Új privát üzeneted érkezett!

Isten hozta Pingi Nóriját! :)

Kutyafüle! Én ezt korábban nem akartam írni, de ezt nekem nem egy ember mondta: ha napi 6nál kevesebbszer eszik a baba, akkor előfordulhat, hogy a tejtermelés visszaesik, valamint az is, hogy hamarabb lesz peteérés, mert visszaesik az a hormonszint, ami akadályozza a peteérést, és felelős a tejtermelésért (részben). Nem tudom, mi ez a hormon, vagy hormon-e egyáltalán, de vmi ilyesmit magyaráztak...

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Ma hajnalban 1:55kor megszületett Brigi baba 55cm hosszúsággal és kerek 4 kilóval.Mindketten jól vagyunk.Huncutka


Gratula Brigihez!!!Jó nagy baba!!!!!

annus11
 
 


Hunccutka!! Isten éltessen benneteket!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 

 
 

Huncutka! Nektek is nagy gratula!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pingi gratulálok!!
Huncutka nektek is gratulálok!!
Lányok Hanna ma délután óta sokat hapcizik,meg néha olyan ahogy veszi a levegőt mintha náthás lenne,de az orrában nem látok semmit.
Én megőrülök ha megfázott. :( Vagy szokott ilyen lenni???Másnak is tüsszög,szörtyög?
Mert semmi baja,eszik rendesen.Igaz ki vittem ma is,kocsikabát,sapi,vékonyabb takaró,meg raktam fel pelust szél ellen.
Ha beteg akkor azt honnan tudom?

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita!
Nekem is néha hapcizik.Ez normális!Persze bizonyos keretek között.Azt hiszem ilyenkr tisztul az orruk,mivel nem tudjék ugye fújni,meg hapciznak akkor is ha mondjuk van vmi bajuk...legalábbis vhol ezt olvatam...aztán ki tudja :roll:

annus11
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Judyka!

Természetes ha kívánós vagy!Bár nekem egész terhesség alatt nem volt étvágyam...most bezzeg :shock: A fél hűtőt fel tudnám falni!!!!

annus11
 
 


Annus!

Az lehet :lol: bár össze vissza működik a dolog, egyszer ez egyzsre az. Van olyan nap mikor meg semmit.

Bár amúgy is elég ingadozó voltam, sosem ettem rendszeresen.

Micsoda Tábli :)
Vendég
 


Köszi a válaszokat, Igaziból az aggaszt, hogy már szinte elmúlt, és újraindult, na meg darabos.

Böbi, a méhösszehúzódást nekem is mondta a doki, és első pár napban tényleg brutál volt :roll:
Vendég
 


Nekem is mondták az összehúzódást, de abból szinte nem éreztem semmit! :)

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Pingi, Hunccutka, hatalmas gratula Nektek! Lassan tényleg elfogy a tábli második fele... :shock: :shock:

Panndi, ha csak szimplán felerősödik a vérzés, az még nem baj, nekem is ingadozott az elején, de ha darabossá válik, az már gáz lehet! Nekem ez külön hangsúlyozta a dokim anno... Ne haragudj, nem akarlak paráztatni, de jobb félni...

Kép

Kép
zsüci
 
 


Köszönöm a kedves fogadtatást!

Mostanában elég ritkán jutok gép elé, mindig más használja, de azért, ha módom van rá, majd írogatok nektek!

Nem igazán tudom nyomon követni, hogy bejelentkezésem óta kik bújtak elő, de a többieknek sem gratuláltam még eddig, szóval nagy hip-hip-hurrá minden édesanyának és született babának! Na, meg az összes családnak is!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anna7 2009.05.16 22:05-kor.
anna7
 
 


Nagy gratula Pinginek és Huncutkának!!! Lám-lám megint belehúztak a lányok! :)

Kutyafüle: Anika is írta korábban, hogy APort csak egy ciciből szoptatta, mert ő sem fogadta el az egyik mellét. szóval lehet egy mellből is, ha...

Anita: ha majd folyik az orra Hannának, akkor beteg. A sima hapci nem betegség. Ma CSongi is sokat tüsszentett, de ez nem jelent semmit. Emlékszem, még TÜcinél mondta a védőnő, hogy tüsszentés normális, mert még ilyen pici korban nincsenek meg a csillószőrök az orrban és csak úgy tud tisztulni az orruk, ha tüsszentenek.

Na hulla vagyok, megyek aludni, míg lehet.

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi! Nagyobbik fiammal nekem is volt felerősödő vérzés és darabos cucc is, kicsit én is megijedtem, de nem volt semmi gond. Most csak felerősödő vérzés van, pedig már nekem is szinte elmúlt, de minden szopikor most egész sok vér talál kiutat, remélem nem azért, mert odabent nem stimmel vmi... :roll:

Jó éjt, Tinu! És mindenki!
anna7
 
 


Na szép jó reggelt mindenkinek!!Ma éjjel kb 5 órát tudtam aludni!!!!Éljen Izus!!!!!És az ő isteni alvókája!!!Viszont délután,pontosabban fél5 után nem igen aludt...megint sűrűbben szopizott és szinte nuku alvás!Na de hozzá kel szokni h hamarosan egyre többet lesz fönn...és akkor szórakoztatni kell :lol: :lol:

Kismamik hogy vagytok?Ki lesz a következő???
Anyukák és babák?Remélem nálatok is jól telt az éjszaka!

Judy!
Nem teszel fel te is pocakfotót?Olyan kíváncsiak vagyunk minden kerekedő pocakra!

Ez a többieknek is felhívás ám!!!Fotózzatok folyamatosan,mert sose lehet tudni mikor bújnak ki a babák!!!! :wink: :lol:

annus11
 
 


Jó reggelt!

Vérzés talán lenyugodott, tegnap a darabos cucc után Apa rámparancsolt, hogy pihenjek, ő gyerekezett, én meg kialudtam magam, reggel odahozta Fruzsit, megszoptattam, aludtunk tovább, aztán megjelent Zsófi, felmászott mellém, aludtunk tovább, szóval üde vagyok és kipihent :lol: Éljen Apa!
Vendég
 


Huncutka gratulálok!

Kolos egyik szeme csipás lett reggelre. Mit kell csinálni? Kamillás vattával letörölni?

Panndi!
Akkor nagyon jó dolgod volt!
pumuklii
 
 


Huncutka, gratulálok Brigi-babához!

Jó reggelt Mindenkinek!

Annus és Panndi, tök jó, h kipihentétek magatokat!
Egyre nehezebben alszom el esténként, csak pakolom magam egyik oldalról a másikra (a két póz, ugye) és várom a csodát. Amikor már nagyon kivagyok, jöhet egy pisi-járat. :lol:
Lehet, h csináltatok pocifotót, ha az uram hajlandó. Szakdogát ír éppen, azt akarja, h segítsek. Locsoljak inkább mielőtt meleg lesz? :roll: Ebéd is kéne...

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anikó!
Hát hallod lehet h többet alszom most mint az utolsó napokban terhesen....detto ez volt nálam is.Csak oldalt tudtam aludni,d egy idő után át kellett fordulnom a másikra.Ez ilyen 5 perces procedúra volt mindig....Ma viszont reggel odabújtam apcimhoz és oda is fértem!!!!!!Nem csak 1 m-es távolságból öleltem :lol:
Pocifotót kérünk igen!!!!!A locsolást pedig inkább most...vagy este :wink:

Pumukli!
Igen,kamillával kell törölgetni!!!Tőlem mindig kérdezi a védőnő h nem e csipás...de nem.És mondta ha az akkor kamilla!

Panndi!
Micsoda kényeztetés!!!Az első napokban én is így aludtam többet!Akkor Iza még 3 óránként kelt,nem aludt többet...és ilyenkor este apa vigyázott rá h tudjak aludni abban a 2 órában is,ő meg figyelte minden rezdülését :lol:

annus11
 
 


Hunccutka,
nagy gratula Nektek, sok boldogságot Brigihez!!!


Fogy az alvég :) :)

Annus,
nekem is pont ez jutott eszembe, hogy ahogy olvasgatlak Benneteket, Ti többet tudtok egyhuzamban aludni, mint sokszor én.

Anikó,
én is elég rosszul alszom mostanság, hol itt hol ott fáj stb... de nemsoká vége! :lol: :lol:

Csináltattam képet emberrel most, hátha ennek hatására jövőhét ilyenkorra meglesz Bogi :roll: :lol:

Kép

emese1979
 
 


Jó reggelt!

Pumukli! Vagyél a gyógyszertárban 5*5-ös steril gézlapot, hajtogasd 4-be, és kamillateával törölgesd a szemét. Ne vattával, nehogy a szálai bele menjenek a szemébe. 1 gézlap 1 szem, és mindig kivűlről befelé törölgesd! Minden pelenkázásnál csinálhatod. Ha szerencsétek van elmúlik, de gyakran előfordul ilyen pici babáknál, hogy könnycsatorna elzáródásuk van, azt meg jobb átmosatni. Aminával nagyon sokat szenvedtünk, kamilla, szemcsepp, és mindig csak csúnyább lett neki, így aztán kb. 2 hét után inkább bevittem a klinikára és átmosták neki. Onnantól megszűnt a probléma.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Hát én az este azt hittem szülünk. Egyik pillanatról a másikra elkezdtem görcsölni, egyre erősebb lett, aztán hányingerem lett, hasmenésem, rögtön eszembe jutott a szervezet öntisztító folyamata szülés előtt. Elrohantam zuhanyozni, hajat mosni, úgy fájt, hogy alig bírtam ott ücsörögni a kádban. Aztán mikor kijöttem éreztem, hogy gyengültek a fájdalmak, semmi rendszer nem volt bennük, úgyhogy lefeküdtem aludni. Nagyon jól aludtam. :) Viszont ma reggel megint hasmenésem volt. Konkrétan pisiltem a seggemen. :oops: Néha most is fájdogál a hasam, de gyengén.
Ja, tegnap reggel ráálltam a mérlegre és fél kilóval kevesebb voltam, mint 3 hete, ma reggel pedig újabb fél kilóval. Így most összessen 6 kiló hízásnál tartok. Ez normális? A ma reggelit ráfogtam a tegnapi hasmarsra, de akkor is. Nem most kéne hízni, amikor elvileg a babák is elég sokat híznak odabent? Azt mondják az uccsó hónapban 250gr-ot híznak hetente. Nem?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny
köszi, van is itthon steril gézlap, akkor azzal törölgetem. Majánál is volt, de hamar elmúlt neki. Remélem akkor nem könnycsat. elzáródás.

Emese
csini a pocid!
pumuklii
 
 


Reny,
én valahol olvastam olyat is, hogy a kismama az utolsó hetekben fogy... Én kb. 4 hete egy dekát sem híztam, pedig ugyanúgy eszem, mint eddig, a baba pedig szépen gyarapszik :)
Tuti, NÁlatok is máér csak 1-2 nap, és meglesz a kistesó :lol:

emese1979
 
 


Emese! Akkor lehet, hogy nálam is ez a fogyás dolog áll fenn. Csak azért csodálkoztam, mert bő egy hete úgy megjött az étvágyam, elég sokat eszem, ráadásul rá vagyok kattanva a Balaton szeletre, 1-2 szelet minden nap elfogy. Süti, fagyi stb. Szóval meggyőződésem volt, hogy híztam vagy 2 kilót, hát nem. Végül is nem baj, csak meglepődtem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Pumukli,
köszönöm!

Reny,
ha jól emlékszem, Szofi is írta, h nem hízott az utcsó hetekben! (én most mértem magam, én is fél kilóval könnyebb vagyok mint kb. 1 hete...)

emese1979
 
 


Pumukli: Csongi szeme is elég csipás. A kórházban is, meg a gyerekdoki is csak sima vizes lemosást mondott. Forralt és visszahűtött vízzel. Ha nem múlik, akkor majd szemcsepp.

Kép
Kép
tinu
 
 


Fabrinak elfolyt a vize!!Már a kórházban van!!!!!

annus11
 
 


Húha, Fabri mennek a drukkok!!!!! +++++++++++++

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Huncutkának :)

Emese csini pocid van, jajj hol va már az enyém :)

Lányok Lara is sokat szokott tüsszenteni és néha köhécsel is, ha meg alszik néha olyanokat krákog mint valami öregasszony és nyögdécsel is, ja és most is hason alszik, kaja után 1 órát elvan, nézelődik elkezd nyafogni hasrafordítom és alszik :)

jajj éjszaka lusti voltam mindkét fejésnél eltelt az egyiknél 5 óra a másiknál 6, de valahogyan nem volt lelkierőm hozzá, de azért 1-1 óra intenzív fejés lett belőle 240 és 300 ml lett a termés :)

kutyafüle hogy megy nálatok a szopi? Egyikből eszik a másikat fejed? Mert ha nem túl sok idő telik el a cicik használata között ezért is csökkenhet a mennyiség benne, a fő a rendszeresség :)

Nagyon csökken a pocisok aránya, jajj annyira jó, lassan mindenki láthatja a babáját :), és persze mi is :)

g_reny úgy látom lassan te jössz, most én nem fogytam, de Éduánál igen az utolsó hónapban és nála úgy indult a szülés, hogy WC járattal :)

kismamák nyugi, most nem bírtok aludni, én is így voltam, ha felébredtem alig bírtam visszaaludni, most bezzeg lerakom a fejem és már mint akit lelőttek úgy alszok :)

Szép napot mindenkinek!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


fabri hajrááááááááááááááááááááááááááááá :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ne aggódjatok!Nem baj ha fogytok a végén!!!Ezt én mondom a fő parázós,már ami a kilókat illeti!!!Én össze vissza 5 kilót híztam!!!A végén rám se jött szinte semmi!!!

Reny!
Akkor neked is drukolni kell hamarosan!!!Jaj de jó!!!

Emese!
Szép poci!Tényleg nem sokat nőtt!!!Novygirlel mi van?Rég hallottunk felőle!!!!Jól van??

annus11
 
 


Fabrinak ++++++++++++++++++++++++ De jó Neki, ma már babázhat :lol: :lol:

Novygirl jól van, mostanában nem nagyon tud jönni, de rendben vannak Ők is!!!

emese1979
 
 


Fabri hajrá+++++++++++++++++++++++++!

Emese, csini a pocid! Te se akarod megvárni a kiírt időpontot?

Reny, ez már nagyon gyanús, holnap estére már tuti babázol!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Kép
Kép
lasztim avagy Blanka-lak

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Jó reggelt!!!
Huncutka nagy-nagy gratula!!!Jó egészséget kívánok!!!!
Fabri!!!!Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Edua!Elfogadja a másikat is,csak abból hamarabb megunja.Elvileg most úgy csinálom,hogy minden etetést a balból kezdek.Onnan minden második alkalommal eszik 7-10 percet,aztán átteszem a másikra és abból jóllakásig eszik.A másik alkalommal pedig addig eszik a balból,amíg el nem unja,aztán teszem át a jobbra befejezni. És ekkor leszívom a balt üresre(már amennyire ez lehetséges)
Reggel nagyon megijedtem.Ébredt szépen 6.30-kor,ettünk,de csak 50g-ot evett,pedig úgy tűnt nyel,eszik rendesen,megnyomtam volt tejem is bőven még.Aztán fél óra múlva megpróbáltam mégegyszer erre hányt.Nem bukott,hanem redesen hányt.Igaz csak 10g jött ki,de nagyon megijedtem. Aztán megnyugodtunk,elaludt,és a következőnél már 120g-ot evett és bent is maradt.Most megint alszik.Jajj,remélem nincs semmi baja.Tiszta para vagyok.
Dóri!Tudom,hogy a ritka szopi ezt okozza,de az meg olyan rossz,hogy ébreszteni kell.Annyira sajnálom.Mindegy,ha apad tovább is a homeos cucc,és a holnapi doki hatására is,akkor csak az lesz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Nem kell azt a babát tömni!!!Van h kevesebbet eszik!!!Nem kell minden étkezésnél 100 felett bevágnia!!!!Még nagyon pici a gyomruk!Lehet h reggel még volt a pocijában és azért evett csak 50et!Azért is lenne jó ha többször enne keveset!

NA menem kell...

annus11
 
 


Huncutka, gratulálok!

Fabrinak egy adag energia! +++++

Pumukli: az orvos szerint forralt, visszahűtött vizes lemosás, szigorúan kívülről befelé.

Tüsszentés: Marci is szokott tüsszenteni többször, már azt is megfigyeltem, hogy hintőpor használata után főleg.

Emese, szép a pocid!

Reny, akkor izgalmas éjszakád lehetett!

Kép

Kép
adraci
 
 


Sziasztok!

Fabri, megy a drukk!!! +++++++++++

Annus, ha legközelebb javítod a táblit, kérlek írd át, hogy 33 éves lettem én, krisztusi korba léptem (vagy ez csak a pasikra mondják? :-) )

Huncutka, Gratulálok!!!

Pumukli, a szobatársam babájának is csipásodott a szeme, ugyanazt csinálták a csecsemősök, amit Reny mondott. Azt mondták hogy huzat vagy fertőzés, de mindkettő elmúlik a kamillától.

Iringó nappal már alszik 3 órát, de éjjelente max másfelet. Fekve szoptatok, be-be alszom közben, így nem olyan fárasztó.

Emes, vki, csinik vagytok!

Panndi, éljen Apa!!!!!! Nekem ma játszóterezni vitte, de fél óra után itthon voltak.... :lol:
Vendég
 


Jóreggelt!

Zdori:

Jól tudod, a szoptatás véd a teherbeesés ellen, de csak akkor, ha 2 szoptatás között sosem múlik el több mint 6 óra. Általában minél gyakrabban szoptat az anyuka, annál erősebb a hatása. Olyan természeti népeknél, ahol az anyuka a testén hordja a babát, és neki csak a fejét kell odafordítania, és már szopizik is, akár 15 percenként, akár napi 40x, ott minden más fogamzásgátló módszer nélkül is ez olyannyira hatékony, hogy a testvérek általában 3 évente jönnek, mert olyan sokáig véd ez a módszer. Persze ehhez ennyiszer is kell szoptatni. Nálunk, ahol nem ez az életstílus van, azért azt szokták mondani, csak 6 hónapos korig megbízható, és CSAK akkor ha jó sűrűn szoptat az édesanya. És még így sem 100% persze. Nekem pl sikerült teherbe esnem igen sűrű szoptatás mellett mikor 9 hónapos volt a nagyobbik lányom. És van olyan ismerős aki igény szerinti szoptatás mellett szinte azonnal teherbe esett, azt hiszem még nem volt 3 hónapos a babája.


Panndi:

A szülés utáni méhösszehúzódások minden szülés után rosszabbak lesznek. :( Sajnos.


Szemcsipásodás, váladékozás:

A kamillával két dolog miatt érdemes óvatosan bánni, az egyik hogy allergizálhat, a másik hogy szárít, és jó szilánkos csipát tud csinálni. Helyette inkább forralt, lehűtött víz, steril géz, törölgetés, illetve ha nagyon váladékozik, akkor a szemzugát lehet masszírozni finoman (tapintsd ki a saját könnycsatornád hol van a szemed és az orrod között), és kinyomni belőle a cuccot, majd törölni. Ha nem múlik, akkor szemészorvos vagy gyerekorvos tud antibiotikumos, gyulladáscsökkentő cseppet felírni. De sokszor a masszázs, trutyikonyomkodás hatására is megoldódik a dolog, viszont ha nem ürül a váladék, akkor a szemcsepp sem tud behatolni oda ahova kéne.

Réka
pszichológus, dúla, szülésfelkészítő oktató

http://szuleselmeny.wordpress.com
http://tejmentes.blogspot.com
mreka
 
 


Köszönöm a tanácsokat!

Fabri hajrá!!!!
pumuklii
 
 


Hajniról még nincs hír...remélem h hamarosan kin lesz a babó!!!!

Anikó!
Nagyon csini vagy te is!!!!Blanka bizti jól érzi magát odabenn egy ilyen lakban :wink:

annus11
 
 


Böbi
Ti túl vagytok már az aluszékonyságon? Sárgaságon?

Mreka
Tudnál nekem segíteni köldökcsonkkal kapcsolatban? Már csak egy hajszál választ el minket a köldökcsonk leválástól. Viszont nem tudom, hogy normális-e amit alatta látok. Nem is nagyon tudom megfogalmazni, olyan nyers/friss husi van alatta.
A köldök feletti bőr meg picit piros. Menjünk holnap dokihoz vele? Vagy ez normális. Nem váladékozik egyáltalán.
Tudnál valamilyen linket küldeni, ami segíthet? Vagy küldjek képet róla Neked?
Köszi előre is!
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a gratulációkat. Gyors, de kemény menet volt.
Hazaértünk. Minden ok. Tejem még csak tegnap este kezdett el termelődni, de a melleim olyanok mintha sziklák lennének a helyén.
Benji nagyon jó fiú. Tiszta Marci csak szösziben. Nem sárgult be egyáltalán, igaz nekem Marci sem volt sárga.


Minden újjabb kismamának és babának Gratulálok.

Fabrinak drukkolok!++++

Kép
Kép
incike
 
 


Fabriról nincs még hír????
Incike,üdv otthon!!!!!
Na lányok,leesett az állam még most is gyűjtögetem össze. Igaz,hogy két ciciből,de 170!!!!!g-ot szopizott!!!Hihetetlen étvágya van.Be is ájult most gyorsan.Ma a melegtől elég aluszékony.Megmértem a lázát is,de minden ok,szóval rejtély a reggeli hányás.Remélem nem ismétlődik meg.
Na lépek,mert még fejnem kell,és mindjárt jön barátnőm

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Incike! Üdv itthon!

Marcinak reggel leesett a köldökcsonkja. Nekem is az a kérdésem, hogy oda már csak hintőport szórjak, vagy alkohollal is töröljem át?

Kép

Kép
adraci
 
 


Benjamin Születése!

2009-05-13-án reggel elmentem Ctg-re. Fájásaim voltak, de nem rendszeresek. A víz egyre jobban folyt, mert hogy reggel 05:00-kor arra keltem mintha bepisiltem volna, valami folyik. Bejutottam a dokimhoz, elújságoltam a reggeli riadalmamat. Megvizsgált bő 2 ujjnyi+ ctg adatok egyeztetése, mehetnénk szülni. Kértem engedjen el saját felelősségre, mert a gyerekért még el kell mennem és utána akár szülhetünk is. Nagyon nem akart elengedni, de végül is meggyőztem, hogy 10 maximum 20 perc alatt bent vagyok, ha felgyorsulnak az események. Elmentem a férjem munkahelyére, vittem neki kaját és vázoltam a helyzetet, hogy ma bizony szülni fogunk. A fájásaim erősödtek közben folyamatosan. Elmentünk még Marciért az oviba és be a kórházba. 16:45-re visszaértünk a kórházba, ahol várnom kellett még a dokira, mivel az enyém kb.1 1/2 órája elment. Végül is felvették az adatokat és az ügyeletes doki megvizsgált. Akkor már 3 ujjnál tartottam és egyre erősebb fájásaim lettek. Kérdezte visszahívja e az én dokim, de mondtam , hogy nem kell nekem jó lesz ő is. Viccelődtünk még kicsit, hogy , de, ha nem leszek megelégedve vele, akkor nem tudja visszacsinálni. Engem ez már akkor nem érdekelt csak az, hogy végre történjen valami. Levetközhettem a sexi kórházi hálóingbe és minden előkészületet megcsináltak. Igen ám, de a beöntéstől a fájásaim úgy beindultak, hogy a szülésznő meg ilyedt, hogy a wc-n fogok megszülni. Nagy nehezen lefürödtem és a férjem segítségével kimentem (, ha azt még menésnek lehet nevezni) az ágyhoz. Felfeküdtem és rám tették a gépet. Fél óra sem telt el szóltam a páromnak, hogy szóljon azonnal a szülésznőnek, mert jönnek a tolófájásaim. Jött is orvossal együtt, megvizsgáltak minden ok mindjárt nyomhatok. Kértem, hagy áljak fel és láss csodát még örültek is neki, hogy ilyen lelkes vagyok. Felálltam és mikor mibe tudtam kapaszkodni úgy markoltam minden egyes fájásnál a vaskeretes műszertartót. Szegény páromba nem mertem , mert közben folyamatos harapás is járt a markolás mellé, mert csak így bírtam ki a szinte már szünet nélküli fájdalmakat. A szülésznő szegény visszajött 10 perc múlva és kért, hogy feküdjek vissza az ágyra, de egyszerűen nem bírtam megmozdulni, nem volt szünet. Aztán mély levegők és valahogy csak visszakerültem. Megvizsgált és biztatott, hogy most már nyomhatok, ahogy csak bírok. A 3. nyomásra ki is csusszant Benji. Ami nagy meglepetés volt, mert a köldökzsinór 2x volt rátekeredve a nyakára. Gyorsan letekerték és felsírt. Utána megkaptam a pocakomra ezt a kis hőst. Apa elvágta a köldökzsinórt és elmentek tisztálkodni , engem addig 4 öltéssel össze vart a doki. Visszajöttek és akkor tudtam meg, hogy ő kis szöszi. A doki és a szülésznő is gratulált, hogy ilyen turbó sebességgel 3 óra alatt meglett a baba.
Adataim:
Papp Benjamin
2009.05.13.-án 20:42-kor a SOTE I. Klínikán születtem.
Hossz: 50cm
Súly: 3kg
Apgar : 9/10

Kép
Kép
incike
 
 


Incike
nem semmi, hogy még elmentél a kórházból bő 2 ujjnyinál. :-)
Képet nem csatolsz?

Miért 3 óra? Soha nem értem. Mindenki máshonnan számolja. Én 5-től számolnám, akkor indult meg. :-)))))
pumuklii
 
 


Incike!

Gratulálok, tényleg viszonylag gyorsak voltatok!
Kinél szültél végül, és ki lett volna a saját orvosod?

Hát lányok az én babóm nem akar megszületni! Nem tudom, hogy lesz ebből csütörtöki itthonlét!?
Viszont ha most nem akar megszületni,(holnap reggel a határidő)akkor péntekig nem bújhat ki a Drága!
:D

Képzeljétek! Az iwiw-en van egy fórum, ami kapcsolatos az eü ellátásokkal, (Gyes,Gyes, Thgy, stb) Szoktam nézegetni, és ha kérdeznek valamit,amire tudom a választ (vagy tudni vélem),akkor szoktam írni. Erre ma kaptam egy levelet, hogy ne tegyem, mert abba a topikba van egy szakértő, és az ő válaszai a korrektek.
Még egyszer sem írta, hogy hülyeséget írtam volna, csak éppen ő a teljes hivatalos verzióban adja elő a dolgot. (a levél nem tőle jött, hanem az egyik moderátortól)
Így visszaírtam neki, hogy elnézést kérek,amiért megpróbáltam segíteni, ez többet nem fog előfordulni!
:?

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: