Wepe!
Jézusom!!
De jó, hogy semmi komolyabb bajotok nem esett. Én bevallom addig vagyok nyugodt, míg nincs autónk, sokan ezért hülyének néznek, de apum taxis volt és mivel ez volt a munkaeszköze, az átlagnál több balesete volt. Utáltam az egészet.
Persze gáz az egész anyagilag, de legalább tényleg semmi bajotok. A műtét utánra meg tényleg keress valakit aki hazavisz, jobb az úgy. Én a babut is először bkv-n meg vonaton szándékoztam hazavinni a kórházból, mondván, hogy régen sem tettek másként az emberek. De beláttam, hogy egy újszülöttnek jobb azért ha gyorsan hazaér és nem kerül még annyi emberrel kapcsolatba. NO meg ez a sertésinfluenza is, állítólag pont őszre ér el majd hozzánk...nézzetek hülyének, de én félek picit tőle a babu miatt...
Főnököd miatt sem irigyellek, jó lesz majd ezek után a keze alatt dolgozni...
Bár reméljük, hogy már csak keveset kell menni, mert hamar jön a babu!!
És ezt az egészet inkább úgy fogd fel kérlek, hogy ennyi rossz után már csak jó jöhet!!
Tudod, nem félig üres a pohár, hanem félig tele van!
Sziszkó!
Szép poci! Nekem kb. Szilveszterkor volt ekkora. Majd csinálunk párommal hétvégén egy montázst, hogy hogyan változott a pocim. Bár lányok.....bálna lettem....hihetetlen.....még a fejem is meghízott. MOndják a szülés előtt bedagad a fej a víztől, hát akkor ez nekem nem dagadás, hanem háj....mindegy, majd lefogyok, csak hol van az a kép amit ide is felraktam nektek, azóta már tényleg bálna lettem. Majd felrakom ha elkészülünk. Bálna, de boldog bálna.
Rizs: Én is úgy szoktam, hogy megpirítom, majd felöntöm vízzel, de nem hagyom teljesen lefőni róla a vizet meg teljesen puhára főni, hanem amikor még egy picit van rajta, akkor előmelegített sütőbe teszem (persze amikor berakom akkor már kikapcsolom a sütőt) lefedve és a gőztől megpuhul és elpárologa víz is. Ezt anyósomtól tanultam. Csak az a baj, hogy ritkán sikerül kiszámolnom, hogy mennyi az a víz amit még rajta hagyhatok, ami el is párolog róla. Néha vizes marad... Egyszer annyira kiborultam ettől, hogy anyósom úgy vigasztalt meg, hogy csinált belőle gyümölcsrizst, annak úgyis olyan az állaga.
De párom bárhogy megeszi...kedves tőle...na ez már nem vigasztaló, de anyósom szerint eleinte náluk is ez volt, azttán később már nem fogja bárhogy megenni...
A jó még a rántott sajt. (kezdő háziasszony vagyok, úgyhogy nem ér nagyon bénának nézni...
) Azt már tudtam, hogy duplán kell panírozni, de nekem még így is kifolyt. Mindegy, azért az olajat le kell itatni róla, ahogy szoktam husinál, papírra teszem és azzal. Na a sajtnál is ezt csináltam, így a kifolyt sajtra szépen ráragadt a papír, úgy kellett róla lehámozni utólag...szépen nézett ki, mondhatom. Aztán a maradék panírozottat elraktam másnapra a hűtőbe. No, már jobban sikerült. Azóta mindig előre kipanírozom, be a mélyhűtőbe, és egyáltalán nem folyik ki belőle a sajt. És erre magamtól jöttem rá!!
Heni!
Hát, doki bácsi nem hiszem, hgy megfordítaná....még a múltkor mondta amikor kérdezősködtem, hogy meg lehet e szülni farosan (bár azóta már nem szeretném semmiképp farosan kinyomni, ami rossz sztorit hallottam erről, jobb a császár ilyenkor), hogy első babánál ilyenkor tuti a császár. Persze a gátmetszésre meg a szülésznőm mondta ugyanezt, de azért reménykedem, hogy hátha vannak kivételek.