Új privát üzeneted érkezett!

A.m: Micsoda hírek!! Nagyon szuper!!! Gratulálok kis Mininknek!! Puszi neki!!

Ági: Hát ez a gyerek???!!!! ÉÉÉÉÉdes !!!!És a virágod is szép!
Bius videó: A Kaja közben bealvósat láttad már? SZerintem vicces:
http://www.youtube.com/watch?v=nkoj6avF ... annel_page
Vendég

Laptetőőőőőő!!! :wink: :wink:
Vendég

huhh lányok, nagyon belendültetek írásügyileg.

szeder: ma visszahívtalak kétszer, biztos nem értél rá.lényeg, h. nuku kedvezmény, mert ez csak a zuglóira érvényes, mert ez egy új hely....ma túlvagyok a próbakezelésen. valami hiper super infra zsírbontó gépen voltam. 45 percig.
mindent beleadok a fogyóba!!!jól akarom érezni magam a bőrömbe!!

Kép
winona

Hú csajok rengeteget írtatok, nem volt már megint gépem. Kész voltam teljesen. :cry: :evil:

Még nem olvastam, de remélem mindenki jól van.

Ági!
Naggggyon Boldog Szülinapot kívánunk!

Holnap pedig A.m. ünnepel. Neked is nagyon, nagyon Boldog Szülinapot. :lol:

Kérek mindenkit, hogy küldjétek a 7 hós képeket.

Kép
Kép
noni78

Írtam Sziszinek Skypeon, de nem válaszolt, később meg kijelentkezett. Remélem nincs semmi baj, és hamarosan jelentkezik.

Blog: nem fog a Babanet rovására menni a blog írásom. Mert úgy tervezem, hogy a blogot este lefekvés előtt írom, akkor vannak a legnyugisabb perceim. Fórumozni meg nap közben szoktam (kivéve most), mert ahhoz nem kell akkora koncentráció.

A.m: gratulálok Minikének! Várjuk a képeket!
Vendég

Ági,Am!

Nagyon boldog szülinapot Nektek!

Na,akkor a sok gyönyörűséges babafotó után én is hozok pár képet Nektek a hétvégénkről! Milla bébi tündér volt,tényleg semmi gond nem volt vele, vígan aludt a babkocsiban,a gőzmozdony füttyétől sem ijedt meg és úgy általában nagyon élvezte a kirándulást,a nyüzsit maga körül!

Kép Alszom...

Kép Kukucs!

Kép Gőzösön utazunk!

Kép És vonatból sosem elég! (A fiúk és Tündi keresztlányom)
borossné becz márta

Kép Huncutka a pléden...

Kép Boldogság

Noni!

Az alvós mehet a 7 hósba! Volt egy tuti hifiszerelős képem a csajsziról, amit oda szerettem volna,de anyósék letörölték (szerencsére előbb lementették maguknak,úgyhogy azt még megszerzem és megmutatom Nektek)!

Márti
borossné becz márta

Betti! Már én is akartam írni: ha jöttök haza, szólj előtte, számot cserélünk, és bármikor összeereszthetjük a piciket. Julcsit úgyis kifigyeltem már.... Bálint imádja a szép csajokat! A másik, pünkösdi hétvégi téma. Szerintem rengeteget számít a babának, ha az anyukája kiegyensúlyozott, boldog... Ha kicsit sok a mindennapokból már, és úgy érzed, hogy nyugodtan el tudsz menni, és ez jót tenne, próbáld meg. Julcsinak is sokkal többet ér, egy kipihent, feldobódott anyuka.

Ági! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!! És gratulálok az ünnepi 20 cm-hez. Visszasírod még nem is olyan sokára azokat a napokat, amikor Dávid még nem mászott. Szedheted elő a legeldugottabb, leglehetetlenebb helyekről! Figyeld meg: egyik napról a másokra el fogja kezdeni!!!!!

Eszi! Noncsi tüneményes. Az utolsó kép szenzációs!!!!! Várjuk a blogot!

Nagyon megható, hogy vannak közöttünk első szerelmes párok! Ez olyan nemes dolog!

Nálunk úgy alakult, hogy naponta találkozom/unk vele (ex). Egy háznyira költöztek. Náluk is van már baba. És nagyon szimpatikus. Egyéb körülmények között még cimbik is lennénk szerintem. Csak úgy összezavarja a lelkemet. Sokat kombinálok... Nem akarok a kombinációimmal terhelni senkit, a lényeg, hogy nagyon fura érzés, még nem tudom hova tenni..... Annyi minden kavarog bennem, de nem tudom leírni, pedig jó lenne kiadni....

Bálint ma már ne volt lázas, csak rettenetesen nyűgös. Már nagyon várom azt a fogat....

A.m! Végre itthon. Éljen a mászás! Gyere, mesélj!!!!!!!
blúmi

Márti! Vééégre képek!!! Jaj, de megdögönyözném a Huncutkádat, meg a kis masinisztákat!!!!
blúmi

[size=24]A.M: Boldog Születésnapot kívánok![/size]
Vendég

A.m: Bolgog Szülinapot!

Márti: Nagyon szépek vagytok! Kamilla de cuki abban a kalapban... Örülök, hogy jól sikerült a kirándulás!!
Vendég

Eszike: Megírtam! :wink:
Vendég

Sziasztok!!!

Na újra ideértem!!! Megpróbálok gyorsan reagálni nem ígérem, hogy mindenkinek sikerül!!

Ági!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Gratulálok Dávidnak a 20 cm-hez és édes ahogy kiterült a szőnyegen!!! :lol: Az tuti úgy lesz, hogy pár nap és a legkisebb helyekről szedheted majd ki Dávidot! :)

A.m!
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! Gratulálok Minikének a mászáshoz!!! :lol:

Bejci!
Gratula a bölcsis rohanáshoz!!! Nagyon ügyi voltál :lol:

Eszike!
Akkor várjuk a blogot!!! :wink: Noncsi képek nagyon jók és az a teli vigyor!! Zabálni való!

Szeder!
Gratulálok a barátnődnek a babához!!! Sajnálom a nem alvásotokat!! Remélem azóta mára már kárpótolt Adél egy nagy alvással. Az állatkertes képek szuperek és Adélról is a képek gyönyörűek!!! Nagyon szépséges baba!! :lol:

Gabolino!
Nagyon jók az Andor képek nagyon fotogén kis arca van :)

Ex téma: Ismerem Őket kettő nagyobb ex volt! Mindkettő 6 évig tartott de mára már szerencsére abszolút nem zavar, pedig a másodikkal igen megküzdöttem a kapcsolatunk elején :)

Betti!
Én is azt mondom ahogy Te érzed úgy dönts! Én sem tudnám itthon hagyni egyiket sem pedig már Kornélia 2 éves elmúlt de 4 óránál többet még nem töltöttünk egymás nélkül!! Ha Neked most erre lenne szükséged akkor menjetek és majd ott úgyis meglátod! Julcsis képek édesek. :)

Anyooka!
Szuperek a tányéros képek!! Jól megszemlélte Ádám :)

Starlark!
Gratulálok D. ügynöknek a felálláshoz!!! :)

Blúmi!
Sok gyógyuszi Bálintnak! Jöjjön már ki az a fránya fog!!!

Petra!
Gyönyörű Róza baba. Hozzál még képeket!! :)

Holka!
Nem lehetett semmi ez a tüszős mandulagyulladás, de az tök jó, hogy volt segítséged és tudtál pihenni! Én Ramira ebben a melegben egy rövid ujjú polót és egy vékony gatyót adtam!

Márti!
Nagyon jók a képek!! Édes Milla baba ahogy alszik és ahogy elvan a pokrócon!!! A fiúk meg a mozdonyban!! Biztos szuper lehetett!!! :)

Fogyisok jó nektek!!! Én egyenlőre próbálok erőt venni magamon, hogy elkezdjem! Nekem van egy bevált 2 hetes diétám azt szeretném megcsinálni! A kitűzött dátum június 8. Remélem addigra összeszedem magam!!

Még egy kicsit Rólunk!! Csütin voltunk védőnőnél! Mielőtt indultunk volna Ramóna FELÁLLT!!!! Azóta rengeteget csinálja :) Adatok : 8,34 kg és 69 cm. Igazi kis vasgyúró :) Hétvégén mi anyóséknál voltunk! Ngyaon jól érzetük Magunkat!! Tatán volt a strandon vasárnap családi nap oda is elmentünk! Gyerekek nagyon élvezték!! Azóta meg mind a négyen takony kórrak küszködünk! A mélypont Nálam a hétfői nap volt. Mára már csak az orrom folyik de nagyon intenzíven! A két csajt porszívózom ezerrel! Remélem gyors lefolyású dolog lesz!!

Még pár kép a hétvégéről: Aminőség nem a legjobb mert telefonnal csináltam Őket!!!

Kép A mamánál az udvaron!!!

Kép Családi napon!!

Kép Már így játszunk együtt! :)

Eszike!
Még Neked akartam írni! Ma mentem volna a doktornőhöz ugye mondtam hogy megkérdem a homeopátiás részét Rami nem alvásának, de a nátha miatt most tolódik a dolog egy héttel, de mindenképp írok, hogy Ő mit mondott a dologra! :wink:

Kép
Kép
lanta

Márti: nagyon jók a képek, biztos a gyerekek jól érezték magukat. Kamilla a kalapot/sapkát nem veszi le magáról? Nálunk sajna lehetetlenség Noémire bármilyen fejfedőt adni. Állandóan leveszi...

Lanta: sajnálom a betegséget, mielőbbi gyógyulást kívánok! Gratulálok a felálláshoz, a felállós kép nagyon tuti!

Na akkor most végre rólunk egy kicsit:
alvástéma: kicsit javult a helyzet. Én nem tudom mi van, még mindig nem jöttem rá, de anyukámnál valahogy tök jókat pihen Noémi. 2 napot töltöttünk nála, de mindkét délelőttöt szinte teljesen átaludta, csak enni kelt fel. És éjszaka is 1-2-szer kellett csak felkelnem hozzá, ami nálunk nagy szó. Na és a 2 nap alvásterápia után már itthon is jobb a helyzet. 1-szer eszik éjjel, és 1-szer meg cumi/teával megoldódik a nyüglődése. De olyan is volt, hogy mire átértem hozzá már bevágta a szunyát és nem kellett semmi...
Már kisebb korában is anyukámnál tök jókat aludt. Nap közben is a fél órák helyett 2 órákat durmol. Na és ezek után persze megkérdi anyukám tőlem, hogy mi a bajom ezzel a gyerekkel, hiszen tök jókat alszik, egész délelőtt egy nyikkanása sem volt. Hozzáteszem én nem voltam ott, mert elintéznivalóim voltak. Lehet, hogy összeköthető azzal, hogy én ottvagyok, vagy sem???

Blog: azt tudom csak meghívni a blogomhoz aki regisztrál vagy már regisztrált a freeblog oldalra. Regisztrálás után ha megadjátok az e-mail címeteket, akkor tudok küldeni meghívót. Bár még nagyon a kezdeteknél vagyok írás szempontjából... De igyexem! :lol:

Blúmi: én is csodálkozok, hogy többen is első kapcsolatukat élik. Ez olyan fura számomra, és nem rosszból mondom. Szinte csodálom őket, minden elismerésem az övék, tényleg!
Engem érdekelne, hogy mi a gáz az exel, szerintem nyugodtan megírhatod, biztos mást is érdekel. Ha valami bánt vagy idegesít nyugodtan add ki magadból, hiszen azért vagyunk itt.
Vendég

Sziasztok!

AM,Ági!
Nagyon boldog szülinapot kívánok Nektek!!! :)

Am,Gratula Minikének a mászáshoz! De jó, nagy akkor az öröm :)

Bejci,
Fantasztikus a Bius bealvós videó!!! :) szuper a kiscsaj! :)

Naaagyon szép baba képeket tettetek fel egytől-egyig!

Lanta,
Hogy Ramóna is már áll! :shock: ezt nevezem! :) Gratula! Nagyon édesek együtt a lánykák.

Most csak gyorsban ennyi, még nem nagyon tudtam olvasgatni. :oops:

KépKép
KépKép
gabolino

Sziasztok!

Ex-téma: én is ismerem az utolsót, jóban is vagyunk. Nem járunk össze, de pl húsvétkor mindig elmegy(ünk) locsolkodni hozzájuk. Nekem is a Zuram volt az első nagy szerelem (remélhetőleg az utolsó is :D ).

AM :)
Boldog 18.-at :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

lanta :)
Nagyon ügyes csajszid van.
Nálunk is napirenden van az orrszivás :cry:

eszike :)
talán ott te is nyugodtabb vagy, vagy a nagymami nyugodtabb kicsit, nem annyira pörög.

Márti :)
de jó képek, látszik, hogy jól éreztétek magatokat!!

noni :)
én küldtem már 7 hósat?

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu: Ez egyikünkről sem mondható el. Mindketten ideges típusok vagyunk, na és ha összeeresztenek minket, örökké csak civakodunk, veszekszünk. Én annyira ki voltam most is abban a 2 napban, hogy szinte 2 napig nem is ettem, mert nem volt gyomrom az idegtől. Fogytam is rögtön 2 kilót. Szóval a nyugodtság nem jellemző. Mami meg egy külön téma... NO COMMENT
Vendég

jelentem teljesen meggyógyultam.

Márti
Sziszi rendben van, erős nő. Optimistán tekint előre. Junius végén lesz Rékuc keresztelője.
Csak ugye emberfelettit teljesít, 3 munka,3 gyerek....
De szépséges Kamilla!!! Csodásak a képek. A boldogság kép is szuper. Merre jártatok? Mi vasárnap szentendrei skanzenben votunk.Heni csudára élvezte.

Minyu
Én pedig szívesen segítek megint a közreműködésben. Azt hiszem apróságokkal is sokat lehet segíteni Szisziéknek. És megérdemli mert olyan kis rendes,kedves,csupaszív lány.
Szóval ha szeretnél valamit küldeni továbbítom szívesen.

Eszike
Noncsi csodás kis vigyori csajszi!!
Igen,biztos összeköthető veled. Mindenesetre akkor iktass be jó sok nagyis napot,hátha Noncsi rászokik az éjjeli alvásra.
Amúgy én ,hogy magam mellé veszem,megkapja a cicit és egy perc múlva alszom és majd lerakom az ágyába mikor én megébredek technikát alkalmazom kimondottan jókat alszom.

Betti
Nem vagy önző!!!! Én nem hagyhatom emmát napokig magára mert ő cicifüggő. Tudom nincs el nélkülem csak max 2-3 órát.
De ha elvan Julcsi anyuddal, vagy akire bíznád azzal akkor semmi gond nincsen! Neked is kell a pihi és biztos jó kis feltőltődés lesz a kapcsolatotoknak is.

Minyu
jobbulást nektek.

Winona,Szeder
Hajrá alakformálás!

Starlark
Jó a szöveged már d.ügynökön is szoktam nevetni de a nagyizacin is röhögtem…

Blúmi
Dejóóó,hogy Bálint már jobban van.
Én is szívesen meghallgatlak.

Bejci
én szétröhögtem magam a bealvós videón de ezt már meséltem neked..olyan édes ez a kicsi lány!
részemről a jövő hét szerda jó..

Szeder
jobb éjszakád volt?

Lanta
Édesek a tesók,hogy együtt játszanak. Nálunk ez nem mindig működik,heni sokszor féltékeny a játékaira. Mostmár kezd alakulni a dolog,tudja heni mindenkinek jobb ha adunk emmának is játékot….. Nálatok nincs ilyen gond?

Ági,a.m
Isten éltessen benneteket!!!
Dávid ügyes vagy!

Pont tegnap írta Gabolino a házkeresést…akkor csak irigykedtem picit magamban…ondoltam egyszer eljön a mi időnk is.
Erre ma egy ismerőstől hallottuk 99% ,hogy eladják a házuk. Áron alul,tökéletes helyen. Megbeszéltük nem zsongunk be hiszen rengeteg a ha….de már bezsongtam!!! Nem tudok nem tervezgetni…csodás lenne!!!!
A tulajdonosnak van 2 lánya, (mindenkinek van már másik lakása,háza) így ez a ház nem kell nekik csak a pénz. Az egyik lány határozottan elutasítja a házat de a másiknak is inkább csak a pénz kellene. A kert meg kezd gazosodni,gondozni kéne,de nyűg nekik. Még egyszer utoljára a tulajdonos beszél a másik lányával és ha nem kell akkor eladják. Mi pedig rögtön ráugrunk. Nem hirdetik meg, megígérték előbb nekünk szólnak. Istenem valahogy el se hiszem,hogy nekünk is lesz szép kertes házunk egyszer,másrészt úgy érzem ez most összefog jönni. Kérekszépen ösznépi drukkot,hogy továbbra se kelljen egyik lányának se a ház!!!! Komolyan lányok úgy zakatol a szívem egyfolytában…varázslat lenne ha költözhetnénk…bejci,szeder ti tudjátok milyen kis lakásunk van,szóval ez a költözés maga lenne a tökély!!!!!!
holka

Tiggrincs?
holka

ösznépi=össznépi
holka

Eszike!!
Örülök a jobb éjszakáknak! Ha változik a helyzet akkor már tudod hova vidd alvásterápiára Noncsit :) Amúgy nem akarom elkiabálni éjjel Ramóna is jobban aludt! Kétszer kelt enni. Össze tenném a két kezem ha így maradna! De sztem ahogy általában lenni szokott már ezt is elkiabáltam :) De azért még reménykedem :)

Minyu!
Sajnálom, hogy Nálatok is szolgálatban van a porszívó!!!!!!!! Utálatos egy dolog! Nagyon nehezen álok neki de muszáj :(

Holka!
Dehogy nincs Nálunk is a játékok iránti féltékenység!!! Ez egy ritka pillanat volt :lol: Kornéliánál is felfedezhető a dackorszak összes jellemzője! Amikor megszületett Rami csak puszilgatta meg ölelgette, hát mostanában van, hogy sikerül kicsit odasóznia. Szegénykém bírja a kiképzést!! De jövőre már sztem fordítva lesz. Rami simán le fogja birkózni Kornéliát! Már súlyban lassan utoléri :lol: Nagyon örülök, hogy meggyógyultál!!! És természetesen mennek a drukkok a házvásárlásra! Egyik lánynak se kelljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
lanta

Sziasztok!

Mivel ma szerda van, itt vagyok. Ákos úton a mamáékhoz, én meg engedélyeztem magamnak ennyi lazulást, hogy írjak Nektek.

A.m!

Boldog születésnapot!
Május 29-én van a születésnapom, úgyhogy biztos csak jót fognak mondani Minikéről! :wink: :D Gratula a mászáshoz! :wink:

Betti!

Mint látható is, én az egyik kirívó eset vagyok. Imádom a fiam, nem tudnék nélküle létezni, de mivel már nem szopizik és szépen eszik, igenis én úgy érzem, hogy itt az ideje, hogy másnál is lehessen. Szerencsére Ákos mindig is egy nyugodt, jól alkalmazkodó gyerek volt, én úgy látom, hogy őt egyáltalán nem terheli meg, hogy egy napot nélkülem tölt, így bátran el merem engedi anyuékkal. Állítom, hogy nekem rosszabb nélküle, mint neki nélkülem. A mamáék egész nap elugrabugrálnak vele, szórakoztatják, sétálgatnak vele, ott vannak kutyák is, szóval tök jól érzi magát a hapsim.
De hogy a kérdésre is válaszoljak: hagyjd ott nyugodtan Julcsit és ha esetleg nem jönne össze a dolog, akkor is hagyj kiskaput, hogy elmentek érte, vagy valami. Nem kell kőbe vésni a dolgokat, de szerintem abszolút jól is elsülhet ez az anyamentes hétvége. :wink:

Ex ügy:
Nálunk az ex, 13 éves házasság után lett ex. Ismerem, persze, Kata miatt folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot. Sokáig (amég nem volt Ákos főleg) nagyon nehéz volt feldolgoznom a kapcsolatunk elejét, hogy 13 évet azért nem lehet nyomtalanul eltörölni, főleg csendben rágtam rajta magamat, de aztán mióta megvan Ákos szinte elmúlt ez hogy a régi dolgokra gondoljak. Sőt inkább most olyanra fordult a dolog, hogy az ex kerül minket, valószínű nem akarja Ákost látni. Barátnők-ellenségek nem vagyunk, én nem vagyok hajlandó időt pazarolni arra, hogy ellenségeskedjünk, egyszerűen már nem érdekel hogy van-volt.
Az a vicc (és ezt eddig még nem mondtam Eszikének) hogy Eszike stílusban tökre hasonlít nekem az ex-re. Norbi szerint nem, de szerintem meg igen. Eszivel meg tök jól elvagyunk. :D Furcsa dolgai vannak az életnek. :lol:

Humanka!

Én sem jöttem volna rá, hogy mi az az izé, amit nem tudsz hogy hívnak. :) Érdekes ötlet ez a háló dolog, majd mondd el, hogy vált be!
Drukkkk hogy sikerüljön részmelót találni, de tudod mit?! Ahhoz mégjobban drukk, hogy jöjjön a kistesó mihamarabb!

Márti!

Szuperek a képek! :D
Ha egyszer lesz lányom, akkor azért fogják Mírának vagy Noéminek hívni, hogy becézhessem Miminek, vagy Miának. A Ti Milla beceneveteket is szeretem. :D

Lanta!

Gratula Ramónának! Milyen édesek együtt a lányok. :D Tök aranyosan eljátszanak!

Ági!

Jessssz! Ügyes Dávid! Remélem agyon dícsérted! :D
A szőnyegen kiterülős kép is haláli. :D

Helyi alvásjelentés:
Mióta este fél órával később rakom le Ákost aludni, azóta alszik fél 8-ig. Korábban 6kor kukorékolt... :? Igaz, én csalok, mert reggel 5 körül, amikor felébred, átviszem magunkhoz és úgy nyomjuk fél 8-ig a szunyát, de ez most így nagyon kényelmes. A 6 óra kifejezetten kínzás volt nekem. :(
Napközben is tud újabban 2 órákat aludni a fiam, ha ott fekszem mellette. Az a helyzet, hogy neki is sok a bejövő információ (pedig mi sokat vagyunk itthon), álmodik és felriad álmából. Ha nem vagyok ott mellette, hogy azonnal visszaadjam a cumit, csitítgassam, akkor felpattan és országos bömbölésbe kezd, aztán hiába álmos, nem tud visszaaludni. Úgyhogy most beadtam a derekam, fekszem inkább vele, mert így jó kedvű és kipihent a fiam és nem szirénázik nekem egész nap, hogy fáradt, meg megy neki mindennek, mert nem tudja koordinálni a mozgását. Most ez a megoldás.

Fogyi klub:
Szintén csatlakoznék! Ha beleérne a bilibe a kezem, akkor kb. egy 20-ast szeretnék ledobni, de ha 12-15öt sikerülne, akkor már nagyon nagyon örülnék magamnak.
A kaja mennyiség csökkentésével láttam neki a feladatnak - nyáron ez nekem sokkal könnyebb, télen mindig összeszedem magam, mint egy barnamedve - és szeretnék szobabringázni, bár addig még nem jutottam el. Ez a zsírbombázás amire ha jól sejtem Szeder és Winona is megy, tökre szimpi (ez a Gombos Edina-féle dolog nem?). Ha kicsit lepasszoltam és az anyagiak is úgy jönnek össze, lehet hogy én is elmegyek. A combomnak-seggemnek nagyon nem ártana. :)

Annyi mindent olvastam, hogy most nem jut eszembe más. Sok dolgot terveztem ma megcsinálni, de asszem most mégis inkább visszadőlök az ágyba kicsit, elvégre ez a pihi nap erről is szól. :)
Sziasztok!

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Lanta: a párom is örökké a holdat emlegeti az alvással kapcsolatban.
És most állítólag olyan hold van, mint amikor Noncsi 2-szer is egymás után átaludta az éjszakát (illetve nem aludta át, csak nem kellett hozzá felkelni, mert visszaaltatta magát egyedül). Ez bő egy hónapja volt. Kár, hogy ilyen lassan változik a hold. Most megint másfél hónapot kell várni rá, hogy ilyen legyen. Fogyó hold vagy mi a szösz. Úgyhogy lehet, hogy nem anyukámmal függ össze a dolog... :(

Monee: pihenj! Más nem számít!

Én szokásos heti takarítási szenvedélyemnek hódolok ma. Múlt héten elmaradt, mert Monee meggyőzött... De most már rettenet kosz van, és Noémi mindent összeszed és a szájába vesz. Úgyhogy porszívó elő!!!
Vendég

Sziasztok!

Márti!
Nagyon szépek vagytok! Milyen helyes Kamilla.. nagyon tündér!!!
Te meg milyen vékony vagy!!!!!!!!!!

Holka!
Most meg itt vagyok :lol: :lol: Adél szundikál :wink: Nagyon sokat fogok most arra gondolni, hogy sikerüljön a vásárlás! Úgy szorítok nektek!
Merre van a ház?? - nem írtad. Érdekelne. :wink: Mesélj a házról!!!!!

Lanta!
Csodaszép lányaid vannak!!! Ramóna egy tüneményes baba.
Gyógyuljatok minél előbb!!!

Eszike!
Írtam!
Jó munkát én végeztem már a takarítással.. reggel 6 óta talpon vagyok.. de nemsokára teregetnem kell,mert lejár a gép.

Monee!
Dolgozol most is??????
Szerencsés vagy, hogy oda tudod most adni Misikét.. már két szempontból is!
Az egyik:
mert, így el van..
a másik, meg, hogy te is vagy olyan erős, hogy nélküle legyél...
anno a fiúkkal én is ilyen voltam ám.. de az élet, meg a kor meghozta a parát is belém...... ami miatt ki is vagyok rendesen.
Amúgy ez nem az a G.Edina féle.. ott nagyon komoly árak vannak. 200.000Ft / 6 alkalom..
Itt 40.000.-Ft / 10 alkalom..
de van olyan,hogy 50-60-70-80 e. Ft-ost kezelést is választhatsz.. és tök ugyan az, illetve itt több géppel kezelnek.. az eredmény állítólag jó, amit Winona is mondott.. hát majd kiderül.. nekem ez egyébként ajándékba kapott lehetőség..

Képzeljétek!
Tegnap telefonon beszéltünk Holkával. Többek között,hogy biza én vissza teszem szopi után Adélt az ágyába.. ritka, ha bealszom, csak akkor ha iszonyat fáradt vagyok... mire Hoka: persze, mert nehogy le essen, mert az ágyatok nem érintkezik fallal..
Mire én: -ja nehogy le essen Adél..
Erre ma hajnalban:
Akkora puffanásra ébredtem.. Adél landolt a szőnyegen.. ááá azt a sírást!
A cici pillanatok alatt megnyugtatta.. de bizony ma reggel látom,hogy nem múlt el nyomtalanul az esés. A szája bepirosodott, és be van duzzadva.. :(
Csajok.. hát emlegettem hajnali órákban emiatt Holkát.. kis boszorka... :lol: :lol:

szeder74

Készül a bodzaszörpöm íme:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szeder74 2009.05.13 11:37-kor.

szeder74

Hétfőn már elkészítettem,- a csak csajokból kaptam hozzá kedvet- azóta a hűtőben pihen.
A kertünkben van bodza bokor és onnan szedtem, úgyhogy abszolút bio :wink:

Akinek kell a recept:

Hozzávalók:
10db bodzavirág
70dkg cukor
2db citrom
1/2 doboz citrompótló (én nem tettem bele..hanem a citrom levét facsartam ki)
5 liter víz

Elkészítés:
A frissen szedett szép kinyílt bodzavirágot jól megmossuk. A citromot szeletekre vágjuk. A cukrot és a citrompótlót 5 liter forró vízben felolvasztjuk, majd kihűtjük. Majd a bodzavirágot beletesszük egy 5 literes befőttes üvegbe és ráöntjük a kihűlt szirupot. 3-4 napig szoba hőmérsékleten állni hagyjuk.

Tanácsok:
Meleg nyári napokon hűtve nagyon finom. Egészséges ital, mert sok benne a C vitamin.

Elkészítési idő: 15 perc

szeder74

Szeder most utállak :P :twisted:
/me Imádja a bodzaszörpöt :twisted: :D

Bővebben miután megetettem Doncit :)

Kép

Kép
starlark

starlak!
Útálj..útálj... hisz az utálatod az nekem csak pozitív energiát ad :lol: :lol: Te kis hamis :lol: :lol: Pusziiiiiii

szeder74

- ja még annyit hozzá,hogy én hűtőben tárolom, nem szobahőmérsékleten..

Bejcikém!
Feltennéd nekem azt a linket, ahol vettétek az autós ülést, mert pénteken veszünk mi is. (Szerintem tök azt, amit Ti, mert az a szín a legstrapabíróbb..)
Köszi még egyszer.

Mára eldugultam, majd este benézek még, mert megyek Adéllal csavarogni délután..

szeder74

Kép
Kép
Kép

Ezeket csinálta egy profi fotós...
Vendég

Wááááááááá
Írtam egy hosszút erre a másolás helyett a beillesztéser kattintottam és eltűnt az egész....

nagy vonalakban:

AM Boldog szülinapot! Grat Mininek, látod milyen ügyes ne aggódj egy percig se!

Ági: Dávidod nem semmi ahogy kiütötte magát a szőnyeg közepén :)

Márti: Milla abban a kalapban tündéri, örülök hogy ilyen jól sikerült a kirándulás. :)

Lanta: Jobbulást nektek és gartu Raminak is, nagyon ügyesen ácsorog a járókában :)

Holka: Megy a drukk a házhoz, remélem hamarosan a ti gyerkőceitek rohangálnak abban a kertben :)

Eszike: Ami nálatok az alvás az nálunk az evés. Anyumnál csak úgy tátog itthon meg nyámmog igaz ott meg aludni nem szeret :)

Szeder: Jól megijedhettél hajnalban. Szerencsére nem lett nagy baj Adélnak. Gyógypuszi neki! :)

Azért is csinálok idén bodzaszörpöt :) Bár minden évben elhatározom aztán sose lesz :)
/Megboldogult gyerekkoromban nagyapámmal csináltam mindig. Mennyivel finomabb is volt mint a bolti./

Kép

Kép
starlark

Hello-Bello!!!!

Holka: Naaaaagy drukk Nektek!!! Őszintén remélem, hogy sikerülni fog a ház-vétel!!!! AZért hiányozni fogsz innen a "szomszédból" ! :wink:
Tehetnél fel képet Henciről és Emmáról!! :)

Eszike: Blog szerintem megoldódott. :wink: Noncsi cukkker cukkkker cukkkker!!!!

SZeder: Itt az autósülés linkje. Ebben a boltban akciós is a MAxi Cosi Tobi!
http://bababolt.echt.hu/autosules/maxicosi?cid=36525

Viszont nézd meg a 2009-es színeket is, hátha van ami jobban tetszik. Ha véletlenül nincs a boltban olyan szín, ímit szeretnél, kérd meg, hogy hozzanak a raktárukból, vagy másik boltjukban kérdezzenek rá! (Mi nem akartunk várni, ezért ezt a színt választottuk)

Lanta: Gratula kicsi Ramónának a felálláshoz! Nem semmi, milyen szép lánykáid vannak!!!

Monee: Pihizz egyet!!! :wink: Bár majd látni fogod, hogy mennyire más így, hogy Ákos is hagy titeket aludni! Pár nap és ki fogod pihenni az elmúlt 7 hónapot! :) És üdv a fogyisok táborában!

Mi is voltunk dokinéninél: Bius 7,9 kg és 74 cm! Jó hosszú baba, aminek én örülök! :)
Voltam pajzsmirígy kontrollon is és minden hormon értékem a normál
tartományban van és a vérképem is szuper! Gyógyszereket továbbra is szednem kell, de látom már a végét! :)
Ami az energiákat illeti: Amióta Bius este 9-től reggel 7/fél 8-ig alszik, azóta nem fáradok el eléggé nap végére! Úgyhogy küldhettek nekem egy nem-alvós-babát.... pár éjszakára bevállalom! :wink:
Éééés holnap megyek fonalbeültetésre...kéretik drukkolni, hogy beváljon!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.05.13 12:46-kor.
Vendég

Eszike: Az első kép magazinba való :) Noncsikád kész fotómodell :)

Kép

Kép
starlark

eszike :)
nagyon ééééédes :)

szeder :)
a mi bodzafánkon még csak 5-6 virág lesz idén, igy szörpi nemigen lesz belőle :P de az is extrabio :)

holka :)
drukk-drukk a házügyhöz, majd irj, ha már konkretizálódott a dolog, hogy tudjunk veled örülni :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Na hát én tényleg megpróbáltam visszaolvasni,de nem tudok,mert akkor nem lesz időm írni.

Gyorsan magunkról.
Szóval csütörtökön du-n értünk Sopronba és amíg anyósomék vigyáztak Minire Ő szépen átmászta az ágyukat keresztben. Már itthon is mászott 1-2 lépést,de ott kezdte el igazán. :D A hegyi levegő..
Ma voltunk harmadjára Dévény tornán éééssss nem is kell többet mennünk. Azt mondta a nő,hogy nála 3-5 alkalom és ha nem lesz ugrásszerű a fejlődés akkor komolyabb neurológiai vizsgálatokra van szükség.Hát nekünk elég volt 3 alkalom is.
Nem akarok feszültséget kelteni,de aki már több hónapja hordja a babát Dévényre lehet,hogy nem ártana másik Dévényest is megkeresni,mert nem biztos,hogy elég jó szakember akinél most van a baba. í(ezt a mi Dévényesünk mondta,nem én találtam ki) Csak jó szándékból írtam ezt. Nehogy aztán késő legyen...

Kép
Kép
a.m.

Sopronra visszatérve: Nagyon jól éreztük magunkat.Igaz a 2. este oltári nagy balhé volt anyósomékkal+sógornőmmel,de legalább kiöntötte mindenki a lelkét és így lehet,hogy könyebb lesz a folytatás...na majd látjuk
Volt pezsgőfürdő és Gyuszika is kipróbálta :D nem sikerültek túl jól a képek,de azért hozok párat.

Nagyon-nagyon szép képeket hoztatok az elmul héten ismét. :D Mind csodás.

Én is hiányolom Tigrincset és Honey-t is!!!

Lanta!
Jobbulást s családnak. Nagyon édesen játszanak már. :D Amikor megszületett Ramóna te hogy oldottad meg a sétálást. Kornélia is babakocsiban volt?Van tesós kocsitok?

Eszike!
Nagyon szépek a profi képek is,de az előzőek is.

Bejci!
HÁÁÁTT csuda édes Bius a belavós videón (is).Tündéri kislány.

Márti!
Gyönyörű családod van.Na és az a Milla kalap :lol: :D édes.

Holka!
Örülök,hogy meggyógultál és,hogy gyakrabban jössz.

Ági!
Óriási a szőnyegen kidőlős kép :lol: Nagyon ügyes,hogy már így halad Dávid.

Kép
Kép
a.m.

Szeder! De guszta! Nekem is eszembe jutottak a régi idők, amikor otthon csináltuk.... Még az illatát is érzem... Hú Adél ezek szerint kis légtornász! Gondolom, hogy megijedtél.... A lényeg, hogy jól van. (lesz még jó nagy esés, nem is egy. De ezek a pindurik olyan strapabírók... Néha Bálintot sem értem, hogy ennyi fejbeverés ellenére hogy bír vidám lenni.)

Bejci! Jó hírek!!! :) Nagyon izgatott vagyok, hogy hogy megy majd a fogyi. (nem emlékszem: Te szoptatsz még, vagy szopi mellett nem lehetne? És nagyon drága? Bitos volt szó róla, de nem figyeltem)

Eszike! Jók a képek!!!! És odavagyok a kisruháért!!!!!

Holka! Extra drukk megy! Ennek össze kell jönnie!!!

felkelt a kis háromfogúm...
blúmi

Most már tudom,hogy milyen ha éjjel sikítva üvölt Gyuszukia. És nem azért ,mert éhes/fáj valamilye. Szerintem rosszat álmodott és sírva ébredt 1-kot 1:20-kor, 1:44-kor is. Csak úgy tudott vissza aludni ha a karomban tartva énekeltem neki ami nem könnyű éjjel,mert az alvás miatt alig bírtam megszólalni. :( :( :( .Tudom,hogy így ,hogy mászik már lehet ilyenre számítani.Szegénykém biztosan sok neki a felfedezés még....
Annyira édesen kufircol a lakásban.Én is csatlakozom a gyakran takarítókhoz. Minden 2. nap porszívózok.hogy ne ő szedje össze a port :roll:

Ma nektek is sokat alszik a babátok???Nálunk ma már 4-szer aludt be Gyuszika 1-2 órára.

Kép
Kép
a.m.

Holka!
Megy a drukk 10000000-el a házért.Mi is lassan oda jutunk :)

Ja és kijött felül a bal metsző foga is és a jobb is már kibújóban van. Lassan 6 fogunk lesz :D Lehet rágcsálni. Már én is adtam neki kiflicsücsköt. :D

Bocs,hogy így össze vissza írok,de ahogy eszembe jut valami úgy ömlesztve írok.

Ja és szétjött a frankó babakocsink sport része amit kb. 2 hónapja használunk :evil: :twisted: Most nézegetek valami nem túl drága sport kocsit.

Kép
Kép
a.m.

A:m: Ne érts félre, nem szeretnék Veled vitába szállni- hisz csíplek, tudod :wink: - , de Dévény-módszernél nem a kezelések száma számít! Én Biát 5 hónapos korában vittem először itt Budapesten, közvetlenül az Alapítványhoz. Már akkor úgy vették fel, hogy határeset: szüksége van-e kezelésre vagy nincs, de inkább vigyem! Azóta kezelik, mindig csinálja amit kell... Már több mint 1 hónapja ott tarunk, hogy Bius állítólag a korának megfelelően mozog, viszont amíg a mászás nem tökéletes, addig nem "engednek el" minket. Azzal sincs elkésve, de még nem olyan mint a Nagykönyvben.
Nálatok Gyuszika most kezdett el mászni, ő pár nap múlva 9 hónapos lesz, de ha 4-5 hónapos korában vitted volna el, akkor nem hiszem, hogy 3-4 kezelés után a Ti gyógytornászotok elengedte volna nyugodt lelkiismerettel. Ezzel természetesen nem a hozzáértését vonom kétségbe, csak azt mondom, hogy szerintem számít, ki-mikor kezdi a tornát, honnan indul, mi a problémája. Van akinek le vannak tapadva az izmai, van akinek meg kell erősödnie, van akinek idegi alapon nem stimmel valami, van aki túl laza... stb. Én tökre örülök, hogy Gyuszikád ilyen kis ügyes fiúcska és elég volt 3 alkalom, de a tornászotok kijelentését kicsit eltúlzottnak találom. Remélem a hsz-mal nem indítok el vitát, csak a véleményemet írtam le... remélem senkiben nem ébreszt negatív érzéseket! :roll: :wink:
Vendég

A.m: Grat a fogakhoz, a kiflicsücsökhöz, :wink: az át nem aludt éjszakáért sajnállak, de nem lehet, hogy újabb fog a láthatáron? :wink:
Tök jó, hogy elmentetek Sopronba! Várjuk a képeket! :)

Blúmi: Sokat én sem tudok a fonalbeültetésről, majd holnap kiderül minden és akkor írok. Asszem egyébként szopi mellett is lehet... bár én már nem szoptatok a pajzsmirígy és szívgyógyszerek miatt :roll: :?
Vendég

Bejci!
Ne viccelj,én szívesen veszem a véleményed (és másét is).Igen,az biztos,hogy nem mindegy,hogy mennyi idősen megy a baba először tornázni. Egyébként biztosan jó szakember ez a csajszi is,mert mutatott olyan súlyos esetekről képet,hogy honnan indult és most milyen egészséges óvodás a kislány vagy kisfiú.Persze velük nem 3 alkalmat foglakozott :wink: Ausztriából is jártak már hozzá többen pedig az nem itt van ....Na mindegy nekünk bevált,de persze nálunk csak izom tónus eloszlási zavar volt (vagy hogy mondják :oops: )

Kép
Kép
a.m.

Bejci: Elhiszem hogy örülsz hogy Bius növöget :) Én is picit parázok Donek magasságilag ne az én génjeim örökölje hanem az apjáét.
A fonalbeületésről meg mindenképp számolj be, kíváncsi vagyok rá :)

AM: Ma D. is álomkóros :) de nem bánom :)
Éjjel 12 órát húzott le és a nappali délelőtti félórája másfél lett a mostani délutáni 1 órása meg már 2 órája tart. :)

már nyüglődött mikor letettem. De utána még volt fél perc nyüszi aztán így találtam rá
Kép

a takaró alól még kimászott aztán leterítette az álmosság :)

Rémálom remélem csak egyszeri alkalom volt, és már nyugodt éjszakái lesznek a kis mászkálós Mininek :)

Kép

Kép
starlark

Köszönöm mindenkinek a köszöntést. Finom túrótortát készített párom. Mikor elkészült, mehettem nyalakodni. Halljátok, mondtam, hogy megtalálta a túró rudi receptjét. Egy az egyben olyan íze volt a krémnek nyersen. Sütve pedig mint a hűtött túró rudi. Isteni volt.

Úgy látszik, csak panaszkodni kellett. Ma voltunk ugye a gyógytornásznál, és ott végre először magától húzta fel a térdeit, igaz, alig haladt valamit, de talán elindul nemsokára. A gyógytornász szerint 1 hét múlva kúszni fog. Jó lenne. Bár ahhoz még sokat kell gyakorolni vele, mert egyedül képes csak a hátán feküdni.

Bejci!
Igen, nagyon aranyos, ahogy bealszik. Drukk a fonalbeültetéshez.

a.m.!
NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!
Hogy lehet így babakocsit eladni? Nem javítják meg garanciába?
Remélhetőleg nem lesz több ilyen éjszakátok.

Lanta!
Gratula a felálláshoz!

Eszike!
Jaj de örülök, hogy jobbak az éjszakátok!! Vidd gyakrabban anyukádhoz egy kis terápiára Noncsit.
Jót mosolyogtam, mikor írod, „mi a bajom ezzel a gyerekkel” , anyuék detto ezt mondták kiskorában, mikor itthon nyűglödött, anyuéknál meg kisangyal volt.
Szerintem lehet abban valami, hogy nem vagy ott. Tegnap ahogy írtam, nem tudom mikor volt olyan utoljára, hogy magára hagyhattam a szobába és nem nyöszörgött, sírt érte. El is volt fél óráig. Pedig nagyon álmos is volt. És erre, nem voltam ott, be is aludt a szoba közepén. Én már kis korában az egyedüli elalvásra szoktattam rá. Ha kocsiban vagyunk hosszú úton, és ülnek mellette, és szórakoztatják, nem tud elaludni. Mindig szólni kell, hogy rá se bagózzanak, és így el is alszik. Szóval, biztos van abban valami, hogy nem vagy ott.
Ha ne vagyok indiszkrét, hol van Noncsi fején a folt? Milyen csajos Noncsi abban a ruhában.

Holka!
Drukk, drukk, drukk!! Tiétek lesz a ház!

Monee!
Gondolhatod, hogy már nem bírta a puszi áradatot.
örülök, hogy alakul az alvás.

Szeder!
Húúúú, sajnálom Adélt. Nem is tudom, hogy reagálnék, ha puffanásra ébrednék. A bodzaszörp pedig csodásan néz ki. Én is szeretnénk szedni bodzát.

Starlak!
Nagyon aranyos, ahogy alszik D.

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
ági78

Sziasztok!

Köszi a dícséreteket!

Bejci!!!

Nagyon-nagyon örülök a híreknek!!!

Eszike!

Jaj,de édes-szép kislányod van!!!

Holka!

Legközelebb mi is Szentendrére vagy a Hajógyári szigetre megyünk (sorrend mindegy :lol: )! Henid is nagyon élvezné az óriáscsúszdákat szerintem!
Mi a Normafánál voltunk,előtte fogaskerekűztünk és gyermekvasútaztunk! Jaj,nagyon jó volt! A Libegőt most sajna ki kellett hagyni,mert a nővérem nem bírta volna még a gyaloglást...de majd legközelebb!
Szorítok a házért nagyon! Engem kicseréltek,mióta a saját kertes házunkban lakunk! Én eleve kertes házban nőttem fel,aztán lehúztunk 5 évet lakótelepen,pici,46nm-es lakásban és még Berci,a a 3. babám is oda érkezett,2 hónapos volt,mire készen lett a házunk és költözhettünk,szóval abszolút megértelek! Annyira kicsi volt ott a mozgástér a gyerkeknek,nem beszélve arról,hogy rendet rakni esélytelen volt,túl sok volt a holmink a lakás méreteihez képest!
Írj a házról tényleg! Mekkora és főleg merre költöztök (mert tuti sikerülni fog)?

Szeder!

Jól néz ki,mi is csinálunk és üdítőt is,én nagyon szeretem,a férjemről nem beszélve!
Köszi a dícséretet,jelentem 56kg-nál tartok,de 50-51kg a cél. Most jöttem rá,hogy hogy kell hatékonyan csinálni a felüléseket,na azóta folyamatos az izomláz a hasamban,úgyhogy remélem lassan látványos lesz a hatás! Befogtam a férjem is,mert itt télen nagyon megpocakosodott nekem! :lol:

Rólunk:rémes volt az éjszakánk,inkább nem is részletezem,csak nagy vonalakban:Csabi sikítva felsírt többször éjjel,hogy fáj a füle,aztán kezdett lázasodni is. Cataflam+meleg cseresznyemagpárna,majd 2 óra múlva újra fájt,közben 10 percenként járt ki pisilni,aztán jött a hányás...mire rendbe tettem a wc-t,addigra Lehel ébredt fájó füllel,hőemelkedéssel,Cataflam oda is,férjem odafeküdt mellé,Csabi is elaludt végül,nekem 3.30-kor sikerült csak,nem is tudom hányszor mentem le ezért-azért a földszintre. Közben Kamilla is felébredt a nyüzsire ( a szobája majdnem szemben van a fenti wc-vel,de amilyen kis drága,visszaaludt szopi,ringatás,minden nélkül...kicsit sem voltam zombi reggelre... viszont kifakadt Csabi füle,úgyhogy már nem fáj,dr.néni Augmentint írt neki,de hála Istennek reggel volt utoljára lázas. Lehel rendben van,csak köptetőt kell szednie.
Én meg este bedőlök az ágyba szerintem,kicsit kesze-kusza napom volt,gondolhatjátok!

Márti
borossné becz márta

Na részben visszaolvastam. Írok pár sort, aztán folytatom az olvasást.

szeder,
csúcsszuperek a képek!!! :D Tudom, hogy már sokszor mondtam, de gyönyörű szeme van Adélnak.

Holka,
örülök, hogy megygyógyultál!!
Hihetetlen milyen különbség van/volt a két lányod között mozgásfejlődésben!!

blúmi,
Jaj szegény Bálint!!! :cry: És szegény te.... Remélem már jobban vagytok. A lázat leszámítva van valami baja? Doki látta?

Kérdésedre válaszolva: igen ismerem a férjem exét / exeit. De iagazából sz@rom le. :) Iléletve, ha igazán őszinte akarok lenni, azért az egyikre elég sokáig féltékeny voltam... de az már rég volt.

bejci,
GRATULA A BÖLCSIHEZ!!! :D

anyooka,
Nagyon cuki a kisfiad tányér nyalogatás közben!!! Annyira jót nevettem rajta!! :D

ági,
Flóra sem használja a kúszásnál egyformán a két lábát. Ez az izomtónus eltérésből fakad. Mi 8 hetes kora óta Dévényizünk és ennek ellenére nem "százas" a gyerek. De hihetetlen sokat segítenek rajta.
Minyut tudom én is igazolni, szinte mindig torna utáni napon csinál valami újat!

Rólunk:
Holnap megyünk szemészetre. Kiváncsi vagyok mi okosat fognak mondani...
Az éjszakáink továbbra is változóak. Tegnap megint átaludta az éjszakát ( 8-tól 7-ig )
De van, hogy néha még 1x felkel. Elméletileg ez haladás lenne... csak sajna amikor felébred (olyan 4 körül akkor fél 6, 6 elött ) nem alszik vissza. Vagy simizem végig a hátát, és akkor csöndben fekszik, vagy kimegyek.. de akkor sírás van.

Amúgy tegnap felállt a járókában! :D Aminek külön örültem.. mert hogy ugye anno, ő nagyon le volt maradva mozgásban. Viszont hiába kutyázik és térdel, mászni nem mászik. ( kúszni már 5 és fél hónapos kora óta kúszik ) Nagy baj, ha kimarad a mászás, de a kúszás megvolt?

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

öltözködés: most sokan a szivükhöz kapnak, de én, ha otthon vagyunk és kint a kertben, akkor Flórára csak egy rövidujjú bodyt adok, és egy kis kalapot. Slussz! Se pelus, se gatyó se semmi. :D IMÁÁÁÁDJA!!!! :D (persze szigorúan árnyékban, 50-es krémmel bekenve )

Szerintetek a tejpép helyettesítheti a tápszert?
Mert tejem már nem sok van ( talán napi 200 ml ). Flóra a tejpépet nagyon szereti, viszont a tápszer továbbra sem nyerő... de hát ugye 1 éves koráig vagy anyatejet vagy tápszert kapnia kellene...

Kép

Kép

KépKép
honeymoon

Starlark: Tök jó a kép... ahogy bealudt Doncek!!! :)

Márti: JAj... már megint betegség??? Szegénykém! Este aztán tényleg hamar zutty az ágyba!!! És nyugodalmast!!!

Honey: Én mint tapasztalt 1 gyerekes anyuka :mrgreen: mondhatom, hogy nem akkora probléma, ha kimarad a mászás. Volt kúszás, tehát a váltott kéz-láb mozgás volt Flóránál is! AMúgy a keresztfiam, aki most 11 éves nem kúszott és nem mászott, csak feküdt, forgott aztán felállt, és semmi baja!!! Kitűnő tanuló, hétfőn mérték fel az IQ-ját nevelési tanácsadóban- mert a tesóm eddig amióta iskolába jár 3x vitte el a kúszás-mászás kimaradás miatt- és az IQ-ja 130! ... És finoman szóltak a tesómnak, hogy mostmár nem kellene vinni a gyereket, mert nincs semmi baja :twisted: Szóval Flóra attól még lehet ifjú zseni is! És gratula a felálláshoz!!! :)
Babakocsi?

Ági: Örülök, hogy jó volt az ünneplés és a túrótorta!
Vendég

Honey: Szerintem a tejpép nem helyettesíti a tápszert... doki mit mond?
Vendég

Márti: Jobbulást a gyerkőknek! Most már tényleg jöhetne egy hosszú egészséges szakasz.

Honey
: Én úgy tudom hogy tanulási képesség szempontjából a szabályos kúszás egyenlő a mászással. Doncek is inkább kúszik de szabályosan váltogatva a kezeit lábait.

A tejpépben is van tápszer így én is a tejalapú kajákhoz számolom. Nálunk sincs nagy tápszer/tej fogyasztás, de a tejpép se egy nagy sláger nála de azért vacsira megeszi.

Kép

Kép
starlark

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?