Jó sokat irtatok alig tudom megjegyezni ki mit irt, így ha valami kimarad bocsánat.
Elveszett kismamik gondoltam már rátok, csak nem volt időm írni de már szándékoztam névsort olvasni. Csige sajnálattal olvastam, hogy kórházban voltál de jó, hogy a csöppség jól van
A teákról nagy homály nálam, ebben a hónapban azért a görbémen meglátszik cickafarkot ittam az elején. Mi miatt nem tudom de a múlt hónapokhoz képest (január-április) sajnos 4 nappal később volt a pé-m így nem lesz 27-28 napos a ciklusom hanem meglesz az 32 is. De igaz ami igaz egészen jó görbét csinált. Ha az elmúlt két hónapban a hőm 36,6 körül volt pé-körül most amint látjátok lement 36,4/36,3-ra is és pé után mint a nagykönyvben úgy emelkedett. Elárulom nektek, hogy vasárnap ki voltam borulva, hogy nem is lesz pé-m, mondtam a férjecskémnek is, hogy ezt a hónapot gyorsan felejtse is el
Próbáltam álltatni magam, hogy hátha csak a teszt nem mutatta ki. Írtam Esthajnalnak pü-t, küldtem neki képet a tesztjeimmel amit ebben a hónapban produkáltam és megerősítette, hogy se a görbém se a tesztek nem mutatnak pé-t, de ne adjam fel mert még minden lehet, ha gondolom még folytassam a tesztelést amit szombaton már nem csináltam. Szerinte délután 4-8 óra között a legalkalmasabb a tesztelés, 4 óra körül volt és gondoltam egye fene pipilek egy tesztet ha erősebb akkor folytatom ha nem nem. Na tudjátok milyen az élet olyan + volt, hogy majd szétcsattant. teszek fel képet, úgysincs + HCG képetek manapság
Alig látszik a kontroll csík. Most aztán iszom a palástfüvet, bár ő inkább keverve ajánlotta, de most még megyek a külön keverékkel. Na szóval lehet van valami ezekben a teákban???
Minden esetre leírtam nektek mit ügyeskedtem, mivel látom sokan hajlanak a teázáshoz. Ha nem is segít babásodni nekem szerintem tisztítja a vesém mert sokszor járok pisilni, ami eddig nem volt és így több folyadékot iszom, sajnos nekem ezzel bajom van nem iszom sok vizet.
Na majd elválik kinek milyen hatása lesz a teázgatásunknak.
Remélem rövid időn belül hoz valaki ilyen szép HCG tesztet is, én csak LH-t tudtam produkálni.
- Ja ezt nem rajzoltam