Új privát üzeneted érkezett!

Legyekmami
Édi baby-k!!! :D

Képzeljétek vmi akció keretében, sztem szimpatikás, vettem egy Neugranormon törlőkendőcsomagot 900 valamennyiért és kaptam hozzá ajándékba egy 30 szemes Eurovit kismama vitamint.Utánanéztem, jól megérte. :D Most egy hónapig ez megy majd.Szedtem már Gravidát, Elevitet, most ez jön.Ebben kevesebb cucc van, bár az ára kb annyi mint a többi 1600 körül van egy doboz...de ebben van halolaj.

Kép
vizkriszisback

Drágáim!!!

Egymillió bocsánat az eltűnésért....

látom nagyon sok boldogság történt az elmúlt időben!! Minden új kismaminak nagyon sok boldogságot kívánok !!! :D :D :D

Rakok fel kicsiny fiamról képet!

Majd jövök még!!!

Millió puszi mindenkinek!

Kép Kép

Kép

KépKép
babcsi

Pálinkásat :!:
Kép
Most ébredtem....... :shock: :shock: :oops:
Mikor lesz ebéd????? :roll: :lol: :lol:

Babcsi :)
Szijjjjja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mekkora már a fiad!!! :) Csupa mosoly!!! :D :D ...és azok a szemek!!! :)
GYERE A TALIRA!!!!!!!!!

Tüncsi:)
Hajópadló nekem is tecc!!!!
Réka miatt meg ne legyen "lelkifurdid"! :wink: Eljön az az idő, amikor már nem alszik Veletek!!! Sőőőőt! Becsukja a szobája ajtaját, hogy ne is lásson!!!!! :lol: :lol:

Krisz :)
Ez tényleg megérte!!! Jó vásár volt! :wink: Nem ugrotok "fel" 20-án Pestre????
...na, most görgettem vissza, hogy jöttök!!!! :lol: :lol:

Mami :)
Azok a lábacskák!!!!! :D :D :D

Fenci :)
...és ha nem esőnap lenne, hanem esőhelyszín? :wink:

Cirkuszka :)
De jó, megismerem az unokámat!!!! :wink:

Tegnap szülinapi partin voltunk. Barinőm kislánya két éves lett! Volt ott vagy 15 három év alatti baba! :D Zapával beültünk a sarokba egy hintaágyra és békésen szemléltük a szaladgáló szülőket!!! :D :D (Közben telefonon tartottam a kapcsolatot a saját gyerekeimmel! :wink: :lol: :lol: )

Na, fel kéne öltözni, be kéne ágyazni, mosni kéne, főzni kéne...... :roll: :roll: ...és én még csak az első kávémnál tartok!!!! :shock: :lol: :lol:

KépKép
zapáné

helyzetjelentés: még egyben :P tegnap a babaszobát pingáltuk, egész jó lett :D majd dobok képeket :wink: most meg esküvőre megyünk, dokker szerint még nem szülünk hétvégén

Kép
gaby25

kata! nagyon szép a pocakod!!! :)

mofli! nagyon szorítok h eltűnjön a fránya vírus és hajrá junius!!! :)

mami!gyönyörűek az ikrek! :)

babcsi! azok a kék szemek, nagyoooon szép a kisfiad! :)

gaby! jó mulatást, de aztán vigyázz magadra!!!! :)

velem semmi kül 14dpo ma reggeli hő fél órával később mint ahogy eddig mértem 37.2.még 2 nap és megjön,már a hasmenés is itt van :(

KépKép
dike

Sziasztok! :lol:

csak életjelet adok 8) minden oksika, tejcivel küzdünk, de talán napról napra jobb :roll:
itt van anyósom,, nem jutok gépközelbe, jövőhéten mejd remélem jövök bővebben :oops: :lol:

pusz mindenkinek! :D

ja,a fotókat megnéztem, Babcsi, Mami, gyönyörűek a kicsik :wink:

állatkák egyelőe ugatják, azthiszik nyávogó kismacska, úgyhogy el vannak különitve, és rettentően féltékenyek :( :lol:
Vendég

Szép jó reggelt!

Vicus
Kitartás a szopikához!!! :D
Anyósod lefoglalja a gépet, mi? :wink: :lol:

Babcsi
Ideje volt bekkukantani. :D Szép kisfiad van! :D

Gaby
Remélem jót buliztatok!!!

Dike
Drukkok mennek!!!
Hasmenés még nem negatív tünet.Nekem is volt régen menzi előtt viszont terhesen meg méginkább. :D Nem feladnia ciklust amíg meg nem jön!!!

Kép
vizkriszisback

krisz! köszi a drukkott!!! neked milyen tüneteid voltak igy a mensi előtt pár nappal?mi volt más?

hőm esett...holnap Nem kéne megjönnie!

http://www.wunschkinder.net/forum/zanze ... 6/nummer=1

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/9 ... 18400_.png

tegnap este meg ma reggel is viszont alig volt elérhető a méhszájam....ez az egy ami per pillanat pozitiv.kiváncsi leszek este milyen lesz.

KépKép
dike

a vonalzóm csalóka ma vok a 15.dpon,ha a 12.naptol számolom a pét.

KépKép
dike

Dike
Mivel én elég furin lettem babás (a 27.cnapon)...akkor emelkedett meg kicsit a hőm és másnap mégjobban..kb nap múlva már fájtak a cicijeim (pedig nem szoktak), a hőm szép magasan szárnyalt...és tényleg hasmenésem volt a várható menzi előttől pár hétig...még féltem is, hogy nem-e vmi vírus.De nem az volt. Méhszájat sosem néztem.
Drukkhegyek neked!!!

Kép
vizkriszisback

Kép
reggeli pocak :lol:

kölkök anyunál aludtak, de igy is fél 6kor felkeltem magamtol, már erre vagyok beállva. de legalább csend van :wink:

szoba alakul, este fotozom.

mami, babcsi

babák gyönyörűűűek! mami az a párnás kép nagyon el van találva!!
Babcsi, mekkora lett Gergö, igazi huncut, jokedvü bébi

gaby
milyet mulattatok?

dike extra drukk

krisz
még mindig nemtom, van-e már dokid. végülis melyik korházban fogsz szülni?
Vendég

Lmami!
Édi babák, megmutattam az uramnak is, mire számítson!!! :lol: Ő is elolvadt!

Babcsi!
Nagyon szép a kisfiad és hihetetlen hogy megy az idő, már mekkora!!!! :lol:

Fenci!
Te is képet!!!! Tali miatt irígy, én is mennék. :wink: Csináljatok sok képet!

Kata!
Nagyon szép a pocak!!! Nálunk is laminált van, szőnyeggel és nem csúszik!!!!!

Vkrisz!
Édes babafotó!!! Gratula a12. héthez!

Vicus!
Remélem belejöttök a tejcsibe!!

Gaby!
Milyen volt az esküvő? Drukk!!!

Nálunk minden ok, az uram épített nekem és a babáknak gyönyörűséges fa teraszt. :lol:

KépKép
zsófikukac

zsofi
kééépet a teraszrol, de izibe :lol: de ügyes férjecskéd van!!!
akkor lesz hol pihengetni. neked is, babákoknak is szép nyugis alvóhely lesz
azta, minnyá betöltöd a 26.hetet! azért nálad is megy ám az idő!!

vicus
pici babának pici tej is elég. majd ha nö és többet szopik, több lesz a tej is, csak pihengess, amennyit lehet. nekem alávs után mindig több tejem volt. sebed gyogyul (has, mell)? a cicit lehet kenni sima patikai popsikrémmel is, mire ujbol szoptatsz, beszivodik. a védönö a sudocremet ajéánlja, de az tök drága, és ugyanazt tudja, mint az occso patikai popsikrém (koleszterines babakrém a hivatalos neve)
Vendég

Kép

Zsuék most indultak el mihozzánk!! :D :D :D

KépKép
zapáné

PKata
Mekkora poci!!!Azért jó néha nyugi, nem? :D
Hát egyenlőre úgy néz ki Barcikán szülök, doki is van...akihez régen jártam.De ha bármi nem tetszik vagy előreláthatóan komplikált szülés lenne, tuti futok Debrecenig. :lol:

Zapáné
Jó talit! :D

Kukac
Dejó!Fa terasz! :D

Kép
vizkriszisback

Gaby hírek!!!!!

Kép

"Máté baba 11.05kor megszületett. 4150g és 54 cm és gyönyörű"

beszéltem vele.. tegnap elmentek a z esküvőre, 21 kor hazaértek,23 kor lefeküdtek aludni majd 1/2 1 körül jött egy erősebb fájás, majd elfolyt a magzatvíz.. hosszan vajúdott, a végére nagyon elfáradt, de túl vannak rajta! apa végig mellette volt !!!
:lol: igazi hajasbaba... :lol: apa megy dolgozni, de ha tud tesz fel képet!

SOK SO K TEJCSIT KÍVÁNUNK!!!!!!!ÜGYESEK VOLTATOK!!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.17 14:39-kor.
Vendég

a hömérösben olvastam, hogy gaby Mátéja megszületett!!!!!!!

sok-sok gartula és nagyon nagy boldogságot nekik :lol:
Vendég

GABY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hatalmas gratula!!!!!!
Kép Kép Kép

KépKép
zapáné

Gaby! hatalmas gratula!!!!!!sok tejcit,boldogságot,egészséget kívánok!!!!!

KépKép
dike

Gabiiiiiiiii :lol:

Hatalmas nagy gratula Nektek!!!
Minden szépet és jót kívánok, amit ilyenkor csak kívánni lehet :wink:
Vendég

GABY!
ISTEN HOZTA MÁTÉ BABÁT EZEN A VILÁGON!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK NEKTEK ÉS NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK: TÜNDI ÉS A FIÚK!!!!!
tündi23

nagyon rossz kedvem van beleőrülük h holnap megint megjön! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: bocsi a panaszkodásért!!meddig kell még várnom? :cry:

KépKép
dike

Gaby, Gratulalunk!!

Lanyok, ma kint voltunk a kopaszigaton es nagyon szuper hely!!
Gyugyi Nagyi :) Meri is nagyon varja hogy megismerje ki a cyber nagyija :D

Jo ejt!

Kép

Kép
cirkuszka

Gaby
Isten hozta Mátét a nagyvilágban! Gratulálok, sok boldogságot és sok-sok tejcsit!!!

Én meg tegnap messziről megsasoltam a helyet (kopaszi gát), mert arra mentünk. Tényleg jól néz ki!

Dorcikámnak meg kint van az első foga! :)
gtünde

Szép jó reggelt!

Gaby
Hatalmas gratula a hatalmas Máté babához!!! :D
Jót tett neki az andalító lagzis zene. :)

Dike
Remélem nem jön meg!!! :)

Gtünde
Dorcikának is gratula az első fogacskájához!!! :D

Mi tegnap kint voltunk anyuékkal a kertben ebédelni (az egész család, úgy 11-en), később párom elment motorozni vagy 2-3 órácskát, este pedig szalcsit sütöttünk. :D

Kép
vizkriszisback

KépKép
dike

Gaby!

Isten hozta Máté babát ezen a nagyvilágon!! Jó egészséget,sok örömöt, és sok tejcsit kívánok!!
csipcsab

Gaby: Isten hozta Mátét, gratula, ügyesek voltatok! Minden jót, erőt, egészséget, sok tejit kívánok!!!

Dike: én értelek :cry: nekem szombaton kellene nem megjönnie :( drukkolok Neked! köv hónap már inszem?

Giz
Kép
Kép
III. uh: 11.04
kissgizi

Gaby!!!
Isten hozta Máté babát ezen a szép világon!!!! :lol: Sok tejcsit, egészséget és boldog életet kívánok neki!!!!!!!!!!!!!

KépKép
zsófikukac

gizi! nagyon nagyon szorítok h neked legalább összejöjjön!!! ti mióta is próbálkoztok?
ma sem jött még meg eddig a hőm is még ugye 37,pedig már nagyon jó lenne, ha történne valami, mert teljesen ki vagyok borulva a várakozástól.eddig a 16.dpon mindig megjött, ma is 16.on vagyok.

még a következő hónapban spontánozunk,juni 12.re van időpontom a dokihoz, akkor beszéljük meg (remélem) az inszemet.

de junius 2.án meg megyek györbe rákszűrésre, mert már 14 éves korom óta ahhoz a dokihoz jártam (györben tanultam)egész család hozzá jár....az pé után lesz 3 nappal ugy hogy majd megkérdezem tőle h látja e hogy volt e pém, meg h melyik oldalon.

KépKép
dike

Dike: tudod, amig nem jön meg :) doki jó ötlet, nézesd csak meg volt-e péd! bár én tudnám :(

nekem ez a 3. év, 2006 nyara óta próbálkozunk, igaz "váltott lóval". emiatt volt fél év szünet. mostani Apával ez a 4. hónap.

este mondtam apának, hogy ha reggel kel - ment Brüsszelbe hajnali 6kor - ébresszen fel hogy hőmérőzzek. valamit félreértett menrt az nem a hőmérő volt :oops: :oops: :oops:
pedig gondoltam kiváncsiságból mérek hőt :)

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Hali! :lol:

Gaby!
Máté babának és anyukájának is sok boldogságot, tengernyi tejcit kívánok!!!!!!!!!!!!!!

Krisz!
nem anyós netezett, csak a hátam mögött állt és úgy nem lehet :D

Kata!
nagyon jó ez a pocakkép!az apa keze vagy a tiéd? :roll: :lol:
(ez nekem Vickynél sem ment :oops: 8) )

Gyugyi!
mesélj a taliról Zsuval! :D

Dike!
ne add fel kérlek még :) ++++++++

Gizi!
hát mivel ébresztett? :roll: :shock: :lol: :lol:

Babcsi!
nem mesélsz bővebben? :roll: szép nagy a babád már :lol:

Kukac!
fotóóóóóóóóóóóóóót a teraszról :D

tegnap este elment anyós, most már élesben megy. :P :shock: első fürdetést túlélte anyával+apával 8) :oops:
ma meg apjuk elment dolgozni 10-kor és csak este 9 körül ér haza.
lehet egyedül kell fürdetnem :? :shock:
szopi alakul, csak félek nincs elég tejci, több mint 1 órát tart míg szopizik, okos könyvek szerint 15-20 percig szabadna :roll:

Fenci!
te most is bimbóvédővel csinálod? :roll:
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok csajok! :D

Gaby :D Gratulálok Máté babához, sok boldogságot Nektek! :wink: Nem semmi ahogy betábláztátok a vasárnapot és tessék! :lol: :lol: Várjuk a képeket! :wink:

Krisz :D Akkooo Téged is beírlak a tali listára. :wink:

Gyugyi :D Nagyon jó ötlet az esőhelyszín, erre nem is gondoltam. 8) :oops: :lol: :lol: Lássuk mit mond Bogáncs arról a cukiról. :wink: Vagy valakinek valami más esőhelyszín ötlete?

Cirkuszka :D Örülök, hogy tetszett Neked is a hely! :wink:

Kata :D Tök furi a fotó amit feltettél, esküszöm azt hittem valami profi fotós csinálta és Te meg poénból feltetted. :lol: :lol:

Manóm 4 kg felett van már, juhéééj! :wink: És szombaton megkaptam az első mosolyt! :D :wink:
fenci

Vicus :D Igen, még mindig használjuk a bimbóvédőt, anélkül Márk éhenhalna szegény, mert nagyon kicsi a mellbimbóm és nem tud vele mit kezdeni. Néha azért bepróbálkozok anélkül, akkor jön a nagy ordítás.... 8) :lol: :lol: Mennyiket eszik most Lilla? Nagyon édes a fotón azzal a sapival! :D :P
fenci

úgy ébresztett, mint a klasszikus viccben,

"Doktor úr az nem a fenekem"
"Tudom, ez nem is a lázmérő" :oops: :oops: :oops:

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Sziasztok!

Babcsi,
De jó látni téged! Gergő szép nagyfiú! :)

Gyugyi,
Remélem, belém beszélitek a gyereket! :)
Jó időt kívánok Balatonhoz!

Mami,
Nagyon édik ahogy néznek nagy kerek szemekkel :)

Tündi,
Dorci nagyon aranyos lehet 1 foggal :)

Gaby,
Gratulálok Mátéhoz! szép méretek! :)

Az én barátnőm is az esküvőnk másnapján szült meg, amikor hazamentek.

Dike,
Sajnálom. :( Tényleg próbáld meg egy kicsit lazábbra venni, mert így az ember csak bekattan.

Vicuska,
Szerintem nem úgy néz ki mint aki éhezik :) Tényleg furcsa lehet először egyedül lenni vele, de gyorsan belejössz!

Gizi,
Biztos nyelvi félreértés :)

Kép
mofly

Mofly!
laptetűűűűűűűűűűűűűűű :lol:
belédbeszéljük 8)

Fenci!
gratula a 4 kilóhoz :D most 60-90-eket eszik, mikor hogy :roll:
Vendég

Sziasztok!!!!
Mindenkinek cupp-cupp!
Velünk minden okés...dög meleg van,nem tudom,hogy fogom kibírni a nyarat...ezzel a súllyal is nehéz...és tuti még jön fel rám 4-5kg!
Látom szervezitek a talit...Én nem ígérek semmit,de ha apa nem focizik pont és szabad a kocsi,akkor megleplek benneteket ott!Nagyon tetszett a honlapon...így élőben is meglesném...

GABI!Nagy nagy gratula....egy óriás bébikéd lett,ügyi voltál!Voltatok!!!
Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Gaby!

Gratulálok,minden jót egészséget és örömöt kívánok nektek!

Dike!

Erős legyél nem feladni.Én is úgy érzem meg fog jönni,de megnyugtat hogy összekevertem a teát és elkezdem inni.kitartás nemsokára nekünk is lehet gratulálni.

Gizi!

Kitartás neked is.
Vendég

Mofly: tetű :D :D :D

Giz
Kép
Kép
kissgizi

Bekukk..... :)

Kipurcantam... 12 órát húztam le szünet nélkül. :shock:

Kandi :)
Apa menjen más autóval, Te meg gyere!!!!! :wink:

Nemtom, mit akartam még írni.... fáradt vagyok, bocsika..... :oops:

Pussz!!!!
Kép

KépKép
zapáné

dike
akkor most megjött vagy nem?

fenci, vicus
igen, én hasam és apa keze. bár ahogy az ö hasa is alakul, forditva is lehetne
reggeli hasamra süt a nap-fotó volt. annyira nem értek a fotozáshoz, sztem csak szerencsénk volt a fénnyel

Kép

ez lett a szoba, a parketta és az emeletes ágy uj. kell majd szönyeg is. gyerekeknek tetszett, P rögtön felmászott a tetöre, D meg sikongatott neki. Nem, nem kell megkérdeznetek, hogy D megprobál-e felmászni a létrán :?

vicus
sztem ilyen pici baba még nem biztos, hogy kiszopja 20 perc alatt az adagot. meg van komfortszopi is, amikor csak cumizik rajta, mert jolesik. Na, mondjuk ettöl szokott felázni a mellbimbo. Ismerös...
mentek nyaralni?

gizi
akkor párod tutira ment, nem várta meg, mit mond a hömérö 8)

gyugyi
fiad szülinap??
birtok még a kölkökke a suliban? emlékszem, ilyenkor már alig tanultunk vmit

zsófi
megjött már a babakocsi?
gobelint csinálsz? szoba alakul?

krisz, haga, pompom, sleepin
pocin látszik már vmi?

gtünde
grat az elsö fogacskához!! nem harap meg téged? nagyon megszenvedte? Réka megy majd oviba?

ticsi
növesztettél már plusz karokat és lábakat a szanaszét szaladó fiaidhoz? :wink:

gröni
ház, párod mhelye, Dori fejlödése??

mofly
legyen a nyár a ti évszakotok!! akkor szép tavaszi bébi lenne

babcsi
miket tud már Gergö? éjszakák? miket eszik?

babákat megviseli a meleg?
Vendég

Sziasztok!

Kata, tényleg nagyon szép az a pocifotó apa kezével és a reggeli fényekkel. Az én pocim is alakulgat már, ha végigsimítom a hasam alját, érzem a kiemelkedett méhemet.. még beleférek a kevésbé passzos nacikba és szoknyákba, a felsők közül az ingek már a szekrény mélyén porosodnak (mellbőség ugye.. ), viszont a lazábbak még jók, és hála a tavalyi és a most aktuális lengébb divatnak, még sokáig azok lesznek. Melltartót már vennem kellett, mert csak úgy észrevétlenül nőttem egy kosarat. :shock:

Dike, még ne keseredj el, sokan szorítunk neked, és ha jó oldalon volt pé, nagyon nagy eséllyel nem jön meg.

Gizi, neked is drukk!

Gaby, sok-sok boldogságot kívánok nektek! :)

Vicus, nekem is nagyon tetszik Lilla sapija. :)

Mi holnap megyünk genetikai uh-ra, nagyon várom már. Remélem apróságom most egy icipicit ébren is lesz két nagy szunyálás között, nem úgy, mint múltkor. :)
Vendég

kata!!!nagyon tecc a kép! :)

még nem jött meg, de egyfolytában fáj a hasam hol lent középen,hol jobb oldalt szurkál.érdekes...olyan mint amikor meg van 1.2.napon de görcsök max napi 1-2. ami még más h a méhszájam magasan van.egyetlen negatív a mellem.alig fáj nem érzékeny.most megint nagyon nagyon reménykedem, bárcsak ne teszteltem volna reggel -at. gabriel 25 érzékenységűt használtam.őszintém, lehetséges h még nem mutatta ki? a holnap reggeli hő sok mindent eldönt majd,nagyon remélem h nem esik le!!!!!!!reggel megírom.

KépKép
dike

Dike, nekem a gabriel asszem a 14. dpo-n mutatott valami extrém halvány csíkot... vagy 15 dpo..? Már nem is emlékszem pontosan, de az tuti hogy nem előbb, és nem határozottan, és jóval 10 perc után. Szóval lehet, hiszen sokaknak sokáig nem mutatnak semmit a tesztek. Egyébként nekem a hőm úgy viselkedett, mintha mensi közeledne, lement két-három tizedet, holott már baba volt.. szóval, amíg meg nem jön, nem elkenődni! :)

Ha pedig mégis megjönne, időpontod már van a dokinál, szóval haladtok, nem lesz tétlenkedés, vagyis hamar sikerülnie kell.

Drukk!!!
Vendég

Gaby!
Szívböl gratulálok Máté babához! Jó egészséget és sok tejcsit kívánok Nektek!

Zsófi!
Okés, majd bemutatjuk egymásnak egyszer öket!

Dike!
Drukkolok!! Hátha mégis lapul valaki odabennt! :P
Ès köszi neked is a dicséretet.

Vicuksa!
Olyan szépséges ez a Lilla baba! :lol: :wink:
Milyenek az éjszakák?

Fenci!
Szépen gyarapodik Márk! :wink: Mi most kicsit megtorpantunk. Bár így is megduplázta már a születési súlyát,de az elmúlt egy hónapban csak 130 gr-ot hízott. Azelött ez heti adag volt. :roll: De a védönö azt mondta, hogy okés.

Kata!
Nekem is tecc a pocid! Most akkor már te jössz!!! :lol:
susy75

Jó reggelt!

ma hajnalban végre kaptam képet! :lol: annyira cuki :lol: mellesleg tiszta Gaby

:wink:

Kép

Szép Napot Nektek! és pirimentes babás napokat! Dike ismeretlenül is hajrá! :lol:
Vendég

de édes Mátéééé!!! :lol: nem is látszik rajta a hosszu születés

dikeeeee, irjál hamar!!! cici nem jelent semmit.

pompom
már én is laig férek el a mellemtöl, meg izzad alatta a bör, alig birom a saját szagomat 8) pedig sprézek
12 hetes lettél, de klassz! képet is kaptok majd uh-n?

hát én jövök, de még van 3-4 hét. nem akarja megszülni valaki helyettem? :roll: :lol:
Vendég

Pálinkásat :!:
Kép

Boni :)
Köszönjük!!!!! :D

Gaby :)
ÉÉÉÉÉdiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Dike :)
Gyere már!!!! Mi a helyzet ma reggel???

Kata :)
Hát az én mellem alatt nem tud izzadni a bőr!!! :lol: :lol: :lol:
Én vállalom, kügggyed át ímélben! :wink: :lol: :lol: