Új privát üzeneted érkezett!

Szépséges, csajos :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,pont a zsiráfost néztem ma :D Nagyon szépeket vettél,én még semmit :oops:
Konnektor orr édes,és jókat nevettem,hogy milyen nézései vannak :lol:
Skrisz,mindjárt megkuksizom a szobát.
Vendég
 


Szép a szoba :D szekrény,meg pelenkázó?
Vendég
 

 
 

Még nem vettünk bútort. :oops: Csak apránként megy. Pelenkázónk állványos, kinyitható van, azt kapjuk Laci nővérétől. Csak még nem hoztuk el. Bútor Ikeás lesz.

Lois, remélem nem bántottalak meg! :oops: Tényleg nem szép tőlem, hogy fotókritikát mondok egy házikedvenc képről. :oops: Főleg, ha ilyen bájosan néz. Egyébként is imádom ezt a kutyafajtát. Mert ugye Pizsi vizsla, ugye? (Köszönöm a szobadícséretet)

skrisz72
 
 


Lois :P
Nagyon szép a kissrác. És pont így fog kinézni, ha megszületik!Édeseket vettél!
Nekem van 2 eggyel kisebb méret a hálózsákból :wink:
Nagyon szerettük. Már kicsi, de Milcsim még hordja :lol: Márkómra már régen nem megy rá.
Anita hasleszorító bugyi. Én a Brendonban vettem, egy vagyonért. (De kaptam kölcsön is, csak nagyon megszerettem, így vettem egyet.)
Kölcsönadom, elpostázom Neked 3 hét múlva. Addig még szükségem van rá.

Vanda :P
Szerintem pénteken találkozol valakivel, aki meg tudja mondani, mit érdemes tenni a vénáddal :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Itt a pocim, nem disznóláb... :lol:

Kép

Kép

skrisz72
 
 


Jajj,én is megakartam dícsérni KisZé-t :oops: nagyon édes :wink:
Skrisz,nagyon csini poci :D majd meglesznek a bútorok,csak kérdeztem :wink:
Vendég
 


Nyulasz!
Én is az elmúlt kb. másfél hétben vásároltam, addig semmit, semmiről sem vagy elkésve... hacsak ugye az ikerterhes lét kiszámíthatatlansága nem kavar be... :) No igen Pizsamás kutyám nagyon tud nézni... :D

Skrisz!
Nyugi, nem vettem a lelkemre :) Vannak nagyon tutkós képeim is róla :wink: Ja nem vizsla, hanem tacskó, eltaláltad :lol: :lol: :lol: (nemám........ilyenekkel inkább nem viccelek, még besértődik, hogy kurtalábúnak titulálom, gyönyörű magyar vizsla a lelkem :D )
Szép a pocid nagyon...és mégis hova is diétázol te???? :shock: Megmutattam enyímé férjnek, rögtön kielemezte, hogy az enyém miben más :wink: és bármennyire is tiltakozom a klisék ellen, az enyém valóban fiúsabb sokkal :roll:

Szandra!
Az egyik kisebb hálózsákodért adok egy nagyobbat, na mit szólsz, elbarterezzük?? :D
Most nézegetem a Brendonban ezeket a hasszorítós bugyikat, de nagyon sok van, melyik a tiéd? Jól van amúgy a pocakod, minden okés?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


........ja és köszönjük a pofidicséreteket KisZével :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Nyuszi!
Kutyák életveszélyesek bírnak lenni. Nagy színészek... :lol: Simán elhitetik veled, hogy egyedül vannak, kicsik és éhesek....

Szandra!
Ki is faggatom majd! 8)

Bakker, a nagy már alszik, azikrek még nyomják. Mármint a bömbölést... :shock:
vovanda
 
 


Lois, mittudomén, hova diétázok... :roll: Talán fenékre meg combra? Majd hétfőn megkérdezem a dokim. Mindenki azt mondja, hogy nálam hátulról is látszik a terhesség és a poci forma is lányos. Biztos van különbség formában fiúk és lányok között. Nem tudom a tiéddel összehasonlítani, mert csak ruhás pocifotókat tettél fel. Sosem meztelenkedtél. :lol:

skrisz72
 
 


Skrisz!
Na jól van a köv. kép pucérpocak lesz :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois,pucérpocakot!
Vanda,ja tudomén milyen kis színészek :lol: de olyan édesen fogalmazta meg Lois :lol:
Vendég
 


Szép reggelt, várom a pucérpocakos képet!!! :wink:

Holnap láthatom az én gyönyörűmet! :D

Nyulasz, te hogy kaptál képet a Péterfy-ben a nemfizetős vizsgálaton?

skrisz72
 
 


Xandra, Hanna, Angel, Nyulszka, Till, Skrisz, Lois!
Köszi a pocidícséretet!

Till!
Padma Jógastúdió az Örsön. Én már régóta járok, terhesség előtt is. Nagyon szeretem.

Skrisz!
Neked is nagyon szép a pocid. És igen, hová is fogyózol te?!!! :shock:

Angel!
Ez nagyon jó hír!!!. :lol:

Lois, Skrisz!
Nekem a jószándékú rokonok meg néhány ismerős állandóan azt mondja nem is nagy a hasam.... Háát én úgy vagyok vele, hogy elég épp cipekedni, meg már kezdi nyomni a gyomrom, meg a rekeszizmaim. Jaj és hát nem a pocakméret a lényeg, azt meg tudom, hogy Melitta pont korának megfelelő méretű. Úgyhogy poci ide poci oda, az a lényeg, kis kincseink szépen fejlődnek! :)

Lois!
Nagyon szép kis pofija van kis Zének. Kuytuskép meg igazán jópofa szerintem, én gyakran mosolygok, de ritkán nevetek hangosan valamin, de most sikerült! :lol:
Rucik: hát én se látom át mi van és mi kéne még. Szerintem ami van még némi pótlásra szorul, mások szerint meg minek, úgyis kinövi. nem is tudom. :?

Tillike!
Itt is gratulálok a kislányhoz, örülök, hogy nagyon boldogok vagytok!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Nem fogyózom, csak visszavettem a szénhidrátból. Ma például reggelire ettem két gyümölcsjoghurtot, ebédre paradicsomszószos makarónit eszem sajttal, a vacsi még kérdéses. Azt még ki kell találnom. Tartom is a súlyom. Azóta egy deka sem jött fel.

Rucikról még annyit, hogy már belátom, úgyis veszünk felesleges dolgokat. Már beletörődtem és nem érdekel. Inkább több legyen, mint kevesebb.

skrisz72
 
 


Halihó!

Lois! Csodaszép Zé!!!! A rucik is édesek. :)

Krisz! Eszter lakja édes!
Szuper a babaszoba.

Angel! Örülök, hogy jól vagytok. Nagy puszi Kókuszkának!

Katerina! Ez a pocakméret hasonlítgatás engem is idegelt, de hagyd rájuk.

Viktu! Örülök, hogy írtál. Bombázhatnál képekkel bennünket.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Olvasóművész:

Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Olivér igencsak erős kisfiú. És nagyon cuki is. :wink:

Tényleg, Lois, elfelejtettem írni, hogy Zé nagyon édi. :oops: Már most olyan zabálnivalóak, nem? :lol:

skrisz72
 
 


Na itt van még ez a kis ormányos, ezt úgy sajnálom, de folyamatosan beárnyékolt a köldökzsinór, attól van ilyen kis bokszolónózija :roll:

Kép

Kat!

Örülök, hogy tetszett!! Bocsi, nem akartam ám beállni a pocakminősítők sorába, csak nekem is egyfolytában nyomják a dumát, és úgy fest megfertőztek.... :roll: De amúgy én is mindig ezt mondom a pocim akkora amekkora, amíg a kölök tankönyvi méretű addig mit számít?? :) Csinik vagyunk és kész :wink: Szerintem azért látja mostanság mindenki kicsinek a kismamik pocakját, mert nem lepedőkben járunk, meg óriási férficuccokban (olyat is szoktam látni...:shock: ), hanem csinos, szűk, pocakkidobós rucikban, és így látszik, hogy nem husik vagyunk csak babát várunk.

Hanna!

ja de helyes ez kis intellektuel kép :D Olivér milyen nagy már... :)

Viktu!
igenigen, képeket pllliííííííz :)

Skrisz!
Igen annyira élvezem, hogy láthatom így...a dvd-n meg egyenesn zabálnivaló, simán látni ahogy csücsörít, meg cuppog, jó nézegetést holnapra!!
Rucikról, no igen ezt el kell fogadni, hogy egy csomó cucc felesleges lesz, meg eleinte semmit sem fogunk rongyosra hordani, én pl. ezért igyekszem mérsékelt árfekvésű darabokat beszerezni, ellenállok a húzósabb áru ruhácskák csábításának :roll: Nem is költöttem eddig túl sokat. Több pici dolgot nem is veszek már, ha kell majd szerét ejtem, hogy akkor vegyek mikor meglesz KisZé, vagy beszerzi a tesóm. Én is olvasom sok helyen, hogy milyen hatalmas készleteket halmoznak fel kismamik rucikból, meg minipelusokból, na én abból is csak keveset (mármint 2-4-es pelusból). Csak olyan dologból vettem (vagy fogok venni) jócskán, amit tudok, hogy úgyis elfogy.Pelusokat meg popsitörlőket stb. meg úgyis ki akarok próbálni többet, hogy kitaláljam melyiket szeretem.
Tényleg akartam már kérdezni, vélemények fülhőmérőről?? Egy tefalt, meg a bebesouds-osat nézegetem, de elég tanácstalan vagyok. Tapasztalatok??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, igazi kisfiús arca van Zének. Én most nem kapok róla dvd-t, sem képet. Ez beutalós vizsgálat. Pedig ugyanazon a gépen nézik majd, mint a fizetőseket. Remélem azért apát beengedik... :roll: Mobiltelefonnal hátha sikerül képet csinálni.

skrisz72
 
 


Skrisz!
Beutalós vizsgálat 28.-ik héten, jééé :shock: Igen most már látom, hogy a Péterfybe mész. Ez tényleg mindenhol máshogy van ezek szerint, itt nálunk 18 és 32 hét között nincs egyáltalán beutalós UH. :? Próbálj meg sutyiban fényképezni :wink: Pénzért sem adnak képet?? Én azt mindig kapok a rendes Uh-kon is, ingyér' :roll:

Épp most jöttek meg az ágyneműk, nagyon szépek :) Majd csinálok képeket...bocsi ha valakinek terhes már, hogy mindent mutogatok.. úgy látszik ez a kismami-kórom :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, kórházban nem adnak képet. Egyébként én 29 hetes terhes vagyok, csak Eszter a méretei alapján 28 hetes. Pont 30 hetes leszek hétfőn, mikor vinnem kell a dokimnak az UH eredményt. Már rám is átragadt a fotózásod. Lefényképeztem az összes babaruhát. Anyukámnak már el is küldtem. Ha holnap tutira mondják, hogy Eszterem van, akkor felteszem mutiba a képeket. :lol: Én nagyon szeretem a képeidet. Várom az ágyneműket is!!!

skrisz72
 
 


Ja, és lenne egy kérdésem is: milyen mosószerrel és öblítővel kell mosni a babaruhákat?

skrisz72
 
 


Skrisz!
Én ugyanazzal mosom, mint a miénket, csak mosószerből-öblítőből a sensitiv változatot veszem.
vovanda
 
 


Lois! Nagyon édes!
Én imádom a képeiteket nézegetni. :)

Köszi a dicséretet, hisztizsáknak átadva. :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Vanda, de jó, már azt hittem vehetek külön mosószert neki. És együtt mosod a saját cuccaiddal? Bocs, hogy ilyen hülyéket kérdezek. :oops:

skrisz72
 
 


Skrisz!
Nem kérdezel hülyéket. Én színek szerint csoportosítom a szennyest, és igen, általában együtt mosom a miénkkel. Persze van olyan is, hogy a 3 gyerek cuccával megtelik a mosógép. De van, aki külön mossa, szerintem mindenkinek szíve joga.
vovanda
 
 


Lois :P
Nem cserélek, mert amiket most lehet kapni, már nem olyan jók, mint az előző eresztés. Miénk még oldalt cipzáros és felül a karok alatt van 1-1 plusz patent, amitől az ici-piciknek is jó és még egy 9-10 hósnak is. Enyémeknek szélesebb a válla, nem tudnám őket belepréselni a 6-18 hósba :shock: Pont tegnap voltam az ikeában, azért vagyok ennyire képben.
De ha megvan a blokk, ha a budaörsiben vetted, szívesen visszacserélem Neked és a bugyikával együtt elküldöm.
Ja, "steril" a bugyim, mert ez olyan, hogy alá vesz az ember egy pamutot és rá ezt a hasszorítóst. Ilyen:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=32

Angel :P
Mennyit nőtt Diána :shock: Milánom 47 cm-vel született, nemsokára akkora lesz Dióka is :wink: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Szandra!
Igen, akkorákat (6-18 hó) vettem :roll:
Már több mint két hete vettem, meg az egyiket ki is bontottam, szerinted így még kicserélik?? De igazából nem gáz, eltesszük későbbre. Sajnálom, hogy ez nem olyan jó, én csak miattad akartam cserélni, gondoltam ha szeretted akkor szívesen veszed a nagyobbat, de persze ha más lett az egész és már nem olyan jó, akkor semmi gond. Én már szerváltam azóta "valahonnan" :wink: pici hálózsákot, egyelőre nem veszek többet, hátha nem is jön be a dolog annyira.
Persze tudom hogy ez "felsőbugyi", nekem is akik ajánlgatták, mindenki így hordta. Köszönöm szépen előre is...úú, tényleg jó húzós az ára :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Skrisz!
Persze bocsi, látom, hogy 29.-ik hét. Én is 31-nek mondom a korunkat, de itt pl. a védőnő máshogy számol, a 32.-ik heti Uh-ra a 33.-ik héten fogok menni, mert a betöltött hetet számolja :shock: Várom a ruciképeidet :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Mindenhol a betöltött hetet számolják. Én pl. a 34. héten szültem (33+5nél).
A doki azt mondta, annyira szigorúan veszik, hogy ha a 36. héten a 6. napon éjfél előtt 1 perccel születik a baba, akkor még koraszülött lesz a papírra írva.
vovanda
 
 


Húú, mennyit írtatok! :lol:

Először is.
Mindenkinek nagyon köszönjük!!! :D
Lois, bizony, egy vágyálom teljesül most nálunk! :lol: (de ez természetesen nem jelenti, hogy kisfiúnak kevésbé örültünk volna! :P )

Lois,
gyönyörű a kisZé!!! :D
/Kuty-pofin jót mosolyogtunk Vackorral :lol: /
Te jó ég, mennyi ruci! :shock: Biztos egy babát vártok? :lol:

Viktu,
köszi, link jöhet! :P

Skrisz,
csodaszép a pocid! :D tényleg csajszis! :wink: Te diétázol???
(nekem most teljesen más formájú a pocim, mint Vackorral volt!
Lencse baba kerek pocakot növesztett nekem, Vackornál hegyes volt, és a derekamon sem volt párna, most van...)

Angel,
gyönyörűen növekszetek!!! Csak így tovább! :D

Kat,
puszillak! :P

Hízás: most tartok 55 kg-nál, tehát +7 kg!!! A házidoki ma figyelmeztetett, hogy max 10et hízhatok...hogy fogom én ezt betartani???!

Mindenkinek jókora ölelés :P

tillidian
 
 


Lois :P
Akkor édes vagy, köszi. Egyébként akartam venni, mert tényleg imádjuk, csak ez már nem ugyanaz :(
Szerintem amit nem bontottál ki, még visszacserélik, ha blokk megvan. De az is igaz, hogy egy váltás mindig mindenből jól jön és simán lehet, hogy nektek meg nagyon bejön a 6-18 hós :wink: Szóval ha akarod, kicserélem, ha nem, nem. Holnap megbeszéljük :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


az ikeában blokkal a kibontottat is visszaveszik, és 90 napig lehet visszavnni

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Till!
Pocak: arra is számíts, hogy második szülés után lassabban és nehezebben megy vissza a pocak és le a pluszkilók. Az utolsó 2-3 kilómmal szenvedek, az istennek se mozdul És kicsit párnásabb is vagyok, mint Baluval, pedig nem sokkal híztam többet.
vovanda
 
 


Lois, a punkció szerint most vagyok 29+3-on. Csak azt mondták idáig a dokik, hogy egy héttel le van maradva Eszter. Ezért csináltam úgy a vonalzót, hogy egy héttel kevesebbet mutasson. Úgyhogy gyakorlatilag hétfőn már a 30. hetet töltöm be.

Ma elhoztuk a macis zenélő körforgót is az ágyra. Licitáltam rá. :D Majd holnap arról is teszek fel képet.

skrisz72
 
 


Lois

nekem Tefal fülhőmérőm van, nem szeretem, teljesen mást mutat, mint a hagyományos. pedig szerintem jól teszem Olivér fülébe.

Kép
zsuzsi73
 
 


Skrisz :)
nincs értelme az adott gép számai alapján terminust módosítani.
A terhesség akkor is 40 hét ha 4,5 kgval és akkor is 2.5 kgval szletik időre egy baba :)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Skrisz,akkor én milyen vonalzót készítsek,mert papíron az volt,hogy Balázs aug 28-án érkezik,Noncsi pedig 30-án :lol:
Kérd meg őket nagyon szépen,hogy annyira szeretnél,ha egy képet kinyomtatnának.400 ft a 2d-s,és 900 a 4d-s,de egyébként nem adhatnának.Elég béna nyomtatójuk van,de egyet megér!
Jó uhuzást holnapra!
Vendég
 


Vanda!
Értem. Érdekes...de végül is mindegy, ha eü-s kérdezi úgyis napra mondom :)

Tilli!

Örülök, hogy örültök :) Kishúgival nagyon kerek lesz a család nálatok :) Én úgy tudtam, alacsonyabb testtömeg-indexű kismamák többet híznak, a 10 kg nagyon kevés, nekem 14-16(?) kg rémlik ilyen vékony alkatnál, min a tiéd :) És igen egy babát várunk :roll: A rucik egy része 62-es, meg 68-as. Úgy azért már nem is olyan sok... :roll:

Skrisz!
nekem is mindig mást mértek, elején kisebbet, most meg már nagyobbat pár nappal. Én nem variáltam a vonalzómon, pedig én ugye egyáltalán nem tudok olyan pontosan számolni, mint ti. Nincs jelentősége, Eszter úgyis akkor jön amikor akar , és pont akkora amekkorának lennie kell :) Macis forgót muti!!! Én is egy macisat néztem ki :roll:

Zsuzsi!
Köszönöm a véleményt, már le is húztam a listámról :)

Nyulasz!

mert te olyan kis spórolós vagy, tessék külön vonalzót csinálni a srácoknak, hogy tudjuk követni ki melyik napon fog megszületni :lol:

Szandra!

Valószínűleg holnap már nem leszek gépközelben, (reggel azért még ha tudok benézek), de várlak délután!! :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois :P
Nagyon könnyű popsiban lázat mérni a gyerekeknek! A digitális babalázmérők vége rugalmas. Nekem a nagyon gagyi nem jött be, ilyenem van: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=32
Japán cég az Omron, így a mérés is pontosnak mondható.
Hűha, tényleg, most jut eszembe, nekem is mennyi dilemmám volt a fiúk érkezése előtt :shock: Utána meg azt volt nehéz eltalálni, hogyan öltöztessem megfelelően őket. Most meg hogy mennyi kaját adjak nekik, mennyire darabosat... Mindig van valami, de most már nagyon élvezetes minden kis apró haladás!

Képzeljétek, reggel Márkóm nagyon korán ébredt és Apja bevágta maga mellé az ágyba. Visszaaludt és mikor kinyitotta a szemét, azt mondta, hogy Apa-Apa-Apa-Apa. Ha nem fekszem ott én is, és nem hallom a saját fülemmel, nem hiszem el :shock: Annyira édes volt, még a könnyem is kicsordult. Kis cuki hangja van :oops: :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
xandra_73
 
 


Xandra
:D :D :D ezek a legcsodálatosabb pillanatok :lol:

Nyulaszka,
Apa hogy van? Nagyon sok ölelés Nektek!!!!

Skrisz,
Hajdu drnő nálunk 4 nappal mért kevesebb kort a 12 héten, mostanra 1 napot "behozott" Lencsibaba :P
Szerintem sem érdekes, mikorra mondják, úgyis Ő dönti el :wink:

Lois
olyan jó, hogy már ilyen szépen gyűjtögetsz! :P

(Épp ma mondtam Apának, hogy úgy szeretnék én is inkább ilyesmin agyalni, hogy mennyi babacucc kell, mint a fránya melón, meg azon, hogyacsodába szedjünk össze pénzt, hogy törlesszük a sok adósságunkat :? )

Nálunk elég nagy a vita (nagyon bőgtem ma :oops: ), Apa költözni akar falura, én - legalábbis most - nem igazán :( nem tudtunk megegyezni, folyt köv :( )

tillidian
 
 


Itt vagyok! Eszterünk lesz, most már tuti! Gyönyörű szép szeméremajkai vannak a kisasszonynak. Behozta az egy hetes késést, úgyhogy a vonalzóm most már valid. Becsült súlya 1364 gramm.

Till, mennyire falura? Mi is falun lakunk és isteni.

Szandra, de jó volt olvasni a soraidat! :D

skrisz72
 
 


lázmérő: akik popsisat akar, annak jusson eszébe az is, hogy milyen amikor álmában kell a gyereket kihámozni a pelusból, bodyból, rugiból, hálózsákból... Plusz amúgy se nagyon csípik a gyerekek az ilyesfajta lázmérést... Én a fülhőmérőre esküszöm, azzal álmában is simán meg lehet mérni. A nagyságrendi változást meg mutatja pl. lázas v. nem.
ruhamosás: én pont a napokban kezdtem együtt mosni Olivér cuccait a miénkkel. Blankáét még Olivérével se mosom együtt, pedig nekünk szárítógépünk van, ami fertőtlenít is. Mondjuk én elég tisztaságmániás vagyok... :oops:
20140901102739
 
 


Skrisz,
a falu szerintem is isteni (én is falun nőtten fel :P ), az a gondom, hogy 2 óra az út Pestre - mindketten bent dolgozunk- a melóhelyre, és ennyi vissza is...
A 2 év gyed olyan hamar letelik, és nekem nem fér bele, hogy a gyerkőcök ott helyben járjanak oviba/suliba, én meg ilyen messze legyek nap közben :roll:

Lona,
utazásban Te vagy a szakértő...gyerkőc mellett is folytatod majd az utazós melót? Persze gyed/gyes után...

(Bocsánat az OFFért)

tillidian
 
 


Szandra!
Nekünk is Omron van vagyis csak volt "felnőttben", épp most sikerült eltörnöm, miközben az elemet akartam kiműteni belőle :roll: Én a füleset mindig praktikusabbnak véltem, pont azért amit Hajni is írt, én ha beteg gyerek mellett csőszködtem, gyakran mértem a lázukat, iszonyú macerás lett volna mindig levetkőztetni szegényeket :shock: De persze elhiszem hogy popsiban pontosabban lehet mérni. "Apázás" édes lehetett :) Írok privit is!

Tilli!

Sajnálom a feszültséget :( Valami élhető kompromisszumot nem találhatnátok, a nagyon távoli ingázós falu és a nagyváros között?? (Mi pl. kisváros, város legszéle, mögöttünk őzikék szaladgálnak, és sünik laknak a kertben , ja és Bp. egy óra :roll: )

Skrisz!

Húú, szép nagyra nőttetek :D Akkor valaki második helyre ugrott a táblában??? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


én a fúk ruháit még külön mostam, Liliét már a mienkkel a kezdetektől.
(nem tudom, mi miatt kellene egy ruhát fertőtleníteni :D :D - nem kötekedem ám, puszillak Hajni :D)
60 fokon mosva amúgy is fertőtlenít, ami nagyon koszos úgyis oda megy, a babaruha meg a kevésbé koszosokkal 40 fokra.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Till :D
4 óra utazás bizony fárasztó lenne minden nap.
Ahogy Lois is írta, valami közelebbi falu jobb lenne.
Mit fogok csinálni ha megnô a gyerkôc? Fogalmam sincs, most csak arra koncentrálok, hogy szépen növögessen a hasamban. A kollégám simán visszament tanítani amikor a gyerkôc 6 hónapos lett, és várandósága alatt is végig utazta vonattal amit én. Szóval nem kivitelezhetetlen.


Péterfy: én sem kaptam képet. És nem voltak túl kedvesek sem... Kombinált tesztnél csak a down kórt számították az Edwardsot meg a Pataut nem!
A férjem mondta is, hogy ez és az Istenhegyi ég és föld. Fura, mert a gépük tényleg jó, és mégsem érzed ugyanazt. Ebbôl is látszik milyen fontos az emberi tényezô!

Kép
lona1
 
 


Lona, azt hiszem a Péterfy-ben is kedvesek, ha befizeted a 12 ezres 4D-s vizsgálat árát. Újdonság, hogy lehet mérleget és légzésfigyelőt bérelni. Csak a mérleget kérdeztem meg. 10 ezer a kaució, 1800Ft/hó a díj. Mikor visszaviszed, kiszámolják meddig használtad, és ha kell, vissza is fizetik a különbözetet.

Lois, most tényleg a frászt hozod rám korán reggel?? :wink: :lol:

Till, gyertek Vác mellé. Az is falu és közel van a városhoz. Nagyon szép vidék. Sok eladó ház és telek van.

skrisz72
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: