Új privát üzeneted érkezett!

Solya: Persze, megpróbálom megkeresni.

Kubu: Én sajna nem vagyok túl ügyes babakocsi témában, a miénkkel sem vagyok megelégedve.... :?

Lányok, kérlek segítsetek, vagy Zöldi védőnénitesó: Ákos nem akar enni. Néhány napja mindig egyre többet hagy meg a tápiból. (a cicikben nem hiszem, hogy hirtelen csak úgy több lenne, így nem arról van szó, hogy jóllakik velük)
Most este is a 150 ml-ből több, mint 100 ml-t meghagyott, de az utóbbi napokban rendszeresen meghagyja a táp minimum felét...
Igaz, elaludt kis duma után, de nem tudom, nem fog-e felkelni arra, hogy éhes.... :roll:

Volt valakinek ilyen gondja? Aggódnom kéne? :? :roll:
bébic

Bébic:nekem volt hasonló bár mi szopiztunk ,akkor Oli nem akart napokig szopizni,nagyon keveset evett,folyton elfordult a cicitől,totál kétségbe voltam esve,aztán egyszercsak abba hagyta.Éjjel pedig fel sem kelt.Erre nekem azt mondta védőnő h szopisztrájk....
Nem tudom nálatok is hasonló e ez,mert ugye Ákos tápinál csinálja ezt és cumisüvegnél létezik e a szopisztrájk...remélem nem írtam ezzel hülyeséget,de én úgy gonolom hogy nekünk is ilyesmi volt a gondunk

solya051020
Káld

Sziasztok!

Bébic:vörös nestea vitao, nekem ízlik bár nem olcsó, rengeteg teát iszom , pl ma vettünk vörös áfonya teát.

Zsebi: nektek van vendégházatok Debrecenbe?
ott lakik egy jó bnőm.

Berni: Zsófinak gyógyulást, mi most gyógyultunk meg ráment a fülére a takony pedig annyit szívtam az orrát:x
azt mondta a gégész, hogy én is füles voltam apa is kicsi korába valszeg a kis csaj is az lesz, hiába szívjuk ezerrel, meg hát közel is van anatómiailag az orr és a fül még egy ilyen kicsi korba,sőt amíg meg nem tanulja kifújni az orrát, addig szívni kell majd mindig.
nekünk nem sterimar van, hanem physiomer,meg nasivin sanftot használtuk

Enikő:mentek a pontok, ma kiürítettem a mindenes kosárkát találtam még 5 pontot, kell?

mush: nekünk a rácson van a légzésfigyelő két lapos és keresztbe van, még nem riasztott be.
privi ment

Kubu: gratula vizsgához, imádom a Zila-t:D
az almafröccs hmmm

Trombi: piackutatásba nem vettem részt(bár én mindig kitöltök, részt veszek ilyenekbe, szeretem)hanem egy szakdolgozat elkészülésébe segítettem hónapról hónapra egy lánynak

Erika: Nekm Rékát nézik fiúnak(eddig 3x, megjegyeztem őket :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: )

Verzso: sajnálom a fiúkat, hogy betegek, gyógypuszi

Zöldi Vera: el tudnátok küldeni a szigetelős képet amit készítettetek?

sajnálom, ha vkinek nem írtam.

amúgy jól vagyunk imádom,hogy hideg van, mert Réka alszik napközben a erkélyen, ma is aludt du-án 1-től fél 5-ig.
amint jön a meleg úgy nem alszik és csak nyűgös lesz, már előre látom a sorsunkat a kánikulába,de hát ezt is meg kell ismernie szoknia:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic! Milán is kevesebbet eszik! Régen 200-at evett egy-egy alkalommal, most meg legtöbbször csak 140-et!
Én nem aggódok emiatt, mert látom, hogy rendesen fejlődik.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Orsimorsi! Köszönöm szépen! Nekem 4 kell, hogy a 15 pont meglegyen, ha annyit elküldtél, akkor már többet nem kérek. Egy bankszámlaszámot írjál privibe légyszi, hogy legalább a postaköltséget fizessem ki.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

enkiő: hagyjad, nem kell, tegnap feladtuk a csekkeket,vele együtt a pontokat is, meg vettünk horoszkópos sorsjegyet mindig nyerünk vele:DDD
különben is többe kerülne neked az utalás a banknál mint maga a postaköltség volt:)

KépKép

Kép
orsimorsi

Akkor van még 5 hirtelen megtalált rendrakás közbeni dm pontok, kinek kell?

KépKép

Kép
orsimorsi

Bébic!
Sajna passz! Nem tom mitöl lehet. Na ez a jó a szopiban, gözöm sincs mennyit szopizik. :lol: Lehet ö is kevesebbet, ki tudja. :?

Vinzent mostanság meg azt csinálja (amitöl már megörülök), hogy szopi közben eltolja magát a cicitöl, aztán megint bekapja kicsit, meg szinte öklözi a mellemet, rázza a fejét. Nem tudom mitöl lehet, vagy mit jelent ez!!! :roll: :roll: :roll: :roll:
susy75

Solya: Köszi, így, ahogy leírtad, simán lehet az is (már ha az lehet a cumisüvegnél is).

Mondjuk a cicikkel nincs baja...csak azokat meg elkezdte rágni meg tépni.... :? És már nagyon fáj és tiszta vörös mindkét cicim....hát, ha ezt sokáig így csinálja, én nemtom mi lesz.....megint sebes mellekkel szoptatok majd, mint anno az elején??!! :shock: :shock:

Enikő: Én aggódom, bár nem tudom, kell-e....Honnan látom, ha nem fejlődik rendesen? :roll: (bár így néhány nap után....)

Orsi: Kösziiiii, így hogy Vitao, így már tudom is! :lol: Csak még nem láttam belőle vöröset, csak zöldet!
bébic

na gyorsan egy mai tegnapi kép rólunk és jóét mindenkinek Kép

Kép
andy30

Susy: Ákos is csinálja ezt, csak ő nem engedi el a cicit, és úgy húzza...én meg megyek utána, le ne tépje.....már majdnem lemászunk az ágyról..... :shock: :? :P És ő is ütögeti, meg markolássza-karmolássza!
bébic

Bébic!
Ès te tudod,hogy ezt miért csinálják??? :roll:

Andy!
Szépek vagytok együtt!!! :wink: :D
susy75

Andy: Édik vagytok! :lol:

Köszi ám lányok a válaszokat a kérdésemre (persze ha van vkinek még tippje, jöhet :) ), most majd kíváncsi leszek, felébred-e éjjel, mert este még ilyen keveset sosem evett.
Zöldi, azért rákérdezel tesódnál, ha szépen megkérlek? Szépen megkérlek! :D

Na, szunya, mert nem tudom, mi vár rám éjjel, a felmentő seregem meg messziben van.... :(
Szép álmokat!
bébic

Susy: Sajnos fogalmam sincs.... :( De nagyon szeretném tudni, mert már egyre kellemetlenebb és fájdalmasabb így a szoptatás. :cry: :cry:
(ja, nagyanyám szerint el fogja választani magát, azért (is) csinál ilyeneket...oké, hogy felnevelt 4 gyereket, de azért remélem, nem lesz igaza :roll: én azért még szeretném szoptatni)
bébic

Enikő: Juhééééé! Akkor tök közel lesztek hozzánk!

Bébic, Susy: nálunk dettó cicitépés. Szerintem játszik... amúgy is csomószor elengedi, vigyorog, aztán lefejeli, tépi, közben csupa tej az egész szája...

Bébic: kaját sajna nem tudom :(, de mivel 8,5 kiló szerintem nem kell aggódni. Meg ilyenkor már le is lassulnak a gyarapodásban, lehet, hogy szimplán nem igényel annyit a szervezete. :roll: Gondolom én...
Jaj, és már akartam mondani, hogy pici kiütések Koboldnak is vannak az álla körül, én arra gondolok, hogy amiatt van, hogy a szilárd kaja jobban irritálja a bőrét, mint a tejcsi vagy a tápi (jobban össze is keni magát vele). Én kaja után mindig viszem a fürdőbe arcot meg kezet mosni, mert máshogy nem tudom normálisan letakarítani.

Na, mentem fejni...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi,Bébic:most jut eszembe hogy esetleg még lehet a kiütés a száján a nyáltól is,mert fogzáskor "kimarhatja"(nem találtam erre jobb szót :oops: ) a puha bőrüket,valamint lehet a posin is ettől kiütés mert fogzáskor lehet hasmenés ami erősebb...Rékámnál én rengeteget kínlódtam vele,semmi krém nem jött be,szépen megvártam míg elmúlik,szegény gyerek arca tök csúny volt.
De ez csak egy öltet,csak most jutott eszembe

solya051020
Káld

Andi!
[quote]z írta:öldi hanna gyönyörűűű és rád hasonlit nagyon! figyi az a törölköző rossmannos? mekkora? nem mertem megvenni mert nem irja a méretét és nem kicsi-e.

Köszi-köszi! És a többieknek is!!! Igen, Rossmannos, és szerintem nem kicsi, olyan 80*80-as lehet, de holnap lemérem - most nem akarok zörögni - de figyelmeztess, mert már szenilis vagyok! :)

Kubu!
[quote]Z írta:öldi,
megmutattam Hannát Marcusnak, hát mit mondjak a kissráccal azóta nem lehet bírni... hátha a táncrendjébe előjegyzéssel még beférünk
Háááááát?! :)
Miért kell nyaraláshoz külön kocsi?

Musi! Cupp! Ilyen kendőből kb. 25896 db. van neki. Mind más színű, és szinte minden szerkójához van :) Anyja mániás...

Enikő!
[quote]H írta:a jól láttam neked a pici van, nekem már a 160 ml-es jó!

Ja bizony. Erre nem is gondoltam. Akkor majd én iszom belőle sört! :)

Bébic! Szerintem ne aggódj, most ilyenje van éppen, hogy nem kíván annyit enni. Én nem hiszem, hogy aggódnod kéne, ha más furát nem tapasztalsz. Ezt fogja mondani tesóm is...már kérdezte tőle más.

Orsi!
[quote]Z írta:öldi Vera: el tudnátok küldeni a szigetelős képet amit készítettetek?

Csak Vera csinált.

Kép
zölddisznó

...Ma esetleg Kopaszi? 23-29 fokot mondanak!

Kép
zölddisznó

Morgen,

Jelentem kialudtam magam. Musi lécci most ne figyelj ide, de hihetetlen h letettem Marcit 8-kor és még mindig csend. Hmmm unatkozom.

Enikő,
Lehet h írtam már mi is keresünk, persze még nem olyan intenzíven az ovit szeretnénk még költözés nélkül letudni de ha közben jön valami akkor persze váltunk. Ha gondolod és nem túl indiszkrét akkor megírnád h milyen árak vannak Pécel felé, h mekkora a ház és milyen könnyen találtatok rá. Ügynökségen keresztül vagy Ti fedeztétek fel.

Én nagyon szeretném: Gödöllő vagy Veres vagy Dunakeszi vagy Vác de innen azért képtelenség bejutni. Ezért ahogy már írtam is M1/M7 vonalát is nézzük, ezért szóba került Törökbálint, Solymár, Páty is.
Habár most azt találtam ki h nem is építkezni kellene vagy felújítani, hanem egy sorházban (elől-hátul kertkapcsolat, felül nincs szomszéd) lakást nézni a Rózsavölgyben….
Apa kikészül tőlem, csak ne függnénk ennyire Pesttől. (Megsúgom h amikor dolgoztam hazafelé a Bimbó úton mindig néztem a házakat és arra gondoltam hátha lakik itt egy nagynénim, nagybácsim aki egy nap felhív h én leszek az örököse :shock: ))

Nyaralni Olaszba megyünk Toscana és a többiek. (Nem tudom milyen ott a terep)

Orsi,
Nagyon bejött a Zila. Kár h rossz idő volt, szerettem volna a teraszra kiülni. Olyan múlt századi feelingje van az egész helynek. Almafröccs legközelebb.

Zöldi,
Jelentem a nyaraláshoz azért kell külön kocsi, mert a jelenlegi összehajtogatott állapotában a fél okti csomagtartót kiteszi. Tehát ha két hétre elmegyünk a gyerekkel akkor attól tartok fél okti csomagtartó hármunknak nem lesz elég. Ezért valami extrahiper kis helyen elférő szuper babakocsit kellene nézni, egyébként gáz van. Síboxot csak nem raknék az autóra.

Hol vetted a 25896 db kendőt ?

Rólunk.
Du lépünk Százhalombattára szülinapi buliba… Juhéj és apa lesz a sofőr. Tehát nem csak kólát fogok inni (Baccardis pohárból).
Holnap pedig migrén miatt ugrott jogvizsga helyett 8 óra politológia lesz, este meg lánybúcsú.
És végre vasárnap Diana kiállítás.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Enikő,
most néztem az M1 hiradóban hogy Pécelen micsoda új P+R parkolót adták át :lol:

Orsi,
rettegj
7végén állítólag 31 fok lesz.

kubuspace

Manna,

neten keresztül vettél jegyet a babakoncetre ?
Én próbáltam, de kér egy 3jegyű azonosítót a bankártyámról ami nincs (de jelzi h csak az adja meg akinek van ilyen) ennek ellenére nem tudom megrendelni.

kubuspace

kubu:
én is most vagyok babakocsi nézőben, nyaralás miatt kell lecseélrni (illetve azért sürgősebb). Most a Pikolino és Quinny van versenyben... :) A cél, hogy beférjen a csomagtartóba, és Bence is elférjen benne :) Ja és háromkerekű legyen!!! :wink:

Enikő:
Bence bukott születése óta, de ilyen durván nem adta elő... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

őőőőő nézem én is a quinnyt az elsőt nem találom, de jól látom h brutál drága ????

kubuspace

expertek !

ez milyen ? mondjuk fogalmam sincs hogy mekkora is lehet összecsukva....

http://www.teszvesz.hu/item630898681_ch ... csobb.html

http://www.teszvesz.hu/item631239642_ha ... kocsi.html

kubuspace

jó reggelt!

nekem Arni akkor tépte a cicit és akkor fordult el amikor nem volt már benne tej.érdekes mert erre csak később jöttem rá,mivel ha megnyomtam jött belőle de ha fejtem nem jött.
Persze cumisüvegnél el kizárt......

kubu:jó kis programod lesz a 7végén.marcit hova teszed a lánybúcsú idejére?vagy apával lesz otthon?

tegnap kiváltottuk a Hippes csomagot a Rossmann-ban.Kis póló,egy ananász nektár,gyümidesszer,egy kiskanál és teák voltak benne.
Ha barátnőm nem mondja én nem is tudok róla.
:shock:

KépKép
lyndee

Lyndee

Marci Apával, imádják az ilyen alkalmakat, nem tudom apa mit csinál kismanóval de állandóan rötyögnek, kacagnak.

kubuspace

Helló Csajok!

Rájöttem, hogy miért nem enged be a sz*ros rendszer oly gyakran!!! :evil: Eddig Internet Explorert használtam, bezzeg Firefox-szal simán megy!!! :evil:

Köszönöm a gyógyítós jókiviket, Zsófi már sokkal jobban van. Igazából nem is volt rosszul, mert a náthát leszámítva ugyanolyan, mint máskor: pörög, mint akit felhúztak. :-D De átaludta az éjszakát!!!! Este 8-tól reggel 5-ig egyhuzamban és már most is másfél órája nyomja! Láza semmi, taknya is kevesebb.

Én tegnap este jártam nőgyógyinál, még csak most csináltattam rákszűrést. :oops: Dokibá csekkolt, minden ok amúgy.

Orsimorsi!
A dokinéni nekem is a Nasivin orrspray-t ajánlotta, de azt olvastam a leírásában, hogy segít fellazítani a cuccot a nóziban. Nekünk ez nem kell, mert amúgy is folyós, így még nem használok semmit. Hétfőn úgyis megyünk tanácsadásra, ha addig nem lesz jobban, dokinéni akkor ránéz. Nálatok volt valami jele, hogy a nátha a fülére ment? Fájt neki? Lázas lett? Remélem mi megússzuk...

Kubu!
Nálunk is ez a nyaralós gond: a 13 kilós babakocsink a csomagtartó több, mint felét elfoglalja. Plusz utazóágy és kb. tele a verda. :-D Mi majd csak fürdőrucit viszünk. :-D

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi! Andy!
Csodaszépek a csajok!!! :-D

Kép
Kép
lbernuska

Zöldi Zöldi Zöldi,
jó reggelt ránéznél majd erre, szerinted megéri ?

http://www.teszvesz.hu/item631239642_ha ... kocsi.html

kubuspace

Berni, nagyon boldog névnapot kívánunk Zsófidnak!!! Erzsó és a srácok

verzso

rakhatok fel pár képet ? mielőtt bebújunk Marcival az ágyba..

Kép

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Suzy, Magi. itt a kettest is 0 hotol lehet adni, csak ehesebb babaknak. a 3-as van 6 hotol.

Boldog nevnapot Zsofinak.

Most nem volt olyan jo ejszakaknk, de tul rossz sem. az idojaras viszont pocsek :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
mush589

Zsófinak boldog névnapot kívánunk.

kubuspace

zoldi, vennel es kuldenel nekem 1-2 kendot? majd utal anyum.

solya. 4 darabert kernek 10 fontot, ami kb 3350ft.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.05.15 09:01-kor.

KépKép
KépKép
mush589

utalom a Huggiest!!! honaljaig pisis lett akiscsaj benne. :evil: :evil:

bebic. nalunk is van cicitepes neha, meg ilyen le es felugralok a cicire. en ilyenkor felultettem es mgmondom neki, hogy na most mar eleg, ne szorakozzon, egyen rendesen vagy befejeztuk. :wink: :wink: van amikor abbahagyja (vagy a "szorakozast" vagy az evest)

KépKép
KépKép
mush589

Boldog hofrdulot Vivinek es Bernatnak!

Kubu! ketten leszunk. koszi. majd ertekezunk.

KépKép
KépKép
mush589

Kubu:
Ez van versenyben még nálam :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242374268.0594.jpg[/img]

A quinnye, amit kinéztem, most akciós, de így is elég húzós...[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Kubu! Én majdnem olyat vettem, amit a tesz-veszről belinkeltél, Hauck Jogger. Én 15-ért vettem, úgyhogy szerintem jó az ár. Nekünk is Oktáviánk van, simán elfér benne, igaz, mi vettünk tetőboxot is, de hát mi 5-en vagyunk, és már eddig is tetőboxszal jártunk nyaralni. :?
Ja, és imádom!

zsebi_baba

Sziasztok!

Kubu! Marcid édes! Herceghalmon sorház? Pont van eladó. Szerintem Páty nem túl jó hely. Én is hasonló kocsit vettem, de még nem kaptam meg, úgyhogy nem tudom milyen, de amit te néztél nekem nagyon tetszik.

http://www.vatera.hu/sport_babakocsi_146351218.html

Mági! Bencének startos tápit adsz? Én mikor azt adtam Gergőnek, mert nem volt 1-es a gyógyszertárba 2 óra múlva megéhezett. Egyébként szerintem az 1-es és a 2-es között is csak annyi a különbség, hogy a 2-es sűrűbb és az éhesebb babáknak azt is lehet előbb adni, mint 6 hó.

Berni! Jó, hogy Zsófi jobban van!

Csajok! Lehet klímát használni vagy nem jó a babáknak?
Iszonyat meleg van nyáron a tetőtérbe és már előre félek, hogy fogja bírni nyáron.
Ja és itt annyi kutya van, hogy képtelenség nyitott ablaknál aludni éjszaka.

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

FONTOS KÉRDÉS!!

Múltkor már írtam, hogy bajban vagyok az adóbevallásnál, de mivel a hozzáértő nem jelentkezett, így mai napig nem oldódott meg. Most igazából már csak annyira lennék kíváncsi, hogy igaz az, hogy a GYES-t és családit fel kell tüntetni az adóbevallásban? Amit idén kaptam meg, de tavaly év decemberére vonatkozóan azt a részt bele kell írjam? Köszi!!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

kubu: mi is költöznénk, nekem Dunakeszi, Fót, Pécel tetszik építkeznénk, persze egyenlőre ez csak álom, most újítottunk fel teljesen a panelt, álmennyezet, spotlámpás világítás, egyedi konyhabútor, na és hát ikea fanok vagyunk.....
szóval egyenlőre csak álom,de hamarosan nem csak 3-as találatunk lesz a lottónk hanem lesz 5-ös is:DDDDD

berni: igazából semmi jel nem volt, hogy a fülére ment, így utólad talán annyi, hogy az a füle ami begyulladt abból asz orrából nem tudtam semmit szívni, a másikból viszont ömlött.
Amikor már lázas lett, akkor már eltelt egy hét, még annyi volt a jel, hogy a jobb cicimet kevésbe fogadta el hisz a bal fülén feküdt,és ahogy szívnak vákuumot képeznek és elkezd pattogni a fülük és ez fáj.
Réka mindig úgy alszik el, hogy nem a szemét dörzsöli, hanem a fülét fogja, így nem kapkodott a füléhez.
A nasivin nem csak fellazítja, hanem érösszehúzó hatása is van így kevesebb váladék termelődik,megszünteti a nyálkahártya oedemat.
jobban kap levegőt.
én mindig szívás után fújtam be,éjszakára meg mindkét orrába kettőt fújtam így könnyebb volt az éjszakája.

mági: ez a kocsi babypoint?

KépKép

Kép
orsimorsi

Most azt olvasom, hogy elvileg a GYES adómentes. Csak munka mellett igénybe vett GYES után kell adóbevallást gyártani. Igaz ez?? Ki hogy teszi? És mi van a családi pótlékkal?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mi ez a pörgés, fiatalok? :lol: :lol: :lol:
Mondjuk már mi is kiporsziztunk Kobolddal, úgy el is fárad benne, hogy elaludt :lol:

Kubu:
[quote]G írta:ödöllő vagy Veres vagy Dunakeszi vagy Vác de innen azért képtelenség bejutni.
Úgy érted Pestre? Kocsival, vagy tömegközlekedéssel? Csak mert kocsival max. Vácról gázabb egy kicsit, de onnan se, mert M2, tömegközlekedéssel meg esleg Veresről. Én már csak tudom, itt lakunk (Veres szomszéd falu, Gödöllőn melózunk, Dunakeszire járunk dunaparti sétizni) :D
Őrbottyánból kb. 35 perc kocsival a Pólus pölö.

Orsi: laktunk 2 évig Fóton, nagyon jó hely :)

Berni-Zsófi:
Kép

Mush: ha tetszett a katicás nyakvédő, szólj, mert a csajnak van kiskutyás is, és ha az is cuki, akkor arra is lecsapok, és a katicásat meg esleg elküldjük ajiba Kincsőnek :wink:

Kép

Kép
gabilany79

Aida,
figy nem úgy van ha jan 15-ig kaptál valami cash-t azt kell a 2008 évi adóbevallásban feltüntetni ?
Én teljesen normális adóbevallást adtam le tavalyra. hiszen a legelső kifizetések, hiába decemberre vonatkoztak február környékén történtek meg.

kubuspace

Aida: családi pótlékot mindjárt megnézem neked. De ha fel is kell tüntetni, attól is függ, hogy mikor kezdték folyósítani. Mert az én idei bevallásomban pölö még nem szerepel a tgyás, mert azt 2009-ben kezdték folyósítani, az igazolást is úgy kaptam róla, hogy a 2009. évi bevalláshoz...

Kép

Kép
gabilany79

Értem, köszi. De most egyébként is úgy néz ki őrületes nagy bajban vagyok! :shock: A programban amiben töltögettem az adóbevallásom, még a GYES és minden egyéb előtt beírtam ami a tavalyi munkaviszonyomhoz tartozik és vhogy kiszámolta nekem hogy akkor még 70ezer Ft adót kéne fizetnem! :shock: :shock: :cry: Az Isten szerelmére, elvileg adóztak utánam rendesen és amúgy is most készülök albérletbe menni épp meg kéne élnem egy gyerekkel havi 40ezer Ft-ból, nem tudom ezt most kifizetni, de meg amúgy sem értem miért kéne. Á, nem estem kétségbe! Az egész életem egy rakás sz*r.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Gabi! Több ilyen nyakvédője is van a csajnak, vagy csak ez a kettő?

Aida! BB a könyvelő, írj neki iwiwen, biztos szívesen segít.

Kép
Kép
Kép
erika26

Aida, a gyest igen 13. sorban, erről kellett, hogy kapj igazolást, hogy mennyit fizettek ki neked 2008. évben, a családi pótlékot nem kell szerepeltetni a bevallásban.

verzso

mush:te hogy beszélsz Sophie-nak?Magyarul vagy angolul?

Zsófinak Boldog szülinapot!

Aida:miért nem viszed be az apeh-hoz,segítenek megcsinálni?!

KépKép
lyndee

bocsi,Zsófinak boldog Névnapot!
:oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
lyndee

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?