Sziasztok!
Twist
Nagyon úgy néz ki hogy két pocaklakód van!!!!!
Rókakoma volt azóta, vagy csak a hányinger kerülget?
Ezzel szerintem nem csak te vagy így, hogy marha kíváncsiak vagyunk a babákra, főleg meg hogy nekünk nem pikk-pakk jönnek!!!!!!
Ez érthető!!!!
Kedi
Akkor nagyon ügyi voltál tegnap!!!!
Hol dolgozol egyébként???
Jöhet pü-ben is!!!!
Azért még ne keseredj el, a menzis tünetek nagyon hasonlóak a terhesség korai tüneteivel!!!!!
Ha pedig mégis meg találna jönni, Murber doki majd csak összehozza!!!!!
Az altatóorvost hol fogom megtalálni????
És ez a bemutatás is hol lesz?????
Már tiszta stresszben vagyok!!!!!
Hétfőn még a babszem sem fog beférni!!!!!
Rena
Örülök hogy meggyógyultál!!!!
A Pároddal szerintem meg rendben lesz minden, pár hét múlva ő fogja mondani hogy babát szeretne nyugi!!!!
Ez a prog. együttlét a mi idegeinkre is ráment!!!!
Aztán a rossz hsg eredményem után amikor mondták hogy lehet lombik lesz, ő is megkönnyebbült!!!!!
Vége a kötelező együttléteknek ahogy ő mondta!!!!
Most pedig ő kérdezi hogy mikor akarok már Pestre menni a műtétet megcsináltatni, majd ha elmennek szabadságra????
A szülinapomat itthon töltöttük, van egy kis meló itthon aztán kell a pénz+még itt a műtétem is!!!
Röpcsi
Ejha!!!!! Nem semmi napod volt tegnap!!!!!
Sajnálom hogy ilyen soká lesz meg az eredmény!!!! A magánban még aznap megcsinálták?????
Én borítékolok neked egy jó eredményt, és drukkolok hogy még beleférjetek a lombikba, és ne kelljen még egy hónapot várni megint!!!!!
Ezek az öregasszonyok!!!!!
Mint akinek sürgősen menni kell a munkahelyére dolgozni, vagy legalábbis 6 gyerek várja otthon úgy sietnek, de ha te végeztél ő még mindig ott van és a 66-ik emberrel is megáll pletyózni!!!!!
Adri
Drukkolok hogy holnap is hamar végezzél a terheléses ellenére!!!!!
Sajnos az eü-t nagyon tönkretették mint már írtam is!!!! Hozzánk az egri kórházból jönnek át a betegek, biztos hallottátok hogy átvette őket a Hosp-Invest!!!!
Nekik 25 km, eddig innen jártak oda, most ide járnak!!!! Jöttek át orvosok is, így még a pacientúrájuk is követte őket, rengeteg a beteg. A sok elbocsájtás miatt sokan elmennek táppénzre ha tudnak, viszont a háziorvos sem tudja piszlicsáré dologgal hosszabb távon otthon tartani, ezért küldözgeti tovább, ilyen-olyan vizsgálatra.
A múltkor is volt egy férfi hogy neki most kéne hasi UH, mondtam neki sajnos 1 hónapos előjegyzésünk van, mert sok a beteg. Mondja hogy ő bizony nem evett még semmit, nem lehetne ma megnézni, mondtam hogy sajna nem!!!! Megint kezdi hogy ő még nem reggelizett és hogy ma......Mondom neki megint szépen: 1 hónapos az előjegyzés, ez egy állami rendelés és magánrendelésen sem nézik meg rögtön, oda is be kell jelentkezni!!!!!
De ő cukros(biztos hallotta hogy a cukorbetegeket előre vesszük, de az az aznapi beteglétszámban lehetséges), oké mondom hogy akkor elsők között megnézzük! Erre csak mondja hogy de nem evett ma, és még az inzulinját sem vette be ma!!!! Mondtam is neki hogy az inzulint nem bevenni hanem beadni szokták!!!!
Ezek után kíváncsi vagyok milyen cukorbeteg az ilyen, ha még ezzel a fogalommal sincs tisztában hogy az inzulint beadni szokták!!!!!
Csajok!
Röpcsivel már bejelöltük egymást az iwiwen!!!
Még valaki?????
Lehet hogy hülyének néztek, de mostanában egyre jobban foglalkoztat az hogy elmenjek egy jósnőhöz!!!!
Műtét előtt vagy után hogy mire számítsak, bár műtét után lehet jobb lenne, műtét előtt mit mondana a teljes diagnózist!!!!
Na lelövöm magam!!!!