Új privát üzeneted érkezett!

...nem jutalom hanem kárpótlásként.

Kitartás mindenkinek!!!!

sutimano76
 
 


Aviubi, szépek a fiaid!klassz kiskrapekok!

No meg a szöszke kiscsaj is! :)
nani72
 
 


ranita????? mi volt az uh-n?????

babszim???

Kép
Kép
piciboris
 
 

 
 

Sziasztok!

Tényleg nagyon helyes a kis szöszke csajszi... :) Csak irigykedek.

Velem semmi nincs, emésztem a hallottakat. Nehezen megy, rágós falat, de majd lenyelem. Úgy néz ki ősszel megint férjhez megyek - a szervezés legalább leköt a nyáron. Ez van. Szép napot mindenkinek, ha szabadba mentek, vigyetek innivalót!!!!
babszi
 
 


Piciboris,
hogy a dokim szavaival éljek, minden tök jó :D . A görbém tökéletes, az uh is ok. Ciszta nincs, se kicsi, se nagy, szépek a petefészkek, a méh is tökéletes. Jobb oldaliba( jó oldal) egy 9-, egy 13- és egy 15mm-es tüsző, a balban három darab 9 mm-es. Megint a jobb a szebb :D . Mnyh. 5 mm. Azt mondta ennél jobbat mostanában nem is látott, nem hiszi el, hogy nem akar sikerülni :roll: . Hát most majd belehúzunk apával :D :D :D
A fájásra azt mondja, hogy valószínüleg a műtétből kifolyólag van egy kis letapadásom :cry: , de ez nem gátolja a teherbeesést.
Ja, a méhem meg képzeljétek balra dőlt :shock: , bal oldalt találta meg. De azt mondja ez nem gond. Hallottatok már ilyet?
Ma már érzem is, hogy feszítenek rendesen, úgyhogy apával rajta vagyunk a dolgon :mrgreen:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!
Csak gyorsan bejelentkezem, mert megyünk állatkertbe, és a fiúk már nagyon türelmetlenek! :lol:

Csinálgatok már 2. hónapja az LH teszteket, és tegnap délután végre látok egy második halvány csíkocskát. Szegény apa most nem menekül pár napig! :twisted: :wink: Elöző hónapban nem volt 2 csíkosom, így úgy tünik tényleg nem volt peteérésem, így már érthető az ultrarövid mensi.
Ja! és még 1 jó hír. Férjem 8 éve mentőzik, de már nagyon nehéz volt az utóbbi idő. Főleg anyagilag, de más problémáink is voltak a mentőszolgálattal. És most juni 1-től máshová megy. A Honvédséghez, ami néhány hónap mulva sokkal jobb lesz anyagilag. Így azért nagyon sok probléma megfog oldódni.
Na futok, mert Már tűkön ülnek! Ha belegondolok, hogy 1 hónap múlva már 4-en mehetünk hétvégi programokra, el sem hiszem..( Ugyanis apa ma is dolgozik)

aviubi
 
 


babszim, óhh de szupi ez a hír :lol: :lol: az én drága barátnémnak bekötik a kicsi okos buksiját :?: :lol: nagyon jó az időzítés, még az is megeshet, hogy már hárman álltok ott... :shock: :D
na jó nem akarok itt viccesnek tűnni :oops: :wink:
na de meséld már el??? hogy is történt? volt jánykérés?? kifúrja az oldalamat a kíváncsiság :P puszika!

ranita, jajj de jó, nnna, így is kell, elkapod apát aztán nem kell semmi nem természetes 'beleavatkozás :lol: 8) :wink: baloldalra? lehet, hogy ez olyan mint a hátrahajló???? csak a tiád balrahajló, nem? nagyon-nagyon szorítok, hogy ez a hónap sikerüljön (mi is rajta vagyunk :wink: ), lehet, hogy egyszerre babásodunk :twisted: :lol:

aviubi, akkor ebben a hónapban mindenki rástartol :lol: :lol:
és nagyon örülök az áthelyezésnek!! felajánlották neki ezt az új állást, vagy ő kereste? de jó, hogy hétvégéken együtt lehettek, ez borzasztó lehetett eddig, neked is és neki is... :cry:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok Lányok!

Kicsit lusta voltam mostanában, meg el voltam foglalva a ház festésével. Készül az emelet, Bence szoba, mi hálónk, fürdő.

Babszi, tök jó hír az esküvő! Annyi dolgod lesz, hogy csak na! :wink:
Gratulálok!

Ranita, Boris nagyon drukkolok nektek! :lol:

Aviubi, tényleg rossz, hogy alig lehettek együtt, de majd most....
Neked is megy a drukk természetesen! :wink: :lol:

Mindenkinek üdv.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


köszi angie :P
jól vagy? minden ok?

sütike? te hogy vagy?

Kép
Kép
piciboris
 
 


vagyok...hétvégén Sopronban voltam lányos napon,drukkolok mindenkinek,ma sokat kertészkedtem így hulla vagyok,majd holnap próbálok jönni.

sutimano76
 
 


Boris, most már nincs olyan nagyon hányingerem!
Néha még kicsit , de már kibírom. A hasam sem görcsölget.
Várom a csütörtököt, hogy lássam! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


angie, én is várom a csütörtököt :D hozzál képeket is, oksis :?:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Nos sziasztok,bár nem sokkal fittebben,de ismét gyönyörű helyeken jártam a hétvégén.Csajos hétvége sopronba,érintve pannonhalmát(odafelé)és tatát visszafelé,ime a képek:
Pannonhalmán:
Kép

Sopronban,sportos kismami:
Kép

Jutalomfalat a falmászás után:
Kép

Még egy:
Kép

hazafelé tatai tó:
Kép

sutimano76
 
 


Angie,azért vigyázz magatokra tovább is!!!Örülök hogy jobban vagy,várom a csüt-öt,és remélem képet is kapsz!!

A többieknek még mindig drukk!!!

sutimano76
 
 


Hétfőn elmentem a zárójelentésemért a klinikára (HSG volt Sipos dokival), és abban kristály tisztán le van írva, hogy természetes módon aligha lehet gyerekem. Annyira rossz volt olvasni, könnybelábadt a szemem, meg persze magam alá zuhantam rendesen. Tesóm meg ma felhívott, hogy náluk jön a baba. És ecsetelte, hogy MENNYIT KELLETT RÁ VÁRNI. MIÓTA PRÓBÁLKOZNAK... A mióta próbálkoznak, arról tudni kell, hogy talán ha két hónapot mondok, lehet sokat mondok, van már 2 lányka előző házasságból ugyan, de jelzi, hogy nem beszélhetünk meddőségről, és még azt kell tudni, hogy tesóm ffi, azaz kicsit sem tudja ezeket a dolgokat, hogy ez mennyire fájdalmas lehet. De akkor is!
Ja, és a legszebb, hogy megfordult a fejükben az elvetetés gondolata. Én meg örökbe szeretnék fogadni. Hát nem önzőség a részükről? Vagy az én részemről önző a gondolat?
Bocsánat a keserűségért, pedig igyexem rendbe tenni magam lelkileg lombik előtt, csak annyi mindent kellett a szőnyeg alá söpörnöm, hogy néha lebben a szőnyeg, meg púposkodik. Tényleg bocsánat!!!
babszi
 
 


sütike, jók a képek, nekem leginkább a 'falmászós tetszik :lol: na és ez a fagyis dolog... :oops: :lol: :lol: nem mondod, hogy kettőt megettél :?: :twisted: :twisted: van ám huzatod kismami :lol:
köszi a drukkokat, mi kétnaponta együttvoltunk, remélem 'beletaláltunk...na majd 10 nap múlva kiderül kb :wink:

babszim, neked aztán miket kell átélned, komolyan néha megfordul a fejemben, hogy néha jól kikéne osztanod a famíliádat, de tudod anyucim ilyenkor mit mond? az 'nyelje le a mások bunkóságát (nálunk ez úgy van, hogy én viseljem el a bátyámét..) aki intelligensebb :roll: :cry: :cry: de hát könyörgöm.....mi nem vagyunk emberek? nekünk nem lehetnek rossz időszakaink????
én csak azt tudom mondani, hogy vagy teljesen őszintén el kell pár mondatban mondani, hogy neked milyen rossz, vagy nyelni a békát - ami nekem nehezen megy :roll:

ja és mégvalami: ha ennyire sokat vártak, akkor miért vetetnék el? na ezt már tényleg nem lehet érteni, ilyen hülyeségeket mondani....

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Babszi, együtt érzek veled, olyan rossz lehet ezt leírva látni, de fel a fejjel légyszi!!!!!!
A tesódnak tényleg el kellene mondani, hogy veletek mi minden történik lelkileg, mert biztos, hogy nem rossz indulatú, csak figyelmetlen.

Suti, tényleg szuper képek, jó kis aktív kismami vagy!

Boris, tudod, hogy szorítok !!!! 10 nap... ez a várakozás a legrosszabb része a babaprojektnek.

Én délután végre újra látom a kicsimet. A képben nem bízok, mert múltkor is azt mondta, nem jó minőségűt nyomtat. A kórházban adott utána, de azt meg nem tudom lekicsinyíteni. Ezen a gépen nincs meg az a program, amivel ezelőtt csináltam, én meg mást nem tudok használni! :cry: A paint-et sem.
Ez van, béna vagyok az ilyesmihez! :cry:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Persze, tesóm ffi, tehát kissé érzéketlen. De olyan hülyeség, hogy míg mi örökbefogadáson gondolkodunk, ők azon, hogy megtartsák-e. Fura dolog. Főleg, hogy kinek a szemszögéből lenne önző dolog? Önző vagyok, ha kérném szülje meg, és adja nekem? Vagy ő önző, ha nemet mond, és elveteti? Vagy utána panaszkodnak, hogy fel sem tudják nevelni?

Mindegy, egyébként kaparom össze magam ... igyexem októberig lelkileg helyrebillenni, hátha tényleg sikerül elsőre...

Közben szervezzük az esküvőt - szerintetek milyen dolog, ha másodszorra is szép menyasszonyi ruhában mondom ki az igent? Mondjuk nem fehér, hanem ekrü, de abroncsos szépség. Ti mennyire zárkóznátok el ez elől? Én nagyon zavarban vagyok miatta. Sokkal inkbb, mint annak idején. De közben olyan szép ruhát találtam...

Apukám mondta, hogy mindenen görcsölök egy sort, aztán úgy csinálom ahogy kell, vagy ahogy akarom. De minek görcsölni? Igaza van, én ilyen karótnyelt vagyok... De ebben is igyexem :):):) Mármmint változtatni :)
babszi
 
 


Csak őszintén a válaszokkal!!!!!!!!!!4
babszi
 
 


babszim, miért ne lenne szép ruhád a 2. igennél is :P :P én semmi kivetni valót nem látok benn, sőt, szerintem igazi szerelemmel mész férjhez így ez teljesen egyértemű, egy esküvő legyen igazi, ne olyan visszavonulós, nem?
ráadásul ha jól emlékszem nem miattad ment tévútra a házasságod, emiatt még plusszban ne legyenek rossz érzéseid!!! megérdemled azt a szép ruhát és ha felnőnek a gyerkőcök legyen mit megmutatni nekik :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


éjjel arra ébredtem fel, hogy fáj a pocim, szerintetek jelenthet valamit? lehet ez pl. a beágyazódástól?

Kép
Kép
piciboris
 
 


vagy talán most van az ovum....? na az szupi lenne..

Kép
Kép
piciboris
 
 


Babszi bátyóval és párjával beszélgess el.Jó hogy férfi és nem érzelmes,de szíve meg együttérzése csak van.
Mennyasszonyiruha még jó hogy lehet abroncsos!!!!!!!!!Én mondjuk ugyanahhoz de kétszer mentem férjhez,mindkétszer szép ruhában!!!A rossz hír után ez a minimujm ami jár,hogy segítsen átlendülni a nehéz időszalon.

Boris ilyen mélyen nem is tudnék belemenni a témába,de remélem csak jót jelenthet a pocifájás.

Angie,nyolc évig maradtam le a munkám miatt ezekről a kirándulásokról ,most igyekszem pótolni,de a növekvő poci miatt már nem könnyű.

kicsit én is magam alatt vagyok,mert párom nem keres valami jól,és bár idén jár le autótörlesztés,de én se kapok valami jó táppénzt,ha minden kötelezettséget kifizetünk akkor alig marad.Ha valaki tud egy jól fizető állást,kérem szóljon.Köszi és bocs a panaszkodásért.

sutimano76
 
 


sütike, hát ami az állást illeti...szomorú..most mindenkinek nagyon rossz :cry: nálunk csak a gyedem van+csal. pótlék, páromnak meg hol van munkája, hol nincs, mi is álláslesőben vagyunk :oops:
de mivel foglalkozik a párod? milyen területen?
ideteszek pár linket, én itt nézem neki minden nap:

http://www.workania.hu/

http://www.profession.hu/

http://www.topjob.hu/

http://www.jobinfo.hu/

Kép
Kép
piciboris
 
 


többiek?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Nem tudtuk meg a nemét, de nem baj, ez a legkevesebb!
Édes pici magzatunk olyan élénk volt, öröm volt nézni!
Bokszolt, rugdosott.
Majd legközelebb a genetikain látjuk 3 hét múlva.
Én legszívesebben minden nap nézném. :lol:

Babszi, én is szép ruhát vennék fel, az tuti!
Nehogy már azért öltözzek fel visszafogottan, mert valami a múltban nem sikerült. A mostani párod is megérdemli, hogy úgy lásson, mint egy királylányt! :lol:

Suti, annyira együtt érzek veled. Az enyém sem kap szegény túl jó pénzt, mellette elvállal mindent ami jön, mégsem elég. Az én gyedem sem sok. Remélem lesz kiút.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Köszönöm!

Süti, ha nem vagyok nagyon és túl indiszkrét - hogy lehetséges ez? Mi történt? Nem kell elmesélned, én nem a pletyka miatt kérdem, hanem érdekel, hogy ki mit ronthat el, hogyan hozza rendbe, kivel mi történhet...
babszi
 
 


Boris köszi,meg nézegetem,de röhej hogy nem tudunk megélni,oké a ház törlesztés magas,meg hát én akartam de nem szeretnék panelbe költözni,meg hát kiszállni se hiszem hogy jól tudnánk a házból.Na mindegy,a jó Isten engem mindig megsegít,ha már nagyon gázba vagyok anyagilag.

Babszi semmi extra ,se rossz nem történt.a hitelügyintéző novemberben szólt hogyha szoc.polt akarunk akkor házasodjunk össze,bár akkor még nem volt konkrét ház amire hitel kellett volna,így dec-be bejelentkeztem az anyakönyvezetőhöz,és ált.1 hónap múlvára adnak időpontot,ezért januárba a szűk család előtt kimondtuk az igent.ilyenkor nem akartuk a rokonságot karácsony után kiadásokba verni.
Kép Kép
Kép
(unokaöcsém,nővérem barátnője(én tanúm),mögötte a férje,majd nővérem és sógorom,ÉN,sógorom lánya,FÉRJEM,közös barátnőnk(férjem tanúja)-ő hozott össze minket--,majd anyósom és apósom)
aztán szeptemberben tartottuk a lagzit,de ott is összeházasodtunk újból.
Bocsi de nagyon sok képből nem tudtam választani ezért kicsit sokra sikerült.
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

És menyecskeként:
Kép

Sajnos a képek kicsinyítés után torzultak,de az eredeti méretben nem tudtam volna felrakni.

Angie ne sajnáld mert mint írtam már még annyira fiatal a terhességed hogy változhat,nekem fiúból (15-16 hét) lány lett a 18.genetikai uh-n.Én is voltam dokinál de most nem csinált uhut. :cry: pedig annyira vártam hogy láthassam.na mindegy velem minden oké.

sutimano76
 
 


Kiút ebből az anyagi helyzetből nem tudok elképzelni,egyre rosszabb és kétségbeesettebb csomagokkal rukkol elő az új miniszterelnök,miközben mától nyilvános a vagyona és sok más mellett 71 millió!!!!!!!forint van a folyószámláján,hát majd megyek hozzá kunyerálni.

sutimano76
 
 


sütike, hogy te milyen menyasszonka voltál :lol:
na, az egész itthoni állapotokról nekem is hasonlóak a gondolaaim...amíg mi küzdünk, odafennt azt sem tudják hova utaltassák a millióikat, tudod sokszor tényleg az motoszkál bennem, hogy most kéne utcára menni...
mi megkaptuk a szocpolt 5 éve, de most mivel zártkerti ingatlant vettünk (nagyon kicsit) ezért mindent visszakellett fizetnünk...
+ fizetjük havonta az illeték törlesztést+háztörlesztést ami 28-ról 47 ezerre ugrott meg..bocsi hosszú voltam, de én átérzem a bánatodat, mi is ebben vagyunk, és én sem tudom mit kéne meglépni...

Kép
Kép
piciboris
 
 


Suti, nagyon szép menyasszony voltál!
Mi építkezünk, 7 millát vettünk "csak" fel hitelt, de ezt is alig bírjuk. Plusz szocpol.
Nem hiszem, ha kisebb lakást, panelt veszünk, akkor kevesebbet kellett volna felvenni, meg szocpolt is csak felét kaptuk volna. Ezért választottuk az építkezést. Az eladásán már sajna mi is gondolkodtunk, de szerintem sem jönnénk ki jól. Ez van.

Valaki nem írná le nekem hogy kell a painttel képet kicsinyíteni? Én azt nem ismerem, más programunk meg nincs. Előre is köszi. Béna vagyok!

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!

Süti, nekem is nagyon tetszel mind a két esküvőn. Az elsőn kicsit visszafogottabb voltál, a másodikon nekem jobban tetszik a ruha, de ez nem azt jelenti, hogy nem nyerte el az első a tetszésem!!! A párod is nagyon szimpatikus, szépen mutattok együtt!!!

Angie!
Én nem paint-ben csinálom, hanem irfanview-ban, ahol fent a sorban az image-et kell először választanod, majd resize, majd a feljött ablakban a jobb oldalon addig kattintok a half-ra (felezés), míg a bal oldalon nem ad 600 alatti számot. pl. 576*432. Utána csak el kell mentened. Nem olyan bonyolult, mint így olvasni...próbáld ki, szívesen segítek majd!!!

Gazdasági válságot még nem érzem, megvan azonban a pénzügyi bajom amúgy is. Annak idején az OTP miatt elestünk a szocpoltól az ex-szel, az nincs. Helyette OTP-s kölcsönt vettük fel kb 25 évre, forintban és10milla. Az ex elköltözéséig kb. 3 milliót fizettünk vissza, ami ugyebár kb 90%ban kamat, és amikor lelépett, ennek az összegnek a felét követelte tőlem, míg a 10 millás hitelt a nyakamban hagyta. Most fizetem a hitelt havi 64000-ben, meg az ex-et havi 42000-ben, az ugyebár 106e, a havi fizetésem pedig 85e, amit ő is nagyon jól tudott... A házat nem adhattuk el, mert tetőtérbeépítés -> szüleimé az alsó szint. Nem is lehetne eladni ám! Ha nem lenne ez az édes, kedves drágám, akkor bizony a béke sejhaja alatt lennék, és már rég éhen haltam volna. Ez van. Erre jön majd a gazdasági válság, ha majd megérezzük.

Ami gazdasági válságból érződött az az, hogy párom megpályázott egy külföldi állást,, amire 100%-osan megfelelt, és az nem kis szó, de amikor már csak a végső megegyezés volt hátra leállították a felvételi eljárást, mondván, hogy létszámstop van, meg gazdasági válság. Azon a héten kezdte szajkózni a TV, hogy ilyen is van, hogy gazdasági válság.

Egyébként nem akarok politizálni, mert ez nem olyan fórum, de ellehetetlenítik a középréteget. Eddig sem volt fényes az élet, ezután még a padlást is lesöprik. 71 milla vaBajnai-számlán??? És mennyit nem vallott be?
babszi
 
 


Köszi a dicseket!

Angie,mi 13-at vettünk fel+szoc.pol 2 gyerekre és még csak az elsőt várom.Mi is építkeztünk.
Képkicsinyités--bal alul start-ra katt.majd proramokra katt.,majd kellékekre katt.,majd paint.Paintbe---fájl katt.--megnyitás.itt kikeresed a képet,arra katt.akkor beteszi a vágólapra,majd katt a Kép feliratra,a lenyiló ablakban pedig a nyújtás/döntésre,a nyújtásnál a 100 % -ot cseréld ki 20 vagy 10 %-ra és mentsd el a képet.Én a mentés másként funkciót szoktam használni,mert így megmarad az eredeti kép is.
Remélem csak leírva bonyolult.

Babszi,ez nagyon gáz történet.Az otp-t amúgy is utálom.remélem hamarosan a világ is fellélegzik a válságból és párod megkapja az állást.

Bajnai--nem csak ennyit vallott be,van ott még ilyen olyan befektetés,meg devizaszámla,meg még jó pár minden,csak gondoltam elég csak ennyit kiemelni,ez is sokat mond.Mi a hiteleinkkel küzdünk,neki meg van miből és nem is keveset megtakarítania.Asszem a gyerekeim politikusok lesznek.

sutimano76
 
 


Köszi lányok a segítséget! Ki fogom próbálni.
mondjuk most van egy bömbölő édes kisfiú mellettem, aki húzgál el a számítógéptől. :lol: :lol: :lol:
remélem fel tudom tenni majd a 12 hetes uh. képet

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Kép

Itt van! :lol:
Lefényképeztem a képet, azért ilyen, de azért látszik :lol:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!

Babszi! Hajrá! Esküvő! Még jó, hogy olyan ruhában mész hozzá az igazihoz ami neked tetszik. Kívánom, hogy életed egyik legemlékezetesebb napja legyen. A másik pedig amikor a pici babádat megszülöd. Sokat gondolkoztam a lombikon, és nekem nagyon sok ismerősöm van aki lombikkal lett babás. A barátnőm bátyáéknak is így lettek babái. Gyönyörű szép iker lányok. :wink: Szóval most így nagyon jó lesz az időzítés! Esküvő, és utána lombik!

Suti! Nagyon jók az esküvői képek! Sajnos mi azt elszúrtuk. Az esküvő jó lett, de nem lettek jó képek, mert nem akartunk fotost. Mostmár sajnálom egy picit. Panonnhalmán él a nagybátyám. Ott pap. Mi az esküvő elötti húsvétkor voltunk Pannonhalmán. Háát. Férjem arca azóta is eltorzul ha szóba kerül az a 3 nap. 2,5 órás miséket ültünk, -álltunk végig. Hatalmas tömeg. De nagybátyám azt gondolta ez jó lesz esküvő elötti tisztulásnak :D

Politika. Én most sajna nagyon kiábrándult vagyok, és nem csak a politikusokra haragszom hanem az emberekre is. Múlt héten elmentünk a babkocsis tüntetésre. Síralmas, hogy milyen kevesen mentek ki. Közben pedig a játszótéren sírnak az anyukák, hogy nem találnak munkát a gyerek miatt, nem veszik fel a gyereket a bölcsibe stb. Minden kezdeményezés kudarcba fullad, mert lusták elmenni. Sajna mi sem állunk most túl fényesen. Bencének diszfáziája van amivel heti 2 délelöttöt a logopédián töltünk. Nekem most fog lejárni a GYes-em, és nézegetem az álláshirdetéseket, de részmunkaidős állás egyáltalán nincs. Ha pedig nem megyünk logopédushoz akkor iskolában nagyon megszívatják. Lehet, hogy avégén félrerakom a diplomámat és elmegyek takarítani. :?
szoc. pol? jó lenne, de lecsúsztunk. :(

aviubi
 
 


aviubi, teljesen igazad van :!: :!: a babakocsisra én is elakartam menni, de nekünk most sajnos ez is sok pénz...bekocsikázni...de az előzőn a párom ott volt apósommal :lol: nem a babakocsison :wink:

én is nézek állásokat, itthon végezhető grafikait...semmi...
a apárom diplomás belsőépítész/ környezettervező...legalább 10 helyre elküldtük az önéletrajzát......senki nem jelzett vissza, valami förtelmes divat dívik...szarnak visszaírni, hogy kössz, nem kellesz.

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Húúú, micsoda panaszáradat :cry: . De én sem maradok ki :cry: :cry: :cry: :cry: .
Mi 8 milliót vettünk fel, forint alapú ( itt megjegyzem nem tudom miért csak a devizásokat sajnálgatták, a miénk is jócskán megemekedett), az 63 havonta + van még fundamentánk, az egész összesen 93 havonta. És nem ettem, nem éltem, nem tankoltam, nem fizettem rezsit..............
A szocpolt mi is felvettünk, az első gyerkőc "teljesítve van", a másodikra van még 5 évünk.
Apa azért nem keres olyan rosszul, de nem is olyan jól. És az én gyesem :evil: :evil: :evil: ? Azt tudjátok ti is. Ráadásul most nagyon úgy néz ki, hogy a munkám sem egy életbiztosítás.
Úgyhogy most én is kicsit ki vagyok :cry: , annyira kilátástalannak érzem a helyzetünket :cry:
És azt utálom a legjobban, hogy ott "fennt" olyan mondja meg, hogy én hogy éljek a kis keresetemből, olyan szab ki mindenféle adót, emel áfát, szorítgatja a kisgyerekeseket, akinek csak a bankszámláján 71 millió van. Az újságpénze több, mint a mi fizetésünk :evil: . Szemét egy világban élünk :evil: .

Most kicsit kipanaszkodtam magam, de nagyon tudnám még folytatni :cry: :cry:
Annyira jó lenne, ha ott fennt most úgy gondolnák, hogy igen, most kell érkezni annak a kistestvérnek :roll: .

Süti,
nagyon szépek voltatok, jók a képek nagyon. Meg a többi is. milyen szép nagy pocid van. Irigy vagyok :oops: .

Más nem akar felrakni még esküvői képet???

Aviubi,
szerintem azért nem mennek az emberek az ilyen tüntetésekre, mert nem látják értelmét. Emlékeztek mi volt 2006- ban, az öszödi beszédkor??? Senkit nem érdekelt, nem mondtak le. Akármilyen tüntetések lesznek is, semmi nem fog itt megváltozni. Nem fognak lemondani, mindenki a zsírosbödön mellett akar maradni.

Babszi,
én felvenném másodszorra is az esküvői ruhát. Miért is ne? Nem érdekelne az sem, ha megszólnának. Az esküvő azért esküvő, főleg ha a nagy Ő-höz mész hozzá :D . Szerintem ne habozz.

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Sziasztok!

Látom sajnos ma itthon majdnem mindenki küzd valamilyen anyagi problémával. A bankokat pedig szerintem igenis nagyon keményen kordában kéne valakinek tartania, mert azért nagyon sok szemétségről hallok. Ők lazán kamatot emelgetnek, és ha valaki tárgyalni akar a hitel átütemezéséről akkor szemetek. Nekünk szerencsére nincs hitelünk, de nem tduom elképzelni, hogy megusszuk, mert reményeim szerint kifogjuk nőni a mostani lakásunkat, és akkor már fog kellenni a hitel. És a szoc. polt gondolom elfelejthetjük.

Képzeljétek 1,5 hete a hugom majdnem elment. Anorexiás, és ma magyarországon nem tudják kezelni őket, mert az összes kórházat bezárták ahol megoldott volt a kezelésük. Ment a János kórházba infúzióra, mert nagyon alacsonyak a labor értékei, és a kórházban összeesett. intenzív...A röhej, hogy amikor kikerült az intenzívről akkor csak úgy vették át 2 nap csúszással a gyerekklinikára, hogy létszám fölöttiként fizetni kell érte. Közben pedig életveszélyes állapotban van. Én már tényleg nem tudom mi jöhet még. :cry:

Majd megnézem én is az esküvői képeinket, de nem tudom, hogy találok-e használhatót.

aviubi
 
 


aviubi...nagyon sajnálom a húgodat.....hogy van most? hány éves?
borzasztó, hogy a fiatalok között milyen sok az anorexiás meg a bulémiás, az a sok rohadt reklám meg film....azt gondolják szegények, hogy 30 kilósnak kell lenniük mert úgy szépek, én meg örülök, ha hatvan alá tudok menni...
hitel: szerintem most érdemes hitelt felvenni, sok bank beépíti a válság kockázatát és nem emelik a hitelt, bezzeg a már meglévőket...

ranita, panaszkodj csak, én is jól kibeszéltem már magam, és eszméletlen ami itt folyik, mindenkit el kéne zavarni a francba és kiírni új választást, hogy az emberek dönthessék el mit akarnak...de nem???

Kép
Kép
piciboris
 
 


Aviubi, szörnyű rossz érzés lehet a húgodat betegnek látni.
Remélem lesz megoldás, mert felháborító ahogy bánnak vele.
Ezt nem akarom elhinni, hogy ilyen országban élünk.

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28
 
 


Sziasztok!
Az az igazság, hogy féltestvérem, és nagy a korkülönbség is. Így annyira nem állunk közel egymáshoz. Meghát apámék teljesen bezárkoztak ebben a témában. Hugommal néha tudok beszélni a dologról, de van, hogy inkább nem is beszélünk róla, mert nem akarom mindig ezzel nyaggatni. Így is euzt hallgatja 3 éve. Ő most 35 kiló, és nem látom a kiutat, mert szerintem ő nem akar iagzán meggyógyulni. Amikor az intenzív osztályon feküdt apámék csináltak róla képeket, és ő erre azt mondta, hogy szívesebben látja magát így elesetten, mint, hogy elkell most viselnie a gyerek klinikát. Nem tudom mi kell ahhoz, hogy meggyógyuljon, de szerintem már nagyon az utolsó pillanatokban van. pl. évek ota nem menstruál, és ez még csak a legkevesebb. Undorító betegség.
most azon agyalnak apámék, hogy angliába küldik 2 hónapra valami klinikára. De ők megengedhetik maguknak. És akinek nincs pénze az dögöljön meg.

Piciboris, Ranita! Most nézem, hogy mi nagyjából 1 időben fogunk tesztelni. Éreztek valamit? Én nem. :cry:

aviubi
 
 


aviubi, azért nagyon sajnálom Őt :!: láttam a spektrumon egy dok.filmet, elég drámai volt, és valójában ez az önértékelési gond sokmindenből származhatott a hugodnál is, én csak remélni tudom, hogy rádöbben, milyen a valóság, milyen ő.

húú én teszteltem egyet tegnap (tudom nagyon korai) - lett, kb 6-7 napig kell még kibírnom, és semmit sem ézek, tuti nem sikrült, valahogy ez a megérzésem....egy dolog van azért, pár napja fel vagyok puffadva, kellemetlen kicsit..

ranita? te hogy vagy?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Aviubi sajnálom a húgod,de lehet első kanyarba egy psziháter vagy pszohoéógus is segíthetne.hátha valami trauma van a háttérben amiért agyban nem dönt.

Ne irigykedj pocakméretre,mert nem rakok fel több képet,tessék pozitívan hozzáállni én megszeretelek titeket és maradok hogy tartsam bennetek a lelket.Legyek én példa hogy sikerülhet csak bízni kell!!!!

Politikáról én is panaszkodtam,mostmár nem fogok,de felháborító!!

sutimano76
 
 


Sziasztok!

Aviubi,
ezt szörnyű volt még olvasni is. 35 kiló :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: Egyszerűen el sem tudom képzelni mi játszódhat le az ilyeneknek az agyában, hogy ezt teszik magukkal. Ronda egy betegség ez, de drukk a húgodnak, hogy sikerüljön kimászni belőle.

Piciboris,
ejnye-bejnye :evil: . Már megint korán teszteltél. Ilyet nem csinálunk :evil:, ez tuti nem mutatja még ki. Majd jövő hét elején, ok :D ?

Én nem érzek az égvilágon semmit :roll: . Csak bízok. Egyedül a hőm :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


Hali!

Aviubi, nem tudok többet hozzátenni a dologhoz, minthogy szörnyű, hogy ilyen van. Sokat jár az agyam rajta, hogy miért alakul ki ez a betegség. Állítólag hibás önkép - pl. még 35 kilóval is "kövérnek" hiszik magukat. És csak homályos elképzelésem lehet arról, hogyan gygyítható, ha egyáltalán ez az. Nagyképűen hangzik amit írtam, de ne értsétek félre, csupán hiszem, hogy minden fejben dől el - fejben kell eldönteni, hogy a folyamat visszafordítható. Ha "boldog" lenne, és élné a tinik életét (nemtom tinit-t), akkor lehet másképpen lenne ez, mert más hatások érik. De az is lehet, hogy nagyon rossz nyomon járok.

Borcsikám!

Nem akarom mondani neked, hogy NA UGYE MEGMONDTAM - ha tesó kell, időben kell nekiállni a dologknak... De nem a tesztelésnek! Mondtak nekem olyan okosságokat annak idején, hogy egy negatív teszt is hatással lehet a babára, hiszen legbelül letörsz. Az izgalmak sem tesznek neki jt, szóval HOGY TESZTELHETSZ ILYEN KORÁN??? EJNYE ÉS BEJNYE!!!

A lelket mindannyiunkban tartanod kell Süti! Nagyon nehéz pozitívan állni a dologhoz. Nekem borzasztóan nem szokott menni. Persze igyekszem, de olyan reménytelen. És hosszú minden.

Ranita!

Ti nézitek hol érik neked a tüsző?
babszi
 
 


Babszi,
igen, nézzük. Most a 13. napon vagy a 12.-en, nem is tudom, jobb oldalt volt 1 db 15-, 1 db 13- és 1 db 9 mm-e, a bal oldalon pedig 3 db 9 mm-es. A jó oldalon voltak a szebbek :D . A doki azt mondta, hogy szerinte annyira tökéletes minden, hogy nem érti miért nem sikerült már :roll: :cry:

Kép

Kép
ranita1979
 
 


csajok, megjött...
tegnap este éreztem......... :cry: most megint kicsit úgy érzem, hogy nem is fog sikerülni. eltelt már 4 hónap a spontán vetélésem óta-...semmi :cry: :cry: :cry:

babszim igazad van, tök hülye vagyok. de most még hülyébbet kérek! adj nekem kis erőt, elment a kedvem.

ranita, nagyon szorítok!!! jók a megérzéseim, ne tesztelj korán :wink: :oops:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Boris,ha így folytatod elmegyek hozzád és megrángatom a füled!!!!!!!KITARTÁS!!!!

Ranita akkor csak bizni kell!!!Tudod döntsd el agyban!!!

Babszi igyekszem,neked csak annyi a tanácsom hogy most csak magaddal,meg a pároddal törödj,pihenj,és készül lelkileg a lombikra!

Angie,jól vagy???Minden oké,rókakoma odébb állt???Mivel neked második baba,hamarosan érezni fogod őt.Engem mostanába nem hagy pihenni,képes egész nap mozogni,de leginkább csak fekve érzem.

sutimano76
 
 


sütika hogy te milyen ari vagy :lol: most jól esik egy kis 'leszúrás :wink: bár kicsit csalódott vagyok, azt gondoltam pikkpakk...

angie???

Kép
Kép
piciboris
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?