[quote="floranan"]M írta:florananost olvasom neten, hogy New Yorkban bezártak sulikat az influenza miatt, a főnököm ott van éppen szabin, hétfőn jön be... nem tudom, mennyire komoly ez most, vagy csak riadalomkeltés, de nem szeretnék elkapni valamit tőle
Flora: múlt héten q férjem Brüsszelben járt, hét végén pedig ugye együtt mentünk Svájcba ... én is féltem, mivel a repterek gócpontok ... a homeos doktornőt hívtam, azt mondta: semmi más nem kell, csak szedjem az oscillococcinumot ... mind a hárman szedjük most, és semmi probléma
Nekem most befejeződött a repülősdi egy jó időre ... ősszel úgy terveztük, hogy június elején lemegyünk Gradoba, Olaszországba, autóval ... aztán jött a forintgyengülés, nekünk is van lakáshitelünk, és már februárban látszódott, nem fog menni az egy hetes nyaralás ... most azt mondom: jó, hogy így alakult, mert már most nagyon nehezen viselném az autózást ilyen messzire, a repülő is elég kényelmetlen volt ... egy hónap múlva pedig még inkább így fogom érezni ... napról napra nő a hasam, és ezzel párhuzamosan fogy az erőm ... ti nem érzitek úgy, hogy sokkal kevesebbet bírtok fizikalilag? ... biztos Lillával is így volt, de már nem emlékszem ... vele a 6. hó végéig dolgoztam, és amikor végre otthon maradhattam, addigra már nem tudtam hosszabb túrákat tenni a városban ... de az még egy hónap, nem rémlett, hogy ez már az 5. hó végén elkezdődik ...