Új privát üzeneted érkezett!

édesek a fiúk!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: elmentettem a számod!! nemsoká küldöm az enyémet!! :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


oké.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

Ismét csodajó képek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Morca: nagyon édik a képek! És persze a fiúk! Látom, már nagyon gyakorol a nagyfiú! :lol: Komoly vetélytárs lesz majd a zsokéknak!
Természetesen csatlakozhattok, sőt, nagyon örülnék, ha összefutnánk!!!
Mi olyan egy óra körülre ki fogunk menni jövő vasárnap.
Az emlékverseny az egyik barátnőm apukájának emlékére lesz, aki tavaly halt meg és zsoké volt (Bárdosi György). Idén lesz először, és aztán minden évben dedikálnak neki egy versenyt.

Dóri: csak ügyesen! Most még nagyon leköt a babóca, de majd egyre jobban fogsz tudni mozogni vele, és majd te is be tudsz szállni a progikba! :wink:

Nitacska: teljesen rendben vagy már?

Ma volt tesóka 4D ultrahangon, és minden rendben van! Semmi gerincelváltozást nem találtak. A SOTE-s vizsgálat majd 25-én lesz.
Reméljük a legjobbakat!
A mi kis lurkónkat is megnézettük: minden rendben vele, szép nagy, már 1630 gramm. :wink:

Mindenki vigyázzon magára!
Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


eszti én hála jól vagyok már de máté sajna nem....regel dől el hogy vinni kell e a korházba.....2 napja iszonyat hasmenése van...minta víz.és semmi nem fogja meg.....ma voltunk ügyeleten...kapott gyógyszert.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszi, Eszty, igyekszünk. :)
Nektek meg jó programozást! Akkor ti egy lovas-család vagytok?

Nitácska, remélem, nem lesz semmi baj Mátéval!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


dori má hála jobb....hat a gyógyszer,,,nem vittük be a korházba!!!!!!!

képzeljétek ma kaptunk 2 zsák babrucit már ki is mostam őket....száradnak.és elméletileg még kapunk....így a ruhákra szánt pénzt tudjuk másra költeni...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Dóri: nálunk mindenki nagyon szereti a lovakat. Én is lovagoltam évekig, de aztán valahogy elmaradozott. Most már annyira nem igénylem, de örülnék, ha a gyerekek is megszeretnék az állatokat, nem félnének, szóval testközelből ismernék őket. Sokat jelent egy gyereknek ez!

Nitacska: rendbe jött Máté? Szegény nyuszika!
Most van valami hányásos, hasmenéses vírus sajnos.

Ma csináltam szabadtűzön chilis babos pulykát, gyufametélttel.
Nagyon fincsi lett. :-) Egész hétvégén rohangáltunk mindenfelé, beszereztem Aventes kézi mellszívót is a cél érdekében. Úgy örülnék, ha sikerülne a szoptatás! Most nem akarom elszúrni!
Ti hallottatok a Bippa bababoltról? Minden sokkal olcsóbb, mint másutt. Nagyon picike, szúfoltan van pakolva, de így jóval olcsóbban tudnak mindent adni. Akit érdekel, nézze meg.

Mi is kaptunk babaruhákat párat, Orsi régi rucijait is átmostam, szétválogattam a nagyon lányos darabokat (azok mentek vissza a padlásra), még hátra vannak a zoknikák, sapik, de arra is hamarosan sor kerül.
Babakocsi is már tisztán itt áll a folyosón. :-)
Szóval alakulunk! :wink:

Bábaildi: új unoka hogy viselkedik? Eszter hogy fogadja? Minden jót nekik/nektek!!! Jó egészséget!!!

Vigyázzatok nagyon magatokra!
Puszi mindenkinek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


eszti ez nem vírus volt nálunk...hanem a kis buta kicsente a hűtőből a nyers fasírtot.szerintünk ez okozhatta!
de már jobban van....a gyógyszer kezdi megfogni...hála nem kellett korházba vinni....nem bírtam volna ha össze szurkálják........ :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Örülök, hogy jobban van Máté!

Akkor mozgalmas volt a hétvége, Eszty! Ja, és akartam mondani, hogy tök jól alakulnak a dolgok! A ruhák, anyukádnál, csak így tovább! :wink:

Bábaildi! Remélem, nem haragszol rám... :roll:

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Kép

Kép

Kép

A hétvégén már előmerészkedtük venni Kristóf legnagyobb örömére a szülinapra kapott medencéjét is:):):):)
bluebox
 
 


De jó dolga volt Kristófnak!!!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: tényleg élvezte:):) Aztán később a nagy is csatlakozott, meg én is:):) A végén nyakig ért Kristófnak a víz:)
bluebox
 
 


Sziasztok!

Jaj nagyon szépen köszönöm az infókat! :) azért kérdeztem Pechtel doktort, mert a férjem családjában szinte mindenki nála szült, és elég hevesen ajánlgatták, hogy menjek hozzá szülni. Az igazi gondom ezzel az, hogy jelenleg még Zuglóban lakunk, augusztusban költözünk Csepelre, és közben pedig Budaörsön dolgozom... szóval szép kis háromszöget kéne bejárnom..... viszont ha már otthon leszek a végén, akkor valóban közel lenne a Délpesti kórház... egyelőre még tanácstalan vagyok, de akkor rákérdezek a családnál, hogy mennyire vannak még jóban a doktor úrral, elvállal-e még vajon.
Nagyon-nagyon édesek a gyerekfotók :))))
etelka
 
 


Sziasztok!
Úgy alakult, hogy a párom megvette a Rockinform áprilisi számát, amiben azt olvasta (ezek szerint tévesen), hogy a májusiban az x évvel ezelőtti Omega koncert dvd lesz. Május elején szólt is az újságárus, hogy már megjelent az újság :-) Belekukkantottam és egy másik cd-t rejtett. Icon nevű együttesét. Akinek mond valamit, Szatai Gábor az énekes, aki korábban Slamoval a No együttest alakították (Slamóról azóta sem tud senki semmit, talán tényleg Izraelbe ment vissza a családjával? Utolsó koncertjükön sikerült részt venni, beszélgettünk nagyon-nagyon sokat és rengeteg erőt adott, szavait mai napig a szívemben őrzöm.) Aztán Szatai a No problem zenekart alakította meg, most pedig az Icon-t, szerintem egy próbát megér! www.iconzenekar.hu
Másik érdekesség, hogy Takács Tamás élete is más irányt vett, bár a Karthagó zenekar tagjai ezt így Nekem nem mondták ki, de valószínűleg megtért. Úgy lemeze (aminek a címét nem tudom, mert úgy látom a párom magáévá tette) szintén nagy hatással van Ránk.
Mindenkinek szép napot, üdv: Judit
kisvitéz
 
 


Sziasztok Lányok!

Most nekikezdek vasalni, csak előbb gyorsan írok nektek.
Nitacska: húú, nem is tudtam ezt a fasirtos sztorit. A lényeg, hogy jobban van! Vigyázzatok magatokra!

Dóri: igen, szépen haladok már, de kell is, mert nem érzem addig nyugodtnak magam, amíg nem állunk készen a baba fogadására. Akkor már nem fogok tudni ezzel foglalkozni.

Bluebox: olyan édi Kristóf! Tök jó nyári hangulatot csináltál a képekkel! Nagyon cuki!!!

Oh, egy kérdés. A párom úgy belemenne a névbe, hogy két neve legyen, és majd felnőtt korában eldöntheti, melyiket akarja használni, meg addig is, hogy hogy akarja szólíttatni magát. Szóval így a név Rein Krisztián Dániel lenne a neve. Nekem kicsit hosszú így, de még mindig jobb, mintha csak Krisztián lenne. A név maga tetszik, de valahogy nem érzem Krisztiánnak ezt a lurkót, nem tudom megmagyarázni miért. Daninak viszont nagyon érzem! Szerintetek van akadálya, hogy két keresztnévvel anyakönyveztessük? Köszönöm a segítséget előre is!

Vigyázzatok nagyon magatokra!SZép napot nektek!
Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Szia Boeszter!

Nekem is, és az apukámnak is két nevünk lett! Sőt, a nagybátyám két kislányának, pedig ők már francia állampolgárok lettek, és az első nevük francia, a második magyar :) A mi családunk eléggé kétnév-adós :)
etelka
 
 


Semmi akadálya nincsen! Csak ezt kell bemondani. :) Ha 27 neve lenne, akkor annyi lenne... :)

Judit! Nem értem, miért írtad ezt ide, amit írtál. Lemaradtam vmiről? De nagyon érdekes. Régen hallottunk felőletek. Mi újság? Nálunk megszületett Danó! :)

Etelka, akkor a végére tényleg jó hely lenne a Dél-Pesti... Sztem egy próbát megér! :wink:

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Sziasztok!

Dóri: dehogy haragszom, és köszönöm, hogy leírtad a történteket, már megmutattam Tolnay dr-nak is. Lehet, elkerülte a figyelmedet, napokig (talán 8-9) nem volt számítógépem, bentről írtam futtában egy-egy jelzést, csakhogy vagyok. Remélem jól vagytok, örülök, hogy Danó szeme rendben, és hogy a jelek szerint szépen fejlődik.
Márti: úgy örülök, hogy néha bejelentkezel, Kristóf nagyon helyes nagylegény már. Én is szívesen becsobbantam volna közétek.
Etelka: ha augusztusban költöztök Csepelre, nyugodtan szülhetsz nálunk, hiszen területileg akkor már hozzánk tartozol, és nem baj, ha előtte máshova jártál gondozásra. Mikorra vagy kiírva? Javaslom szülés előtt egyszer gyere el körülnézni, minden hónap első keddje a szülőszoba látogatás időpontja, de lehet egyénileg is bejelentkezni.
Uszítsd csak rá nyugodtan a családot Pechtel dr-ra.
bábaildi
 
 


Jamégesztynek: két nevet lehet hivatalosan anyakönyvezni, úgyhogy bátran! :lol: :lol: Nekem ugyan nem tetszik a Krisztián, de együtt nem hangzik rosszul, és miért ne? Fő, hogy nektek tetszik. A gyerek meg úgyis belenő a nevébe.
Érdekes ez a névadás dolog. Nálunk pl. senkinek nincs két utóneve. Kivéve a fiamat, de Ő azért kapott második nevet, mert az édesapám halálakor (4 évvel a születése előtt) megfogadtam, ha egyszer fiam születik második névnek az Ő nevét kapja.
Az aprónépek, köszönik kérdésedet, jól vannak. Barnabás ahogy egy másodszülötthöz illik, gond nélkül elfoglalta helyét a családban, hatalmasakat szopik, 3 hét alatt fél kilót hízott. Eszterunoka most már szintén a szívébe zárta, szeretgeti. Helyesek együtt.
bábaildi
 
 


sziasztok.....képzeljétek kaptunk még egy zsák ruhát!!!!!!!!és ugy néz ki lesz pelenkázó szekrény is cirka 10.000-ért és zsír új!!!!!!!én ugy örülök!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Hát, ez tök jó, Nitácska! Mi is kaptunk 1 csomó mindent, örülök, nem tudom, miből futotta volna mindenre... Semmiből... De így mindenük megvan a srácoknak. :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


mi is nagyon örülünk..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Dóri, Nitacska: pihenő széketek van??

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: Tomi fiamnak is két neve van:):) A második neve az családi hagyomány. Mindig csak 1 fiú született, ezért fontos volt, hogy magával vigye az apai nevet is:):) Nem használja. Megértem (Jenő)
Viszont, előszőr mi is eljátszadoztunk a Krisztián névvel, amikro közöltük a családdal, néma csend lett. Nem akartak megsérteni minket, majd szép lassan közölték velünk, hogy egy gyereknek nem való a Krisztián" név, mert nagyon felnőttes. Ezen nagoyn meglepődtünk, hisz sok Krisztián ismerősünk van, Ők is voltak valamikor gyerekek:):)
Mindenesetre nekem tetszik a Krisztián név, de a Kristóf milliószor jobb lett:):):) Talán próbálkozzatok még egy-két névvel, hátha Ti is fogtok másik nevet találni, amivel jobban megbarátkoztok. Egyébként meg ha nagy lesz, akkor annak anyakönyvezteti magát, akinek csak akaarja. Akkor meg nem mindegy, hogy hány neve van a gyereknek????????
bluebox
 
 


Sziasztok!
Először is szeretnék gratulálni Dórinak Danihoz :D Őszintén remélem,hogy nagyon boldogok vagytok!
Amiért írtam annak oka, hogy megosszam másokkal is az örömömet, boldogságomat. Nekem megynyugvást (sőt az egész családnak) hoz ez a zene, örömöt és reményt. Úgy érzem nem csak a templomban lehet hirdetni az igét és nem csak úgy, hogy kiáll a pap és az aznapra előírt igét felolvassa, a mise végén pedig diszkréten megjegyzi hogy melyik pártra kell majd szavazni. A fiatalokat főképp nem a templomi énekekkel és a templom környékén lehet megszólítani. Amit tudok: No koncertre sem hívők jártak, talán tudatosan nem is értették miről szólnak a dalok, mégis nagyon sok jó emberrel találkoztunk, nagyon sok embert tett hosszabb-rövidebb ideig boldoggá a zene, a zenekar.
Vmelyik nap két amerikai fiatal fiú állított meg és beszélgettek velem az ő vallásukról, ahol a család áll a középpontban, ahol azért ők hirdetik az igét, mert ha családjuk lesz akkor az idejüket velük fogják tölteni és ahol a püspökük egyébként postásként dolgozik (ahogy ők mondták nem tudatlanul prédikál, mert ő is a világban él).
Elnézést kérek mindenkitől, ha úgy érzik foglaltam a helyet és raboltam az idejüket, hirtelen felindulásból tettem a zene hatására.
Amiért nem jelentkezek: próbálok hús-vér emberekkel találkozni, beszélgetni akik nyíltan felvállalják amit mondanak és közben a szemembe néznek. Lehet, hogy itt elbeszélgetünk, aztán az utcán elmegyünk egymás mellett, vagy ha találkozunk és kitör belőlünk az őszinte utána próbáljuk kerülni egymást (ahogy erre van is példám sajnos).
Ettől függetlenül szép napot mindenkinek, sok boldogságot az apró néppel, és nagyon szép nyarat!
Üdv: J
kisvitéz
 
 


Sziasztok!


Köszönöm a sok-sok választ név-ügyben.
Igazából nekem nincs bajom a Krisztiánnal, csak valahogy úgy érzem, hogy ez a kislurkó a hasamban nem olyan Kristiános. Viszont a Dániel nem tetszik a páromnak, csak így menne bele, ha a Krisztián is megmarad. Nálunk is a család nem nagyon támogatja, hogy két név legyen, de ha ez kell a családi békéhez, akkor ez lesz, és majd a gyerek eldönti, melyiket szereti jobban, melyiket használja. Nálunk nem volt divat a kettős keresztnév, ezért is furcsa nekem. A családban senkinek nincs kettő.
Hát, majd meglátjuk, mi sül ki belőle.

Nitacska, Dóri: tök jó, hogy lassan minden összejön! Nálunk is így van! Én ma szereztem be egy pihenőszéket, hogy tudjam magammal vinni a lurkót a lakásban, ha csinálom a dolgaimat. AZ ágya és a pelenkázó már megvan, ruhák is rendben. :-) Így azért én is nyugodtabb vagyok!

Bábaildi! Neked is köszi a híreket és infókat! Olyan édeseklehetnek az unokák! Én is olyan kíváncsi vagyok, Orsi hogy fogja fogadni!

Etelka! Neked is köszi az infót! Lassan csak megbarátkozom a dologgal, aztán majd a gyerek tényleg úgyis belenő a névbe! :wink:

Bluebox: teljesen igazad van! Megnyugtattál, úgyhogy csak kialakul ez is, mire a manó megérkezik!

Puszi mindenkinek és szép napot!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


morca nincs...de szerintem nem is lesz mert olyan drágák..... :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

BábaIldi: még nem "kaptunk" hivatalos időpontot a szülésre :( mert voltam egy dokinál, a körzeti sztk-nkban, hogy küldjön tovább, terhesgondozásra, védőnőhöz, vagy ahova kell, és majd keresgélek dokit. Na, erre jól beutaltak uh-ra, ami még csak mához két hétre lesz, mert akkorra kaptam időpontot!!!! :( úgyhogy még közelebbi infónk sajnos nincsen, csak annyi, hogy Dr. Pechtel elvállalt!!!! :)))) úgyhogy megyek majd hozzá, és akkor a többi sztk-s dologból csak a terhesgondozásra megyek vissza, és elregélem, mi a helyzet!
Nagyon-nagyon köszönöm az infókat!! És be fogok menni, így is, úgy is :) Mivel ő lesz az első porontyunk, így semmiben nem vagyok jártas, csak amiket itt olvasgatok :) meg amit összeszedegettem a családtól, infómorzsákat... :)))
etelka
 
 


Etelka: csinálhatnál egy vonalzót.. 8) látnánk, hogy éppen hányadik héten tartasz.. :wink: :lol:

Üdv:

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Eszty: Téged véletlenül nem kérdeztelek pihiszék ügyben.. :oops: :oops: :oops: de látom, neked már van.. :wink: én nagy hasznát vettem, mikor még Ákost benne lehetett tartani, mert így mindenhol ott lehetett velünk.. :lol:
a névvel kapcsolatban, nekünk is csak egy nevünk van..
8) de elég is, mert így is sokszor keverem őket.. :oops: 8) a Mátyást anno a férjem választotta, én már akkor Ákost szerettem
volna, de a férjem győzött.. valóban belenőtt és ennél "Matyibb" már nem is lehetne.. :wink: :lol: de másodszorra már nem volt kérdés, hogy fogják hívni a babát.. :lol: :lol: :lol:
ja, és nekem nagyon tetszik, a név választásotok.. :wink:

Bábaildi: teszel fel képeket az unokáidról együtt?? 8)

Bluebox: Háát, Kristóf fantasztikusan édes kis krapek.. :lol: :lol: :lol:

Nitacska: úgy néz ki megyünk vasárnap mi is.. :lol: :lol: a számom elküldöm este.. 8) mindig elfelejtem.. :oops: :oops: de addig majd jelentkezem és pontosan megbeszélünk minden részletet.. :wink:


Képzeljétek, Ákos focizik..:shock: :shock: tegnap elindult a labdához és mikor odaért belerúgott, majd lépett egyet-kettőt, megint belerúgott.. 8) és ezt jó párszor megcsinálta.. :P :P teljesen egyedül.. :lol: :lol: a kutyust felismeri és utánozza az ugatását, akár látja, akár hallja.. 8) de ha megkérdezem, hogy ugat a kutyus, akkor is mondja, hogy "vavavavava".. :lol: ja, és ma összefutottunk a közért előtt egy nagy barna pacival és Ákos hangosan sikoltozott neki.. :lol: :lol: úgy érzem Őt is sikerült jól "elrontanom".. :P :P és, még valami.. a házunkkal szemben építkeznek és mikor megyünk kifele,és Ákos
meglátja a melósokat, felragyog az arca és integet nekik.. :lol: :lol:
nagyon vagány egy kis kölök, csak nézek sokszor, hogy miket művel.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Morca: teszek fel majd képeket, de ha már omlott össze számgéped úgy igazából, akkor tudod mit jelent az újratelepítés utáni rendrakás. :cry: :cry: :cry: Egyelőre mint egy igazi hamupepjke csak válogatok, rakosgatok, rendezgetek és közben rágom a körmöm, nehogy vmi elvesszen. De leginkább meg kell találnom azt, amiről tudom hogy nem akarom elveszíteni.... :( :( :(
bábaildi
 
 


Szia Móni!

Épp holnap megyek magándokihoz, sikerült a Pechtel Doktorhoz:) beszéltem az asszisztensével, és holnap estére kaptam időpontot a magánrendelésére. Remélem csinálnak uh-t, így lesz hivatalos szülési időnk is :)))))) addig csak tippelni tudok, hogy ez kb a 10. hét, de ha már mondanak többet, ígérem, csinálok :)))) csak addig nem akartam, amíg csak netes kalkulátorok mondtak valamit... :))

Mindenkinek szép napot! :)
etelka
 
 


Hahó!

Örülök, Etelka, hogy sikerült, amit szerettél volna! :)

Morca, nekünk sincs pihiszékünk, de annyira nem hiányolom. Olyan nagyon jó?
Nagyon vicces pasi lehet a te Ákos fiad! Na, meg a nagyobb is... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


BábaIldi, azért remélem, semmi nem vész el!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Eszty, hajrá a dolgok csinálásával továbbra is, aztán majd pihenjetek együtt!

Nitácska, hogy vagy?

És te, Eszty?

Etelka, drukkolok, hogy holnap kiderüljön vmi! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: nem ám olyan hiper-szuper pihi székre gondolj, ami zenél, rezeg, megfőz és kitakarít.. :wink: 8) csak egy egyszerű szerkezet, aniben mindig ott lehetett Ákos, ahol mi voltunk éppen Matyival.. 8) különböző helyzetekbe lehet dönteni, így aludni is tud benne a baba, de ha éppen álmos, akkor akár aludni is kényelmesen tud benne.. 8) én szerettem, csak Ákos már félévesen kimászott belőle.. :lol: :lol: most meg csak a helyet foglalja.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


aludni is lehet benne, meg aludni is lehet benne... :oops: :P na, szóval aludni is lehet, meg nézelődni is.. 8) így gondoltam.. :wink:

Kép

Kép
morca
 
 


dori köszi jól vagyok...de ezt a meleget már most nagyon nehezen viselem....viszek mindíg magammal hideg folyadékot ha uton vagyok de akkor is ugy érzem hogy el tudnék ájulni!!!!

morca várom a számod!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


morca, eszti most beszéltem a barinőmmel hogy vasárnap megyünk.ha a főnöke elengedi akkor még istálóba is be tudtok jönni ti is..........és lehet pacizni!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Morca, nagyon aranyos vagy, és a légzésfigyelőért roppant hálás vagyok, de most még nincs rá sztem szükség, ha addig vki elhappolja, amikorra kéne, akkor így jártam... :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


morca és mennyiért adod a pihi széket? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: nem akarom eladni, de szívesen kölcsön adom, amíg szükséged van rá.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Hahó!

Drukkoljatok, hogy legyen egy kis időm pihizni ma, mert ma éjjel (talán a front...) nem aludtam... :roll: De jókedvű vagyok, csak fáradt... :)

Remélem, mindenki jól van!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri: megy a drukk.. :wink: hát én sem aludtam valami sokat az éjjel, de most sem tudok, mert még mindig aggódom.. :? az történt,
hogy Ákost kivettem magam mellé szopizni éjjel és azzal a lendülettel el is aludtam.. :oops: arra ébredtem, hogy Ákos legurul az ágyról, és már csak a földön értem el.. :( nem tudom mennyire üthette meg magát, de nem sírt, csak kiabált egyet, aztán gyorsan összebújtunk
szopizni és már aludt is tovább.. :roll: én meg figyeltem, hogy minden rendben van-e.. :roll: bár jókedvűen ébredt, játszott, elvittem a dokinéninkhez.. szerencsére mindent rendben talált, de azért még figyelni kell.. :roll:
közben már ki is találtam, hogy a Matyi régi matracát lerakom az ágy mellé, oda is megágyazok és ott fogunk éjjel szopizni.. :roll:

na, most mennem kell, de majd még jövök.. 8)

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Biztos nem lett semmi baja Ákosnak! Amilyen stramm legény! :wink: De azért figyeld! Remélem, tényleg semmi gond!

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


morca akkor ha másnak nem kell szivesen elfogadom kölcsönbe!!!!!!! :oops: :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Szegény kis Manó! Én is remélem, nem lett neki semmi baja! De ha jókedvű volt, meg evett... akkor hátha nem.... majd szorítok neki!

Képzeljétek, voltunk Pechtel doktornál, csinált uh-t, és így megvan az első "fotónk" is :) :) :) :)
Azt mondta a doki, hogy mindent rendben talált, egészséges terhessségnek látja :) meghallgattuk a szívhangját, megmutatta, hogy hol dobog a kis szive :) :) :) és olyan jó volt, csak mosolyogni tudtam! :)

Üdv mindenkinek!

Kép
etelka
 
 


etelka gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?