Új privát üzeneted érkezett!

Orsi :D ,
egyszerűen lelkifurim lenne, ha a mi cuccainkkal mosnám. :oops: A kutya alvósát is csak úgy merem belepakolni a mosógépbe, hogy előtte 2 napig ázik a domestosban, aztán még úgy is lelkifurim van. :oops:

Till,
igazán megértelek. Én csak 1 órára laktam Pesttől, de az ingázás naponta 3 órát elvett az életemből. Túl önző vagyok ahhoz, hogy ennyit elvegyek a gyerekektől, úgyhogy mi Pesten maradtunk. Egyébként imádunk lejárni a szülőkhöz, tesómékhoz, Olivér is nagyon szeret ott lenni. Talán vmi Pest közeli település vagy külkerület?
20140901102739
 
 


Skrisz!
Teljesen igazad van!!
Bár a kombináltért 9000-et fizettem a P-ben és látod nem vagyok elégedett. Az Istenhegyin H. Krisztina sem egy mesélôs típus, elég katonás de magyarázott közben és többször is lemérte a tarkóredôt. Persze értem én, pénz beszél kutya ugat, de olyan fura volt, hogy míg velem egyeztették az adatokat egy másik kismamát már uh-oztak a szemem láttára.

Hajni :lol: én az alsónemükkel vagyok így. 90 fokos programon mosom, hát nincs egy normális darab, mert gyakorlatilag szétfôzôm ôket.

Kép
lona1
 
 


Lona :D
fertőtlenítés szempontjából mind1, hogy 60 vagy 90 fokon mosod, viszont a ruhának nem mind1. A 90 fok semmivel sem fertőtlenít jobban. Egy normál ca. 2 órás program 60 fokon abszolút csíramentesre mos.

Hajdú Krisztina nem annyira mesélős típus, szerintem nem az az alkat.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Béna "háziasszonykodásom " kezdetén én is előszeretettel mostam 90 fokon, jó csomó szétnyúlt-összement-tönkrement a cucc a megmondhatója, főleg fehérneműk. Gyorsan leszoktam róla. Most már csak elvétve mosok bármit is magas hőfokon, és csak olyat, ami kifejezetten bírja. Fehérítőzni, meg domestosozni semmit sem szoktam, nálam azt csak a WC kap takarításkor :shock: Kutyának a cuccait sem sterilizálom :)
Hajdú Kriszta kifejezetten beszédes és szórakoztató volt utolsó két alkalommal mikor voltunk, a korábbi UH-kon szófukarabb, de akkor is teljesen kielégítően elmondott mindent, csak azon túl nem "csacsogott" velünk. Ez a része engem mondjuk nem is izgat, én a szaktudása miatt mentem mindig hozzá.

Skrisz!
Még szép hogy rád hozom a frászt, tessék szépen bekarcolni magad mögém :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois :D
domestos nálam is csak a wcben :D ill. már ott sem, találtam a DMben egy klórmentes sprays fertőtlenítőt, és azóta azt használom.
Majd azért fogsz te is 60 fokon mosni megint, amikor bejönnek az igazi gyerekfoltos göncök :) de a sajátjainkat én sem mosom annyin.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lois, most boldog vagy? :wink:

Kép

skrisz72
 
 


Skrisz!
Hehehehe............naná :wink:

Orsi!

Azért 60 fokon szoktam mosni (törülközőket, konyharuhákat etc.), meg gondolom, hogy az ultrakoszos gyerekcuccokra is elkél. De amúgy makacs foltokra nekem eddig a Vanish szappan mindig bejött... :roll:
Ezt a klórmentes sprayt meg fogom nézni.

Nyulasz!
Olvastam odaát azt a fránya balesetet, remélem már megnyugodtál, és a férjed is jól van :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Na épp ezt akartam kihozni a hsz-ból, hogy H. Krisztina nem bájolgós de nem is hiányzik, hogy az legyen. A másik helyen viszont semmit nem mondtak és olyan volt mintha utálná a munkáját a szonográfus.

Orsi, ezt nem gondoltam volna. Biztos ugyanúgy csírátlanít a 60 fok? Kipróbálom. A fehérnemüknek biztos kevésbé megterhelô :D

Kép
lona1
 
 


Lois :D
vanish nekem is nagyon sok dologra jó de pl. a homoktól sárgára fogott zoknit csak a 60 fok mossa fehérre :)

Lona :D
én sem tudtam, aztán fel lettem világosítva, hogy a normál hosszú kb. 2 órás, tartósan 60 fokot tartó mosásnál a 90 fok sem baktériummentesebb.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Xandra!

Az igért képek: :oops: Azok az újabbak amelyiken rövid a haja.

Kép Fogmosás Kép anyával Kép Kép Kép Húsvét

Kép
Kép
mereszt
 
 


Orsi!
Na azt elhiszem :D

Mereszt!
Dórika gyönyörű "nagylány" lett, szépek vagytok együtt!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Mereszt, gyönyörű kislányod van! Én még nem is láttam. :D

Lois, ez a macis forgó:

Kép

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Egy gyors életjel,megvagyunk...apát motorbaleset érte,kórházban van.Agyrázkódás,válla eltört,zúzódások...mára a bal szeme iszonyatosan bedagadt,és alul-felül sötétlila,de brutálisan.Háta rettenetesen fáj,mozogni így alig bír,a válla ami eltört az nem annyira.Maga elé van kötve.Nehezen bír felülni az ágyon,így mindig használja azt a kezét amit nem szabadna,remélem nem mozdul el,mert akkor műteni kell.Én tegnap egy órára hazaugrottam,ebédelni,meg bevinni neki is az ebédet,de ezen kívül reggel fél9-től este fél8-ig benn voltam,jól ki is purcantam estére,azon a csöpp stokin ültem...Ma ügyesebben oldottuk meg,délben hazajöttem,és aludtam két órát,majd visszamentem.Hát nagyon jól esett,de egyszerűen sajnálom magára hagyni,mert így nem kell felülnie ahhoz hogy igyon egy kortyot,meg ha felül,segítek neki enni,amikor visszafekszik akkor betakarom,mert sajna azt nem tudja megoldani...szóval gyakorlok előre,fürdetés,etetés,itatás,takargatás...
Ma este csináltak mégegy mellkasröntgent,még nem tudjuk az eredményt,de sejtjük,hogy bordarepedés is lehet,és attól fáj ennyire még a levegővétel is.Holnapra kérdőjellel be van írva,hogy talán hazajöhet,de így,ahogy most van,nem hiszem.
Megyek teregetni,megállt a mosógép...még jó,hogy főznöm nem kell,anyós megcsinálja.

Bocsi,vissza nem olvastam,majd pótolom.
Vendég
 


Skrisz!
Ez valami nagyon édes, sokkal szebbek rajta a macik, mint amit én kinéztem:
Kép Kép

Nyulasz!
Remélem holnap már hazamehettek, és nem kell műteni. Azért nem kéne egész nap egy stokin ücsörögnöd :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, megnéztem a Canpol honlapját. Ezer féle forgójuk van, de nálunk alig lehet kapni néhányat. :? Én is néztem ezt a kapucnis macisat, de ilyet nem találtam használtban. Az enyémet az auxx.hu-n vettem. Hidd el, bármilyet veszel, szeretni fogja a kispasi. :lol:

Nyulaszkám, másik topikban már írtam neked. Fel a fejjel! Jobbulást!

skrisz72
 
 


Lois,az a baj,ha nem vagy ott,akkor leszarják a beteget.Reggel megkérdezték,akar-e fürdeni.(két nap után)..mondja,hogy igen.Erre bevittek neki egy lavor vizet,hogy oldja meg.Még lehajolni sem tud...Aztán bementem vele a zuhanyzóba,és segtettem neki.A gyógyszert meg leteszik mellé,de hogy esetleg inni adjanak hozzá,ááááááá,az már nem...szólt a nővérnek,segítsen felülni,a hülye meg nem fordította ki a lábát,hanem felültette úgy,aminek az lett az eredménye,hogy az ágy végén a keret alatt lógott ki a lába,kihúzni sem bírta onnan,hogy feláljon és elmenjen wc-re,a nővér meg elhúzott...amikor anyós vesetálat kért,hogy ha sikerül felköhögnie a lerakódást legyen hova köpnie,azt válaszolta a picsa,hogy vissza is lehet nyelni...és ment zsebbe lóvé az éjszakásoknak is.Mostmár csak egy nővér kap,ő annyira jófej,hozott jeget a szemére,bemasszírozta a hátába a zúzódásos krémet...szerencsére holnap is ő lesz.
...de mostmár csak két részletben leszek benn,délben hazajövök pihenni...hogy takarítani mikor fogok,gőzöm sincs.
Vendég
 


...asszem húzok aludni,mert reggel kelni kell.
Vigyázzatok magatokra!
Vendég
 


Skrisz!
Megnéztem ezt a auxx-os kínálatot, amit kinéztem, (ez a kapucnis macis-projektoros) valaki drágábban akarja elsózni, mint amennyibe az új kerül :shock:

Nyulasz!
Hát ez rémes, mekkora parasztok.... :? Megértem, hogy nem akarod otthagyni, de azért vigyázz magatokra!!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,igen sajnos ez van...azt hittem,ha adsz zsebbe,legalább picit megeröltetik magukat...vagy kevés egy műszakra 2ezer??? :evil:

Anyóst nektek is elmesélem,aki a másikban olvasta ugorja át.Eddig viszonylag nyugodt voltam,de tegnap anyós annyira kiakasztott,hogy még hajnal 1-kor sem aludtam...mindenki nyugtatott,mostmár ne aggódjak,rendbejön,szerencséje volt,nem szabad stresszelnem,nyugodjak meg...tényleg még a barátok-rokonok is úgy hívnak fel,hogy elöször engem kérdeznek,hogy jól vagyok-e,kell-e segítség,hogy bírom,...erre anyós mit mond????Jajj,én olyan ideges vagyok,miért nem csinálnak egy koponya ct-t,mennyire szar kórház,és mi van,ha,jajj,nem is mondom,de egész nap csak imádkozom,hogy ne legyen baj....na ezek után az ember ne lásson rémeket :evil:
Vendég
 


Mereszt,Dórika nagyo szép kiscsaj :D milyen kis mosolygós :D
Vendég
 


Nyulasz, anyósoktól mit várjon az ember? Ő is a saját gyerekéért aggódik, nem pedig a más gyerekéért. :evil: Tisztelet a kivételnek. Ne vedd a szívedre, nyugodj meg és tényleg próbálj vigyázni magadra, nehogy túlerőltesd magad! Apa nagyon fontos, de hát a nyúlbogyóknak nincs külső segítsége, csak rád számíthatnak. Csak ügyesen, okosan, óvatosan! Apának gyógypuszikat küldök.

Lois, :shock: van néhány hülye barom. Én egy szuper játszószőnyeget néztem, aminek valami tartóállvány van a közepén. Oda kell hason betenni a gyereket és körbe tudja magát forgatni vele. Nyert valami játék nagydíjat. Pont ugyanannyiért árulják, mint a boltba. Akkor meg minek rakja fel hirdetésbe?? A macis körforgót 4000Ft-ért vettem. :lol:

skrisz72
 
 


Nyulasz!
Nem tudom mennyit kéne adni a normális munkavégzésért, én nem vagyok az a nagy zsebbe dugdosós... de persze ilyen helyzetben sem voltam még, ahol egy szerettem ennyire ki van szolgáltatva ..... :?
Anyósra nincs ötletem, ő is gondolom nagyon megijedt és ezzel vezeti le a stresszt, hogy hülyeségeket beszél :? Ismerem ezt a paráztató típust, csak én ált. nem tudom szó nélkül hagyni :oops:

Skrisz!
Ennek 7000 az új ára, igaz?? Mintha annyiért láttam volna...hát nem tudom..... én ilyen elektromos cuccokat nem mernék használtak venni, (max. ha a használt ár az új töredéke), hisz nincs garancia, ha nem működik a cucc akkor meg verhetem a fejem a falba. De ez csak az én fóbiám :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, nem tudom mennyi az új ára, mert ezt a fajta macist nem is láttam sehol. De ez egy borzasztó egyszerű kis szerkezet, két ceruzaelemmel megy és egy zseblámpa izzóval. Úgy voltam vele, hogy nagy kárt nem tudnak csinálni benne. Nem éreztem annyira lutrinak. Mint ahogy a hintánál sem. Ha tényleg elektromos lenne, akkor kétszer is meggondolnám. Made in China. Pedig a szlovákok vagy csehek terméke a Canpol. Nézd, még ezt találtam neked:

http://bolthely.hu/babatar/id/00762_Can ... orgo_2_370

skrisz72
 
 


http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?m ... ts_id=1592

Én itt néztem, de még többre is emlékeztem :roll:
Ja, minden china... :?

Én ezt a hintát néztem ki:
Kép

De ezen még vajúdok..... mert ha a kölköm utálni fogja, akkor jól jártam.... :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Ja nagyon szép ez a lovacskás is, de amit kinéztem az pl. vetít is a falra, meg többféle zene van rajta, ha már a falat kaparnám ugyanattól a dallamtól... :roll: És 10 ezerbe kerül is, szóval szerintem ár-érték arányban jobb.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, azt gondold meg, hogy érdemes-e az ágyba vetítős sokzenélős forgót venni. Mert ugye azt szeretnénk, ha ágyba kerül, akkor aludjon. Nem vonja az nagyon el a figyelmüket az alvásról? Én inkább a bébihintára szavazok, hogy az legyen fullos. Szerintem imádni fogja. Én még nem hallottam olyan babáról, aki ne szerette volna. Nálunk a vetítős forgó szóba sem került, mert nagy szúnyoghálós baldachin van az ágy felett. Arra meg nem igazán jó vetíteni.

skrisz72
 
 


nálunk a forgó Máténak bejött, Levi le se xarta, Lili egy ideig szerette aztán semmi hatás. Nagyon gyerekfüggő.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!
Köszi lányok,apa ma sokal jobban volt,de csak holnap engedik haza.Anyóst én sem hagytam szó nélkül,mondtam neki,hogy már egész nyugodt voltam,aztán jött ezzel a hülye szöveggel,én meg aludni sem bírtam.Akkor csak pislogott,de fél óra múlva felhívott,hogy olyan hülye,nem kellett volna ilyeneket mondani,és most miattam aggódik...legalább őszintének tűnt.

Ma végre ki is takarítottam,de már előre tartok a jövő héttől,milyen átjáróház lesz itt.Annyira tapintatlanok az emberek,ha már a kórházba lusta volt beugrani,már a hazajövetel napján ideállítana...és több ilyet szereltem ma le,hogy majd később,elötte kérdezze meg,mert végre itthon tud pihenni egy kicsit.
Annak sem örül sokszor az ember,ha a kórházban átjáróház van,de vannak tök jó fejek is,öten megbeszéltek egy időpontot,bejöttek együtt,és 15 perc után tapintatosan elhúztak...ez nem fárasztó,és nem egymásnak adták a kilincset.

Na befejezem mostmár :lol:
Vendég
 


Nyulasz, jobbulást kívánok Apának. (Hogyhogy ilyen gyorsan hazaengedik?)

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Babim, kell az ágy.... :evil:

Nyulasz, boldog hazatérést apának mára! Vigyázzatok egymásra! Mindenkit küldj el a fenébe, csak az jöjjön, aki segíteni is tud/akar. Nyúlbogyók rendben vannak?

Orsi, és milyen hatással van a babákra a forgó? Nyugtatja őket, vagy inkább játszanak vele?

skrisz72
 
 


Sziasztok!

Vetítős forgó: Nekünk olyan macis volt, mint amit Lois feltett (fisher), de úgy zabálja az elemet, hogy hetente vehetsz másikat, és igazán a babát se köti le a sötétben. A sima egyszerű felhúzós forgó szerintem jobb.

Elemes, mindent tudó hinta: Nekünk ez se jött be, csak simán csücsülésre sokáig használtuk, de hintázásra nem, Dóri nem szerette. Unokatesónak átadtuk, ő se szerette. Szóval van olyan baba, aki nem csípi. Persze tudok olyanról is, aki meg imádja az elemes hintát. Pihenőszék a legjobb.

Krisz,
Mi az éjszakai visszaaltatáshoz használtuk a forgó zenéjét, sokszor segített.
Vendég
 


Jó reggelt!

Szandra! Boldog névnapot kívánok!

Nyulasz! Sajnálom a férjedet. :(
Meséltem Lacának az esetet.

Táviratilag:
Forgó: nekünk nem volt. Még Panda mondta, hogy felesleges.
Felhúzhatós kütyü: na, az volt, de legalább 2 méteres zsinórral kellene gyártani, mert ha lejárt a zene, kezdődött a balhé.
Hát, elraktam...
Hinta: O. imádja. Elücsörög benne, nézelődik. :)

Örülök, hogy mindenki jól van.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


skrisz72 írta:
Orsi, és milyen hatással van a babákra a forgó? Nyugtatja őket, vagy inkább játszanak vele?

Máté nézegette, játszani nem tudnak vele, mert nem érik el, ha meg már elérik le kell szedni, mert rángatják és azzal tönkremegy a motorja.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Megjöttem dokkertől, minden rendben. Méhszáj zárt, Eszter irányban fekszik. Doki megdícsért, hogy szépen tartottam a diétát. Viszont nem hordhatom túl a kisasszonyt, mert a dokim 3 hét szabira megy augusztus 1-től. Úgyhogy július végén ki kell űznöm a kis boszorkányt. :lol: A leleteim alapján nem írt fel vasat a doki, azt mondta a Femibiont cseréljem Elevitre. Úgy lesz, ámen.

És amúgy hol vagytok kismamik? Lustiztok az árnyékban?

skrisz72
 
 


Mereszt :P
Gyönyörű nagylányotok van!!!

Lois :P
Hinta nekünk mind2 gyereknél bejött... de tényleg van, akinek a gyerekei egyáltalán nem csípik... Enyémek a forgókat is imádják...

Orsi :P
Hogy hívják azt a klórmentes fertőtlenítőt? Ha gyerek felnyalja, ártalmatlan?

Hanna :P
Köszönöm!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Szandra!
Én LOC-t szoktam használni az olyan helyekre, ahol sanszos, hogy a gyerek nyalakszik. Balu már "nagy", de szerintem láttad mikre képes... :wink:
vovanda
 
 


Én is jelen.......
Húúú, ma annyira szőke voltam, hogy übervérciki el is mondani... :oops: Elmentem vizsgázni, és annyira a topon voltam, hogy egyszerűen nem találtam meg........eeeeeelveszett.... :oops: Szóval bumliztam értem 120 km-t, szétvágott az ideg, aztán lenyugodtam és vásárlásba fojtottam szőkeségem :roll:

Na sokkal okosabb nem lettem forgó-, és hinta-ügyileg, majd még alszom rá párat :roll:

Ja ezeket lőttem ma:
Kép

Ez meg az egyik ágyneműnk (Skrisznek ígértem, fénykép tök béna lett, de lusta voltam újra csinálni és mert mire rájöttem már elpakoltam...nem cikizni!!!! :) ) , van egy ugyanilyen kékben is:
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!
Kissé aggódom, hátha valaki megnyugtat.

Eddig mindig reggel, napközben mérem a cukromat, este nem igazán. Múlt hét csütörtökön egyedül voltam éjszaka és vacsi után kíváncsiságból megmértem a cukrom, 8.9 lett. Csak néztem, mert sose volt még ilyen. Párommal aztán abban maradtunk, biztos izguiltam, hogy egyedül alszom. Azóta napjában többször mérem, és nem tudom hogy lehet, hogy este párszor nem ment hét alá az érték. Ma pl. 7.8 volt, amit nem nagyon értek. Egy kifit ettem két szelet szalámival és 2dl tejet. :( Hallottatok már ilyet, hogy este magasabb a cukor? Nagyon aggódom, hogy mi lesz így a jövő heti terheléses cukorvizsgálaton.

:oops: Bocsi, hogy csak magamról, de nincs türelmem egyszerűen itt ülni, csak gondoltam, hátha írtok valami okosat.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Kat!
Én sem értem, pedig elvileg este jobban bontja a cukrot az inzulin..... :shock: Ez a 120 perces??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


nem egy órás!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Lehet, hogy idegesség, érzem, hogy feszült vagyok. :? Van valami nyugtatóféleség kismamiknak?

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Kat, én ehhez nem értek. :oops:

Lois, annyira jót röhögtem, még a páromnak is felolvastam. :lol: Nagyon szép ruhákat vettél. Édes a macis ágynemű is. Majd még én is fényképezgetek. Ágyneműt még nem vettem. Azt majd a jövő hónapban. Csak most vacilálok a fehér és a barna kockás között. :lol:

skrisz72
 
 


Lois!
Forgó: kiböki iccaka a szemed, ha óvatlanul hajolsz a kiságy fölé.... :lol:

Hinta: szerintem azt minden baba szereti.

Kat!
Cukorhoz nem értek ... :(
vovanda
 
 


Vanda!:D
Hűűűű, erre még nem is gondoltam...de ezt úgy írtad mintha ismernél... :roll: No igen, aki engem ismer, az tudja, hogy ez a lehetőség nálam igenis potenciális veszélyforrás... :oops:

Kat!
Szerintem a 7.8, 1 órásnak azért annyira nem gáz, ha a 120-as lemegy 7 alá, akkor okés...egy órásat ne mérjél szerintem azzal csak feleslegesen paráztatod magad.

Skrisz!
Igen, szegény kölök ha kibújik azt hiszi majd, hogy csak mackók élnek a földön, annyira macifun vagyok :roll: Találtál madeirás ágyneműt?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, igen, ágyneműt találtam. Csak az a baj, hogy találtam egy másikat is, ami nagyon tetszik. Most nem tudok dönteni. :oops: Ha jól olvastam te kettőt vettél?

skrisz72
 
 


Lois!
Köszi, nagyon édes aranyos vagy, hogy nyugtatsz! :)

Skrisz!
Nekem is azt mondták két ágynemű kell, de inkább három a tökéletes.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Halihó!

Nyulasz! Banyek...Jól vagytok már, ugye? Nagyon vigyázzatok egymásra!
Till! a studió neve: Mandala jóga
Mereszt!Dórika, csodaédes, !Milyen nagylány már :shock:
Forgó-Marci szereti, de csak ha hang nélkül pörög, ha bekapcsolom a hangot, sírni kezd... Hintánk még nekünk sincs, viszont ugyanazt néztem ki, mint Te, Lois :) Jah, csini rucik!A békásat hol lőtted? Olyan nekem is kell!!!
Katerina! Van, igen, homeós bogyó-pulsatilla, de inkább a terhesség utolsó harmadában ajánlják... Magnéziumot szedsz?
Krisz!Gratula a 30. héthez! :D

Gratulálok az új Táblalakóknak! :D

Mutizok képet a Lurkóról:

Kép

Cupp Mindenkinek! :)

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


Skrisz!
Igen vettem egy ugyanilyen macisat kékben is, szerintem tök normális áron. Nekem is hármat mondtak, de azt túlzásnak éreztem, kiegyeztem kettővel. De lepedőt vettem négyet, szerintem az kell úgyis inkább több, Ikeában van jó áron nagyon :)

Kat!
Én is nemrég voltam terhelésen, és méregettem közben is a sajátommal a cukromat, amíg le nem ketyegett a 2 óra, (itthon csak 2 órásat szoktam) és 60 percnél még igen vadakat mértem, 120-ra meg nagyon szépen lement 6.1-re :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Viktu!
Marci baba nagyon helyes pasi, tessék képet rakni méééééééééég!! :D
Ha a hintát a Brendonban akarod esetleg, akkor küldök linket ahol van sokkal (10 ezerrel) olcsóbban, mint a Brendonos :wink: A békás ruci Kengurugoldos, én Régióban vettem, de láttam a Kenguru webáruházában is forintra ugyanannyiért, meg gondolom az összes KenguruKid-ben is tartják.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Viktu, én már megcsodáltam a kisfiadat a blogon. :lol:

Kat, te most miért is vagy ideges? Mi nyomaszt?

skrisz72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: