Új privát üzeneted érkezett!

trombi. ez mi amiben Pankad van?

KépKép
KépKép
mush589

kubu. az az! koszi!

na akkor zoldi es manna ti ezt ugorjatok at!:
suti:
mandulas "csok":
175gr finomitott kristalycukor
150gr daralt madula
2 evokanal daralt rizs
fel teas kanal manula aroma
2 tojas feherje

keverjuk ossze a mandulat, cukrot es rizst egy talban. majd egy nagyobb talban verjuk fel a tojas feherjet, majd lassan kanalankent adjuk hozza a szaraz anyagokat ovatosan kevergetve. adjuk hozza az aromat. hagyjuk pihenni 10 percig.
Toltsuk a masszat habzsakba. Majd egy sutopapirral boritott sutolapra 2x7cm-es csikokat nyomjunk (lehet mas format is). 180 fokon 15-20 percig sussuk. Hagyjuk kihulni, majd szedjuk le a sutopapirrol. Extrakent olvasztott etcsokiba marthatjuk a ket veget.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok,

Aida,
Sajnálom, nekem úgy tűnt h az már fix albi. Akkor drukkolok h mielőbb találj valami szimpit.
Szülők megérkeztek ?
Figy az egy héttel kapcsolatban, FELEJTSD EL, már ne is haragudj, de szoptatsz, azt pedig csak úgy tudod megoldani, biztosítani h Noli veled van. Látni akarja akkor jöjjön inkább mindennap !

Boci,
Érdekelhet a babakocsi is, illetve az info az olasz barátnőtől. Köszi köszi.
Na de ez a Marci, hát már így csajozik ?

Suzy,
Ahogy Bébic leírta, hasonló tisztítási technika van nálunk is bevált.

Bébic,
Wow gratula a második foghoz. Örülök h a pöttyöket leszámítva minden oké. Áki a kis huncut mosolyával tünemény.

Andy,
Nagyon szépek vagytok. Nem kell egy pár kiló, szívesen adok. :lol:

Manna,
Fűről jut eszembe, pénteki szülnapi bulin, én még ilyen füvet az életemben nem láttam, olyan volt mint egy vastag zöld puha szőnyeg. Sehol egy gyom, méregzöld az egész. Félelmetesen gyönyörű volt.
Sokan voltak a Kopaszin ?
Az igazat megvallva a politológia az egyik olyan tantárgy volt ebben a félévben ami tetszett, mert legalább valami valóságközeli…. Na majd meglátjuk h a vizsgaeredmény után hogyan is fogok vélekedni.
Nagyon drukkok szerda délutánig.

Trombi,
Szépek vagytok.

Musi,
Nálam nincs még hozzátápi egyáltalán, pár hét és elkezdem én is. Mindenki legnagyobb örömére.
A pórázról jut eszembe hogy az angol szomszédaink amikor kiderült h babát várok, elsőként egy pórázt hoztak nekünk. Döb-döb. :shock:

Frissítettük Marci honlapját, küldtünk közös képeket a 100 Folk Celsiusnak, feltúrtuk apával a konyhát az összes létező nasiért (pár babapiskóta). Jelentem mindet elpusztítottuk 8)
Képzeljétek ma együttpancsiztunk Marcival, jaj nagyon jó volt, lehet h rendszer lesz belőle ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

jaj olyan edesek a babak! mindenkie.
Akos nagyon huncutul nez!kerunk kepet a fogacskakrol.

Aida. en sem engednem el a bebit 1 hetre! nem tudom, hogy ezt hogyan kepzeli

manna. drukkolunk!

kubu. remelem megtartottad es hasznalni is fogod! :wink:

nagyon faj a sebem...

KépKép
KépKép
mush589

Musi,
hát persze gondolhatod h mennyiszer fogom használni... Azért egy próba erejéig... képzeld el anyukák között, lehet h meg is köveznének.

Miért fáj ? Front van ? Lehet azzal valamit csinálni ?

kubuspace

zsebi. kesz van! megyek is aludni, elfaradtam.

KépKép
KépKép
mush589

kubu. hat kivancsi lennek az emberek/anyuak fejere, ha mondjuk a belvarosban es egy jatszoteren megsetaltatod Marcit. :lol:
nem tudom, hogy miert faj. fajdalomcsillapiton kivul nincs mas otletem. illetve megyek aludni. sajna itt nem mondjak hogy van-e front.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Ezer éve nem voltam!
Bocsi, hogy nem reagálok, rohanásban vagyunk folyton. Amiota szép az idő, szinte egész nap kint vagyunk a fiukkal, meg persze a kiskirálylánnyal.

Mágnes:
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KIVÁNOK NEKED!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Egyre kevesebbet tudok írni, mert eddig legalább szoptatás alatt fél kézzel tudtam írni, de mostmár annyira érdekli Szabit minden, hogy ha itt csattogok a billentyűkkel, akkor csak forgatja a fejét. :) Jobb esetben kiengedi a cicit :) . Meg a nap nagy részét egyébként is az udvaron töltjük ebben a jó időben.

Andy! Nagyon jól a kirándulós képek, Regi édes, te pedig tényleg nagyon csini vagy! Boldog fél évet Reginek!
Szombaton mi is megyünk a nagy osztálykirándulásra, már úgy várom!!!!!

Trombi! Ti is szépek vagytok!
Mindenki kirándult a hét végén?

Zöldi, Manna! Én is fogyózom, csak a hétvégére "kimenőt" adtam magamnak. Ezért ma gyümölcsnapot tartok, aztán holnaptól ismét hajrá! Én a Béres Alexandra módszerével fogyózom.

zsebi_baba

Andy:
BOLDOG FÉLÉVES HÓFORDULÓT REGINÁNAK!!!!

Akik meg hófordulósak voltak,mig nem voltam, BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT NEKIK IS!!!! :lol:
Trombi, Bébic, Andi naggyonn édesek a babócák!!!!

Nekünk is van egy kirándulós, előtte énekeljük az indulót :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

[quote]M írta:ennék én sétálni, de péntek vizsgázom, és utána szerdán, pénteken. Kemény két hét megint.
Hogy haladsz a 90 napossal ?

Kubu, akkor szurok tovább!

90 napos? 7 nap elteltével X-3 kg.

[quote]e írta:ste fejfáji
Dettó :(

[quote]k írta:iveszi a szabijait és elviszi Noelt 1 hétre, hogy együtt töltsék

Aida! Azesetben, ha téged is visz pölö együtt nyaraltok, akkor hajrá!

Gabi! A sütőtököt magában próbáltad, vagy keverve valami már bevezetett kajával?

Gabi! Hanna még csak gyümit nyom, de napo 2-3*. 150 lemegy naponta.

Kép
zölddisznó

Musi,
próbáltam keresni UK weatherforecast with front.... de semmi tényleg.
Kérhetnék valamit, ha majd jöttök haza, hoznál nekem ilyet, 2 db-ot. Néha használ és most pont kifogyóban vagyok.
http://www.chemistdirect.co.uk/4-head-h ... _2772.html

Márti,
Régen voltál tényleg. Szépek vagytok.

Zöldi,
X-3 ?????????????????? wow csak így tovább.
Még nem adtam a tápin, teán, vizen kívül mást Marcinak.
Szerinted nem gond ha a zöldségek előtt (mert azt későbbre terveztem) adok én is egy kis gyümit... Üveges lehet ?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.05.18 09:01-kor.

kubuspace

Sziasztok!

Na megkaptam a babakocsit, hát ki vagyok akadva.
Rakott rá valami kivehető huzatot és úgy fényképezte, de az eredeti húzat undorító. Nem tudom mit csináljak. Kép Kép
Azt hiszem jól látható a különbség.

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika,
ez megtévesztés, írnék neki h
nem kérem így a babakocsit
vagy utaljon vissza valamennyit.

kubuspace

Hol van a vonalzóm? :(

kubuspace

Hát az biztos, hogy én ezt nem fogom használni, viszont
én eladni se tudnám így senkinek, úgyhogy mindenképpen buktam rajta.

Én látom a vonalzód.

Kép
Kép
Kép
erika26

Márti:
Nagyon köszönöm neked! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Erika,
külddd vissza, nem erről volt szó. Átküldenéd az eredetinek a linkjét h hogyan is árulta ?

kubuspace

Mági! Nagyon Boldog Szülinapot!

Kép
Kép
Kép
erika26

http://www.vatera.hu/sport_babakocsi_146351218.html

Most olvasom még azt is írta, hogy lábzsák van hozzá és úgy írja, hogy egész jó állapotban van. Hát nálam ez nem ezt jelenti.

Kép
Kép
Kép
erika26

Márti! Anett gyönyörű és milyen nagy!

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika,
tutira megreklamálnám. Nehogy annyiban hagyd.
Írd le h mi hiányzik, félrevezetett.
Ja és esetleg negatív értékelés ??

kubuspace

Kubu: beszéltem a csajjal aki árulja a babakocsit! Dél körül tesz fel képet, majd elküldöm! Aztán ha tetszik felveheted vele a kapcsolatot! :lol: :lol: Az olaszban élő barinőmmel, majd beszélek, ha Marc alszik, most itt van a kezemben!

Mági: BOLDOG SZÜLINAPOT!
Vendég

Köszönöm nektek is :)

Erika:
nagyon gázul néz ki a kocsi... Én megfenyegetném, hogy a nega értékelés mellett írnék a vaterásoknak (vagy teszvesz), hogy átvert .Ilyenkor ők felfüggeszthetik az eladót.. Vagy nem??? :roll:

Megvettem én is a babkocsit, és azóta a fiam imád babakocsizni! Eddig üvöltött benne, ha csak nem ringattam. Volt, hogy 5 órát ringattam folyamatosan vendégségban.. Most meg örül, hogy kilát, és felpakolt lábakkal vigyorog :)

Mensimtől hülyét kapok! Múlt hét szerdánmúlt el, tegnap már megint megjött! :twisted: Nem is akárhogy.... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági! Milyen kocsit vettél?

Kép
Kép
Kép
erika26

Erika:
quinny speedit.... Annyit vaciláltam rajta, hogy kell-e, de mostmár értem, hogy miért esküsznek rá olyan sokan.. 4 féle babakocsim volt már, ez az ötödik,és egy álom közlekedni vele :) Ezzel kihúzzuk még 2 évig :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kubu. persze. mondhattad volna hamarabb. ez meg befert volna a baratnom csomijaba. sebaj.

verzso. kepzeld mult hetfon kiengedtek a korababat! nagyon orultek a szulei! kihuzta az orrabol a csovet! :shock:

magi. boldog szulinapot!

zoldi. milyen az a 90 napos dieta? gratula a -3kghoz.

na megyek pakolni, del korul indulunk.

KépKép
KépKép
mush589

[quote="zölddisznó"]
írta:
zölddisznóAida! Azesetben, ha téged is visz pölö együtt nyaraltok, akkor hajrá!

Ja, ezt ő is mondta. Mehetek egyenesen "nyaralni" a volt anyósomhoz! :D Azt hiszem kihagyom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mági, én is kívánok nagyon boldog születésnapot!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida:
Köszi :)
ami Nolit és Apuját illeti: na neee... Ezt ő sem gondolta komolyan?? Nem is adok "tanácsot" ez ügyben, mert úgyis tudom, hogy nem mész bele ilyen láthatásba". Bele sem gondolt, hogy oldja meg az etetést, nem ismeri a szokásait, a napirendjét, nem beszélve arról, hogy egy ilyen kicsi gyerek 2 hét alatt elfelejti még az ismerős arcokat. Neki olyan,mintha vadidegenhez menne... ÁÁáá.. férfiak! :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

sziasztok!

mozgalmas hétvégénk volt.
Szombat de suliban voltam, édes Réka valahogy megérezte, később kelt így mire hazaértem jött a köv. etetés, így nem kellett adni neki a fagyóból tejcsit.
aztán du.-án jöttek vendégek jó sokan voltunk, Réka imádta, egy hangja nem volt, amikor elfáradt elaludt a legnagyobb hangzavar kellős közepén egy hang nélkül.

vasárnap meg apával kirándultunk, voltunk a teleken locsólni,meg átmentünk Agárdra sétálni, meg nagyiztunk, este fürcsi után szépen elaludt.

ja és ma vagyunk 5 hónaposak,és már egyszer sikerült neki átfordulnia hátról hasra, amúgy biztos, hogy a betegség visszavetette:)

megyek mert szólít.

KépKép

Kép
orsimorsi

Mági:
szivesen :lol: De jó, hogy végre szeret babakocsizni a királyfi! :lol:

Erika:
köszike! Hát már 70cm a drágám...Növünk mint esében a gomba
Hu, ez a babakocsi gáz! Szerintem is reklamálnod kellene!!!!

Orsimorsi:
Rékabékának boldog hófordulót!

Zöldi:
gratula a -3kg hoz!Márti irigy :oops: :lol:

Aida:
igaza van Máginak, szegény Noli ''el lenne pátyolgatva'' ott nélküled :evil:
Még azt akartam irni, hogy a soraidból kiérződik, hogy sokkal határozottabb vagy most, hogy döntöttél a sorsotok felöl.

Kubu:
köszike Anett dicséretet! Eltudnád küldeni a dietat amit csinálsz,priviben?

Kép
Kép
Kép
f.marti

ja ésa vendégeknek megcsináltam solya féle kapuciner sütit, meg az andy féle kekszeset csak én eperrel csináltam.
imádták, köszi csajok:)
anyukám meg csinált pogit az is elfogyott:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Sziasztok!

Musi - az babaerszény - de őszintén szólva annyira nem jött be (most is főképp babakocsiban volt Panka, csak változatosság kedvéért vittem így vagy 20 percet)
Most vateráztam baby björnt, majd meglátjuk az milyen lesz...

Hello Márti:)

Orsi - boldog 5 hót!

Mági - neked meg boldog szülinapot!

Kép
trombibébi

Mush: ha nem baj válaszolok Zöldi helyett (remélem Zöldi sem bánja). Itt elolvashatod a 90 napos diétát, meg van egy csomó recept, meg fórum is: http://mindmegette.hu/index.php?apps=cikk&cikk=12381
Én is innét olvastam, és csináltam anno. Nekem bevált, de most még várok egy kicsit. Bár az az igazság ilyenkor jó csinálni, mert itthon is beindul a gyümiszezon és lehet válogatni jobban, mint télen.

Erika: negatív értékelés, és visszakérném a pénzt. Ez átverés.

Márti: helló! Gyönyörű a lánykád!!! :lol: :lol:

Orsi: boldog 5. hót!
Vendég

hahó

köszi lányok a dicséreteket

kubu jöhetnének azok a kilók mert rólam csak megy le:( igaz étvágyam most még kevesebb h bejött ez a nagy meleg ugyh nemtom mi lesz.. remélem szoptatás után visszaáll. azelőtt nagyon is hizékony voltam!

orsi az a kekszes bármilyen idénygyümivel jó én banánnal meg málnával imádom (ami utóbbit amig szoptatok idén ki kell hagynom pedig a kedvenc gyümim) és a jó kemény zselével aszem alsa a márkája .
és fogyózók: a kekszest lehet diétásan is! igaz az édesitő szoptatós anyáknak nem biztos h ok, de majd ha már nem szoptatunk (sajna ha igy megy az idő olyan gyorsan eljön az is:(

hát igen ma féléves... lassan el kell kezdenem a gyümit zöldséget.. elsőzör almalével kezdünk, de a héten még nem. még almareszelőt is kell vennem.
védőnő aszonta ugy kell az almalevet h a reszelőn ami kijön kis lé azt. ti is ugy csináljátok?
milyen almát adjak neki? nem is tom van-e itt biopiac. adjam neki a kitudjamivel kezelt almát? :roll: édes fajtát?
jajj ugy izgulok emiatt legszivesebben nem adnék neki semmit soha csak anyatejet az olyan megbizható és egyértelmű és eccerű volt :roll:

na most végre elaludt megyek fszoba

vki irta h mióta meleg van nem alszik nappal erkélyen hát dettó plusz még annyi h máshol se:)

ja és tegnap éjjel is fent volt 3x v 4x ha a4. reggel 5ös még éjjelnek számit. igaz cumival visszaaludt de akkor is már vagy 3 hete végigalszik éjjel erre tegnap..

andy

Kép
andy30

[quote]S írta:zerintem krumpli-sütőtök kombinációt fogunk futni.

Manna! Egyenként próbálgasd, mert ha az egyik nem ízlik, vagy allergiás rá, vagy szorulást/hasmenést okoz, nem fogod tudni, melyik a bűnös.

Drukk indul szerda délutánig!

Kubu! Köszi!
Szerintem jobb gyümivel kezdeni, mert:
1. könnyebben emészthető
2. általában nagyobb a tetszési indexe, mert édesebb
3. mert kisebb a tápértéke, ergo nem telíto el a bébit, és továbbra is kéri a cicit, nem akar idő előtt elválasztódni

Üveges kontra friss:
Hazai idénygyümölcsből preferálom a frisset, ha megbízható helyről van, biót, ha vegyszerigényesebb termesztésűről van szó, és üvegeset, ha kényszeréresztett, kezelt egzotikum. ...na meg ha séta, vagy utazás.

Erika! Záros határidőn belül visszakérném a pénzemet, eljöhet a cuccáért, ha nem, negatív minősítés egy részletes leírással, hogy miért, és még a vaterának is írnék, hogy tisztességtelen és átverős a partner!!! :twisted:

Musi! 90 napos? ...majd ha hazajöttetek! :) Jó pihenést!

Aida! Nem anyós-nyaralásra gondoltam!

Márti! Köszi gratulát!

Újabb séta/átvészelési ötlet kánikulára:
Westend tetőkert!
Mindig van árnyékban lévő szabad pad - délután alig vannak fenn, gyönyörűen van parkosítva, tiszta, kultúrált, vannak kirakva asztalok és székek piknikelni, nagyobb lurkónak mini játszótér...2 szopiszoba ill tápoltató (mikró, légkondis, foteles-pelenkázós-kézmosós-pisilős és kifogástalanul patyolat azanyos nénivel). És ha nyonyó a kölök, egy kiadós céundázás tuti leköti! ;)
TALIHELYNEK javaslom!!! (Ja, és mertróközeli belváros.)

Kép
zölddisznó

sziasztok csajok elmentunk ne irajtok sokat
zoldi majd irok privit ha hazajottunk
pusssz

KépKép
KépKép
mush589

Köszi mindenkinek a hozzászólást! Írtam neki, kiváncsi vagyok mit reagál rá.
Zöldi! Ilyenkor nem is vagyok köteles visszajuttatni? Oldja meg ő ahohy akarja?
-3 kg! Ügyi vagy, nekem 1,5-2 kg ment le mikor csináltam.

Kép
Kép
Kép
erika26

Saját költségén visszapostázhatod, ez csak megegyezés kérdése.
...és összesen mennyi ment le 90 nap alatt? ...mondjuk nekem van miből ;)

Kép
zölddisznó

Csak gyorsan bekukkantottam, ne utáljatok nagyon, gyerek alszik a fák alatt a hűvösben, én pedig napozok. Ezt el tudnám viselni egész nyáron! :)

Andy! Ha levet akarsz csinálni az almából, normál reszelőn (sajtreszelő) is lereszelheted, aztán egy szűrőn átnyomod a levét. Én így kezdtem, az almareszelő igazából akkor kell, ha már a reszelt almát is odaadod. Mondjuk Szabi úgy is kituszkolja a szájából. :? Úgyhogy picit megfőzöm, úgy jól össze lehet turmixolni.

zsebi_baba

Meleg vaaaaaaan!

Délelőtt barátnőztünk, hazafelé a gyerek belefőtt a kocsiba. Hülye útépítés!!!! Ráadásul az én kocsimban kicsit jobban előre dől a hordozó, szóval szegény Kobold feje a térdét verdeste, mikor bealudt. De a héten érkeznek a nyaktámaszok, addig csak kibírjuk :)

Ma ebédre bepróbáltuk a répát, ízlett neki, csak úgy tolta befelé :)

Csőrös pohárral is ismerkedünk, még nem igazán jött rá, hogy mire való, viszont a szelepes etetőjéből nyeli a vizet, mint kacsa a nokedlit :lol:

Nagyon-nagyon cukik a babák! És mindenkié mekkora már :D

Mági:
Kép

Andy-Regus: Nagyon boldog féléves "szülinapot"!

Zöldi: úgy adom neki az új ízeket, hogy először a megszokottat, aztán pár kanállal teszek a hamijába, amiből már kb. egész adagot eszik (most pölö alma-krumpliba), aztán következő nap kicsit többet teszek. A kaja végén aztán megpróbálkozom "tisztán" az új ízzel. De a mai répás próbálkozás után (ami ugyanígy ment), még egyértelműbb lett, hogy sütőtök "nemgyerebe" kaja. Mindegy, azért még később lehet, hogy megpróbálom.
Kristóf alma-ősziből a megkóstoláshoz képest pölö már harmadnap betolt egy egész Univeres üveggel (163 g). És most a répapüréből is elfogyott 3-4 púpos etetőkanálnyi.
X-3 "állatkirályzsír" :lol:
Westend tetőkert még érdekelhet is, 1 óra alatt a Nyugatiban vagyok innen :)

Manna: látatlanban is drukk++++++++++++++

Orsi: Boldog 5. hófordulót Rékabékának :)

Erika: mekkora bunkó! Hát, a negatív értékelés a minimum, de szerintem én is azt csinálnám, amit Zöldi mondott, és jól felfüggesztetném.

Kép

Kép
gabilany79

köszönjük a köszöntést:)

solya vagy erika:nem emlékszem,hogy ki volt az aki tudott hozni mamos cuccokat.
Van csőrös pohár vagy iatatófej amit rálehet tenni a cumisüvegre?
majd azzal próbálkoznánk ivás téren ha eljött az ideje.

KépKép

Kép
orsimorsi

Kubu: na beszéltem a barátnőmmel. Babakocsit nem lehet bérelni, érdemes vinni. A terepviszony attól függ hogy hová mentek. Ott nagyon elterjedt a háti hordozó, főleg ha hegyvidékre is akartok menni. Ő ezt ajánlja! :lol: :lol:

Gabi: ügyi Kristófod van, hogy így eszi a répit. Mi ma almiztunk egy kicsit. Bevallom én nem adtam levét, hanem finomra reszeltem. Ízlett neki!!!! :lol: :lol: Sajna lehet úgy járok a deformcicivel, hogy lehet kifogy belőle a cucc. Sokat rángatodzik, sírdogál, nyöszörög.... rajta. Fejek, masszírozok de nem javul a helyzet. :cry: :cry: Nagyon szomorú vagyok ez miatt!!!! :cry: :cry:

Zsebi: irigy vagyok a napozás miatt. Nálunk még nem nőttek meg a fák, nincs nagy árnyék hogy Marcit kivigyem ilyen melegben. Igaz hétvégén egy kicsit én is napoztam (na nem bikiniben, mert ha meglátott volna úgy a főnök, tuti nem kéne visszamennem dolgozni :lol: :lol: ). Így a vállam, meg a karom egy kicsit barna!!!

Anyós itt volt. Már inkább le sem írom, milyen semleges volt!!!! :cry: :cry:
Vendég

Orsi! Solya volt, ez engem is érdekelne, csak mindig elfelejtem megkérdezni tőle.
Ja és boldog hófordulót Rékának

Kép
Kép
Kép
erika26

A krumpli-almát hogy csináljátok? Az almát is főzitek, vagy nyersen rakjátok bele?

Kép
trombibébi

Trombi! Én akkor teszem az almát a krumlihoz, amikor a krumpi már félig megfőtt. Az almának nem kell sok idő.

Kép
Kép
Kép
erika26

Kukk!

Aida: Szerintem se menj bele! Egyébként ezt tuti nem gondolta át.... :?

Manna: Drukkdrukkdrukk szerdáig!

Trombi: Nagyon édesek vagytok! :lol:
(Ákos gatyója médin tesco :lol: , kettő is van belőle...egyiket apja választotta, másikat meg anyós hozta :P )

Mush: Nagyon ügyes vagy, gratula a 6 hét szopihoz! :lol:
Nemtttttoooooom lefényképezni a fogacskáit, mert Kishuncut állandóan kitolja a nyelvét, ha lehúzom a szájacskáját! :twisted:

Andy: Boldog hófordulót Regucinak! :D

Mági: Boooooldooooooog szülinapoooooooot!!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bébic 2009.05.18 15:10-kor.
bébic

Zöldi: Nagy gratu a -3-hoz! :D

Márti: Milyen nagylányos a kiccsaj, ééédes! :lol: :lol:

Erika: Én nem értek teszveszvaterailyenekhez, de én tuti megmondanám a frankót, vállaja az illető a következményeit! :evil: :evil:

Orsi: Boldog 5. hófordulót! :D

Andy: Én anno így kezdtem, ahogy védőnénid mondta. Csak akkor még nem volt almareszelőm, így sajtreszelőn lereszeltem, bele egy tálba és belenyomtam a kanalat és ami lé úgy belefolyt a kanálba, azt adtam neki.

Mush: Jóóóóóópihenééést! :lol: :lol:

Gabi: Univeres alma-őszi nálunk is nagy kedvenc, Ákos már első nap megzabálta több, mint a felét. :D Azóta legalább egy üveggel benyom cici után tízóraira. :lol: :lol:
Répapürét veszed vagy te csinálod?
Ja, mindjárt írok neked privit!

Boci: Sajnálom deformcicit! Azért még ne add fel a reményt!
(nekem néhány napja pont a deformcici van megtáltosodva, pedig nem csináltam az égvilágon semmit sem vele)
bébic

Lányok, a krumpli mindegy, milyen fajta?
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?