Új privát üzeneted érkezett!

na az még tuti :)
persze lehet azt is, csak ,ha már csapvíz, akkor az csakis forralva

Kép
Kép
Kép
mágnes

Aida! Igen, légyszi receptet a másik toikba!!!

Gabi! Lehet, hogy Kobold lesz a következő tornász olimpiai bajnokunk? Egyébként Huni is "használja" a fülét, leginkább ezzel jelzi, hogy álmos.

Vera! Édesek a fiúk, ahogy babusgatják gyönyörű kis Izát!

Sok boldogságot a hófordulós Anettnek! :lol:

Hunor este negyed 7-től kb. 7-ig aludt, aztán felébredt és elég egyértelműen jelezte, hogy éhes. Kiürítette mindkét cicit, majd mint aki jól végezte dolgát, szépen elaludt. Be is tettem a kiságyba, meg se mozdult azóta, szerintem már csak hajnal felé fog ébredni, kíváncsi leszek.

Ma Miskolc város napja van. Én vidéki lány vagyok, Encs egy kisváros. Soha nem gondoltam volna anno, hogy Miskolcon fogok élni. És most, ebben a válságos időben, amikor az emberek utálják egymást, amikor elfelejtünk mosolyogni és szeretni, Hunival sétálva rádöbbentem, hogy én mennyire szeretem ezt a várost, mennyire kötődöm ide. Kicsit koszos, kicsit sok a problémás ember, kicsit nagy a munkanélküliség, de itt a Bükk, Lillafüred, Miskolc-Tapolca, a szépülő belváros, a jó középiskolák, az egyetem stb., és ez mind a miénk. ÉN SZERETEK MISKOLCI LENNI!!! :lol:

Bocsánat, kicsit érzelgősre sikeredett, de ez van!

Szép estét mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

na, kepzlejetek beajult, nem tudom, hogy lesz ebbol igy furdes es alvas kesobb...
sikerult letennem a mi agyunkba

zsebi. szepek vagytok! hol volt szabi amig ti cangaztatok?

jurmine. jobbulast!

ennyit irni egy nap alatt!!! alig gyozom kovetni!

most mileyn ido van otthon?

solya. koszi! :oops: :oops: szerencsere a karikak nem latszanak a szemem alatt.

marti. anett gyonyoru!

szopi-fogyi: en egy darabig fogytam, most megint elkezdtem hizni. :evil: majd fogyozom szopi utan.

bebic. en nem tudom valaszt a kerdesedre.
:cry: Kincso 7250gr volt ma reggel es 66cm.

kubu. az a hely nagyon "szarul" nez ki! szivesen elmennek oda!

magi. tegyel legyszi kepet a borostyan lancrol.kocce
nagyon jo a kep Annarl!
sajalom hogy Bence ilyen sokat bukik. remelem megoldodik hamar.

kubu. nagyon aranyos Marci.

KépKép
KépKép
mush589

mush:
Bencén akarod látni a láncot, vagy magában, hogy hogy néz ki?

Nálunk kimaradt a fürdés, szutykosan, büösen feküdt le egyszem fiúmagzatom :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Jóestét!

No, megvan az ingyé-járóka, naaaagyon tuttiiii, mintha új lenne. :lol: :lol:

Gabi: Kiskobold aaaaanyira haláli kiccsávó, mindig olyan jókat mosolygok, hogy miket csinál! :lol: :lol: Nagyon édi!

Mi is babavízzel nyomjuk.

Aida:
[quote]h írta:agyok szüleimnek is pár morzsát, de azért nagyrészt én falom be!

Helyes, helyes! :lol:

Vera: Iza tündéri, a fiúkon meg mennyire látszik, hogy imádják! :D

Szeles: Ez nagyon szép dolog, hogy ennyire szereted a hibái ellenére is a helyet, ahol élsz! Én legszívesebben oda mennék vissza, ahol felnőttem, csak sajnos ott nem tudnánk így élni.... :?
Így valamit valamiért....

Mush: Ha elaludt már, muszáj ilyenkor is fürdetni?
Sikerült már valami szakember segítségét kérnetek?
bébic

most csak ennyire jövök bocsánat h senkinek nem írok,de azt szeretném kérdezni hogy "kell" adni ilyen melegben inni adni a babának?Mi még csak szopizunk,nincs se gyümi se főzelék,se semmi csak cici,az van 3 óránként de van hogy sokkal sűrűbben.elég folyadék jut így a szerveztbe?ennyi szopi elég?vagy adjak neki vizet?teát nem szertnék.köszi

solya051020
Káld

hat kb 30-40 percet aludt a bebim. villamgyorsan megfurdettuk, persze sirt szegenykem, aztan bealudt a cicin, es most a kisagyban van.

Suzy. Vincent milyen kis huncut!

jurmine. itt azt mondjak hogy 1 eves korig kell sterilizalni. a forralt vizet meg nem kerdeztem.

erika. koszi szepen a receptet!

Suzy. kincso 9-12 orat alszik egy nap, de ebben a nappali alvasok is benne vannak.

Jurmine. majd irok prvit

Laura. Lilafuredet es Miskolc Tapolcat is nagyon szeretem.

magi. a lancot szeretnem megnezni, de ezxtraban nagyon szivesen megnezem a viselojevel egyutt is! :wink:

bebic. nem :cry: pont ma voltunk gyerekorvosnal a korhazban (itt a hazi orvos ad beutalot oda) a jobb kezevel ( a balt lathatoan tobbet hasznalja), es ha mar ott voltunk az alvast is elmondtam nekik. erre kozoltek, hogy ebben a korban ez normalis. :evil: :evil: kerdem en,kinek???
a kezevel meg gyogytornaszhoz kuldtek, varjuk az idpontot.

KépKép
KépKép
mush589

szep es nyugodalmas jo ejszakat mindenkinek!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!

Hűha megint rengeteget írtatok. Nem ér!:roll:
Új gépünk van. Hurrrá!!!! Végre!!! A réginek ha nyaka lett volna már az is véres lett volna olyan vacak volt.
Tegnap és ma telepítettem (már amennyire Odett hagyta) és még szokom az újdonságokat a Vista-ban. A fontos dolgokat már felraktam a többi meg ráér.

No akkor visszaolvasok!
Vendég

Második sírásmentesen elalszok este Noli babánál! :D Hálaajóégnek! Kívánok Neked is Mush hasonló jókat, h Kincső is megtanuljon ügyesen elaludni.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

manna: Imádni való ahogy Domi szugerálja a kacsát! :D

GYED: nekem a cégemtől a kutya nem szólt, hogy lépjek vmit. :twisted: :twisted: :twisted:

Szeles: Istenien néz ki a tortád! :D Jó kis buli lehetett. Húúú tényleg milyen jó ötlet, hogy az ilyen- olyan tréningeken játszottakat ültessük át a gyerekeknek. Ez nagyon tetszik. :D

Bébic: Hatalmas gratula a fogacskához!!! :D

Mush: nagyon szépek vagyok a képeken! Nagyon sajnálom, hogy ilyen nehezen megy nektek az alvás. Én már tuti kibuktam volna.

Isten éltesse az 5 hónaposokat.

Zsebi: nagyon szép család vagytok! :D gratulálok a versenyhez nagyon szép eredmény a 2. -ik is.

Andy: Odett is nagyon izzad a buksiján. Én ma kendőt kötöttem a fejéra az véd is de vékonyis.
Alvó ruha nálunk: hosszúujjú body+ ujjatlan rugi+ takaró ha kell.

Márti: de tündér az 5. hós! :D

Juttatások: nálunk legfeljebb a szám járhat és más nem. :(
Na jó mehetek a céges üdülőbe kedvezményesen egy szezonban egyszer.
Vendég

Kubu: Odettnek is volt egy időszaka amikor szinte percre pontosan tudtam, hogy akkor most pelenkacsere. mostanában viszont van, hogy 1-2 napig semmi de van olyan nap is hogy többször van.
Zabálni való Marci! Az újságolvasós egyszerűen szuper!

Verzsó: Gratula a fogacskához! :D

Solya: jó ötlet a DM. Nézd meg a honlapjukat van egy csomó ajándéktárgy amit lehet csináltatni. Mi bögrét és párnát csináltattunk a nagyszülőknek és a párom keresztgyerekeinek húsvétra. Nagyon bejött!
Ja! és 2-3 nap alatt kész lett.

Mági: nagggyon komoly Annád!!!! Igazi nő!
Vendég

[quote]Z írta:öldi,
Végül mi vált be a hajhullásra ?

Kubu! Padló ;)
Amúgy szerintem a hormonjaim - nemrég peteértem, és szerintem a hormontermelés átalakult.

Ne vagyok a videón, én csak a térre értem oda, és hátul álltam.

Kullancsriasztó: én nem merném használni, mert én pl. allergiás vagyok a citromolajra.

Kubu! Mikor Kopaszi gátaztok legközelebb?

[quote]M írta:i pár éve voltunk Nagyirtáspusztán egy erdei hotelben. Nagyon klassz hely, csak ajánlani tudom.

Susy!
Kedvenc környékem. Arra mi bicajozni szoktunk.

Mági! Fog: létezik, de nagyon ritka...és D vitamin hiány is okozhatja )pl. olyanoknál, akiknek kevés az egy csepp igantol, vagy nem közvetlenül szájba adják, hanem feloldva)

...már csak a koktélos pohár hiányzik Annád kezéből :)

Kép
zölddisznó

Suzy: nagyon huncutka Vinzent a második képen! :D

Niki: de jó hogy jöttél! Szépek vagytok !!!

Orsimorsi: van bebe tv nálunk. Én rosszul vagyok tőle. Brrrr! szerintem valami iszonyat. De állitólag kifejezettem piciknek van.

Bocka: Jó pasijaid vannak! :wink:

Gabi: nemsemmi Kristóf! Nagyon édes. :D

Vera: tündériek vagytok. Igazán nagyon jó dolga van Izának ennyi bátyusal.

Szeles: én is szeretnék miskolci lenni, ha ... Szeretem én is ezt a várost mert gyönyörű és izig-vérig miskolcinak tartom magam. De már az utóbbi pár évben úgy éreztem nem lehet itt előrébb jutni. :( (habár lehet mostanság máshol sem)
Ahogy Bébic írta vmit vmiért. :?
Vendég

[quote]Z írta:öldikém
kérdeztem pár lappal odébb hogy én hogyan jutnék el oda innen csepelről és nem lehetne e közelebb egy kicsikét??? Mert soha nem voltam még ott.

Vera! Borároson 4-6 Moszkváig, onnan 21-es busz végállomástól végállomásig. Jó hosszú. De ha Mannának is jó, mehetünk a Kopaszi gátra, az kb. egyforma közel van mindenkinek (Manna Te Én) és lehet, hogy "idegenvezetőnk" is lenne ;) Ugye, Kubu?

Király kéró hírek!!!

Susy! Szerintem ásványvizet ne, mert nagyon magas a szervetlen ásványi anyag tartalmuk, és feleslegesen terhelik a szervezetet.

Zsörmen! 6 hó után elvileg már csak akkor kell sterilizálni, ha betegség van a környezetében, vagy ő maga (volt) beteg. ...meg ha éppen kutyakaki közepén landol a cumi... ;)

Vera! Éééééédes Balid, ahogy szorítja a kishugát!

Solya! Elég a szopi! Tuti!
Ennek ellentmondani látszik, hogy én pl. mindig tartok magamnál babavizet - vész esetére, ha úton vagyunk, és nem tudom előkapni a hozzámnőtt itatóját. De eddig még nem kellett.

Kép
zölddisznó

Nikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Tessék jönni sétálni!

Kép
zölddisznó

Good morning!

Hát mi is fürdés nélkül nyomtuk az alvást (mármint Huni)! Ahogy írtam, este fél 8 körül beájult, reggel fél 5-ig nyomta. Evett, majd tovább aludt 7 óráig. Mindig ilyen gyerekre vágytam! :lol:

Apa meglepett ma reggel. Már 2 éve járnak egy rendőr baráti társasággal horgászni Miszlára (valahol Somogyban van), a világ végére. Úgy volt, hogy idén is mennek, május utolsó hetében. A válságra való tekintettel viszont tegnap úgy döntöttek, hogy ide mennek a Hernádra, párom barátjának ott van horgásztelke. Így se jön haza egy hétig, de a benzinköltségen rengeteget spórolnak, meg hát nekem is megnyugtató, hogy itt lesz 30 km-re, ha itthon lenne valami (de persze nem lesz).

Solya! Nem kell víz! Hunor már többször is cicilt 1-2 perceket, ilyenkor biztos, hogy szomjas volt csak, nem éhes.

Szép napot mindenkinek, a védőnő után jelentkezünk legújabb paramétereinkkel. Laura

Kép
Kép
szeles4

Susy,
Jó nektek hogy olyan tiszta víz jön a csapból. Meg nem tudnám mondani hogy mikor ittam utoljára csapvizet.

Első időben babavízzel nyomultam, aztán csapvíz forralva, majd hónapok óta Naturaqua (annak mindene olyan kálcium, mg, nitrát, nitrit) amit lehet adni a babának.

Valahol olvastam h a csapvíz forralása esetén nem biztos hogy a nitrit v nitrát tartalom el tud távozni.

Bébic,
„Kedves” a dokibá az asztal mögött. Biztos röntgen szemei vannak.

Gabi,
Nagyon jó a füles kép Koboldról.

Mush,
Eredmény (elméletileg ma v holnap).

A vízérrel kapcsolatban 0 info, csak úgy tippeltem, talán valami ingás, geos ember… Próbáltam nézni a neten Neked valamit, de már arról is fórum van h a vízér angolul water vein vagy nem.
Tegnap brutál meleg volt, nálunk a lakásban pl 25 fok, Marcimentes időben korábban ilyenkor már bekapcsoltam a klímát a lakásban. Ma kicsit hűvibb lesz.

Jövök ám állandóan a „hülye ötleteimmel”. Anyósodéknak nincs véletlenül olyan ismerőse (védőnéni pl) aki tapasztalt vén róka és tudna segíteni az alvás egyéb dolgok problémában ??

(Néha azért nálunk (is) előfordul ha annyira mélyen alszik este fürdiidőben h nem bántom, marad másnapra a fürdés).

Solya,
Nálunk tápi van, és mellette teáztatom (Hipp babatea). Tegnap volt olyan h nem kellett neki a tápi de teából benyomott egy csomót. Tehát szomjas volt a drágám.

Szorsolya,
Új gép yes, hogy tetszik a Vista ?

Kedves Zöldi, Manna, Vera és persze bárki aki csatlakozni szeretne !

Jövő hét kicsit nyugisabb lesz (nem lesz akkor szombaton vizsgám) úgyhogy szívesen benne vagyok egy Kopaszi-gát sétiben.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

És akkor mégegyszer megkérdezném:

Játszócumi,
milyen időközönként cseréljem, illetve méretben mi a jó van valami előírás ?

kubuspace

Dejó napokig azért van migrénem mert jön a meleg, ma meg azért mert hűvösebb lett az idő, már érzem is h lüktet az agyam. Ja és csepereg.

Van valakinek ötlete arra hogyan lehet a mosógépet tisztítani, Indesit felültöltős. Tegnap nem durrant el az agyam amikor mosás végén kivettem apa ingeit a mosógépből és mindegyiken valami fekete folt van, hát tutira nem egymást fogták össze, mert egyik sem ereszti a színét. Legszívesebben kivágtam volna az ablakon kb. 1 éves a gép ……

kubuspace

Basszus! Itt esik az eső! :twisted:

Kép
Kép
szeles4

Szép jó reggelt!

Kubu: részvétem a migrén miatt! És a mosógéphez sem értek :cry:
Cumit mi kb.24óránként főzzük. Még egyik sem használódott el. Gondolom akkor kell cserélni, amikor már sérült, vagy valami elváltozás van rajta. Amúgy mi aszerint használjuk, ami a csomagolására volt írva, pl: aventes 0-6 hó.

Köszönöm a vizes, és sterilizálós válaszokat.

Zöldi: zsörmen :lol: kis idő kellett míg leesett.

Verzso: Nektek is gratula a fogacskához. Olyan jó, hogy ikreid vannak!!!!

KépKép
jurmine

Itt már nem esik, de éjjel/reggel esett.

KépKép
jurmine

Vera: Iza nagyon szép! És jók a képek!

Egy buta kérdés: babavízből lehet tápszert csinálni?

Niki: nagyon szép Vivi! :lol: és nagyon siet, nem úgy, mint a mi Vivink, pedig nem sok idő van köztük. Némelyik képen (nem azokon amiket felraktam) hasonlítanak egymásra, de lehet ezt csak én látom így.

KépKép
jurmine

Szép jó reggelt!

Esik az eső! ( De legalább nincs olyan meleg)

Kubu: Tetszik a vista. Tudom sokan szidják de nekem bejön.

Mosógép: Nekem bosch felültöltős, de az szerintem mindegy. Én úgyszoktam (szerelő mondta egyszer) 2 üveg 20% ecet bele és 60 fokos program. Utána kitisztitani az szösz összeszedőjét. bocsika nem tudom a rendes nevét. Ha nagyon trutyis lenne akkor meg lehet csinálni 2x. rövid időn belül. Tehát ne egymás után hanem várj mondjuk egy hetet és közben mossál egy- kettőt. De ezt csak ha nagyon -nagyon vizköves.
Egyébként kb. negyedévente 1x szoktam ilyet csinálni.
Eddig tutira bejött kiméli is a gépet és tényleg hatásos.
Vendég

ha nem ebredt volna fel mi sem furdettuk volna meg.

jurmine. itt biztosan nem tudnek babavizbol tapszert csinalni, mert az osszes izesitve van! :?

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok.

kopaszin most vasárnap voltam. szupeer volt:)))

zöldi nekem akkor jó a normafa is meg a kopaszi is csak van egy hattalmas nagy bibiii.

kukkancs bele a köpönyegbe:((((

szóval szerintem a tali elnapolva vagy két hétre:((((

cumi kifőzés.
Naggyon vigyázzatok azzal mert ahogy kifőzitek belemegy a víz és az bepenészedik. Izának emiatt is jött kia szájában az afta!!!

méretileg meg rajta van írva hogy mettől meddig jó. Pl amit kaptunk csomiba az 0-2 hósig. az utána levők állt 6-7 hónaposig jók. de ez függ a gyerek szájméretétől is:)))

harivera
Budapest XXI. kerület

Jurmine,
persze h lehet bébivízből amennyiben nem ízesített :D

az a gond h van két promós cumi amin szerintem tutira nem volt korhatár feltüntetve, mindenesetre éppen 5 cumival nyomulunk, nem mintha ennyi kellene de majd lassan elrakom az elsőket emlékbe, vagy éppenséggel kabalának a táskámba.

Hála Marcipánnak fél órát álltam a tus alatt. Annyira jól esett...

kubuspace

csaszrosok. mostanaban sokat fajdogal a sebem es folotte. van meg vki igy? mitol lehet?

KépKép
KépKép
mush589

Kész az ebéd! Tárkonyos burgonyaleves kolbásszal, grízes tészta.

Kép
Kép
szeles4

szóljon már rám valaki h kezdjek el tanulni. Mindjárt szombat !!!

kubuspace

hahó

zöldi: vigantolt közvetlenül szájba kell?? nekem dokinéni azt mondta h anyatejbe cseppentsem kiskanálba és úgy v mellbimbóra :shock: és igy is adom akkor igy nem jut be neki olyan jól? h adjam akkor?

Kép
andy30

Kubu! Tanulj! Mindjárt szombat! :twisted: :lol:

Kép
Kép
szeles4

Sziasztok!

Itt még süt a nap, de a tegnapinál felhősebb az ég.

Tegnap volt Gergőéknél anyáknapja, 2 zsebkendőt sírtam tele :oops:

Mushi! Szabi itthon volt a bicajozás alatt, és a nagyszülők vigyáztak rá. Apósom még egy jó kis bográcsos birkapörit is összedobott, mire hazaértünk! :)

Cumi: Szabi nagyon sokáig csak azt szerette, ami a csomagban volt. Aztán "kinőtte", és már nem kellett neki. Akkor vettem Nuk cumit az ő méretében, mert az hasonlít hozzá, aztán egyik nap szépen játszott a kiságyban, míg én a nappaliban tettem-vettem, egyszer csak éktelen üvöltés, beszaladtam, hát a cumi fordítva volt a szájában, a nagy bütyköt dugta a szájába, de kihúzni már nem tudta. Fel is sértette kicsit az ínyét, ahogy hirtelen kikaptam a szájából. Azóta azzal a cumival nem merem egyedül hagyni.

zsebi_baba

Kubu! Tanulj!

zsebi_baba

KUBU!!!! Ahogy drága nagyapám szokta volt mondani: Ezeknek!!!!! Ne tanulj!!!

Zöldi nekem a Kopaszi gát is jó! Ha nem zuhog a csütörök maradhat!

Kubu: Bocsi, de játszócumi fronton nem vagyok képben!

Szeles: Apa mehet horgászni, mi meg kérünk képeket a halacskákról!

Kérdés: Vettem őszibarackos ivólevet (Hipp) Szerintetek? Ha adjam, akkor mikor? Szopi előtt - után? A kérdés áll a babavízre is. Zöldi te mennyit szoktál adni és mikor? Ebben a kánikulában úgy érzem kell neki.

Mi amúgy rendben, Domi este kilenc és reggel kilenc között egy szopival (fél6) húzta a lóbőrt, így úgy érzem magam, mint egy wellness kezelés után.

Kép
mannababoca

Kubu: tanuljál!!!!

Vera: én kifőzés után kinyomkodom belőle, vagy kirázom belőle a vizet, de lehet majd jobban megnézem őket, bár nálunk Vivi inkább csak vlami cumiköpő versenyre készül :lol:

Laura: nyami, nyami, nyami.... Kár, hogy nyálcsorgatós ikon nincs :lol:

Mush: nekem érzékeny a hegem érintésre. Meg néha az egyik oldalán szurkál valami a bőr felszínén. El sem tudom képzelni milyen lesz így a következő terhesség.

KépKép
jurmine

Kubu: tessék tanulni!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szorsi: köszi!!!!

Szeles: megyek ebédre!!!! :lol: :lol:
Vendég

Andy: tudom nem tőlem kérdezted, de azért mégis: mi a szájába cseppentjük, az a legtutibb. A kiskanalas módszert mondta nekünk is a védőnéni, de szerintem csak az olaj marad a kanálon :roll:

KépKép
jurmine

Köszi a babavizes választ, akkor abból fogunk tápit csinálni, ha elutazunk.

KépKép
jurmine

ooo már tanulok csak andyhoz egy gyors:

vigantol száj kinyit becsepp és kész, kezdetektől így csináljuk, sőt Marci segít is ebben a szertartásban hiszen látja h valami közelít a szájához ergo azonnal ki is tátja jóóóó nagyra

kubuspace

Hejhó!

Megjöttünk dévényről, Kobold kiütve. :)

Cumi: nem cumizik.... :D

Kérdés: lehet már ilyenkor nyaktámaszt venni neki a hordozóba, ha elalaszik? Biztos tudjátok, milyenre gondolok... Annyira utálom, tök kitekeredik a nyaka alvás közben, ha megyünk valahová...

Andy: mi is közvetlenül szájba cseppentjük a vigantolt vagy az ujjamra és azt tolom be a szájába szopi előtt, még a bőrt is leszopákolja róla és így tutira nem megy mellé. Amúgy semmi íze nincs...

Kubu: TANULJÁÁÁÁÁL!!!!!!!!!!!!!
mosógép ügyben ugyanaz, mint Szorsi és én ezt szoktam még olvasgatni:
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &t=9106602

Laura: apáék is járnak minden évben horgászni, csak ők a Szigetközbe "sátorozós, lapulevéllel törlöm a fenekem" nomád buliba, és most is mennek május végén 4 napra :) Kicsit sajnálom, mert még sose volt olyan este, hogy ne lett volna itthon, de csak pár napról van szó...

Kép

Kép
gabilany79

Manna: szerintem szopi után és/vagy szopik közt.

De az mondjuk engem is érdekelne, hogy ezt pölö kel-e hígítani vízzel? :roll:

Ja, és aki már ott tart: tudnátok nekem olyan bébiételt mondani, amelyiknek van csak sima sütőtökpüréje és nem tartalmaz hozzáadott cukrot? (a kecskemétinek tudom, hogy van, de az sajna cukros...)

Kép

Kép
gabilany79

Biztos ostobának tünik a kérdésem bocsika előre is: :oops: :oops: :oops:

A bébivizet is kell forralni?
Még sosem vettem nem is néztem. Lehet, hogy ebben a melegekben már kevés a szopi Odettnek.
Vendég

Sziasztok!

Solya: Én megkínálom szopik között, de egyelőre szigorúan csak vízzel. Ha kell neki, úgyis megissza, de ha nem, olyan fintorral tolja el, hogy csak na! :lol:

Mush: Sajnálom! :( Menne át a doki azon, amin Ti! :(
A kezével meg remélem semmi gond sem lesz!

Szorsi: Köszi! :lol:
Hú, nekünk volt már Vista, hát nem sokat "élt".... :) Neked tetszik?Én most éppen Windows 7-tel nyomom, ez nem rossz.... :wink:
bébic

mi az a vigantol?

KépKép
KépKép
mush589

Kubu: Szegény fejed! :(
Mi a cumit aszerint cseréljük, ami rá volt írva a csomagolására. (olyanunk meg nincs, aminek nem tudom)

Jurmine: Mi a tápit CSAK babavízből csináljuk. :)

Szorsi: Ja, már látom is, hogy írtad, hogy tetszik.... :D
Hú, ezt a msosgéptisztítós ötletet megjegyzem, még jól jöhet. Köszi!

Vera: Nekünk mindegyik cumiból ki lehet rázni a vizet....

Azt honnan tudom, hogy a cumi már nem a gyerek szájméretének megfelelő?

Mush: Nekem is szokott fájni a sebem, sőt, felette-alatta teljesen érzéketlen a bőröm. :cry: Pölö múltkor megejtettem első kádfürdésem, utána még csípett is a heg....

Kubu: TANUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ!

Vigantol: Anno mi is anyatejbe kiskanálba cseppentettük, de a fele ottmaradt a kanálon. Aztán itt a topikban írta vki (azt hiszem Bocika), hogy ők szájba cseppentik, na, azóta mi is.

Gabi: Nyaktámasz-passz, nem tudom, mikortól lehet.... :(
Ja, a higítás engem is érdekelne, milyen arányban kell?
Sütőtök: Én is csak az UNIVER alma-sütőtökét tudom, meg ugye a Kecskeméti van még.....Kerestem HIPP-est, de eddig nem találtam (mert azokban nincs még cukor, úgy tudom)
bébic

Hú, tényleg jobb ez a névkivastagítós, így jobban át lehet látni a hsz-t! Köszi az értelmi szerzőnek! :) (bocsi, de már nemtom, ki volt az.... :oops: )

Szorsi: Egy idő után kell, igen. A JANA baby-t pl. megbontás után 24 óráig lehet forralatlanul adni, csak hűtőben kell tárolni. Utána már azt is forralni kell.

Mush: A Vigantol olaj a D-vitamin, napi 1 csepp (nekünk legalább is) 1 éves korig, amennyire tudom.
bébic

na, nem msosgép az, hanem mosógép.... :oops:
bébic

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?