Új privát üzeneted érkezett!

Mági: milyen bogyót kaptál rá? Mikor kell legközelebb menned?

Kép

Kép
gabilany79

Lányok, használ valaki BEBA tápit??? Most vettem,mert volt hozzá kuponom és az van ráirva, hogy 4 hós kortól (BEBA 2). Viszont néztem a magyar honlapjukat, ott meg a 2-es csak 6 hós kortól írja! :roll: :roll: :?:
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.05.14 15:08-kor.
susy75

Sziasztok!

Musi! Ügyi Kincső! Reméljük megtartja jó szokását! Rádférne már egy kis pihi!

Kubu! Gratula a vizsgához! Fősulisok adatait rögzítem, rengetegen járnak erre a szakra.

Solya! Barátnődnek gratula! Biztos, hogy nem számolták el az időpontot?

Verzso! Tibcsi nagyon ügyi! Máté is csinál már ilyeneket?

Szita az agyam! Nem tudom még mit akartam.
Voltunk szurin, Gergő meg se nyikkant. 6700g és 68 cm.
Azt hittem már lesz egy kis pihi de jövő hónapban meg "kókusz"oltás.
Szerintetek is lányos arca van Gergőnek? Mindig lelányozzák. Igaz annak készült, de szerintem pasis pofija van.

Kép
Kép
Kép
erika26

gabi:
az EUthyroxot szedem,csak most már 175-öt... jó lenne valami gyorsító is mellé :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Susy: mi még a HA Start Aktívját nyomjuk a BEBA-nak. Majd a 6 hós kontrollon kapunk újat :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Gabi!
Akkor lehet nekem is még START-ot kellett volna vennem? Bár mire elkezdjük lassan 6 hónapos lesz. :? :?
susy75

Gaby, szerintem nekünk is jó az időpont! :lol: Mi már a Milupa Milumil HA2-sel pótlunk, azt írt fel az orvos.

Erika, ügyes kisfiad van, hogy nem is sírt! Szép arca van, lehet ezért nézik lánynak! Ilyet még csak Tibcsike csinál, Máté viszont forog, Tibcsi csak egyszer mutatta még meg, hogy Ő is hasra tud fordulni, de az nem igazán érdekli, vissza már nagyon ügyesen fordul, na meg tolat és szexel. :lol:

Kubu, gratulálok a vizsgádhoz!!!

Hű, az előbb Máté annyira behergelte magát, hogy alig bírtam megnyugtatni, végül elaludt a vállamon. Szegénykéim taknyosak még mindig. Nem tud valaki valami csodaszert amitől gyorsan elmlik a taknyosság? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára verzso 2009.05.14 15:35-kor.

verzso

Pfff, ezt a nyűgös napot.... :? :?

Solya: Szerintem ő lesz az! :lol: (próbáltam neked megkeresni iwiw-en, de vacakol az a vacak :evil: )
Mit főztél?
No, babakocsikhoz nem értek.... :?

Mági: Pajzsmirigy :( .
Ez a sűrítő cucc milyen elven működik? (oké, azt tudom, hogy "sűrít :lol: , de ha jön vissza a hami, akkor jön így is úgy is, nem? :roll: )

Musi: Nálunk rácsos, de nekünk a matracon volt a légzésfigyelő, ez olyan fajta. Nemtok segíteni.... :(

Verzso: Hűűű, nagyon ügyi Tibcsi! :lol: :lol: Máté is csinál már ilyeneket?

Trombi: Vigantolból nekünk sem sok van már, olyan negyedig lehet az üveg.

Zöldi: Ismerős.... :? De hajrá nyuszik! :lol:

Kubu: Kávéház? Irigyirigy.... :oops: (nálunk Apa vidékre ment melózni, este egyedül leszünk :( )
Én hasonlóan éreztem tegnap, csak nem tudtam ilyen jól összeszedni és megfogalmazni.... :D :wink:
bébic

bébic:
ha jön ,akkor ugyanolyan formában jön vissza. Ma kétszer kapott. Az első alkalomal totál bukás, másodjára viszont semmi sem jött vissza.. Nekünk már az is haladás lenne, ha nem 7-szer enne, és kelne éjszaka is, mert nem indokolja a súlya sem... Valószínűa bukártól éhezik meg még mindig 3 óránként.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mush: Privi megy!

Susy: Mi BEBA 1 Aktívot használunk, ez 6 hóig van. (azt nemtom, milyen az a Start-os, erre nincs írva ilyen... :roll: )

Erika: Nagyon ügyes volt Gergő, hogy nem sírt! :lol:
Szerintem inkább olyan lágy vonásai vannak, talán azért nézik lánynak.

Verzso: Takony hess! :twisted: :twisted: (én nemtok semmi jót, minket eddig szerencsére (koppkoppkopp) elkerült)
bébic

Mági: Ezt megértem. Remélem, beválik a cucc nektek!
bébic

Bébic!
Gondolom az 1-esböl is van Aktív, meg Start! Èn most vettem elöször BEBÀ-t.

De csak nem értem. A dobozon az van a 2-esre írva, hogy 4 hótól, de a neten nem találom a 2-est csak 6 hótól. :? :? :x
Na mindegy, gondolom baja nem lesz töle. Mondjuk amúgy is ritkán kap tápit, általában csak az esti szopi után ha igényli.
susy75

Musi! A Rossmannban vett nekem is iszonyat büdi! Lőttem is gyorsan másikat.

[quote]M írta:indig lelányozzák.
Erika! ...aaaakarod mondani FELlányozzák, ugye? :) Szerintem nem!

Na, elmentünk plázázni...továbbra is fos idő van, és 12 fok. Hiába, Bonifáz is fagyos szent.

Kép
zölddisznó

Bébic!
"Avent: Nekünk csak az van és semmi baj vele. Enikő, a nyaknál ersztés ismerős, nem az a titka, hogy liluló fejjel szorítod rá , hanem kicsit vissza kitekered, aztán megint rá. Ált. a második ilyen "igazítás" után már semmi gond. "
Pontosan leírtad! A második ilyen igazítás előtt én már legszivesebben földhözcsapnám, mert addigra ugye már tele van tápszerrel a föld! És Milánnak Tomme Tipeet vettem, azt meg sosem kell igazítanom és olcsobb is, ráadásul az jobban hasonlít az anyamellre is.

Mush! De jó! Azt kívánom, hogy mostmá csak ilyen, ill. még jobb éjszakáitok legyenek.

Kubu! Gratulálok! Ügyes vagy!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kép Kép Kép Kép

...3 majális meg egy fürdés.

...most már tényleg cső!

Kép
zölddisznó

Enikő! Nem kell egy 3 percig használt Tomi T. fél áron?

Kép
zölddisznó

Susy: Megnéztem, van itthon 1 doboz 2-esünk, 6 hótól van. Akkor nemtom, milyen lehet az a 4 hós.... :roll:

Enikő: Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalataid vannak vele. :( Én nemtom, nekünk semmi problémánk, cicizésbe se zavart bele, úgyhogy gondolom az anyamellhez ez is kellően hasonlít. Meg mi hiperolcsón vettük :lol: , dupla csomi, plusz még akcijós is volt! :lol: :lol:

Zöldi: Hanna egyre édesebb! :lol: :lol: :lol:
bébic

Itt csak 9 fok van :( f*stalicska...

Annyira jó, hogy ennyien ráértek a bulira! Többiek?

Trombi: sajnálom, hogy nektek nem jó a 8.-a :(

Bébic: Startos:
Kép

Zöldi: Hanna nagyon "baba"! :D

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi! Ja igen! Bocsi!

Kép
Kép
Kép
erika26

Gabi: Áhhhá, köszi: Ilyet még nem is láttam.... :oops: :oops:
(akartam képet hozni a mienkről, és az egész neten nem találok :shock: :shock: ...ez hogy lehet? a Nestlé honlapján sincs fent....hmmmm.... :roll: :? lefényképezni meg most nemtom, mert a Zuram elvitte a masinériát)
bébic

Bébic: pölö ez?
Kép

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: Igeeeeeeeeen! :lol: :lol: :lol: De honnan? :) Végigtúrtam az egész netet.... :P
bébic

Na csajok én nem fotózom le az enyémet, de az én dobozomon az van ,hogy 4 hós kortól. Ès 2-es! èn se értem, hogy most akkor hogy van. :roll: :roll:
Remélem nem baj ,hogy már nem PRE-t kap!!!!
susy75

Bébic: teszvesz :oops: :) Egyébként furi, mert tényleg nincs róla szinte sehol kép. Patikáknak is néztem a honlapját, és a legtöbb Nestlé tápiról van kép, erről sehol :? Mágikus kaja.... biztos ettől (is) olyan ügyi Ákos :wink: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Zöldi - Hanna nagyon édes, és nagyon csajos a kis kendőjében! (Már épp gondoltam rá, milyen rég raktál fel fotót)

Kép
trombibébi

Susy:
Ezek közül melyik?
http://www.nestlebaby.com/ch-de/baby_nu ... /products/

Egyébként simán lehet, hogy nálatok ez így oké, és nem kell aggódnod. :D

Kép

Kép
gabilany79

Susy! Legutóbb már nekünk is 6 hós tápit írt föl dokinéni. Azt mondta, nem elsősorban a kort, hanem a súlyt kell nézni. Arra számíts, hogy kicsit sűrűbb, nehezebben jön ki a cumisüvegből.

zsebi_baba

Csajok!
a 6 hós tápszer táplálóbb?? Most szöget ütött a fejembe, hogy nem lehet, hogy Bence azért éhes ilyen sűrűn, mert nem elég tápláló neki a tápszer? Mert, ha a súlyt nézik ,az én 8 kilós fiam simán elmegy egy 6 hósnak.... nem?? :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Gabi: :oops: :oops: :oops: ááááá, nemááá, elpirulok...de nagyon édi vagy, köszi! :lol:
De ez tényleg rejtélyes, legalább a gyártó honlapján fent lehetne....

Susy: Megnéztem a német honlapot, milyen fura, tök más tápik vannak ott kint nálatok! :shock: Sensitiv, meg tuggyafene....
Így simán igaza lehet Gabinak, lehet, hogy ott máshogy vannak pölö a korhatárok, stb.
Ez olyan lehet, mint a Vigantol Mushéknál, országonként változó...
bébic

Mági: Én egy hete voltam méreckedésen Ákossal, akkor mérték 8,5 kg-nak. Akkor írattam fel tápit is, és mikor kérdezte a doki, mennyit írjon fel, mondom neki, ne sokat, mert úgyis hamarosan 2-es kell, mertugye 6 hós lesz....erre csak legyintett, hogy nem olyan sürgős az! :shock: Úgyhogy ezek szerint (vagy legalább is őszerinte) nem lényeges a súly.... :roll:
bébic

szép napot!

csak ámolok bámulok,milyen szépek a gyerkőcök!És már milyen nagyok pedig még csak nemrégen születtek. :D

van egy jó hírem,megfejtettem mitől tud kakilni az én kis porontyom.
Őszilé a titkos fegyver :lol: Persze én iszom nem ő és ennek eredménye hogy a héten a tegnap kivételével minden nap volt kaki :lol:
És én ennek naggggyyyyyyon örülök!!!!! :D
De azért holnap még elmegyünk a hasi UH-ra,biztos ami biztos!

most olvasok míg kistörpe fel nem ébred!

KépKép
lyndee

Lyndee: Éljen az őszilééééééé! :lol: :lol: :lol: (nekünk attól is pocifájás lett, pedig hozzád hasonlóan én ittam :( )

Nnnna, gó fürcsi édeskettesben! :D
bébic

Ezek szerint ez a tápszer dolog is ahány doki, annyi vélemény....

zsebi_baba

hahó

zöldi hanna gyönyörűűű és rád hasonlit nagyon! figyi az a törölköző rossmannos? mekkora? nem mertem megvenni mert nem irja a méretét és nem kicsi-e.
most nincs többre időm sajna hátha este v holnap..

andy

Kép
andy30

suzy.
itt az 1-es tapszer a kezdo tapi, majd a 2-es nagyon ehes babaknak (aki hamar ehes lesz, akkor is ha sok 1-est eszik meg, mint pl magi benceje), majd a 3-as van 6 hos kortol.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.05.15 08:10-kor.

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Kubu! Gratulálok! Éljenek a közgazdászok (én is az volnék)! :lol:

Berni, Cili! Jobbulást a babócáknak!

Erika! Gergő szép FIÚ! :lol:

Mági! Remélem, hamar javulni fog az eredményed!

Zöldi! EZ a lány egyre szebb!!!

Itt délelőtt még egész elfogadható idő volt, piacoztunk Hunival. Igaz, hogy tegnap krumplilevest ettünk, de megláttam a gyönyörű újkrumplit, úgyhogy ma tejfölös krumpli nokedlivel volt az ebéd.

Holnap megyünk a biopiacra, veszek kis krumplit, répát, céklát, jövő héten elkezdjük a déli szopi előtt a főzelék bevezetését. Várnék még vele szívem szerint, de mivel megyek dolgozni, addigra el kell hagynunk a déli szopit. Mivel 9 hónapos koráig jár 1 óra szoptatási munkaidő-kedvezmény és 5 percre lakunk az OBI-tól, igény szerint délelőtt és délután megpróbálok majd hazajönni szoptatni, amíg csak lesz tejem.

Kép
Kép
szeles4

Back,

kávéház letudva nyami nyami jót sütiztünk, aztán hazafelé valahogy mindketten úgy kívántunk volna valami sósat, úgy h jó kis "egészségbombaként" még benyomtunk egy mekit. Persze Marci nem válogathatott, neki maradt a tápi....

Musi,
szívesen elviszünk csak kérdés hogy ketten vagy hárman jönnétek. Majd gondoljátok ki. Mi úgy néz ki h hármasban nyomnánk. De az sem gond, max megyünk két autóval ha Apa is jönni akar. Lesz egy fiús meg egy lányos autó :D

Segííítség, augra a nyaralásra vennem kellene egy babakocsit, de fogalmam sincs hogy milyet, ötleteket kérek szépen.

Zöldi,
megmutattam Hannát Marcusnak, hát mit mondjak a kissráccal azóta nem lehet bírni... hátha a táncrendjébe előjegyzéssel még beférünk :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

hu zoldi Hanna nagyon jol sikerult kiscsaj! es tenyleg nagyon hasonlit Rad! a kendoje nagyon tetszik.

KépKép
KépKép
mush589

AMúgy nem is lenne ezzel gondom,mert a csomin az van ,hogy 4 hótol. Ès már vannak benne vitaminok, vas, jód. De gondoltam megnézem a neten, és ezzel idegesítettem fel magam, hogy ott a 2-es számú BEBA csak 6 hótol van. Szóval ezt nem értem!!!!!!!!! Kép

Zsebi!
Ès milyen súlytól mehet a 6 hós???

Mush!
Itt is 1-es a kezdö!

Gabi!
Na megtaláltam!!! Ott ha rámész, hogy Stage 1 és kiválasztod,hogy Folgemilch, akkor jön be a BEBA 2-es és oda van írva, hogy 4+, azaz 4 hótól. A Beba honlapján is néztem, de ott se találtam... :evil: :evil:
susy75

susy75

Zöldi! Hanna nagyon cuki!!!!

Bepa tápi kérdésben sajnos nem vagyok képben....

Viszont az én drága habzsoló fiam utálja kanállal enni a sinlacot mert türemletlen és követeli, hogy töltsem át cumisüvegbe.... :D

Kép
mannababoca

Sziasztok!!!!

Zöldi:köszi a kocsis hozzászólást,akkor nem veszem meg.Hanna nagyon nagyon gyönyörű,olyan formás kiscsaj :lol: :lol:

Tali:ne fájdítsátok már légyszives a szívemet,miért nem laktok közelebb??? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Na végre ki tudtunk menni egy kicsit,nem esett az eső.De arra azért kíváncsi lennék hogyan lesz ebből hétvégén 30fok :roll: :roll:

Lyndee:de jóóó,örülök :lol: :lol:

Bébic:ha jó lesz az iwiwed megkeresed a srácot???köszi :lol: :lol: :lol:

solya051020
Káld

Susy: és magyar oldalon írták, hogy 6 hóstól? Szerintem ne aggódj, lehet, hogy amit nálatok árulnak az másfajta, nem hinném, hogy a Nestlé ekkora baklövést követne el. Simán arról lehet szó, amit Mush mond, hogy máshogy számozzák...
[/b]

Kép

Kép
gabilany79

És egy Teszveszhez hasonló oldal :D :D (még kezelőfelületben is)

http://www.aukcio.ittvettem.hu/

Kép

Kép
gabilany79

Solya! 19000 szerintem sok ezért a kocsiért!

Verzsó! De édes a pici fiad! Nemsokára már mászik. :lol: Levente is így erősített!

Kubu! Pécelen van, Ikerház. Nem tudom mi érdekel még, kérdezz nyugodtan.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Enikő:neked is köszi :D

Verzso:nagyon édes Tibcsike :lol: :lol:
Milyen értékelést adtál végül a tesz veszen???

Mush:az a nyálkendő ft-ban kb mennyi?
Ennek ez a hivatalos neve?Mert én így nem találtam,pedig nagyon angyon elnyerte a tetszésemet.

solya051020
Káld

angyon=nagyon :oops: :roll: :lol:

solya051020
Káld

szeles milyen az a tejfölös krumpli nokedlivel?

Kép
andy30

Mágnes! Sajnálom a bukást! Nektek korábban nem volt ilyen gond?
Pajzsmirigy! :( Mit kell csinálnod, hogy rendbe jöjjön?

Susy! Mi BEBA-t használunk és igen, itt 6 hőig a BEBA HA start activ van, de ha neked a dobozon 4 hó van, akkor biztos adható.

Erika! Gergőnek igazi pasis pofija van! Ilyen már nálunk is vol, hogy megkérdezték, hogy fiú vagy lány, ráadásul pasisan is volt felöltözve! :twisted:

Zöldi! Nagyon édi Hannád!
Ha jól láttam neked a pici van, nekem már a 160 ml-es jó!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Kubu! Milyen terepre kell babakocsi? Hol nyaraltok?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?