Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálok, Esztó, nagyon sok szeretettel! Isten éltessen benneteket!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.13 12:42-kor.
Vendég
 


Esztó!Gratulálok Álmoshoz!Jó egészséget!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ma is majd' elalszom egész nap. Van még vki ezzel így? Az időjárás v mi lehet az oka?

Akiknek már kezükben a babujuk: végül mennyi money-val honoráltátok a doki szolgálatait?

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

 
 

Dóri!
Amúgy ahogy vissza emlékszem nekem is sokan voltak a műtőben,de én akkor már nem nagyon tudtam erre figyelni...nekem is nehezen találták el amúgy ,de végül sikerült...nagyon be volt állva a hátam,nem igen tudtam ellazítani...de tényleg rendes volt mindenki!Rajtam volt egy ilyen lábszárvédő vagy mi a fene :lol: meg elöl egy ilyen kis kendő,azt fogtam v fogták oda..nem is emlékszem...Meg amikro kivették is mindenki olyan lelkes volt,mintha az első babát látnák életükben!A műtős pasi is rendes volt!Még a férjem is mondta mikor felhozta a táskámat h a pasi rögtön mondta h beviszi nekem stb.Tehát vannak amúgy rendes emberek is,sajnálom h pont ilyeneket fogtál ki....

annus11
 
 


Vki!
Én végül 50et adtam.H sok v kevés..szerintem örült azért neki :wink: Persze nem bontotta ki elöttem,nem láttam ahgy elkönyveli h na most mennyit kaptam :wink:

annus11
 
 


Dóri! Nem találok szavakat. Gyalázat ahogy viselkedtek veled. Szégyelljék magukat ezek az emberek. Pont az egészségügyben, ahol nekem már 14 évesen empátiás készségből kellett vizsgáznom, hogy egyátalán felvegyenek a suliba. Az ilyen emberekből hová lett az empátia? Nagyon sajnálom.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny!

Sajnos ha volt is bennük valaha, az is kihal egy idő után!

Én olyan kórházi gyerekorvossal találkoztam, hogy szívem szerint megtapostam volna!!! Csak az tartott vissza, hogy ne üssem meg, hogy éppen akkor halt meg a kislányom, és inkább azzal foglalkoztam, mint hogy vitába szálljak vele. Így inkább csak kizavartam a szobából!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Sziasztok!

látom,megkaptátok smst Esztertől :) :
kiegészíteném a sógortól hallottakkal :)
"Van kukaca,nagy hangja 3700 gr 54 cm :) és haja is van :) "
szép napot :)

KépKép
viranka
 
 


Trixi! Ez is szörnyen hangzik. Már nem tudok mit mondani. Az ilyenek nem ebbe a szakmába valók. :(

Kép
Kép
g_reny
 
 


Dóri!

Döbbentem olvastam a sztoridat... HOGY LEHETTEK ENNYIRE BUNKÓK???????????????????????????????????????????????
Nagyon sajnálom :(((

Szerencsére nekem nem kellett meztelenre vetkoznom, kopeny volt rajtam, hatul nyitott, ot szurtak, elol meg felhajtottak a mutethez, nem is kellett levenni. A mutosfiu (ferfi) viszont picit morcos volt es amikor elsore nem fogtam fel, mit is szeretne, olyan hangnemben mondta ujra... :shock: mind1

Férjem egy uvegfalon keresztul nezte a mutet veget, amikor osszevarrtak meg egyebek.. Pedig elvileg o nem birja a vert : ))))
Vendég
 


Csak halkan jegyzem meg, hogy ne általánositsunk....
Vendég
 


Igazad van Petrus ne általánosítsunk. Nekem pl. anno nagy szerencsém volt az anesztessel. Egy tündér volt, és nagyon megnyugtatott, hogy minden kérdésemre türelemmel válaszolt.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Nem mondom, hogy nem bántott a nem-túl-nagy-kedvesség, de egyébként értem én egy oldalról... Neki hirtelen egy olyan esete lett, ami elég kétes kimenetelű volt. Ha bármi balul üt ki, ő a felelős. És nem biztos, hogy egy perben meg tudja magát védeni. Az anesztesek különben is kicsit rossz helyzetben vannak - egy műtétnél nagyrészt ők felelnek a beteg életéért, mégsem veszi észre őket senki sem. Sztem hálapénzt (jó, hogy nem kell a hálapénz, de azért mások sokszor kapnak, tisztelet a kivételnek) a legritkább esetben kapnak. És tekintetbe véve a rizikót, amit minden esetben vállal ez a nő is, értem én, hogy valakin csak ki kell töltenie az indulatait! Megvolt az alkalmas személy... Ráadásul az éjszaka közepén kellett velem vesződnie... Így, bár én a magam részéről nem értem, hogy egy komoly diplomás ember hogy jut el odáig, hogy ilyen hangnemben beszéljen vkivel, belegondolva az ő helyzetébe, vhol mégis értem. De attól tartok, hogy itt komoly jogaim sérültek. Kezdve ott, hogy nekem jogom van ahhoz, hogy máshol, mint ahol feltétlenül szükséges a beavatkozás elvégzéséhez, ne legyek mezítelen. És még sor egyéb, de most nem foglalom ezzel a helyet. Egy szó, mint száz, gondolkozom a levélíráson. De csak gondolkozom. Mindenki arra buzdít, tegyem meg, azért gondolkozom csak, mert tulajdonképpen igaza van/volt. Na, nem a hangnemben...

Ne félj, Petrus, nem általánosítok! :wink:
Vendég
 


Trixi, nagyon sajnálom, hogy egy ilyen szörnyű helyzetben akadtál össze vkivel, aki nemhogy segíteni nem segített, még kegyetlen is volt... :cry:
Vendég
 


Esztó írta, hogy csókos szájú a kisfia. :lol: Az őrzőben van, remeg és pihen. Alig várja, hogy lássa Álmost.
Emlékszem én is nagyon remegtem műtét után.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Csak gyorsan hazaugrottam saját felelősségre.
Elmentem Szülni.
Többiről a párom majd értesít titeket.

Pusz Mindenkinek!

Kép
Kép
incike
 
 


Incike, HAJRÁ!!! Várjuk a beszámolót!
Vendég
 


Dóri sajnálom ami történt.Oké hogy ő felel mindenért,de akkor sem kellett volna így beszélnie.Meg elég rossz lehetett neked ott úgy annyi ember előtt.
Én az első vizsgálatomat éltem meg hasonlóan,mert mikor elmentem hogy kb baba van,vizsgálat közben kb 3 fickó még a takarító is bejött.Hát nem éreztem jól magam.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hajrá Incike! Mennek a drukkok, ügyes légy! :lol:

Kép
Kép
g_reny
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a szép szavakat!

Hanna sajna nem eszik túl sokat, így nem is hízott még. :( Valószínű tápszert is kell adnom majd neki a tejci mellett. Most fejem a tejemet is és azt adom pótlásnak.
Remélem elkezd mostmár lassan hízni.

A fürdést nagyon szereti már, csak vetkőzni ne kéne előtte :lol: De elég nyugis baba, nincs vele sok gond.

Gratulálok Esztinek Álmos babához!

Üdv:Zsuzsi és Hannus

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Reny, csini a pocid! :) Esztónak meg puszi! Remélem, hamar felépül majd! Biztos nagyon szép Álmos! Alig várom a képeket!
Amina kezén 1 hétig rajta kell lennie a kötésnek??
Vendég
 


Susy! Majd belejön Hanna! Rákap az ízére a mami főztjének! :wink: :lol:
Vendég
 


Incike hajrá!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Dóri! Nem, mindennap újra kell kötnöm. :? Nem tudom meddig bírja, egyelőre tűri, csak nem nagyon használja azt a kezét. Még jó, hogy a bal.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Szilvi!
Drukkolok h Hanna mielöbb felszedjen pár kilót!Én meg azon aggódom h elhízik a kislányom :lol: :lol: Nagy zabás mint az apja :wink:


Incike!
Drukkolok!!!És várjuk a híreket!!!!


Viranka!
Ez tetszett!Van kukaca,még jó!Hiszen fiú :lol: :lol: Képetkérünk minnél elöbb a csókos szájúról!!!! :wink:

annus11
 
 


Hálapénz: a dokinak 40-et a szülésznőnek 10-et adtam, plusz merci csoki :)

Gratulálok Esztónak Álmos babához!

Kicsim ma valahogyan nincs álmos kedvében, tegnap azért jókat aludt, na meg most is 1 előtt :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus!
de lehetett volna lány is 8) néha tévedhetnek az UH-osok :)
majd ha erre téved boldog Apuka lementem a kártyájáról unokaöcsi képeket :) már én is úgy gyönyörködnék benne :)


:arrow:

KépKép
viranka
 
 


Kép
Kép

Amásik tábliba meg jöhetnek az adatok ki mikor hova megy!!!

ja én meg vettem normafloret!Én is tök sok antibiotikumot szedtem szülés alatt,után....remélem h ez visszaállít odabenn mindent!

annus11
 
 


Annus május 19 CTG Köszi!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Esztó, gratula Álmihoz!!! De jó, hogy minden rendben![color=darkblue][/color]

Incike, nagyon szorítunk, várunk a hírekkel!

Csajok, án hulla vagyok, muszáj leírnom, hogy mit éltem ma át. NST rendben volt, aztán mentem az UH-ra. A nő hümmögött jobbra balra, közölte, hogy azonnal pakoljam elő az előző UH leleteimet. Az ideg majd megevett. Közölte, hogy a teljesen átlagosan fejlődő gyerekem fejlődése lelassult, és csak 35+5 (!!! :shock: ) naposnak felel meg. Becsült súlya 2987 g, azaz 3 kg. Akkor mi a gond? Hát 3 kilósan is születnek gyerekek...? A magzatvíz kevés, azonnal hívja a doktornőt. Ott álltrak felettem, a doktornő közölte, hogy szerinte nem kevés a víz, ezt ne is írjuk le. Akkor most mi van, kinek higgyek?? De csináljunk flowmetriát, hogy nem azért kicsi-e a gyerek. Majd közölték, hogy fogjam a papírjaimat, és keressem meg az orvosom a továbbiak ügyében. Még hozzátette a szonográfus: magától azért nagyobb gyereket vártuk volna - célozva a testméreteimre.
Na, szétevett az ideg, meg azt hiszem bőgtem is, de valahogy felvergődtem a nőgyógyászatra, ahol közölték, hogy a dokim nincs itt, senki nem tudja, hogy hol van, várjak. 3/4 12-től délután 3/4 2-ig ültem az ajtaja előtt. Utána felhívtam Icát, a szülésznőmet, hogy mit csináljak, senki nem látta, sehol sincs. Ica rendes volt, és rátelefonált, kiderült, hogy el kellett mennie, de az üzenetet elfelejtették nekem átadni, hogy fél 3-ra jön vissza. Na addig még ott tűkön ültem. Aztán előkerült végre a doki, és teljesen megnyugtatott, hogy a flowmetria tökéletes, egyáltalán nem satnya a gyerek, egy nagyon szép, arányos 3 kilós kisfiú, mindenki hülye, aki mást mond. Örüljek neki, hogy könnyebb lesz megszülni...Meg se vizsgált, majd a jövő héten...
Én már nem tudom lányok, hogy mit gondoljak. A dokim könnyelmű, vagy az UH-n paráztattak feleslegesen???
Elnézést a regényért, de muszáj volt kiírnom magamból a feszültséget.

Ja, méretek:
- BPD: 89
- HC: 310
- AC: 333
- OFD: 105
- TAD: 93 (ez mi???)
- FL: 68
ezzel 35+5 naposnak felel meg, becsült súly: 2987g

Ja, és a streptoszűrésem negatív lett hála istennek.
Puszi mindenkinek, aki ezt képes volt végigolvasni, és reagál. Meg a többieknek is, csak ők nem jutottak el idáig!

OH még1 fontos: találkoztam Böbivel, éppen vitték haza Iringót, aki egyzserűen GYÖNYÖRŰSÉGES!!!! És Böbi is marha jól nézett ki!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Zsódfi látszólag jól van, most evett joghurtot, kekszet, most játszik :) Remélem tényleg semmi baja...
Vendég
 


Annus, én legközelebb május 20-án megyek NST+vizsgálatra!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Álmos!
Kép

Gyönyörű babó!!!!De hát itt csak gyönyörű babák vannak!!!! :lol:

annus11
 
 


Jaj de bunkó vagyok :oops:

Sok szeretettel gratulálok Esztónak Álmoshoz! :lol:
Vendég
 


szofi: Zsófi születése előtt engem is kiakasztott egy szonográfus. Nem ismerem a dokidat, meg hogy milyen viszonyban vagytok, én a dokimnak hittem, mert 100%-osan megbízom benne.

Szerintem ne aggódj!
Vendég
 


Szofi!
Én nem is értem...de csak annyit tudok mondani h nekem meg egyszer azt mondták h pici a feje....ja,annyira pici volt h kis se fért :evil:
A 3 kilós baba teljesen jó!!!!Amúgy ez is csak tipp!
A méretei alapján amúgy tényleg ilyen 36 hetesnek felel meg,pontosítok.Nekem Izus volt kb ugyan ekkora a 36.héten.
De ha jól emlékszem akkor neked hosszabbak voltaka ciklusaid,nem?Vagy ez bele van kalkulálva már a várható szülésre?
Szerintem ne aggódj! :wink:

annus11
 
 


Panndi, én is inkább a dokimnak hiszek...
Annus, bele van kalkulálva... De ugye Izus másfél héttel korábban jött, majdnem 3,3-mal, akkor ha én időre szülök, akkor az enyém is lesz akkora - ami ugye nem kicsi - szóval nem értem...

Dóri, elolvastam Danó történetét. Azt hiszem itt én tudlak a legjobban megérteni. Nem értem, hogy miért pont a kövérség az, amivel mások alázni szeretnek. Tényleg ez lenne a legfontosabb emberi hiba, ami gúnyt érdemel? Érdekes, a butaságról, a műveletlenségről, az emberi érzés, az empátia hiányáról nem esik ennyi szó. És NINCS IGAZA! Ez a Te életed, úgy élsz, ahogy jónak látod, ahogyan a férjed szeret, és senkinek semmi köze hozzá ezen a földön.
Én ilyenkor anyai elnézéssel arra szoktam gondolni, hogy "legyen neked jó napod te kis sekélyes bunkó, én ezután hazamegyek a férjemhez, a családomhoz, a barátaimhoz, és boldog leszek - veled ellentétben, hiszen ki tudna téged szeretni, te szánalmas alak!"

Na jók legyetek, lepihenek egy kicsit!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi, semmi baj nincs a fiaddal! én ebben teljesen biztos vagyok! Higgy az orvosodnak, kérlek! Tuti nem akar hitegetni, hiszen ott lesz a szülésnél is! És akkor mit mondana? Hoppá, bocsi, félrenéztem?? Hát, nem. Azt fogja mondani, na látja, kedves Zsófia, nekem lett igazam, itt a tökéletes trónörökös! :wink:

Álmos nagyon szép!
Vendég
 


Álmos nagyon cuki fiú!!!!

Szofi! Hát Dóri szüléstörténete után ma már a második testméretre utaló diszkriminációt olvasom, felháborító. Szerintem nem lesz a kisfiaddal semmi gond, ne parázz. Biztos nem hanyagságból mondta a doki, hogy minden rendben. Végül is az ő felelőssége akármi történik. A lepény érettségét megnézték? Minden esetre elég idegölő napod lehetett.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Szofi, aranyos vagy! :) Sajnálom ezeket az embereket. Mert biztos nagyon rossz lehet, ha már csak az okoz örömet, ha lehet vkit bántani... :roll:
Vendég
 


Szofi!
Egyetértek utolsó soraiddal ;)
Amúgy tényleg ne parázz a méreteken, lehet épp úgy fordult és akkorákat mértek... Nekem mindig csak kb.-ra mondták, mert a szülőszobán csak egy régi uh volt, és annyit mondtak hogy 80 mm körüliek a bpd-k... nem tudtam, nőnek-e tovább :) De most itt kint határozottan látom! A 3 hósra való sapka szoritja a fejüket :))))
Jó, el van méretezve,mert az újszülött méretű meg nagy, de akkoris : )))

Esztó!! Gratula Álmoshoz!!

Dóri!
Akkor sem szabadna megengednie magának ilyen hangnemet, ha éppen édes álmából ébresztették volna fel!! Jó, nem kell jópofizni, de azért tapló parasztnak sem kell lennie... Nekem egy esztergomi uh-s dr-nőtől ráz ki mindig a hideg, ritka bunkó fajta... Meg a kórházban is volt egy, aki szintén hasonló stilusú volt, de mindenkivel, súlyra, nemre, felekezetre való tekintet nélkül... Szomorú...
Lényeg, hogy mi (IS) szeretünk ;)

Marhára ráérek.. valami értelmeset kéne kezdeni magammal az etetések között :) Este hiszti volt, lehet ma is, rá kéne pihenni :) A kék takarót még mindig nem tudtam befejezni, nem találtunk fonalat, de tegnap rékerestem neten és van 1 hely, ahol van!! Holnap elszalasztok érte valakit ;) és Bencebabának is lesz végre szép nyári takarója ;)
Vendég
 


Mindig olvaslak Titeket,de olyan tempóban megy a levelezés,hogy mire odajutok,hogy reagáljak,már rég más a téma! :D
Most Szofit olvastam,de erre írnom kell. Nekünk már 28.héttől megy a paráztatás,hogy kicsi a gyerek, aztán a feje.......stb. Múlt héten már annyira ki voltam,hogy elmentünk 4D-re is,mindenhol totál másokat mértek (pl.a 36.héten volt 89 BPD,36+3 86!!!!!!!(összement),a 37.-en,tehát 4nappal később 91.)A lába is össze-vissza változik,én teljesen beparáztam. Ezért is nem jöttem sokáig,mert ezen kikészültem. Most a dokim megnézte,azt mondta jó,viszont most meg a lepény miatt izgulok,mert 3.fokú,elég öreg. Sajnos,én egyszer láttam egy filmet,ahol a lepény leállt és...... Belegondolni sem merek.
Réka,olyan jó megnyugtató válaszaid vannak,ugye a természet van annyira okos,hogy elindul a folyamat,ha vészhelyzet van?! Beindul ennek hatására a szülés?
Szóval Szofi no para!!!!! Az I.-en fogsz szülni?

Kép
f.ancsi
 
 


Ja,a babák gyönyörűek és Mindenkinek sok boldogságot,akiknek még nem kívántam!
Annus,feltennéd nekem a blog címét,ígérem többet már nem zavarlak ezzel!!!!! :oops:

Kép
f.ancsi
 
 


Dóri! EZ NAAAGYON DURVA!!!!!!!!!!! Én biztosan nem hagynám ennyiben!!! Jó, hogy "majd az idő begyógyítja a sebeket", meg a hasonló blablák.., de ha csak arra gondolok, hogy ezzel kivédhető az, hogy aköv. gyereked születésekor is így bánjanak Veled,már megérte... UNDORÍTÓ EGY TÁRSASÁG LEHET!!! :twisted:

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok Csajok!

Panndi,Adraci!Szépek az új babucik! :D
Köszi,Adri!Megvagyok,ma voltunk a belvárosban hivatalos ügyeket intézni,hát..mit mondjak nem semmit sétáltam.Annyira lefáradtam,de most már csak pihi van.
Épp mondtam is,sztem "egyben" ez volt az utolsó túrám. :)
Böbi!Azt hittem otthon 'zargatnak' mindenféle 'jó 'ajánalttal. :roll:

Csadra!De jó,hogy jöttél! :D
Ha megyünk akkor,csörg.vagy írok,hátha Ti már bent lesztek!
Reni!Neked is csini a poci! :wink: :D Amina kezére megy a gyogyipuszi! :P

Eszti és Álmos!Sok boldogságot,és hatalmas gratuláció! :wink: :D Nagyon szép fiúcska! :D
Dóri!Én most is döbbenten ülök... :( :cry:Hihetetelen bunkók vannak!
Inci!Drukk-drukk-drukk!!!++++

Szofi!!!Jaj,NE AGGÓDJ!!!Ugyanebben a cipőben voltam a 36. héten.Utána két hétig heti két nst,és heti flow.Meg persze tiszta dili voltam.De miután elérte Hanna a 2,5 kg-ot,és akkor ugye szülésnél már haza adható,megnyugodott a dokim.
Nekünk mindig azt mondják,kicsi a feje.Dehát az enyém is az.(átl felnőtt53-60cm,az enyém52)na,és mi van akkor??!
Az,hogy ki mekkora,sztem relatív:Férjecském 80-85 kg,én norm.53-55,viszont 3,65,és3,7-el születtünk,ami aránylag nagy súly volt 30 x évvel ezelőtt.Az egész terhességem alatt azt mondták,hogy nagyon nagy a hasam,erre közölte a doki,hogy kicsi babánk lesz.Most már egyáltalán nem zavar,majd megnő idekint,lényeg hogy egészséges legyen. :D az unokahugom kb.te testalkatod,az én magasságommal(hormonbeteg szegényke)de beületett, 3-kg-os babának adott élet,aki most egy tündéri egyéves kis csaj,és kitesz 3 fiút. :lol: 'Kicsit' eleven! :wink:
Hannánk hétfőn volt (38 hetes,5 napos)és 2,7 kg. :)
Bocs,ha hosszú lett! :oops:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Bocsi, hogy már nem tudom követni, de akiknek még nem gratuláltam: SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNUNK Az Új BABÁKNAK ÉS SZÜLEIKNEK! :)

Kép
szkitty
 
 


Lepény dologban tudna valaki még segíteni????????

Kép
f.ancsi
 
 


Kitty!Én is épp ezt írtam a bloggban.Tuti visszamennék,és panaszt tennék a felettesénél. :evil: :evil:

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Szofi, Ancsi! Mint már jó párszor írtam, az UH készülékek és az UH-os nők/pasik sem tökéletesek. Bogit szülés előtt 2800 gr-nak és max.50 cm-nek "lőtték be" -3300 grammal, és 57 cm-rel született.. Ne izguljatok! :)

AMúgy meg tök hülyeség ez a "nagyobb testméret - nagyobb gyerek" szöveg. Legalább annyira, mint a "nagy cici - tud majd szoptatni, kis cici -nem tud" téma. (Ez utóbbi meg nálam hangzott el. Én az utóbbi kategóriába tartozom. Mind3 gyerekem egy éves koráig szopizott...) Totál nem így műxik a dolog!! :)

Kép
szkitty
 
 


Böbi!az elsők között kívánok BOLDOG SZÜLINAPOT(holnapra)!!! :D

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: