Új privát üzeneted érkezett!

Katus, már én is nagyon remélem, mert tele van a tököm a másfél hete tartó orrszívózástól... És a fickó most mindent tetéz azzal, hogy nagyon anyás lett, leginkább velem szeret aludni, éjjel is többször felébred és zokog, nehéz ilyenkor megnyugtatni (mondjuk még így is alszik 9-től 7-ig, úgyhogy nem rinyálok :oops: ).
Az etetések pedig úgy néznek ki mostanában, hogy ő egyedül szeretne mindent kanállal megenni, és ezért állandóan hiszti van, így egy óra egy evés, másrészt még a falon is főzelék van.
Ezt Ti hogyan csináltátok annak idején? Hagyni kell, hogy próbálkozzon csak, és bírni kell idegekkel? :lol:

Szandra, köszi még1szer az ülést!

Judit, a teák biztosan használni fognak, az a lényeg, hogy a pocaklakó jól van! Voltatok mostanában dokinál?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Katus! Szenya vagyok, de remélem nincs senki a dologban! Biztos csak a hideg, ami így berobbant. Nem tudom, hogy lehetne bírni 2 picivel. Megvárom, amíg Kata elmeséli :-) Mert én kisfickót szeretnék megint. De szigorúan november után szabad kivitelezni. Ez az év teljesen Atié.

Igazolás a plébánosuktól? Hogy meg vannak keresztelve? Keresztapa és -anya is kell?
Köszönöm a segítséget. Fel fogom keresni az illetékest :-)

Judit! Vigyázz magadra!
almi
 
 


Reni, küldtem pü-ben az atya elérrhetőségét. Nekünk eddig nem mondta, hogy kell a keresztszülőktől igazolás.

Katus, szombaton 1-ig itthon vagyunk utána vendégségbe megyünk.(ha változna és délután is itthon leszünk szólok) Ábel 6-kor ke általában, 7-től már jöhettek :-)

Viki van homok gyertek nyugodtan :-) Klasszak a képek, nagyot nőtt Eszter. Régen találkoztunk :-)

Adri, Dóri nagyon édes abban a ruhácskában. Természetesen homok jut nektek is :-)

Judit, jobbulást. Remélem a teák megtették a hatásukat. Én nagyon szeretem és hiszek a gyógyteákban. Ha semmi bajunk akkor is hársfát iszunk télen. Az igazi a hársfa + kamilla keverék :-)

Azt mondjátok ez az év fiús év, akkor mi is várunk még egy kicsit.:-) De lassan már tényleg csak kicsit, Ábel mindjárt 1 éves és utána indult a "projekt" nálunk is.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 

 
 

Köszi mindenkinek, hát képzeljétek a szememről ez az izé ahogy jött úgy el is múlt. Nem tudom lehet, hogy a kontaktlencsémen volt valami vagy én nem tudom, de egyszer mostam ki kamillateával és már el is múlt.

Kata,
Hú én teljesen kész voltam Zorkától, mikor nem hagyta, hogy segítsek neki enni, ő meg még nem tudott. Igazából a levest még most is katasztrófálisan eszi...Jó nagy műanyag tányéralátét, műanyag partedli, ami felfogja a nagyját és kötélidegzet. Én hagytam Zorkát akármennyire is kész voltam, úgy voltam vele minél többet gyakorol annál hamarabb fog menni neki, és szerintem bejött.
Dokihoz legközelebb 3 hét múlva megyek tarkóredőt nézni.

Utazás szerintem abszolút nem korfüggő. Inkább gyerekfüggő és nyilván azon is múlik mennyire van hozzászokva. Zorka 3 hónapos kora óta elég sokszor tette már meg a Vecsés-Kikinda távot, sőt januárban 8 órát autóztunk vele, túl van egy 10 órás buszozáson is. Talán egyszer volt olyan, hogy üvöltött hazafele, de akkor 3 órát szívtunk a határon, legszívesebben már én is üvöltöttem volna. Júni végén Görögországba megyünk kocsival. Úgy tervezzük, hogy éjszaka utazunk, így Zorka a nagyrészét átalussza valószínűleg. CSak most a pelenka-kérdéssel vagyok gondban. Itthon már nem kell neki, csak alváshoz. Viszont 12 óra autózásnál nem tudom ne adjam-e rá. Nem biztos, hogy mindig meg tudunk állni éppen amikor szól és visszatartani még nem nagyon tudja. Nah lelövöm magam:)
Vendég
 


Viki,

Hát arra én is kiváncsi vagyok, hogy nekem is fiam lesz-e. Amíg rosszul voltam, addig állítottam, hogy ez csak fiú lehet, de most már elbizonytalanodtam:) Legkésőbb 7 hónap múlva kiderül:)
Miki nagyon lányt akar. Nekem meg mindegy. Mindkettőnek van előnye és hátránya. Ha lány, akkor legalább jobban el lesznek majd Zorkával (vagy nem...) és alig kell új ruha:) Ha fiú, akkor meg legalább kiegyenlítettek az erőviszonyok:)
Vendég
 


Judit, ha fiad lesz, szivesen kölcsönadjuk Marci és a kistesó kinőtt ruháit, mi harmadik fiút nem tervezünk :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Kata,

Rendben, köszi. Én pedig tartogatom még 10 évig a lányruháinkat :D
Vendég
 




Szombaton a Gesztenyéskertben Halász Judit, Keresztes Ildikó és Demjén Ferenc koncert lesz
Vasárnap Kilátó Fesztivált is rendeznek a szervezők, a Normafánál, az Erzsébet-kilátónál Gryllus Vilmos és a Muzsikás együttes koncert!

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Szonja, nagyon boldog névnapot!

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Akkor mi tartjuk a rekordot a 37 órás autókázásunkkal?:)

Minden ünnepeltnek boldogat és sokat (utólag is)!
A tesóváróknak pedig grat, nagyon!

zsanett
 
 


Kedves Szonja,

Kép


Zsanett,

Hát igen, valószínűleg a Tietek a rekord:)

Szandra,
Ki sem dugtam az orromat tegnap, egyébként a parlagfűre és a pázsitfűre allergiás vagyok, úgyhogy akár lehetett volna az is, de pont tegnap esett az eső is, meg olyan hideg volt, hogy az ablakot is alig nyitottam ki. Na mindegy, lényeg, hogy elmúlt:)
Vendég
 


Drága Szonjus: boldog névnapot kívánunk!
Kép

Én csatlakoznék a Szandra élményeihez! :? Örülök, ha a Balcsiig lejutunk a csajokkal! :lol: Most már! Mert eddig ez is nagy kaland volt! Kicsinek kifejezeztten csak 10 perces utakat bírtak ki. Marietta is képes volt 1 órát üvölteni a kocsiban (a védőnőnk meg ajánlotta, hogy a kocsiban altassam, mert az olyan jó :roll: :roll: )
Mit csináltok másnap, ha egész éjjel vezettek?? Hogy bírjátok??

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Gyöngyi,

Hát a másnapot még nem tudom:) Épp tegnap este mondtam Mikinek, hogy lehet, hogy mégsem kellene éjjel menni, mert ő aludna másnap, ha Zorka meg alszik a kocsiban akkor ő viszont nem fogja hagyni...úgyhogy ezt még átgondoljuk:)
Vendég
 


Drága Szonja!
Boldog névnapot kívánunk!
Kép
Ákos, Maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Drága Szonja!
(már megint megkésve :oops: , de annál nagyobb szertettel)
Boldog névnapot Kívánunk!

Kép

Anita
putyu
 
 


Tegnap volt az anyák napi ünnepség az évzáró és a ballagás az oviban. Nagyon tetszett :D Sikerült megsiratnia a Bogának :) Körbe ültették az anyukákat és bejöttek a gyerekek, mindenki odaállt az anyukája elé és ott mondtak el egyszerre, de mindenki a sajátjának 3 verset. Így mindenki mondta szerintem kivétel nélkül, mert hangosan mondták :lol: Tetszett így, mert belsőséges volt és nem voltak zavarban a gyerekek :)

Autókázás :D :? mi Boga 1 éves koráig akkor ültünk autóba amikor muszáj volt, indulástól érkezésig ordított, ha véletlenül én vezettem, mire odaértünk valahova már azt vettem észre, hogy majdnem állva vezetek annyira ideges voltam :shock: :D :(
Most már 2-3 órát kibírnak hála a DVD-nek :oops: :lol:


Kép

Köszi Katus! :lol: Sokkal egyszerübb így képet feltölteni :wink:


(ha gondolnátok ránk :oops: :oops: :roll: nem ma tartjuk Botond névnapját)

Anita
putyu
 
 


oopsz, Anita! :lol: :lol: Én pont azért jöttem :lol: :lol:
Akkor nem most köszöntöm a legényed! :lol:

Tényleg nagyon jó volt az anyáknapja, engem is megsirattak a csajok :D az évzárón már ott lehettek más rokonok is (Sanyit is sikerült megsiratniuk) Nem tudom mi lesz jővőre, amikor ballag a Marietta - szétbőgöm magam az tuti! :? :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Én nem voltam olyan ügyes a fényképezéssel, mint az Anita :oops: :oops:
Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

SZONJÁNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Anita,
Botinak akkor nem. De azért gondolunk Rátok!
NAgyon szuper a montázs, Boga a bal szélső képen gyönyörű!!!

Gyöngyi,
Marietta a második képen nagyon nagy lány! Jók a képek :D

Emőke,
köszönjük még egyszer a homokot, ma Ancsi a fél adagot birtokba is vette... A felét eltesszük ínségesebb időkre :D

Kata,
kérdezted az evést. Sajnos én síkideg lettem Ancsi maszatolásától, úgyhogy amíg nem tudott viszonylag hatékonyan enni, én bizony etettem. Mindig hagytam, hogy próbálkozzon, de amint átment játékba, vagy láttam, hogy semmi nem jut a szájába, akkor átvettem az irányítást. Lehet, hogy korábban kezdett volna tisztán enni, ha hagyom próbálkozni, de úgy döntöttem, hogy nem éri meg az idegeskedést :D
MA ott tartunk, hogy 10 perc alatt megeszik egy tál levest, egyedül. És a fal sem dzsuvás :D De még mindig van, hogyha fáradt, vagy nincs kedve, akkor odaadja a kanalat, és közli, hogy "Anya adja". :D

Reni,
egy keresztszülő elég.
Nem arról kell az igazolás, hogy meg vannak e keresztelve, hanem , hogy a plébános javasolja e őket keresztszülőnek. Ne ijedj meg, általában a papok nem nagyon foglalkoznak ezzel és aláírják a papírt. De lehet, hogy erre rájött az Atya is és Emőkééktől már nem is kérte, lehet, hogy már nem tartja fontosnak. Nem tudom.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Sziasztok!

Most, hogy Katust olvastam (köszi a dicséretet :lol: ) eszembe jutott, hogy én is szerettem volna írni Katának a kajcsizásról :?
Mariettát addig etettem, amig ügyesen, szépen nem tudot enni egyedük is. De ő szótfogadó, szabályszerető lény. Szerintem nagyon szépen és tisztán evett mindig is. Ehhez képest az oviban jelezték amikor elkezdtük, hogy nem eszik szépen :roll: , rosszul fogja a kanalat :D Erre én soha nem figyeltem, szerintem tisztán eljutott a falat a szájáig - ezt tartottam szem előtt :lol:
Na, Sára egy teljesen más kategória volt (és az ma is) !szerintem már 10 hónaposan nem hagyta magát eteteni :lol: Evett, ahogy tudott: kézzel-lábbal, néha kanállal és persze minden maszatos volt :lol: Képzelhetitek mit éreztem!!! Én a pedáns, tisztaságszerető anya, aki hozzászokott egy szépen etethető 2 éveshez, aki semmit nem koszol össze :D a plafponon voltam :lol: De itt is bejtt, ami általában használni szokott : mentem a kisebb ellenállás irányába és hagytam enni egyedül , csak többet mostam. És érdekes a Sára evésére nem panaszkdnak az ovónénik! :lol: :lol: :lol:


Remélem mindenki jól van és tudja élvezni ezt a jó időt!
Mivel apa nincs ma itthon, arra gondoltam, hogy délután kimegyünk a Halmy játszóra - jön valaki még???????????

Szép napot mindenkinek!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Kata!
Én hagytam mind a kettőt amikor elkezdtek önállósulni, igaz azóta színezem a hajam :wink: , néha betoltam egy-egy kósza falatot, hogy tudjam valami tényleg került a bendőbe is és nem a földre az összes. Meg lehet szokni, Tami után már könnyebb volt Edót tolerálni.

Gyöngyi!
Jó lehetett a buli :wink: :lol: , mindenki sírt a gyerek meg nem tudta, hogy miért sírnak ezek az emberek ha én szépen szerepelek :wink: :lol: . Nekünk sincsen ma apa de délután átmegyünk anyukámhoz így nem tudunk csatlakozni DE HOLNAP délután oké???

Sz

szandrakiss
 
 


Húú, nekünk az is jó!! Akkor holnap délután is tali a játszón!! :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Nekem ma nincs gyerekem, majd délután jönnek vissza Szerbiából. Tegnap kényeztető nap volt, vásárolgatás, sok pihi, ma meg főzés, mosás, takarítás. Zorka szobáját csak ilyenkor tudom tisztességesen kitakarítani, mikor nincs itthon:)
Vendég
 


Dórinak boldog születésnapot kívánunk!
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Isten éltesse Dórit! :-)

Anita, Gyöngyi szépek a lányok.

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 



Kicsi Dóri!

Kép

Anita
putyu
 
 


Drága Dóri lány! Nagyon elszaladt ez az év!

Boldogságos születésnapot kívánunk!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépen köszönöm SzonjaBori nevében aki gondolt rá!
:P

Drága Dóri Baba :P !

Isten éltessen!


Tami, Szonja, anett
kállai
 
 


Drága Szandra!!!
Nagyon sok boldogságot kívánunk névnapod alkalmából!!!
Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Köszönöm mindenkinek a keresztelővel kapcsolatos infokat. Emőke, a telefonszámot is köszönöm!

Névnapokban, szülinapokban rosszak vagyunk, mindenkit Isten éltessen, akinek az elmúlt napokban volt! Hamarosan nekünk is meg kell szokni, hogy vannak ilyen dolgok. A férjemmel mi mindig átsiklunk ilyen esemény felett, de Atival már más lesz a helyzet. :lol:
almi
 
 


Dóri!
Nagyon boldog születésnapot kívánunk! (Hogy szalad az idő :shock: :D )
Kép
Ákos, maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szandra!
Nagyon boldog névnapot kívánunk!
Kép
Ákos, Maja, Tomi, Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Szandra, nagyon boldog névnapot kívánunk!

Emőke

Kép


Kép
birdie
 
 


Sok boldogságot kívánunk Dórinak az első szülinapja, Szandrának pedig a 20. névnapja alkalmából :D VAgy csak 18? Mindig elfelejtem :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Dóri,

NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!

Kép

Szandra,

Boldog Névnapot!!

Kép
Vendég
 


Szandra!

Nagyon boldog névnapot!

Tami, Szonja, anett
kállai
 
 




Hoztam egy sztorit, még forró:

Ülök a szobában, dógozom a gépen. Ancsi a kertben anyóssal.
Hallom, hogy rohan be a gyerek, hajtogatja, hogy: "Ancsi felveszi a pepőt (=cipőt), játszik Danival. Megyek Danihoz".

És lőn. Felveszi a cipőjét, nyitja az ajtót és megy át a szomszédba. Már a garázsnál értem utól. Anyós közben a kertben ejtőzik, megyünk ki, mondom, hogy meglógott a gyerek.... :D Köpni-nyelni nem tudott.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus, ez jó :lol: :lol:

Szandra, boldog névnapot!

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Lányok,

Akik ott voltak ma a Halmi játszón látták; ezt a kupac vasszöget a homokozóban szedtem össze!!!!

Kép
Vendég
 


Szandra!
Nagyon boldog névnapot!

Kép

Saját rózsa és nem tudom, hogy lett, de két színűvé vált :D

Katus, nem semmi :D

Anita
putyu
 
 


Judit,
nem is tudtam, hogy vonzódsz a régiségekhez.... :S
nagyon durva, basszus.

Anita,
Csodaszép :D

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Katus,

Lehet, hogy rá kéne állnom a dologra és vasat gyűjteni:) A jelek szerint elég könnyen meg tudnék belőle gazdagodni.
Az már abszolút nem vicces, hogy akár valamelyik gyerek fenekéből is kiszedhettem volna, mert ott ültek centikre ezektől...
Vendég
 


Judit, basszuskulcs! A MÉH telepen ezért egészen komoly összeget kaphattál volna :evil:

Csütörtökön vagy pénteken délelőtt lenne kedvetek bandázni?
Szeretnék meghívni mindenkit hozzánk - nagyobbaknak való játékaink nem nagyon vannak, de van egy kacsaúsztató méretű medencénk, amiben szerintem a kánikulának köszönhetően biztosan felmelegszik 25C-ra a víz. 90 cm mély, aki szeretne úszkálni és ennél "rövidebb", annak hozzatok karúszót vagy úszógumit :)
Melyik nap lenne a jobb a többségnek? Csüt. vagy péntek?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 


Köszönjük szépen a köszöntéseket!

Szandra!
Utólag is boldog névnapot kívánunk!

Kata!
Mi benne vagyunk, mindegy melyik nap lesz a buli.

Judit!
Ez nem semmi! Jobban vagy már?

Anikó!
Reméljük, továbbra is jól telnek napjaitok, és Ákos szépen fejlődik!

Anett!
Köszönjük a tegnapot, és a türelmed! A folttisztítót elfelejtettem kérdezni, de az is ráér még pár hétig!

Katus!
Sajnos holnap nem tudunk délelőtt cinire menni, mert megyünk az egy éves vizsgálatra az új doktor nénihez.

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


A dolgozókra nem gondoltam, ezért feldobom a csütörtök délutánt is. Kinek, melyik lenne a jó?

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?