Új privát üzeneted érkezett!

BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK MABE!!!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


21+6 napos Lucapocak - a látványos karcsúsodás hiánya pusztán optikai csalódás :D :

Kép

Kép

vicger
 
 


Boboka!! Óriási a pocakod!! Aki ezt nem látja az vagy vak, vagy nagyon tapló!! :roll:
Azon mosolyogtam, amit Floranan írt, hogy úgy kell rohanni az üres helyért, én is szoktam, bár én sem mindig járok eredménnyel!!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 

 
 

Vicger!! Melletted meg elbújhatok!! :lol: Szép nagy pocak!

Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


Boboka nagyon szép pocakod van!!!!!!! A bkv-zást nem irigylem a pestiektől... bár mást sem ;)

vicger
 
 


Peppino, ha tudnád mennyi munka van benne :D :D :lol: :lol: :lol:
Köszi :D

vicger
 
 


mano:)))))
teutonia fun system / és a mózes része is naaagyon érdekelne:)))))

köszi köszi köszi

különben ha jó a mózes része akkor sztem 100 hogy ezt vesszük...
De bevallom annyi féle mózes van hozzá, hogy nem is tudom mellik kéne....
Az biztos, hogy nagy hasznát vennénk egy textil mózesnek mert az könnyű és ugye a negyediken vagyunk.... de nemtom elég e mondjuk télen a textil mózes.... bár kép alapján igencsak melegnek néz ki... Heeelp please:)))

KépKép
dorkamartini
 
 


Kriszti, gratula, Lucapocak is nagyon szííííp :)

Hát nekem is egyre jobban elegem van pestből :x De még pár évig tuti, hogy el kell viselnünk :? Vagy hátha előbb nyerünk a lottón :lol: :lol: :lol: :lol: bár ennek elég kicsi az esélye sajna :roll:
Vendég
 



Peppino
Kép

Kép
peppino
 
 


[quote="manósziget"]B írta:manószigetoboka, én azért nézem az olyan hordozókat, amik már újszülött kortól használhatók, hogy ha csak át kell ugranom a boltba 1-2 dologért vagy valahova a közelbe megyünk ne kelljen a babakocsit előbányászni és így csak fogom a pici, beledobom, Míra úgyis gyalog közlekedik... Persze hosszabb sétákhoz, nagyobb bevásárlásokhoz mindenképp babakocsizni fogunk. De sajna eléggé el vagyok kényeztetve a közeli éjjel-nappalival, így elég gyakran előfordul, hogy ez-az hiányzik még a kajához. :oops:

De azt mindenképpen figyeld, hogy a kenguru mikortól használható, mert ált. csak 5-6 hónapos kortól, mikor már ülni tudnak. Az újszülött kortól való kenguruk (pl. Cybex I-go) azért árban is húzósabbak. meg mondjuk nekem olyan furin néznek ki benne a babók fekve...


egyetértek Manóval: olyan furcsán lógnak benne az egész pici babák ... újszülöttnek inkább ez a hordozó vagy kendő a kényelmesebb (szerintem) ... bár Lilla utálta a kendőt, pedig én úúúúgy szerettem volna hordozni benne ... most tehát van itthon kendőnk, készülök beszerezni egy ilyen hordozóeszközt, és van egy csípőkengurum, amikor már tud ülni, az nagyon praktikus jószág tud lenni :)

Nekünk fejvédő van, baldachin nincs és nem is lesz ... fejvédőt az Ebayről vettem :)

IMOLÁK: boldog névnapot mindkettőtöknek :)

Flora: védőnénil szívhangot akár már holnap hallhatod ... nyugodtabb leszel ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Sziasztok!

Niki vagyok,gyöngyösi kismama és a 22.hetembe járok!Tegnap voltam az orvosomnál és mondta,hogy lazult a méhszájam,úgyhogy pihennem kell!!Van esetleg közöttetek olyan kismama akinek is lazább lett,vagy esetleg már kinyílt egy kicsit??
Köszönöm előre is a segítségeteket!!!

Kép
nicoleangel
 
 


Szia Niki!

Ne aggódj, minden rendben lesz Veletek, viszont valóban oda kell figyelni a pihenésre, és arra, hogy ne emelgess. Elég gyakran elő szokott fordulni a méhszájgyengeség, vagy hogy idő előtt elkezd nyílni, de odafigyeléssel és sok pihenéssel még túl is lehet hordani a babát :) szóval nyugalom!
Nagyon extrém esetekben, ha indokolt, össze is öltik a méhszájat, s szülés előtt szedik csak ki a varratokat. Úgyhogy tényleg ne aggódj, nagyon messze vagy még ettől is!

vicger
 
 


Köszönjük a köszöntéseket!

Boboka
Alakul a te pocid is!

Vicger
Luca is építkezik :wink:

Niki
No stressz!
Rövidült, nyílt a méhszájad?
Vendég
 


Sziasztok!


Imolák Boldog Névnapot kívánok!
:)

Szépek a pocik! :)

Buszon vagy más tömeg közlekedésen való helyátadásról nem tudok, mit írni, mert szerencsére nincs semmilyen tapasztalatom... :) De együtt érzek veletek! :)

Niki, üdv köztünk... és pihenj amennyit csak tudsz!

Képzeljétek nekem a tegnapi nagy meleg nagyon betett a lábdagadásomnak... :( ma reggel nem tudtam menni melózni sem... mert nem apadt le... :( délig még pihentem... és csak délután mentem be... Szerencsére a kolléganőm nagyon rugalmas... és segít... most úgy beszéltem meg vele, hogy még egy fél napot kiveszek (mondjuk pénteken.. mert akkora is meleget mondanak...) és akkor meg lesz egy nap szabim...

Jaaaj és képzeljétek készül az ideiglenes babaszoba is... :D :D :D a férjem gipszkartonozik ezerrel... :) még nagyon hadiállapotok vannak... de anyum amíg kint van tesómnál addig be akarjuk fejezni... :)
vikiviktor
 
 


Mabe boldog névnapot mindkettőtöknek!!!!

Kriszti örülök hogy vagy,és hogy jól vagy!!!Szép poci!!!!Atesznak jó kis végzettsége van inkább abból kéne megélni,mert szép dolog a tűzoltás,de ha nem fizetik meg!!!!Fordítani kéne,a tűzoltás csak mellékesnek??!!

Boboka legközelebb ne a táskát hanem a pocit rakd a fejére,talán akkor átadja a helyet.Hála a jó égnek,mióta van jogsim igyekszem inkább azzal megközelíteni mindent és nem kell bkv-zni.

Hétvégén megpróbálom a kapott dolgokat letakarítani és akkor rakok fel képeket.Én baldachint és fejvédőt örököltem.Hála Istennek én annyi mindent kaptam,hogy szinte alig kell költenem,max.textilpelus,meg füdéshez türcsi,de ha kicsomizom a kapott ruhákat még az is lehet hogy találok köztük.

Hát igen Boboka nagyon fincsi volt a fagyi és már itthonra is beszereztem hozzávalókat-csoki és eper fagyi ,friss eper,holnap csinálok is szép kelyhet magamnak!!!Gyomrom már másnap jobban volt,köszi a kérdést.

Rita , igen és pünkösdkor is megyünk a balcsira.ezekről a kirándulásokról maradtam le 8 évig a meló miatt,most nagyon élvezem,csak egyre nagyobb pocakkal egyre nehezebb várostnézni,természetben órákat sétálni.

pocakképet én csak a picasara tettem fel.

Később még jövök,most megyek Houset nézni!!

Jó éjt!!!!

sutimano76
 
 


Mabe, Nagyon Boldog Névnapot Nektek!!

Viktor, pihizz pocold fel a lábad!

Bobóka, bkv-zás nem egyszerű. Én 1 órát utazom és nagyon sokszor végigállom mert a kutya sem adja át a helyet inkább elfordítják a fejüket. Aztán meg van olyan h egy villamoson 3-an ugranak, persze akkor ha 1 megállót megyek csak.(de hát ők ezt honnan tudnák) :?

Nicoleangel nekem csak rövidült(már a 15. héten)!

Floranan, őszinte leszek hozzád! Sokan mondják ne aggódj, de bizony szerintem mindenki aggódna valamennyire, én biztosan! Nem megijeszteni akarlak, de nekem ez a véleményem.

Suti, képek a szerzeményekről?

Manó, Dorka, jól néznek ki a járgányok!! Manó, Jané-t megnézted?

Pocakok szépek! Brumi a tiéd is!! :wink:

Frontokból elegem van, nagyon megérzem. :(

Kép
kata05
 
 


Hahó!
Nincs időm visszaolvasni, nemsokára jövök, de addig feldobom a ma reggeli szórakozásunk eredményét :D
Tegnapi szerzeményeim, valamint a párom mondta, hogy modellt áll!
Szóval az álmos modell a reggeli szemerkélő esőben 8) :lol:

Kép
Kép

floranan
 
 


Niki,bocsi elfelejtettelek üdvözölni,gyere sűrűn!!!

Kata,hétvégén lemosom őket és akkor lefényképezem!!!

Floranan nagyon szép rucik,Csoki nagyon csini lesz benne!!!

sutimano76
 
 


[quote="kata05"]M írta:kata05abe, Nagyon Boldog Névnapot Nektek!!

Viktor, pihizz pocold fel a lábad!

Bobóka, bkv-zás nem egyszerű. Én 1 órát utazom és nagyon sokszor végigállom mert a kutya sem adja át a helyet inkább elfordítják a fejüket. Aztán meg van olyan h egy villamoson 3-an ugranak, persze akkor ha 1 megállót megyek csak.(de hát ők ezt honnan tudnák) :?

Nicoleangel nekem csak rövidült(már a 15. héten)!

Floranan, őszinte leszek hozzád! Sokan mondják ne aggódj, de bizony szerintem mindenki aggódna valamennyire, én biztosan! Nem megijeszteni akarlak, de nekem ez a véleményem.

Suti, képek a szerzeményekről?

Manó, Dorka, jól néznek ki a járgányok!! Manó, Jané-t megnézted?

Pocakok szépek! Brumi a tiéd is!! :wink:

Frontokból elegem van, nagyon megérzem. :(


Kata: köszi ;)

Frontok: nekem is elegem van ... sokat fáj a fejem, és ingerült vagyok ...

Mondjuk most van is miért: egy óra múlva viszem Lillát a budai gyerekkórházba egy gyerekszemész specialistához ... valami probléma van a szemével, egy optometrista bemérte, de szükség van pupillatágításra egy alaposabb vizsgálathoz ... nem hiszem, hogy jól fogja viselni ... még az a szerencse, hogy nem egyedül kell beautóznom Budára, az egyik szomszédunk jön velem, ő fog vezetni, a férjem meg ott vár minket, mivel csak 5 percre van a munkahelyétől a kórház ...

Remélem, minden simán megy majd, de azért stresszelek a vizsgálattól is, meg az eredményétől is ...

Gondoljatok rám, negyed 12re megyünk ...

Kép

Kép
bibiesbrumi
 
 


Niki!
Üdv itt! Nekem nincs megrövidülve, de a 19. héttől nyitva van a külső, tehát 3100 a méhszájam. Azóta sokat pihenek -kb 18 órát fekve töltök egy nap- és nem nyílt tovább. De a maradék 6 órában azért jövök-megyek. :wink: Igaz nekem a két baba súlya nyomja. Ami fontos, ha nyitva vagy, hogy no sex és fürdeni se szabad!

Floranan!
Naggggyyyon jók a képek!!!! :lol:

Vicger, Boboka!
Szép poci!!!! :lol:

Dorka!
Az ikres teutoniába jó az ABC design mózese, ami jóval olcsóbb és ugyanazt tudja- Szerintem télre is elég meleg és ha a merevítőket kiveszed, akkor lehet lábzsákként használni. A méreteket Manó tudja, nálunk ugye 2-nek kell elférnie, így azt gondolom az egyesben is elfér. :wink:

KépKép
zsófikukac
 
 


Bibe! Drukkolok nektek! A pupillatágítás nem fáj, mert csak belecsöppentenek - nekem is csináltak ilyet anno. Remélem minden rendben lesz!

Floranan, szenzációsan mutatnak a párodon a gyerekrucik! :D
szilveeaa
 
 


Floranan , Bódóttágos Születésnapot!!!!!:D:D
nagyon cukik a rucik!!!

Aranynap, bár nem olvasol most minket, de Nagyon nagy Drukk megy a mai esküvőtökre:D
Bár biztos van benned elég, de kicsi kell még azért!!:D
Éljen a Menyasszony!!!!!

Kép

Kép
móka:)
 
 


Sziasztok!

Floranannak nagyon boldog szülinapot kívánok :) :) :)

Aranynapnak pedig nagyon sok boldogságot :)

Bibi, minden rendben lesz, nyugi.

Niki üdv köztünk :)
Vendég
 


Aranynap,nagyon sok boldogságot kívánok nektek!
Bár esik az eső,de jót jelent:
esküvő alatti eső a fiatal házasok jólétét és boldogságát jelzi előre!!!


Én pedig asszem épp tegnap írtam,hogy nem vásárolok.Azt elfelejtettem,hogy hétvégén a neten soppingoltam Juniornak,és tegnap elmentünk a ruhákért:

Kép

Kép
v.andi
 
 


Sziasztok!

Floranan, Zsófi: Boldog Szülinapot kívánok Nektek!

Floranan: Jók a rucik... Csokika pedig biztos nagyon mozgolódik már... csak lájtosan csinálja, hogy anyut kímélje... :) :) :) De ha nagyon nyugtalan vagy... menj el egy uh-ra... :)


Aranynap: Boldogságosat a Nagy Napra Neked!
Jaj olyan jó neked.... :oops: :oops: olyan szép ez a nap... :) :) :)

Brumi: Szorítok, hogy Lilla jól viselje a vizsgálatot... :)

Tegnap este a tesóm megmutilta kamerán keresztül Nora-babát ahogy aludt... olyan tündér volt... most már nincs úgy "felpuffadva", mint születéskor... nagyon édi! Mondtam tesómnak, hogy tisztára olyan, mint a jégkorszak című meséből a kis indián fiúcska... :) (a haja miatt is... :D :D :D )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vikiviktor 2009.05.14 11:02-kor.
vikiviktor
 
 


Zsófi, picit késve de Neked is Bódóttágos Szülinapotot!!!!:D:D:D

Kép

Kép
móka:)
 
 


Húú,de sok ünnepeltről lemaradtam :oops: :oops: :oops:

Zsófi és Floranan,isten éltessen benneteket.
pussssz

Kép
v.andi
 
 


Zsófi, neked is boldog szülinapot kívánok :)

Andi, nagyon szépek a rucik
:lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi a köszöntést!

Minden más ünnepeltnek én is nagyon szép napot és boldogságot kívánok!

Aranynap naaaagy gratula!!!!!!! :D :D :D

Vicger, Boboka, nagyon szépek a pocik!

A képek szerintem is viccesek :D és abszolút magától találta ki, én csak végig röhögtem, ahogy mórikálta magát :D

Tegnap mentünk kocsival, és mondtam a páromnak, hogy na, most már szólj a fiadnak, hogy mozgolódjon kicsit. Mondja, hogy hallgattassak vele reggaet. A pocimon pihent utána végig a mobilom, van benne pár szám. És este tényleg mintha éreztem volna, meg ma reggel is volt ott valami :) Vajon tényleg ő volt, vagy csak odaképzeltem? Most reggae rádiót hallgatok a munkahelyemen, megnézzük, táncra perdül-e tényleg. Ha nem, este capoeira-zene jön, hátha rúg egyet :D

Páromnak nagyon bejött az a takaró, amibe a kis lábat bele lehet bújtatni, mindenhol ilyen magas az ára? :?

floranan
 
 


Szép rucikák, Andi!!

floranan
 
 


Zsófi, Féoranan
Nagyon boldog szülinapot!
Vendég
 


Nagyon jók a képek!

Depis vagyok :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Floranan, elképzeltem párodat Csokikával mit fog művelni, ha már a babarucikkal is így mórikálja magát :lol: :lol: :lol: :lol: Aranyos lehetett :lol: :lol: :lol:

Biztos, hogy Őt érezted :)

De tényleg, ha nyugtalan vagy, akkor semmibe nem kerül lemenni a védőnőhöz nézni egy szívhangot, és akkor tuti, hogy megnyugszol :)

Bár ma este már szerintem capoeira-zni fog Csokika :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mindenkinek minden boldogot! :) Képtelen vagyok felsorolni kinek milye van:)))) de mindenkinek teljesüljön ma amit nagyon szeretne:)!!!

Floranan nekem tudod mikor művelte az első mocorgást? Amikor először felhangosítottam a zenét és táncoltam (nálunk a jazz megy:)))..) és utána leültem pihizni.. és akkor mintha babó folytatta volna benn a pocóban. A másik amit észrevettem, hogy ugye sokkal intenzívebb neki a hang ha mondjuk fülhalin keresztül hallgatod....
Ja és ha valamit érzel.. az tuti a baba...:))).... ne hagyd magad lebeszélni, hogy áááá nem is biztooooos..:)) az tutira ő lesz :)

KépKép
dorkamartini
 
 


Minden szülinaposnak nagyon boldog szülinapot :D

Aranynap: Sok boldogságot!

volt már valaki a savoya parkban 4d-s babamozin? vagy hallottatok már róla? én még most tervezgetem, hogy el kellene menni 24. hét körül, csak nem tudom hová. de lehet marad a hepinet a Szt. István kórházban, az nincs olyan messze! valaki még készült a hepinethez, de sajnos nem emlékszem hogy ki, bocsi. ha volt már: milyen volt?

KépKép
Kép
s.vera
 
 


Tegnap nálunk nagy mocorgás ment különben:))) akkorákat rúgott, hogy kezdtem megérteni a néha visszasírom majd amikor még csak pilleszárnyakat éreztem:)))) Szó szerint lerúgta a felkarom a pocimról.... hát jóvanna biztos nyomta valamilét..:)))
De ha párom rátette a pocimra a kezét akkor egyre kisebb rugik és mintha elaludt volna..... vagyis párom nem nagyon érezte.... és akkor azt mondta, hogy igazán nem nagyon tud különbséget tenni attól, hogy én veszem e a levegőt és azért mozog a pocak vagy a baba az.

És akkor este eszembe jutott, hogy ha ekkorákat rugizik akkor lehet ez látszik is....
KÉpzeljétek félig hanyatt feküdtem és nem vettem levegőt, hogy a pocakom tőlem ne mozogjon:))))))))))))) lányok:))
annyira aranyos volt...totálisan lehetett látni ahogy rugizik nagyokat:)) úgy bemozdult a pocak hogy csak na...

Ezt azért írtam le.... mert hátha valakinek még beválik ez a módszer:))) próbáljátok ki

KépKép
dorkamartini
 
 


Mabe, küldök neked napsütést!! Igaz, itt is valahol az esőfelhők felett van, de ott biztos!!

Még várok picit, ha nem tudom 100% mondani, hogy Csokika mocorog, akkor megyek védőnénihez!

Igen, Apja nagyon-nagyon várja a kis jövevényt!! Nagyon jól meglesznek! Teljesen gyerek-központú, imádja őket, a gyerekek is őt, csüngenek rajta! Ez nagyon megnyugató!

Dorka, de jó!! 8) Nem lepődnék meg egyébként, ha a kisfiunk is zeneimádó lenne, mint mi! Akkor halkan mondom mindenkinek, hogy érztem tegnap és ma is :D

floranan
 
 


Floranan, tök jó :lol: :lol: :lol:
Tutibiztos10000%,hogyŐvolt
Vendég
 


Sziasztok!!!

Nagyon köszönöm nektek,hogy írtatok és megnyugodtam mostmár,hogy nem olyan nagy baj még ez!!Persze pihizek majd sokat,amennyit csak tudok!!!
Sajnos nem mindig jutok géphez,úgyhogy nem leszek sűrű látogatótok,amit sajnálok,mert nagyon aranyos és segítőkész csajok vagytok!!!
Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok és gyönyörű kismama perceket...ja és persze könnyű szülést!!!
Mégegyszer köszi mindenkinek :D

Kép
nicoleangel
 
 


[quote="boboka"]F írta:bobokaloranan, tök jó :lol: :lol: :lol:
Tutibiztos10000%,hogyŐvolt


Remélem is!! :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

floranan
 
 


Lányok, az mitől lehet, hogy fáj lenn (szerintem) a szeméremcsontom, mintha megütöttem volna... ilyen lehet, mint amikor a baki-videókon ráesnek a korlátra vagy a bicikli vázára... de sehol nem ütöttem meg magam, nem tudok róla.
Lehet, h felfázás? De mintha a csont fájna. És akkor, ha felállok és megyek. Vagy valami ott tágul? De nem kellene még, nem?

floranan
 
 


Floranan, szerintem szépen tágulnak a csontjaid. Már készülődnek. Nem egyik napról a másikra rendeződnek át a dolgok :)

Ha kellemetlen pihizz kicsit.
Vendég
 


Igen, csak ez ott egész lenn van, azt hittem, hogy az szüléskor tágul igazán....

Pihizek, ülök, nem csinálok semmit, de ha felállok, nagyon élesen belenyilall :?

floranan
 
 


Szerintem a csontok az egész várandósság alatt alakulnak.
Vendég
 


Valakinek az életkora miatt javasolt volt a magzatvíz mintavétel???

Én most ezzel küzdök.A dokim tudja,hogy nem fogom megcsináltatni,és érthető,hogy meg kell védje magát.Mindenáron el akart küldeni az I. sz. női klinikára,hogy legyen nyoma annak,hogy nem csináltatom meg a vizsgálatot.A Bajcsyt is felhívtam,és ott azt mondták,ha nem akarom megcsináltatni a vizsgálatot,feleslegesen megyek el hozzájuk,és ülök ott órákat.Nyugodtan írjak a kis kezemmel egy nyilatkozatot,melyben leírom,hogy az orvosi protokoll szerinti tájékoztatást megkaptam,és saját felelősségemre nem csináltatom meg a vizsgálatot.Szerintetek????

Kép
v.andi
 
 


És miért nem csináltatod meg, Andi?
Pont erről volt szó (erről is) kedden a felkészítőn, nekem úgy tűnt, nem haszontalan dolog.

floranan
 
 


Floranan,mert 2 genetikai UH-n is voltam,minden leletem tökéletes,és semmi gond nincs Juniorral.Tudod a kockázati tényezők között el szokták hallgatni a negatív példákat,és nincs is olyan kevés.

Kép
v.andi
 
 


Andi, én sem csináltatnám meg, főleg két genetikai uh és kombi teszt után.
Szerintem írd meg a nyilatkozatot, hogy saját felelősségre nem csinálod meg.
Nem kötelezhetnek rá, ha megcsinálnák, és rendben lenne minden, akkor is aláíratnak egy papírt szerintem, hogy ők akkor sem vállalnak semmiért felelősséget, szóval így is úgyis valahogy levédik magukat.
Vendég
 


Ok, értem, persze, tudom, hogy van sok kockázata, csak kérdeztem az okot.

floranan
 
 


Floranan,egyébként nem kötelező,csak ajánlott.Akkor kötelezhetnek rá,ha valamelyik leleted okot ad arra,hogy 99%-ban kiszűrhessék mi a baj. :wink:

Kép
v.andi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?