Új privát üzeneted érkezett!

Bridget

Pont amikor olyan szépen lement akkor próbálkoztunk...Meg ugye ma mivel a mai napot számolja nekem a ciklus....Reménykedünk reménykedünk, pénteken meg tesztelünk egyet hátha... :roll:
recon
 
 


Recon
Hol a mai erteked :?: :shock: nana,hogy remelunk es remelunk 8)
Neked tuti 28naposak a ciklusaid mert jo koran jott a pe is :roll: marmint ahhoz kepest :?

Aranyeso
Lattam a kovi iras laptetu ezert vartam mig elviszi valaki :lol: 8) Most meg nem tom mit irtal a masik oldalon :oops: Talan azt,hogy varsz majd mig nem jon meg :roll: En megertelek :wink:

Csajok huzzunk bele 8) valaki kezdje el a babasodast mostmar :) Kép

kis tortenetem nem felejtettem el de apa itthon van es csak ep valaszolni tudok :oops: igerem legkesobb holnap reggel azzal isditok :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Benne van már a mai is 36,6 szóval remélem hogy jókor jó időben gyakoroltunk a párommal. Eddig nagyrészt 28 napra jött, volt 26 is egyszer....lehet belefutottam.
recon
 
 

 
 

Sziasztok!
esthajnalcsillag köszönöm a teszteket. megkaptam.

A többieknek mielöbbi babásodást kívánok.

Timi

Timi
titimee
 
 


Recon
Okes most mar latom :) Hat meglatjuk lehet,hogy 26lesz megint :roll: na majd erre visszaterunk kesobb :wink:

Titimee
Koszi neked is 8) Te is hozd majd a tesztjeidet 8) Ahogy latom pont idoben erkezett :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok Lányok!

Ahogy ígértem jelentkezem :wink:
Ma voltam UH-n. Sajnos a szívhangot nem hallottam, mert nem kapcsolták be, de szerencsére rendben van minden a picivel :lol:

A vonalzó készítésébe már nagyon belejöttem, ahogy látjátok :P

Puszi Mindenkinek és szorítok, hogy mielőbb Ti is átélhessétek ezt!

Kép
Kép
akella
 
 


Megkaptam a teszteket, köszi szépen Esthajnal!

Úgy látom egy páran várunk a világ legcsodálatosabb érzésére!
Remélem valaki mielőbb szolgál egy pozitív HCG teszttel!!! Hajrá mindenkinek!
szi77
 
 


Hm már végképp nem értem...

Feszít az alhasam és pár pötyit is produkáltam. Ez már nem normális dolog :lol: Most tuti nem sikerült és ilyeneket nem csinálhatnék még akkor se ha igen...
recon
 
 


Sziasztok!

Én is jelen vagyok, és olvasok is! :lol: 4.-én volt peteérés. Várom, várom a hétvégét, amikor tesztelhetek... :D Én hülye minden hónapban reménykedek... :D
Esthajnal! Ezek a hcg tesztek mikor mutatják legkorábban a terhességet?

Akella, szívhangot úgy tudom 9-10.- hétig nem is néznek. Majd legközelebb hallhatod! :D

Bridget, a "hosszabb" történetedet én is várom!

Esthajnal, rólad is szívesen olvasnék! Gyerkőc mennyi van? Ilyen okosan gyorsan összehoztátok?
melike30
Győr
 
 


Melike
Fuu akkor izgulunk erted 8) Hetvegenel elobb szerintem semmikepp ne tesztelj :roll: A tortenetem minnya irom :lol: 8) Amugy szivhang mar van a 7-8.heten :wink: persze ha mar a pulzalast latni az is kielegito lehet :) gondolom Akella arrol irt,hogy nem kapcsoltak be a hangot :roll: bar nem tudom jol ertettem-e :oops:

Recon
A par potty az jooo :shock: nekem meg sosem volt de sokan mondjak a beagyazodas jelenek :roll: Bar en mostmar vegkepp elvesztettem a fonalat melyik nap voltatok egyutt :oops: :lol: Nem feladni :!:

Akella
Jaj de joo hirek :D remelem szep lassan kovet teged mindenki 8)

Szii
Hat eleg sokan vgyunk igen :roll: ugyhogy valaki tenyleg kezdje meg a sort azaz Akella mar megkezdte most mar csak folytassuk 8)

Rolam ma megjott barnabas :shock: azaz ha minden jol megy holnap napra pontosan jon piri 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Roviditett valtozat:
En "kis" torenetem :)

1994-ben (majdnem 17evesen)volt egy abortuszom :cry: (csaladi nyomasra)en mindvegig elleneztem a dolgot es annyira megviselt a dolog,hogy azota szeretnek egy babat :roll:

1996-ban verzek 1000-rel omlik tampon betet es hatalmas gorcsolesek.Nem birtam tovabb bementunk a korhazba mire minden fele vizsgalat nelkul felkuldtek egy egeszsegugyi kaparasra :roll: mikor kelek fel a komabol a mutet utan akkor tudom meg,hogy korai vetelesem volt :cry:

Azutan sokaig semmi nem tortent pedig nem adtam fel a babaert valo kuzdelmem :roll:

2003.oktoberben megismerkedtem a volegenyemmel :roll: ra 3honapra el is jegyzett es a vedekezest is abbahagytuk de a baba nem jott :roll:

2004-2005 ota ejszakai izzadasim voltak :roll:
Elmentem nogyogyaszhoz aki akkor valamelyik hormonom nem jonak latta es adott gyogyszert is de nem emlexem mi az mert akkor meg nem ertettem hozza :oops: A gyogyszert persze nem tudtam szedni mert ngyon eros volt es marha rosszul voltam tole.Foleg,hogy ugye kulfoldon eltem meg kontroll-ra se tudtam menni :?

2007.Aprilis Vegleg szakitunk a volegenyemmel :roll:

2007.November Elmegyek a nogyogyihoz 1kivizsgalasra :roll: Szeretnem megtudni jok-e a hormonjaim mert x ideje nem jon a baba stb. es,hogy a hormonjaim jok-e ? :roll: Mivel anno valami hormonproblemam volt ugye 2004-5 korul :roll: A nogyogyim atiranyit a meddosegi szakaszra ahol kivizsgaltak sitty sutty Kiderul az FSH-em a 3.cn-en magas bar nem csak akkor hanem egesz ciklus alatt 17-19korul mozgott :roll: Egybol sutty neki closti...nem tortent semmi :roll: megneztek mennyire usznak fel a katonak a mehben,volt atjarhatosagim,homromkep ilyesmi :idea: Minden eredmeny jo kiveve az en fsh-em amivel azt mondtak nehez teherve esni :roll: jah es a bal oldalam nem teljesen atjarhato :roll: decemberben megint closti aztan tuszorepi es idore akciozas 8)

2007.dec.22. Az injekciora 1hetre ra Beverzett a petefeszkem.Closti tilalom :roll:

2008.Januar Kontroll...minden rendben a dokino javasolja a lombikot minnel hamarabb :roll: Parom abbahagyja a vedekezest de arrol,hogy konkretan gyereket gyartsunk nem ngyon akar hallani :?

2008.Februar Kikerem a leleteimet es elmegyek egy masik dokihoz mondja meg o mit gondol :roll: Ugyanazt gondolta es o is a lombikot ajanlotta...paromnak elmondtam ,hogy a nodoki a korhazban aszonta jo lenne meg 1even belul osszehozni azt a babot :roll:

2008.Marciustol all minden :?

2008.Juliusban mikor otthon voltam 1honapra nyaralni M.orszagon egeszsegugyi kaparas mivel polip volt a mehemben.Plussz 2miotam latnak mar es az egyik allitolag deformalja a mehemet :roll: Ez az 5.dokinal mar 0-ra csokken :? ahany orvos annyi velemeny :x
Hat ennyi volt a nyaralasom otthon aztan jottem vissza...Tokyoba

2008.Oktober elmentem egy uj meddosegibe itt kint ahol elek :roll: O ujbol hormonkepet csinalt,atjarhatosagit merthogy o maga szereti latni a dolgokat :? es "katona" vizsgalat is volt :roll: Nala az FSH-em normal volt 9-es es nem is ertette miert mentem hozza :roll: viszont azt mondta ha ugy dontok,hogy lombikba kezdunk szivesen segit...

2008.December apa beleegyezik,hogy legalabb fagyasszunk embriokat mert en bennem mocorog egy hang es nem hagy nyugodni,hogy azt mondtak kifogyok a petijeimbol :roll:

2009.Marcius vege visszamegyek a korhaz meddosegijebe ahol a diagnozist anno felallitottak na mondom akkor most nezzuk meg a hormonkepem had lassak,hogy nem is magas es akkor talan fagyasztunk is a kovi honapban(a maganban dragabb lett volna e a szamuk is meghatarozott :roll: )erre jott a szivenutes amikor kiderult 24.1 az FSH-em :shock: erre felkerekedtem visszamentem a magandokihoz,hogy ugyan mar ez hogy lehet :roll: es mondta sajnos igy fagyasztani embriot nem igen tudunk mert oruljek ha egyaltalan petem van meg es annyi amit epp vissza lehet ultetni :?
petifigyelesre visszamentek van peteeresem...

2009.Majus most varjuk az uj ciklust es akkor talan mehet a lombik... :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bridget0801 2009.05.13 10:34-kor.

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, ez egy rémtörténet, szegénykém, nem irigyellek. Iszonyú, amit az orvosok csinálnak, és hogy meg merik tenni, felelőtlen banda, bezzeg, ha a lányáról vagy feleségéről lenne szó... :x

Szerintem, ha ilyen klassz görbéid vannak, akkor mindig van peteérésed, magától nem megy csak úgy fel a hő. Mindenképpen kezdj bele a lombikba, még az is lehet, hogy több petét is le tudnak szívni, legalábbis az én meglátásom szerint :wink:
Nemsokára ott lesz az a baba, meglátod :) Lehet, nem is egy :)

Ja, és nem tudom, ki hogy van vele, de szerintem a SOTE nevű intézményt kitörölném a színről, mert mindkettőhöz volt "szerencsém", és ha véleményt kellene mondanom... inkább nem is írom le.

Persze gondolom van olyan, akinek bejön :roll:
esthajnalcsillag
 
 


Csillag
Tudom kicsit rosszul hangzik a tortenetem de gondolom massal meg rosszabb is megesett :roll: pl. Recon asszem ha jol emlexem :arrow: en csak 1vagyok a sok kozul....de nem volt semmi az tuti :?

Lombikba en belevagnek de a doki megmondta ha magas az fsh 2.cn-en akkor nem kezdi a stimut mert nincs ertelme :roll: akkor viszont azzal az egy ero petivel probalkozhatunk mint lombik :) de en bizom,hogy lemegy az a franya fsh es akkor penteken mar startolok is :twisted: 8) :lol:

Kulomben koszi 2babot en is elfogadok 8)

Tenyleg neked is van torteneted :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szegény Bridget, hát tényleg nem semmi amin már átmentél :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: csak orvoshoz ne kelljen mennünk :cry: :cry: :cry: eddig is ez volt a véleményem de olvasva amin keresztülmentél csak megerősíted ezen hitem. Hogy leehetnek ennyire felületesek? Mégiscsak ember életről van szó???? Hát nagyon mérges lettem és nagyon együtt érzek veled, ennyi kin után nem csoda ha már nagyon várod a lombikot és bízom benne, hogy elsőre összejön mert már igy is sokat szenvedtél ezért a babáért. Minden elismerésem a kitartásodért!

Kép
Kép
melisch
 
 


Melisch
Ari vgy de tenyleg nem azert irtam am le,hogy sajnaljatok :oops: de tenyleg ugy hangzik az egesz,mint egy rossz alom :shock: :x

A dokim azzal is nyugtatott,hogy mar voltam babas :roll: igy elonyben vgyok azokkal szemben akik meg nem is estek soha teherbe :roll: Gondolhatjatok mennyire megnyugtatott ez :? :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hát bizony, szerintem itt szinte mindenkinek megvan a maga story-ja, és nem feltétlenül vicces az élete ezen a területen, sajnos!

Azért reményeim szerint nemsokára újra sok-sok pozitív tesztet láthatunk itt a topicban!
esthajnalcsillag
 
 


Esthajnalcsillag!

Megkaptam a teszteket! Köszönöm szépen!

Kép
babicsek
 
 


Csillag
Ugy ahogy mondod :!: es mindenkinek a sajat keresztje a legsulyosabb :roll: En mar ngyon szeretnek hozni neked zebras tesztet de latod egyenlore nem nyultam bele jol a boritekba :lol: viszont remelhetoleg 12nap mulva hozom az LH tesztjeimet 8)

De tudatom veletek,hogy tok jol vgyok es ez csak a sztorim...jelenleg egy aprobb bibi van az pedig az FSH hormonom :twisted: ami ugyebar remenyeink szerint lemegy csutire es akkor nincs megallas...szal no para csajok 8) A holnapi nappal pedig torlom a sztorim beirast :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Tudom nem sajnáltatni akartad magad de meg sem fordult a fejembe, hogy vaki ilyesmin menjen keresztül még soha nem hallottam ilyen "rémtörténeteket" mielőtt a babanettet nem kezdtem olvasni. Mi van ezen a világon :cry: Tudod én éppen tegnap kaptam jó biztatást. Talán kicsit előnyben vagyok egyesekkel szemben anyukám 2 éve a szülészeten dolgozik, mivel minden doki tudja, hogy 3 éve férjél vagyok igencsak kérdezik mikor lesz unoka, főleg, hogy a legjobb barátnőmnek 1 éves is elmúlt a kisfia, anyukája is ott dolgozik, másik ápolónő menye szült a múlt héten, így sorba kéne jöjjön anyukám is mint új nagyi. A főorvos kérdezte meg aki kicsi korom óta ismer. Anyukám mondta neki, hogy mi akarunk csak nem jön össze erre azt mondta tuti lesz nekik is ha nem így úgy majd segítünk nekik :wink: olyan jó érzés volt mikor halottam, bár tudom sokat nem segíthet mivel ő is Szegedet ajánlotta. Gondolom azt akarta mondani, hogy kis orvosi segítséggel minden rendben lesz és ne keseredjek el. Sajnos tudom nem mindenkit egyformán vizsgálnak, ha ő tudott volna segítenem már elmentem volna hozzá rég, szeretem nagyon kedves de ó is mindig el van halmozva betegekkel.

Kép
Kép
melisch
 
 


Bridget még hadd kicsit lehet nem olvassa el mindenki és csütörtökre mega drukk neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Bridget! Jó, jó, nem akarod, hogy sajnáljanak, de ez után a story után nagyon szomorú, hogy vannak ilyen történetek, és ilyen bunkó orvosok.

Mikor a babámról kiderült itt Győrben, hogy beteg, felküldtek a Sotéra. Útálom!!!!!!! Aki a szívuh-ot végezte, ott elájultam a várakozásban, és ezután persze rögtön fogadott, majd egy rohadt papírra vártunk 4!!! órát, amivel mehettem haza, hogy megszakítsák a terhességet. A doki le se szart minket, nem mondott semmit, itt Győrben tudtam meg mindent... No comment...
melike30
Győr
 
 


Melike, borzalmas, akkor nem én vagyok egyedül SOTE-nemszerető. :roll: Sajnálom a picikédet!

Amúgy elfelejtettem írni, hogy a 10 mIU érzékenységű HCG tesztet az ovuláció utáni 9. naptól lehet használni, akkor már mutathat pozitívat, ha baba van a pociban.
esthajnalcsillag
 
 


persze Melisch
Orulok,hogy teis elkezdtel remenykedni 8) lathatod a vonalzim mellett is...minden felho mogott ott van a szivarvany 8) :wink:

Melike
Borzasztoak...mikor volt ez neked :roll: Rettenetesen sajnalom :( latod ezert mondtam en,hogy ez meg semmi mert jo 1szer elveteltem de anno meg felsem fogtam :roll: viszont igy most hogy mar mindent tudok es igy megtortenne belehalnek :? :roll:

Csillag
Nekem ugy konkretan ugy az egesz e.u nem tecc otthon :roll: Persze biztos vannak jo dokik is pl en is az egyik akinel voltam az a fogdokim(12eve o a fogdokim)szal neki a keresztapukaja...igy protekcioval a legtobb helyre a legjobbakhoz tudott volna kuldeni tavaly nyaron a miomammal dehat nem maradtam otthon csak 1honapot :roll: na meg ugy ajanlottak a Moszkva terit na az nagyon alapos no volt :!: aszonta en annak hiszek akinek akarok...mivel mondtam neki ahany dokihoz mentem annyi felet mondtak...o megmondta o mit lat adott uhu kepet es azt mondta en dontom el... :roll:
Nehez na...es foleg akkor gaz amikor jon a baj es hirtelen doki kell...akkor tuti sehol senki vgy epp jol beletalalunk kit fogunk ki :twisted: :roll:

Jo ejt csajok 8)

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget

Már nekem is követhetetlen, de sosem tudni, vannak még csodák.
Ahogy elolvastam a kis történeted, becsülöm és tisztelem Benned azt a kitartást és odaadást amivel rendelkezel!!! Amin átmentél nem embernek való és mégis talpon tudtál maradni.
Őszintén csodállak!
recon
 
 


Bridget! Február 19.-én volt a terhességmegszakításom 19. héten... Most telt el a 3 hónap, és ezerrel várjuk az újabb csodát! :lol: Kedden megyek egy "látóhoz"!!!! Jósnőhöz 1-2 évente járok, ide most megyek először. A babó miatt megyek, hogy mikor jön, és hogy az előzőnek volt e már lelke... :shock:
melike30
Győr
 
 


Sziasztok!

bridget, melike30 szomorú hallani mi történt Veletek, de tényleg vannak csodák, persze hosszú kitartás után.

bridget igazad van abban, hogy mindenkinek a saját kudarca(i) a
legrosszabbak, amellett, hogy tudja sokkal nehezebb sorsban lévő emberek is vannak. Ilyenkor az ember nem is önző, de nyilván a saját dolga, álma a legfontosabb számára.
A Hsg vizsgálat után, bár tudtam, hogy a saját barátnőm milyen kemény dolgokon ment keresztül saját magamat éreztem a legszerencsétlenebbnek és nem érdekelt más baja :(

Szorítok Nektek teljes szívemből !!!

Puszi és szép álmokat

Kép
Kép
akella
 
 


Melike
Megvan :wink: Marmint,hogy ho va is tegyelek 8) En latohoz nem jarok de pl felvettem a kapcolatot egy szellemgyogyitoval is :roll: Nekem mar minden mind1 csak segitsen alapon :roll: :roll: Persze ez ingyer van o az auramban megtalalta a babam szellemet akit elvtettem anno annak ellenere,hogy megmondtam neki nem engedem,hogy elvegyek tolem es tenyleg nem is engedtem eleinte :roll: Eleg erdekes dolgok ezek hinni kll benne az biztos en azert nem vgyok az a nagy hivo ebben a dologban de probalkoztam :roll: Most varjuk az eredmenyeket 8)
Neked pedig sok sikert mostmar :wink: Nem csinalsz te is vonalzit 8)

Recon
Koszonom szepen :) de mondom itt mindenkit leht csodalni valamiert :wink: en pl szemely szerint epp Esthajnalcsillagon gondolkodtam e :roll: Na mert azert ez sem semmi,hogy o itt azert "dolgozik",hogy nekunk segitsen :roll: jon segit valaszol,uziket ir postara megy felad stb es mindezt 2gyerek mellett...vgy itt van Rabbe a 4 vetelesevel :roll: es meg sorolhatnam...tenyelg ngyon sokan vgyunk es mindenkinek kikell tapossa a maga osvenyet...kinek kisebb kinek nagyobb az osvenye...de mi itt egyutt vgyunk es segitunk a masiknak osvenyt taposni :wink: Igy egyutt egyszerubb lesz :)

Tenyleg Rabbe te hol csavizol :roll:
Mi az a ivig :?: Irnal nekem errol bovebben :roll: Mit mondanak neked a dokik :idea:

Akella
Itt vgy te is elo peldanak a csodara :) Sok hite adsz am nekunk :wink: Nekem legalabbis igen :) Koszi a szurkokat

Jelentes
Hat nekem ma van verfolt..az ugye akkor 1.cn-nek szamit :roll: mert akkor holnap eljott a nagy nap es vervetel :!: :shock: ngyon bevgyok tojva :oops: annyi minden all ezek az egy vervetelen :?

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, drukkok mennek holnapra :!: :!: :!: Kép Kép
Vendég
 


Koszi mindenkinek a drukkokat :wink: elraktaroztam holnapra :!: :) Kép

Aranyero
Neked meg drukk 3nap mulvara,hogy ne jojon meg :twisted: 8) :wink: :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kedves Bridget és Mindenki :-)!
most én is egy leírnám a történetemet, de sajnos ez sem lesz rövidebb, mint bridgeté.
Szóval: 2001 nyarán normál minden problémátol mentes terhességböl, normál szüléssel megszületett a fiam. 5 hónapos volt mikor ujból teherbe estem(ennyit a szoptatás foggátló hatásról Smile ) de 6 hetesen elkezdtem vérezni és müszeresen bekellett fejezni. akkor azt mondta a z orvos, hogy tul korán jött, még nem készült fel a méhem....közben megromlott a viszonyom a férjemmel és elváltunk. két évre rá megtaláltam életem párját és ismét áldott állapotba kerültem. a párom sajnos autóbalesetben meghalt mikor 12 hetes terhes voltam. mikor rá két napra elmentem az orvoshoz aazt mondta hogy ez a baba sajnos nem él, valami történt két-3 napja mert elhalt és visszafejlödött 6 hetes állapotra....( csak igy a többi dolgot átnézve gondolom, hogy nem visszafejlödött és nem a bánatom miatt halhatott el hanem szerintem nem fejlödött 6 hét után... ).vérzés vagy görcs, semmi nem volt, egy hét multára kaptam idöpontot a mütétre mert annyira televolt a mütö!!!! szóval megint müszeres befejezés következett. majd belehaltam bánatomba, de erösnek kellett legyek, mert hát ott volt az én kicsi fiam...
Ujra párra leltem, tavaly férjhez mentem és megbeszéltük hogy akkor most megvan minden nyugodt körülmény, jöhet a kistesó. Két vetélés után bizakodva lestem a tesztet gondoltam most tuti sikerül, mert olyan tökéletes az életem, minden a helyén van. 2008 májusában elsö probálkozásra sikerült(mint az eddigiek)sikerült is a két csik, de mikor megkellett volna jönnie én már éreztem hogy baj lesz... elkezdtem barnázni egy kicsit. szaladtam a kórházba hogy segitsenek adjanak gyógyszert hogy megtapadhasson rendesen. mondtam ez már nem az elsö és érzem hogy baj lesz... vért vettek(hcg-m emelkedett) de az ultrahangon nem láttak semmit. azt mondta a doki hogy szerinte ez méhenkivüli lesz és felakar venni az osztályra, de gyógyszert nem ad. végül megbeszéltük hogy kétnaponta járok vérvételre hcg ellenörzésre és uh-ra. majdnem két hét telt igy el mire végre az egyik orvos kezdte látni a petezsákot a méhemben, jó helyen. mondták, hogy pihenjek, most ez a legfontosabb. az utolsó adott duphastont is hogy azt szedjem. ekkor már majdnem 7 hetes terhes voltam. 9 hetesen kelltt visszamennem de sajnos még mindig csak 4 mmes babát láttak életjelenség nélkül. egy hát mulva megint müszeres befejezés lett a vége... ekkor addig harcoltam, hogy végre elkezdtek kivizsgálni. orvost váltottam és egy kimondottan habituális vetélökkel foglalkozo orvost kerestem. csináltatott immunvizsgálatot, hormonszinteket nézett ciklus különbözö napjain (prolaktinom kicsit magas lett ezért napi 1 bromot kaptam rá)és még egy hysteroskopiát is csináltunk, mert az uh-on látott valami hullámvonalat a méhemnél, de végül is nem volt semmi. gyönyörü volt a méhem, azt mondta az orvos, hogy akkor következö hónapban indulhat a babprojekt. más vizsgálat nem történt. 3 honapot probáltunk és végre sikerült. nagy volt aboldogságunk de a doki hamar lehiggasztott mert minden kezdötött elölröl: barnázgatás, nem találják ababát-biztos méhenkivüli- vérvételek, uh. megint eltelt két hét mire végre sejteni lehettt hogy jó helyen van a baba. ekkor azt mondta a dokim, többet nem tud tenni. ekkor a 4 héttöl rögtön szedtem a duphastont, magnéziumot, vitamint és még a ruascorbint is. megint orvost váltottam: a duphastont lecserélte utrogestánra (3x2) és napi 3x2 magne b6 is szedtem +vitamint és a napi egy bromocriptint. 7-8 héten még mindig csak 5+6 hétnek felelt meg a pöttyöm de volt szívpulzálás és 3mm -s volt a babánk...
két hét múlva ugyanezt látták csak nem volt szivmüködés...
Január 9-én vették el és elkezdtünk egy igazi összefogos kivizsgálásos dolgot a dokimmal.azt mondta ö nem specialista de megigéri hogy utánanéz és megtesz minden töle telhetöt. lesz génvizsgálat, állitólag megnézik azt is hogy nem lehet-e az hogy esetleg csak a fiukat tudom kihordani? a páromat is kivizsgálják, és különbözö fertözöttséget is néznek. a házi orvosom már nézett toxoplazmát az már voltam. állitólag a véreredményemböl látszik hogy a pajzsmirigy is jól müködik...
Azt is javasolta adokim hogy bár hiába van peteérésem lehet hogy nem jó minöségü(ezélrt is indulnak be olyan lessan megtermékenyités után) ezért kezdtük most a gyógyszerezést, clostyval felturbozzuk a petesejtem és ugy probáljuk meg.

annyiféle vérvizsgálatot néztek azóta és minden mást(a háziorvos azt mondta hogy 35 éve praktizál de ilyen vizsgálatokat még sosem kért egy betegénél sem, mindenre leszűrtek szerinte csak talán down kórra nem... :-(

Igazából, sehol nem találnak semmit, minden negatív....

Közben a nődokimmmal és háziorvosommmal együtt hozzáfogtunk hogy a különleges dr Fülöpnekpnek megfeleljek (azért különleges, mert csak ő foglalkozhat ilyen féle vizsgálatokkal, kezeléssel=ivig, a másik meg hogy olyan hangulatember amilyet még én életemben nem láttam, de eddig még csak egyszer taliztam vele és akkor nem evett meg, de azt hozzátezsem hogy nagyon felkészülten mentem hozzá)
szóval össszeszedtem minden információt dr füliről(a családineten van ilyen blog, majd belinkelem..) és elöre megcsináltattuk az olyan vizsgálatokat amiket kötelezö jelleggel kér. és tényleg nagyon felkészültem minden területről végigjártam.
meg is dicsért engem :-) de azért belekötöt egy-két vizsgálatomba, amit megkell ismételni. szerinte így első ránézésre valóban stressz játszhatott közben nálam+ esetleg véralvadási probléma
Közben még februárban azt hitték, hogy megint terhes lettem, mert a januári vetélés után nem jött meg ujból, sőt folyamatosan barnáztam hetekig. akkor tezsteltem és poz. lett, kiderült ujabb kaparás kell mert nem uj terhesség, hanem a a régiből felejtettek bent egy darabot...reggel mentem a kórházba csináltak egy küretet(kaprás….)és közben sikerült a méhemet keresztül szurni. ugyhogy rövidesen vittek is fel a nagymütöbe, hogy laparoszkopiával megnézzék mit barmoltak el
azt mélyaltatásba csinálták, csö atorkomban meg minden….
a méhemet kivülröl valami elektromos valamivel “beforrasztották” és befejezték a kaparást amit lent félbehagytak. hát mit ne mondjak eléggé bevoltam sz‹rva! mikor a kismütöböl kihoztak csak annyit mondtak máris készitik elö a nagyot és visznek is fel. persze ott már tudták hogy ráadásul még torokgyulladásom is van/volt és elözö este höemelkedésem is volt. dehát ez már életmentö mütét volt azonnal kelllettt cselekedniük. szóval ment a tubus a torkomon…… elötte(nagy mütö elött) és alatt és után mindenki olyan aranyos volt azt hiszem VIP-es beteg lettem :-)
minden kkivánságomat teljesitették: pl: csak akkor tegyék fel a lábamat és kötözzenek amikor már alszom, fázom-takaró stb….
sokszor néztek is vagy 10 percenként jött valaki ellenörizni. katétert is kaptam altatásban… na ha ezt elötte mondják tuti elszaladtam volna. de nem vészes, nem fáj csak röhejes hoyg megtelik a zsák és nem is éreztem hogy pisilek. kaptam 4l folyadékot vénásan….
de mindezek ellenére megvagyok, sőt pozitiv a hozzáállásom :-D Azt hiszem én is speciális esett vagyok -egy páran vagyunk igy -olyasmi magyarázt van rá hogy aszervezetem az elsö terhesség után allergis reakcioként érzékeli a következö terhességet és megöli. van már rá segitség, de az országban csak dr fülöp foglalkozik vele(sok kivizsgálás és pénz.
Áprilisban voltam elösször Dr fülöpnél. nekem nagyon pozitiv volt a benyomásom, ahogy megbeszéltük a dolgokat. nagyon-nagyon aranyos volt, de a többiek szerint csak kifogtam egy jó pillanatát. elmondtam az elöéletem részleteit majd mondta látja a szemem csillogásából, hogy hoztam neki leletet. erre nyujtottam neki vagy 15 féle papirt. mondta hogy abbol válogassam ki az 1 évnél nem késöbbi leletet. erre én: kedves dr Úr! ez mind az!:-))))
átnéztük együtt, majd ahogymár mondták a másik blogon a csajok rola, felirta a kimaradt vizsgálatokat egy cetlire. mondtam irja szebben mert én is elszeretném olvasni. a maradék vizsgálatokkal kb juniusra végzek igy lehet hogy akkor lesz adatlapom ami elöfeltétele a további vizsgálatnak, az autoimmunpanelnek bááááááár nekem
nekem megvan az autoimmun vizsgálatom is csak 2 eleme hiányzik

kell még nekem kilégzéses helicobaktérium szürés mert a vérböl nem fogadja el, 1 ciklusvizsgálat,(oktoberben volt egy azt elfogadta) és várjuk a leiden leletem is hogy megjöjjön. szerintem juniusig csak meglesz az is ;-))))))
azt mondta valószinüleg az ANA immunom gyenge pozitivitása, himivarsejtek fertözöttsége(ezt még csak most fogja kivizsgálni)okozta az utolsó kettöt és azt mondta tuti lesz alvadási problémám.az elsö kettö vetélésemre azt mondta tuti stressz okozta szóval bizakodoak vagyunk. jó lenne mostmár tudni mi okozta a dolgokat…. a miomát (ja tényleg, ez is van, ez csak nemrég derült ki :-D-27 mm-es)nem mondtam, mert nem is biztos hogy az okozza és akkor megint elküldött volna méhtükrözésre azt meg tuti most nem vállalnám be. juniusig meg lehet hogy az is megoldodik vagy látjuk legalább hogy milyen irányban változik….
és azt is mondta a doki hogy az kevés ha a két csik után irnak ki betegbe mert ha stresszelek már a fogantatásnál akkor a progi leesik és azért nem fejlödik a baba. szóval fö a nyugalom és uj hónap uj remények fö a pozitiv gondolkodás!!!

bocsi mindnekitől ha kicsit zavaros lett, de sokmindent szerettem volna megírni, ezért volt amit m bemásoltam másik hozzászólásomból. szóval ez lennék én :-) :oops:

Kép
rabbe2
 
 


és lemaradt akét link, ahol akit érdekel utánanézhet dr Fülöp munkásságáról :-)
Lombikosoknak is nagyon ajánlják! 96 %-os a siker!!!/ a természetes teherbeesés is sokkal kevesebb ennél)
www.csaladinet.hu/forum/tobbszori-spont ... uzdunk-t...

www.habitu.extra.hu/

Kép
rabbe2
 
 


rabbe2 tuti, hogy a te történeted olvasva is felállt a szőr a hátamon!!!! Ennyire, hogy tudd erős lenni egy nő?????? Elválsz ismét férjhez mész meghal a férjed autóbalesetben miközben te terhes vagy, elhal a baba és megint talpra állsz új párt találsz és a kálváriád folytatódik. Mivel már 3. férfitől nem maradsz terhes gondolom férjedet egy ideig nem is vizsgálták eléggé nyilvánvaló, hogy veled van baj :cry: de te tovább mész lassan ledoktorálsz te is. Hát fogad őszinte tiszteletem és nem lehet ilyen kegyetlen az élet veled a csoda nálad is meg kell történjen, lennie kell egy orvosnak aki felfedi mi is okozza a vetéléseid. Szívből kívánom, hogy ez a doki Dr. Fülöp legyen és még az idén beköltözzön egy egyezséges baba a kiadó albérletedbe.

Hát mos nagyon szégyellem magam :oops: :oops: :oops: :oops: amiért panaszkodtam az én bajommal ami a tieteket olvasva nem is baj csak talán kis balszerencse, vagy lehet csak most fog kezdődni nekem is az igazi megpróbáltatásom :cry: :shock: ki tudhatja előre mit hozz a sors.

Kép
Kép
melisch
 
 


Sziasztok!

Bridget, Rabbe, a történeteitek rémisztőek, és egyben szomorúak is.
De bízzunk abban, hogy most már nem kell sokat várnunk, és megkaphatjuk azt a csodát már az élettől, amiért a mai világban nagyon sokan küzenek: Egy életet!! :)

Bridget, holnapra szorongatok nagyon neked :!: :wink:

Esthajnal,a tesztek még nem értek ide.. :shock: :arrow: ....jóóó, okéé, tudom....nem aggódom :lol: :lol: ...türelmesen várok csak... :lol: :lol: ( de úton van már? :oops: :lol: )

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Sziasztok
Esthajnalcsillag
Tegnap átutaltam a pénzt. Írtam privit.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Bocsi, de most csak röviden: Betty, 11-én lett feladva, ha holnapra sem érne oda a csomag, érdeklődj a postátokon. Mindjárt priviben küldöm a számot hozzá.

Kagyló, holnap postára adom a csomagot.

Pusz mindenkinek!
esthajnalcsillag
 
 


Sziasztok!

Rendelhető tesztek és áraik:

LH (20 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (10 vagy 25 mIU) tesztcsík = 110 Ft/db.

HCG (25 mIU) tesztkazetta = 275 Ft/db.

HCG (20 mIU) vizeletsugaras teszt = 300 Ft/db.

Clearblue digitális teszt terhességi hét kiírással = 3000 Ft/db doboz nélkül, vagy 5900 Ft/2 db dobozban, csak külön rendelésre, kb. 1 hét átfutási idővel.

Babateszt a pici nemének megállapítására = 12.000 Ft.

Külön kérésre rendelek spermatesztet a spermiumok számának megállapítására, kb. 1 hét átfutási idővel érkezik meg, ára 10.000 Ft.

Szintén külön kérésre rendelek vizeletsugaras LH tesztet 1 hét átfutási idővel, ára 360 Ft/db.

Postaköltség ajánlottan 400 Ft, elsőbbségi ajánlottan 570 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és elsőbbségi ajánlott postai díjakat!

Fizetés előre banki átutalással, vagy esetleg rózsaszínű csekken, illetve személyesen kp-ben Budaörsön.

Mindenkit kérek, hogy vegye figyelembe, hogy tesztcsomagot csak akkor adok fel, ha a pénz beérkezett hozzám!!! Köszönöm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára esthajnalcsillag 2009.05.14 19:00-kor.
esthajnalcsillag
 
 


Melisch
Naaa nem elkenodni :twisted: mar multkor olyan kis pozi voltal :) :wink:

Betty
Neked most LH tesztezes fog jonni :?: 8) (Koszi,hogy gondoltal ram 8) )

Rabbe
A szavam mar nekem is a 3.mondatodnal elallt :o :? Nem talalok szavakat :oops: :roll: De ngyon orulok,hogy teis ilyen pozi vgy mert annelkul ngyon nehez :roll: En sajnos messze vgyok nem tudok Dr fulophoz elmenni de megnezem majd az oldalt amit kuldtel 8)

Jelentes
Voltam korhazban de csak a magandokinal mert nem akarom magam azon idegesiteni ha esetleg a masik helyen mas az eredmeny :roll: Eredmenyhirdetel delutan 5kor :? azaz reggel 10kor :roll: Jah es a jobb oldalon volt ket tuszo :!: Nem tudni melyik no tovabb :roll: Holnap pedig mindenkeppen vissza kell mennem reggel es akkor megbeszeljuk mi lesz :?

Mindenkinek tovabbra is hiper mega drukkok csajok 8) en majd ugy 5nap mulva kezdek el Lh tesztezni 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, akkor továbbra is drukk neked, na meg persze mindenki másnak is :wink:
esthajnalcsillag
 
 


Sziasztok :!:

Nekem sem kell mar tesztelnem :roll: :( Kép
Vendég
 


EREDMENYHIRDETEEEES :!: :idea:
FSH 16 :roll:
E2 60 :roll:

Holnap reggel megyek es megbeszeljuk a dolgokat haat ezzel nem hinnem,hogy indul a stimu :( :roll: de ha jol vettem ki a szavaibol ha 20alatt vgyok akkor a sajat egy erovel probalkozhatunk :? :roll: De remenykedek,hogy ad eselyt egy stimus honapra :roll: vgy kerhetnek gyogyot es akkor talan kovi honapra lejjebb menne es akkor talan akkor mehetne a stimu :roll: nem tom....holnap okosabb leszek :?

Csillag
Kép

Aranyeso
Megjott :?: :shock: :? :( :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Aranyeső, baccafaca :evil: Sajnálom :?

Bridget, azért még holnapig ne idegöld magadat, reméljük a legjobbakat, és bármi lesz is, hamarosan itt a baba, oké?

Pedig én tutira küldtem mindenkinek pozitív tesztet, útközben összerázta a posta, és nega lett? :roll: :o
esthajnalcsillag
 
 


Bridget nem ;értek én ezekhez a számokhoz de kívánom, hogy a doki tudjon valami okosat kitalálni. Megy a drukk neked!!!!!!!

Nem vagyon elkeseredve csupán egyéb okok miatt, amikről sajnos nem tehetek és amiket meg kel oldani, nagy a nyomás rajtunk és talán nem is volna most alkalmas a baba
:oops: :oops: :oops: :oops: , most nagyon rosszul hangzik de olyan kilátástalan a helyzet, férjem annyira szomorú a munkánk miatt, hogy talán csak plusz idegesség lenne neki ha most babát várnék. Több költség és sokkal nagyobb felelősség.

Esthajnal a fertility is hétfőre rakta a pé-met :lol: a vasárnapi délután tuti + LH teszt után :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch
 
 


Csillag
Nem adom fel en bizom benne hogy ad egy esely a stimus honapra 8) A csikos teszted meg tuti itt van mert mondom van meg vgy 10 10-es hcg es a 2-2 20-25os is megvan :wink: szal itt van es remelem ho vegen hozgatom :wink:

Melisch
Tudom most mindenhol a melohelyekkel es massal vannak a problemak :roll: Majd csak lesz valahogy :roll: olyan meg nem olt,hogy ne legyen sehogy se :? :roll: Es mindent meglehet oldani szal no para :)

A szamokbol ez a lenyeg

Follicle Stimulating Hormone (FSH) 3. nap 3-20 mIU/ml Az FSH az ovarium stimuláhatóságát mutaja.Általában 6 alatt kiváló, 6-9 jó, 9-10 még megfelelő, 10-13 nehezen stimulálható, 13+ nagyon nehezen stimulálható.

Na nekem ez multhoban 24.1 volt most meg 16 szal most sem jo de jobb mint multhoban :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Igen, megjott Piroska :x :( No, de en mar szamolom a kovetkezo peteeres napjat... hal Istennek meg pont utazas elott lesz :!: :D (Mondjuk rizikos volt ez a honap, hogy az uram nem volt itthon, pont lecsuszott igy utolag szamolva a peeresrol, mert hamarabb jott meg, szoval ez betudhato a mi hibanknak) De Hajnal, koszi, azert az lh tesztek segitsegemre lesznek, majd legkozelebb jonnek a HCG tesztek! ;)

Bridget, gondolok Rad! A gyogyonak milyen mellekhatasai lehetnek Rad nezve :!: :?

Melisch, kitartas nektek!
Vendég
 


Bridget, sokat gondolok rád, és 10000-rel szorítok neked!!! :wink:

Aranyeső, sajnálom pirit, majd a kövi hónapban sikerül...nem feladni!! :)

Esthajnal, a priviből kiírtam a számot, írtam is vissza, de vedd semmisnek, mert utána itt láttam, hogy írtál nekem! :D
Lehet, hogy azért akadt el valahol, mert közte van a plusszos teszt.. :shock: :lol:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615
 
 


Betty
Jolesik koszi :)

Aranyeso
Neked is big kiss :lol: Na majd most az LH tesztekkel nem csuszol le semelyik perol sem 8) :lol:
Mellekhatasok :?: nem tom :roll: de ha babam lessz tole akkor barmi johet :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget, online :lol: Neked is hug & kisses, azert nem szeretnem, ha a gyogyszerek rontananak rajtad, jol oda kell figyeljen a dokinak, ha megis amellett dontetek :!: Kép

16. napon volt pozi az lh-m, 17-en sikerult csak osszebujni apaval :oops: mondtam neki, hozza kotom az agyhoz! 8)

Betty, mennek azok a plusszos tesztek! :wink:

Megyek csucsuskalni, rohangalos napom volt, hajra lanyok, gyartsatok a pozi teszteket :!: :!: :lol:
Vendég
 


Aranyeso
Olyan gyogyot adnanak ami elmeletben lejjebbviszi az FSH-em :roll: aztan mehet a stimu emgem az se erdekell ha kozben szakallam no :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: Nekem is huzos napom volt en is megyek :roll: reggel 6ota nem aludtam a doki miatt :x holnap meg megint kelek 9:30ra megyunk apaval :)

Jo ejt csajok jon a laptetoooo 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


bridget!

Nekem semmi tünetem nem volt a gyogyitól! Ez az FSH azért már nem olyan rossz,de az E2 szerintem magas ami ha jol tudom cisztára utal. Nekem ez az érték most 22,5 volt!
Ha többet nem is szerintem egy hó fogigátlót mindenféleképp próbálj ki és utánn nézess megint FSH-t. Nálam ez eddig bejött!
Vendég
 


Annmari
Orulok,hogy elokerultel :wink: sziiiiiaaaa :D Nem feltetlen utal cisztara amugy nincs ma is meguhuztak :roll: 2indulo kis tuszom van 8)

Estradiol (E2) 3. nap 25-75 pg/ml Az alsó értékek jobb stimulálhatóságot jeleznek. Abnormálisan magas szintek a 3. napon funkcionális cystára, vagy kimerülő petefészekre utalnak.

szal nem mindenkepp ciszta :wink: nekem inkabb a masik a "nyero" :? Viszont az is most 86egesz valamenyirol lement 60ra :!: erteken beluli :!: :wink:

Es tudom a 16-os FSH sem rossz :roll: orulok is neki rosszabbra szamitottam :) Neked mennyi volt az FSH-ed az elozo lombikoknal :?: asszem mar nincs meg az uzid nem tom visszanezni :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?