Új privát üzeneted érkezett!

Tényleg Annus írtál sms-t Vanninak?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Most írok neki...az emailre nem válaszolt....

annus11
 
 


Esztó írta, hogy gratulál Incikének, és, hogy ma megindult a teje. Az előbb ment Álmiért. :lol: Picit fáj a háta, de a feje még szerencsére nem fáj a spináltól. Reméljük nem is fog. Vannak akiknek abszolút nincs fejfájásuk utána.

Kép
Kép
g_reny
 
 

 
 

Örülök, hogy Esztó jól van :)

Úgy látom, Fruzsi kezd beállni. Éjjel jól esett ez a nyolcórás kaja szünet, most meg három óra elteltével ébredt megint, és ez már harmadik napja így van :)
Vendég
 


Meg most is egyszerre alszanak :shock: Pedig Zsófi tök régóta nem alszik délelőtt.
Vendég
 


Inci: gratula a szépséges fiúhoz!!!

Anita: TÜci tegnap egész jó kislány volt. Gondolom, lesznek majd ilyen és olyan napok is. Ma is még nagyon rendi, igaz, többször a kezébe kellett adnom CSongit, szerintem ha tudná, még meg is akarná szoptatni. :lol:

Mozza: miért van bent sapi Lilin? Ilyen hideg van nálatok? Cuki a kislány amúgy!!!

Szofi: Tücinek végülis nem CSongival van egyelőre baja, hanem az a részleges anyahiánnyal.

Alvás: ti hogy teszitek le aludni a babát? Én általában hasra fektetem, mert úgy vettem észre, hogy akkor nyugodtabban alszik. Már Tüci is hason fekvős baba volt. De a gyerekorvosunk megjegyezte, hogy ők nem szeretik, ha hason van a baba. Tudom én azt, viszont a kórházban is pl., reggel, mikor betolták TÜcit az első éjszaka után - hason volt! A sógornőm tegnap érkezett meg Amerikából és azt mondta, hogy ott náluk minden anyukának a szájába rágják, hogy tilos hason altatni a babát és mondják meg a nagyiknak is!

Mit is akartam még? Bocsánat, hogy nem tudok mindenkire reagálni, de mikor Csongi alszik, Tücivel kell foglalkoznom, hogy ne legyen féltékeny. Most itt ül mellettem és nézi a youtube-on a Kisvakondot, azért van egy kis időm. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ja, megvan! Képzeljétek, ma leesett Csongi köldökcsonkja! Nem korai ez még???

Kép
Kép
tinu
 
 


Nekünk még minidg nem esett le a csonk...de már nem sok hiányzik hozzá!
Amúgy Izus tegnap 3490g volt!!!!3130al hoztuk haza....Szóval hízik a drágám!
Én háton fektetetm,vagyis picit inkább az oldalán a bukás miatt.

Panndi!
Szerencséd van akkor a lányokkal!!!!NekemIza még ma is nyűgös...nem is csodálom ebben a szar időben!Most aludt el,eddig fenn volt a reggeli szopi óta :shock:

annus11
 
 


Én akkor altatom hason, ha ébren vagyok és mellette vagyok. Neki sokat kell hason feküdnie, mert laza a csípője, egyelőre a terpeszpelust megúsztuk, de hason feküdnie sokat kell. Éjjel háton alszik.

Jaa, és kedden leesett a köldökcsonkja :)
Vendég
 


Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


Na jó, megnéztem, Tücinek 10 napos korában esett le a köldökcsonkja, szóval azért ez nem olyan korai, úgy döntöttem. :)

Kép
Kép
tinu
 
 


Esztó, Incike, nagyon sok szeretettel gratulálok a babákhoz, minden jót Nektek!!!

Tinu, nekünk is egy hetesen esett le a köldökcsonk, de még jó egy hétig eltartott mire a köldöke teljesen visszahúzódott és "befordult" (nem tudok rá jobb kifejezést, bocs). Addig ugyanúgy tisztogatni kellett (apa meg tiszta frászban volt, hogy csúnya lesz, és ez az ő hibája, mert rosszul vágta el a köldökzsinórt) :lol: :lol:

Hason altatás: Kamilla is jobban szeret hason aludni, hamarabb megnyugszik, és így nem tud kalimpálni a kis kezeivel, amivel háton folyton ébren tartja/felébreszti saját magát :lol: :lol: . Úgy tudom, az orvosok azért nem szeretik ezt a pózt, mert gyakoribb a bölcsőhalál ebben a testhelyzetben.

Dóri, megyek, elolvasom a szüléstörténeted, de az eddigi hozzászólások alapján sejtem, mi lehet benne, és (mint szintén nem kis darab nőszemély) :oops: csatlakozom a többiekhez: ne hagyd szó nélkül, ha sérelem ért!!

Szofi, Csanáddal minden rendben lesz, ne hagyd magad beparáztatni!!!!

Iszonyú napunk van ma, Kamilla reggel óta szinte non-stop sír és óránként enne... :( :( Biztos a vacak idő miatt is... Másnál is rossz a helyzet? Na megyek is, megint felébredt... [/b]

Kép

Kép
zsüci
 
 


Sziasztok! Vissza kell menni 3 hét múlva kontrollra... De azt mondták, alapvetően minden OK, csak még nem elég érett a szeme.

AMúgy tegnap nagyon ijesztőt produkált: szopi közben egyszer csak (talán köhintett is egyet, erre nem emlékszem) befeszült mindene, az öklével verte a buksiját, a szeme keresztbeállt, és alig kapott levegőt... :? Nem is tudtam, mit csináljak, magamhoz öleltem, hívtam az apját, hogy baj van, nem kell-e mentőt hívni, ő is magáoz szorította a kisfiát, adott neki cumit, és akkor ellazított. Végülis nem hívtunk mentőt, mert ma mentünk a kórházba, beszéltünk dokinénijével - ő mondta, hogy vlsz semmi nem történt, csak félrenyelt, és ez neki olyan kellemetlen, és nem is tud vele mit kezdeni, hogy ezért volt az egész. De ha legközelebb akármi rendelleneset látunk, azonnal hívjuk a mentőt, mert inkább jöjjön potyára, minthogy vmi baj történjen... :roll:

Tinu, nekünk már a kórházban leesett, talán az 5. nap körül, de lehet, még előbb. Szóval az 1 héttel semmi gond! :wink:

Nálunk nyugisak a manók. De Samu nem eszi meg az ebédet... Morcos vagyok... Na, mindjárt kipróbálom, hátha turmixolva megeszi... Amikor jön a foga sokszor nem szeret rágni, lehet, megint ez van.

Mozza! Jó, hogy otthon vagytok!!! :) NAGYON szép Lili!!! Várjuk a sztorit!

Böbi, én is boldog szülinapot kívánok, Isten éltessen!
Vendég
 


Sziasztok, itthonról.

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket!!! Gyöngyvirágnak pedig ma van a névnapja, jól összegyűltünk! :-)

Dóri, én szóhoz sem jutok a döbbenettől. Percekig csak csendben ültem és próbáltam feldolgozni a történteket! Tudom, hogy Te egy nagyon békés, nyugodt lány vagy, de én nem hagynám annyiban a dolgot. Gondold el, hogy még hány túlsúlyos kismamával játszhatják el ugyanezt, akik esetleg szintén annyiban hagyják a dolgot, hiszen az édes teremtés megszületése úgyis enyhíti a fájdalmakat, de életed egyik csodás eseményét csak besározza.
Nagyon sajnálom, hogy ezt át kellett élned!

Szofikám, Tőled meg elnézést kérek, ha tudtam volna, hogy éppen min mész keresztül amikor találkoztunk a váróban, nem vigyorgok annyit!!!! DE úgy örültem, hogy megyünk haza. Köszi a dícséretet is, főleg a sajátomat, én szörnyen elhanyagoltnak éreztem magam, de ez jól esett!!

Tinu, Én is hason teszem le, úgy jobban alszik, Gyöngy is ilyen volt. Édes a 2 gyerek nagyon, Tücin nem is látszik a durci!
Te azért használsz bimbóvédőt, mert sebes a melled? Enyém is sebes, ma már minden második alkalommal feltettem, mert nagyon fáj. Pedig én úgy látom, hogy jól bekapja, amit Réka küldött filmet, tök az szerint csinálom a kezdetek óta és a csecsemősök szerint is jól csinálja, nem értem....

Gyöngyvirágnak 3 hetesen esett le a csonkja......

Reny, írtad a CTG-t, tényleg nem jelent semmit, nekem a baba születése előtt 2 órával is alig mutatott valamit.....

Panndi, Zsófi nem féltékenykedik?

Jaj és mielőtt elfelejtem, Esztókámnak itt is gratulálok és Incikének is!!!!!
Vendég
 


Tinu,Mozza!Nagyon szépek vagytok a képeken!

Csajok!Ismét egy buta kérdés :oops: : A gátsebre vinni kell vmit a kórházba,vagy adnak,vagy semmit nem kell rá tenni,hogy hamarabb gyógyuljon?Amikor toilett van,akkor nincs fertőzés veszély a friss varratnál?!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Dóri!Akkor Gyöngyvirágnak BOLDOG NÉVNAPOT kívánok!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!

Nemrég értünk haza, Maja alszik, Kolos szopik, van egy kis időm.

Majd leírom a sztorit. Izelítőnek annyit, hogy gyertyafényes, kádbaérkezős, gátvédelmes szülésem volt.
Tinu, neked mondták, h szülhettél volna akár otthon is, én meg úgy éreztem magam, mintha otthon szülnék.
Sokkal jobban fájt a kitolás, mint Majánál, a gátvédelem miatt, de megérte, mert simán ülök, semmi kínom odalent.

Anyumnál volt Maja, ma hozta, kórházban is tündér volt. Itthon már nem annyira. Ellenkezik állandóan... Remélem csak fáradt és jobb lesz.

Esztó, Incike! Gratulálok nektek!!!!!
pumuklii
 
 


Pumuklii, neked is üdv otthon! Jól hangzik az ízelítő! :) Majd bővebben is mesélj!
Maja majd jobban lesz!

Böbi, aranyos vagy! :) Én mostmár egész jól vagyok, hogy leírtam. Csak mások miatt tennék bármit is. De tényleg előbb beszélek Orvosommal.
Gyöngynek boldog névnapot!

Fabri! A kórházban ápolják a gátsebet - minden nap fertőtlenítik, és nem, nem fog elfertőződni! :) Otthon majd gondold ki, szeretnél-e vamit használni, de ha gyakran tisztítod vízzel, meggyógyul.
Vendég
 


Incike, gratulálok a cuki hajasbabához!

Kitty, csüt. van, maradtál a kórházban szülni? :) Nekem nem úgy néz ki, h bármi is lenne ma, szóval a tali lefújva... :lol:
Voltam ctg-n, ismét 20 alatt egyenes. Pedig azért jó lenne a ma... párom nyugodtan mehetne holnap partizni. (Persze így is fog, csak én izgulhatok majd, ha esetleg menni kellene.)

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok Csajok!

Itt minden OK. Csak vacak idő van..

Böbi, ne hülyéskedj, olyan jó volt látni titeket, az volt az egész nap fénypontja!! Remélem majd én is ilyen "elhanyagoltan" fogok kinézni 3 nappal a szülésem után, mint Te! :lol:
Gyöngynek boldog névnapot! Majd apa győzze a 3 lánynak tartani a partykat májusban!

A hason altatásról azt mondták a szülésfelkészítőn, hogy abban gyakoribb a bölcsőhalál, ne altassuk hason. Na most tegyen itt valaki igazságot???

Puszi mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Ja, nálunk is hasonalvósak a fiúk. Háton mindkettő remekül felébreszti/tette magát a kalimpálással... :)
Vendég
 


Maja is hasonalvó volt és az is még mindig.
pumuklii
 
 


Szofi, nekem éjszaka meg a légzésfigyelő, ez ad egy kis megnyugvást a bölcsőhalált illetően.
Nézz át nyugodtan a júniusi topicba, de nehyogy ott maradj!!!!!! :lol:

Köszönöm Gyöngy nevében is!!! Kapott egy 55 cm-es, 3500 grammos játékbabát! :-)

Pumukli, üdv otthon!!! Gyöngy is be volt tegnap zsongva, én is remélem, hogy majd megnyugszik. Egyelőre puszilgatja ezerrel Babbát, de azért látszik a féltékenykedés rajta, pl ma bemászott a kiságyába!!!!!!!

Felmászott a kisasztalra, onnan a pelenkázólapra, onnan be a kiságyba!!!! :-) És ellopta a bimbóvédőt és azt szopogatta, imádom, de nagyon nagy türelmet és odafigyelést fog igényelni.

Fabri, én is úgy tudom, hogy ápolgatják, de ha jól tudom, a körömvirág kenőcs is hasznos dolog, miután hazaértetek.
Vendég
 


Dóri,Böbi!Köszi a gyors válaszokat! :D Körömvirág mindig van itthon. :)

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Böbi, boldog szülinapot!!!

Dóri, ilyen félrenyelés már nálunk is előfordult, én ilyenkor gyorsan hasra vagy oldalra fordítom a babót, és ütögetem a hátát, pár másodperc alatt elmúlik!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Pumukli! Üdv itthon! Ha van egy kis időd informálnál engem az Istvános helyzetről? Milyenek a körülmények? Mit adnak, babának, anyának? Milyenek a nővérek, csecsemősök? Hány ágyasban voltál? Most több nem jut eszembe, de ha van még valami érdekes azt is leírnád? Jó lesz priviben is, más ha jól tudom úgysem szül az Istvánban.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mi lehet Kittyvel...?

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Kitty!
Ha az megnyugtat,akkor elárulom, hogy régebben meg csak hason altatták a babákat, mondván, akkor nem nyel félre ha büfizik, csuklik, stb.
Volt egy pár szomorú eset, erre kitalálták, hogy ez veszélyes. Sztem ki kell próbálni mindkettőt, a baba úgyis eldönti, hogy ő hogy szeret lenni!


Képzeljétek! Ma bementem CTG-re, és mondta a dokim, hogy menjek vissza 1/2 12-re, mert akkor jön a másik orvos, aki megvizsgál, és döntenek a sorsomról. 1/2 1 után már be is hívtak, levetkőztem, felfeküdtem, erre megtapogatta a hasamat a doki, és ennyi volt. Hétfőtől mennem kell minden nap, kedden megint megnéz a másik orvos, és majd akkor eldöntik, hogy mi legyen velünk.
Hacsak addig meg nem indul spontán a szülés!
Tök jó! :twisted:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Zsüci!
Nálunk is nyügi van kicsit,most épp alszik,de tutii a hülye idő...remélem holnapra visszaáll minden a maga rendjére!Mert így már lassan azt se tudom melyik cici jön :lol:

Böbi!Boldog szülinapot,Gyöngynek pedig boldog névnapot kívánok!!!

Pumukli!
Huuu,nem semmi!Alig vároma történetet!!!Irigy is vagyok az ilyen pik pak szülésekre :lol: :lol: Na de majd a következőnél :wink:

Szofi!
Ha ez megnyugtat én is "egyedül"voltam a kórházba.Pedig milyen jó lett volna ismerőssel talizni!Bár én csomó mindenkit ismertem,jó volt összefutni a folyosón.Mert ugye a vajúdóban is olyanok voltak akik már megszültek,aztán olyanok akik épp szülni készültek,aztán az örzőben is ismerkedtem :lol: :lol: És akkor ott voltak a szobatársak is.Tök rendi volt mindenki :wink:

Dóri!
Remélem máskor nem lesz ilyen nagy ijedtség!!Én akkor kapok frászt ha Iza úgy sír h tiszta vörös a feje....

Vki!
Ohh neked még van 2 heted :lol: :lol: Na persze sose lehet tudni...de hidd el ráérsz még!Apa meg viselkedjen szépen azon a bulin :wink:

annus11
 
 


Trixi!
jaj...ez kezd egyre bonyolultabb lenni...minek kell ehhez másik doki?Vagy vmi főmuftinak kell döntenie az ügyben?

Hason alvás:Izust én eddig 2szer raktam hasra h megnézzem mit csinál...neki nem jött be :lol: Emelgette a fejét aztán meg sírt...amikro alszik amúgy is olyan harcos állásban vannak a kezei!Az uhn is mindig úgy tartotta mint aki boxol :lol: Ő sem szereti ha le van korlátozva...tiszta anyja!Izeg mozog állandóan 8)

annus11
 
 


Vicces, én azt sem tudom, hányszor szopik Csongi, és azt se, melyik mellem jönne. Annyira átálltam erre az igény szerinti szopira (és arra, hogy nem írom fel, hánykor szopizik és mennyi ideig - ezeket Tücinél írtam nagyon sokáig), és CSongi meg arra, hogy úgy szeret elaludni, ha cicin van, hogy amíg el nem alszik, egy óra alatt akár háromszor is megszoptatom. Aztán meg általában abból a mellemből szoptatok, amelyiket keményebbnek érzem, vagy amelyik szívesebben elfogadja Csongi. Az az igazság, hogy még a bimbóvédővel sem tanult meg szopizni kapcsiból, van, hogy percekig szenvedünk, hogy akkor hogyan is kéne bekapni és megszívni. :roll: De majd belejön. Addig meg ez van, hogy próbálgatom egyik mellem, másik mellem, aztán az egyik csak bejön.

Dóri: Tüci is nyelt félre (igaz, nem szopi közben, hanem amikor kanálból adtam neki valamit), de ő a teljesen elernyedek és gumibaba vagyok műsort adta elő. Én is mindig leizzadtam, feldobtam a vállamra és addig püföltem a seggét, míg magához nem tért. De ilyenkor totál nem lélegzett, nem mozgott stb. Nagyon ijesztő volt, de sose történt semmi baj.

Böbi: boldog szülinapot!!! Szerintem nekem azért fáj a cicim, mert nagyon felázik és hát az igénybevétel. Majd ha hozzászokik a mellem, akkor már nem lesz gond. Remélem, utána már rendesen is mellre tudom rakni Csongit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu!
Hát én is igény szerint szoptatok!Csak Iza viszonylag óramű pontossággal kelt 3 óránként,ma meg össze vissza!Természetesen kapott cicit,nem éheztettem mert még nem járt le a 3 óra :lol: Az h melyik cici jön azt én is tapintás alapján kitalálom...Izust szoktam kérdezni h na melyik cici jön most :lol: Én csak az első héten mértem és írtam hmikor és mennyit evett,aztán csak azt h mikor,majd azt se....néha megmérem még kaja után...de nem szoktam már felírni.

annus11
 
 


Dóri, elolvastam a történetedet, bevallom őszintén, bőgtem a végén. Kérlek, ne hagyd ennyiben a dolgot! Magad miatt sem, de mások miatt sem, ez a szörnyella valószínűleg másokkal is hasonlóan viselkedik. Az ilyen menjen inkább külföldre dolgozni, aztán tapasztalja meg tőlünk nyugatabbra, hogy egyetlen ilyen mondatért nekifutásból rúgják ki az állásából... :evil: :evil:

Annus, Iza hogy van? Kamilla már félórája alszik, a mai napon ez rekord! Érdekes, tegnap viszont 5 órákat aludt az etetések között! :shock: :shock: Hogy melyik cici van soron, én már meg sem próbáltam követni... :lol:

Kép

Kép
zsüci
 
 


Annus!

Egy doki, nem doki, ha a császározásról van szó. Anno amikor Macit szültem,akkor is egy másik orvosnak kellett jóváhagynia, hogy megcsinálhassák végre!
Így meg pláne, hogy lehet, hogy programozott csaszi lenne belőle.
De ahogy kivettem, nem akarják megcsinálni, inkább kivárnak,hogy mi lesz. Csak azért nem szeretnék megint 12 órát vajúdni, ha egyszer így igy-úgy is ugyanaz a vége a dolognak!
Legfőképpen az elkötés miatt lenne praktikus, ha műtenének, de majd meglátjuk!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Zsüci, te is aranyos vagy! Meg mindenki. :)

Ma megyünk Orvosunkhoz, asszem szót ejtünk a dologról... Aztán majd beszámolok a döntésről. ;)
Vendég
 


Pumukli! Megkaptam, köszi. Válaszoltam is, de szerintem nem ment át. Jelezd légyszi ha megkaptad, kétszer is megpróbáltam elküldeni.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Dóri! Kiváncsi vagyok a további fejleményekre. Ami publikus mindenképp írd majd le!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

[b]BOLDOG SZÜLINAPOT BÖBINEK, ÉS NÉVNAPOT GYÖNGYVIRÁGNAK! :)[/b]

Hát mi még egyben. Ma voltam megint CTG-n, meg dokinéninél. CTG/NST: tényleg csak a magzatot mérte, mert a másik funkciója épp elromlott...Ez alapján gyermekünk tökéletesen jól érzi magát bent... :)

Dokinéni szerint más már ilyenkor szül. "Biztos, hogy nem érez semmit?..." -kérdése után mondta, hogy bő 3ujjnyira nyitva vagyok, és megfogta a baba fejét :shock:
Már nem mer semmit mondani, mert a múlt héten is azzal váltunk el, hogy úgyis csüt.ig talizunk a szülőszobán...
Most viszont vagy holnap reggelig kellene szülnöm, vagy szombat este után, mert dokinénim elutazik. Próbálom szuggerálni a Babót, hogy okosan csináljuk... :)
Szívem szerint most szülnék, azonnal... Ez van.

Furcsa egy éjszakám volt! Pontosan éjfélkor, 3h-kor és 6h-kor felébredtem. Pisi, majd vissza alvás. Semmi görcs. Biztos edzi magát a szervezetem.. :)

Kép
szkitty
 
 


Böbi
SOK BOLDOG SZÜLINAPOT!

Dóri
Olyan hihetetlen, hogy ilyen megtörténik egy kórházban.

Apa elvitte Maját tescoba, Kolos alszik, megyek kicsit rendet rakni. Aztán lassan ki kell találnom az esti forgatókönyvet. Ki fürdik előbb, ki alszik el előbb, én hol alszok.... Nagyon izgulok milyen lesz az éjszaka.
pumuklii
 
 


Táblázat eleje merre jár? Pingi? Kalloni? Többiek?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Sziasztok!
Mozza,Lili édes!
Pumukli üdv otthon!!
Dóri jó hogy minden ok.
Bocs,hogy csak így gyors írok,de ma tuti van valami a levegőben.Hanna csak cicin alszik el,alig tudom letenni.Mindig fel kel mihelyt lerakom.
Tinu,Grétinek is vannak jobb napjai.Hannát imádja,sokat segít.Szerintem anya hiánya van,pedig mióta itthon vok nem is pihentem mert ha Hanna alszik vele foglalkozom.Csak ugye nálunk még az is rossz volt hogy 7 hétig feküdtem,aztán szültem és 5 napig nem is látott.Remélem jobb lesz a helyzet.
Rakok képeket.
Este megpróbálok jönni,de legkésőbb holnap.Bocs mindenkitől,hogy még nem tudok visszakapcsolódni normálisan,még a szülés történettel is lógok,de egyszerűen nem érem magam utól.Ma is mostam,vasaltam,már hulla vok,pedig Apa is besegít.Na de nem panaszkodom,mert csodás két kislány anyukája lehetek!
Gyöngyvirágnak boldog névnapot!


Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Kép Első találkozás!
Kép Anyával Kép Hanna Kép Hercegnőim Kép 3 éves Grétike Kép Cumival Kép Frankóék

Kicsit sok lett :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita, jók a képek, szépek vagytok! Ugyan már, érd csak utól magad, nehogy ezért bocsánatot kérj!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Anita, olyan édesek a lányok!!!

Dóri, én is kíváncsi lennék arra, ami publikus.

Na puszi mindenkinek!!!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Pumukli! Elolvastam a szülésedet, egészen különleges lehetett, hogy ennyire háborítatlan volt, és, hogy Kolos vízbe született. Te meg nagyon szép és boldog vagy azon a képen. :lol: Kolost majdnem kihagytam: csuda formás kisbaba. :D :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok, sok boldogságot az újdonsült anyukáknak.

Dóri, rámmutatva a beteghordó lökte oda a szülésznőkne
k, hogy:"Én EZT nem viszem le! Nekem el volt törve a kezem. Másszon át!!"
Mindezt hajnalban, vérzéskor, amikor megmozdulnom sem lehetett volna..Azt hiszem panaszt fogok tenni...

40 hetes 4 napos vagyok, szülésnek semmi jele, görcsök nuku, bébi magasan. Hétfőn dől el, hog mi legyen.

A babát 1 hete 4220 gr-nak becsülték. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
zili
 
 


Anita! Gyönyörű család vagytok! Gréti nagyon szeretheti Elmoját, nagyon sok képen láttam már!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Köszi a dícséreteket a csajok nevében is.
Reny,Elmo a minden,ezért lett a torta is olyan.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Zili! Tegyél panaszt!!! Úgy néz ki, hogy jó nagy babád lesz! Lehet nem engedik simán? Vagy miről döntenek hétfőn?

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, igen műtét vagy hüvelyi szülés...Ha nem száll lejjebb addig a feje, akkor műtét...Ha valami csoda folytán mégis leszáll a feje, akkor is esélyes a műtét, mert nagy...De az is lehet ám, hogy nem is nagy, csak a kalkulátor progi ezt dobta ki( mert nagy a pocija/ACÍ/
Panaszt a végén teszek, ártanui magamnak nem akarok..Lehet, hogy a műtőben is szerencsém lesz hozzá, még ledob....

Kép
Kép
zili
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: