Új privát üzeneted érkezett!

Kovisziszkának halacska:

Vettem hal filét. Besóztam, és egy kisebb tepsibe leraktam a halfilét.
Paradicsomot karikáztam, meg mozarellát, és ezeket rákarikáztam. Bazsalikommal fűszereztem. Megint egy réteg halacska, majd ismét paradicsom, mozarella, bazsalikom, és egy pici tejszinnel öntöttem le. Ezt sütöm meg. Most csináltam először, de még nem ettem belőle, mert végül gyors tökfőzit dobtam össze. De az illata alapján, és kinézete alapján jó kis kaja ez.

Adri

Kép

Kép
irdab

Köszi adri a receptet! Imádom a halat, de már unom azt a pár receptet, amit szoktam csinálni!

kovisziszka

Hat a vernyomasom szerintem elegge jo. Miota merem nem nagyon volt meg 130 sem, az is csak 1-2x hetente. A per meg amugy is alacsonynak tunik... :roll:

A szuleszno temahoz meg annyit tennek hozza, hogy nekem Timinel nagyon nagy segitseg volt nem csak a szulesnel, de az elotte levo hetekben is, hogy mindig hivhattam valakit. Most is jo erzes, hogy terhesseg alatt is van a dokimon kivul valaki, aki sokkal elerhetobb, mint a doki.
Nalunk a korhazban lehet csecsemosnovert is valasztani. Hat en most azt is fogok valasztani. Timinel nem valasztottam, majd megorultem, nem ment a szopi, mindig muszakvaltas volt, masik nover jott, sosem ertek ra velem foglalkozni, allandoan elvettek a gyereket tolem ejszakara, sosem tudtam mi van vele. Hiaba masodik baba, most szeretnek valakit, akiben megbizhatok es segit nekem a szopit elinditani. Meg nem szoltam senkinek, meg azt sem tudom mennyit tudnank raszanni, de nagyon szeretnem ha nem jonne ram megint sirogorcs mert ossze vissza csavargatjak a gyerek fulet, meg dobaljak, hogy kezdjen mar szopni.

irdab:
Nekem is volt Timinel olyan, hogy ugyanattol az eteltol mas lett a cukrom. Akkoriban mericskeltem otthon magamnak. Szerintem ez attl is fugg, mennyit iszol melle, mennyi feherjet eszel a szenhidrat melle, mennyire ures a gyomrod eves elott. tenyleg elegge magaskak az eredmenyeid dieta mellett. :(
Nagyon fincsinek tunik ez a halrecept :) Majd en is kiprobalom. :P

earheart:
Nagyon szep a tablazat. :lol: Beirnad nekem, hogy maj 26 doki+4DUH. Itt is vanak mar ilyen elkepzelesek, hogy kene olyan intezmenyeket letrehozni, ahol a szuleszno vezeti le a szulest es az orvos csak problema eseten avatkozik be. Azert szerintem itt meg nem ez a helyzet, meg a legfelvilagosultabb helyeken sem...

Es vegre rolam is keszult pocakfoto 25+2:
Kép

baratodildi

Kovisziszka,
a fiaddal egy napon van a szülinapunk :lol:
De hogy 7 éves a lányod, ha 2004-ben született???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi linacska a figyelmeztetést! :wink: Dorottya 2001.06.11-én született! Kezdem magam tök hülyének érezni! Az előző két gyermekemnél nem voltam zizi, most az vagyok! Szóval te is rák vagy, mint a fiam, az nagyon jó jegy! :wink:

kovisziszka

Jajj, de jó sokat írtatok végre!alig győztem visszaolvasni!

Mielőtt reagálnék, rólunk is néhány kép! Tegnap voltunk uh-n, minden rendben, kaptunk végre dvd-t is! Nagyon édi volt a kis mocorgónk!!

ime, egy kép, ha sikerül. Ezt az egyet nyomtatta ki a nőci...

Kép

Ez meg múlt héten rólam, az akkor éppen haragos Balcsiról...

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Szia madaran! Édes a babód! Első manód lesz? Én 20-án megyek megint Uh-ra, de annyira várom már, lassan telik az idő!

kovisziszka

Szilvi (kovisziszka) :lol: :lol: én is a Kútvölgyiben szülök, a dokinőni is ugyanaz!!!!!!!!! :lol: :lol: Sok orvosnál voltam, de neki köszönhetek a legtöbbet :lol: Tényleg, nem tudod, hogy Neki mennyit szoktak adni a szülésért???

Adri :lol: :lol: Végre jobban vagy! HÁt hogy is kellene már arra gondolnod, hogy közel a vége??? és pakolnod kellene... MÉg azért várjuk ki azt az augusztust, jó??? KIváncsi vagyok az eredményekre, biztosan meg is nyugszol majd!!! Voltatok a börzén????? :wink:

Linácska :lol: Judi :lol: nekem is elfogadta a dokinéni a terheléses 7.4-es eredményét! Hiszen 7.8-ig jó!!!!!! és a babával is minden rendben. MÁr 800 grammmot is meghaladta!!!

Köszi a rengeteg cumisüveg tippet. Asszem, mi egyelőre maradunk a kettőnél. Azért szerintem jó, ha van!

Kandi
:lol: megnéztem a babakocsit. Az összeállítás közel áll a szívemhez egyre inkább, mert most már lassan lemondok a merev falú mózesról, és egész jó árban van... nem tom még mindig...Ez egész jónak tűnik...

Piroska :lol: :lol: Nagyon szép a pocid!!!
A szőnyegről, lámpáról van képed??? Lécci-lécci!!! Mi még mindig az autózós szőnyeg mellett vagyunk, szerintem hamarosan megvesszük...

Tündi :lol: :lol: Nagyon jók a képek!!!!!!!

Ágota :lol: :lol: Rólatok is!!!!!!

Húú, valaki írta a cseresznyét!!!!!! és most majd megveszek, annyira ennék :P :P :P :P Nincs itthon, csak kivi....Azt meg valahogy most nem :roll: :roll:

madaran

Igen, Szilvi első manócska!!! végre! De már a negyedik terhességem, úgyhogy nagggyon várom, hogy babázhassak!!!!

Hú, Kata :lol: :lol: :lol: 100nap!!!!! Juhéjj!!!!
Tényleg, van, aki még nem tudja a bébi nevét? Az arány akkor már nem nagyon változik, igaz???

madaran

Ja, annyi, hogy kicsit kevés a vasam, úgyhogy marad a Krauter Blut... reggelenként éhgyomira... :?

madaran

Köszönöm a kálciumos tippet !!!

Most nézegetem a neten cumisüveg sterilizálókat...szerintetek melyik a jobb ????...az elektromos (ez a drágább) vagy a mikrosütős ?

És bébiételmelegítőt érdemes szerintetek venni ?

Mellszívóból melyiket érdemesebb megvenni ?....kézit vagy az elektromostat ?

És a bébiőr ??...erről mi a véleményetek ?
Ha valakinek van ezekkel tapasztalata, kérlek segítsetek, mert nagyon tanácstalan vagyok és fölöslegesen nem akarok pénzt kidobni !

Madaran ! Szép a babás és pocis kép ! :D

Kép
Kép
rilla_

Szia Rilla :lol:

Sajna, hogy melyik a jobb, abban nem tudok tanácsot adni, de pl. nekem a mellszívóból a kézit ajánlották, úgyhogy én azt is vettem (Avent), már vagy három-négyszer kicsomagoltam, nézegettem, de nem tudom, milyen is lesz majd élesben

Sterilizálót sztem nem veszek. Sztem a kifőzés is megfelelő. Nővérkéim még így csinálták, és semmi gondjuk nem volt...

madaran

Na, a bébiőrön meg vita van. MErt én nagyon szeretnék, a férjem szerint tök fölösleges ennyi pénzt kidobni.... Nem ismerem a típusokat, majd biztosan lesz itt olyan, aki tapasztaltabb... :roll:

madaran

Rilla:nekm nem kifejezetten cumisüveg sterilizálom van hanem sterilizáló..sokkal olcsóbb, ez az enyém Severin márkájú és olyan 3-4 között volt jó nagy és elektromos meg vagyok vele teljesen elégedve :P
Bébiételmelegítő szerintem tökre ráérsz vele ha elkezded a hozzátáplálást 6 hó után...
Mellszívó:nekem kézi van Aventes utáltam, remélem nem kell használnom vagy csak a fölös tejcsit lefagysztani...
Bébiőr:van egybe a légzésfigyelőbe nekünk, szerintem jó ha van bébiőr.

Madaran nállunk roskad a cserkófa :P :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

rilla: nekem most ajánlotta egy kedves ismerősöm a chicco sterilizáló folyadékot, sok helyen lehet kapni, bevásárlóközpontokban is! Azt mondja nagyon jó! És így nem kell elektromos, legalábbis én nem veszek! De remélem nem is lesz szükség cumisüvegre! Ezzel a folyadékat mindent lehet fertőtleníteni még a játékokat is!
nem veszek szerintem bébiőrt sem mert az előző kettőnél is jól megoldottam anélkül! De ha valaki izgulósabb, annak szerintem megnyugtató, hogy mindig hallja a babát! A sogornőmék nem is hozhatták haza a babát,a míg nem volt bébiőr, mert beteg volt a kisfiú!

madaran: tényleg Piroskánál fogsz szülni? Nagyon csípem őt! Anyukám is nála szülte a legkisebb tesómat, és tudom, hogy nagyon családcentrikus! a nővérem és az 24 éves húgom is nála szült, és mindig megkérdezi őket! Nekem gond volt az előző gyermekemnél, a fiamat Kiskunhalason majdnem kikaparták, mondván, hogy vetélés(véreztem, görcsöltem), de én nem engedtem! Először a doktornő is úgy látta, hogy elment a baby, aztán a műtét előtt még egyszer megnézett és látta, hogy minden oké, csak ketten voltak odabent, egyik elment! A fiam egészséges, szép kisfickó, és neki köszönhetem, mert más nem lenne ilyen alapos! Utána megint volt egy ikerterhességem, mindkettő elment! És most is elindult a vetélés 6 hetesen, de ő egyből látta, hogy megint kettő, és egy nem akar maradni! Pedig nagyon rosszul voltam a párom bevitt a Tarcsaiba és ott bent akartak tartani, hogy tuti kaparás! De én mondtam, hogy másnap megyek a doktornőhöz és nem fognak hozzám nyúlni! És szerencsémre másnap voltam a doktornőnél! Azóta minden oké!

kovisziszka

Mandaran: nem mentünk ki mert elég szarul voltam vasárnap még. Nagyon édes a babád!
Pocakfotó is jó!

Timi végre rólad is egy kép szuper :lol: Tudom, hogy magasak :cry:

Rilla: Én nem hiszem, hogy veszek sterilizálót, esetleg majd sterilizáló folyadékot :wink:

Szilvi, Te milyen halas receptet tudsz?

Mindjárt itt a kozmetikus, már úgy várom :wink:

Adri

Kép

Kép
irdab

Rilla!
Pár napja beszéltünk a sterilizálásról.Itt (is)megoszlik a vélemény..
Nekem sosem volt,és most sem lesz.
Én nem vagyok híve a sterilizálásnak fertőtlenítésnek.
AZ első adag cumit üveget stb-t ami kell,bőven elég kifőzni.Semmi extra.Bele a cuccost egy lábosba és kb 5percig forralni.Ennyi..
Ha később szükség lenne rá,mert mondjuk szopi gondok vannak kell több cumisüveg vagy bármi,akkor bőven ráér még venni.
De szerintem hót felesleges pénzkidobás...

Bébi étel melegítő...No ez az amit sosem használtam.Még anno a Fanninál módi volt a teáztassuk a gyereket.Eleinte bele tettem olyan melegítő lofittybe az üveget.Kb összesen 3x.Utána rá jöttem,hogy a mikró is pont ennyire használható,így hót felesleges extra pénzt kidobni emiatt.
Mellesleg otthon tényleg a mikróba teszi az ember a bébiételt,útközben meg max a sejhajomba dugom séta közben :lol:
De ezek lassan melegítik fel a bébikaját.
Bébi örző..Nekünk olyan légzésfigyelőnk sosem volt.Most gondolkodom rajta.Csak viszont a Szabi is mellettem aludt,és a nagyágyba magam mellé nem lehet betenni.
Bébifonunk viszont van.Azt is lehet őrzőnek nevezni,de ez nem légzésfigyelő...
No ez az amit tényleg kihasználunk.Még a mai napig napi szinten használatban van.
No ez az ami tényleg megérte az árát!!Ezt nagyon szeretem,és tényleg csak dicsérni tudom..

Mellszívó.Én azt sem vennék előre..Viszont ha kell akkor Madela és elektromos..
Egy ismerősnek valami(talán Aventes?)kézije volt,és 2hét után a sarokba dobta,mert semmire sem volt jó.
Én a Szabival kaptam kölcsön Madelát,és kb 1hétig volt rá szükségem.
Én azért nem vennék,mert nem biztos hogy szükség lesz rá.Én pl kézzel jobban gyorsabban tudtam fejni.

mimi12

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Szilvi, de durva. De szerencse, hogy a fiadnál, és most is így végződött.
A családban vannak ikrek?

Adri

Kép

Kép
irdab

Sziasztok!

Próbálok visszaolvasni, de nagyon sokat írtatok :lol:

Sajnos jó híreim nincsenek. Voltam tegnap dokinál, elvittem neki a vérvétel és vizeletvizsgálat leleteimet.
A cukros résszel minden ok, de van valami Coombs-teszt, amit nálam is megcsináltak, és ellenanyagot találtak a véremben, ami további vizsgálatokat igényel, hiába faggattam az orvost, nem mondott semmit, azt mondta, hogy menjek el az Országos Vérellátó Szolgálathoz vérvételre, ott részletesebb vizsgálatot végeznek és utána beszéljünk és ne aggódjak. Könnyű azt mondani, amikor semmit nem tudok. Azt azért mondta, hogy a babának ez nem árthat, úgyhogy ilyen téren gond nincsen. (először azt gondoltam, hogy nekem is ilyen rh ellenanyagtermelésem van, de ez több okból sem lehet: egyrészt rh pozitív vagyok, az csak rh negatívosoknál fordul elő és az első terhességnél nem okoz gondot.) Megpróbáltam utánakutakodni az interneten, de sajnos semmi érdemlegeset nem találtam, csak annyit, hogy ez valami autoimmunk dolog lehet, ami azért nem hangzik túl jól. Úgyhogy eléggé magam alatt vagyok, a sok tennivaló mellé nagyon nem volt szükségem még egy ilyen rossz hírre.
Valakinek volt már hasonló tapasztalata??

Marci szerencsére jól van, 6,4 cm-es a buksija, 800g-ot nyom már, és nagyon élénk kisfiú. Hétfőn megyünk 4D-re, aztán meglessük már egy kicsit, mert régen láttuk már olyan rendesen.

Próbálok visszaolvasni, aztán még jövök!
Bea

Kép

Kép
dbea

Rilla,
Sterilizáló: Jó ha van, de szerintem nem létszükség. Mivel nekünk Aventes volt minden, a sterilizáló is Aventes mikrós, mert az úgy van kiképezve, hogy pont beleférjenek a cuccok. Én nem voltam nagy sterilizálós, meg fertőtlenítgetős, de azért jó volt, hogy volt. Már kiszolgálta a barátnőmet is, és Levit is ki fogja. Talán 5000 Ft volt, és 3. gyereknél fogjuk használni.
Mellszívó: Mi vettünk előre, használtam is úgy ahogy, de nem túl sokáig. Kézi Avent volt az is. Nekem jó volt, vagyis tudtam használni rendesen, az más kérdés, hogy nem nagyon jött semmi, de ez nem a mellszívó hibája volt. Azért mikor 3 hónaposan voltunk egy éjszakát a Heim Pálban, és nem vittem, hát nagyon hiányzott, mert a lányom a gyomorszondájával ugye nem akart szopni.
Bébiételmelegítő: Talán ez a legfeleslegesebb. Ha otthon vagy, akkor símán vízben vagy mikróban megmelegíted. Ha meg utaztok, akkor az egyszerű konektorról működőnek nincs sok értelme. Nekünk mondjuk van egy, egy olyan, ami szivargyújtóról üzemel, és kimondottan uti. Egy kis pánt fogja körbe az üveget, az melegszik, és melegíti az üveget is.
Bébiőr:Attól függ, mire gondolsz bébiőr alatt. Szerintem annak, ami csak a baba hangját közvetíti annak túl sok értelme nincs. Hidd el, az első nyikkjára fent leszel úgyis mindig, ehhez nem kell bébiőr, az anyai ösztön működik. A légzésfigyelő az más, az szerintem hasznos, és engem nagyon megnyugtatott, mikor már volt. De az sem ér semmit, ha nem tanulod meg, hogy mit kell csinálni, ha riaszt. Nekünk olyan 4 hét után lett, mert Lili fogta magát, és hasrafordult egy hónaposan, na akkor frászt kaptunk, mert a fejét meg nem egészen úgy tartotta még, és inkább raktunk alá. Aztán két hét múlva kiderült a gégerendellenesség is, akkor meg már mindenképpen kellett volna így is úgy is. Két fő típusa van, az AngelCare, meg a BabyControll. Utóbbi 3 nagy érzékelőlapos, de mégis többször riaszt tévesen. Az AngelCare-nek két kisebb érzékelőlapja van, de nekünk soha nem riasztott. Most néztem épp tegnap, mikor mi vettük, akkor 37.000 volt, most meg már "csak" 25000, bébiőrrel együtt.
Na remélem tudtam segíteni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Megvolt ma a cukorterhelés :(

Na ezt hallgassátok meg: az éhgyomri jó, a 2 órás jó, de az 1 órás nagyon-nagyon magas. :shock:
Hozzáteszem, hogy nem a világ legpontosabb módszerével nézték, merthogy ujjbegyből vett vércseppel, ami azonnal kimutatta az eredményt. Ez meg köztudottan annyira nem pontos.
És mindenki meg volt döbbenve, merthogy a 2 órás egész jó volt, de az 1 órás meg nagyon magas.
Egyébként a cukoroldat itt egy gyümölcsízű szörpi, tök finom volt... :)

Na, szóval továbbküldtek belgyógyászhoz "terhességi cukor gyanúja miatt", holnap reggelre kaptam időpontot, és ha minden igaz, akkor holnap csinálnak egy normális, vérvételes, laboros terheléses vizsgálatot.
Holnap délben meg utazom haza Mo-ra egy hétre, úgyhogy nem is tudom, hogy az eredményt mikor fogom megtudni...
Otthon meg mindenhol a rokonság vár majd a fincsi falatokkal és sütikékkel, és én nem tudom, hogy szabad-e.... :(

Az értékek egyébként a következők voltak (75 g-os cukoroldattal):
éhgyomri: 75 mg/dl (4,16 mM-nak felel meg)
1 órás: 208 mg/dl (11,55 mM-nak felel meg)!!!
2 órás: 119 mg/dl (6,61 mM-nak felel meg)

A várakozás alatt, hogy gyorsabban teljesn az idő, csináltak egy CTG-t, és nem volt kontrakcióm, ez legalább jó hír. A baba ellenben annyit ficánkolt, hogy folyton elmászott a hallgató alól, állandóan keresgélnem kellett az UH-fejjel a szívhangját, és helyette folyton nagy mozgáshangok jöttek be. Nagyon édes volt... :) Nem is tudtam rendesen az Agatha Christie-mre koncentrálni... :lol:

Ma nem a gép előtt kellene döglenem, hanem pakolnom, mosnom és vasalnom, hiszen holnap megyünk végre haza. Még szerencse, hogy a mosás megy nélkülem is... :)
Ráadásul nincs tükrünk (csak a füsz-ben egy olyan, ami nyaktól felfelé mutat), ezért sosem tudom, hogy pocakkal hogy nézek ki az adott ruhában. És most izgulok, mert hazamegyünk, és minden barát meg rokon meg munkatárs most fog látni először igazán nagy pocakkal. Úgyhogy mialatt a ruhákat válogatom, hogy hogy is legyek otthon a különböző alkalmakkor felöltözve, folyton ki kell rohangálnom a lépcsőházba, hogy a lift tükrében megnézzem az adott variációt... :lol:

Nálunk hétvégén karfiol-napok voltak, merthogy a piacon vettünk egy szép fej karfiolt. A feléből csináltam levest (azt is 2 napig ettük), a másik feléből pedig darált húsos rakott karfiolt, nagyon fini lett.

De most már ki kellene találnom diétás recepteket is. Bezzeg most már bánom, hogy olyan felületesen olvastam, amikor ilyesmikről volt szó a topic elején.... Ha nem vagyok nagyon-nagyon fárasztó, akkor a tapasztaltaktól kérhetnék én is priviben receptötleteket? Köszi... :roll:

Ma itt nálunk szakadt az eső, fújt a szél, de most végre kisütött egy kicsit a napocska.

Irdab, nagyon szép pocakod van, nekem nagyon tetszik! Sajnálom ezt az egész betegséges-cukros kálváriádat. A paradicsomos hal elég jól hangzik.. De milyen köretet eszel hozzá?

Kép
bikmakk

rilla: chiccho folyadékot az auchanba 1200-ért, a tescoba 1800-ért lehet kapni, és 1l-es, nagyon sokáig elég!

adri én leginkább rántott halat szoktam csinálni, vagy halászlét, ritkábban meg paprikáslisztben megforgatom és ügy sütöm, vagy pontyot, busát szoktam úgy hogy tepsibe teszem majdnem egészben csak a fejét kell levenni, meg a belsőségeket! Hagymakarika, krumplikarika, rátenni a halat és foghagymagranulátumot belekeverni tejfölbe, ezzel meglocsolni! Fóliával lefedni, és a végén még anélkül kicsit sütni és nyamnyam megenni! :D
Az én képemre is ráférne egy kozmetikus! :lol:

Mellszívó: nekem kézi van, ilyen vákumos, szerintem célnak megfelel!

madaran: te mikor mész a doktornőhöz legközelebb?

kovisziszka

Szilvi :lol:
Tegnap voltunk. Legközelebb csak jún. 8... :roll: Nálunk meg már az örökbefogadás volt a téma (6 lombik után), és ő jött rá, hogy mi a baj. Miután kikezelt, azonnal spontán terhes lettem!!! Ennyit az alaposságról ---meg a Kaáliról....
Most már nem mennék máshoz. én is bírom, hogy mindig mindenre emlékszik, hogy karakán, őszinte.... Kiwi vagyok, szülésnél milyen lesz...

madaran

Bikmakk szerintem vízbefőtt krumplit kb 200 gnyit, hogy meglegyen a déli 50 g CH-om.
Nah de ma apának végül is szilvás gombóct csináltam túrós dereje helyett (az volt a hűtőben), nah majd megdöglöttem hogy nem ehetek belőle, pedig nem is annyira szeretem.
A szomszédok mit szólnak a lépcsőházi divatbemutatóhoz?
:lol:

Adri

Kép

Kép
irdab

Mandaran, és ha meg szabad kérdezni, mi volt a gond?

A kozmetikus még mindig nincs itt :evil:

Adri

Kép

Kép
irdab

Linacska, hol láttál AngelCare-t 25 ezerért? Ha most hazamegyek, megvenném, mert itt euróban olyan 40 ezer HUF-ba jön....

rilla,
bár én ugyanolyan tapasztalatlan vagyok :lol: , azért elmondom a véleményemet... :)
- én cumisüvegből csak 1 darabot veszek, mert optimista vagyok, és abban bízom, hogy arra sem lesz szükség....
- sterilizálót nem veszek, mert azt az egy db cumisüveget, amit nem fogok használni :D , azt mjad kifőzöm, ha muszáj...
(persze minden megváltozik, ha tápszerre kell állni, de remélhetőleg nem, és akkor minek vettem meg mindent...)
- én nagyon parázós vagyok, ezért szeretnék légzésfigyelőt. Tesóméknak az első gyereknél eszükbe sem jutott, a második 33. hétre született 1800 g-mal, akkor muszáj volt venni, jelzett is párszor, de mire odaértek és ölbevették, mindig lélegzett, nem lehet ugye tudni, hogy téves riasztás volt-e, vagy a sípolástól megébredt baba újrakezdte a légzést - mindenesetre megnyugtató volt, hogy van. A harmadiknál minden teljesen rendben volt, de ha már megvolt, akkor azért használták, de nem jelzett soha.... Most viszont nem adják nekem kölcsön, mert a "bébiőr" funkcióját, azaz a walkie-talkie-t még mindig nagyon használják (most másfél éves a legkisebb). Viszont arra figyelni kell, hogy tudtommal bébiőrből többféle is van: van olyan, ami valamilyen mesterséges hanggal jelzi, hogy a baba is hangoskodik (pl. pittyeg), de azt nem hallotd, hogy a baba konkértan mit csinál (pl. sír vagy énekel...). És van olyan , ami direktben közvetíti a baba hangját. Na hát én az utóbbit szeretném (Gondolom mindenki. Nem is értem a másiknak a kitalálóit..)
- bébiételmelegítő: én nem vennék, szerintem ilyen kis adagokat a tűzhelyen is meg lehet melegíteni, vagy ha bolti üveges, akkor a mikróban. Én úgy tudom, hogy a mikró után várni kell egy percet, és akkor nem káros...
- mellszívó: na hát erről nekem sincs fogalmam, de én nem fogok előre venni, mert - megint - optimista vagyok.... Viszont általában úgy hallottam, hogy ha már kell, akkor az elekromos legyen...

Kép
bikmakk

Bikmakk,
miért néztek neked 1 órás cukrot??? Hát az persze, hogy magas 75 g lötyi után :shock: Szegény szervezet ennyi CH-val mit kezdjen ennyi idő alatt????

Dbea,
azért küldtek a vérellátóba, mert ott csinálnak ún. terhes vércsoport meghatározást, ami bővebb, mint hogy A Rh+, vagy bármi. A vérben is vannak antigének (vagy testek, nem tudom), D (ez jelzi az Rh faktort), C, E, K-t néztek még nekem Lilivel.
Rh negatívoknál hiányzik a D, a többi meg alapból nem nagyon van az emberekben. Na most nekem pl. van egy C antigén a véremben, ami azért nem gond, mert az enyémben van. De ha apáéba lenne, ugyanúgy gondot okozhatna, mint az Rh.
Nem ijesztgetésképpen írom, csak az érthetőség kedvéért, az egyik ismerősömnél pl. ez volt, hogy apáéba volt, persze senki nem nézte, és első kisfiú szépen megszületett, aztán két gyereknek 6 hónapos magzat korára szépen lebontotta a vérét, mire rájöttek, és 4. terhességből végül úgy született egészséges gyereke, hogy a 6. hónaptól 2-3 alkalommal kapott a kislány köldökzsinóron keresztül vért. De első gyereknél ez nem játszik. Nekem most pl. nem terhes vércsoportot néznek, csak a símát, pedig transzfúziónál sem lenne mindegy, úgyhogy majd viszem a kórházba a Lilinél kapott vércsoportleleteket is inkább.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Angelita!

Köszi, hát már én is húzom egy ideje, annyira útálom. De jó fej a fgdokim szerencsére és ő azt mondta még a terhesség elején ha a terhesség alatt lesz rossz fogam megnézi ha nem muszáj nem fog hozzá nyulni csak hamár meglesz a baba. Mert vannak terhesség alatti szurik amit lehet de ő nem javasolja. Nagyon megbízom benne nagyon rendes és tudása is van.

Earhart!

A depi oka a hasfájás volt, még hétvégén elkezdte a hasim alja és megint alig jött a pisi. Nem görcs csak lent jobb oldalt olyan feszülő vagy nyomó érzés nem nagyon tudom elmondani. :( De most kop-kop. megszünt végre. Már a kedvem is jobb és vasaltam is kicsit . Na meg aludtunk egy jót du.

Jó sokat írtatok ma, nagyon jók a kismamis és a babás képek is mindenkié.

Bébiörző: Mi mondjuk úgy kapjuk de nekünk a légzés figyelős bébiőr lesz. Mivel babó különszobába lesz így én szeretnék bébiőrt de apa is.
Sterilizáló: feleslegesnek tartom, tesóm sose használt csak sima vízbe kifőzte a játékokat cumikat és sosem volt semmi baja a gyerekeknek. Szerintem azért sem jó mert (de ez csak az én gondolatom, ) nem természetes.
Ételmelegítő: ha tápis a baba akkor nagyon hasznos lehet amúgy meg szerintem nem olyan fontos.
nikó

Linácska,
nézegettem a neten, és sok olyan protokoll van, amelyik 1 és 2 órás cukorszintet is néz. (50, 75 és 100 g-os cukornál is - sőt, vannak olyan protokollok, amikben 3 órás is van. Ez nálam csak akkor lett volna, ha a 2 órás is magas.)
Természetesen az 1 órásnak sokkal magasabbnak szabad lennie, mint a 2 órásnak, csak az enyém sajna még azt is nagyon meghaladta.... :(

Kép
bikmakk

Sziasztok!
Kata!Nem,még nincs 100% befutó babakocsi....csak éjjel nem tudtam aludni ismét és rábukkantam...hátha valakinek ez bejön.....lehet,pont az Annának!
:lol: :wink:
Én ma annyira rosszul érzem magam....nem tudom megmondani miért...olyan általános rossz közérzet...aludni nem tudok,idegesít minden,hányni tudok a savamtól,savlekötő se segít stb. Lehet front van...holnap jön a hideg?!Más is van így ma?
kandi72
Budapest III. kerület

adri: van iker, anyukám unokatestvérei, de ez csak pár hete ugrott be, eddig tanakodtam rajta, hogy van-e!

bea: Ne idegeskedj, nem lesz baj, biztos szólt volna a dokid, ha úgy látja! Lehet, hogy csak vitaminra lesz szükséged! Én drukkolok, hogy ne legyen semmi! De ha tudsz valami biztosat, léci írj, mert azért gondolni fogok rád sokat! Fel a fejjel!

bikmakk: Ez nem ér! Milyen gyümi szörpi? Mi meg ihattuk a gusztustalan cukros izét! tettem bele citromlét, de nekem még így is sokk volt! Utána hazaértem 3 órát szunyáltam, mert kidöltem tőle! Szóval te divatbemutatózol a szomszédoknak!?
:lol:

kovisziszka

Szia kandi72!

Az én közérzetembe a puffadás zavar be, úgy érzem magam, mint egy lufi! Már nem tudom, hogy mit egyek, pedig egy lóval is eltudnék bánni! A sav nekem is visszajön sokszor, de majdnem hogy ülve alszok, vagy felkelek, ha érzem, hogy jön! Activiát, meg az actimelt próbáld ki! Nekem sokkal jobb tőle!

kovisziszka

Bea!
Nekem is van ellenanyagom..Tőlem a védőnő annyit kérdezett,hogy volt e vérátömlesztésem,vagyis kaptam e vért??És igen kaptam!!Nálam valószínű ez az oka.Mellesleg a doki nekem nem is foglalkozott vele,de majd az új dokinak megmutatom!!

Linácska!
Képzeld el a szitut...300n-öles a telkünk,és tetőteres a lakás.Szerinted ösztönösen meghallom a gyerek sírást ha épp a Szabival a kert leghátulján vagyunk,vaggy épp gazolok vagy bármi??
Én nem ülök a gyerek mellet végig míg alszik,én végzem közben a dolgom,így jól jött a bébifon :wink:

mimi12

Sima a lábam mint a baba feneke, a bikini vonal is szuper lett, persze amennyit tükörben látok belőle :lol: Babóm a fazongyantánál eléggé felpörgött, csak úgy ringott a pocak.
És ez mind 800.-Ft omba került, és ki sem tettem a lábam a lakásból :lol:
Jah és a csajszi is tökre szimpi volt :lol:

Linácska engem is érdekelne a légzésfigyelő 25.000.-Ftért. Megtudnád mondani hol láttad?

Bea: neked meg elfelejtettem írni a jó elöbb. Ne aggódj tényleg, ezek szerint a lehető legjobb helyre küldött a dokid, és szerintem ott fel is fognak világosítani, de gyere és mond majd el jó!

Adri

Kép

Kép
irdab

Irdab,
én a Westendben a MédiaMarktban láttam tegnap az AngelCaret. Bár lehet, hogy 28e volt, most hirtelen nem emlékszem. De nem 37 az biztos.

Mimi,
akkor neked tényleg hasznos. De van, aki csak azért használja, hogy éjszaka a gyerek mellé teszi, hogy ő hallja, ha felébred. Nálunk 3 m van a két szoba között, becsukjuk mindkét ajtót, mert apa annyira horkol a nappaliban, de így is meghallom, ha szól Lili.
Én akkor használtam csak, ha Lili a kocsiban elaludt, nem akartam kiszerelni, mellétettem a garázsban, és bejöttem. De nekem recsegett össze-vissza. A kutya meg amúgy is szól, ha felébredt :lol:

Bikmakk,
reméljük azért minden ok lesz. Max nem 75 g-ot nyomsz be reggelire, szerintem amúgy sem eszik ennyit az ember.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csajok,
akartam már írni: napok óta keresek nyári terhesnacit, de hát amiket találtam, az horror áron volt. Még a C&A is úgy megdrágult, hogy az csak na.
A lényeg, hogy ma voltam a Tesco-ban, és vannak nyári cuccok, nyári kavalkádnak nevezett címszó alatt, és van köztük nyári halásznadrág. Több színű, fehér, sárga, piros, kék meg még nem tudom milyen. Az egyik fazon gumis derekú, és tökéletesen jó rám, a hasam alattig ér, szóval még nőhet is bele, pedig ugye nem kismamanadrág kifejezetten. És nincs horror ára sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Na közben elő vettem a vércsoport leletemet.
Ez a direkt comb nekem negatív viszont az ellenanyag pozitív.És fel van sorolva,Egyéb vörösvérsejt antigén E+D-c+e+K+
vörösvérsejt ellenes antigének anti-E
És oda van írva,hogy milyen vért kaphatok E antigénre negatív...
Ja és 2hét múlva konrtol????
Az a tapló doki ezt elfelejtette mondani. :roll:

mimi12

Mimi,
azt nem kérték, hogy a férjednél is nézzenek vércsoportot? Mikor nekem ezek kiderültek, a C antigén, meg a Rh-, akkor néztek neki is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

[quote="linacska"]M írta:linacskaimi,
azt nem kérték, hogy a férjednél is nézzenek vércsoportot? Mikor nekem ezek kiderültek, a C antigén, meg a Rh-, akkor néztek neki is.
Nem .Viszont elő vettem az előző papírt.A műtét előtt minden okés volt.

mimi12

Sziasztok!

Nem tudom ki kérdezte az allergiát de homeopátiás szert bizti találsz ha nem a neten akkor a patikába tudnak segíteni szerintem.

Linácska!

Vasárnap én is vettem a tescoba nacit, barnát és az enyémnek pamut passzé van a derekán és kötős. Nagyon kényelmes és igen jó az ára. Mert a kismama nacik tényleg horror árban vannak.

Hát a hasfájás mentesség eddig tartott szerintem az időjárás az oka.
:(
nikó

Sziasztok!

Újra itt vagyunk!!!Lányok!Most, hogy írjátok, most eszméltem rá, hogy már mindjárt itt a nagy nap!!És mindjárt itt lesz az én kis Tündérem!Kezdek is most egy kicsit feleszmélni, de ahogy olvasgatok vissza, látom, nem csak én vagyok egyedül, aki még nem szerzett be mindent!Attól félek, hogy kiszaladok az időből!

Szülésznőnek, orvosnak:A 60 ezret én is sokallom a szülésznőnek!!Én úgy terveztem, hogy olyan 15-20 ezer környékén adunk a szülésznőnek!!Bár nekem nem lesz fogadott szülésznőm!A dokiba még nem igazán vagyok biztos!70-80 között vacilálok!Így is sokat ott hagy az ember a vizsgálatok során!Tőlem egy vizsgálat alkalmával a doki bizony elkéri a 8000Ft-t!

Tündi24:Nagyon aranyos a pocakod!!

Goldpast:Hogy vagy?!?Jobban vagy már?!Jobbulást kívánok!!!

Anetto:Kissé megkésve, de annál nagyobb szeretettel kívánok kicsi fiadnak NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!

Vércukor:Mi is voltunk vércukor vizsgálaton!Hála Istennek nem volt gond vele!!Éhgyomri volt 4, a terhelés után volt 5,3 volt!Örültem neki, mert annyi helyről hallani, hogy nincs rendben a vércukra!!

Bim-bam:Aventos poharat én is rendeltem!!Annak örülök, hogy végre van egy emberke, akinek már van tapasztalata ezzel a pohárral kapcsolatban!És ezeket a poharakat csak simán beraktad a fagyasztóba?

Ágota:Egyszerűen tündéri a kicsi Villő!A többiekkel meg ne foglalkozz, aki piszkálni a pocakod nagysága miatt!!Egészen a 24.hétig nekem sem látszódott annyira, hogy itt van a kis MAnó!Sokan jöttek be úgy az irodába, hogy minden rendben van a Picivel, vagy most már ideje lenne a Kicsinek növögetnie!!Hihetetlenül idegesítő volt!!De míg az elején izgatott, utána már annyira hidegen hagyott!A doki nekem a vizsgálatok alkalmával mindig azt mondta, hogy a Babóca rendben, a terhességi hétnek megfelelő nagyságú!!A többi meg nem érdekelt!!Az, hogy ki mit gondol!!!
Nekem még Anyósom is megkérdezte az elején, hogy ugye nem fogyókúrázom!!!Ami szintén idegesített!!!

Earhart:Átírod nekem a koromat 27-re!!Április végén ugyanis betöltöttük a 27-et!!:roll:
Köszike!

Manócska:Nálunk is ezerrel mocorog a kicsi Lánykám!!Nálunk az esti időszak és a délelőtti időszak, ami nagyon bejön!!!Határozott kis babóca!:lol:

V.Piroska:Én örülnék ha augusztus elején születne a Kicsi!!Bár akkorra vagyunk kiírva, de ugye bármi meglehet!!Én azért is örülnék, mert akkor van a házassági évfordulónk is, akkor van a névnapom is!És ez nagy ajándék lenne!!De végülis teljesen mindegy!Csak rendben legyen minden és egészséges legyen a Kincsem!!!

Zsizsa:Köszike a lángos receptet!!Hétvégén csinálok is Apának!Meg hát nekünk is!!Imádjuk a lángost mindenféle formában!!!

Kép
bener

Nikó,
na nekem is olyan gatyám van szerintem. Alul a szárán is van egy kis kötő oldalt, nem?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Házassági anyakönyvi kivonat:Nekem azt mondták most a polgármesteriben, hogy vigyem be a régit, és annak a hátuljára írnak valamit ezzel kapcsolatban, és lepecsételik!!Nálunk a 300 napnál nem régebbit fogadják el!!!

Irdab:Örülök, hogy már jobban vagy!!Jobbulást kívánok!!!
Most látom milyen aranyos pocifotós van feltéve!!!Szerintem ne piszkáld az anyajegyedet!Ha a doki azt mondja, hogy nincs vele gond, akkor felesleges piszkálni, mert lehet, hogy azzal még jobban ártasz!:lol:

Linácska:Kicsi Lánykád hihetetlen milyen bátran ül azon a nagy lovon!!!Bátor kis Leányzó!

V.Piroska:Nagyon aranyos a poci fotód!!!Amúgy a mi kis Leányzó ma nagyon aktív volt ám!!!Már korán reggel fenn volt!!Bim-bam írja, hogy meleg front volt!Lehet, hogy ez ébresztette fel a kis Manókat :lol:

Ágota, Tündi, Earhart:Apa nálunk is csatlakozik a puskás bandához!!!:lol:

Baratoildi, Madaran:Aranyos a pocifotód!!Nagyon csinik vagytok!Madaran!Mi még nem vagyunk biztosak a névben!!Annyi nevünk van, hogy csak na!És nem tudunk dűlőre jutni!!!Mármint Apa vacilál inkább!!Nekem max. 2-3 nevem van, de Apának?!?
Ti hol tartotok?

RillaSterilizálás terén, én is Mimi12 véleményét osztom!A kifőzéses megoldást!!!Én is feles pénzkidobásnak gondolom!De ízlések és pofonok!
A mellszívót viszont én is fogok venni!!Azt, hogy milyet nem tudom, mert megmondom őszintén, hogy a kéziről és az elektromosról is hallottam nagyon sok mindent, és nem tudom eldönteni, hogy melyik is a jobb!!
Bébiőrzőt mi is fogunk venni!Azt, hogy milyet azt még nem tudom!Az után még olvasgatok ezerrel!De minél többet nézek, annál jobban nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen!!Majd be is vonom Apát!!Ilyen téren Ő gyorsabban tud dönteni!!!

Kép
bener

Sziasztok,

Ádibaba,
gratulálok a kislányhoz : )

Nagyon jók a pocakfotók !!

Ágota,
szépséges a kis Villő

Megkapta Zsófi lányom a 15 hónapos oltását, remélem nem fog belázasodni, akkorát aludt délután, ha minden jól megy ennyivel megússzuk...

voltam UH-n, Bence 1109 gramm, pont korának megfelelőek a méretei, kaptam egy képet is, majd próbálom felrakni, meg pocakképet is szeretnék, Zsófinál csak a legvégén készült kép :oops:

légzésfigyelő, sterilizáló téma,
Mi AngelCare légzésfigyelőt vettünk, kb. fél éves koráig használtuk, nagy megnyugvást adott, sterilizálónk is van, mikrós, mivel ki kellett egészíteni a tejet táppal, így nagyon jól jött. mellszívó kézi van... szóval most szerencsére nem kell beruházni, amúgy sokszor főztem ki cumisüveget, de sosem használtam tablettát sterilizáláshoz

Kép
danidaniel

Kép

Kép
danidaniel

Sziasztok!

Hú de sokat irtatok alig birtam visszaolvasni :D :D

Ádibaba.gratula a kislányhoz!!!hogy fogják hivni?

Nekünk csak légzésfigyelőnk volt bébiőr panel laksba ne is kell,max ha a telekre mennénk.De mivel elvileg nyár végén születik nem hiszem,hogy sokat lennénk lent.

Mellszivó.nekem medela kézi van én nagyon szerettem.Igaz nem kellett sokat haszb álnom,csak amikor Márk a klinikán volt és vittük be neki a lefejt tejcsit.Itthon már kevesebbet haszáltam.

Rh - vagyok én is a coombs teszt negativ lett viszont az ellenanyag pozitiv.Nekem az elején többször is csináltak vérvételt jövő héten megyek a köv. ellenanyagra. A dokim azt mondta,hogy a babára nem veszélyes,csak ha velem lenne vmi( baleset...)akkor nekem speciális vért kell kapnom.

Poxifotok:nagyon jók.Majd én is csináltatok megint,bár szerintem most nem nagyon nőtt.
De ezt legalább már észrevették a házban.Márknál nem nagyon vették észre nagyon meglepődtek amikor elkezdtm tolni a bkocsit. Pedig azért nem volt olyan pici hasam :D
Vendég

Sziasztok Kismamik!

Én is vagyok ám!!!
És tegnap voltam dokinál, méhszájam nem nyílt tovább ezért nem kell szigorúan feküdnöm, annyira örülök ennek, de nem is szabad sokat eröltetnem magam. Tegnap voltam 4D-n minden rendben van a babával 747g és olyan kis édes, igaz fiú létére szégyenlős. Majd teszek fel képet róla, hasonlít Jázminra uh-n.

Szülésznőm nekem lesz vagyis már van, jövőhét csütörtökön megyek hozzá első randira, telefonban nagyon kedves volt, és jókat olvastam a neten róla, És én is szeretnék csecsemőst is, mert a Szt Imrében lehet azt is választani én is úgy voltam mint Ildi, hogy le se tojtak a nővérek. Semmit nem mutattak meg csak ha nyomtál a zsebükbe egy kis pénzt.

Nagyon sokat írtatok alig bírtam visszaolvasni és nem is igazán ment a dolog csak kutyafuttába, Nem voltunk itthon hétvégén Miskolcon voltunk anyóséknál.

Ágota nagyon szép a szoba és Villő gyönyörű kislány.

Ádibaba: gratula a kislányhoz, mi lesz a neve?

Máténak így utólag is Boldog Első Szülinapot!

Nekünk két kicsi cumisüvegünk volt Aventes de az elején nem volt rá szükség.

Hálapénz: Én olyan 80 e Ft körül számolok az orvosra a szülésznőnek meg olyan 30 e Ft körüli öszzegre gondoltam. Ennél többet nem szeretnék kiadni.
Ha helyettesnél szülsz akkor szerintem őt illeti a pénz de annak én nem adnék annyit, eseteg 20-30 e Ft körül. Ami nálam is előfordulhat mert a dokim aug első két hetében szabin lesz :( , de nem baj van szülésznőm.

Linácska: Lili nagyon ügyi a lovon, és a kukiméret :shock: .

Mindenkinek nagyon szép a pocakos képe.

Nikó: nekem is szokott ott lent szúrkálni a dokim azt mondta, hogy terebélyesedik a gyerek :lol: , és mi lesz még......

Nekem elektromos madela mellszívóm van szerintem szupi kis gép.
Sterilzáló én szerintem kényelmes anyuka vagyok mert azt csak beteszem a mikróba kiveszem és kész is. Nekem teljesen jó volt, meg nem lettek vízkövesek az üvegek mint a főzéstől.

Bébiőr, nekem is olyan a légzésfigyelőm, hogy bébiőr van hozzá, de mi is kertesházban lakunk és jól jött mikor kint voltam a gyerek meg bent aludt, megynyugtató volt számomra.

Mindenkinek szép napot! Most, hogy már kicsit takaríthatok van mit bepótolnom :? Majd még jövök
Puszi
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Eszméletlen sokat írtatok, na, ezért nem tudom én tartani a lépést. :lol: :P

Ágota,
kendőkötési módok nagyon sok helyen megvannak a neten, van egy „alternatív” honlap, a www.mamami.hu , ahol elég sok kendős leírás van, itt pl.: http://www.mamami.hu/forum/forumdisplay.php?f=27 , a gyűjtőtopikokban külön összeszedve, de egyesével is meg lehet nézni, meg a youtube-on is van rengeteg videó, főleg angol nyelvűek, ami alapján egész jól meg lehet nézni, magyarok is tettek fel párat. Mondjuk kiindulsz innen: http://www.youtube.com/watch?v=P4kiSrPW ... re=channel , utána jobbra csak szemezgetsz a feljövő linkekből. :)
Itt egy angol oldal, baloldalt vannak a kötési módok képekkel: http://www.wrapyourbaby.com/index.htm .
És szerintem Debrecenben is lehet, hogy van tanfolyam eleve, de én ismerek olyan pesti tanfolyamvezetőt is, aki vidékre is lemegy, ha összejön egy csoport, csak sajnos akkor az útiköltsége is hozzájön a tanfolyam árához, persze szétosztva.

Rillla,
allergiára valami homeo? Ha beírod a Google-be, hogy allergia és homeopátia, jó sok oldalt kidob, most néztem.
Cumisüveg sterilizáló: remélhetőleg nem lesz rá szükség, ha egyszer-egyszer kell csak, akkor simán ki lehet főzni a cumisüveget, kis citromsav a vízbe, és még vízköves sem lesz. Ha mégis kellene majd sok, akkor is ráérsz venni.
Bébiételmelegítő: totál fölösleges, meg amúgy is csak 6 hós kortól kezdenéd használni.
Mellszívó: nekem Avent kézi van, és nekem nagyon bevált, irtó jól be tudta nálam indítani a tejleadó reflexet. Csak kicsit nyikorog szegény. Én kézzel sosem tudtam fejni... Mondjuk nem használtam sokat a mellszívót, csak az első héten mindegyik gyereknél, hogy ne gyulladjon be a tejbelövelléstől a mellem, de akkor jól jött.
Bébiőr: nekünk van (légzésfigyelőnk nincsen, mert együtt alszunk). Én nagyon szeretem, mert a gyerekek fent alszanak el, utána mi még lejövünk, tévézünk, nem halljuk meg rögtön, ha felébrednek. Márpedig az enyémeknél jócskán volt/van különbség, hogy az első nyikkra felrohanok visszaaltatni, vagy csak akkor, amikor már nagyon sír (és végre meghallom a tévé mellett a bébiőr nélkül).

Cukros gondokat sajnálom! Nekem még nincs meg az eredményem, az előző hárommal nem volt semmi gond, remélem, most sem lesz!

Pocik tök jó nőnek! :)

Szilvi,
nálunk is majdnem az autóban született Berci. :lol: Pedig igyekeztünk rendesen.

Baratodildi,
juj, ez a gyerek dobálás, mint szopira ösztönzés, nagyon durván hangzik! :? Nekem Csabi volt jól besárgulva, aludt is az elején egy csomót (meg nem nagyon hízott), én a tarkóját dörzsölgettem szopi közben, amikor bealudt pár perc után, szerintem az barátságosabb...

Bikmakk,
elképzeltelek, ahogy rohangálsz ki a lifthez különböző ruhákban, tök jót nevettem! :lol:

Bener,
kíváncsi vagyok, hogy ízlik majd a lángos! :)

Huh, végigértem, éljen! :) Jó sok időbe tellett, pedig nem is írtam, csak egy-két embernek. :roll:

Szép napot mindenkinek, itt elég furi az idő, süt a nap, de ronda felhők gyűlnek. Igazán eshetne már egy kis eső, utálok locsolni.

Zsizsa
Kép
Kép
Kép
Kép
zsizsa

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.07.08 07:50-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!!!
Ádibaba!Kislánykához gratula....javítod az arányt!!!

Kovi-Szilvi!Sajna Nekem még a csapvíztől is savam lesz(refrux-rekeszsérv gusztustalan dolgokat produkál sajna)na és még a tej-joghurt-aktimel-aktívia-keksz na ezek a fő ellenségeim...Maalox-ot szedek,de a mentolos ízétől is már hányni tudnék...de muszáj,mert nem akarok nyelőcső fekélyt!

Anett!Ezek teljesen jó eredmények.....ez diéta mellett lett ilyen???-mert akkor tökéletesek!!!

Beusmimi!De jó,akkor már kicsit megnyugodtál és nem nyomaszt a sok ágyban fekvés!De csak módjával ám Jázmin emelgetését is!!!

Sissi!De Te most sokat fogytál nem???Még mindig minuszban vagy....és most a pocakod sokkal látványosabb lett....nem???-ezért veszik jobban észre?!

Nekünk mivel a kerületben volt az esküvőnk,ezért semmi papír sem kell,mivel ugyan ott készítik az anyakönyvi kivonatot....és akkor leellenőrzik....de anno Natinál 30naposnál nem lehetett idősebb a papír....ez a 300nap olyan sok,az idő alatt kb. 2-3x el lehet válni közös megegyezéssel nem????

Noémi!pü-ment!

Szép napot!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?