Új privát üzeneted érkezett!

Trombi,
Hát igen, ettől tartok én is, de annyira szeretném elkezdeni időben a nyelvtanulást....

Aida,
örülök ha lesz megoldás.

Nah lányok lépünk mindjárt szülinapi bulira.

szép délutánt az összes elveszettnek.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hmmm, a mai ebédem - olyan fincsi lett :lol: - citromos csirkecomb, burgonyapürével:

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Zöldi - kérhetnék én is kendőket? Jöhet rózsaszín, narancs, zöld, kék, bármi, amilyen anyagod van, vagy tudsz szerezni. Turis is jó, ha nem nagyon nyütt.

Kép
trombibébi

Sziasztok!
Képtelenség titeket utolérni. Mire elolvasom mit is írtatok már mennem kell a Főnökhöz!!! :lol: :lol: Szerintem most sem lesz túl sok időm!!! :cry: :cry:

Nálunk még mindig folytatódnak a sz.r éjszakák!!!! :cry: :cry: :cry: 3-szor 4-szer megyek/megyünk hozzá mert nyekereg. Aztán nagy nehezen visszaalszik, de 1/2 5körül már kukorékol és cicit kér. Általában egy elég neki, aztán alszik tovább. :lol: :lol: Ez mondjuk jó, de máskor 6-7 óra körül kelt.

Zsófinak BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kubu: jó az új vonalzód! Ja és én még nem is gratuláltam a vizsgádhoz!!!! Amúgy meg "mérges" vagyok rád, mert itt húzod előttem/előttünk a mézesmadzagot a Bacardi kólával!!! 8) 8) 8) 8)

Manna: te anyósod sem semmi!!!

Aida: jól néz ki a kaja. Ja és jó hogy minden rendben volt a kardiológián!

Én holnap nem főzök, mert a cégtől az osztályunk lent lesz Domboriban (közeli nyaralóhely) és holnap mi is lemegyünk. Vasárnap meg rakott karalábét csinálok.

Bébic: remélem semmi komoly!!!

Gabi: elvileg nekünk jó az augusztus 8. Ja és köszi mégegyszer az előkét! SMS-t megkaptad?
Vendég

Boci és a többiek: megkaptam az utalásokat és az SMS-t, privit, mindent, csak elfelejtettem szólni :oops: :) Használjátok egészséggel :D

Aida: ezt te csináltad? Ha igen, receptet kérek! Istenien néz ki :)

Kép

Kép
gabilany79

[quote="trombibébi"]Z írta:trombibébiöldi - Jöhet rózsaszín, narancs, zöld, kék, bármi, amilyen anyagod van, vagy tudsz szerezni. Turis is jó, ha nem nagyon nyütt.

nekem is!!! koszike!!!! :lol: :lol: meg citromsargat tennek hozza. kerhetnenk egy par egyszinut es egy par mintasat? orokhallam uldozni fog.
igen anyum cimere mehet! sot, ha el tudnad kuldeni junius 1 elott neki, akkor a baratnom el tudna hozni.

KépKép
KépKép
mush589

ja gabi. odaert az eloke. koszi. anyukam hetfon tud majd utalni. remelem nem nagy baj!
hu az a katicas parna nagyon tetszik nekunk, es nagyon megkoszonnenk az ajandekot! :wink: erika ne haragudj! :cry:

KépKép
KépKép
mush589

lyndee. legtobbszor magyarul beszelek Kincsovel, de amikor ott van apa is akkor meg hol angol, hol magyar.
suzy. nalatok hogy van ez?

aida. jo hir! :lol: jol nez ki az ebeded!

KépKép
KépKép
mush589

Köszi :) én csináltam, felrakom a receptet a másik topikba, elég egyszerű a dolog.

Amúgy azt nem is mondtam, hogy tegnap megnézte Nolit 5 hét után megint az apuja. 2,5 órát volt. Megkérdeztem miért nem hétvégén jött? Azt mondta mert akkor megy az anyukájához, mert épp teraszt építenek és kell a segítség.. :? Én nem mondtam semmit, csak elmosolyodtam. Mire ő: "dehát segítenem kell, hiszen kire számítson az ember, ha nem a családjára". Na igen. :) Ezt főleg Noel tudja elmondani! :D Hát lányok, én már csak nevetek. Közben amúgy kérlel, hogy menjek vissza hozzá a gyerekkel és még csak találkoznom sem kell a volt anyósommal. Viszont én hárítok és nem megyek, túl sok esélyt adtam már. Emiatt most úgy néz ki én vagyok az egész kapcsolat elrontója, de ez már nem érdekes. Én úgyis olyan férfit szeretnék magam mellé, aki engem és Nolikát fogad el családjának és ha nekünk szükségünk van rá, akkor ott van és támaszt nyújt.

Közben találtam egy egész jól "összerakott" albit a II. kerületben. Kicsi garzon, jó áron, családi házban, udvarral, tárolóval, az udvaron játszótérrel! :) Tetszik...

Adóbevallás. Hát nővérem nem sikerült elérni. :( Pedig már egész közel a vég! :D De majdcsak meglesz. 20-ig csakcsak..

Voltam szomszédolni, kaptam vmi jó kis receptet, csapott túrós vagy mi a neve, majd kipróbálom. :) Ha jó lesz felrakom ide is.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush, nővérem Svájcban él az olasz férjével és 3 kislányukkal. Ő magyarul beszél a gyerekekhez, az apa olaszul. Még a két szülő egymás közt németül... :lol: Kapják rendesen a csemeték! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Adóbevallás: Ti kaptatok MÁK-tól, OEP-től igazolásokat??? :shock: Én semmit! A folyószámlám alapján irogattuk be az összegeket. :evil:

Kép
Kép
lbernuska

Kukucs!

Most csak gyors jelentés, mert megyünk fürcsi.
Megjöttünk dokitól, vírusfertőzésünk van, kaptunk antibigyót.... :? :( :(
Majd jövök a részletekkel este!
bébic

Mush!
Mi is úgy vagyunk, ahogy ti!. Èn magyarul, párom németül beszél,de ha párom is velünk van akkor én is általában németül, hogy párom is értse. :lol: :lol:

Bébic!
Sanálom, és sok gyógypuszit küldök Àkosnak! Kép
susy75

Berni - én is csak a tavalyi évi táppénzről kaptam igazolást, a tgyásról nem, úgyhogy azt nem is írtam be egyáltalán a bevallásba.

Kép
trombibébi

Berni: na, megnéztem. MÁK-tól semmi, az nem is került bele a bevallásba, OEP-től csak a táppénzről, az benne van.
Viszont tök vicces, mert a szülés előtti napot (2008.11.24.) ugye kórházban töltöttem, és arra máshogy jár a táppénz, viszont azt az egy napot csak februárban utalták ki (szélsebes bürokrácia :twisted:), így már azt sem kellett bevallanom, de az értesítőt megkaptam róla a 2009. évi adóbevalláshoz :D

Bébic: sajnálom Áki-bákit, gyógypuszikat küldjük neki.
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Bebic. jobbulast Akosnak!

KépKép
KépKép
mush589

gabi. anyukam vegul ma befizette a panzt a szamladra.
tony elment ikeaba itt venni olyan eloket, erre nem volt! :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

hetfon megyunk nyaralni Devonba egy par napra. egy onellato lakasban fogunk lakni. remelem jobb ido lesz, mint most. villamlik, szakad az eso stb

KépKép
KépKép
mush589

Na, fürcsi-hami kész, Pocokmarci ma kivételesen egész jól evett, talán tér vissza az étvágya! :)

Doki: állítólag van most valami vírusfertőzéses járvány errefelé. Nem vészes, ilyen tünetei vannak, mint Ákosnak, max. van akinél láz is van. Felírt antibiotikumot, de azt mondta, még ne feltétlenül adjam, csak ha súlyosabbak lesznek esetleg a tünetei.
Pöttyökre azt mondta, ilyenkor a bélfal jobban átenged mindent, a fehérjéket is. (szal kábé mint a tejkiütése anno) Adok neki Normaflore-t, az jó a hasmenésre is.
Popsira kapott gyógyitáros kutyulmányt, az valami gyulladáscsökkentős izé.
Jövő szerdáig kaptunk "haladékot", ha addig nem jövünk helyre, irány vissza.
Ja, kérdeztem, hogy a fog miatt lehetnek-e hasonló tünetei, de azt mondta, a fog miatti hőemelkedés-nyűgösség-pirosság itt-ott mindig megelőzi a fog kibújását.

Na, visszaolvasok..... :)
bébic

Édesek vagytok lányok, köszönjük szépen! Kép

És nagyon köszönöm a mosogatós tippeket is!
Még ehhez egy kérdés: van neki ilyen elemes-gombos kis biszbasza, azt mivel tudom áttörölni? Gondolom a Domestos kicsit durva lenne, nem?
bébic

Susy: szerintem ha Vinit nem zavarja a kaki, akkor nem kell aggódnod.

Bernuska: Zsófi cuki nagyon, az a labdás kép valami hihetetlenül éééédes! :lol:

Aida: Dejó, hogy a kardiológián minden okés volt! :D

Én csak az OEP-től kaptam valami fecnit a táppénzről, azt kérte is a könyvelő, hogy küldjem el neki. Mást én nem kaptam. :roll:
(nameg én ehhez aztán annyira se értek, mint a metafizikához... :) )

Kajakép nemééééééééér :twisted: :twisted: :twisted: , fél 2kor ettem utoljára.... :?

Jajj, remélem, az albi összejön nektek!

Susy: Ákos köszöni a gyógypuszit, máris jobban van! :lol: :lol:

Gabi: Drágák vagytok, nektek is kösziiiiii!
Kép

Mush: Köszikee!
Hogy álltok az alvással?
bébic

Kukucs! Vagyok ám én is, csak sűrű volt a nap!

Berni! Gyönyörű lánykádnak nagyon boldog névnapot kívánunk!

Aida! Jót főztél! És szuper, hogy Noel rendben van. Abból amit írsz, az az érzésem, hogy kezdenek rendbe jönni a dolgok körülötted és egyre szebb a világ. Jól látom?

Bébic! Sajnálom kicsi Ákost, mielőbbi gyógyulást nektek!

Nyelvtanulás: itt Miskolcon 2 nagyon jó lehetőség is van, az egyik a Helen Doron, a másik, ahová mi jártunk. 2 tanárnő dolgozta ki a módszert, 1 évestől 6 éves korig járnak a gyerekek kiscsoportban. Saját könyvük van CD-kkel. Játszanak, kézműveskednek, énekelnek, verselnek, észre sem veszik a gyerekek, mennyit gazdagodik a szókincsük. Zalán 4 éves korától járt oda, ott mondták, hogy nagyon jó a nyelvérzéke, ezért mentünk kéttannyelvűbe, amit azóta sem bánok. Nyáron mindig van egyhetes intenzív tábor, ahol fő terület a kommunikáció. Most már nagyobb gyerekekkel is foglalkoznak, hiszen folyamatosan visszajárnak az első kis tanítványok is. Jövőre valószínűleg ugyanott elkezdjük a németet is. Kisgyerekkorban az a lényeg, hogy felkeltse a gyerek érdeklődését a nyelv, és megszeresse azt, így nem lesz gond az iskolában.

Ma voltam a munkahelyemen értekezlet-ötletelésen. Jót röhögtek a többiek, azt mondták, túl friss vagyok fizikailag és szellemileg is. De hát ilyen jó gyerek mellett? :lol: A biopiacon vettünk krumplit, répát és céklát, egyelőre ennyi bőven elég lesz!

Délután Anyák napja volt a suliban. Én az a pityergős fajta vagyok. Az anyák napja meg különösen fontos nekem, mert sokat szenvedtem és küzdöttem azért, hogy anya lehessek, és idén először kétgyermekes anyukaként köszöntöttek. Mondanom se kell, a gyerekek még be se jöttek, csak zene szólt, én meg máris bőgtem. :cry: Édesek voltak, gyönyörűek és ügyesek. Angolul is énekeltek! Hazajöttünk, nekiálltam nagyfiamnak és kedves apukájának palacsintát gyártani. Utána még elmentünk sétálni. Együtt fürödtem a 2 fiammal, most meg már alszik mindenki.

Na, jól bepótoltam az egész napi lemaradást! Jó éjszakát mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Szeles, köszi valóban egész jól megvagyok. :) Minden nappal egyre jobban. Bár most épp görcsöl valamiért a hasam alja, de ez más tészta. :D Nem csodálom, hogy ilyen érzésekkel tölt el az anyák napi köszöntés! Két csodaszép kisfiú boldog anyukája lehetsz és még mellé apa és párt kaptál egyben az élettől. Szép lehetett az anyák napi műsor amúgy, még én is pityeregtem volna! :D Engem nem volt aki megköszöntsön anyák napján. :(

Amúgy ma ragadott magával először igazán az anyaság. Igaz zokogtam akkor is amikor Noel megszületett, de akkor talán a megkönnyebbülés is a könnyek mögött volt.. Ma viszont. Guggoltam a fiam előtt, ő ott volt a kanapén, kurjangatott, kacagott, rám nézett, mosolygott és akkor valahonnan nagyon mélyről csodálatos érzés áramlott végig bennem. A szívemtől indulva egészen a végtagjaim legutolsó porcáig. Az érzés azt súgta: anya vagy. És szinte egy pillanat alatt szerelmes lettem a kisfiamba. Könnyek törtek fel. De nem igazi sírás. Néma könnyek voltak. És tudtam, éreztem, hogy ő mindent megér!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.05.15 21:27-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Bébic, Ákosnak én is küldök gyógypuszikat! :-*

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida, Szeles,

abbahagyni ! én most a soraitokon sírok. Apa csak néz, de szótlanul kérdés nélkül is tudja hogy miről is lehet szó.
Csoda történt és igen anya vagyok egy kis pocok mamája....
Annyira boldogságos minden pillanat december 23. délután 15.50 óta
(Persze már előtte is amikor apát megismertem, már akkor elkezdődött valami csoda. )

kubuspace

Mush, dejó mentek nyaralni! Én is jobb időt kívánok nektek. Devon merre van? ... Csaltam. :D Megnéztem Google Earth-ön. Szép hely! Nézegettem a fent lévő képeket róla. IrigyIrigy... :oops:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Musi,
devon wow de jó, plymouth a kedvencem, imádom a világítótornyot és a régi strandot, de jó de jó de jó nektek.
Úgy mennék Angliába, de apa nem akar mostanság repülni... csak autó de ahhoz meg nekem nincs kedvem. :shock:

kubuspace

Na látom már csak én és Te Kubu írogatunk itt. :) Akkor elköszönök én is, jóészakát!! Te is pihenj le, késő van. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

hu milyen erzelgos itt a hangulat ma este! :wink: en tegnap reggel voltam igy, a hosszu alvas utan. :lol:

KépKép
KépKép
mush589

Kubu. nem tudom, hogy oda eljutunk-e. Torquay es Babbacombe kozott fogunk lakni. Apa volt nehanyszor Babbacombe-ban, amikor gyerek volt. Nosztalgiazni fog! (en meg majd egyszer elviszem a zankai uttoro taborba :wink: - letezik az meg?)

azert irtam, hogy nayarlni, mert ugy nez ki, hogy mi nem megyunk egyutt iden sehova ezenkivul. ket het mulva beindul az epikezesi nagyuzem. ideje volt. mar egy kanyink sincs. meg jo hogy van hitelkartyank, meg hogy itt szinte mindenhol lehet vele fizetni.

Kubu. sokat jartal Angliaba? mely reszeken? miert nem akar apa repulni? johetsz am mindket melatogatni kettesben Marcival is! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

ma lefiuztak Kincsot! :evil:

baerni. Zsoff nagyon szepseges.

na megyek en is elteszem magam holnapra. babakuszom 30 perce alszik.

KépKép
KépKép
mush589

zsebi. ez a mediterran elmenyfurdo "nagyon pocsekul nez ki"! messze van toletek?

KépKép
KépKép
mush589

Bocsi, már nem tudom, ki melyiket kérdezte tesómtól, de a válaszok:
1. Prev. jelű tápi kimondottan koraszülötteknek való, Start meg a kezdetben is már tejetlen bébiknek. Egyes 0-6 hóig, Kettes általában 4/6 hótól.
2. Nem eszik, hőemelked, nyálzik, nyügibb, kiütéses (száj körül, popsin) mind mind fogzással kapcsolatos lehet.
Szájkörnyék és popsi krémezendő (cinkoxidos popsikenőcs, Sudocream vagy bármi antiszeptikus) felülfertőződés elkerülésére.
3. Cicitépés oka lehet: lassabban jön a tej, többet kell küzdeni érte - küzdelem tejet terem! Másik ok, hogy egyszerűen unalmas már a szopi neki, és játszik, kitekintget...
Nincs vele teendő, ha kellemetlen, le kell venni, majd visszatenni. Nem lehet vele mit kezdeni. Még egy oka lehet, akik most próbálják először a cumisüvegezést, az bezavarhat.
4. Orrfolyást szívni, kisebb valószínűséggel másznak át a bacik a fülkürön, amik a fülgyuszit okozhatják. Nagyrészt sajna hajlam kérdése.

...más bűnömre nem emlékszem.

Kép
zölddisznó

[quote]f írta:igy azt mondod jó a hauck, de akkor mégsem mert nem csukható össze kicsire, akkor uaott vagyok mint a mostanival, jól gondolom ?

Bingó! Akkor neked esernyőkocsi lesz a nyerő.

Trombi! Ma voltam turikban, de nem találtam egy darabot sem. Elkezdek gyértani, de Hanna a főnök, nem tudom, hagy-e.
Ha igen, akkor természetesen nektek is csinálok! :)

Musi! Kérem majd anyud címét - századszor is - mert most sem találom.

[quote] írta:n úgy tudtam hogy vírusra semmiféle antibogyó nem hat.

Vera! Jól tuod, de felülfertőződhet. Ha 4-5 nap altt nem javul, akkor szokták adni.

[quote]E írta:ngem nem volt aki megköszöntsön anyák napján.

Aida! Engem anyum, anyósom is megköszöntött...

Kép
zölddisznó

Manna! Holnap biopiac? Én megyek!

Kép
zölddisznó

Hú, csak pár napot nem voltam és alig győzök visszaolvasni..

Mági, ilyen kocsim van nekem is csak kék, Top Rider.. sztem most még ne vegyél ilyet, mert a problémája, hogy egyálalán nem dönthető, és igy nagyon meredek.
Sajna emiatt most én is vettem átmenetre egyet, mert ez még nem jó, kell mág 1-2 ho minimum. Laját beleprobáltam, és hát igazán erős baba, de ehhez a kocsihoz még nem eléggé... :?

Gabi, sorry hogy eltűntem, mind a ketten nátháztuk, de már minden ok. :D Jövő hét?

Zöldi,Manna, mindenki, jövő hét séti? Csütörtök?

Fuu, nagyon pipa vagyok, OTP szocpol: mivel nem jelentettük be 6o nap, hogy megszületett Mini, most fizessünk 6o ezret :twisted: :twisted: :twisted: Még jo hogy MEGBÍZUNK EGYMÁSBAN :twisted: :twisted: grrrr most mit csináljak???

Lányok, babák cukik, az érzelmes sorokon elsirtam magamat én is, Aida, Tied volt a meggy a habon, Laja itt szuszog mellettem, én meg itt bőgtem mellette :?

Verzso, nagyon klassz a video, nem semmi :D

Nálunk is az ágyas műsor megy, rendszeresen felébred Mini, mert keresztbe nem fér el :( Igy rendszeresen köztünk köt ki :D

Berni, én sem kaptam semmilyen igazolást :shock: zsoff nagyon édes, a labdát felkötötted neki valamire jol látom?

Kubu, ötleteden felbuzdulva én is levágtam Mini haját, mert már nagyon hosszú volt, nagyon cuki lett, majd teszek képeket. Szerelmes vagyok belé... :D

Zöldi, Hancsi tündér :D

Trombi, Panka nagyon hasonlit Rád :D

Kép
Kép
zsiraf8

Ja, és valaki irta, hogy szoba bringát venne... Mági, talán Te..
Szoval én most árulom azt ami anyuméknál van, ők egyáltalán nem használják-használták... Igy nem is visszük tovább..
Ha esetleg érdekel, irj.

Kép
Kép
zsiraf8

zoldi. Kincso nem kakilt vasarnap reggel ota. mikor kezdjek el aggodni, es mi a tehendo? vigyem dokihoz hetfon, ha addig se tortenik mas?

KépKép
KépKép
mush589

hu de hetvege van! :shock:

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Mushi! A mediterrán élményfürdőt városon belül kérdezed, hogy messze van-e? Mert Debrecenben azért igazából semmi nincs nagyon messze :wink: Kocsival kb 10-15 perc. Mi is nagyon szeretjük!

Tegnap a Bogi és Gergő sulijában volt alapítványi bál, ott voltunk, Szabi addig nagyizott. :) Nagyon jó volt! Volt egy műsor, aztán svédasztalos kaja, ami nagyon finom volt, aztán buli, tánc. A Bogi osztálytársainak szüleivel ültünk egy asztalnál, jó kis társaság, nagyon jól éreztük magunkat. Csak most kicsit kómás vagyok. :)

Ma palántákat akarunk ültetni, hogy minek, azt nem tudom, de miníg szoktunk néhány paradicsomot, padlizsánt, ilyesmit. Sok értelme nincs, de olyan jó nyáron a saját paradicsomot szedni. :)

zsebi_baba

Sziasztok!

Aida! Ezek szerint tegnap valaki mégiscsak felköszöntött anyák napjára: Noel! :lol:

Andy! Tejfölös krumpli nokedlivel: pörköltalapot kell csinálni jó sok hagymával. Rádobjuk a megtisztított, kis kockákra vágott újkrumplit (csak újkrumpliból jó!). Só, bors, őrölt kömény, fokhagyma. Addig főzzük, míg a krumpli megpuhul. Kicsit hosszabb lére kell hagyni. Ízlés szerinti mennyiségű tejföllel megbuggyintjuk (én jó sokkal szeretem). Közben külön elkészítjük a nokedlit, majd hozzáöntjük a krumplihoz. Ha nem elég szaftos, tejet lehet hozzá önteni a kívánt állag eléréséig. Kis utánfűszerezés és lehet enni. Nem éppen diétás, de kiváló egytálétel, itt mifelénk, a szlovák határ környékén készítik.

Berni! Nem tudom, hogy álltok ekcéma ügyben. Hunornak az arca most gyönyörű, viszont mind a két térdén és a jobb alkarján is nőtt egész nagy. A doktornénink anno írt fel gyógyszertári krémet, ami jó is volt, de hamar lejárt a szavatossága és elég drága is volt. Nemrég láttam a reklámban egy új készítményt, a neve eXXema Repair krém. Nem tartalmaz vegyszert, Aloe növényből kivont hatóanyaga van. Igaz, 1800 Ft egy tubussal, de este bekentem a gyereket, és nem mondom, hogy elmúlt, mert az nem lenne igaz, de gyönyörűen elhalványodott reggelre.

Mush! Hurrá nyaralás! :lol:

Szuper éjszakánk volt. Hunor 3/4 9-től reggel 7 -ig aludt, majd fél 9-től fél 11-ig. Már majdnem szétdurrant a cicim. Kaja kész, májgaluskaleves, káposztás tészta. A leves jó bőven van, holnapra is elég, holnap tarhonyás husi lesz hozzá uborkasalátával. A párom ezt álmodta valamelyik éjszaka. Még merje azt mondani, hogy nem teljesülnek az álmai! :lol: :P

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Uff!

Zsiráf! Nekünk csütörtökön Dévény, de 3-tól jó vagyok.
Római (Trombiék!!!), Kopaszi (Kubu, ha nem köll tanulni!!!), Margit, Normafa...? Egyéb? Mindenkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii jöjjön, aki közel van!

Musi!
Ha már nagyon nyíg, akkor:
hasát masszírozni, tornáztatni, popsinyílás körül (vegyvédelmibe öltözve) krémezett ujjal körkörösen masszírozni. végül ha ez sem hatásos, akkor lázmérővel 1-2 cm-re bedugva szintén körkörösen mozgatni, vagy szélcső.
Most van egy bébije, aki 2 hetente kakil.
Valszeg azért van, mert egyre jobban hasznosítja az anyatejet.
És egyél olyanokat most, ami téged meghajt.

Zsebi! Szeles! Én asszem megöllek benneteket! :twisted:
90 naposozom! TILOS! ilyeneket írni!

Öröm az ürömben, hogy aug 8-án van az utolsó napja...Gabi! Nálatok ünneplek! Vahyos nem én, hanem a manöken-coca! :)

Kép
zölddisznó

Zöldi - köszi előre is!

Kép
trombibébi

Sziasztok!

Kubu: Én Trombival értek egyet. Családunkban nem egy nyelvtanár tevékenykedik, mindenkinek egyértelmű véleménye, hogy attól nem fogja jobban beszélni a gyermek az idegen nyelvet, hogy baba korától hallja. A kezdetekben az a legfontosabb, hogy egyértelmű legyen a számára az anyanyelve, annak megkérdőjelezhetetlen dominanciája. Ha azt már szépen beszéli, jöhet az első idegen nyelv. Édesanyám szerint még óvodában is felesleges ezzel terhelni a gyermeket, elegendő 5-7 évesen nekikezdeni a tanulásnak.

Aida: Az, hogy Noli apukája kibír nélküle 5 hetet….no comment.

Ákos babának jobbulást!!!!

Zöldi: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, most, hogy felértem a biopiacról láttam, hogy írtad, hogy jösssssz!!!!

Kép
mannababoca

Remélem azért nincs senki, mert mindenki durmol!!!!!!!

Kép
mannababoca

zoldi. koszi szepen. minden nap maszirozom a hasat. es ma vegre megerkezett a csomag! :wink:

KépKép
KépKép
mush589

hol van a kopaszi gat?

olyan finom sutit sutok eppen.majd jovok a recepttel kesobb.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Baromira le vagyok maradva! Sz...kodik a net, ha meg végre van, akkor nem tudok jönni.... :x

Zsófinak utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

A hófordulósok éljenek!!!!

Danim teljesen "elromlott". Hajnalban 3-4 között továbbra sem akar a kiságyban megmaradni, és beterpeszkedik a nagyágyba..., ergo anya kiszorul a kanapéra!
Tegnap és a mai nap folyamán sem csináltunk semmi mást csak üvöltött. Gondolom a foga, de már mindent kipróbáltunk. Meg hát biztos még a torka is fáj, mert köhög..., bújna már ki az a fránya fog!

Mush a múltkor megkérdezték, hogy mi a baba neve. Mondom, hogy Dániel Márk. Jaj, de édes a kis Mártika, jött a válasz! :roll: :roll: :roll: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hozzáteszem kék autós sapi volt a gyereken..., no comment!!!

Remélem mindenki jól van!

Én még mindig nem tudom mit süssek, de lehet maradok a palacsintánál...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?