Új privát üzeneted érkezett!

Adraci,Marci nagyon édi!
Panndi,hasonlítanak!Én is csináltam egy képet és pont van olyan Grétóról is.Majd holnap felteszem.
Holnap drukkoljatok,megyünk reggel vérvételre!Remélem nem lesz semmi baj és jöhetünk is haza!
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Megjöttem a dokitól, még nem olvastam vissza. Én karácsony előtt valszeg nem szülök. Méhszáj C3000, CTG-t bescannelem, nézzétek meg, érdemes. Ilyen vizszintes vonalat nem sűrűn láttok, nekem eddig mindegyik kb. ilyen volt. Úgy tűnik a homeopátia nem nagyon fejti ki hatását.
Az alsó egyenes vonal lenne a méhtevékenységem. :o

CTG: Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


Reny, azért az a baba elő fog jönni mindenképp! :lol:

Marci nagyon helyes! Jó, hogy otthon lehettek már (mmint nem kórházban...).

Panndi, a lányok nagyon hasonlítanak nálatok is! :)

Anita, biztos nem lesz semmi baj!

Petrus, rengeteget kakil, szinte folyton. Mármint kb. másfél-2 óránként eszik, és minden evésnél van kaki. Leírom milyen, van, hogy krémes, de van, hogy vmi túrószerű trutymi jön (tehát picit darabos, mintha ki lenne csapódva), és némi vízszerű. De nem folyik ki a pelusból - vlsz jó a pelus... :) ??? Bocsánat, hogy ilyen guszti dolgokat írok, lányok! :roll:
Ti is mentek mindenféle vizsgálatokra a koraszülöttség miatt? Ez egy kész program... Általában mennyi idős korukig figyelik őket?
Köszi a választ amúgy!!! Tudtommal nem nagyon ettem semmi extrát egyébként...

Amúgy, ha jól tudom, Adraci úgy került Dunaújvárosba, hogy végül odatelepedtek a terhesség végefelé, hogy közel legyen a kórház. Nem így volt? Vmi ilyesmi rémlik... Meg, ugye ott a család egy nagy része, volt kihez menni.
Vendég
 

 
 

Dóri: amiket leírtál, ami mind teljesen normális anyatejes kaki. :)

Anita: ne is mondd, Tünci teljesen megkergült, mióta megszületett Csongi. Hisztis, dacol, üvöltözik, durváskodik (velem főleg). Kb. az elviselhetetlen kategória. Mondjuk megértem én őt, de nehéz ettől függetlenül. :roll:

Hát nem tudom. Csongor nem aluszékony, napközben szépen ébredt kevesebb, mint 3 óránként, folyton cicizett, szívott is, evett is, ennek ellenére 2 kakis pelus volt, amiből a második kevéske. Pisi van. Most akkor eleget eszik, vagy nem?

Kép
Kép
tinu
 
 


reny, bocs, most csak neked: nekem ilyen CTG-m volt a szülőszobán, fájások alatt beszélni sem bírtam, bő három ujjnyira nyitva voltam, és a CTG semmit nem mutatott :wink: Kitartás!
Vendég
 


Panndi! Köszi, akkor van esélyem. :D Csak azért izgultam miatta annyira, mert, hogy szeretnék ugye simán szülni, és már azon parázok, hogy mi lesz ha megint nem tágulok.

Ancsikának nagy gratula Julcsihoz!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Réka: én fordítva értettem amúgy - Csongi jobban szereti a cicit, mint a bimbóvédőt. :) Nyivlán, mert jobban jön simán, kevésbé kell szívnia. Nekem bimbóvédővel is fáj a szopi, szóval nem tudom, hogy most rendesen bekapja-e a mellbimbómat, mert úgy is fáj. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Ildi, neked akartam még: Lara nagyon szép, husis baba. CSongi még olyan kis csoffadt hozzá képest. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na megnyugodtam.Riki délután bepótolta,sőt! A heti gyarapodásunk is megvolt.Ma fürdés előtt 3,42kg volt!!!!!!
Szeretnék kérdezni valamit.Valaki találkozott már olyannal, hogy a bimbóudvar felett van egy kis göb vagy mi.Olyan borsónyi és mogyorónyi méret közt van.A terhesség alatt még nem volt ott.Mi lehet az?Esetleg valami megnagyobbodott mirigy??Vagy mi? Nem fáj,és nem lehet szétmasszírozni sem. Elég kemény.Esetleg valakinek volt már ilyen?
Na megyek aludni!Jó éjt minden anyának és babának!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Khm, a kakitémához: :lol: :lol: Dóri, nálunk kb ugyanez a helyzet, eddig minden etetésnél volt "anyag" a pelusban, ugyanaz, ugyanolyan, mint amit leírtál... :lol: :lol: Ez szerintem a normális! (a "túrószerű trutyi"-ra egyébként a védőnő azt mondta, hogy a túró tulajdonképp emésztetlen anyatej, ha gyakran látsz ilyet, az jelentheti azt, hogy túl sokat eszik a baba és a tejcsi egy része csak "átfut" rajta)

Tinu, szerintem a pisis pelust kell sasolni! Dokinéni szerint anyatejes babáknál akár 3-4 kakimentes nap is normálisnak számít, de pisinek mindenképp kell lennie, ha nincs, az a kiszáradás jele lehet.

Észosztás vége, megyek aludni, holnap utazunk Egerbe!!! :lol:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
zsüci
 
 


Köszi mindenkinek a nyugtatást! Jó, akkor nem aggódom, ígérem. És eszünk kevesebbet. :)

Jaj, nem is írtam, Lara és Édua nagyon szépek és aranyosak a képeken! :)

Mostmár akkor megvárja Álmos ezek szerint apa szülinapját???? Drukkolok. :)

Jó utat, Zsüci!

Mindenkinek jó éjt!
Vendég
 


Kutyafüle, örülök, hogy minden rendben! :)
Vendég
 


Dóri:

Óránként evés még teljesen rendben van egy ilyen idős babánál mint Danó. Az is, ha minden etetés után van széklete. Ha nagyon híg, habos, esetleg zöld, lehet hogy egy picit sok első tejet kap, amiben több a cukor/laktóz, és kevesebb hátsó tejet, ami zsírosabb. Meg lehetne próbálni mondjuk egy három órás blokkon belül mindig ugyanarra a mellre visszatenni, illetve addig nem mellet váltani, amíg megelégszik az egyikkel. Lehet egyszerűen sok a tejed, és ha óránként mindig a másik mellre teszed, akkor mindig az inkább hígabb tejet kapja.

Amúgy maga az 1 óránkénti rendszeresség és a híg széklet is rendben van önmagában, amit leírsz az tényleg úgy tűnik, hogy rendes anyatejes széklet.


Tinu:

Általában alaptétel, hogy ha fáj, akkor nem jól kapja be. Még akkor is, ha kívülről jól néz ki, ha belülről fáj, akkor ott valami gubanc van, és általában lehet rajta javítani. Fájni azért szokott a szoptatás, mert nem elég hátra kerül a mellbimbó a baba szájában. El kéne érnie oda, ahol a puha szájpad kezdődik (próbáld meg a saját szádban hátranyúlni a nyelveddel, hogy az milyen hátul van). Ha ennél előbbre landol a bimbód szoptatás közben, akkor a nyelvével odanyomja a kemény szájpadhoz, és mint egy finom kis smirgli dörzsölgeti. Ilyenkor a mellbimbó szoptatás után lapos, szilvamag alakú, esetleg egy csík van a közepén ahogy "behajtódott". Ha ennél még előbbre kerül, akkor meg egyenesen csócsálja az ínyével.

2 videó ahol ez látszik (sajnos mindkettő angolul van):
http://www.youtube.com/watch?v=Zln0LTkejIs

http://www.youtube.com/watch?v=Ox8ht-EVnQA

A másodikon jól látszik a helyes mellrehelyezés összes "trükkje":

A baba pocakkal az anya felé fordul, a lábacskáit csípőből a saját derekad köré "csavarod", a fejét az ellenkező oldali kezeddel nyakszirtnél megfogod, a melled az azonos oldali kezeddel (jól jön ehhez a tartáshoz egy párna), majd a baba felső ajkát súrolva megvárod míg hatalmasra tátja a száját, és a nyakszirtjénél fogva rányomod a mellre.


kutyafüle:

Az egy montgomery mirigy, és valóban a szoptatás alatt megnövekszik, a váladéka a mellbimbót tartja puhán, mellesleg antibakteriális és fertőtlenítő hatása is van.

Réka
pszichológus, dúla, szülésfelkészítő oktató

http://szuleselmeny.wordpress.com
http://tejmentes.blogspot.com
mreka
 
 


Réka, tök jók a videók, köszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Jó reggelt :) /hajnalt/

Hoztam pár fotót :)

Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Pandi!
Tényleg hasonlítanak!!!És ezek a képek is szupik!!!Zsófi biti nagoyn szereti a hugit!!!


Edua!
Nálatok is csuda jók a képek!!!Nem lesz itt gond a féltékenységgel!!

Tinu!
Biztos nálatok is lenyugszik Tünci!Adk neki időt és megszokja az új felállást!!!Csongi meg remélem h szépen gyarapszik!

Adraci!
Marci is csodaszép!!!Örülök h jól vagytok és hamarosan már tényleg otthon lesztek!!!

Reny!
Szerinte ez nem függ össze hogy hogy tágulsz!!!Bizti minden oké lesz,meglátod :wink:

Petra!
Én is dobom majd a telszámot,de nem tudom...mindig csak beszaladok és megbeszélem vele...szóval ha ma sikerül lejutnom....akkor megkérdezem a számát :wink:

annus11
 
 


Anita!neked drukk a vérvételhez!!!!

annus11
 
 


Jó reggelt!
Panndi!!!De édesek a lányok!!!!!Annyira irigykedem!De jó is volna így lenne két picurkám.De hát először tanuljam meg az egyik nyelvét,mielőtt másikon gondolkodom.
Na ma már szépen süt a napocska!Remélem kellemesebb idő lesz ma,mint tegnap.
Réka!Köszi megint az infot!!!De az nem gáz,hogy csak az egyikben van ilyen mirigy?Van van a másikban is csak az pici és nem tűnik fel?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Nem lehet, hogy olyan helyen van, ahol nem tűnik fel? :roll:

Réka, köszönöm! Sztem amúgy azért volt ez a rengeteg evés-kaki, legalábbis az éjszaka tükrében, mert túl gyakran evett, és vlsz az, hogy folyton kapott még, nem engedte rendesen emészteni... Éjjel ugyanis 3 óránként evett, és semmi probléma nem volt. Meglátjuk, mit hoz a mai nap... :)

Nagyon szépek a lányok, Panndi! Azért majd én is teszek fel tesós képeket, ha tudok... Nekünk is van egy olyan játszóállványunk, mint nektek, csak más a színe. (De mintha ezt már 1x írtam volna hajdanában...)

Itt mindenki olyan szuper képeket tesz fel! :)

Böbi, nem is írtam, nagyon érdekes a te szüléstörténeted is! :) Mennyire látszi, hogy az orvosok sem tudják megjósolni egy-egy szülésnél, hogy mi hogy fog zajlani! Lányok, akik még 2in1 vagtok, ez jó hír! Az, hogy mi látszik, mi nem, meg mit lehet - nyilván a "megszokott" (van ilyen? :) ) alapján - prognosztizálni, nem jelent semmit! Reny, drukkolok nagyon, hogy úgy menjen minden, ahogy szeretnéd! :wink:

Mi van Henivel, Zilivel, Vannival, Krémmel???

Na, megyek, mert fiaim aktivizálódnak...
Vendég
 


Jó reggelt.
Micsoda élet volt itt tegnap este is. :lol:

Reggeli után visszatérek, csak lenne egy gyors kérdésem.
Azt vettem észre, hogy a hasam olyan hőmérsékletű mint a testem többi része, de a köldököm tök forró. Ez nem baj? Volt ilyen valakinek?
Azt hiszem teljesen rajtam van a para, mostmár mindentől....végülis így terminus előtt egy nappal... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi!
Hát nekem ilyen nem volt,vagyis nem tűnt fel!de miket észre nem veszel!Szerintem ne parázz!!!Koncentrálj arra h hamarosan itt lesz Nóri!!!Addig meg élvezd az utolsó pocakos napokat :wink:

Vanninak írtam emailt de nem válaszolt...de iwiwen se volt ápr.18 óta...ma írok neki smst...hátha arra válaszol!

Na hol a mai napi babánk???Eszti lassan a kezében tarthatja Álmost!!!

annus11
 
 


Oké, oké.
Ez tényleg csak a para. :oops:
Nem tudom Nóri mikor akar kibújni, de a család minden napra talált valami magyarázatot, hogy az miért lenne jó vagy nem jó.

Ma én nem szeretném, holnap a dokim magánrendel, azért tuti nem szivesen hagyná ott a negyed óránként 8-10 ezeres bevételforrását.
Szinte hihetetlen, hogy 33. hét körül még vissza kellett tartani a folyamatot, most meg nem akar beindulni. Lassan elfogy előlem mindenki a táblázatból.... :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

De szépek a babák! Irigykedem...

A szokáso sz.. éjszakám volt, némi gyomorsav-túltengéssel megspékelve.. - már kezdem megszokni...


Pingi!
Mikor beteg voltam, a 37. héten, úgy nézett ki, hogy megszülök. Még a dokinénim is azt mondta. Aztán semmi. Mondjuk, az picit korai is lett volna.
Most meg már naagyon várom a babát, és semmi. Csak megy a kifárasztás...
Tegnap még tornázni is voltam, hátha estére beindul v.mi... A hajnali "álgörcsökön" kívül semmi. Ez van.
A köldök-problémához nem tudok hozzászólni. Én ilyet még nem tapasztaltam...

Kép
szkitty
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a bíztatást! :)

Mennem kell, viszem Aminát bőrgyógyászatra, van a tenyerén valami dagadt, gyulladt gumó. :?

Majd jelentkezem.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Na az én lányomnak azt hiszem most van a 3 hetes növekedési ugrása vagy mi...ma egész nap a cicin lógna,szív is tök sokat,igaz vissza is jön neki...néha le tudom tenni és elvan a cumival,de nem nagyon aludt még ma...folyton enne :shock: Ja és rádobtam a mérlegre mondom megnézem mennyinél áll...3740g!!!Igaz body és kis rugi van rajta...de amúgy ruhástul kb 3500 körül szoktuk mérni....kíváncsi vagyok este ruha nélkül mennyi lesz :shock: :shock:
Ugye nem hízhat el :lol: :lol:
Ja és a tejem meg csak úgy spriccel!!!!Szegény gyereknek már a füle mögött is tej van :wink:


Kitty,Pingi!
Kitartás!!!Jön az újabb front és kinn lesznek a babók!!!!!

Ja ma apcim nélkül leszünk...dolgozik éjszaka is....aztán csüt napközben hazajön aludni,de estére megy is vissza.... :roll:

annus11
 
 


Jó reggelt/ napot!

Szépek a lánytesók!

Pingi, nekem se tűnt fel ez a köldök dolog (egyből leellenőriztem :lol: ), de biztos minden ok. Gondolom feszültebb vagy, hogy a holnap már itt!

Reny, nekem is ilyen volt eddig mindkét ctg. Csak még a 20-at se érte el. Kíváncsi vagyok holnap mi lesz. :D Viszont mától engedély megadva a kiszálláshoz!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Panndi!
Annyira édesek a csajok!
Hajnalban még le tudsz ülni a gép elé??? Tegnap felváltva üvöltöztek 3 óra hosszat, én 6-9-ig Bencét nyugtattam, utána elaludtam úgy, hogy Luca 9-éjfélig tartó üvöltözésére fel sem ébredtem :))) Sőt, amikor éhesek voltak, félálomban odakértem magam mellé őket, szóval szegény apa szivott egész ste : )))

Adraci!
Marci is cuki! :)

Dóri!
Úgy látom, minden kérdésre választ kaptál ;)

Fabri, Szofi, Annus, köszi a fodrászokat ;) Már úúúgy várom, hogy mehessek!!!! Utoljára december 30.-án voltam!!! 3 hónapot pizsiben nyomtam :) Végre emberi formám lesz ;)
Vendég
 


Köszi, Petrus, hogy gondoltál rám! :) Bár volt még néhány kérdésem... :lol: A koraszülöttséggel kapcsolatban. De nem olyan izgi, majd nyilván kiderül... :wink: Csak kiváncsi voltam, ti is ugyanilyen cipőben jártok-e. :)

El is felejtettem írni, engedélyt kaptunk mi is kimenni hétfőn. Azóta sajnos elég rossz az idő itt nálunk, de talán ma... És akkor Samuval együtt megyünk a játszótérre, ő remélem, jót fog játszani (még sosem voltunk játszótéren, mindig a kertben játszottunk), Danó meg remélem, jót fog aludni... :)

Kíváncsi vagyok, ír-e Vanni... :roll: Nagyon remélem, semmi baj nincs velük...

Annus, kitartás Iza etetéséhez! Nekem tegnap volt ilyen Danóval... De még nem lehetett a 3 hetes ugrás... :lol: Ráadásul nekem nincs olyan rengeteg tejem, épphogy elég. Legalábbis remélem, hogy elég...

Kitartást, várandósok!!! Várjatok türelemmel! Tudjátok, én szívesen lennék a helyetekben! :wink: Na jó, nem mondom, hogy nem siránkoznék... :lol:

Esztó, mikor lesz meg Álmos baba???
Vendég
 


Sziasztok!

Én a fodrászon túl estem két hete, viszont a kozmetikust ma akarom beiktatni! A körmös péntekre halasztva, hátha addig még kibírom egyben...
Bár jobb lenne már holnap megszülni,akkor szerdára tuti, hogy hazaengednének!
Egyébként ahhoz képest, hogy én is fodrász vagyok, igen elhanyagolt a fejem mostanság! :( :oops:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Na, akkor leírom a szülésem történetét. Talán mostanra néhány dolgot elfelejtettem… Aztán felteszem a blogra.
Vendég
 


Sziasztok!

Gratulálok a frissen született csöpségekhez! Látom azért szépen lassan potyognak a babók! :) És mind-mind különlegesen gyönyörűek! :)
Annus, nagyon nagy hasznát veszem ám a táblidnak, mert csak ritkán jövök, de így vissza tudom nézni az eseményeket. :)

Mi még egyben vagyunk, bár Danikával megbeszéltem, hogy azért május 20-ig ki kellene bújnia, mert elég macera lesz minden nap bejárni a kórházba a 40. hét után.
Egyéként jól haladunk a születés felé. A méhszáj még zárva, de már csak 2000-es és puhul, a babó feje meg rendesen be van illeszkedve. Minden este beindul a kis manócska és akkor úgy érzem lehet eljött az idő. Aztán megnyugszik és nekem is könnyebb lesz, elmúlnak a fájások és álomba merülünk. :) Izgalmas ez a várakozás, remélem felismerem majd, hogy mikor jött el az idő.

Egy kicsit irigyellek titeket, akik már a babókáitokkal vagytok és túl vagytok a szülési mizérián. De azért nem hagynám ki azt sem. :)

Mindenkinek kitartást és jó babázást kívánok!
Ha ismét lesz lehetőségem jövök hozzátok!

Szép napot!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Dóri!
Jövő 7-en megyünk kontrollra. Utána nem tudom, kell-e? Mit szeretnél kérdezni? Kérdezz :)
Vendég
 


sziasztok!

Tegnap nekünk is a legszelesebb és esős időben kellett lemennünk visszavinni a mérleget.

Kendővel közlekedtünk. Emberek mindenki megnézett. Két tini csaj párbeszéde: Szerinted gyerek van benne, áá szerintem kenyér :)

Köszönjük a dícséreteket, büszke vagyok nagyon rájuk :)

Adraci nagyon édes a kisfiad :)

Panndi a csajok tündériek :)

Nekünk tegnap nagyon nyugis esténk és éjszakánk volt, a szopipárna most is segített és a hasrafektetés kora este :)

Most Lara is növelte az adagját 90-100-at megeszik.
Szerencsére naponta még plussz 2 dl-t le is tudok fagyasztani, vésztartaléknak :)

Azt hiszem mreka oldalán olvastam, hogy 1-6 hó között nem nagyon változik majd a napi adagjuk átlag 750 ml-t fognak enni, bár van olyan baba aki kevesebbet van amelyik 1200-at is megeszik :)

Szerencsére hasfájás még elkerül minket :), már csak az hiányozna a boldogságunkhoz :(

pingi ez tényleg érdekes, hogy mennyit kellett vigyáznod magadra, aztán most meg a végén túlhordod :)

szép napot!

Ma délután mi is megint lemegyünk, ma jó idő van :)

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Lányok, előre is bocsánat, nagyon hosszú lett, de kiírtam magamból a dolgokat... A blogra rögtön fölteszem.
Vendég
 


Örülnék, ha nekem is sikerüle félretenni vmi kevés tejet... De hát ez van...
Vendég
 


Megjöttünk a bőrgyógyásztól. Amina dunsztkötést kapott a kezére. 1 hét múlva kell visszamenni.

Rakok nektek pocis képet, már régen tettem. Ja kicsit homályosak, de a lényeg látszik. Ma reggel csináltam őket.
Kép Kép Kép

Kép
Kép
g_reny
 
 


g_reny csini vagy :)

zdori de te meg tudod szoptatni :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


zdori elolvastam, bunkók és kész :(, hogyan beszélhetnek így egy aggódó kismamával :(, de a lényeg, hogy egészséges a kisfiad :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Dóri, elolvastam a születéstörténeted...majdnem elbőgtem magam. Hogy lehetnek ilyen tuskó, érzéketlen emberek?! De Te nagyon bátran viselted az egészet, ehhez szívből gratulálok!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 


Na én még nem olvastam,de igyekszem...Izus épp most ebédelt :lol:

Reny!
Szép pocak!!!Aminának meg sok gyógypuszit küldök!!

Esztiről nincs hírünk????

Nekem is le kéne menni...ha bealszik Izus kimerészkedem.Remélem a lift ma nem romlik el...mikor a férjem jött haza már jó volt,jellemző...na persze azt mondja nekem g minek megyek ki :shock: Mondom üljek itthon???na ne má.A gyereknek is kell a levegő!!!Na meg nekem is.De mondtam h tegyen lakatot az ajtóra h ne tudjak kimenni :wink: :lol: :lol:

annus11
 
 


Hát én tényleg nem értem az embereket!

Nem vagyunk egyformák sem testileg, sem lelkileg! Miért kell bántani azt aki egy kicsit is eltér az átlagtól.
Dóri!
Csodálom, hogy így bírtad! Én biztosan elküldtem volna őket melegebb éghajlatra!

Nem is értem, hogy hogyan képzelik, hogy másokat bíráljanak. És ezt általában azok teszik,akik maguk is messze állnak a tökéletestől! :twisted: :evil:

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Én megőrülnék, ha nem mehetnék ki :roll: Ma is voltunk a játszótéren, Zsófi fejre esett a padról, csak úgy loccsant a feje, jajjj, nagyon szörnyen sírt vagy 10 percig :cry:

Dóri, én még nem olvastam, de igyekszem eljutni oda, már lassan egy órája mindkét lányom egyszerre alszik :lol:
Vendég
 


Dóri, ez iszonyat.. hogy milyen bunkó emberek vannak... :shock:
Vendég
 


Panndi ez a loccsanás még így olvasva is szörnyen hangzik. Brrrrrr. :? Szegény Zsófi.

Most én is elolvasom Dóri szüléstörténetét.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Panndi!

Ha nagyot esett, figyeld, hogy nem szédeleg e, vagy nem hány e!?
Mindkettő agyrázkódásra utalhat!!!

Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers




Trixi
trixi78
 
 


Már vissza is jöttem!

Ezt kaptam ebben a pillanatban Esztitől: A mai napon kilakoltattak Anya pocakjából. Méreteim: 3700 gr, 54 cm. Üdv: Szkalák Álmos

Hatalmas gratula Eszti és Álmos!!!!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mi is itthon...
Vérvétel megvolt,majd küldik az eredményt.A dokinő megvizsgálta,minden ok,de lehet kell még majd 1 vérvétel.
Híztunk is,már 2440gr Hanna.
Reny szép nagy poci.
Panndi,Edua édesek a lányok.
Ma este jönnek anyuék hivatalosan is látogatni.Hozza a képeket is végre.
Dóri még nem olvastam a történetet,de mindjárt megpróbálom,csak még mosnom is kéne míg alszik a pici.
Ja a dokinő levette a köldökcsonkot,most púderezni kell,meg sóoldattal kitörölni,hát én félek.....
Még a szüléstörténetet sem volt időm megírni,pedig nem is hosszú. :evil:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jaj, Panndi, sajnálom Zsófit! De ugye nem lett baja? Bár, ha nyugodtan alszanak mindketten, akkor csak nem! :)

Köszönöm az együttérzést! :) Ezért nem írtam eddig. Még most is felzaklat azért...
Vendég
 


Na é is jöttem a hírrel,de megelőzött Reny! :wink: Pont kikapcsoltam a gépet mikor jött az sms :lol: :lol:

Gratulálok Esztine itt is!!!

Dóri!
Nem is mondok semmit...az ilyen emberek 1 szót sem érdemelnek tőlem :evil:

Panndi!
Jaj szegény Zósi....ugye nincs baja????!!

annus11
 
 


Esztó, gratulálok Álmos babához!

Anikó

Kép

Kép

Kép
vki17
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: