépközelbe se jutottam.
Egyébként képzeljétek, ma már bicajjal jöttem dolgozni!

Ditus!
Mér nem vált munkahelyet a párod? Olyan sok rosszat írtál már erről, hogy én tuti váltottam volna. Te meg ne hergeld magad, mert nem csak magadnak ártasz vele, hanem Bogyinak is.

Linácska!
És így felveszik Lilit az oviba? Mert én úgy tudtam, hogy csak szobatiszta gyerekek mehetnek. Ruhapelust nem próbáltátok még?

Yadine!
Nekem nem volt még hsg-m, és anélkül csináltuk az inszemeket. Pedig lehet, hogy semmi értelme nem volt, mert el vagyok záródva. Lombikhoz nem kell, és mivel a 3. inszem után a férjem spermaképe miatt mindenképp csak a lombik jöhet számításba, így nem is csináltuk meg. Helyette hystero volt, mert a méh állapota viszont fontos a lombiknál. Egyébként el kezdtem azon gondolkodni, hogy ettől függetlenül mégiscsak megcsináltatom a hsg-t.

Zsuzska!
Tök jó, hogy vettetek egy telket! Biztos szép helyen nő majd fel Oli.

Twist!
bizti lesz szívhang!Képet meg kérjél mindenképp, hogy meg tudd nekünk mutatni.

Dy!
Valami homeos bogyit nem próbálsz ki fejfájára?
Iszol eleget? Merthogy a folyadékhiánytól is fájhat a fejed.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Dita,

van ám maciruha, és ha Zsuzskára rákérdezel szerintem Olinak is ugyanolyan van, legalábbis egyik fényképen úgy emlékszem, hogy abban pompázik :wink:

Bumi,

jó bicajozást, nálunk szakadt az eső egész nap. Nálatok nem esett?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Itt egész nap jó idő volt, talán 1-2 óra volt, amikor nem sütött a nap, de eső egy szál se.
Bár már én is azt mondom, hogxy nem ártana, mert minden ki van száradva.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Majd még jövök, csak beestem kicsit!

Hsg-m volt, és nem volt kellemetlenebb, mint az inszemek. Anyukám bentvolt velem, ő látta a képernyőt, nagyon kacskaringósak a petevezetékeim, de a dokik nem mondtak rá semmit. Különben a páromknak is volt előtte prosztatagyulladása(semmi tünet nem volt neki), azt mondták azért car a spermakép, de sajna a gyógyulás után nem hogy javult volna, még romlott is kicsit..
Túlvagyok egy Gynevac kúrán is. Az sem jött be.

Dita,
elhiszem, hogy kiakadtál!! Hogy lehet valaki ilyen bunkó, és még azt hiszik milyen vicceset mondtak.. Különben, hidd el, hogy csak irigykednek a boldogságotokra!

Monic,
nem tragédia, ha nincs elég tejcsi, ma már tök jó tápik vannak, én Robébin nőttem fel. :lol:

Bumi,
küldöm a vasalnivalót! Halomban áll! Én meg teljes lelki nyugalommal internetezgetek! :lol:
Én is bicajjal járok, sokkal gyorsabban tudok így közlekedni.

KépKép
yadine81
 
 


Szerintetek hasonlítanak???

Lili 33+5
Kép

Levi 27+5
Kép

Bumi,
Lili 21 hónapos kora óta magánovis, marad is ott, itt meg nem számít. Csak annyit, hogy szeptembertől úgy lesz a kategorizálás, hogy az fizet többet, aki még nem szobatiszta, és nem az, aki még nincs ovis korú. Tehát ha 2 évesen szobatiszta, akkor már ovis ár, ha meg mondjuk 4 évesen még nem, akkor bölcsis ár. De 4000 Ft van közte csak.

Dita,
akkor lehet, hogy nekem is a baci okozta az elzáródást. Mert ugye előtte kétszer is spontán terhes lettem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!
Igen, Linácska, nagyon hasonlítanak Lillike és Levi. Levinek szerintem kicsit férfiasabb álla van.

Yadine, drukk a kivizsgálásokhoz és a lombik kezdéshez! Te is a Pesti Kaáliba mennél? Az endo látszik UH-on is, ha van és tapintással is megállapítható. Nekem így vették észre annak idején. (De lombiknál nem számított nálam sem.)

Monic és az anya teát próbáltad? Persze, biztosan. Mindegy. A lényeg az, hogy Danika majd kicsattan, tehát elég tejcsit kap:)

Dituli, nálatok is bunkó ismerősök vannak? Én is úgy vélem, hogy irigyek a boldogságotokra!!! Nálunk a haverok viselkednek minősíthetetlenül. Nagyon sok bajom van velük. Hihetetlen, hogy mennyire irigyek tudnak lenni az emberek, és azt sem értem, hogy miért fáj nekik a mi boldogságunk.

Bumika, nagyon klassz lehetett bringával menni dolgozni!:) Hova teszed le ott a kerékpárt? Amúgy hogy szoktál járni? Busszal vagy kocsival?
Vendég
 


Twist,
mikor mész kukucskálni???????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Linácska!
Szerintem hasonlítanak. :)

Twist!
Ha egy időben dolgoztunk a férjemmel, akkor együtt jöttünk kocsival, ha nem egyszerre, akkor én busszal jártam. A biciklit othon a szemétledobóban tárolom, a könyvtárban meg van egy helyiség, ahova rakhatom.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Először is nagyon örülök,hogy kezd lassacskán visszatérni az életkedv a topicba!!!! :D

Linácska
Drukk a pelenka mentességhez! uh képek:szerintem is látszik,hogy testvérek,de egyértelmű az is,hogy míg Lili csajszis volt,Levi nagyon pasis már most is! :wink:

Twist
mi volt a babamozin???????????????????????????

Dita
az ilyen emberekkel nem is kell foglalkozni! cSak légy nyugodt,nehogy az idegesség ártson.... :wink:

Bumi
nem,még nem próbáltam semmit sem bevenni.... Egyik az,hogy nem is merném (pedig tudom,hogy lehet) a másik az,hogy rájöttünk:kimondottan front függő a fejfájásom.... :twisted: folyadék:napi kb. 3 liter.... (és ez még csak az ásványvíz)

Bikfy
Merre kószálsz??????????????????

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok,

Twist,

mi volt az uh-n? Végeztetek már? Ugye megint kapunk képeket?

Yadine,

nekem a lombik punkciókor derült ki, hogy endom van, de nem befolyásolta a beültetést, DAnika elsőre sikerült :wink:

Dy,

én is nagyon frontérzékeny vagyok, de érdekes módon a terhesség alatt egyszer sem fájt a fejem :shock: Aztán megszültem és már a szülés utáni 2. nap olyan migrénes fejfájásom lett a hóesés miatt, hogy fejfájáscsillapítót kellett kérnem a nővérkétő. És aztóta is nagyon szokott fájni frontkor, én is szenvedek mert a szoptatás miatt csak a legvégső esetben nyúlok gyógszerhez... :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
sajnálom,hogy hasonló dolgoktól szenvedünk.... Korábban is mindig szörnyen fejfájós voltam,és ész nélkül kapkodtam be a bogyókat, most viszont nem merek/akarok bevenni semmit. :roll:

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Sziasztok!

Twist,
várjuk az élménybeszámolót!!!
Szegedi Kaáliba megyünk.

Fejfájósoknak jobbulást!

Linácska,
a szájuk egy az egyben egyforma! Nagyon cukkerek!

Az van, hogy miután végeztem a Női Klinikán, átugrottam a Kaáliba időpontot kérni. Mivel a dokim azt mondta - mikor kérdeztem, hogy melyiket ajánlja, - hogy mindegy, úgy voltam vele, ahol lesz hamarabb időpont oda megyünk.

Szóval holnap egy órára megyünk a drnőhöz. Legközelebb júliusra van időpont mindkettőhöz, a holnapi időpontot valaki lemondta.
Úgy döntöttem, elfogadom azt amit az élet elém sodor...

KépKép
yadine81
 
 


Megjöttem és nagyon köszönöm a drukkokat, mindegyik utólért. :) A páromnak azt mondták reggel, hogy 10:30-ra már menjek be. Persze mikor kerültem a műtőbe? 1/2 1-kor. Ilyen az én formám. Egész jó társaság gyűlt össze a szobában. Az első emeleten szállásoltak el. Minden rendben amúgy, nem repedt még meg minden tüszőm (csak hogy cisztára is maradjon), de Zeke doki azt mondta, hogy holnap még dolgozzunk rá. 5-én megyek tesztelni. Most meg pihi.



vicky79
 
 


Vicky,

nálunk férj ment reggel fél hétre, én meg egykor kerültem sorra. :wink:

Jó pihizést!

Ja, nekem megrepedt reggel a kocsiban odafele, és hazaküldtek, hogy nem lesz inszem...

Drukk, az ötödikéhez!!!

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok!!!
Linácska drukk a pelus mentességhez.Lili és Levi szája szerintem is tök egyforma:)

Twist merre koszál a képeppel?

Én tegnap voltam Pécsett de nem csinálták már meg a rákszűrést.megvizsgált minden oké.vérnyomás csökkentő 3*1 jár azt mondta a dokim vérszegény vagyok és tiszta t....ny(nátha).
Sajna ma is rosszúl vagyok változatosság kedvéért nagyon nem birom a meleget.ma jönnek felmérni a klimának a helyet.egyszerűen elviselhetettlen amilyen meleg van az emeleten még éjjel sem alszom rendesen.30 fok van fent éjjel meg 27fok.
Igy minden percemet anyuéknál töltöm lent mert lent vagy 20fok van és sokkal jobb.0608.án megyek újra pécsre vérvételre és 16.án pedig vizsgálatra.

Lányok volt már valaki down szűrésen?
Az első ingyenes a második 15000ft ti a másodikat megcsináltattjátok?
Ha este nem leszek nagyon rosszul és gép elé megyek akkor irok még..

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


yadine: Nálam is minden inszem 12-13 között volt, de ma minden inszemesnek korábbi időpontot mondtak. Azt hittem én is, hogy jó kevesen vannak, mert amikor a párom ment, akkor alig volt valaki. Hát nem így lett. Mindegy, már túl vagyunk rajta.



vicky79
 
 


Yadine,

fogadd is el amit az élet eléd sodor, mert ez valóságos csoda, hogy holnap már mehettek is :lol: :lol: Nekünk anno 3 hónapot kellett várni. De utána3 hét alatt meg is volt a pozitív tesztem Danikával.
Május 29-én voltunk az első konzin, június 02-án jött meg a bajom és indult a lombik, jún. 12-én punkció volt, jún 16-án beüétetés és 28-án már a 196-os hcg boldog tulajdonosai voltunk. Most meg itt alszik mellettem az eredmény a babakocsiban :wink:

Vicky,

drukk, hogy sikerüljön az inszem és ne legyen ciszta :wink:

Dy,

nekem kivizsgálták már mindenféle módon, hogy mitől fájhat a fejem, de minden vizsgálatom negatív lett :roll:
Ilyen vagyok, de az nagyon jólesett, hogy a terhesség alatt egyszer sem fájt. Sajnálom, hogy a tiéd fáj. Nem vagyunk egyformák...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
húú ez tényleg gyorsan ment szerencsére! Sokat gondolok ám rátok! Amikor azt mondják azok az ismerősök, - akik jólértesültnek hiszik magukat- , hogy áááááááá az első úgysem szokott sikerülni....Mindig ti juttok eszembe, meg Dita, meg Twist! Ha meg nem sikerül elsőre, akkor ez nekünk így van megírva és kész.

Jó sok vizsgálatra kell menni. Ezekre kapok beutalót a kaáliban, vagy ott meg is csinálnak belőle néhányat? Vagy háziorvos ad beutalót? Nem tok semmit. :oops: :shock: :lol:

KépKép
yadine81
 
 


Na, csajok, már az én fejem is fáj!!! Jaaaaj

KépKép
yadine81
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszönöm szépen az érdeklődést, szerencsére minden okés volt! Nagyon nagy kő esett le a szívemről!:) Persze, messze még a 12. hét, de akkor is egy nagy lépéssel megint előrébb jutottunk:)
Szóval, Manócska (doktornő hívta így) szépen megmutatta magát, 7 mm-es és szépen pulzált a szivecskéje. A párom is bejöhetett, ő is látta.) Egész hazafelé örvendeztünk, annyira jó érzés, hogy babó jól van:)

Íme a sztárfotó:
Kép
Vendég
 


Twist
Tiszta szívből mondom/írom,de még csak halkan:gratulálok!!!!

Yadine
:D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép Kép



Gréta és Dy
*dy*
 
 


Twist,

csodaszép!
És ugyanilyen szépen fog nődögélni továbbra is! Hamar eltelik majd a 12 hét, lásd dy, dita, vius, csak úgy elrepült! :)

KépKép
yadine81
 
 


Twist!
Gratula a dibidobihoz!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: