Sziasztok,
Boci,
Ne légy mérges rám, nem volt semmi pia, eszembe jutott h nem lenne helyes ha innék, a másnapi sulit nem bírtam volna végigülni.
Buli jó volt, kb 70 fő, isteni kaja minden naggyon szupper volt. Csak azok a fránya hatalmas szúnyogok ne lettek volna.
Aida,
De jó hogy van albi. Mikor költözöl ? Milyen volt a szomszédolás ?
Bébic,
Hogy vagytok ? Jó kis bográcsparti. Irigy-irigy.
Musi,
Létezik, csak egy kicsit másképpen:
http://www.zanka.hu/magunkrol.ws
Anglia: nekem valahogy mindig is a gyengém volt. Pár évet voltam Exeter, London és Tunbridge Wellsben.
Munka kapcsán Plymouth, ott van az egyik európai gyárunk.
És persze kirándulni egy csomó helyen. Apa nagyon sokat repült, azonban múltkor jött haza a Fülöp-szigetekről és egy légörvény nagyon megviselte… azóta nem hajlandó sehova se menni repülővel. Megőrjít.
Borzasztó hogy nálunk meg lánynak nézik Marcit, nem hiszem h nem elég nyilvánvaló a kék cucc rajta.
Kopaszi gát,
Lágymányosi híd, budai hídfő, Budafoki út, Duna által határolt rész. Nézd meg a Google Earh-n. Kellemes hely nagyon.
Berni,
Labdát felkötötted valamire ?
Zsiráf,
Képet kérünk Lajaújfrizuról.
Zöldi,
Mennék én sétálni, de péntek vizsgázom, és utána szerdán, pénteken. Kemény két hét megint.
Hogy haladsz a 90 napossal ?
Manna,
Tegnap sajna nem azért nem voltam mert durmolok, hanem suli (politológia reggel 9-17.30 között, összesen 30 perc szünettel, ÁÁÁÁÁ)
Tegnap ahogy írtam suli, este fejfáji úgyhogy lánybúcsú törölve. Ma alvás egésznap, apa kényeztet, reggel kapuccino az ágyba, ebédet ő készített, azóta pedig hármasban szunyáltunk. Ma még mindenki pizsiben van, úristen lassan fürdetni kellene… Megyek is vissza az ágyba hozzájuk.
Tegnap Apa és Marci dújvban nagyszülőzött, rétesfesztiválon voltak, nagyot sétáltak.
Ja és rájöttem mozgásilag kire hasonlít Marci: Michael Flatley-re, ezzel a lábmozgással tutira bevennék a csapatba