Új privát üzeneted érkezett!

Üdv.itt,Ilyenis!
Megmondod,mi a gond a pároddal?Nálunk a szám volt kevés,amit egy herevisszérműtéttel megoldottak,de lehet,hogy van más is,majd utánajárunk( a dolgok immunológiai oka még nem lett kivizsgálva.)
Köszi a HSG-biztatást.Egyébként,Dina,fel sem merült az UH-s,mert az István kórház,ahol csinálják majd,a röntgeneset csinálja.És az az igazság,több helyen olvastam,hogy ez megbízhatóbb,és ha végül meddőségi központban kötünk ki,bárhol is,ezt fogadják el.Én nem bánom.Túlélem,csak az eredmény legyen jó.

Ilyenis,még az inszemről annyit,hogy lehet spontán ciklusban csinálni.Tehát nem kapsz tüszőserkentőket,max.tüszőrepesztőnek HCG injekciót.Igaz,így értelemszerűen kisebb az esély,hogy csak 1 tüsző van,de ha végül erre kerül a sor,mi biztosan így fogjuk csinálni,ugyanis nekem rosszindulatú emlődaganatom volt 26 éves koromban(7 éve),szóval nekem egyenesen tilos hormonokat adni.De tény,hogy jóindulatú esetén sem ajánlott(pont most mondták egy barátnőmnek,hogy nem ajánlják pl.a fogamzásgátlót a jóindulatú daganata miatt.)

Vayacon,
egyetértek,tényleg rémes folyton vizsgálatokra járkálni,már önmagában kialakít egy betegségtudatot,és minél több vizsgálatod volt,annál inkább hiszed,hogy még ezt is kell meg azt is...bele lehet dilizni,én is kezdek...nehéz megtalálni a helyes arányt.
Vendég
 


Zsó, nekem most olyan lassan telnek a napok mensiig. :cry: Neked nem?

Ráadásul ma babákkal álmodtam. :wink: Szóval az ember hiába próbálna nem foglalkozni a témával, ha más nem a tudatalatti miatt az álmunkban úgyis foglalkozunk vele.

Nekem elkezdett feszülni a cicim, persze rögtön elkezdtem reménykedni. De nem jelent semmit mert volt már, hogy mensi előtt is feszült.

No csak teljen már le az a pár nap, hogy vége legyen a bizonytalanságnak. :roll:
vayacon
 
 


Vayacon,
az utóbbi napokban csutkára hajtottam magam,nem volt időm izgulni...meg én valahogy nem számítok semmire,inkább a HSG-t várom.
Hát a cicifeszülés nekem mindig van,a magas progeszteron-prolaktin szintet jelzi.Akkor ér valamit,ha késik a mensi és a cici még mindig feszül.

Drukkolok neked nagyon,hátha! :wink: már péntek van :wink:
Vendég
 

 
 

hát már nem is feszül annyira, úgyhogy biztos a mensi miatt van. már én is kevésbé reménykedek. meglátjuk

azért én is drukkolok ám Neked :wink:
vayacon
 
 


Sziasztok!

Lilla!
Nem tudjuk, hogy legutóbb mitől lett jobb a spermakép, nem szedett a párom semmit.


Lányok!
Felesleges jeleket figyelni, mert ugye ezt is, azt is jelenthet. Csak nyugi.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


igazad van Bumi csak az ember akaratlanul is figyeli. de tényleg nem szabad lesz ami lesz ha terhes vagyok előbb utóbb úgyis kiderül meg ha nem az is :roll:
vayacon
 
 


Sziasztok!

Lilla, Zsó,
köszi a válaszokat. Nálunk a mozgékonysággal van baj. Tehát van elég, de ha jól olvasom ki a leletekből, akkor csak kb. 18 % mozog és még kevesebb az, ami gyors progresszív mozgást végez. Ezek az adatok persze ugrálnak, meg a proxeed-szedés kezdete óta nem is teszteltük őket, szóval én azt gondolom, hogy azóta már javult a helyzet, de ki tudja...


Így ez egy furcsa állapot: elvileg simán lehetek spontán terhes (HSG, hormonok mindkettőnknél oké), de a lassúság miatt nagyon kicsi a valószínűsége.

Bumi,
drukk megy Nektek is.

Ja, és köszi a spontán ciklusos inszem tippeket is. Eddig nem mertem, de most legközelebb meg fogom kérdezni. (A sebész egyébként engem is mindig kérdezgetett, hogy szedtem-e fogigátlót, és volt olyan nőgyógyászom is, aki nekem is határozottan nem javasolta. De ezt a mostanit, úgy tűnik, nem érdekli (vagy elfelejtette, hogy most is van csomóm). Jól csinálod, hogy Te a történtek után nem kérsz hormont, én is meg fogom ezt próbálni...

Vayacon,
teljesen megértelek. A ciklus 2. fele mindig sokkal nehezebb: az elején még lehet várni a termékeny napokat, lehet időzíteni, az ember úgy érzi, tehet valamit azért, hogy sikerüljön. Én ilyenkor vagyok optimistább (most még ez a szakasz van, ezért látok pozitívan:)
Aztán elmúlik ez a pár nap, már csak várni lehet, sok az idő jeleket interpretálni és nehéz normális hangulatúnak maradni. Különösen a mensi előtti utolsó napok kemények. Aztán ha ebbe a szakaszba esik, hogy valaki bejelenti, hogy terhes, az nekem pl. mindig nehezebb. A ciklus első felében (amikor még azt hiszem, ez most tuti a mi hónapunk is lesz:) ez jó hír. De a másodikban... Szóval gondolok rád most, hogy Te ezekben a nehéz napokban vagy...

Bea,
amikor olvastam a történetedet, az volt az első érzésem: MOST, EBBŐL fog sikerülni:) Nem a véletlen volt, nem az asszisztens hibájából történt , ez a Gondviselés, az élet közbeszólása volt. Gondolj arra, hogy most nem az orvos döntött, hanem az élet, az Isten, a Sors (szabadon behelyettesíthető:) és hogy akármelyikben is bízunk, az bölcsebb nála. Én megnyugtatónak találom, hogy most más lesz a protokoll - és persze szorítok nagyon.

Ü
Ilyenis
ilyenisvagyok
 
 


Nahát,Ilyenis,amit a ciklusod alatti lélekállapotokról írtál,mintha csak rólam írtál volna... :lol:
Vendég
 


Sziasztok csajok!

Ilyenis, üdv közöttünk! Bár máshol találkoznánk össze...de azért ezzel együtt is örülök, hogy itt vagy. Minél többen egymásra találunk, annál jobban erősítjük egymást.

Bumi,
nagyon érdekes ez a vizsgálat amiről írtál! Tök jó, hogy ilyen egészséges vagy! Ezt erősítsd magadban! :wink:

Beus,
hogy megy a szurizás? Remélem már minden ok és rendben mennek a dolgok.

Vayacon,
ne törd a fejed a jeleken. Úgyis kiderül minden hamarosan. Elég akkor beleélni magunkat, ha már + tesztet fogunk a kezünkben :?

...mi tegnap voltunk Fülöp dokinál. Nekem nagyon szimpi volt, a párom kissé csendesnek találta. Egészen meglepett, mert a bemutatkozásnál azt mondta, mi már találkoztunk :shock: Nem létezik, hogy emlékszik rám! Pedig tényleg találkoztunk. :D A párom friss spermaeredményén enyhén szólva meglepődött. :lol: Elmondtuk, hogy homeopata orvos segítségével értük el ezt. Nagyon megértően fogadott mindent amit elmeséltünk az elmúlt két évről. Mivel ugye nekem depresszióval végződött a lombik, ezért megadta egy pszichológus elérhetőséget is. Azt mondta, a mi esetünkben most ismeretlen eredetű a meddőség oka és nem kizárt, hogy pszichés oka van csupán. Abban egyeztünk meg, hogy egy teljes kiviszgálásba kezdünk nálam. A hormonos vérvételeket nekem sem egy ciklusban fogják csinálni, 21. napival kezdünk. Azt mondta, ez így rendben van. Lesz átjárhatósági is. Nem kérdeztem melyik változat, de szerintem UH-os, mert előzőleg is az volt. Itt azt csinálják. A továbbiakról azt mondta, majd az eredmények után beszéljünk. Elmonduk, hogy nálunk lombik kizárt az előzmények miatt. Ezt sem kérdőjelezte meg és nem nézett hülének :lol: A spontán ciklusos inszemre azt mondta, akkor inkább azt szokta javasolni, hogy jobb a természetes út :lol: Szerencsésebb a normál inszem, nagyobb az esély.
Ami a lényeg, 6 hét alatt az egész cucc kész lesz :D Tehát júni végére már tudjuk hogyan tovább! :D nagyon bizakodó vagyok és a pszichomókusra is kíváncsi :D Hátha tényleg az is elég a sikerhez :wink:

T
tapedli
 
 


Tapedli,
tök jókat írtál,haladnak a dolgok!Milyen jó memóriája van enek a Fülöpnek!
Azért aki nem hormonozhat,de nem jó a férje spermaképe,el tudom képzelni,hogy spontán ciklusos inszem esetén mégiscsak nagyobb az esélye...józan ésszel végiggondolva :roll: persze én nem értek hozzá...
Vendég
 


Tapedli Fülöp doki szerintem megjegyzi a pácienseket sőt nekem volt már hogy előre köszönt. Tök szimpatikus tulajdonság szerintem. Tényleg nem bőbeszédű típus, de valahol ez szerintem jó is, mert lehet tőle kérdezni, hagy szóhoz jutni. És azért ha rákérdezel valamire részletesen elmond mindent.

Nem vállalnál már be semmiképpen lombikot? Lehet hogy a pszichológus tudna azon segíteni hogy ne legyél depressziós miatta nem? Illetve biztos más gyógyszereket kapnál bár én ehhez nem értek.

Mindenesetre örülök hogy nálatok is elindult valami. Mikor mész hormonvizsgálatra?

Ilyenis, hát engem is hasonlóan irányítanak a hormonok. De most már úgy érzem kibírom ezt a pár napot. :wink: Zsó már nincs sok hátra a bizonytalan napokból. :lol:
vayacon
 
 


Jóóó reggelet!
:D

Zsó,
persze gondolom ha nem lehet hormonozni talán segíti a folyamatokat az inszem spontán hónapban is. De az volt a válaszsa, hogy mivel 10 perc alatt a kisfickók fenn vannak a méhben, így igazán emiatt nincs értelme. Biztosan meszemenő a következtetésem, de valahogy az jött le amikor erről beszélt, hogy ez az összeférhetetlenségi dolog fel sem merül benne. Hallottam már több nőgyógyászt, aki eleve leveti ezt az okot. Talán ő is. Még azt mondta, hogy a gyógyszeres előkészítés mindössze 10% megterhelés a lombikhoz viszonyítva, és azért fontos, mert ezzel programozni/időzíteni lehet a folyamatot. Spontán ciklusban kevésbé. Hát passz! Nem tom hol az igazság :D

Vayacon,
a lombik lehetőségét azért is kizárjuk, mert inkább arra felé szertném a tudatom terelni, hogy "megy ez nekünk" :D Ha egy külső segítségre hagyatkozva keresnénk mindenáron a megoldást valahogy olyan lenne (nekem/nekünk) mintha elhinnénk, hogy nekünk önállóan nem megy. Mivel annyira kikattantam utána, nem tudnám úgy beadni a szurikat, hogy ne állandóan a következmények miatt parázzak. És persze azt is végigcsináltam, amikor hónapok alatt a természetgyógyász homeós szerekkel "megtanította" ismét jól működni a szervezetem. Ennek tükrében is nehezebb lenne "elengedni" magam. De ebben az a jó, hogy másokban teljesen másként zajlik ez az egész. Észre se vesz semmi ilyesmit és pikk-apkk sikeresek is lesznek :D Aztán persze lehet, hogy majd a pszichomókus után egész másként beszélek majd :D

Most akkor melyikőtöknél mikor is derül ki pontosan, hogy babás? :lol:

T
tapedli
 
 


Sziasztok!

Tapi!
Egy kis rásegítés nem árt az inszemkor, lehet csak clostit fogsz szedni, elvileg attól is lehet több petikéd. Nem is gondoltam, hogy valakit ennyire megvisel a lombik. Nekem semmi bajom tőle, kicsit pattanásos vagyok, meg egy kicsit talán hisztisebb, legalábbis az első után így volt. Most nem vagyok hisztis sem, csak pattanásos. :)
Mondjuk nekem az ilyen mesterséges módszereknél mindig az jár az eszemben, hogy igenis büszke vagyok arra, hogy én tényleg mindent megteszek a babáért.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ilyenis!
Szerintem várjatok még 1-2 ciklust, hagy hasson a vitamin a párodnál, és ne is kellejen semmilyen segítség a babához!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Vayacon!
Hol tartasz ciklusügyileg?

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bumi,
ezt a büszkeség dolgot én is éreztem utána :) Beteg nem is rögtön lettem, hanem úgy 3 hét után kezdődött. De igazából ez már nem izgat, elmúlt és jól vagyok :D
tapedli
 
 


Tapedli,
én úgy gondoltam a spontán ciklust,hogy nem stimulálnak,tehát csak 1 tüsző reped meg,viszont ha UH-val követik a peteérést,a megfelelő időben beadják a HCG-t és így lehet időzíteni a tüszőérést.Szerintem a HCG nem veszélyes,csak az ösztrogén meg a progeszteron de főleg az ösztrogén.
Érdekelne ez az összeférhetetlenség-dolog.Ezek szerint ilyen nem is létezik?

Bumi,
azért a pihi mellet odafigyelsz,hogy jókor legyetek együtt?

Vayacon,
hétfőt írtál,ugye?Én is kb.akkorra várom,de az is lehet,hogy már holnap megjön.
Vendég
 


Sziasztok!Nem volt jó a gépünk nem tudtam jönni már 2 nap! :( Nincs időm visszolvasni. :( Kösz mindenkinek,már profin mennek a szurik,boldogultam velük. :) Majd hétfőn irok mi volt Tapolcán!
Szép hétvégét!
horváth beáta
 
 


Sziasztok!

Nekem hétfőn kéne (nem) megjönnie, de az is lehet, hogy késni fog. Műtét után 4 napot késett szóval nem tudom helyreállt már-e a szervezetem.

Tapi megértelek hogy nem akarod a lombikot ilyen rossz élmény után. De szerintem nem is lesz rá szükségetek. :wink:

Kíváncsi vagyok mi lesz a pszichológusnál, majd mesélj (persze a publikus dolgokat). Már én is gondoltam rá, hogy ha még nagyon sokáig nem jön össze (ami persze nem igy lesz remélem) akkor lehet mi is elmegyünk.

Bea, ügyi vagy, mennek a drukkok! 8)
vayacon
 
 


Bea,
hajrá és várunk a hírekkel!

Vayacon,
távozz tőlünk,mensi!

Tapedli,
igaz is,miért is kéne lombik,mikor minden oké már? :wink:
Vendég
 


Zsó, Vayacon!
Kezem-lábam csuriban értetek! Minden mensi monnyon le! Legalább 9 hónapra :wink:
tapedli
 
 


Tapedli,
köszi szépen!Az a baj,hogy eddig amilyen "sztoikus"nyugalommal álltam a dologhoz,most olyannyira izgulok!Fene egye meg!

Voltam misén,megint jót bőgtem...jövő vasárnap lesz az egyik keresztfiam kisöccsének a keresztelője.7 hónapos.Attól félek,végig fogom bőgni az egészet,pedig nem akarom ezzel "szórakoztatni" a családomat!
Vendég
 


Zsó,

ne aggódj a könnyeid miatt! Szerintem ha a családod tudja, mi a szíved vágya (és biztosan tudja) megértik majd ha elpityeredsz. Egy keresztelő pedig egyébként is nagyon megindító esemény...biztosan más is fog könyezni. :? Semmit se szégyelj ami emberi. A helyzet pedig amibe kerültük nem a mi hibánkból van így, ezért pláne nem kell szégyenkeznünk.
Valahol nemrég olvastam, hogy az egy nagyon jó taktika, ha mindig arra koncentrálsz amiben éppen vagy. Pl. ha mosogatsz, csak arra és közben nem járatod a gondolataid a gondjaidon. Így a keresztelő esetében koncentrálj a szép pillanatra, a gyönyörű kisbabára, akire olyan jó rápillantani. De ne engedd feltolulni a saját gondjaid magadban :wink:
tapedli
 
 


Zsó megértelek ma reggel én is voltam templomba, és vagy öt kisbabát megkereszteltek, nagyon édesek voltak. Hát mit mondjak én is elérzékenyültem. Még szerencse hogy nem tudtam magammal annyira foglalkozni mert a keresztfiamat altattam. :wink: Teljesen érthető, hogy néha elszontyolodunk ne érezd emiatt kényelmetlenül magad.

Hogy állsz? Ugye nem jött még Piri? Ne is jöjjön még egy jó darabig, minimum 9 hónapig! Nekem még semmi pecsételő vérzés sem, ami legutoljára 2 nappal előtte volt (műtét előtt 4-5 nappal). Fú, de lassan telnek a napok. :evil:
vayacon
 
 


Lányok,
köszi a megértést,olyan jókat írtatok!Hiába,ezt igazán az érzi át,aki hasonló cipőben jár...

Vayacon,még nem jött meg.De holnap vagy kedden még bőven megteheti.Hát,bizakodjunk,amíg így van :roll:
Vendég
 


Jó reggelt!

Nem bírtam idegekkel,teszteltem egyet.Persze negatív.Úgyhogy jövő csütörtökön irány a HSG. :(

Vayacon,benned még bízom! :wink:
Vendég
 


Sziasztok, Zsó azért még ne add fel amíg nem jön meg. Az első nap még nem biztos hogy kimutatja.

Én még nem merek tesztelni, mert lehet, hogy a műtét kavar be még mindig, és azért késik. :? Elhatároztam, hogy csütörtökön tesztelek, ha még mindig semmi.

Azért szorítsatok légyszi, hátha.
vayacon
 
 


Zsó!
Sajnálom. Hajrá hsg! Bizti ez hozza majd meg a sikert!


Vayacon!
neked mennek a drukkok tovább!

Én már túl vagyok azon, hogy elbőgjem magam egy baba látványától. Bár eddig se sírtam, mert kerültük az ilyen szitukat.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok Lányok,

egész hétvégén nem voltam netközelben, de egy csomószor gondoltam rátok. Igyekeztem szorítani, főleg Zsónak és Vayaconnak, és alig vártam, hogy reggel az irodába beérve jó híreket olvashassak. Hát, úgy tűnik, ezek még váratnak magukra picit, de továbbra is gondolok rátok - és még bizakodom, hogy ez a ciklus sincs elveszve. De azt is gondolom, hogy igazából mindegy ám, hogy ebben a ciklusban vagy a következőben jön össze, csak egészséges legyen ő is, Ti is:)

Nekünk ezen a héten kell belehúznunk, ha akarunk valamit, de most valahogy ez is sokkol: már amiatt is lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem vagyunk elégszer együtt, tehát mi tehetünk róla, "hibásak" vagyunk benne, ha nem sikerül. Please, nyugtassatok meg, hogy más sem szeretkezik naponta tízszer a siker érdekében... Szerintetek mennyi az optimális?

És jót mosolyogtam a templomos élményeiteken: képzeljétek, én is voltam tegnap reggel misén, és én is a jelenlévő számtalan kisbaba nézegetésével voltam elfoglalva:) (Bőgésig most épp nem jutottam, két hét múlvára, mensi utánra tervezem:)

Bumi, Tapedli, jó, hogy vagytok, köszi a "tapasztaltabb" hozzászólásokat!

Üdv

Ilyenis
ilyenisvagyok
 
 


Ilyenis, ne legyen lelkiismeretfurdalásod, állítólag nem is jó naponta szeretkezni, mert kell egy kis idő mire "feltöltődnek" a fiúk. Bár mondjuk erre mindenki mást mond. Én szerintem a legideálisabb hogy a termékeny napokon kétnaponta legyetek együtt. Hajrá :wink:
vayacon
 
 


Ilyenis!
Ha gond van a spermaképpel, akkor nem jó a túl gyakori sex sem. Ha a számal van baj, akkor meg különösen. Ha a minőséggel, akkor jobb ha egy kicsit sűrűbben vagytok együtt. Na de ez sem jelenti, hogy minden nap, meg napjában többször. legyetek együtt, amikor jólesik. A nők egyébként is jobban kívánják a sexet peteérés környékén, szóval nem hiszem, hogy gond lesz nálatok. :wink:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


lányok köszi a drukkot nagyon aranyosak vagytok!
vayacon
 
 


Vayacon,Zsó!Szorítok nektek nagyon,jó lenne ha valaki már + teszttel jönne! :wink:

Nekem majd pénteken kell megint mennem Tapolcára,akkor mondják meg hétfőn vagy kedden lesz a leszívás.Minden jól alakul Török doki azt mondta nagyon szép endometrium 9MM,és 14 vagy 17 (már nem is emlékszem) tüszö fejlődik jobb oldalt,meg bal oldalon is vannak csak picikék azok.Most irt fel megint még 10 db gonalt meg 4 db cetrotide-t.Valamelyest megnyugodtam,hogy ma mindent rendben találtak! :wink: Ma se az a béna asszisztens volt :) meg Török doki is nagyon ari volt!

Sogornőm megkért menjek el vele futni délután majd.Rájött a fogyhatnék megint :lol: szerintetek 1 kis kocogás nem árt nekem most?
horváth beáta
 
 


Bea,
szerintem a futást inkább napold el. Gondold csak el, 14 tüsző is milyen nagy mennyiség...annak már súlya van :D Nem tenne jót a petefészkednek a zötyögés... Én nem futnék :?

Zsó,
hát látom, most tényleg kicsit meginogtál és beleszaladtál egy negatív tesztbe. :? Viszont mivel akár a mensi előtt is teherbe lehet esni, lehetsz nagyon kis terhes is. Sőt, még az is lehet, hogy eztán ágyazódik. Szóval én szorítok tovább! :wink:

Vayacon,
megy a drukk oda is :wink:
tapedli
 
 


Bea, tök jó, hogy ilyen szépen alakulnak a dolgok. Nagyon örülök. Szerintem is jobban tennéd, ha most kihagynád a futást nehogy valami bajod legyen tőle.
vayacon
 
 


Bea!
Én jártam tornázni a stimu alatt. Megkérdeztem a dokit, hogy lehet e, és azt mondta, hogy lightosan lehet, csak ne vonjunk el sok vért a belső szervekből. Grat a sok szép tüszőhöz.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Bea,
futni lehet,hogy nem kéne,de legközelebb kérdezd meg Törököt!Örülök,hogy szépen alakulsz,és ,hogy jó élmény volt most a találkozás.

Vayacon,
köszi,de maradjunk realisták.Ilyenkor már ki kell mutatnia a tesztnek.Elfogadtam,hogy megyek HSG-re.Sőt,elhatároztuk a férjemmel,hogy bejelentkezünk a SOTE meddőségijébe.Azért oda,mert állati közel van,a BMC meg majdnem 1 óra.Bízom az ő szakértelmükben is.
Remélem,neked nem jön meg!!!!

Tapedli,
szintén realizmus:nagyon szabályos a ciklusom,biztosan tudom,mikor tudnék teherbe esni.Mensi előtt jól működő ciklusban nem lehet teherbe esni,szóval nem várok semmit.
Azért köszi a biztatást!
Vendég
 


Sziasztok.

Én sem bírtam tovább és ma reggel csináltam egy tesztet. :oops: De nem számítottam semmi jóra, mert tegnap estére már teljesen elmúlt a cicifeszülés. Nega is lett. :cry: Szerintem ma vagy holnap meg is fog jönni, mert a hőm is leesett 36,3ra.

Nem baj, megyünk tovább, majd a következő hónapban. Konzi után pedig eldöntjük, mikor vágunk bele az inszembe, már sokáig nem fogunk várni.

Zsó igazad van, hogy nem akarsz reménykedni, de egyébként én már sok olyan esetről hallottam, hogy a teszt csak pár nappal mensi után mutatta ki a terhességet. De nem akarlak feleslegesen áltatni.

Szerintem abban sincs teljesen igazad, hogy mensi előtt nem lehet teherbe esni, ilyen esetekről is lehet hallani. Pl. állítólag orgazmus hatására is lehet peteérés. Lányok, azért kicsit higgyünk a csodában, még ha ennyi csalódás után nehéz is.

Fel a fejjel (magamnak is szól a biztatás :wink: ) lesz itt pozitív teszt is hamarosan! :D
vayacon
 
 


Vayacon,
sajnálom a negát. :( akkor együtt megyünk tovább...
most csak azon idegeskedem,hogy akkor viszont jöjjön már meg,nehogy a HSG-t is le kelljen mondani!

Igazad van,én is hallottam már olyat,hogy valakinek nem mutatta ki rögtön a teszt :roll: de nekem most az a dolgom,hogy ne áltassam magam,különben teljesen összezuhanok.

Háááát,ez az orgazmus hatására peteérés.... :roll: ebben nehéz hinnem....gondold el,micsoda összetett hormonális folyamatok hatására érik meg egy petesejt...azok a hormonok meg nincsenek a mensi előtt...nem tudom,erre nem számítanék.

De tényleg fel a fejjel! :wink:
Vendég
 


Csajok.Kösz az infókat.Végülis semmi se lett a futásból mert olyan jégeső lett! :( De semmiképp nem futottam volna eléggé fájdogál már az egész hasam. :(

Sajnálom a nega teszteket! :(Zsó! Nemsokára túlleszel már a Hsg-n!Az tök jó,hogy bejelentkeztek meddőségibe!

Vayacon!Nektek mikor lesz konzi?Hajrá inszem! :)
horváth beáta
 
 


na csajok nekem meg is jött kár volt ellőni a tesztet :evil:

nem baj tényleg megyünk tovább jó hogy már legalább nincs az a bizonytalanság

Zsó ha meg akar jönni Piri akkor most már igyekezzen, hogy tudj a hsg-re menni!

Bea, az természetes, hogy ilyenkor fáj, ne gondolj semmi rosszra. Olyan izgi, kiváncsi vagyok mikor lesz a leszívás.
vayacon
 
 


közben írtam Apinak sms-t hogy megjött olyan aranyosat írt vissza hogy most azon bőgök :cry: :cry:

így dolgozzon az ember :evil:
vayacon
 
 


Sziasztok!

Szurkoljunk akkor mindenkinél a következő hónapnak... A HSG egy olyan dolog, amin muszáj átesni, és utána büszkének lehet lenni rá:) Az már fél siker...

Köszönöm a megnyugtatásokat a gyakorisággal kapcsolatban. Mivel ilyen szép nyári esték vannak, úgy döntöttem, hogy ezen a héten borozással is kombináljuk a dolgot:) Tegnapelőtt juhfarkot ittunk, tegnap vörösbort, mára némi tokajit tartogatok, meglátjuk majd, hat-e valamelyik.

Ü
Ilyenis
ilyenisvagyok
 
 


Ilyenis,
a Habsburgok is juhfarkot ittak a nászéjszakán,a fiúutodlás elősegítésére :lol: gondolom,nektek mindegy,csak már legyen...
Vendég
 


Vayacon,te legalább túl vagy az izgalmakon...nagyon jó lenne,ha már én is itt tartanék...de ha csúszunk,akkor majd lesz HSG a klinikán!Ne tudjátok meg,milyen lepre helynek néz ki az István,nem sok kedvem van odamenni...persze túllenni jó volna rajta!
Vendég
 


Zsó, hipp hopp eltelik az idő és már túl is leszel rajta. Próbálj nem arra gondolni milyen a hely. Tudod a cél érdekében mindent. Nekem is rossz volt az elején, de aztán annyira gyorsan telik mindig az idő.

én csütörtökön megyek a 3. napi hormonvizsire, és jún 5-én lesz a konzi. addig meg folytatjuk a spontánkodást
vayacon
 
 


Zsó!Igaza van Vayaconnak.A cél érdekébe mindent! :wink:
Szorítok továbbra is majd mind a kettőtökért!

Vayacon! Alig várom már kész legyenek majd az eredményeid! :)

Csajok ezt a sok szurit mindegy hogy a has melyik oldalába szurkálom?Mert eddig mindet a jobb oldalra adtam de már tiszta lyuk a hasam.Az nem befolyásolja ha a következőket a bal felébe adnám? :oops:
horváth beáta
 
 


Sziasztok csajok!

én is csak csatlakozni tudok, fel a fejjel!! Hiú reményeknek valóban nincs értelme, de azért bizakodni mégis kell :wink:

Bea,
bármelyik oldalra szúrhatod, ez semmit nem befolyásol. Jobb is váltogatva szúrni, hogy az egyik oldal "pihenhessen" kicsit.

...egyébként ciklus második felében fogantatásról... A fogamzáshoz egy érett petesejt, vastag méhnyálkahártya és jó sok progeszteron kell női oldalon. Ez mind adott a mensi előtt. :D Nem egy tüsző indul el sohasem megérni, de többnyire csak egy reped meg. Nagy lelki folyamatok miatt, simán megrepedhet egy ilyen érett de benn maradt tüsző. Egyébként én erre rákérdeztem a nőgyogyimnál, amikor mondta, hogy hátrahajló a méhem. Kérdeztem, mikor a legnagyobb az esélyünk. Azt válaszolta, bármikor terhes lehet! Még mensi alatt is. És ez logikus is. Hiszen ha a mensi 1. napján lennénk együtt (bár mi ezt nem szeretjük) :oops: ha a beágyazódás a 10. nap körül van, akkora a méhnyálkahártya is megvastagodhat. Az enyém legutóbb épp a 10. napon volt 10 mm. A beágyazódás előtt (mensi alatt) a megtermékenyült pete úgyis fenn van a petevezetékben.
Ezt szerintem azért jó tudni, mert így az a bizonyos 5 nap sem olyan kényszeres... :? Szóval esély mindig van! :)
tapedli
 
 


Sziasztok!
reméltem, hogy jobb hírekre jövök, de azért nem feladni!

Bea!
Tök mindegy hova szúrod, akár még combba is mehet.

Ilyenis!
Én ebben a melegben már inkább sörös vagyok, de a borozás sem hangzik rosszul. :wink:

Tapi!
Azért azt gondolom, hogy menzikor a vérzés is nehezíti a kiskatonák dolgát. Egyébként már mi is túl kényelmesek vagyunk a menzi alatti sexhez. Korábban is csak a zuhany alatt nyomtuk ezekben a napokban. :oops:

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Sziasztok!

Állítólag mensikor nem is nagyon ajánlott,tátong a méhszáj,és a vér lúgosít,tehát nincs a hüvely savas kémhatása,ami véd a fertőzésektől..ehhez nem kell nemibetegnek lenni...de már velünk is előfordult :oops:

Ez a lyukas has...a Zoladexet,amit 5 évig kaptam,én is hasba kaptam,ráadásul olyan penkalahegy-vastagságú tűvel,mert nem folyadék volt,hanem egy picike kapszula.Képzeljétek,majd'2,5 éve nem kapom és még mindig látszanak a nyomok...amúgy,Bea,szerintem is mindegy,melyik oldalra szúrod.Nagyon becsüllek titeket,Lányok,hogy magatokat szurkáljátok,nem semmi :roll:

Még nem jött meg,remélem,holnap már végre meg fog,hogy a HSG-re a maradványa is kitisztuljon!
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: