Új privát üzeneted érkezett!

Kubu!!!!!!!!!!!!! GRatulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mush! Örülünk!!!! Reméljük, hogy rááll erre az időbeosztásra!

Zöldi: Milyen telót akarsz venni?

Kép
mannababoca

Bernuska: Szegény Zsoff, gyógyulj meg hamar!

CiliDani, neked is jobbulást! Szép méretek! :lol:

Mush: Dejóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kubu: Nagyon nagy gratula! :D :D

Solya: itt is iszonyat f*s idő van ma is, szakad az eső és 10 fok....kicsi Manóm meg pörög ezerrel, pedig esős időben inkább aludni szokott....ha jól láttam, jön a fogacskánk párja, lehet, hogy az a ludas!
Túrógombóc...hmmm, nyamiiiiii! :lol:
Oligombócnak is szép kis méretei vannak! :lol:
bébic

Mush!
Nagy puszi Kinöcsnek, hogy ilyen ügyi volt!!!!!!!!!!!!! 8) :wink: :wink:
Drukkolok, hogy így maradjon, azért 7 óra alvás nem semmi!!!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Boci:igen barátnőmnek még volt hátra egy hónapja(így belegondolva ha akkor születik jó nagy baba lett volna,bár így sem pici)
Hogy hogy felesleges szedned a gyógyszert?

Jurmine:nekünk legközelebb majd 6hónapos korában kell vissza menni az ortopédiára(de szerintem nálunk ennek olyan pénz szaga van :? )Drukk hogy rendben legyen minden

Bébic:ez a srác aki tegnap volt itt egy szemüveges,alacsonyabb,vékonyka... :D :D

Zöldi:telefon :evil: de majd muti meg milyet vettél

Cili:tök jó a napozó,és szép méretei vannak fiacskádnak :lol: Jobbulást Daninak!!

Laura:édes Hunor ahogy a lábával játszik,mi még ilyet nem tudunk :(

Mush:éljen a szupi éjjel,de örülök neki,remélem így marad :lol: :lol: :lol:

Kubu:gratula!!!!!!!!ügyi vagy :lol:

Enikő:gratula a fogacskához.Azta mekkora Milán :D :D

Berni:gyógypuszi Zsófinak!!!!

solya051020
Káld

Jessusom már ennyi az idő,hát küldjetek már főzni mert a családom éhen veszik.Na jó annyira nem durva a helyzet de azért én el lennék itt veletek egész nap.

solya051020
Káld

Zöldi! Azért kérdezem, mert pont tegnap kaptam meg az új telóm, de nekem nem jön be, így ha hasonlót szeretnél venni...LG nemtomhányas okostelefon, piros-barna (elegáns, visszafogott), kártyafüggetlen.

Kép
mannababoca

Mush:a harmadik link az micsoda?nyálkendő vagy vagy mi?(nem tudok angolul :oops: :oops: )

solya051020
Káld

Nem tudok jönni egy napot, és teleírtok 3 oldalt...

Tegnap voltam pajzsmirigy kontrollon, és nem is értem, de iszonyat car lett az eredményem... :? Mondta a doki, hogy látja is rajtam, hogy meg vagyok zuhanva, kérdezte, hogy nem érzem -e magam fáradtnak.. Ááááááá! 2 gyerek mellett??? soha!! Úgyhogy szuper, hogy halmozottan vagyok fáradt, nem csak a gyerekek miatt ,hanem a TSH miatt is...
Pajzsmirigyesek: Nektek hogy alakult?? Nekem 3 hónapja 0.05 volt a TSH-m, most pedig 24.33 :roll:

Fiam megkapta első bukás elleni sűrítőjét. Megette,utána tápi, majd sűrítőstül, mindenestül bukás... :twisted:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Na már csak ezt elírom és itt sem vagyok
Szeretnék venni babakocsit ez szerintetek jó,és a 19000ft nem sok érte,vagy éppen nem kevés?Megéri?

Kép

solya051020
Káld

a kisagy alja nalatok racsos vagy tomor? a racsra lehet legzesfigyelot tenni, vagy kell ala egy tomor lap?

KépKép
KépKép
mush589

http://cookie.lgmobile.com/hu/

Ilyen hipertelefon.

Kép
mannababoca

Mush, jaj de szuper!!!! Legyen minden éjszakátok ilyen!!!!!!

Cili, Berni jobbulást Daninak és Zsófinak!!

Solya, menj főzni!

Enikő, gratulálok az első fogacskához!

Pici fiam mozgása, de nem is volt most nagyon aktív, ennél durvább szokott lenni! :lol:

http://www.freevlog.hu/cimkek/Tibcsi

verzso

mush:
nekünk rácsos a kiságy alja, és így van rajta a légzésfigyelő lapja.

Kép
Kép
Kép
mágnes

solya. igen. ez nekem jobban tetszik, mint az eloke(az eltakarja a ruhajat, meg ez sokkal vaganyabb). mar csak a szineket kene kivalasztani, 4-et lehet.

KépKép
KépKép
mush589

Na, csak bekukk, Kobi még szunyál :)

Nálunk is volt produkció hajnalban, bár sírás nem, csak méltatlankodás.
A műsor kb 5-től 1/4 7-ig tartott, ehhez 3x igényelt asszisztenciát.
A játék lényege: elfötörni a kiságy túlsó végébe, keresztbe fordulni, hasra vágódni, és a 70 centinkkkel a 60as kiságyban nem elférni. Én kétszer, apa egyszer asszisztált a gyakorlathoz. De annyira édi volt a gyerek, szinte alig ébredt fel rá. Aztán 7 körül visszaaludt, és 1/4 9-kor meg kellett ébresztenem, mert 9-kor mentünk vendégségbe a szülés utáni szobatárshoz.
Na, ott is tök jó gyerek volt, pedig nem is aludt semmit, és én is beszélgettem legalább egy jót. Gyerkőcök meg nézték egymást, játszottak (ált. ugyanazzal a játékkal akartak), szóval tök jó volt.

A buli természetesen apás-tesós, sok jó ember kis helyen is elfér :)

Kubu: Gratula! Ügyi voltál. És tök jó, hogy elmúlt a fejfájásod, átérzem a helyzeted, ilyenjeim nekem is szoktak lenni akár 3-4 napig...

Zöldi: köszi :)

Mági: hűűű :shock: , nekem 1,5 hónapja 14,5 volt a TSH-m azelőtt meg 0,01, de aztmondta a doki, hogy normális az ingadozás, viszont a 14-re ugyanígy megkérdezte, hogy biztos jól érzem magam? Júni 8-án megyek legközelebb, kíváncsi leszek...

Mush: Juhééééééé! Annyira örülök! Tudod, isten tartsa meg a szokását!

Bocs, ha nem mindenkinek reagáltam ,ma még csak 1 kávét ittam összvissz, és gyereknek is össze kell ütni valamit.
Majd még jövök.

Kép

Kép
gabilany79

manna. hogyert adod a telcsit?

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]g írta:mush589abi. nekem jo aug elso harom hetvegeje (1,8,15), aztan mar jovunk vissza. felteve, ha vki el tud majd vinni.

lanyok! lenne majd valaki, aki el tud minket vinni (meg vissza) gabi partyjaba augusztusban Pesterzsebetrol?

én el tudlak vinni de csak vonattal mert én is úgy megyek de tudom hova kell menni mert veresiek az anyósomék.

Mi mai mérce szerint 6100g és 60cm.

harivera
Budapest XXI. kerület

Mush! Ezt még meg kéne diskurálnom a párommal. Azt se tudom, hogy mennyibe kerül egy ilyen hivatalosan. Mindjá megnézem.

Kép
mannababoca

Nu, az edigitalon 45 rugó. Hívtam apát, de nem válaszol...majd jelentkezem.

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Mush! Szupi éjszaka! Reméljük, mostmár rendszeresen ilyen lesz!!!!!

Kubu! Gratula! Te mi is leszel ha nagy leszel? :)

Manna! Örülök, hogy tetszik a házikó! :wink:

Itt egész szép idő volt délelőtt, kicsit felhős, de nem hideg, átmentem a vendégházhoz elindítani a locsolót a fűre, erre másfél óra locsolás után eleredt az eső. De úgy látom, ez csak arra jó, hogy a ruhákat gyorsan össze kellett kapkodni, a fűnek semmit sem ér! :evil:

Tali időpontja úgy néz ki, nekünk is jó!

zsebi_baba

Sziasztok!

Nekünk sajnos nem jó az aug 8! Tisza-tónál leszünk azon a hétvégén. Persze, ha a többségnek meg ez jó, megértem, meg Laurának máskor gondolom nem lenne olyan egyszerű eljutni talira, úgyhogy majd akkor máskor csatlakozom.

Tegnap voltunk mi is tanácsadáson, pont 6 kg és 65,5 cm. Úgyhogy mi már tuti nem duplázunk súlyt fél éves korra ui 3400-el született, 80 deka meg már tuti nem jön össze 1 hó alatt, legjobb esetben is 40-50. Nade sebaj tóbiás, ez legyen a legnagyobb gondunk. Egyébként nem mondták, hogy gond lenne vele.

Orsimorsi - már rég akartam kérdezni - nem voltál véletlenül még terhesség alatt egy Kismama magazinos piackutatáson?

Musi - gratula az éjszakához!!! Reméljük most már a folyt köv is ilyen, vagy csak még jobb lesz! De tuti, ez már a jele annak, hogy be fog állni nálatok is az éjszaka!

Kép
trombibébi

Nekünk is rácsos a kiságy, de vettünk bele egy furnér lapot, mert javasolták, mikor vettük a légzésfigyit, hogy így pontosabban működik állítólag. (De mi így is sokat kínlódtunk vele, végül nálunk az lett a megoldás, hogy érzékenyebbre állítottuk)

Kép
trombibébi

Ja és ha már a Vigantolról volt szó, csak kiváncsiságból kérdezem, ki hanyadik üvegcsénél tart, mert pár hete kértem új receptet és az ott lévő védőnő nagy csodálkozva kérdezte, hogy miért, már elfogyott, sokkal tovább ki szokott tartani. Kb 1 hete kezdtük a második üvegcsét. Igaz, sokat bénázunk vele, én is közvetlen szájba adom, és sokszor mellémegy, vagy pont bezárja a száját stb.

Kép
trombibébi

Trombi, nekünk még az első üvegből is van bőven. Szerintem az 1/3-része még megvan.

Kép
mannababoca

Zöldi!
Még korábban beraktad ezt a linket a baby björnről, azt írja, hogy hiányzik valami keresztpánt - az tényleg nem gáz?
http://www.teszvesz.hu/item634405348_ba ... nguru.html

Kép
trombibébi

Manna! Ledőltem.
Hanna

Buzi Varta "Superlife"! :twisted: 3 hétig bírta a légzésfigyelőben. Naná, hogy beriasztott! Naná, hogy a pulzusom még csak most normalizálódik. Naná, hogy Duracell nyuszikat raktam most bele!!!

Kép
zölddisznó

Jajj, de eshet mindenhol! Jó sokat írtatok.
Olvasok.

Kép
zölddisznó

Manna! Ilyet:
http://www.pannon.hu/egyeni/keszulekek/samsung/s3310/
Minimalista vagyok telefon terén, mert csak telefonálni (SMS-ni) köll.

Kép
zölddisznó

Kincso is ledolt.Ismet hason.

zoldi. te altatod Hannat hason?

KépKép
KépKép
mush589

Szeles,
Milyen aranyosak a szüleid. Örülök h ilyen jó a kapcsolatotok.

Ne kövezzetek meg de én most nagyon örülök ennek az időnek, így legalább elment az összes front. Valóban jobban vagyok, köszönöm mindenkinek a kedves szavakat.
De már előre félek a hétvégi 30 fokos előrejelzéstől. Brrrr

Zöldi,
Lehet h korábban írtad, de akkor én még nem voltam a fórumon… ha elkészül a ház költöztök, végleg ? és Pest ?
Nyavalyás elem, hajrá nyuszik.

Berni,
Jobbulást Zsófinak.
Nekünk is kellene egy cserépkályha, távfűtésre 52/hó kicsit vérlázító.

Tali,
Nekünk is jó bármelyik 7vége a három közül. Musi mondanám h elviszünk ketten v hárman jönnétek ?

Cili,
Szépek a méretek. Gyógyuljatok.

Musi,
Örülök a folyamatos alvásnak, hátha megváltozott valami…. És ezentúl Kincső szépen egészéjszakátvégigalvós babuci lesz.
Detto mint Mágneséknél rácsos a kiságy alja és úgy van rajta a légzésfigyelő.

Solya,
A túrógombócra beneveznék. Nyami nyami.

Mágnes,
Pajzsmirigy, bukás :(

Enikő,
Hol van a ház ? Mondasz róla pár dolgot ?

Zsebi,
közgazdász nemzetközi gazdálkodási alapszakon

Trombi,
1/3 üveg még megvan.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Musi,
ha jöttök nyáron nem hoznál egy csomag Walkers salt and vinegar chipset nekem ?
Imádom !!!!

kubuspace

alig várom h apa hazaérjen sikeres vizsga után meg lett ígérve h megyünk nasizni (igen valószínűleg holnap x+.... lesz a súlyom de akkor is ez kihagyhatatlan)

http://www.zilakavehaz.hu/index.php?menu=kavehaz

kubuspace

Csak úgy ki kell h írjam magamból

Imádom ezt a kismanót, aki ha bemegyek a szobájába

Rám néz és mosolyog
Gügyög
Sikongat
Beszél a cumijához
Lábait az égnek emeli és hatalmasakat pukizik eközben néz és mosolyog
Vigyorog
Soha nem hisztizik
Csupa szeretettel van tele

Olyan csoda ez az életemben amiről álmodni sem mertem

Imádom

kubuspace

Mági! Hinnye! És mit lehet kezdeni a mirigyeddel?
Bukás :twisted:

Solya! Szerintem nagyon sok érte 19 rongy.

Verzsó! Nagyon tutin nyomja Tibcsid!

[quote] írta:s gyereknek is össze kell ütni valamit.

Gabi! Két fedő? ;)

Kép
zölddisznó

és ez most történt:

fekszünk az ágyban én netezek Marci most ébredezik, egyszer csak arra leszek figyelmes hogy a valaki csatornát vált és a hangerőt is felnyomja....
Marci kezeli a távirányítót :shock:

kubuspace

Trombi! Vigantol fél évi adag. Buta védőnéni!
Mikor Rómaizunk?

Kép
zölddisznó

Trombi! Keresztpánt gond! Nagy!

Kép
zölddisznó

[quote]z írta:oldi. te altatod Hannat hason?

Na hát ő úgy nem alszi, mert hason beindal a "jajjnekemsürgősenjátszanomkell" ösztön.

Kép
zölddisznó

[quote]W írta:alkers salt and vinegar chipset

Kubu! Azt Musiék gyártják! ;)

Kép
zölddisznó

...ja, és igen költözünk, de marad a pesti kéró is (mind a 23 m2).

Kép
zölddisznó

Manna! Illy nem javult az idő. Szerintem storno :(

Kép
zölddisznó

Mági!
Küldök bukásüzö energiákat!!!++++++++
Akkor most jól alulmüködsz, igaz?
Nekem is márciusban túlmüki volt 0,01-el,aztán meg 6-el körül alul. :roll: :roll:

Mush!
Nekünk is a rácson van a légzésfigyelö. :wink:

Kubu!
Ügyi vagy, gratula a vizsgához! :lol: :lol:

Kicsi fiam már vagy fél órája müsorozik a kiságyban,nem akar elaludni! :roll: :?
susy75

Köszi, Zöldi. Azóta amúgy is találtam jó áron jobbat.

Római parti séta - nekünk szinte bármi jó - olyan sűrű a programunk;)
Jövő hét? (Akkor egyedül kedden van fix program, fejlesztő néni, ott kb 1-kor végzünk)

Kép
trombibébi

kubu. akar kettot is :wink:
jo helyre visz apa!

magi. sajnalom a bukast es remelem rendbejon a pajzsmirigyed is

KépKép
KépKép
mush589

anyukam hozott ilyen szines polifomot a bebinek. kinyitottam, hogy leteszem, de borzalmasan budos. akinek van, a tietek is "illatos"?

KépKép
KépKép
mush589

Mush!
Csak nem látogatóban van anyukád? De jó!!! :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.05.14 14:42-kor.
susy75

bebic, orsimorsi. irjatok meg legyszi priviben a cimeteket es a telcsiszamotokat! koszi

bebic. messzelaktok a delpesti korhaztol?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mush589 2009.05.14 14:45-kor.

KépKép
KépKép
mush589

suzy. nem. meg marciusban hozta, de csak most jutott eszembe, hogy itt szo volt rola.

KépKép
KépKép
mush589

mush:
a miénk is büdi volt... Sterilizáló löttyel áttöröltem ,aztán nivea popsitörlővel, és jobb lett.. :)

susy:
jaja.. olyan szinten alulműködök, hogylassan már csak vegetálok... Mostmár értem, miért vagyok ennyire fáradt... :?

Zöldi:
hogy mit lehet kezdeni?? Kaptam szebb színű bogyót rá... jó élénk sárga, hátha attól éberebb leszek.. :wink: sűrűbb kontroll... hiába,hibrid vagyok.. :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?