Sziasztok!
Bocsi hogy ilyen ritkán, kicsit sok minden jött össze most a napokban...
Szülinaposoknak nagyon boldogot!!!!
Próbáltam visszaolvasni, nem tudom mire emléxem
Monee, durum tésztát már adhatsz neki!!! Abban nincs tojás. Pont tegnap kérdeztük meg a doki nénitől
Én a rizst nem szeretem turmixolni, Dorka se msokat kapott és Ádámnak sem adtam még.
Egyébként azt is mondta a doktor néni, hogy zöldséget már mindent lehet adni, tejterméket Ádám bőre miatt én még ne, és a babakekszet - amiben nincs tojás - kiflivéget, tehát gluténest is lehet már.
kukoricát adtál már neki? turmiolva elég "karcos" és a hüvelyesek is, Dorka nem ette meg, öklendezett tőle.
A.M. annyira jók a képek! Olyan boldog kis család vagytok!
Minike nagyon ügyi! És állj csak ki magadért! Dorkánál én is lefutottam ezeket a köröket a családdal, most Ádámnál mársenki sem szól bele hogy mit hogyan csinálok...
Betti, remélem, tudsz majd pihenni Julcsi nélkül!
Én mondjuk biztos hogy nem tudnék kikapcsolni, egyfolytában náluk járna az agyam... De én a tyúkanyó típus vagyok.
Apa nálunk sem túl sokat segít, tegnap kicsit ki is akadtam emiatt. De azt pl. el sem várom tőle hogy éjjel keljen a gyerekhez, hiszen ő másnap megy dolgozni, ha alszik a gyerek nem tud kicsit lazítani...
És azt gondolom, hogy a gyereknek én vagyok az anyukája, ki más babusgassa ha nem én?!
Volt szó róla febr. környékén hogy elmegyünk valamerre egy hétvégére, mert maradt üdülési csekkünk, de én pl. azt mondtam hogy gyerekek nélkül sehová sem megyek...
HOney, örülök,hogy Flóra szeme rendben van!
Blúmi, én ismerem Apa exeit, nem is egyet... Egyetemi kapcsolatok... Egyik nagy szerelem is volt... És velük tartjuk a kapcsolatot, ami engem nagyon zavart eleinte. Valahogy megmaradt az a baráti kör, akikkel egyetemen jóban volt, a csaj is oda tartozott. Azóta férjnél van, 4 lánya van, de azért még most sem túl jó érzés ha találkozunk. Pedig ha nem ez lenne az előzmény szerintem még akár barátság is lehetett volna belőle.
Lujza-ügy. Monee, emlékszel a másik topikban a csajra aki elkezdett írogatni és mi lett belőle?! miatt amentünk a Tanyára... Hm...
Inkább nem fejtem ki bővebben!
Eszike, örülök,hogy megvan az oka Noncsi éjszakai ébredésének! Remélem, végre ki tudod magadat pihenni!
Starlark, én azt csináltam, hogy amikor éreztem hogy csomósodik, fájni kezd akkor fejtem egyet, először 2 naponta majd mindig egy nappal tolva a dolgot. Nekem is ennyi körül volt mikor abba kellett hagynom a gyogyi miatt.
Ági, ez a torta piszok jól néz ki!!! Apa tuti nem tudna ilyet összedobni, bár azért nagyon lelkes a drágám
Főzés úgy megy, hogy iszonyú jó dolgokat kitalál, de a kivitelezésük az én dolgom.
Sziszi, remélem mihamarabb helyreállnak most már a dolgok!Sok-sok energiát küldök!!!
Bejci, jujj... Remélem, használ!
1% Dorka ovijának ment.
Szeder, engem is érdekelne a beszámoló a kezelésről!
Márti, tecc a táska!!!
Rólunk. Voltunk tegnap doki néninél, teljesen tiszta Ádám tüdeje.
ÉS én sem hallom már! Megúsztuk a kórházat!!!
Felébredtek a csametéim! Mindjárt jön a szomszéd kiccsaj is!
Szép hétvégét mindenkinek! Jó időt jósolnak...