Új privát üzeneted érkezett!

Dóri! Ne izgulj, amit leírsz, az teljesen természetes. Vannak benne emésztetlen részek, meegtúrósodott tej. (sok ember pl. nem emészti a mákot, kukoricát, borsót stb.... ha érted mire gondolok. :roll: :roll: :roll: Ha zöldes, bűzös, véres, akkor kell szólni. Hízott már Danó? Bocs, nem a saját gépem, nem tudom részletezni, de olvaslak benneteket, és várom a saját számítógépem elkészültét :cry: :cry: :cry: :cry: A fejlett tecnika átka utolért engem is.... :lol: :lol: :lol: Persze, még így is jobb, mint a galambposta.....Látjátok lelki szemeitekkel a galambdúcot egy 10 emeletes óbudai panelház tetején???? Este testületileg gyülekeznek a lakótársak, és a gondnok szétosztja a galambokat, hihihi :wink: :wink: :wink:
bábaildi
 
 


Eszty: Nagyon aranyos vagy... :P :P Egyáltalán nem kerül erőfeszítésembe, hogy jól érezzék magukat a fiacskáim.. 8) arról nem is beszélve, hogy én (és az apjuk is) legalább annyira élvezem az ilyen kiruccanásokat mint a manóim.. :wink: akkor érzem igazán jól magam, ha boldognak látom Őket.. :lol: ezekből az "élményekből" töltődöm fel igazán..8) de igazából mindegy, hogy hol vagyunk a Margitszigeten,
vagy csak simán a határban, a lényeg, hogy együtt legyünk
és játszhassunk, bolondozhassunk.. 8) :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Bábaildi: nagyon csípem a humorod!!! :P :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 

 
 

Köszönöm, Bábaildi a választ! Azóta megmértem a hőjét, normális. Picit megnyugodtam. Ha nincs sok különbség a kórházi és az itthoni mérleg között, akkor már fél kilót hízott... :shock:

Nitácska, remélem, nem lesz több ilyen rosszullét!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


ildi milyen kis humoros vagy!!!!! :) :) :) :)
dori abban én is bízom hogy nem lesz több ilyen...... :wink: :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Na, akkor leírom a szülésem történetét. Talán mostanra néhány dolgot elfelejtettem… Aztán felteszem ide.
Vendég
 


Nem szeretném, ha olyan valaki olvasná a szülést, aki nem szeretné olvasni. Úgyhogy most kitöröltem. De ha vkit érdekel az itteniek közül, el tudom küldeni E-mailben.

Üdv nektek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.14 22:44-kor.
Vendég
 


Dóri: kíváncsian várom.. :wink: 8)

addig is hoztam pár képet ma délelőttről.. 8)

Kép

a nagy fiúk.. :P :P

Kép

Borisz a játszótárs.. :P :P

Kép

kis kertész.. :P :P

Kép

valami nagyon érdekesre bukkantam.. :P :P

Kép

na gyere megsimizlek.. :P :P

Kép

sétálunk, sétálunk... :P :P (a házunk előtti parkban vagyunk..)

Nem tudom nálatok mi újság, de valami front lehet, mert Ákos nagyon nyűgös.. :? bár szerintem nála a fogacskák is bekavarnak.. Matyi is elég szélsőséges, és hát rólam inkább ne is beszéljünk.. :?
valahol elhagytam a türelmemet.. :? azért próbálok mély
levegőket venni és nyugodt maradni, de korán reggel így is sikerült Matyival összevesznem.. :? de már kibékültünk.. :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Bábaildi humora fergeteges! :lol: :lol: :lol:

Morca: nem is úgy gondoltam, hogy ez neked erőlködéssel megy csak, de biztosan sokszor kell sok erő hozzá, ezt magamból kiindulva is tudom. De tényleg megéri, ahogy te is mondod! :wink:

Nitacska: oksa, majd keressük egymást valahogy, jelezd, ha kint leszel. A mobilszámom megvan neked is, de ha nem: 06-20-344-4410.

Dóri: Húú, nem semmi élményed volt akkor. Nem elég a baba miatti aggódás, még ilyen pofátlan beszólásokat is el kellett viselned! Még jó, hogy volt pár jó arc is körülötted! Bábaildinek igaza van, hogy érdemes megírni az ilyeneket az igazgatónak, mert csak így juthat visszajelzésekhez, pozitívhoz és negatívhoz is egyaránt!
Kíváncsi vagyok, lesz-e erre valami válasz, vagy csak nyomnak egy standard "elnézésüket kérjük munkatársunk nem megfelelő viselkedéséért"- levelet, vagy még azt se. Na, majd kiderül.
A lényeg, hogy Danó ilyen ügyes, nagy és erős! Csak így tovább, és csak magatokkal foglalkozz, mert az ilyen emberekkel nem érdemes!
Alulfizetettek, és emiatt ennyi is a kedvük a munkához. Szomorú a magyar egészségügy helyzete.

Puszi mindenkinek!
Én ma elég nyomott vagyok, aludtam délelőtt is, de most is, mintha fejbe lennék ütve. Ma pihi-napot tartok.

Pusssz,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Morca:

Nagggyon jók a képek!!!!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Dóri:húúú, hát ez nagyon durva.. :(
felháborító, hogy az amúgy is kiszolgáltatott helyzetben lévő
embert szándékosan meg is alázzák.. :evil: szerintem is írd meg azt a levelet.. :roll: nagyon sajnálom, hogy nem úgy sikerült a szülésed, ahogy vártad, de Danó kárpótol minden elszenvedett rosszért.. :wink: :lol: meg hát, ahogy látom, erős csaj vagy ez az egész dolog nem téged minősített, hanem azoknak az embereknek a szegénységi
bizonyítványa..:roll: amúgy mindig ilyen türelmes vagy??

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: még valami..

Ákosnak is volt ilyen vesemedence tágulata.. :roll: vagy valami hasonló.. :roll: a legutóbbi kontrollon már kisebb volt.. 8) nem is kell többdzör mennünk.. :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


többdzör=többször

Kép

Kép
morca
 
 


Elég türelmes fajta vagyok... :)

Remélem, mindenkinek szép lesz ez a nap! Mi ki akartunk menni, de sajnos nem túl szép az idő... :roll:
Vendég
 


A levélírást meg még meglátjuk...
Vendég
 


dori nem semmi milyen bunkók voltak veled....mi a f@sz közük van hozzá hogy duci vagy......én leüvöltötem volna az tuti........az a dolga hogy el lásson nem pedig kritizáljon!!!!!!!!!
de az a lényeg hogy most már jol vagytok picivel együtt!!!!!!!!
a levelet ne hagyd annyiba!!!!!!írd meg!!!!!!!!!!!!!!felháboritó hogy lehet így viselkedni!!!!!!!!!
morca tüneményesek a gyerekek!!!!!!!!!!
eszti megvan a számod!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!


Morca: ezek a fagyosszentek jól bekavartak az időbe és a frontokba, nálunk is állt a bál, türelmem semmi! :cry:
Remélem, ma már jobb lesz, de még Bonifác van! :?

Ma egész nap úton leszek Töpivel: bemegyünk a melóhelyre, miután szomszéd kislányt beadtuk az oviba, aztán posta, esküvői lufik átvétele, haza mamához, és utána tanítás. Majd este érek csak haza.

Mindenki vigyázzon magára!!!

Puszi nektek!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Mi megyünk szemészetre Danóval a koraszülöttség miatt. Remélem, minden rendben lesz.
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Kedves Dóri..........
Őszintén sajnálom, ami Veled-Veletek történt, sajnos erre nincs mentség, hogy valakivel ilyen kiszolgáltatott helyzetben így bánjanak........ Teljesen átéreztem amit írtál és nagyon próbáltam visszaemlékezni az én műtétemre, de teljesen máshogy működött mindent, kivéve az altatóorvost......... bár ennyire bunkó nem volt, csak kicsit ideges és türelmetlen.....
Szóval akkor én is leírnám, ha nem bánjátok.......
Mint tudjátok, vagy nem én 1 héttel hamarabb bekerűltem a kórházba, mert el kezdett görcsölni a hasam (37-38 h ét) Ildi tanácsára, bementem egy CTG-re, kértem a doktorom aszisztensnőjét (szülésznő Ő is) hogy intézzen nekem CTG-t, mert vlami nincs rendben. 9:30-ra be is értünk, megnézték a CTG-t, de Zita megkérdezte, ha faros a baba és már szinte a 38. hétben vagyok miért nem csinálják már meg a császárt, csak szenvedünk mindketten. Szóval felvettek a szülőszobára megvizsgáltak és közölték, hogy teljesen zárt a méhszáj, szó sem lehet császárról, és egyébként is, azért mert faros a baba (97-es BPD) még simán meg lehet szűlni, szóval konzíliumot tartanak és a Tanár Úr majd eldönti hogy lehet-e műteni, vagy sem......
Addigra a görcseim kezdtek megszűnőbe lenni, rajtam urrá lett az idegeskedés, közben megérkezett az én orvosom is majd jött a nagy hír, szó sem lehet császárról, csak abban az esetben, ha rendszeresek lesznek a fájásaim, vagy elfolyik a magzatvíz, különben nem engedélyezik. (tudom, hogy a babának a legjobb a pocakban a terhesség végéig) De nekem sajnos a josló fájásaim már a 34-35. héttől elkezdődtek..... a császáros szülést pedig már rég megbeszéltük a dokimmal, hogy csakis ez jöhet szóba, hisz én nagyon pici vagyok (152 cm) a baba pedig hozzám képest aránylag nagy:):) (3700 g, 50 cm) No szóval reggeltől est 20 óráig feküdtem a szülőszobában, majd este az ügyeletes doki mondta, ha akarok hazamegyek, ha akarok akkor befekszek a terhespatológiára. Én az utóbbit választottam. (így utólag életem legjobb döntése volt, de ezt már tudjátok hogy miért, isteni volt az az 1 hét) Ja nem beszélve arról, hogy akkor nem is találkoztam volna Morcával:):):):) Szóval pont 1 héttel később megindultak a rendszeres fájásaim, felsétáltunk a szülésznővel a szülőszobára, megvizsgáltak, mondták hogy igen elkezdődött 1 újnyira kitágultam már (eddig tök zárt voltam) aztán megérkezett a dokim, kiderűlt, nincs műtő. Ő elintézte gyorsan hogy legyen, kicsit hazudott...... azt mondta a gyerek szívhangja romlott sos műtét. Ez nem volt igaz, de kegyeshazugság......... (mondta a szülésznő) Mint utóbb kiderűlt nagy mázli volt, hisz kétszer volt a nyakára tekeredve a kzs. Nos megkaptam a katétert, az infúziót, apától elköszöntem jött a műtősfiú. Hát az én hátam is teljesen fedetlen volt, de diszkrétan megfogta a műtősfiú hátul és összefogta, mondta ne foglalkozzak vele, segít, csak menjünk. Aztán segített felűlni az ágyra, még nem vették le a hálóinget, de majd megfagytam. A műtősasziszten hölgy nagyon aranyos volt, odajött és simogatta a vállal, meg a fejem is:):):) Kicsit sokan voltunk bent aznap reggel, nem is étudom hányan, de oktatás folyt....... én voltam az alany..... eleve az én dokim segítséget kért egy nőgyógyász kollégájától, mondván neki nagoyn kell sietni, mert 8 órától rendelése van az onkológián, szóval +1 dokival többen voltunk. Egyedűl a műtősaszisztens volt hölgy, a többi pasi. Az altató doki 6x szúrt meg, és mondta, hogy képtelenség normálisan megszúrni és próbáljak meg összegömbölyödni mint egy cica, mondtam, hogy én próbálom folyamatosan, de nem ment a hasamtól, aztéán végső elkeseredésemben úgy összenyomtam Kristófot, hogy nagyon megijedtem, nehogy valami baja legyen, hisz a feje ott volt a bordám alatt....... szóval tényleg mindenki aranyos volt, csak az altatódoki volt némileg ingerűlt....... ami bevallom, rosszúl esett egy kicsit..... így utólag is..... de mint írtaam én is és Dóri is, nagyon ki vagyunk szolgáltatva....... De remélem az évek múlásával az a pár perc rossz emlék, már csak tényleg emlék lesz egyszer. Bármikor újra vállalnék egy másik műtétet:):):):) Remélem Dóri egyszer majd Te is így fogod érezni:):):)
Bocsánat, hogy túl hosszú lettem:(
bluebox
 
 


Ja, és az még lemaradt, hogy szerintem is próbáld megírni azt a levelet, különben egy életre bánni fogod, hogy nem tetted meg. Talán ezzel segíteni tudsz jópár emberen, hogy ne érje Őket hasonló megaláztatás mint ami Téged ért.
bluebox
 
 


És akkor néhány kép rólunk:)

Kristófom magyaráz....
Kép

Kristóf pipa...
Kép

És persze vigyorog
Kép
bluebox
 
 


egyre szebb pasi kristóf is!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönöm Nitacska:)
bluebox
 
 


amugy hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Köszönjük kérdésed, jól vagyunk. Végre, már kezd kibújni a második fogacskánk is:) Kicsit késő érő típus:):):):) Már sokat próbálkozik egyedűl járogatni, de inkább mindig a biztos tuti kapaszkodós járást válassza:):):) Beszélni még nem igazán akar, de egész nap szint be sem áll a kicsi szája:):):) Mostanság nem híztunk semmit, fél centit nőttünk:):) Nyugodtan tellnek a napjaink. Ami az éjszakákat illeti, hát azok elég zűrösre sikerednek mostanság, szerintem elértünk ismét egy fejlődési szakaszt, nem győzi kipihenni az új dolgokat:):):):)
Remélem Neked boldogságosan telnek a pocakos napjaid:):):):)
bluebox
 
 


Sziasztok!!

Dóri: majd gyere meséld el, mi volt Danival a szemészeten!! :)

Bluebox: örülök, hogy "látlak".. :P :P húú, Kristóf már igazi
férfi, továbbra is nagyon cuki.. :P :P most tudatosodott bennem, hogy már egy év eltelt azóta, hogy találkoztunk a terhespatológián.. :shock: :shock: ijesztő, hogy milyen gyorsan megy az idő.. 8) jó lenne még egyszer ott összefutni "új baba" ügyben.. :P :P :P

Nitacska, Eszty: jöttök május végén a nemzeti vágtára??? mi biztos, hogy ott leszünk.. :P :P ja, és persze Anhel, esetleg ti jöttök?? :wink:

Képzeljétek Ákos már teljesen önállóan megy.. :P :P kinéz magának egy egy célpontot és addig ügyeskedik, míg odatotyog.. :lol: :lol: közben meg nagyokat sikongat örömében.. :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nagyon helyes Kristóf!

AZ az igazság, hogy max. mások miatt bánnám, ha nem írom meg, magam miatt nem.érdekes, én túl vagyok rajta. Ha lelkileg nem is teljesen, időbenmindenképpen! :wink: És semmiképpen nem mondom, hogy nem vállalnám még egyszer, mert még legalább 2 babát szeretnénk. :) Csak jó lenne, ha nem így zajlana... Meg szeretnék még normál szülést. Bár tudom, így már kevesebb rá az esély...

Mindenkinek szép napot!
Vendég
 


Szemészetre majd vissza kell még menni 3 hét múlva, minden rendben, amennyire jeleneleg lehet, csak még picit éretlen a szeme.
Vendég
 


Dóri: örülök, hogy mindent rendben találtak Danó szemével.. :lol: :lol:
hogy telnek a napjaitok? Van segítséged, vagy egyedül kell helyt állnod?? Samu, hogy viseli az új helyzetet??

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


morca elméletileg a hugommal megyünk ki....a nagy lovasok az ilyen eseményeket nem hagyhatják ki......... :!: :!: :!: :!:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Samu egész jól viseli, nem tudom, mi játszódik benne belül, de kívülről egész jól fest! :)

Meglátjuk majd pár hónap távlatából, hogy mi volt/van vele! :)

Jó éjt!
Vendég
 


mért vagy névtelen?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Már nem vagyok.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


:) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!

Képzeljétek, Matyi úgy döntött, hogy nem akar már pelust
hordani és egész délelőtt alsó gatyóban volt, még biciklizni is abban ment.. :P :P és, nem történt baleset... :P :P mindig szólt, ha érezte az ingert, céloztunk is rendesen, de még a nagy izgalomban nem tudott kint pisilni.. 8) de majd ez is menni fog hamar.. annyira ügyes, olyan büszke vagyok rá... :lol:
ja, és annyira nagyfiú, mert eddig mindig összebújt velem és úgy aludt el, most pedig pár percig kellett csak velem összebújni, aztán odabújt a pacijához én meg kijöhettem a szobából és szép csendben el
is aludt egyedül.. :lol: :lol: hát, tényleg nagyon büszke vagyok rá.. :P :P :P :P :P

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Nitacska: akár össze is futhatnánk a Nemzeti Vágtán.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!


Nitacska: akkor majd keressük egymást jövő vasárnap.

Bluebox: érdekes dolog ez, mert régen engem is paráztattak ezzel, hogy kicsi vagyok, és biztosan nem fog menni a szülés normálisan. Én is ekkora vagyok, mint te! :lol: Aztán kiderült, hogy ennek semmi köze a dolgokhoz, csak akkor, ha a belső átmérők is kicsik. Nekem szerencsém volt, mert bent minden okés volt, elég nagy, és így Orsi 3750 gr-mal és 54 cm-rel természetes úton, minden nehézség nélkül megszületett. De ha nem ment volna, én sem kockáztattam volna, ahogy neked is igazad volt. Az aneszteziológus pedig akkor tényleg béna, mert az EDA bekötése már rutin szúrás, nem tudom, mit szenved vele ennyit! Nálad aztán végképp nem foghatja semmire sem, de amúgy még a plussz kilók sem kellene, hogy befolyásolják a bekötését egy valóban jó dokinak. Bénák! :-)
Kristóf olyan szép! Annyira karakteres férfiarca van, hogy hihetetlen! Nagy szívtipró lesz belőle!!! :P
Nagyon szépen fejlődik! Nem kell semmit elkapkodni! Legalább jó erősek lesznek a csontjai és izmai! Gyönyörűséges!

Morca: a vágtán nem voltunk tavaly sem, valahogy kimaradt. Idén szerintem én nem merészkedek ki, nehezen viselem azt a tömeget, és nem sokat látnék a hatalmas termetemmel! :-) Orsinak biztosan nagyon tetszene, de én nem merek nekivágni.
A lovira kimegyünk jövő vasárnap az emlékverseny miatt, akkor megnézünk jópár futamot, és legalább nem lesz tömeg, mert egy átlagos vasárnap lesz. Már nagyon várom!
Kérdésedből gondolom, ti mentek ki. A tavalyi milyen volt élőben?
Ákos nagyon ügyes!!! GRATULA!!! Matyi meg aztán már tényleg nagyfiú lesz itt pikk-pakkra!!!! Le a kalappal!!!!

Ma sikerült kitakarítanom a fürdőszobát anyuéknál, már nagyon ráfért egy komplett nagytakarítás, és az edényes szekrényét is kipakoltam, kidobtam egy csomó régi szar edényt, most szép tiszta, rend van, és az van bent, ami valóban használható! :wink:
Így a nála tervezett munkálatokat sikerült is mind megcsinálnom!
Nagy megkönnyebbülés, hogy haladok szépen a cél felé! És mire jön a lurkó, egyenesben leszünk!

Puszi mindenkinek! Még délután vár rám egy uszoda-menet Orsival és egy csoporttársával. Kicsit strapás nekem már, de lassan vége a tanévnek, aztán pihenhetek.

Puszi,

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


SZÉP HÉTVÉGÉT MINDENKINEK!!!

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter
 
 


Nitacska:emlékverseny???? ha úgy alakul, hogy mi is tudunk menni, esetleg csatlakozhatnánk hozzátok jövőhét vasárnap??? Eszty, Neked is szól a kérdés..

én csak egyszer voltam a lovin, (gondolom a régin) még
gyerekkoromban.. :roll: de akkor sem a lovak futottak, hanem én.. 8) meg még pár gyerek a suliból.. 8) ott szerveztek valamilyen futóversenyt nekünk.. :roll: ahol futnunk kellett, tiszta göröngyös volt a talaj, a lovak patáitól.. :roll: szörnyű volt rajta futni.. :roll: 8) hát nem is értem el kiemelkedő helyezést.. :oops: :lol: :lol:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Akkor mindenki megy lovazni? Topik-tali lesz? :)

Mindig ledöbbenek, milyen sokmindent tud már a 2 lurkód, Morca! Kíváncsi vagyok, az enyémekkel mi lesz a helyzet! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Eszty, jó uszizást, nekem olyan nagy örömöm, hogy Orsi élvezi! :)

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


morca melyik nap mentek ti ki?
persze hogy csatlakozhattok!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


morca telszámot cseréljünk.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nitacska: még nem tudom, majd utána nézek a programoknak, 8) de leginkább vasárnap vagy hétfő lesz az esélyes.. :lol:
én megint nem tudok privit küldeni, úgyhogy kérlek küld el priviben a számodat, én pedig sms-ben válaszolok.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Dóri: benneteket is szívesen megismernélek személyesen is.. :wink:

pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Sziasztok!

Úgy láttam, a Jáhn Ferenc a topic címe :) és érdeklődnék, hogy Ti ott szültetek mindannyian? Kiknél? Tudtok valamit dr. Pechtel-ről? Van valakinek infója róla? Köszi előre is!
etelka
 
 


Szia Etelka! :P :P

Igen mi mind a Jahn Ferencben szültünk.. :wink: Én személy szerint Dr.Zeitler Miklósnál... 8) dr. Pechtel-ről sajna nincs infóm.. 8) hanyadik hétnél tartasz?

Üdv.:

Móni

Kép

Kép
morca
 
 


Én is szívesen, de mi tuti nem fogunk lovazni vasárnap... Legalábbis most még. :)

Etelka, én sem ismerem ezt az orvost.

Kép
Kép
Kép
zdori
 
 


Szia Etelka! dr Pechtel az egyik főorvosunk, de már nem nagyon vállal szülést, inkább a nőgyógyászattal foglalkozik, persze óriási rutinja van szülészetben is, ha valamiért ragaszkodsz hozzá, vagy már beszéltél is vele, jó vásárt csináltál. Ha csak keresgélsz, akkor inkább mást válassz. :wink: :wink: :wink:
Itt mindenki a délpestiben szült, vagy fog szülni :lol: :lol: :lol: Ha visszaolvasgatsz, találsz jót is rosszat is (többnyire azért jót). Jómagam pedig ott vok szülésznő, és szívesen válaszolok a kérdéseidre, de ezt megteszik a többiek is. Üdv közöttünk. :lol: :lol: :lol:
bábaildi
 
 


Sziasztok!

csak hoztam pár képet:

Kép

gyakorolunk az igazira.. :P :P

Kép

ezzel most én játszom.... :P :P

Kép

Ákos árnyékként követi Matyit.. :P :P

Kép

Ákos folyamatosan úton van.. :P :P

Kép

Matyi mint festőművész.. :P alkotás közben.. :P :P


pussz

Móni

Kép

Kép
morca
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?