Új privát üzeneted érkezett!

El sem hiszem hogy én nyitottam az oldalt! :lol:

Kép
Kép
bmárti75

Kata! köszi!
és akkor külön neked, éppen most szedtem le az anyák napját Letiéknél, (Grétiéknél lemerült az aksi sajnos...)

Kép

Kép

van vidijó is csak azt nem tudom, hogyan kell közzétenni...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Márti!

gratulálok! nagyon ügyes vagy! én is megindultam lefele, de még messze vagyok a -16-tól!

tényleg jó lehetett a kirándulás, nekem szeged a gyomorideget jelenti, és nem si tudok rá másképp gondolni. :roll:

Judit,
Kép
Kép
bbj

Kata! Dorka jól van, csak fáradtan. Bálint éjjel nem sokat engedte aldudni anyukáját. De legalább cicin elvolt. :)

Ha tudok vmi konkrétabb infót, akkor jövök.

Még nem tudom mikor megyünk be megint meglátogatni őket. Várom még Dorka válaszát.

Bocsi... csak ennyi... Hulla vok.
szilbee

Szilbee, köszi a képeket, nagyon édes Bálint baba!!! :D Kis husi hajas baba. :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Judit, nagyon csinos volt a leányzó az ünnepségen! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szilbee: izgatottan várom a híreket továbbra is. Majd azt is írd meg, hogy Leventének és Dávidnak is hogy tetszik az új unokatesó?! :wink:

Bbj: Olyan csinik a lányaid mindig!!! Öröm nézni! :lol:

Jut eszembe: ha valakinek esetleg Libero (bármilyen) pelenkája van és nem tagja a Libero Klubnak/nem foglalkozik ilyenekkel..., nem kérhetném el a vonalkódját a pelenka zacskójának?!

Kép

Kép
szolkata

Kata!
Ablakinfót köszi,de már leragattunk egynél,jó árat kaptunk 1,1m az összes ablak plussz egy terasz ajtó és két bejárati,argongázas ami a legjobb hőszigetelésű,ja és fa
Van két vagy három zacsim,elküldöm ha kell!!

Szilvi!
Várom én is folyamatosan az infókat!!És újdonsült apuka??Gondolom repked a boldogságtól!

Judit!
A csajaidat nem győzőm bámulni milyen kis tündérek!!!Csinik nagyon!

Márti!
A kirándulás biztos nagyon jó lehetett,gyerekek élvezték???
-16kiló :shock: ,ez igen gratulálok!!!!

Kép

Kép
katlina

Holnap megyünk be délelőtt a kh-ba. Egyenlőre úgy néz ki...

Katlina! Nem tudok Petiről igazán beszámolni, mert csak egy 5 percre találkoztunk pénteken. De gondolom jó elfoglalt lehet, már csak abból kiindulva, hogy mennyi dolga volt Ednek is itthon, míg mi bent voltunk Dáviddal kh-ban.

Na majd holnap jövök a hírekkel.

Képek nagyon jók!!! 8)
szilbee

Szép reggelt!

Márti: nem is dícsérlek, olyan ügyi vagy ezzel a 16 kiló mínusszal!!! Tegyél fel képeket, hogy milyen voltál és vagy.

Katlina: nekem elég lenne a vonalkód is..., csak az pontosan kinyírva... Megköszönném :lol:

Szilbee: várjuk az infókat!!

Kép

Kép
szolkata

Na megjöttem a hírekkel! :)

Továbbra is minden okés Dorkáékkal. Bálint éjjel megint kevés alvás engedélyezett, de nappal azért alukál is. Dorka azt mondja hogy picit sárgul, azért is lehet. Tej van! :)
Dóra nagyon jönne már haza. Azt hiszem mindannyian ismerjük ezt az érzést... nem is taglalom. Totál megértem. Nem tudni még mikor lesz a család egyesítés. Talán hétfőn, rosszabb esetben kedden.
Dorka egyébként azt mondja, hogy sokkal kevésbé fáradt, mint Szabi után volt. Szóval kis mosolygós volt és jó kedvű. 8)

Minnnyá kicsinyítek képeket...
szilbee

Bálint 2 naposan

Kép

Kép

Kép

Kép
szilbee

Kata! Boldog fél éves szülinapot Marcinak! :)
szilbee

És egy kép mini Szabiról...

Kép
szilbee

Szilbee: ha hiszed, ha nem, pont akkor ültem ide Marcival, amikor te :lol: Köszönjük a képeket! Nagyon édi Bálint!!! (most megint úgy szeretnék ilyen picurka babát én is) Tök jó, ha jól vannak. Milyenek a cella társai? Köszi a féléves köszöntést... khmmm holnap almapüré :wink: Dávidnak meg tegnapra boldog másfelediket!!!

és ha már itt tartunk... Olga: Balázsnak meg boldog 2 és felediket tegnapra!!!

Kép

Kép
szolkata

anyám, milyen hasonlóság!!!! (bár neked is, meg nálunk is újszülöttként egyformának tűntek... bezzeg most) :lol:

Kép

Kép
szolkata

Kata! Pedig az első gondolatom tényleg az volt, hogy vajon hányszor nézhettél be a délelőtt folyamán. :lol: Na nem rosszindulatból, hanem mert te mindenkire odafigyelsz.

Hja egyébként Dorka szülése idején közel 200 alkalommal lett látogatva a topik. (Csak úgy kíváncsiságból figyeltem meg...) Nem tudom másokor mennyi szokott lenni, meg azt se hogy más szülése idején mennyi volt. ... de azért nekem egy elég soknak tűnik.

Nekem egyébként újszülöttként tök másnak tűnt Szabi és Bálint. Most már hogy kezd kisimulni Bálint, én is több hasonlóságot látok.

Szobatársakról nem tudok beszámloni, de csak 7-en vannak az osztályon. :)
szilbee

Sziasztok!

Nagyon édes a 2 napos Bálint baba! :D És nagyon hasonlít Szabi babára. :)
Örülök, hogy jól vannak, elhiszem, hogy már szeretnének hazamenni, remélem holnap sikerül.
Szilbee, köszi a képeket, híreket. :)
Dávidnak boldog másfeledik szülinapot! :)

Kata, nekem van 1 Libero vonalkódom. Néztem a tescos akciót, amit írtál, és azt hiszem félreértettem, mert bugyis pelust akartunk kipróbálni és az nem az volt. :roll: Így mivel akciós most a Tescoban a Libero bugyis, kipróbáltuk. Hogy juttassam el hozzád?
Marcinak boldog félszülinapot! :)

Katlina, azt hiszem még nem dicsértem meg az ügyes fiadat. :oops: Gratulálok Neki a fűbe pisiléshez! :)

Márti, nagyon kitartó vagy fogyózás terén! :) Ügyesen csinálod!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok!

Kata!
Marcinak boldog félszülinapot!

Szilbee!
hétvégenként(2,5 nap), 200 szokott lenni a megtekintés...mindenki csekkol, de csak virtuálisan...

nagyon hasonlítanak egymásra, kíváncsi vagyok a jövőben majd mennyire! nagyon szép a kis bőre, sztem holnap biztos hazaengedik őket!

Képzeljétek, megnyertem az egyik cundás 50.000.-os ajándékutalványt... IMÁDOM A CUNDÁT!!!!eddig is, ezután is, ja,
meg még inkább.

Jaimee!
köszi még egyszer! jöhetnek még iylen mailek! (hogy a többiek is értsék, tőle tudtam meg)

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit!!!!
Aztamindenit!!! Gratulálok! :) És persze irigykedem ;) Csak az dobhatta be a blokkot aki 5e felett vásárolt, ugye??? Mondd hogy igen, én így tudtam, és én csak egy bodyt vettem ott.
Hú, de jó Neked :D Majd képes beszámolót kérünk hogy mire költötted ;)

Szilbee, köszi a képeket!
Nekem is nagyon hasonlít Szabira Bálint :) Gyönyörű, kisimult baba :) Remélem holnap már haza is mehetnek és együtt lehetnek 4esben! :)

Hogy ti miket figyeltek meg! És ezt amúgy honnan látjátok hogy hányan nézték meg a topicot????

KépKép Kép
76vera

Ahhhhhh, tuttam, hogy elég kihúznom a lábamat itthonról, és egyből szülés lesz! :lol: (csütörtöktől nagyonhosszúhétvégéztünk Lucival szüleimnél)

Dorka, mi is gratulálunk a legifjabbhoz, sok boldogságot, tejcsit, és némi alvást is kívánunk! :wink: :D Bálint baba nagyon édes :)

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka izent!

Van anyatejes kaka és hízott Bálint 1dkg-t! :D Így nagy a valószínűsége, hogy hazajöhetnek holnap! :D:D
szilbee

Vera!
köszi! :lol: nem tudom az összeget, én 10 e felett költöttem, automatikusan adták a cédulát, hogy töltsem ki. úgyhogy lehet benne valami. 300 körüli cédulából sorsoltak.

Kata!
éppen akkor száltatok be a kocsiba, amikor mi bementünk a corába, nem voltam benne biztos, hogy ti vagytok, így nem akartam odarongyolni, de aztán Jaimee megerősített!

Bence hogy van?

Fannával si találkoztunk a cundába, Nimi hihetetlen mekkora már! most már jönni fog sűrűbben azt ígérte!!!!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Judit! Van egy regiment üvegem. Kell e méznek? Ha igen, akkor hogy tudom odaadni? Angol előtt esetleg?
Gratula a nyereményedhez! 8)
szilbee

Judit!!!
Gratula!!!!!!
Nagyon ügyi vagy :wink:
Üveg nálunk is lenne,de én biztos nem tudom eljuttatni :(

Szilvi!
Hát ez nagyon jó hírek!
Bálint baba ezek szerint nagyon szereti a hasát!!!

Kép

Kép
katlina

No szép reggelt!

Köszi mindenkinek a félszülinapos köszöntéseket. Bence már bejelentkezett almapüré etetőnek :lol: Ő nagy segítségem Marci mellett. És Marci tegnap rájött, hogy ha hasra lehet fordulni, akkor visszafelé is... utána egészen lefekvésig délutántól azt gyakorolta... már amikor itthon voltunk.

Szilbee: nagyon ügyes Dorka! Na meg Bálint baba is! Akkor elég nyugi van a zártosztályon :lol: Ma már megy dolgozni a "barátnőm" is... A fiaidnak hogy tetszett Bálint? Egyébként délelőtt fél 11-ig nézegettem be, aztán kerültem egyet-kettőt a városban... szerettem volna venni a Cosmosban Valami rövidebb nadrágot (1 db farmernacim van), de a legnagyobb méretek 42, XXL kicsik voltak rám... :cry: Lehet, kicsit kevesebb édességet kellene zabálnom... :roll: Na és aztán amikor írtál, akkor jöttem legközelebb.

Gumimaci: én a bugyipelenkára gondoltam. Az akciós újságban lévő nem az?! Akkor minek rakták olyan kis kiszerelésbe? http://www.tesco.hu/akcio.php?oid=T5234 ... 102e8911bb a 10/28-as kép legalján. Az nem olyan? Ha nem, akkor én tévedtem. Bocsi. Írok mindjárt privit, a címemet, ha megtennéd, elküldenéd postán...

Bbj: tegnap estefelé voltatok ti is kint arra a bótok felé?! :lol: K. irigy vagyok, hogy nyertél, amúgy hatalmas gratula!!! Bence jól van, köszönöm, viszont keddig mindenképpen kapja az augmentint, így a héten itthon lesz. Ja, tegnap már csak 2x volt wc-n. Nálunk is vannak üvegek...

Vera: én sem tudok ilyeneket.... :roll:

Hííí a nagyobbik...

Kép

Kép
szolkata

Bbj: jövök-megyek, akkor jutnak eszembe dolgok... megint fogyózol? Mit csinálsz az ügy érdekében? Mikor lesz a köv. vizsgád?

Kép

Kép
szolkata

Kata! Én csak magamból indultam ki! :lol: (önkritika) :oops:
Nadrág fronton úgy állok mint te. Én is azt vadászok, rövidet és szoknyát. Elmehetnénk együtt is shoppolni, hátha többre jutunk. Gyerek mellett képtelenség vásárolni... mármint az enyémektől nem lehet!!! Ha ketten vannak azért, ha meg csak Dávid akkor meg azért mert hiányzik neki a bátyja. :roll:
Hja! Megvolt a fodrász!!! Levente irtó jól viselte!!! Férfiasan. Volt hüppögés, de semmi más. Aztán még a játszón a haverjának is elmesélte hogy hol járt. Büszke volt magára... én meg Rá! :lol:
Na és hogy a kérdésedre is válaszoljak.
Teszett a fiúknak Bálint. :D Meglepő módon Leventét is érdekelte. Már mostanában sokat változott... úgy tűnik e téren is. Mert hogy a babakocsikba is ugye folyton bekukucskál. Ld. Marci babakocsija... :lol:
szilbee

Szilbee: hát... az az igazság, hogy rád való mindenféle ruci van olyan óccsó, amit én szeretnék. Nagyon fajin rövid szoknyák is 1000Ft alatt. De én még mindig bálna méret vagyok ezekhez a méretekhez... De nem akarok venni 4-5000Ft-ért, mert azért tervben van, hogy fogyni kéne... :roll: (csak az a sok finom édesség ne lenne! :twisted: :roll: :lol: ) Ja, és egyedül hétvégén nem szoktál kerülni ilyeneket intézni? Ed meg otthon marad a kispasikkal? Milyen lett Levente haja? Teszel képet? Levente oviban van? Miért is lenne otthon... :roll:

Kép

Kép
szolkata

Szilbee: azt nem is kérdeztem, hogy Dorka gátvédelemmel szült? És volt neki fogadott szülésznője?
szolkata

Ilyen lett...

Kép

Van hogy eljutok vásárolni, de folyton rohannom kell. Magamra nincs időm, épp hogy csak meg tudom venni ami a háztartásba kell.... Egyedül meg kedvem sincs vásárolni. Elég rendesen útálok vásárolni... csak akkor van kedvem, ha depresszív vok. Meg folyton lelkifurdalásom van, hogy a fiúktól veszem el a pénzt... pedig már tényleg nagyon gáz a ruhatáram. :?
szilbee

Nem tudom. Nem volt sok időnk beszélni... más látogatók is voltak...
szilbee

Sziasztok!

Kata!
az ebéd után nem eszek semmit, addig mindent.

hétfőn megyek közigjogból. a munkajogom 3-as lett :roll:

Kata, Szilbee!
üvegek jöhetnek, viszont az angol elköltözött asszem Pozsonyi? 3. a körforgalomból rögtön az első kocsibejáró, ha a meki felé megyünk. de ha megbeszélünk egy időpontot, integetek ezerrel.

van már akácunk idei, ha valaki szeretne. nagyon finom/szép az idei termés is!

jó lett Levente haja, úgyis jön a meleg, kell is a rövid frizu!

na mentem tanulni

Katlina!
ha sok üveg van. sé egyszer jöttök szolnokra vásárolni, mi egyéb, és befér, akkor beszaladok értük! kupak/ mosogatni nem kell!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy Zoboki Zsolt doktor úr a szolnoki kórházban dolgozik-e? És hol van neki a magánrendelése, vagy hogy hogy lehet őt elérni! köszi szépen!
inek

Sziasztok!

Kata, jól megforgattam azt a csomag pelust, és mindenhol azt írta: nadrágpelenka, és a képeken is azt mutatta. :roll: Lehet, hogy nem néztem jól szét máshol is. :roll: Mondjuk itt, az akciós oldalon is nadrágpelenkát ír.

Judit, gratulálok a nyereményhez! :D
Ugye nem vagy elkeseredve a 3-asért? Fő, hogy megvan, jöhet a következő. Kitartást! :) Én könnyen beszélek... :oops:

Szilbee, jó lett Levente haja! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szilbee: Dorkáék hazamehettek? Tök jó lett Levente haja. Teljesen véletlenül le volt fotózva, vagy otthon van veled? Én is pont úgy gondolom ahogy te a ruhatáram... csak én azért is húzom a vásárlást, mert abban bízom, hogy majd fogyok... :roll: De még nem annyira :roll:

Gumimaci: én nem is tudom, hogy mi az a nadrágpelenka... mit neveznek így?

Kép

Kép
szolkata

sziasztok!

Igen ott dolgozik, s a vasútnál van neki magánrendelője, ott ahol több orvos is magánrendel a de címet én sajna nem tudom!

Nah ma túl vagyok az utolsó vizsgámon a nagy vizsga előtt: szülészetből és nőgyógyászatból is 5-5 lett mind a kettő!!! :-) legalább ez feldob egy kicsit ha már a szakdogám négyes lett :cry:

nah de majd pénteken hu szoritsatok nekem nagyon 8 tól írom!!!!

de most megyek Bettikéért az oviba!

puszi mindenkinek!!

Kép
kbernadett

Sziasztok!
Szilbee! Köszi az infókat Dorkáékról, tényleg nagy a hasonlóság a két gyerkőc között. Remélem ma már együtt lehet otthon a kis család. Levente frizurája jó lett, szerencsés vagy hogy ilyen jól tűri a fodrászt. Nekem hiába fodrász a sógornőm, Kristóf kb 6 éves koráig üvöltött hajvágás közben, éppen ezért nem is az üzletében nyírta, hanem nálunk. Mára már más a helyzet saját igény, szinte egyedül megy nyíratkozni.
Bbj! Gratulálok a nyereményedhez! Jó az a 3-as is, a többi vizsgádhoz pedig sok sikert. Üvegem nekem is van.
Betty! Írigyellek, hogy család munka mellett ilyen szép eredményekkel vizsgázol. Gratulálok, csak így tovább!
Szolkata! Ilyen volt képpel nem igazán tudok szolgálni, nem szerettem ha fotóznak, de mostanit majd teszek fel.

Kép
Kép
bmárti75

Kata! Úgy tudom haza mehettek... de nem akarom őket zavarni. Ez most a legtutibb... az első otthon együtt töltött nap. Pedig megesz a fene, hogy mi van már velük. :oops: :lol:
Levente a kórházban lett lefényképezve, mikor Bálintot látogattuk. Ovizik egyébként.
Ma délután kicsináltak teljesen... olyan dilibogyó volt mindkettő, de Levente nyert! :roll:
Cosmosba besassantottam!! Persze bemenni már nem tudtam... de majd a 7en vmikor. ;) ... kölkök nélkül!!!

Na.. vasolok... :( :evil:
szilbee

Márti! Szerintem Leventénél pont az hozta meg a sikert, hogy nem itthon nyírtuk. Idegen helyen, idegen kezek közt jobban uralkodott az érzelmein. És nagy büszkeséggel töltötte el, hogy legyőzte a saját mumsát. :)

Dugulok...
szilbee

Sziasztok,

csak bejel, itthon vagyunk, minden okés, nagyon jó itthon!!!!
Majd jövök, ha tudok....
Köszönjük a drukkokat, jókvánságokat!!!

Kép
Kép
dorkáék

Dorka!
Örülök, hogy otthon vagytok, még egyszer nagyon sok gratula, és jó egészséget és rengeteg tejcsit kívánok nektek.

Kép
Kép
bmárti75

Kép Szegedi fagyizás
Kép Angéla a haza felé vezető úton
Kép Én

Kép
Kép
bmárti75

Áve.

Dorka, vááááárjuk majd a beszámolót! (asszem pillanatnyilag én a legjobban :wink: ) Szülésről, Bálintról, az új kiccsaládról :)
Egyébként pont váltottuk egymást Katinál - péntek délután hívtam őt, hogy megbeszéljük a továbbiakat :) Csakugye akkor még nem tudtam, hogy te már túl vagy a szülésen...

Kicsi félszülinaposoknak és névnaposoknak sok-sok boldogságot! :D

Judit, gratu a cundás nyereményhez! :lol: Mekkora mákod van! :shock: Nekem ilyesmihez soha nem volt :|

Kata, valszeg ez téged nem vígasztal, de én marhára fogok majd örülni, ha eccer úgy fogok kinézni, mint most te :mrgreen: :)

Le vagyok maradva rendesen...bocsi, hogy nem reagálok sokmindenre :oops: :?

Inek, üdv :) Csatlakozol is, vagy csak érdeklődtél? :) Én spec. nemtom Z. doki elérhetőségét, de vannak itt topiclakók, akik majd igen. Amúgy miért pont ő?

Nekem meg holnap doki, csütörtökön meg első NST :D A pakkom is lassan összeáll... (Lucival ilyenkor már minden pikk-pakk vót...most meg loholok magam után)
Jelentem, Lucinak is van már saját ágyikója 8) Úgy tűnik, hogy tetszik neki :) Bár éjjel kellett egyszer a közelségem - a saját fekhelyemről átnyúlva simiztem a kezét. De az előzményeket figyelembe véve (majd' két évig együtt aludtunk) nem is számítottam arra, hogy egyből gond nélkül átalussza az éjszakát - mármint nélkülem. Még azon is meglepődtem, hogy elég volt a kéz-simi :roll:

Judit
Kép

Kép
balwin

Dorka üdv otthon, várjuka beszámolót, Szabi hoyg fogadta kistesót, meg hát a nagy szüléstörténetet.

Márti!
hát az arcodon nagyon látszik a fogyás! de jó neked! ma citromos álmot csináltam, belenyaltam ebéd után, nem bírtam megállni...

sétálóutca... onnan 50 méter a kínzások színhelye.. pfúúúúj

Judit!
nehoyg azt hidd! még az óvodai/iskolai tombolán sem nyertem sosem!

gratu az alváshoz! nagy könnyebbség...

Gumimaci!
szted? :lol: én már annak örülök, hogyha görbül! itt úgyis legtöbbször a balra teszem jobbra teszem érvényesül... sajnos...

Betty!
gratu ügyes voltál!

Inek!
üdv! én sem tudok segíteni sajnos...

Judit,
Kép
Kép
bbj

Szió!

Hát ez az egész úgy kezdődött, hogy nála szültem az első kisfiam 8 évvel ezelőtt Hatvanban, és rettenetesen meg voltam vele elégedve, maga a szülés akár milyen kínlódás is volt, de egy igazi, jó élmény. Sajnos elkerült innen, és a másodikkal 5 éve már máshoz jártam, de az az egész katasztrófa volt, annyira hogy soha többet nem akartam szülni. Szerencsére mindkét gyerkőc egészséges, nincs velük semmi baj. Most úgy néz ki, hogy megint szeretnék gyereket vállalni, nagyon vágyok rá, de semelyik orvossal nem vagyok megelégedve. A neten rákerestem a doktor úr nevére, és így jutottam ide, hozzátok. :) De elég nagy dilemma, hogy Hatvanból Szolnokig menjek e nődokihoz... :?
inek

Hol tudom a profilomat módosítani??? lehet teljesen hülye vagyok, de nem találom! :shock:
inek

Inek!

van olyan fenn hogy társalgó meg mellete hogy segédletek és azt kell lenyitni és ott lehet a profilt át állítani!

Hát Hatvan az elég messze van.... :(

Dorka örülök hogy otthon vagytok már, és én is várom már a szülés történetedet!!!!

Balwin Judit neked is Komáromi Kati lesz a szülésznőd?

Kép
kbernadett

Dorka! Üdv otthon :wink: :lol:

Melóhelyen ma egész nap nem volt net, itthoni géppel meg van valami, tegnap elszállt az egész, már ma is egyszer, úgyhogy viszem szerelőhöz!

Inek, a Mátyás király úton van Zobokinak rendelője (ha jól emlékszem), de telefonszámot nem tudok.

Megyünk ma cirkuszba, Csongi kapott 6 ingyen jegyet tesómtól, megyünk a kis barátaival.

El is küldöm, míg le nem fagy újra a gép!

Évi és
Kép
csongianya

Szussz…

Volt termés!

Először is:
Dorka, jó, hogy már otthon vagytok, még egyszer nagyon gratulálunk, majd ha tudsz, gyere, és mesélj el mindent! Bálint baba gyönyörű, sztem is hasonlít Szabira.

Judit! Nagy gratula a nyereményhez, és Katához hasonlóan irigy is vagyok, én még sose sehol nem nyertem. :) Lányok nagyon szépek! Továbbra is kitartást a sulihoz!
Ja! Küldesz nekem méz árat priviben?

Kata! Marcinak boldog félszülinapot!!! Almapüré sikert aratott?

Szilbee! Jó lett Levente frizkója! :D

Betti! Grat a vizsgákhoz, meg a szakdogádhoz is, nagyon ügyes vagy! :)

Márti! Nem semmi, hogy ennyit sikerült fogynod!!! Én szedem vissza, amit leadtam. :oops: :cry: Szépek vagytok a képeken!

Balwin! Grat az új alváshelyzethez! Milyen ágya van Annalucusnak? Hunor baba kinti lakosztálya is kész van már?

Inek! Üdv! Fönt: „segédletek”, azt lenyitod, ott a „profil” .

Jaimee! Merre jársz?

Rólunk: Dorka jár-kel a világban, nagyon cukker. :lol: Kinn van az egyik őrlőjének A FELE, hát mit mondjak, eléggé megviseli szegénykét, bár eddig jól tűrte a fogzást, most ez keményebb diónak bizonyul… :( Szombaton nyársalni voltunk, jól sikerült, bár kissé szeles volt az idő.
Dobok két képet, a lányok mit műveltek. :D

Kép Megy a pletyi :)

Kép Tessék! :)

donkoaniko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?