Új privát üzeneted érkezett!

Pingi írt ismét, de látom Annus már tudósított :)

Itt volt párom anyuja meg huga, Bogi kapott többek között egy gyönyörűséges kis fülbevalót :lol: :lol:

Adraci,
jó kis szülésed volt Neked is :wink: És a szüléstörténeted hatására sikerült összekapcsolnom, hogy a fájások és keményedések együtt járnak :) jobb későn, mint soha! Párod pedig nagyon szép üzenetet küldött Neked :lol: :lol:

emese1979
 
 


Ildi, én is vagyok ma azért ennyire aktív, mert tudom, hogy máskor nem lesz ennyi időm. Ezért elnézést mindenkitől! :oops:

Köszi a melegvizes tippet, eddig én is így tettem, amilyen forró vízzel csak tudom, zuhanyoztatom, közben masszírozom.
Igen, nekem is bizsereg, ha jön a tejci ideje! :-)

Zsuzsi, Hannus nagyon szép!!!
Vendég
 


Jaj hát nehogy azért kérjetek bocsánatot mert aktívak vagytok!Akkor én folyton elnézést kérhetnék :oops: :lol: :lol:

Na megyek is sétálunk egyet!Ha Pingi írna akkor tudósítsatok,bár nem leszek olyan sokat távol :lol: :lol:

annus11
 
 

 
 


ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Böbi: Tüci ha egyszer elalszik végre, akkor nem ébred fel Csongi károgására (tényleg olyan :lol: ). Igaz, hamar felkapom. Pelenkázni én sem merek azért. Az első két nap kelt csak Tünci reggel, mikor CSongor felsírt, de azóta megszokta és nem ébred fel rá reggel sem. Nappal van, hogy külön szobában altatok, vagy alszanak, de inkább azért, mert TÜci olyan sokára tud elaludni és közben be sem áll a szája, teli torokból túl magyarázni és inkább CSongit kímélem a hangtól. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Mozza: én sem mérek, nincs is mérlegünk. Először szerdán fogom vinni a védőnőhöz, vagyis két hetes lesz. Nincs hiányom, nekem most jól esik ez a lazaság, arra az időszakra emlékeztet, mikor Tüci már nagyobb volt, de még szopizott és akkor sem mértem, írtam már semmit, akkorra is már igény szerint szoptattam. Most ott folytatom, ahol annak idején Tücinél abbahagytam. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Adraci: jaj, de szép volt ez a születés! A férjed egy költő!

Böbi: ne viccelj már, nem mondod, hogy komolyan megfordul a fejedben, hogy a férjed esetleg másképp néz rád, mert látott a szülőágyon kakkantani? :P Még az én férjem se néz rám másképp, pedig ő utál még beszélni is a melléktermékekről. Emlékszem, az első randinkon kifejtette, hogy ő sose iszik mások után üvegből. Én meg csak lestem, hogy akkor hogyan fogunk csókolózni. :lol: Aztán szépen elfelejtette ezt a sok marhaságot. :wink: A kapocs, ami közöttetek van, felülírja ezeket a szociális gátlásokat.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kíváncsi vagyok, hogy az angyali, csakevősésalvós bébijeinkből mikor lesz majd ördögfióka. :mrgreen:

Kép
Kép
tinu
 
 


Nálunk Máté már nagyon várja a tesót, a múltkor pl. azt mondta, hogy már elég nagy a hasam, kibújhatna a tesó. Még mindig nem tudjuk, hogy mi lesz, de érdekes, mert Máté eddig mindig azt mondta, hogy kistesó lesz (se nem fiú, se nem lány), de most a nevek tudatában azt mondogatja, hogy nem Lili, hanem Samu lesz. Aztán majd kiderül. Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan is fogja fogadni, bár tényleg nagyon várja, de az azért mégis más, ha már megvan.
Egyébként nagyon édes, ha eszik valamit, mindig megkérdezi, hogy megeheti-e vagy adjon a kistesónak (édességeknél). Remélem, ez a jószívűsége megmarad majd.

Én kezdem egy kicsit már nehezen viselni, mert egész nap talpon kell vele lenni, legfőképpen az udvaron érzi jól magát, homokozik, hintázik, csúszdázik, de mindig mellette kell lenni. Na meg ugye a házimunka is készülgessen. A délutáni alvást Máté is elfelejtette kb. 3 hónapja. Hogy az oviban mi lesz ???

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Nálunk 1. éjjel a két gyerkőc a saját szobájukban aludt, de Dokinéni azt mondta, hogy Danót még egy ideig inkább magunkkal altassuk, nem vlsz., hogy baj lesz, de koraszülöttségére való tekintettel inkább tartsuk közel magunkhoz.

Úgyhogy most Samu saját szobájában, Danó nálunk alszik éjjel. Lassan viszont beköltözik sztem Samu mellé.

Adraci, jó volt olvasni a szülésed. Jó, hogy van köztünk olyan, akinek tényleg családias volt a szülése. :) Örülök. :)

Helló, Eve! Téged mindig olyan jó olvasni, jó, hogy tényleg lehet boldogulni ennyi gyerkőccel, lessük, hogyan csinálod! :wink:

Emese, grat. a fülbevalóhoz! :)

Tinu! Most milyen a két tesó kapcsolata? És Tünde megbékélt veled meg a helyzettel?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zdori 2009.05.16 15:19-kor.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Gerbomoncsi! A teljes nevek ezek? Samu/Lili?
Nagyon kíváncsi vagyok, mi lesz a titokbabából! :)
Máté meg drága lehet, ahogy meg akarja kínálni tesót! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Tinu!
Én amondó vagyok, élvezzük ki azokat az időket, amikor még angyalok (persze később is azok, csak egy kicsit kíváncsibbak), hamarosan úgyis megelevenednek. Legalábbis ha magunkból indulok ki.
Máté tipikus fiú. Elég ennyit leírni. Mindenhova mászik, szalad, mindenre kíváncsi, mindenben segíteni akar (persze a kedvencek: traki, ifa, bármi, ami gép, ami szerelnivaló). Már a játszótéren észrevettem, mennyivel nyugisabbak a kislányok (persze biztosan köztük is van örökmozgó, de mégis).
Most épp azt mondogatja, hogy elromlott a biciklijében a karburátor (én még azt sem tudom, hogy kell leírni, ő meg 3 évesen ilyeneket beszél ...)

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Dóri!
Borzasztó nehezen találtunk fiúnevet,, a Samu (így, röviden) a férjemnek tetszett meg, de nem a legideálisabb a Szücs-höz, de Máté döntött: Nem Erik, inkább akkor Samu.
A Lili a Máténál maradt, és nem változtattunk rajta (bezzeg mennyivel egyszerűbb lett volna lánynevet választani :wink: )
A kistesó megkínálása = anya megkínálásával, mert kérdezgette, hogy a kistesó is eszik pl. csokit? Mondtam neki, hogy amit anya eszik, azt eszi a tesó is.
De ha kérdezem tőle: adsz anyának, a felelet nem miindig az, hogy igen, bezzeg ha azt kérdem, hogy kap-e a kistesó, akkor lelkesen nyújtja. Imádom!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Moncsi! :lol:

Ja, igen, nekünk az angyal 1. gyerekünk angyal is maradt. Remélem, a másodikkal is így lesz! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Meg még annyi, ma vagyunk 3 hetesek! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Dóri!
Gratula nektek is a 3héthez!!!

Az én lányom remélem angyal marad!!!A vonalzóhoz hűnek kell maradnia!

Moncsi!
jaj de cuki lehet a fiad!Ez a duma...nem semmi!!!
Én már elfelejtettem h nem akartátok tudni,vagy csak nem mutatta meg magát a baba h mi van a lábaközt!

annus11
 
 


Hát azért az egy folyamat lesz, mire Tünci elfogadja a helyzetet. Alakulnak a dolgok, persze vannak konfliktusok, de fogja, simogatja CSongort. Az altatás tud nehéz lenni, mert nélkülem nem akar aludni menni és van, hogy én még akkor szoptatok, mert Csongi ébren van. Ilyenkor nincs mit tenni, átadom Csongort az apjának és igyekszem hamar elaltatni Tüncit. A másik konfliktusforrás Tünci hangoskodása. Nem az a gond, ha nagyszobában kiabál (a kicsiben alszik Csongó), hanem időnként beront a kisszobába, mert mondjuk álmos a csibe és le akarja fektetni, vagy mert ugrálni akar az ágyon stb. Na akkor se lehet lehalkítani, én meg akkor eléggé robbanok, hogy nem érti meg, hogy ne üvöltsön az alvó testvére mellett. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Edua!
Énis erre gondoltam a megkötésnél,csak nem tom h ezt lehet nem rugalmasnál is?Bár gondolom igen!

annus11
 
 


Lányok,ennyi.Egy óra alatt Riki 60g-ot tudott enni,én meg 25 perc alatt 10g-ot fejni.Van valakinek ötlete mit csináljak,hogy több tejem legyen és ne apadjon el????Segítsetek légyszi!!!!Itt őgök már 20 perce,anya megy a sürgősségire,mert nincs jól,a sebem kőkemény,és nótórikusan azt hajtogatom,hogy nem apadhat el. :cry: :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle: iszol eleget? Pihensz? Szoptatsz eleget? Esetleg Mother Milk kapszula, vagy mi? És ne idegeskedj, mert az sem tesz jót.
Ha Réka írna, biztos azt hangsúlyozná, hogy tedd minél többször mellre Rikit, mert attól gyarapszik a tejed. Azt szokták ajánlani, hogy feküdj be a gyerekkel az ágyba, meztelen felsőtesttel és ki se kelj belőle egész nap, és ahányszor csak Riki cicit kér, adj neki. Én nem próbáltam, csak olvastam.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyfüle!
Semmi esetre se add fel!
Mátéval én is megszenvedtem az elején, és kb. 1 hónapos volt, amikor csak üvöltött és nem tudtuk, hogy a hasa fáj, vagy éhes. Ő indig bealudt a cicin, nem is tudtam felébreszteni, pedig cirógattam, csípkedtem, stb. Ő is órákig szopizott, és amikor mértem, volt, hogy csak 20-30 g-ot. Tápot kellett, hogy kapjon, de azt mindig csak szopi után kapta. Fejtem én is, de nagyon keservesn akart gyűlni a tej, és nagyon keveset is tudtam csak fejni.
Máté mégis elmúlt 26 hós, amikor abbbahagyta a szopit. Én amondó vagyok, a kevés is több a semminél! ne keseredj el nagyon, ha esetleg pótlást kell adnod, de a szopit ne hagyd abba! Hajrá!

KépKép

KépKép

KépKép
gerbomoncsi
Andocs
 
 


Lányok, segítsetek!

Már egész jól kezdett múlni a vérzésem, de most hirtelen elkezdtem nagyon vérezni :shock: Nem fáj semmim, csak a vérzés durvul. Ez normális? Nem emlékszem, Zsófinál hogy volt :roll:
Vendég
 


Tinu!Iszok eleget,az ok.Enni is próbálok,bár étvágyam semmi,de nem fogyok.Na igen,szopi gyakoriság.Riki aluszékony nagyon.4 óránként kel csak enni,vagy még akkor se,de akkor ébresztem.Éjszaka meg szinte végig alszik.Enne is rendesen,de ez az átok bal mellem....A jobb meg egyedül nem bírja.Most próbálok homeopátiás bogyót bevenni majd,hátha fokozná a termelést.Mert a balból ráadásul nehezen jön,és elunja a szopit.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


És darabos :? :oops:
Vendég
 


Kutyafüle,
nekem a szülésznő a homeopátiás tejserkentőt mondta, hogy nagyon jó, próbáld ki azt. És ne stresszelj, idegeskedj, mert az csak ronthat rajta! És tessék enni, ha van étvágyad, ha nincs!!!

Dóri,
danó is milyen nagy már, hihetetlen, olyan, mintha csak most született volna, aztán már 3 hét eltelt!!!

Petrus,
az ikrek is tegnap voltak 1 hónaposak, ha jól emlékszem! Nőnek, mint a gomba :lol: :lol:

emese1979
 
 


kutyafüle!

Amúgy Riki még enne??Mert lehet h most csak ennyi kellett neki!Amúgy ha nem elég akkor legközelebb hamarabb fog kérni tehát sűrűbben szopik és visszaáll a tejci!
én alkoholmentes sört ittam!!!!Az is nagyn príma a maláta miatt(állítólag)De kérlek ne sírj mert az neked se jó meg Rikinek se!!!Megérzik ha az embernek vmi baja van!!!!Az nem jelent semmit h most ennyit szopizott!Izusom is volt hcsak ennyt szopott,pedi akkor már volt h 100 is ment neki!!!!!szóval no para!!!!Ja és a folyadékon kívül a kaja is fontos!!!!Egyél csak,ne törődj a kilókkal most!!!!!

annus11
 
 


16:04kor megszületett Nórika.2870g,50cm.Nehéz szülés volt de mindenki jól van!


Szívből gratulálok!!!

annus11
 
 


Írt Pingi:

"16.04-kor megszületett Nórika. 2870 gr, 50 cm. Nehéz szülés volt, de mindenki jól van"

Gratula Nekik!!!!!

emese1979
 
 


sikerült egyszerre ismét :lol: :lol:

De jó Pinginek is megvan már a baba!!!

emese1979
 
 


De egyszerre :)

Gratulálok pinginek!
Vendég
 


Emese :lol: :lol: :lol:


Jaj én úgy imádom a pici lányom!!!Szopi után olyan elégedett fejet tud vágni!!!Kómás fej és nagy vigyor 8)

Ja és most mikor vettem elő neki a cicit már vigyorgott :shock: Lehetséges h már tudja h innen jön a kajcsi?


Kutyafüle!
Akartam még írni h esetleg keltsd 3 óránként Rikit és lehet h éjszaka is kelteni kéne ...vagy fejni.

annus11
 
 


Gratulálok Pinginek!

Kutyafüle! Ha lehet ne stresszeld magad, a szoptatás főként fejben dől el. Azon a kis cisztán a melledben hamarosan segítenek!

Panndi! Pár napja nekem is kevesebb volt, ma pedig több. Én is meglepődtem, de sztem ez normális. Nem ugráltál sokat? :wink:

Kép

Kép
adraci
 
 


Panndi!
Mennyire vérzel?Az normális h néha több!!!Nyugi!!!

Ja leesett a köldökcsonkunk!!!!VÉGRE!!!!

annus11
 
 


Emese, nekem is akkor derült ki, hogy a keményedés és fájdalom együtt jár! :wink:

Dóri! Hihetetlen, hogy már 3 hete volt! voltatok már levegőn?


Kép Andris Marci

Kép

Kép
adraci
 
 


Gratulálok Nórikához!!!!

Panndi, nekem külön felhívta a figyelmemet a szülésznő, hogy a vérzés erősebb lehet az elsőnél és hogy menet közben még erősödhet. Ugyanezt mondta a méhösszehúzódásokra, tényleg keményebb volt, mint az első.

Kutyafüle, én beszedtem 2 napig a homeopátiás bogyót, annyi tejem lett, hogy ismét begyulladt a mellem,
Most azzal kínlódok, ma már fejnem is kellett. Apa hozott egy nagyon jó cuccot, forró vízbe kell tenni és utána azzal masszírozni, hatékonyabb, mint a zuhany, ma már kipróbáltam, mert nagyon fáj a jobb cicim, sok csomót feloldott, de még mindig gáz.

Tinu, köszi a bíztató szavakat kakkantás ügyben! :lol: Amúgy nálunk dettó ugyanez a helyzet a két kicsivel altatás és kiabálás terén! :-)

Annus, gratula a köldökcsonkhoz! :-)

Most már megyek, mert nagyobbik gyermekem elindult hazafelé, rendbe teszem a lakást! :oops:

Sziasztok, sok sok tejcsit, a várandósoknak kitartást!
Vendég
 


Kutyafüle
szerintem is etesd gyakrabban, ha tudod.

Panndi
én most épp alig vérzek, az se jó. De biztos mindkét véglet normális.

Most tettem tisztába Kolost és kicsit piros neki a köldöke, felül. Mit csináljak? Volt valakinek ilyen? A csonkot alig tartja már valami.
pumuklii
 
 


Köszönöm a tanácsokat!De aranyosak vagytok. Csak nem akarom megzavarni szegényt,jó lenne,ha menne az igény szerinti szopi.Hátha segít ez a homeos izé.Most hoztak anyósomék, rögtön vettem is be.Hátha hat.Lehet, hogy csak átmeneti a gond. Annus,én nem a mostani egyszeri evésen idegesítettem magam,hanem azon,hogy néhány napja az a 150-130g tej,ami mindkét mellemben jelen volt,elkezdett a balban drasztikusan csökkenni. A 60-on túl a másikból pár perc alatt bevágott még 30-at,szóval az adag megvolt,csak egy mell ezt nem bírja.Abban sincs annyira sok.Sebaj,fel nem adom,megpróbálok mindent. Anyához kiszaladtam a kórházba.Hát nagyon ronda allergiás reakciója van. Vár még,mert rengetegen vannak a sürgősségin. Most azon gondolkodom zavarhatom-e az infektológust hétvégén.Elvégre rátartozik a dolog. :roll:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Pingi!
Gratulálok Nóri babához!!!
pumuklii
 
 


Gesztenye!

Ügyesen csinálod, csak így tovább! 8)


farkas:

Szerintem nem baj! A fejés, szopi előtt a meleg víz segíti az ürülést, utána pedig a hideg borogatás segíti, hogy a duzzadást levigye és enyhítse a túltelítettség érzését. A tejtermelést is lassítja.

Igen, nekem is van "babám" :) Két kislányom van, a kicsi 2 éves, a nagy 3,5. Szeretnék majd még egyet, egyelőre a férjemmel egyezkedünk. Ami abból áll, hogy ő kőkeményen elzárkózik, én meg ismételgetem, hogy de igen, szeretnék egy harmadikat. :) Majd meglátjuk, ki bírja tovább. :)

És vállalok szüléskísérést is, nagyon szívesen! :)


kutyafüle:

Remélem akkor a sebész ismerős tud okosat javasolni! Én úgy tudom, a tejciszta abban különbözik a tejcsatorna elzáródástól, hogy egy teljesen lezárt kis gömbben gyűlik a tej, tehát steril, tehát nem gyullad be. Ez a jó hír. A rossz hír, hogy úgy tudom, az egyetlen kezelési módja, hogy leszívják a ciszta tartalmát egy vékony tűvel, ami azért is jó, mert akkor meg tudják erősíteni, hogy tényleg csak tej van benne. Ez borzalmasan hangzik, de azt hallom anyukáktól, hogy nem fájdalmas. Ha megtudok róla több információt, akkor továbbítom...

Addig is próbáld minél gyakrabban mellretenni azon az oldalon, illetve kezdj minden szoptatást azon az oldalon, hogy ne telítődjön túl a melled.


Mozza:

Nagyon ügyesek vagytok a szopival! :) Kb a 4. napra várjuk, hogy megálljon a súlyesés, és a 7-10. de legkésőbb 14. napra várjuk, hogy meglegyen a születési súly. Úgyhogy ezt bőven túlteljesítettétek! :)

Nehogy parázni kezdj! :) Nagyon jól csináljátok.

(De azért ez aranyos volt, hogy azon parázol, hogy parázzál-e. :D)



Edua:

Ne haragudj, meg kell kérdeznem merrefelé laktok hogy ennyire újdonságnak hat a kendőzés a boltos néninek! :) Ahol én lakom, Újpesten (jó, egy csomó kisgyerekes család van errefelé) napi rendszerességgel látok babát kendőben.

A bizsergő érzés valószínűleg a tejleadó reflex. :)


kutyafüle:

Most olvasom a következő hozzászólásodat. :( Sajnálom hogy így összejött minden egyszerre, de hidd el, minden rendben lesz! Tényleg próbálj nem aggódni, sokat pihenni, sokat szoptatni, és akkor lesz elég tejed! Még akkor is, ha elapadna abból a mellből (ami EGYÁLTALÁN NEM VALÓSZÍNŰ, csak mint legrosszabb esetet említem), egy mellből is lehet szoptatni! Semmi nincs veszve!

Anyukáddal kapcsolatban sajnos nem tudsz most mit tenni, engedd el, ne görcsölj, neked most más a feladatod. És biztos vele is minden rendben lesz!


Panndi:

Előfordulhat, hogy a menzeszed. Ha aggódsz, hívd fel a szülészorvosodat, hogy mit gondol.

Réka
pszichológus, dúla, szülésfelkészítő oktató

http://szuleselmeny.wordpress.com
http://tejmentes.blogspot.com
mreka
 
 


pinginek hatalmas gratula Nóri babához:)

panndi vérzésem nekem annyira nem volt vészes de még a múlthéten is volt, hogy napi 1-2 alkalommal jobban jött, bár db-os nem volt, nekem doki csinált szülés után egy kaparást :), most meg már csak olyan sárgás valami jön nem sok :)

Böbi nekem egyetlen méhösszehúzódásom sem volt, nem is görcsöltem egyáltalán szülés után és azóta sem, Éduánál pedig még vagy 2 hétig szopik alatt igencsak görcsöltem :)

homeos bogyót lehet én is kipróbálom most még teázok :)

kutyafüle minél többször próbálj fejni ha nem jön belőle akkor is az inger beindítja és lazíts közben és jobb ha ott van melletted Riki erőt ad, hogy neki csinálod :), mindig azzal a cicivel kezdj és utána add a másikat neki szopinál, egyébként nekem 3 hónapos volt Édua mikor a bal mellemben elapadt a tejcsi, nem szerette, túl lassan és kevés jött belőle ezért elhagyagolódott és nem termelt már annyit, de egy cicivel is lehet szoptatni :)

Most hogy fejek érdekes, hogy a balból hamarabb beindul és jobban jön, igaz most talán egyformán van benne, csak az nem keményedik annyira be :), de mindig a jobbal kezdem a fejést és mikor már azt gondolnám, hogy nem jön a reflex beindítja megint :)

annyira lefáradtam volt ma boltozás és 3x játszóterezés :), meg főzés és pakolás, elég volt :)

annus szerintem lehet, csak a rugalmas azért jó, mert jó szorosra lehet kötni és így jól tartja a kis gerincét, ma már egy szál body-ban volt a kendő alatt de még így is izzadt szegénykém :(, mi lesz így nyáron?

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


mreka mire leírtam a hozzászólásomat és közreadtam most látom, hogy te is ugyanazokat írtad, most úgy tűnik téged másoltalak :)

Tiszaújvárosban lakunk és még egyetlen egy halandót sem láttam kendőzni, most a játszón is odajöttek :)
fehér holló vagyok :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok lányok!

Na megjöttem erről a zsufis napról, mostmár nincs más hátra, mint néhány rész dr. house.

Mozza, édes vagy, elküldtem Priviben a képeket! Kicsit színesebb lett az összhatás, mint a Te izlésed - és mint amire én is gondoltam - de menet közben így alakult, és nekünk nagyon tetszik!
Szerintem nagyon faszán csinálod a szopi-témát, örülj neki, hogy nem parázol valamin végre! Teljesen jól fogod fel szerintem a dolgot. Az elvágódásokkal azért vigyázz.

Panndi, nem értek hozzá, de szerintem ha holnapra nem enyhül, akkor csörgesd meg a dokidat, hogy OK-e ez így. Az semmiből sem tart!

Kutyafüle, nyugodj meg, ez a legfontosabb, nem fog semmi elakadni! Nem tudsz elmenni Rékához erre az ambulanciára.

Gyönyörűek a képek továbbra is, nagyon irigykedem. Nálam semmi. Se jósló, de nyákdugó, se leszállás... Velem megállt az idő a 32. héten... Még hízni sem híztam, tartom a 7-8 kg-ot...

Na jól van, vigyázzatok magatokra, kellemes estét.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jajj de hülye vagyok, PINGI MILLIÓ GRATULA NÓRIKÁHOZ!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


még valami talán ha nem ennék meg naponta kb fél tábla csokit én is fogyhatnék :), de ennek ellenére is laposodik a hasam :), férjem engem is kezd ölelgetni, de nagyon türelmes, már vagy a 20. héttől nem volt semmi, úgyhogy még 3 hét már nem számít :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


szofi annyira tetszik a stílusod és hozzáállásod :) (fasza csaj vagy) :), bár ez nem az én stílusom :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Hatalmas gratulációóóóóóó Pinginek és Nórikának!!!!
Sok boldogságot,jó egészséget kívánok! :D

Édesek a képek,gyönyörűek a babák!!!

Ildi,Böbi!Nehogy már elnézést kérjetek,ha többet tudtok jönni! :wink: Inkább szuper,hogy ilyen nyugodt babusaitok vannak,hogy van időtök mellettük!!! :)

Szép estét!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok

Hatalmas gratula, gyönyörű babák :lol:


Én nagyon fáradt vagyok mostanában, alig hiszem, hogy az ágyat nyomjam, de már az sem jó, mert fáj a hátam és a derekam. A kispöcsösöm, persze fészkelődik rendesen.

Ma megkívántam a paradicsomlevet, pedig nem nagyon szeretem, nagyon sokat megittam, lehet a kis Bendém kérte? Ti hogy vagytok ezzel? Nem vagytok kívánósak?
Vendég
 


Pingi, hatalmas gratula Nórihoz! Sok boldogságot!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Én is itt vagyok, csak egész nap nem voltunk itthon.

Nagy gratula Pinginek és Nórinak!!!

Visszaolvastam, de a fejem, mint a szita. :roll: Ha eszembe jut valami, jövök.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: