Új privát üzeneted érkezett!

Monica!
Sajnálom,hogy el kell adnotok a szupi kis kényelmes kocsidat! :cry: :cry: :cry: És tényleg,milyet vesztek helyette?Van már kinézve? :)

Datolya!
Hát nem lehetett könnyű abban a kádban fürdetni a picit!Minden elismerésem! :wink: :lol:
Szegény hugod! :cry: És mit csinált?Leesett valahonnan? :shock:

Nálunk meg párom nagymamája van kórházban.Combnyaktörése van,ami ugye időseknél már elég veszélyes,mivel nem mozognak és tüdőgyuszit kaphatnak tőle. :shock:
Ma mennek látogatni délután,de nekem megtiltotta,hogy bemenjek velük.Végül is megértem,félt minket! :lol: :lol: :lol: (Nehogy valami fertőzést összeszedjek a kórházban)
Anyukám se engedett be a múltkor a kórházba,mikor az Ő nővére feküdt bennt.

Andi!
Én múltkor Pesten láttam olyan ikres babakocsit,amikben a babák nem egymás mellett voltak,hanem egymás mögött.Úgy volt kialakítva a kocsi.Láttál már ilyet?Neked tetszik?
Helyfoglalás szempontjából praktikusabb,de párommal azt beszéltük,hogy ez a hátsó babának nem jó,mert nem lát semmit,csak a tesó kocsiját maga előtt.Így ő nem tud ugy nézelődni. :roll: :shock:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok Lányok,

hűűűűű, de sokat írtatok.

Monica, sajnálom én is a kiskocsidat :( Milyen színű? Mit szeretnél helyette? Mi is le akarjuk cserélni az autómat, lehet, hogy kombira. Mondjuk így nem lenne gond a babakocsi méretezése :shock: A Clio-ba limitált méret fér be, ezt belátom.

Én is nézegettem pénteken babakocsit, az ABC Design nagyon klassz élőben is, de ember legyen a talpán, aki választani tud. Időt kell rá szánni, az biztos. :P Ja, és volt egy hármas iker babakocsi. hűűű, mondom kipróbálom... nagyon durva :lol: mint egy kisvonat :shock:

Nálunk nagyban megy a konyha felújítás, uh most az visz el minden pénzt és energiát, közben a nagyikám kórházba került, így van egy kis idegeskedés is. :evil: :( :(
úgy döntöttem, h a 30. hét előtt nem veszünk semmit, várjuk a felajánlásokat, és amúgy is totál babona-parás vagyok. :oops:

Ajánlok egy nagyon mókás-tanulságos olvasmányt terhesség-szülés témakörben: Dr. Csermely Gyula: Ha 1 nő gyereket akar.
Szenzációs. Nemrég jelent meg, én amúgy nála voltam kombinált szűrésen, és élőben is nagyon szimpatikus. A felesége terhessége és szüléseáll az események középpontjában.
:P :lol:

Kép
screen
 
 


este megyek jógázni. alig várom. Úgy feltölt! :lol:

Ja, és rettenetesen irigylem a tengerparti csajokat!! Betty, Monica, SÁÁRGULOK! 8)

Kép
screen
 
 

 
 

a babakocsit már én is kinéztem. bébé confort twin club. Ezt találtam a legpraktikusabbnak testvérkocsik közül. :)

fürdető... mi még mindig a gyógyszertárit használjuk, attól tök szép a gyerek bőre. johnson's-tól egyszer nekünk is lett irtó ronda kiütés... Viszont van a johnson's natural termékcsalád, annak használom a popsikenőcsét, az elég jó. de abból meg a sudocrem a legjobb!!!

Vízhőmérő. Mostmár én is meg tudom állapítani a kezemmel hogy mikor jó, de eleinte fogalmam nem lett volna. Szerintem mindenképp érdemes!! Nekik még annyira nincs hőháztartásuk az elején, meg ugye nem is nyáron fognak születni, úgyhogy oda kell figyelni hogy hogy jó. :)

twinsmomma, én a két body közül meg pont a második fajtát szeretem. Csak áthúzom a fején és kész. Az a keresztbegombolós nekem kicsit macerás. De ezek szerint ebben is eltérnek a vélemények. (Így légy okos... :)

datolya, ezek szerint harmadikra is fiút akarsz? Nekem is három fiú az álmom, de szeritem már ez is lány lesz... :) a cumi-ujjszopás témában mi nem vagyunk mérvadóak. a cumit nem tudta benn tartani a hasadék miatt, úgyogy az ujját szopja, de azt is csak alváskor. arról meg minden érintettől úgy tudom hogy ahogy meglesz a szájpadműtét azonnal le fog szokni mert semmit nem tud majd a szájába tenni és állítólag utána már nem nagyon szoknak vissza rá... Amúgy én örültem az ujjszopásnak, mert neki igénye lett volna a cumira és bármennyire kreatívak voltunk, nem tudtuk megoldani neki hogy ne essen ki (le sem írom hogy hányféle dologgal próbálkoztunk... :) Húgodnak jobbulást! Remélem megússza a műtétet!

légzésfigyelőt szerintem nézhettek használtan pl. teszveszen. én ott vettem az enyémet féláron és egy karc meg egy folt nem volt rajta. Mintha új lenne és tökéletesen működik. amúgy nekünk is angelcare van és nagyon bevált!

monica beetle cabrio... irigy-irigy. :) el tudom képzelni hogy szomorú vagy... én is az lennék!!! de tuti jó lesz az is amit majd most vesztek. :)

Nekünk meg a hétvége nagy eseménye, hogy a fiam életében először fejreesett. :) Lenézett az ágyról a fal meg az ágy között csak a feje kicsit nehéz, úgyhogy lehúzta és beesett abba a húsz centibe. :) egy lila púpon meg az ijedtségen kívül semmi baja nem lett, de túl vagyunk az első 'baleseten' :)

Mindenkinek további szép hétvégét! :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Sziasztok!

Csaladom megint beachen, en meg takarithatok. :roll:

Datolya
Elalvashoz azert volt cumi kb 1 eves koraig, de csak ahhoz, es erdekes modon miutan elaludt kikopte. De napkozben 1x se igenyelte, csak akkor ha meglatta...na de cseles voltam es nem latta meg. :lol: Utana pedig elalvashoz volt egy rongybaba es annak a csucsket szopogatta az agyban. :oops: De napkozben semmi nem volt a szajaban. (Illetve egy darabig minden, mint minden kisgyereknel :lol: )
Szegeny Hugod! :shock: :(

Kocsi: parom azt mondta, hogy karpotlasul (bizonyos hatarokon belul persze) olyan kocsit veszunk amilyet en szeretnek. :lol: De mint pasi persze mar mondogatja,hogy ilyet kene meg olyat,meg hogy nezd ez milyen jo,meg praktikus..tipikus pasi. :twisted: :lol:
Most az Audi Q5-tel baratkozok, de ez meg nem tuti.

Sziszko
Szegeny parod nagyija! :(

Screen
Turkizkek metal...gyonyoruu. :(

Kopee
Szegeny Eliot! :( Gyogypuszit neki! :wink:
Vendég
 


Nitacska
Én eleve valami masszív babakocsit akarok. Súly olyan nagyon nem számít, mert nem kell emelgetnem.
A 3. tetszik nekem igazán :oops: :wink: (nagyon sok variációban lehet használni--leírás szerint elég sok kisebb autó csomagtartójába is befér)
http://www.mehrlinge.de/artikel_detail. ... 4&rubrik=3

Sziszkó
Jó az a kocsi, amit néztél! (az ikres változata is jó :wink: )
Jobbulást a párod nagymamijának!
Egymás mögötti ikres kocsikat láttam én is, de nem igazán tetszik.

Monica
Sajnálom, hogy meg kell válnod a kocsidtól :cry:

Screen
Kitartást a felújításhoz!
Nagyidnak jobbulást!

Kopee
Gyógypuszi a kisfiad buksijára!
Vendég
 


Andi
k*va jo ez a babakocsi :shock: :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Datolya,nemcumizás ügyben nincs igazából ötletem.Bár én is elhatároztam,hogy nem lesz cumizás(az előző terhességemnél),de két szopi között be kellett vetni a cumit időnként,mert Panni nagyon nyugtalan volt már a d.u-i órákban.Később már csak az alvásnál használtuk,és a mai napig is azzal alszik.Viszont napközben nem kéri.

Légzésfigyelőt én is csak ajánlani tudom.Én anélkül nem is tudtam volna aludni nyugodtan.

Monica,kár a kis kocsidért,sajnálom nagyon...

Kép
Kép
zanikó
 
 


twinsmomma az a kocsi se rossz....igazából neked kell kitapasztalni.meg ha a súlly nem számít akkor mindegy igazából....

képzeljétek ma a szomszédomtól kaptunk 2 zsák babarucit.....már ki is mostam őket .........és elméletileg még kapunk is!!!!!!!!úgy örülök neki!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem kellett ma suliba mennem, így anyukáméknál ebédeltünk, aztán a Velencei tónál napoztunk a férjemmel 8) annyira szupi volt!!!
Mire visszaértünk anyáékhoz, hazaértek tesómék az ikrekkel (Esztergomba meg Hévízen voltak "mininyaraláson"), úgyhogy megnézegettük a fotókat és játszottunk a Lányokkal, olyan jó volt! :D Bár Lilikével most már vigyáznom kell, mert vadul, úgy hasbarúgott cipőfelvétel közben, hogy csak néztem...! :?
Készült ma pocifotó is, mert a héten nagyon nagyot nőtt a hasam, majd holnap felteszem!
Ikerkocsihoz annyit akartam írni, hogy a keskeny fajtából van ám olyan is, ami nem egymás mögötti, hanem egymással szembeni, ami nagyon jó a babáknak, mert még az egymás mellettinél is jobban látják egymást. Twins, azért fontos a szélessék, hogy beférj üzletekbe, liftbe stb. tesóméknak ilyen egymással szembeni van, BéBé Confort Twin Club azt hiszem és nagyon szereti!
Vendég
 


sziszkó29 írta:Belinkelek egy veboldalt.Itt is voltunk a múlt héten szétnézni,és akciósan van 60.000 ft-ért a Herry1 tipusú babakocsi.Ez nekünk nagyon tetszik. Pláne az almazöld színű.Most bele vagyok szerelmesedve a zöld színű babakocsikba. :lol:
Ja ebben a 60 ezerben benne van a mózes és egy táska is hozzá.Csak a hordozó nincs.Az külön 15 ezer ft.

http://babaeden.hu/?menu=0
:


Hm... Ez a Herry1 babakocsi szakasztott úgy néz ki, mint amit mi néztünk ki a vaterán, de ahhoz van autós hordozó is 50ezerért. Amúgy ezt a Herry1-et a www.babamamawebshop.hu -n 47400-ért akciózzák.

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Kepzeljetek, mikor hazajottek szeretteim a beachrol, Charlotte olyan faradt volt, hogy a kanapen ulve elaludt. :shock: :lol: Apa ugy vitte be a szobajaba, a pancsi is elmaradt. :oops: :lol:

Nita
De jo, akkor holnap biztos a ruhakupac kozepen fogsz ulni es gyonyorkodsz a rucikban. :lol: (tapasztalat :oops: :lol: ) Tok jo fejek szomszedek. :D

Eszti
Vigyazz nagyon a lanyokkal, ne nagyon emelgesd oket, foleg ha ilyen rugdososak. :roll:

Csajok
megy valaki holnap UH-ra? Ugy szineznem a tablit! :oops: :lol:
ja es akiknel meg nincs nev a tabliban, azok kitalaltal mar? :lol:
Vendég
 


monica már ki is van egy része mosva....most száradnak.holnap folytatom.........de nagyon jó őket fogni......... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok lányok!!! tegnap írtam egy hosszú hozzászólást, de elszállt, s utána már nem volt időm újat írni. Ja egyébként visszakaptam a laptopomat szerelőtől, ezért van megint ékezetem!! :D ( 75 vírust talált a gépemben, le kellett törölnie minden programot s újratelepíteni őket. Szerencsére a párom haverja, ezért nem kért pénzt érte, sőt egy antivirus programot is tett bele.)
Látom szépen írogattatok ismét!!! Tegnap később el sem tudtam őket olvasni, mert nem hagyott Iliasz. De majd most:
szóval:
Twins: kérdezted itt van e 4d uh. Sajna nem tudok róla, pedig biztosan kipróbáltuk volna mi is. Ki tudja, talán már a nemét is tudnánk a babánknak. Így még várunk kb. 1 hetet (1 1/2 inkább) mire kiderül valószínüleg.

Őzike: a bacik mondjanak le!!!! a fehérje pedig ha kis mennyiségű akkor nem hiszem, hogy gond lenne. Nekem is találtak és nem foglalkozott vele az orvos. Ja, egyébként Korfun Doukades faluban lakunk, Paleokastritsától csak pár km-re. (jártatok ott??) Akármikor jössz, szívesen látlak. De mindenkit innen természetesen!!

Monica: nagyon vicces volt az irományod a babákról koruk szerint s teljesen igaz. Én sem tudok zárt ajtónál wc-zni, vagy képtelenség a parton lebarnulni normálisan az állandó futkározás miatt, sőt az ismerősök (akik baba nélküliek) is adtak már a kisfiamnak képtelen ajándékokat, mint: robot ami átalakul autóvá. Még mindíg túl kicsi hozzá, na majd 5 évesen talán!!! :D
Sziszkó: köszi, hogy segíteni akarsz, twins is felajánlotta-bár még próbálkozom a saját programmal, de ha nem megy, akkor majd igénybeveszem a segítségeteket.
Bobóbaba:Aranyos kicsi Gáborka!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Ja, még írtatok a szopipárnáról, ami nekem sajna nem volt, de annyira jó lett volna, mert a hátam teljesen kikészült a szopiztatásban. Fekve nem tudtam, mert ahhoz túl kicsik a melleim :oops:
egyébként az egyik oldalról (jobb) nem nagyon ment a szoptatás. A kicsinek s nekem is egyaránt kényelmetlen volt és emiatt sokat sírt a drágám. valyon miért?? Lehet hogy a szopipárna ebben is segített volna? Gondolhatjátok, szinte majdnem mindíg a bal oldali ciciből evett, a másikat le kellett fejnem. Remélem ezúttal találok rá megoldást.
Lányok, még másfél hét a következő uh-ig, már olyan türelmetlen vagyok. Lehet, hogy akkor már a nemét is megtudjuk??? holnap ugyan bemegyek a városba labort csináltatni s találkozom az itteni magyar barátnőmmel is először élőben (eddig csak e-maileztünk) Tök furcsa lesz, de már annyira várom. Ő is terhes (20 hetes) és van egy 1 éves kislánya. Sajnos nagyon messze laknak tőlünk, ezért nem találkoztunk eddig.

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziszkó, Screen, jobbulást a nagyiknak :!:

Kopee, annak idején én is a gyógyszertárit használtam, csecsemőnek talán az a legjobb, ja és a Sudocrém is tényleg OK :!: Örülök, hogy a fiadnak nem lett komolyabb baja, tényleg elég egy óvatlan pillanat :(
Tényleg 3 srácot szeretnétek, Datolya, Kopee, ez tök jó :D Hát biztos klassz az a kombináció is, úgyhogy én sem szomorkodom egy cseppet sem már, hogy nem kislány a következő. A fiúknak még mindíg könnyebb felnőtt fejjel a boldogulás :lol:

Twinsma, klassz a kiválasztott kocsi :D egyébként nem kell szerintem mindenből duplát venned az tuti :) De a hőmérőt én is ajánlom, egy-két évig szerintem kell. Lesz segítséged egyébként? Eleinte biztosan nem lesz könnyű..

Monica, és tanul már Charlotte úszni, vagy még pancsikol a tengerben? Biztos klassz lesz a következő kocsid is, az Audival én kieegyeznék 8). Nekünk is kell most majd nagyobb, valami kombiban gondolkodunk..

Betty
Tök jó, hogy végre találkozol a barátnőddel! Érezzétek jól magatokat :D Tudod a fehérje miatt annyira én sem aggódom, inkább a baci aggaszt, mert a Streptococcus veszélyes lehet szülés közben, és akiben egyszer kimutatták, annak hiába múlik el, akkor is veszélyeztetett marad :cry: Fogggalmam sincs honnan került hozzám, bár állítólag gyakori az emberben..
Nálatok nincs sertés influenza mizéria? Még csak az hiányozna legközelebbre :? Egyébként köszi a meghívást :P Remélem egyszer élek is vele :lol:

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Ja és Betty szerintem biztosan meg fogod tudni a nemét a legközelebbi UH után! Mit szeretnél jobban? A szoptatás meg nekem sem volt egyforma a két oldalon, de szerintem az nem is baj, egyik mindíg kellemesebb, mint a másik, bár az nem jó, ha le kell fejned. Én eleinte próbáltam, aztán később semmit sem fejtem, a tejmennyiség tökéletesen alkalmazkodott a gyerek igényeihez. (és fél éves koráig kizárólag szopizott 8). Talán másféle pózzal kell majd próbálkoznod, de az is lehet, a második babával már semmi gond nem lesz.. :)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


mrsparis, pont azt írtam én is. a bébé confort twin clubot. :) nekem azért lesz az szupi, mert ha csak egy gyereket viszek, akkor egyszemélyessé alakítható. meg úgy forgathatók benne az ülések, ahogy akarom. ha akarom szembe vannak, ha akarom háttal egymásnak, vagy felém vagy nem és még azt is tudom variálni hogy melyik üljön elöl vagy hátul. :)

ma voltam nőgyógyásznál afp ismétlésen. ma már ő is rájött, hogy múlt héten korai volt. 0.53 lett a mom. de nem izgat. mondjuk érdekes lesz, hogy egy hét eltéréssel mennyi lesz a különbség. ja, és holnapra van eredmény, reggel 8-ra!!! máshol nem tudom akkor miért húzzák ennyire. viszont sikerlült egy uh-t csináltatnom. mondtam hogy nézzük már meg. :) de nem mutatta magát. aludt. a lábát esze ágában nem volt széttenni. :)

na most megyek mert épp órát tartok, csak a tanítvány szünetet kért... :)

Kép
Kép
kopee
 
 


Hahó, itt vagyok ismét!!! Otthon is ilyen meleg van, mint itt nálunk??? Ma meg lehetett sülni. Gondoltam elviszem a kicsimet a focipályára,kb. 10 óra tájt, de gyorsan meg is bántam, mert nagyon meleg volt már akkor is. Persze, ha már mondod neki, akkor nincsen visszaút és sajnáltam volna bezárni egész reggelre, így elmentünk, de nem maradtunk sokáig. Kicsit kifocizta magát, egyszer el is esett :( ,(ma amúgy kicsit balesetes napunk volt) de jól érezte magát. Most alszik mint a bunda. Nemsokára én is megyek..
Ki mikor megy legközelebb uh-ra?? Igaz,most már talán nem is várjátok annyira türelmetlenül mint korábban, hisz majd mindennapos kapcsolatban áltok a kicsitekkel. Ugye milyen fantasztikus érzés,amikor rugdos?? Ezért az érzésért ezerszer is teherbe esnék!!!!!Én is érzem már minden nap,de természetesen még nem olyan intenzíven mint ti.
Őzike: az a baci, amit találtak a vizeletedben (ugye ott, tenyésztés után?) nem stappylococcos? ez egy görög szó, szőlőfürtöt jelent, mert ilyen a bacilus formája mikroszkóp alatt. Ha erről van szó, a párom unokatesójának most találtak ilyet , s valóban gyakori az emberi szervezetben, főleg bőrön jelenik meg egy-egy baleset után ha nem kezelik a sebet rendesen, illetve nem sterilizálnak a kórházakban. A vizeletben lévő a laboros néni szerint nem komoly, antibiotikumokkal kezelhető. Persze terhesség esetén nem tudom mennyire komolyodik a helyzet, de én csak tudom neked mondani,hogy ne izgulj biztosan elmúlik majd és minden rendben lesz veled és a babuciddal is!!!!
Kérdezted mit szeretnék jobban, kisfiút vagy kislányt. Hát a kisfiam után egy kislány igazi áldás lenne, valahogy úgy is érzem, hogy kicsi lányom lesz, de a legnagyobb kívánságom egy egészséges kisbaba bármilyen nemű is. Annyi mindent hallani manapság ,ráadásul én nagyon parázós vagyok a kisfiammal is. Nem bírom elviselni ha beteg, vagy megüti magát..stb. Akkor azt kívánom bárcsak én lennék a helyében.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Ja, Őzike még kérdezted a sertés influenzát, hogy van e itt. hallottunk róla, de még ide nem jött el hozzánk szerencsére. bár nyáron rengeteg a túrista a világ összes pontjáról szóval eléggé veszélyeztett a sziget. Igaz a sertés influenzának köze sincs a sertéshez...az egész csak politika. De ebbe ne is menjünk bele, amúgy sem idevaló a téma.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Sziasztok,

azokhoz lenne kérdésem, akik táppénzen vannak: van olyan, aki nem előző vetélés miatt van táppénzen? Ha igen, akkor ki írta ki, a háziorvos vagy a nőgyógyász és miért?

Köszi Csajok!
Vendég
 


Sziasztok!

Betty!
Na,hogy sikerült a tali a barátnőddel? :lol: :lol:
Nálunk is nagyon meleg van.28 - 30 fok tuti!És még nincs is nyár! :lol: Lányok,meg fogunk bolondulni július-augusztusban nagy pocakkal! :roll: :roll: :shock: :shock:

Egy kérdés:
Kicsit aggódom :!: :!: :!: Van köztetek olyan kismama,aki még nem érezte a pici mozgását :?: :?: :?: Mert én még nem! :cry:
Ugye Betty is azt írta,hogy már érzi és kb egyidősek vagyunk.Igaz,Betty,Neked már a második pici.És második terhességnél azt mondják hamarabb lehet érezni.
Most tiszta para vagyok! :shock: :shock: :shock:

Nita!
Gratula a sok rucihoz! :lol: Legalább nem sok mindent kell venned!Ez anyagilag sokat jelent!Szerencsés vagy! :lol: :lol:

Kopee!
Én ma voltam AFP-n.A csaj azt mondta,hogy 2 hét az eredmény,de barinőmnek is meglett 2-3 nap alatt ugyanitt Gyöngyösön.Majd pénteken benézek a kórházba,hátha nekem is szerencsém lesz! :roll:

Őzike,Andi,Monica!
Köszi szépen!Talán ma megműtik! :shock:

Vcsibe!
Az a babamamawebshop-os oldal nem jön be nekem.Azt írja ki,hogy a lap nem megjeleníthető! :twisted:
Azért köszi,hogy próbáltál segíteni! :D

Monica!
Kiscsajod jól elfáradhatott tegnap! :lol: :lol: :lol: :wink:
Hova jártok fürödni?Melyik részre?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Mrsparis!
Engem az első terhességemnél is rögtön kiírtak táppénzre.A nőgyógyász ír rá javaslatot és a házidoki ír ki.Csak ő tud táppénzes papírt adni.Legalábbis úgy tudom!
Amúgy én azért kerültem rögtön tavaly ia táppénzre,mert 3 műszakban dolgoztam,meg emelgetnem kellett.Tehát veszélyes volt a melóm a babára.A főnököm meg nem tudta megoldani,hogy olyan munkát adjon,ami nem megterhelő. :roll:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziszkó, akkor beszéltél a nőgyógyásszal, hogy ez van és megírta a javaslatot?
Vendég
 


Mrsparis!
Igen!Sőt még ő kérdezett rá,hogy hol dolgozok,milyen munkát végzek!És ráírta a papíromra: " Javasolt táppénz!"
El akarsz jönni a melóhelyedről?

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Érik igen, ha lehet...bár nem végzek fizikai melót, de jelen pillanatban olyanok a körülmények, ami nekem nem megfelelő plusz kb. 200 a vérnyomásom :(
Vendég
 


Sziszkó,

ne aggódj, van aki csak a 19-20. héten érzi előszőr!

Kép
screen
 
 


Sziszkó, ne aggódj!
En is csak pontosan 19+0 -án éreztem eloszor a baba mozgását, de az akkor már osszetéveszthetetlen volt! Másnap már rugdosás is volt, amit a férjem is már érzett!
Elotte csak gyanús jelek voltak, de egyáltalán nem mertem rámondani, hogy az már a baba :roll:
Ugyhogy van még addig éppen 2 heted ! :wink:

csajok, bocsi, de még javában vizsgázom, nincs idom gyakrabban jonni, de olvaslak benneteket :!:

Mi csutortokon megyunk végre UH-ra, akkor Monica remélem már végre szinezhetsz!!! :lol:

Neveken nincs idom gondolkodni :oops: , a párom pedig azt mondta, majd ha fogjuk tudni a nemét, akkor fog rajta gondolkodni O is :lol:

Ezek a férfiak..... csak feleslegesen ne kelljen valamin is gondolkodniuk :D
ginuska
 
 


Sziasztok!

Na Csajok elkezdodott amitol rettegtem...Charlotte feltekenysege. :roll:
Ma megint elmentunk abba a debenhamsos uzletbe, es elkezdett hisztizni, hogy neki is vegyunk ruhat (kapott 2 polot meg 1 gatyat) de neki az nem volt eleg,merthogy Ocsike tobb mindent kapott. :roll: Es szepen amig nem figyeltem visszapakolta Noel ruhait, es maganak rakott bele ruhakat. (hozzateszem Charlottenak 3!! szekreny ruhaja van!) :roll: En azt hittem,hogy fel se fogta meg,hogy kistesoja lesz, de ugy latszik igen. Es mikor Apjuk hazaert (szokasos udvozles: Nekem csok,Charlotteot felveszi, Noelsimi) akkor a Noelsimis resznel Charlotte elkezdte lokdosni a kezet. :roll: Nagoyn felek,hogy mi lesz,ha megszuletik :roll:

Valakinel hasonlo Tesohiszti? :roll: Vagy csak az en baromira elkenyeztett lanyom produkal ilyesmit? :twisted:

De,hogy jot is mondjak Noelnek vettem 2 polot, 2 gatyot, 1 pulcsit meg olyan szettet,amiben 5 eloke van. :lol: :lol: Olyan eddikkk!!

Ozike
Csak pancsikol :lol: Meg frocskol :lol: Jartunk babauszira 1 ideig, csak Apa egy ido utan nem tudott jonni velunk, en meg nem ertettem a dalokat meg az utasitasokat igy nem mentunk.. :roll:

Sziszko
Ne parazz, en Charlotteot a 18-19. heten ereztem eloszor. D eha nagyon felsz, akkor menj el egy UH-ra. Igaz,hogy penzbe kerult,de legalabb megnyugszol.
A hazunktol 50 meterre van a strand, oda jarunk! :wink:
Vendég
 


Csak gyorsan egy kis bátorítás Sziszkónak, később majd írok a többieknek is. Sziszkó, ne aggódj, én csak egy-két napja érzem a baba mozgását, pedig már a harmadik gyerek lesz és betöltöttem a 18. hetet.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Jó sokat írtatok :)
Szokás szerint ma is produkált pici lányom.
Védőnéninek szívhangot nem mutattunk, de a biztonság kedvéért megrugtuk.
Dokinál is minden rendben volt. Híztunk...
Remélem mindenki jól van!
pocok001
 
 


sziasztok.....képzeljétek kaptunk még egy zsák ruhát!!!!!!!!és ugy néz ki lesz pelenkázó szekrény is cirka 10.000-ért és zsír új!!!!!!!én ugy örülök!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Jóreggelt.

Kidobott az ágy 4-kor.. :D Most legalább van időm normálisan átolvasni és hozzászólni. :D :D

mrsparis: nekem sem néztek méhszájat még. De érdekes, mert itt vácon csak akkor nézik, ha van fogadott dokid. Amúgy terhesrendelésen csak uh van aztán mehetsz is..
Engem mindkétszer úgy írtak ki, h veszélyeztetett terhes. Bár nem voltam az, de a dokival meg lehet beszélni. :)

zuhany kontra fürdés: én az első terhességem alatt rászoktam a zuhira. Jobb. De a terhesség végefelé el szoktam merülni a habokban. Olyankor apuka segít kimászni a kádból.. :D

babamozgás: érzem már egy hete, de nagyon kis lusta.. Jó ha napi 2-3x bejelentkezik. A lányok ilyenkor már kirúgták a ház oldalát. :) Apa szerint ebből is látszik, hogy fiú lesz.. Hát majd meglátjuk.. :D

Hajnalocska: utólag is nagyon boldog szülinapot kívánok!!

ginuska: sok sikert az építkezéshez. :) A szembe szomszédunk is hasonlóan építkezett. Várandós volt a lány, február 6.-ára volt kiírva, 5.-én költöztek, és hajnalban meg mentek szülni :D Kicentizték.. :D

betty: één is leszoktam a nadrágról a meleg miatt. Viszont egy db kismamaruhám sincs. Túl drágák sztem erre a pár hónapra.. Van szoknyám, ruhám, így azokban járok. De a www.teszvesz.hu vagy a www.vatera.hu-n elég sok olcsó kismamaruha van. :)
Itt 30 fok van. Nálunk tiszta homok minden, fák alig, az ovi a dombtetőn végig napos úton egy km-re tőlünk. Megyek, mint egy döglött csiga és szorongatom a flakon vizemet. Meleg van na. Borzalmas. Legutóbb jobban bírtam.. :D

bobóbaba: gratula a bátyádéknak. :) Nagyon édes kismanó. :)

tilidan: a volt dokim szerint a legjobb diéta, a sokszor keveset, meg este 6-7 után már ne egyél semmit. Max egy joghurtot. Én viszont nem tudok éhesen aludni.. :D

twinsmomma: nagyon édesek a manók. Olyan szép kerek kis buksijuk van. :) Itthon sztem sehol nem készülnek ilyen szép képek 2D-n......
Vivinél volt vízhőmérőnk, Larával már nem. Kézmeleg vízben fürdettünk. De ha van az sem árt.
Mindegyik body jó ahogy monica írta az első praktikusabb. A babázásba meg gyorsan belejössz. :) Az eleje káosznak fog tűnni, de azt hiszem ez az egy babásokra is igaz.. :D
Nagyon szupi a babakocsi.

monica: ez a babás humoros izé amit bemásoltál ez aaannyira igaz.. :D :D a 95%-a bejött nálam, ha nem több.. :D :D :D

alvás: soha nem altattam sem háton sem hason a gyerekeket éjjel. Mindíg oldalt. Larát amúgyis muszály volt, mert sokat bukott.

Amiket betty felsorolt a nyers huson kívül azt tudtommal lehet enni, de csak mértékkel. Legalábbis a volt dokim szerint.

Nekem van szopipárnám. Vele alszom. Olyan kényelmes. Szoptatásnál viszont nekem a párna jobban bejött.

gnemoni: gratu a pocakmozgáshoz. :D

Vásárlás: hát van minen. :D kiságy, babakocsi, kendő és kismillió ruha. Max légzésfigyelő kell.

monica: sajnálom a kocsidat. :( De bizti szupi lesz az új is. :)
Remélem megoldódik Charlotte féltékenysége. Nélunk nem volt ilyen. Bár van még fél éve, addíg sokat fog változni. Beszéljétek meg vele, hogy nagyon sokat tud majd segíteni, ha akar. Pelusozásnál, öltöztetésnél, fürdetésnél, hátha. :)

A kórházban lévő nagyiknak és hugiknak mielőbbi jobbulást. :)

kopee: gyógypuszi Eliot kobakjára. :)

sziszkó: Azt mondják, hogy a 22.hétig normális ha még nem érzed. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Ja egy pár írásom nekem is elszállt, azóta simán jegyzettömbbe írok a gépen, és átmásolom. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha
 
 


Sziasztok!

Azt hittem első leszek ma,de látom Pattogobolha frissebb :lol: volt nálam!Párom 5-kor kelt,ment melózni,én meg nem bírtam visszaaludni! :roll:

Köszönöm szépen Lányok mindenkinek a megnyugtatást babamozgás ügyben! :lol: Párom is azt mondta,ne izguljak már annyit! :oops:
2 hét múlva,június 5.-én kell mennem a genetikai uh-ra,és ha addig nem kezd rugdosni,ott legalább újra láthatom és megnyugodthatok,hogy minden rendben van! :lol:

Nita!
Hát tök szupi szomszédjaid vannak!Hozzám is küldheted őket egy zsák babaruhával! :lol: :lol: :lol:

Pocok!
Örülök,hogy minden rendben van! :lol: :wink:

Datolya!
Hú,az nem semmi! :roll: 3.-ik gyerkőc és még csak most kezdted érezni!Gratula a kitartásodhoz! :lol:

Monica!
Akkor túl messzire nem kell mennetek,ha pancsolni akartok! :lol: :lol: 8) De jó Nektek!!!! :lol: :wink:
Kislányod tényleg produkálja magát!Nem semmi! :roll: Én nem tudok ebben Neked tanácsot adni,gyerkőc híján! :oops: De hátha fog változni a viselkedése még 4-5 hónap alatt! :shock: :roll:

Ginuska!
Kitartás a vizsgákhoz!!!!! :lol: :lol: :lol:
Megy a drukk csütörtökre,hogy kiderüljön a picúr neme! :lol: :wink:

Mrsparis!
Ha tényleg jóval magasabb a vérnyomásod a szokásosnál,szerintem arra is kiír táppénzre a dokid!Próbáld meg! :roll: :wink:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


sziasztok!

Látom nem csak én vagyok korán kelő ma. :lol: Nem tudom ti hogy vagytok vele, de egy pár napja muszáj párnát tennem a lábam alá ha oldalra fordulok, mert egyszerűen nem tudok aludni annyira húz a pocakom, ha nem teszem. :? Most hirtelen megnőtt a hasam attól van.

Szopipárna: nekem nincs és nem is veszek. Tökéletesen bevált egy nagypárna-amikor fekve szoptattam, akkor meg nem kellett semmi.

Babakelengye: hasznos a lista, de egy-két dolgot feleslegesnek találok benne. PL. ha elfogadtok egy tanácsot, ne vegyetek a kicsinek pólót, réklit vagy olyan trikót ami felcsúszik. Ti fogtok folyamatosan szidkozódni legjobban, hogy állandóan rángatni kell a gyerek ruháját minden felvételkor. Sokkal praktikusabb a hosszú és a rövid body. Vízes hőmérő- a könyöködnél nincs jobb mérőeszköz. Ha nem bízol magadban, úgyis ott lesz a párod aki kontrolálja a mérésedet. :wink: Légzésfigyelő- egészségesen, időre született babánál teljesen felesleges. Csak riogatod vele magad, ha beriaszt feleslegesen. :? Most hirtelen ennyi jutott eszembe a listából. Popsikrémnek a Sudocrem tényleg magasan a legjobb. Emelett Neogranormon, ha kicsípi a fenekét-ennél nem találtam jobb hámképzőt eddig-, fürdetéshez pedig a gyógyszertári (egyetlen hátránya, hogy nagyon csúszik tőle a gyerek) és a Babé fürdető vált be nálunk nagyon az első időszakban. Most már használunk Gabi termékeket is, de megmondom őszintén én sem hallottam jókat a Johnson's termékekről. Amit kaptunk repianyagot azt is én használtam el, biztos ami biztos a gyerek bőrén nem kisérleteztem. :oops:

Uh.: holnap :D

Kép
Kép
tündér09
 
 


Lányok,Nálatok is szar az idő :?: :?: :?:
Nálunk dörög,villámlik és szakad az eső!Pfujjj..... :twisted: :evil:
A kedvem is elment a takarítástól! :oops: :oops:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Lányok, úgy néz ki ma csak én nem vagyok hajnali kelő! 8-ig bírtam, mondjuk ébren voltam, de pihiztem az ágyban, akkor meg már szólt az ébresztő, úgyhogy muszáj volt kelnem. Túl vagyok egy adag törölköző + egy adag fehérnemű mosáson és mindjárt mehetek dolgozni :evil: a táppénzt majd meglátom, addig is ha valaki még tud, szóljon hozzá, köszi!

Pattogó, most látom csak, hogy őrbottyáni vagy! Nem ismered a Soós családot véletlenül? (Józsi, Gita-középkorú házaspár)

Nálunk kb. 30 fok lesz ma is, már most süt a napocska, bár még mozog a levegő valamennyire...

Sziszkó, csak képletesen írtam, hogy 200 a vérnyomásom, mert elég stresszes a melóm és kb. két hete a főnökség is meg van bolondulva (gondolom a válság miatt, látják a visszaesést) és minket csesztetnek és úgy érzem, hogy félidős kismamaként erre marhára nincs szükségem! Ráadásul nincs légkondi az irodában, tök levegőtlen az egész helyiség, most hogy bejött ez a nagy meleg. Hűtőnk nincs, hogy az ember egy joghurtot vagy egy üveg vizet betegyen...ááá sorolhatnám!

Majd a melóhelyről még beugrok...Szép napot Nektek!
Vendég
 


Sziasztok!

Hú, de aktív mindenki!! :D
Hétvége... Túl vagyunk a szoba felújításon. Szombaton, egy nap alatt készen lett, bár jó 13 órát dolgoztak szinte megállás nélkül. Úgy nézett ki a lakás, mintha bombát robbantottak volna, de még vagy 50 évvel ezelőtt... Picit kétségbe voltam esve, hogy most, hogy pihennem kell, hogy lesz ebből rend meg tisztaság. Aztán, láss csodát... vasárnap reggel megjelent a "takarítóbrigád" felszerelve anyukám és keresztanyukám személyében. El sem tudom mondani mennyire hálás vagyok nekik érte! Úgyhogy hárman a párommal pár óra alatt csili-vili kecót varázsoltak! :)
Tegnap megvettük a kiságyat. Ez az első dolog, amit vettünk a picinek.
Holnap megyek genetikai UH-ra. Várom már, hogy lássam.
Igazából az én pocaklakóm is elég lusti...

Mrsparis
szerintem menj el táppánzre... megérzi babó is, ha ideges és feszült vagy!!

Lili

Kép
édi16
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok! :D
Megvolt tegnap az UH.

Monica, kedves hegyezheted a ceruzádat, méghozzá a KÉKET!
Szóval nekünk is kukacunk van. Hihetetlen, ugye? Gondolom, már nem fog eltűnni, mert a doki egyértelműen megmutatta. :wink:
Ne ítéljetek el: egy icipicit csalódott voltam tegnap, de már múlóban van. :oops:
Egyébként meg minden ok, úgyhogy nagyon boldog vagyok! :D

Képzeljétek, pár hete még a hátsó falon tapadt a lepény, most mellső fali. Azt tudtam, hogy vándorol, de létezik, hogy ilyen sokat? :shock:

Ja, van egy kis folyásom, a doki szerint kicsit több, mint kéne, úgyhogy vett mintát. Jövő héten tudom meg az eredményét, de remélem, semmi komoly. Max. kapok vmi gyógyszert, UGYE??? Próbálok nem parázni, amíg nem muszáj...

Valaki esetleg hasonló cipőben?

Na, majd próbálok még jönni!
Szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Judy nagy gratula, :lol: :lol: én is hasonlóképp éreztem magam egyébként mikor megtudtam a hírt, de azóta boldog vagyok 8) Olyan nincs, hogy a lepény elvándorol, csak ahogy nő a has, úgy változhat a helyzete kissé, tehát szerintem valki nem jól látta a dolgokat - de ezen nem lepődnék meg, mert ahány UH-s és ahány gép, annyi félét látnak. Jó szakemberhez kell menni az a lényeg.
Nekem is mellső fali egyébként, ezzel nincs gond, így is jó. Ja, a folyás remélhetően nem komoly, nekem sajna nem volt szerencsém, kimutatott Streptococcust a labor :( Kaptam rá gyógyszert.

Édi, klassz lehet a bébiszoba :D

Eszti, nincs konyha ahol közös hűtő lenne :?: Ez tényleg nem jó. Ha ilyenek a körülmények, megértelek ha nem akarsz már bemenni..

Tündér, nálam a Bepanthen is bejött a piros popsira, jobban, mint a Neogranormon, viszont a nagyon pirosra csak a boraxos gyógyszetári (ami gomba ellen van..)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Sziasztok!

Tegnap este voltam u.h-on.Még nem 100%,de valószínűleg kislány lesz.Panni annak idején olyan ügyesen széttette a lábait,hogy egyértelmű volt a helyzet,de most úgy látszik a doki nem tudta elkapni a lényeget.

Sziszkó,én az előző terhességemnél a 18. héten éreztem az első rúgásokat.Még nem késtél le semmiről,ne aggódj!

Judy,nekem is sok a folyásom,de a doki nem talált semmit.

Kép
Kép
zanikó
 
 


Zanikó
Ez szuper :lol: Neked is gratula 8)

Őzike
Kép
Kép
Õzike31
 
 


Zaniko!
Akkor még csak halkan gratulálok az újabb nunishoz! :lol: :wink:

Judy!
Gratula a fiúcskához!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Dehogy ítéllek el!Nem baj az,ha az ember először picit csalódott,mert kislányhoz húzott jobban a szíve! :wink: :lol:
Nekem is szokott lenni folyásom,de a múltkori hüvelykenetemben se találtak semmit! :)

Édi!
Tök aranyos a rokonságod,hogy így levették a válladról a gondokat! :lol: Bizti szupi lehetett belépned a tiszta babaszobába! :lol: :lol: :wink:

Mrsparis!
Hát elég gáz lehet ilyen helyen dolgozni egy kismamának!Amint tusz,lépj le szerintem! :lol: :roll:

Lányok,most főzöm életem első székelykáposztáját! :lol: Az illata már nagyon jó!Remélem fini lesz! :P

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Lányok, gratula Mindenkinek az új eredményekhez, UH-khoz!

Most már úgy irigylem, aki otthon lehet!!! Én most is itt rohadok a melóban :evil: iszom a langyos üdítőt és lassan elfogy az oxigén az irodában :roll:
Vendég
 


szisz oké küldöm őket!!!!! :)
judi üdv a kukisok táborába!!!!juj de jóóóóóóóó!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

5 nap pihi után újra itt vagyok. Nagyon jó volt otthon pihenni. Na persze takarítás az volt, "végignyaltam" a házat. Persze pihentem is közben. törpi nagyot nőtt. Mármint a hasamban. :) Napról napra!!!
És most melózok ezerrel. Azaz pihentetve.

Most számolgatok, 17 hetesek vagyunk, jövő héten kell menni UH-ra.

Nem korai ez még? Nem 19 htesen kell menni?

Ja! megmozdult!!!!! Anyós azt ondja, lehet hogy még nem, de már 2. szor éreztem ugyan ott. A bal petefészkemnél.

Sziszkó!
Ne aggódj, neked is meg fog mozdulni. Én még így is aggódok, hogy vmi baj van.

twinsmomma!
Nagyon tetszik a babakocsi!!!! Sokkal jobb, mint ha egymás mellett lennének. Meg jobb lesz a közlekedés is.

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

5 nap pihi után újra itt vagyok. Nagyon jó volt otthon pihenni. Na persze takarítás az volt, "végignyaltam" a házat. Persze pihentem is közben. törpi nagyot nőtt. Mármint a hasamban. Smile Napról napra!!!
És most melózok ezerrel. Azaz pihentetve.

Most számolgatok, 17 hetesek vagyunk, jövő héten kell menni UH-ra.

Nem korai ez még? Nem 19 htesen kell menni?

Ja! megmozdult!!!!! Anyós azt ondja, lehet hogy még nem, de már 2. szor éreztem ugyan ott. A bal petefészkemnél.

Sziszkó!
Ne aggódj, neked is meg fog mozdulni. Én még így is aggódok, hogy vmi baj van.

twinsmomma!
Nagyon tetszik a babakocsi!!!! Sokkal jobb, mint ha egymás mellett lennének. Meg jobb lesz a közlekedés is.

Sziasztok!

5 nap pihi után újra itt vagyok. Nagyon jó volt otthon pihenni. Na persze takarítás az volt, "végignyaltam" a házat. Persze pihentem is közben. törpi nagyot nőtt. Mármint a hasamban. Smile Napról napra!!!
És most melózok ezerrel. Azaz pihentetve.

Most számolgatok, 17 hetesek vagyunk, jövő héten kell menni UH-ra.

Nem korai ez még? Nem 19 htesen kell menni?

Ja! megmozdult!!!!! Anyós azt ondja, lehet hogy még nem, de már 2. szor éreztem ugyan ott. A bal petefészkemnél.

Sziszkó!
Ne aggódj, neked is meg fog mozdulni. Én még így is aggódok, hogy vmi baj van.

twinsmomma!
Nagyon tetszik a babakocsi!!!! Sokkal jobb, mint ha egymás mellett lennének. Meg jobb lesz a közlekedés is.

Kép
Vendég
 


sziasztok!


Elnézést, hogy bepofátlankodok ide (mindennap olvaslak Titeket, csak még soha sehova nem írtam), csak Judy kérdésére szeretnék reagálni. Amúgy meg mindenkinek gratulálok a pöttömkéjéhez :wink:
Képzeljétek, pár hete még a hátsó falon tapadt a lepény, most mellső fali. Azt tudtam, hogy vándorol, de létezik, hogy ilyen sokat?

Nem lehet, hogy járulékos lepényed van? Amikor én terhes voltam, az egyik UH papírra mellső-falit írtak a másikra pedig hátsófalit, aztán egy privát UH-on megállapították, hogy járulékos lepény. Még a rendes szonográfus panaszkodott állandóan, hogy hogy tud így feküdni mindig a baba, hogy állandóan a lepénybe bújik... Hát így és nem vette észre.
További szép napot Nektek!
onlány
 
 


Onlány!
Üdv itt!Ne csak olvasgass minket,hanem jelentkezz is be néha! :lol: Te is babás vagy? :lol:

Sztercsi!
Akkor most pihend ki magad! :lol: :lol: :wink:
Az igaz,hogy engem is a 19.-ik héten kell visszamennem a genetikai uh-ra!De a 18-19.-ik hétben szoktak visszarendelni.Úgyhogy szerintem nem mész korán! :)

Mrsparis!
Kitartás :!: :!: :!: :!:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: