Sziasztok Csajok!
Jó reggelt mindenkinek!
Örülök hogy itt lehetek!
Próbáltam visszaolvasni most pár oldalt, hogy viszonylag képben legyek Veletek kapcsolatban, de most kicsit zúg már a fejem.
Ja! Aki rosszul van, annak jobbulást! (magamnak is) Sajna majdnem minden nap hányok, mint a lakodalmas kutya.
Elég ramatyul érzem magam. Most tartok 1.5 kg fogyásnál, pedig a melleimet alig bírom vinni. Jó lesz, ha már túl leszek ezeken a tüneteken. De ahogy olvasgattam, ezzel egyáltalán nem vagyok egyedül.
Az 1. uh-m nagyon korán volt, akkor még csak a petezsák látszott. Utána a 6 hetesen már 2.2 mm volt, és látszott a szívcsőpulzáció. Elvileg minden rendben, bár én szedek a sok bogyó mellett (magneb6, halolaj, vitamin, folsav) metformint is, mert pcos vagyok, ami mellett elvileg "kicsit" nagyobb a rizikóm a bajra. De ezzel nem akarok foglalkozni, próbálok úgy hozzáállni, hogy minden ok.
Elvileg a 26.-án megyek a dokimhoz köv. uh-ra, és 28.-án pedig a védőnőhöz.
Már nagyon várom hogy betöltsem a 12. hetet, bár inkább a 14.-ben leszek már nyugodtabb.
Úgy irigyellek benneteket, hogy egy csomót beszélgettetk kajáról, mert ez nálam nem nagyon megy mostanában. Semmit nem nagyon tudok megenni. (kiv a gumicukor és a fagyi) Nagyon szeretem egyébként a húst, de most rá sem bírok nézni. Csak este bírok enni valami normálisat. Ráadásul a párom parfümjétől is rohanok meglátogatni a fajanszot. Praktikának eddig a hideg cola vált be (pedig eredetileg nem szeretem) de attól meg lelkiismeretfurdalásom van. Nem is tudom mit kéne tenni már.
Na jó, nem panaszkodok tovább, eleget tettem most. Sorry!
Látom többen is vagyunk, akik 18.-ára vannak kiírva, ennek örülök!!!