Új privát üzeneted érkezett!

Szorsolya: én úgy tudom, hogy kell forralni! Felbontás után hűtőbe kell tenni és utána forralni!!! :lol: :lol:

Mosógép: én is ecettel tisztítom!!!! :lol: :lol:

Gyed: nekem 28-án jár le a TGYÁS! Most telefonáltam a központba, és mondták hogy semmi dolgom nincsen, figyelik az időpontot és küldik a nyomtatványt! 8) 8)

Mush: vigantol olaj = D vitamin! :lol:
Vendég

Gabi: Megnéztem a HIPP honlapját, nekik is csak sütőtök-alma van.... :(
bébic

Ha már az itatásnál tartunk, nem tudom, hogy ha oda jutok, hogy esetleg már nem csak vizet akarok adni neki, akkor mit adjak inkább? Ilyen instant teákat vagy higított gyümölcslevet? Vagy van még ezen kívül más opció is?
bébic

Gabi: szerintem a legjobb a házi gyártás, mármint sütőtök!!! :lol: :lol:
Vendég

Boci: tudom én, de azt most honnan? :D

Kép

Kép
gabilany79

itt miert nem kell nekik Dvitamint adni?
lehet azt recept nelkul kapni?

KépKép
KépKép
mush589

Mush:

http://www.hazipatika.com/gyogyszerek/t ... _olaj/1792

Sajna, úgy néz ki, receptre kell.... :(
bébic

Halihó!

Cumikifözés: mi nem fözzük naponta, max hetente vagy ha éppen leesik akkor.De az ritkán van! :wink:

Bébic!
Nekünk azt mondták, hogy egyéves korig szigorúan csak víz vagy tea, cukor nélkül. Még higitott gyümilevet, instant teát se!

Zöldi!
Köszi, akkor nem adok ásványvizet. Ès szerinted is forraljam még inkább a csapvizet is?? :roll: :?:
susy75

Mush: konakiont se kaptok?(k vitamin)
a csak anyatejes babáknak havonta egy ampullat kell adni. és ti már azok vagytok:)
Vigantolt meg naponta egy cseppet.
nézz utána, kérdezd meg mihamarabb.

Itatás: nekem Réka csak az anyatejet fogadja el,a vizet kiköpi elég rosszalló pillantásokkal,hogy anya hülye vagy ez nem anyatej!!!!!
próbáltam a nagy melegbe, de inkább többször kéredzkedett cicire.

nálunk épp az alvással küzdünk, sztem vagy megindult a fogzás, mert hőemelkedése van, nyugtalanul alszik,ha alszik,a cumi szélét rágcsálja, enyhe hasmenése is van, vagy épp átálla napi 3 alvásról a kettőre.

Képzeljétek,(nem volt időm megírni,de még mindig kiráz a hideg)
szóval szombaton mentünk sétálni, és az első bejárat mellett van egy kuka, oda szoktuk kirakni a nem használt de még jó állapotban lévő cipőket,mindig elviszi vki.
A hátsó bejárata a háznak alkalmas a babakocsi kitolására,szóval azon a pár pillanaton múlt, amíg kivittem a cipőt az első bejáraton és elindultunk sétálni, hogy a szomszéd lépcsőházból a 8.emeletről kiugrott egy férfi, és nem mellénk esett ill. ránk.
Csak a suhogást hallottuk és a puffanást, jött a mentő. rendőr, de már nem élt, apa nem engedett oda, hogy segítsek megnézzem él-e.
Most is furán néz ki,az a hely csak le van szórva homokkal, hátborzongató.
Bele se gondolok mi lett volna ha épp ránk esik....

KépKép

Kép
orsimorsi

http://dietakucko.hu/index.php?option=c ... 0&Itemid=2

én ez alapján választottam ki h milyen vizet használjak

Mush: nem értem hh nincs D vitamin és a K vitaminnal mi a helyzet ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Orsi,
úristen ez szörnyű. Szegény férfi mi vihette rá hogy ezt tegye.
De jó hogy volt még dolgod mielőtt elinduljatok, ne is gondolj bele, próbáld mielőbb elfelejteni !! szörnyű

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Susy: Hú, akkor én most meg vagyok kavarodva :shock: : a tea az nem azok az instant teák, amiket dobozban lehet kapni?
Akkor a "tea" mit takar konkrétan?

Cumikat én se sterilizálom naponta, ahogy kijön, úgy.

Orsi: :shock: :shock: :shock: Pfú, ez iszonyú lehetett! Tényleg nagy szerencse, hogy nem épp ott voltatok! :roll:
bébic

Gabi: hát passz!!! :lol: :lol: csak hangosan gondolkodtam!! Nestlenek sincs olyanja?? Én még rutintalan vagyok ebből a szempontból, bár lassan elkezdjük a kóstolgatást!

Orsi: ez szörnyű lehetett!!! :cry: :cry:

Bébic: legjobb a víz!!!! Vagy a hígított gyümilé. Pl a keresztlányom kapta ezt az instant teát, aztán most alig akarja elfogadni a bölcsiben a vizet!!! Ma 1,5 éves!

Én ma krumplifőzeléket főzök. Valamelyik nap láttam a tv-ben és úgy megkívántam!!!!

Nagyfiam ma 5 hónapos!!! :lol: :lol: Gyorsan elrepült ez az idő, mintha most született volna!!! :lol: :lol:
Vendég

Kubu: köszi a linket, ezt át fogom böngészni én is!

Bocika: Kösziiii, én sem akarom ám erőltetni, ha megissza a vizet is, csak tájékozódom, mert nagyon nem tudok semmit a lehetőségekről. (lásd pölö tea... :oops: :oops: )

Boldog 5. hót Marcinaaaaak! :lol: :lol:
bébic

Boldog hófordulót Kisbocika! :lol:

Megjöttünk tanácsadásról. Hunor kereken 7 kiló. Vigyorgott a doktornőre, ügyesen húzta magát, mikor megpróbálta felültetni. Megdícsérték, hogy nagyon szép és csinos fiú.

Én nem adok mást inni, csak cicit. Most már nálam is van babavíz, ha nem tudnék valahol szoptatni. Vigyázzatok az instant teákkal, szerintem nagyon cukrosak! :?

Na megyek, megpróbálom munkára bírni a vasalónkat! :?

Kép
Kép
szeles4

[quote]K írta:edves Zöldi, Manna, Vera és persze bárki aki csatlakozni szeretne !

Kedves Kubu! Jó! :)

[quote]J írta:átszócumi,
milyen időközönként cseréljem, illetve méretben mi a jó van valami előírás ?

Amióta összehasonlítottam a 0-2 hóig és a 4-12 hóig ajánlottat, és semmi különbség nincs köztük, passz.

[quote]E írta:gy buta kérdés: babavízből lehet tápszert csinálni?

Zsörmi! Az még csak eddig Jézusnak sikerült, hogy borrá csinálta a vizet! Nem tudom, tápszert akart-e már csinálni vízből...:) ?)
Vicc félre, naná, hogy lehet!

[quote]k írta:ukkancs bele a köpönyegbe:((((

Vera! ???

Musi! Néha nekem is érzékeny a vágás, de nem fáj.

Andi! Bizony ám, szájba. A kanálon, cicin marad belőle. Amúgy sokan javasolják még így, nem értem az okát.

Kinek jó még a Kopaszi?

[quote]K írta:érdés: Vettem őszibarackos ivólevet (Hipp) Szerintetek? Ha adjam, akkor mikor? Szopi előtt - után? A kérdés áll a babavízre is. Zöldi te mennyit szoktál adni és mikor? Ebben a kánikulában úgy érzem kell neki.

Én nagyon gyümilé-ellenes vagyok, a cukortartalma miatt.
A vízzel meg az a helyzet, hogy eddig még nem "ivott" a csaj, mert a cumisüveget vicces játéknak nézi, amit a fogínye közé szorítva csóvál, és közben röhög.
Ilyet vettem neki:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25
Három percet használt, féláron eladó!
Csőrös pohárból akarom megtanítani inni, mert mi állandóan csavargunk, és amíg nem tud ügyesen poharazgatni, addig hasznosnak találom.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =3&whid=25
Itthon pohárból próbálkozunk. Egyelőre kizárólag a fürdővizét szereti(né) meginni.

[quote]K írta:érdés: lehet már ilyenkor nyaktámaszt venni neki a hordozóba, ha elalaszik? Biztos tudjátok, milyenre gondolok... Annyira utálom, tök kitekeredik a nyaka alvás közben, ha megyünk valahová...

Gabo! Olyat igen, ami körbekiflizi a fejét, de olyat nem, amit a nyaka alá kell betenni.

Apát majd jól megeszik a szunyik a Szigetközben...iszonyat, mennnyi van!

A bébivizet is kell forralni?
Még sosem vettem nem is néztem. Lehet, hogy ebben a melegekben már kevés a szopi Odettnek.
Szorsi! Csak felbontás után 24 órával kell forralni.

Kép
zölddisznó

Szeles, Zöldi: Köszi, akkor gyümilé kilőve, instant tea dettó....Ezekből nincs cukormentes?

Szeles: Ügyi Huni! :lol: Jó vasalást, aztán szeretettel várlak ide is! :lol:

Zöldi: Milyen csőrös poharat tudnál ajánlani?
Vagy tökmindegy?
bébic

Köszi a válaszokat!

Boldog hófordulót Marci!!!!

Orsi: Brrrr! Ez iszonyatos! Rendesen kirázott a hideg!

Mush: én vhol úgy olvastam, hogy nem minden országban kell a D- vitamin.
Ezt találtam, hogy nálunk miért adják:
"A D-vitamin adása éghajlat és évszakfüggő a csecsemő és kisdedkorban. Magyarországon 1 éves korig télen-nyáron folyamatosan adjuk a D-vitamin cseppet. 1 éves kor után októbertől májusig kell kapniuk a kicsiknek a vitamint. Amióta ez a prevenció működik, az angolkór gyakorlatilag megszűnt hazánkban. "
Vendég

Gabi! A poac tele van sütőtökkel!

[quote]B írta:ébic!
Nekünk azt mondták, hogy egyéves korig szigorúan csak víz vagy tea, cukor nélkül. Még higitott gyümilevet, instant teát se!

Susy! Akkor már szerintem tea se. Minek?
Én nem adnék csapvizet. Mi tisztítót fogunk beszerelni az új kéróban - drága, de egy év alatt megtérül, ha csak az ásványvizeket számoljuk.

Orsi! Áááááááá. Ez rettenetes hang lehetett. Szerencsétlenje!

[quote]B írta:ocika: Kösziiii, én sem akarom ám erőltetni, ha megissza a vizet is, csak tájékozódom, mert nagyon nem tudok semmit a lehetőségekről. (lásd pölö tea... )

Bébic! Amíg nem húzod el előtte a mézesmadzagot - tea, gyümolé, sör...) - addig nem is fogja tudni, hogy a vizen (és anyatejen) kívül mást is lehet inni.
Éljen a H2O!!!

Kép
zölddisznó

[quote]E írta:zekből nincs cukormentes?

Bébic! A gyümolében mindenképpen van cukor, ha hozzáadott nincs is. Teából persze lehet cukor nélkül is adni, de minek? Hogytöbb forttisztító fogyjon?
Csőrös pohár belinkelve. A lényeg, hogy nE merev csőrű legyen, hanem puha.

Kép
zölddisznó

Zöldi: Köszi, meggyőztél, marad a víz! (csak az a fránya marketing....majdnem csőbe húzott! 8) :wink: A második link a csőrös pohár? Én hüle meg azt hittem, az cumisüveg.... :oops: :oops:
bébic

Boci: boldog 5.hófordulót Marcinak!

Nálunk tegnap kellett Neki a víz, de ma nem kérte, mivel nincs olyan meleg.
Nekem se a gyümilé, se tea nem szimpi, pedig mindig megkapom az idősebbektől, hogy miért nem kap még teát? :twisted:
Az instant teát meg még én sem bírom meginni, nekem nagyon mű :oops:

KépKép
jurmine

Az olyan, hogy van hozzá cumis rész is, meg csőrös is. a cumison 3 méretű lyuk (víz, tej, főzelék). Azé' ilyen drága.
Nekem anyós-száj-betömésre kell a cumis, hogy megmutassam, hogy az unokája csakazért sem iszik cumisüvegből - okos tanácsai ellenére.

Kép
zölddisznó

Ha most elkezdek hajat festeni, tuti, hogy felébred... :)

Kép
zölddisznó

Bébic!
Tea a filteres tea! Szerintem! Milyen az instant tea? :roll: :roll:
susy75

Zöldi: Köszi, akkor majd erre figyelek! Lehet, hogy veszünk egy ilyet, amit belinkeltél, nem keresgélek.... Jó festegetést! :D

Susy: Pölö ilyen

http://www.hipp.hu/hipp/termekek/reszletes/data/teak/

És milyen az a filteres tea?
bébic

Zöldi: Okké, akkor majd megiszom én... :D

És ha vízzel kínálom, mennyit adjak? Hányszor?

Kép
mannababoca

Szivi!

Kép
zölddisznó

Manna: Én úgy szoktam, hogy 2 etetés közt, de lehetőleg kellően "távol" mindkét etetéstől (de főleg a következőtől)....általában olyan 10 ml-nél többet nem is iszik meg.
bébic

....vagy ha nem szomjas, bele sem kortyol egyáltalán....
bébic

Boldog 5. hót Trombi Pankának és Boci Marcinak!

Zöldi:
[quote]A írta: piac tele van sütőtökkel!

Ezzel csak annyi a gáz, hogy én utálom, apa meg nem szereti, szóval a gyerek kb. érettségiig ehetne 1 db sütőtököt. :) mindenesetre megnézem, hogy mekkora legkisebb, amit kapni lehet vagy hogy adnak-e darabot.

Gyümilé-(nem hozzáadott)cukor: akkor ezzel az erővel gyümipépet se kéne adni bébinek, nem? EZt most komolyan kérdem, nem kötözködésből, hogy mi a különbség. A mennyiség? És ha hígítod?

[quote]O írta:lyat igen, ami körbekiflizi a fejét,
az millen?

Bébic: a nubynak láttam még szilikonos csőrös poharát jó áron. Majd rákeresek. Én most olyat akajok.
Babakaja: alma-sütőtököt már vettem is a múltkor, szerintem az lesz a kövi.

Orsi: ez borzalmas...

Kép

Kép
gabilany79

Tyűűűűűűűűűű, 1000!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bébic

Gyerekem tegnap óta aktívan gyakorolja a berregést, és ez főleg olyankor szupi, amikor tele van a szája pürével. Istenien fel tudja vinni az arcomra a vékony almapakolást :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
gabilany79

[quote="bébic"]T írta:bébicyűűűűűűűűűű, 1000!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ke?

Kép

Kép
gabilany79

Jaaaaaaa, már értem....

Kép

Kép
gabilany79

Hű, Trombi Pankának is forduló van, akkor Boldog 5. hófordulót Panka! :)

Gabi: Majd belinkelnéd, ha valahol ráakadsz a Nuby-ra?
Alma-sütőtök nekünk is van itthon, csak még nem mertem.
De van is ide egy kérdésem: most alma-burgonyásat (is) vettünk, azt adhatom már ilyenkor?

Ja, és hogy a pötschömbe használjam a Dentinoxot, hogy NE NYELJE LE???? (úgy nyalogatja le az ujjamról, csak úgy cuppog! de a papírján az van, hogy ne nyelje le a gyerek.....)
bébic

[quote="gabilany79"]G írta:gabilany79yerekem tegnap óta aktívan gyakorolja a berregést, és ez főleg olyankor szupi, amikor tele van a szája pürével. Istenien fel tudja vinni az arcomra a vékony almapakolást :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy ha lánynak született volna, kozmetikus lenne! :lol:
Ákos általában 1 nagyot berrent per kanál.... :P
bébic

Gabi! Nem a gyümilével van a gond, hanem azzal, hogy ne szomjoltásra használja víz helyett a bébi. Fogalmazhatnánk úgy is, hogy a gyümilé az étel, nem pedig ital. Veszélyes, ha megszokja, mert később nem fogja meginni a vizet, hanem felesleges cukorral bombázza magát.

Körbekifli? Mintha összecsavarnél egy törülközőt és u lakban a feje köré tennéd.

Bébic! Nem köll az a Dentinox!

Kép
zölddisznó

...no mentünk kifelé. Éjjel jövök!

Kép
zölddisznó

KépKép
KépKép
mush589

Az előbb elfelejtettem:
Feladtam a cuccokat mindenkinek, majd szóljatok, ha megérkezett :D

Zöldi: értem. És igazad van.

Mush: aha, valami hasonló. Zöldi, ezt/ilyet lehet?

Bébic: pölö: http://www.babyplanet.hu/index.php?pg=m ... m_id=N9819
Én ma próbáltam először alma-krumplit és úgy, hogy elsőre némi alma, aztán a vegyes (nézett rám furán, de azért betolt jópár kanállal) és a végére desszertnek megint sima alma. Persze nem muszáj így, de ha az almát már szereti, akkor szerintem simán mehet az alma-krumpli.
[quote] írta:kos általában 1 nagyot berrent per kanál....
Akkor a te bőröd is szép sima :lol:
Ennél már csak az a fincsibb, ha ilyenkor tüsszent :twisted:

Kép

Kép
gabilany79

MUSH:
a láncot fényképezem, és küldöm majd :)
Vigantol:
Angliában nem kell. Nem életbevágóan fontos, és a kutatások vele kapcsolatban ellentmondásosak.. Egyik ismerősöm is Angliában él, és megkérdezte a Vigantolt, hogy nem kell-e nekik, mert Mo-on kötelező. Erre az angol doki megkérdezte, hogy miért? Mo-on olyan sok a görbelábú gyerek?? :lol:

Szorsi:
gyedről anno engem sem értesített a melóhelyem, így 4 hónapig nem kaptam... :evil:

kubu:
a cumit én 2 havonta cserélem, 2 db van.

babavíz:
Bontáskor, aznap nem kell forralni. Ha bontott, akkor 24 óra múlva már csak forraltan lehet adni (elvileg, mert én nem forralom...)

Ma voltunk oltáson.. Fiam 7750 gramm... :oops: :lol: Doki néni szerint : "méretes példány", de azt mondta, nem kövér a gyerek, hanem nagyon nagy :)
A bukásra kaptunk Nutritont, na és azért is, mert még mindig 7-szer eszik, és valószínű a sok bukás miatt éhezik meg ilyen sűrűn..Remélem segíteni fog.. :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Zöldi: Asszem nem is sokáig szenvedek vele, sz*rt sem ér, ahogy látom.... :x csak ne lett volna olyan marha drága.... :evil:

Gabi: Kösziii, nem tűnik rossznak ez a Nuby sem.
Akkor holnap megpróbálkozunk a krumpli-almával, kíváncsi leszek! :D (bár eddig nem volt gond....)

[quote]A írta:kkor a te bőröd is szép sima

Jaja, tiszta hamvas, mint a babapopsi! :lol:
Hapci szerencsére kajásan még nem volt, csurom nyálasan annál inkább! :lol: :lol:

Mági: Aztaaa, szép súly! :lol: (Ákos 4 hósan csak 7230 volt, ha jól emlékszem, ő az elmúlt 1 hónapban "ugrott" nagyot....de ő is inkább nagy, és nem kövér)

Az előbb így aludt el:
Kép kidőltem :)
:lol: :lol: :lol:
bébic

Marci nevében is köszi a köszöntéseket!!!!! :lol: :lol:

Trombi Pankájának is boldog hófordulót!!!!

Gabi és Bébic: tuti hogy jót tesz a gyümipakolás!! Na én most vettem almareszelőt, meg almát. Lehet holnap kipróbáljuk hátha szebb lesz az én bőröm is!!!! :lol:

Gabi: köszi!!! Majd értesítelek!!!! :lol: :lol: Amúgy én is pont ezen gondolkodtam hogy mit tehetnék a feje köré!!! De itt vannak az ötletek!!!!

Mági: nem semmi méretek!!!

Bébic: édes ahogy elalszik!!!!
Vendég

Bébic!
Aha! Az ilyen granulátumos!
Nálunk lehet kapni a Nestlétöl pl 4 hónapos kórtól baba gyümölcs teát. Cukormentes, bio alma-csipke-répa ízü. Megkóstoltam fini,de sajna Vinzent annyira nem szereti. Szóval én ilyesmire gondoltam.
Vagy pl kömény tea!
Kép

Gabi!
Nálatok már kiváltotta a hozzátápi egy szopit?? Mivel olyan régóta adsz neki mást, gondolom azt a mennyiséget már megeszi.

Mi pénteken kezdjük hivatalosan a hozzátápit. Akkor lesz Mazsola 5 és fél hónapos. Jön a répapüré...!!!8) 8)

Kicsi fiam fél 3 óta alszik és anya is tudott egy órát szunyálni! :lol: :lol:
susy75

Bocika!
Happy hófordulót Marcinak! :P :P

Bébic!
De édi,ahogy beájult. :lol: :lol: :lol:
susy75

Mi is ma voltunk oltáson Manómmal: 5230 g, 63 cm. Vérszegény gyanús, lehet ezért nem hízik. Ha nem lesz semmi komoly a pénteki kardiológiai vizsgálaton, akkor elküldik laborba, hogy kiderüljön miért nem hízik jól.

Micsoda káosz van itt vidéken Pesthez képest!! :shock: Te jóég! Pesten az oltás így nézett ki: kaptunk időpontot, odamentünk, voltak 2en a váróban, vártunk kb. 5 percet és már bent is voltunk. Ugyanez itt: odamentünk, nincs időpontfoglalás, a váróban kb. 20-an, minden babafektető foglalt... összesen kb. 1 órát voltunk ott mire bejutottunk és káosz van! Mindent teljesen máshogy gondolnak, pl. itt azt mondja a védőnő, nehogy már adjak lázkúpot estére, minek, amíg Pesten kötelező volt. A hozzátáplálást a pesti doki ki akarja tolni 6 hóig, itt le lettem szidva hogy miért nem kap még krumplit, répát, almát, sütőtököt meg mindent! :shock: Áááá, mindenki máshogy akarja. De szerintem a legjobb ha én döntöm el, hogy hogyan is szeretném. A lázkúppal vagyok bajban. Akkor ne adjak neki este?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida!
Èn legutóbb nem vártam meg míg belázasodott Vinzent,már késö délután kapott egy kúpot. Nem is lett még höemelkedése se! :lol: Lehet amúgy se lett volna... De jobb volt így! :wink:
Tényleg kis vékonyka Noel! :? :?
susy75

Sziasztok!!!

Köszi az itatós hozzászólásokat!

Cumi:mi nem cumizunk :lol: :lol:

Bocibébinek boldog 5.hónapot :lol: :lol:

Laura:köszi ismét az ötletet,koppintottam,én is tárkonyos levest főztem :lol: :lol: Mi az a grízes tészta?( :oops: :oops: )

Kubu:szerintem mire ezt írom tuti kész vagy a tanulással de azért tessék tanulni!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol:
Mosógép,nekem elöltöltős van,megmondom az igazat én még nem is gondoltam rá h tisztítanom kéne :oops:

Vigantol:na nekem is úgy mondt a védőnő hogy kiskanál rá tej és szájba :evil: :evil: de akkor váltok

Gabi:köszönöm,majd írok :)

Trombi Panka Boldog 5.hónapot

Orsi:úr isten,nagyon szörnyű lehetett.De szerencse hogy nem álltatok közelebb és nem nagy még Réka mert akkor ő is látta volna... :roll: :roll:

Bébic:nagyon husi Ákos.Na de azért ott van ám pocak és pofi is ahogy látom :lol:

Mági:azt a mindenit :wink: :lol:

Aida:nálunk is(falun) az a szokás vagyis a mi védőnőnk szerint hogy nehogy adjak neki addig kúpot még nem lázas

solya051020
Káld

Susy: Megnéztem a Nestlé honlapját, elvileg nálunk nincs ilyen tea... :(
Köszi! :lol: Ilyen nyakatekert módon most aludt el először, általában háton fekve, kezeit a feje mellé "csapva" dől ki....

Aida: Nekünk doki azt mondta, előre, (lehet, hogy) feleslegesen ne adjak neki kúpot, minek terhelni vele a szervezetét, hadd próbálja meg először magától leküzdeni a vírust/bacit vagy nemtommit. Egyetértettem. Szurik után úgyis árgus szemmel figyelem, észreveszem, ha valami nem stimmel és még akkor sem késő adni neki.
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?