Új privát üzeneted érkezett!

Kopee,

engem meg a 17. héten küldött az orvos.
Az eredményt meg azóta sem tudom, viszont tőletek tudom azt, hogy annyira nem is nagyon kell iránta érdeklődni. :shock:
Majd szerdán megyek a nőgyógyihoz, oszt majdcsak mond valamit.

Kép
screen
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, ha lehet. :)
Rólam röviden annyit, hogy 24 éves vagyok, első baba, akit október végére várunk.
bobóbaba
 
 


kopee:
megertelek maximalisan. Az AFP-n nekem is picit alacsony a Down, de az UH-n minden a legnagyobb rendben van, igy meg a genetikus is azt mondta nincs aggodalomra ok.
Az AFP egy elavult dolog!
Ha pl verezgetesek voltak az elso 12 hetben (mint nekem is) akkor az AFP magas (nekem is magas volt). A doki azonnal kerdezte hogy volt-e verzes. Mondtam, hajaj, ketszer korhaz. O is azt mondta nekem hogy azert hasonlitjak mindig ossze az UH-val mert hulyesegek johetnek ki az AFP-re es csak beparaztatjak a kismamakat.
Jol teszed hogy igy velekedsz, egyetertek veled! :)


bobóbaba
Szeretettel koszontunk a Topicban:)

sünciboglya
 
 

 
 

Üdv, Bobóbaba! :D
Vendég
 


sünciboglya én is veszélyeztetett terhes vagyok....az előzmények és a méhszáj sebem miatt........

szisz mostmár te is hamarosan érzed majd a kis törpéd mozogni........

bobóbaba üdv köztünk.....gratula a babához!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

A hétvége szuper volt, bár eléggé elfáradtam...szombaton suli, vasárnap ellógtam :oops: és inkább elmentem anyukámékhoz, mert sem őket, sem az ikreket nem láttam már a betegségek miatt régóta...jaj annyira jól éreztem magam! Tesómék elmentek egész délutánra, úgyhogy csak a mieink voltak a csajszik :lol: teljesen feltöltődtem Tőlük, majd rakok képeket, mert a babakocsimat már birtokba is vették, felváltva ültek a sportrészben, közben a másik alul a bevásárlókosár-részben :lol: a nap vége felé anyukám meg a férjem már csomószor rámszólt, hogy ne emelgessem őket, de nem bírtam ellenállni amikor nyújtogatták a kis kezüket :) úgy imádom őket!!!

Ma voltunk UH-n, hát elég érdekes volt, mert sietett a dokim :roll: és olyan gyorsan lezavart mindent...CRL-t pl. nem is mért, csak combcsontot meg fejkörfogatot...és azt mondta, hogy a méretei alapján 17 hetesnek felel meg...ez nem baj UGYE :?: :?: :?: Bár mondta, hogy minden rendben, de :roll: és függetlenül a 4D-től (mert nem árultuk el neki, hogy ott mit mondtak) LÁNY-t mondott! Mondjuk nem egyértelműen, mert a picur megint úgy feküdt, hogy nehogy lássunk valamit :? de így mondta: inkább látszik kislánynak, mint kisfiúnak :lol: szóval még mindig bizonytalan...

Újabb vérvételre, vizeletvizsgálatra a beutalót megkaptam, elvileg a 18-20. hét között kell menni, úgyhogy azzal még várok picit...most vettek 2szer vért, nincs kedvem hozzá :evil:

Azon gondolkodom, hogy a 20. héten elmegyek egy másik dokihoz is, megnézetem ezt a gyereket mással is!...

Twins, kozmetikus vagyok, jelenleg nem a szakmámban dolgozom, most pedig a kéz-és lábápoló, műkörömépítő sulit végzem, mert külföldre készülünk és kint ezt szeretném csinálni!
Vendég
 


mrsparis melyik suliba végzed a műkörmöt?
én az elit kozmetix suliba jártam........ :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, kozmetikust rendesen szakmunkásképzőben (szakma kiváló tanulója voltam :lol: ) a műkörmöst meg az Alfa Kaposnál vagy Kapos 2007 ki hogy ismeri...
Vendég
 


Hát ma megint kiakasztott a kolléganőm. Kb. én vagyok az ördög, mert bringával járok az összvissz 3 km-re lévő melóhelyemre (kb. 8 év tapasztalat és 20 mountain bike verseny van a hátam mögött) és nem akarom kilakoltatni a macskámat. Aki 8 évig panel szobacicus volt és idegösszeomlást kapna, ha kidobnám. Kíméletesebb lenne ha simán lelőném. :evil:

Pedig a macskákat egyáltalán nem érdekli a baba, ha ő is megkapja a napi törődést, akár a kedvesemtől. És már olyan szinten bebiztosítottunk mindent... A bababútorra nem fog felugrani (már a baba születése előtt leszoktatjuk) + függő bölcsőben lesz a baba, így csak egy mókus tudna hozzáférni.

Szerintetek nem férhet meg egy baba és egy 9 éves háziállat egy házban?

Kép
Kép
vcsibe
 
 


gondolom akkor már átestél a toxoplazma betegségen........maradhat a cicus,csak annyi hogy most ne te üricsd a wc-jét....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Ma voltam AFP-n, meg a háziorvosomnál.
Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy nektek miből állt a háziorvosi vizsgálat? Csak azért, mert nekem nem volt a dokim, valami fiatal csajszi helyettesítette, és igazából szerintem fogalma sem volt róla, hogy mit kéne csinálnia...
bobóbaba
 
 


Ja, és köszönöm a szíves fogadtatást.
Az előbb lemaradt. :oops:
bobóbaba
 
 


nitacska007 írta:gondolom akkor már átestél a toxoplazma betegségen........maradhat a cicus,csak annyi hogy most ne te üricsd a wc-jét....

Ezen már túl vagyunk, a kedvesem magára vállalata a kellemetlen feladatot, pedig anno nagyon kapálózott ellene... :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


bobóbaba írta:Ma voltam AFP-n, meg a háziorvosomnál.
Azt szeretném megkérdezni tőletek,hogy nektek miből állt a háziorvosi vizsgálat? Csak azért, mert nekem nem volt a dokim, valami fiatal csajszi helyettesítette, és igazából szerintem fogalma sem volt róla, hogy mit kéne csinálnia...

Az én dokim vérnyomást mért, elküldött volna vér- és vizeletvizsgálatra, de azt már a nőgyógyász megtette, így csak az eredményt nézte át. És elküldött EKG-ra. Ja, és háromszor megkérdezte, hogy nem akarok-e táppénzre menni.. :lol:

Kép
Kép
vcsibe
 
 


Vcsibe!

Szerintem ne törődj vele, hogy ki mit mond! Nyugodtan maradhat a cicus!
Nekem kutyám van, panelban lakunk, a 3.-on. Nem törődök senki véleményével. Nem tartanám helyesnek csak azért megválni a házi kedvenctől, mert jön a baba. Egy kicsit jobban oda kell figyelni a higiéniára, de ennyi... A dokim meg a védőnőm is ezt mondta. :)
bobóbaba
 
 


Ez a kis fiatal csajszi meg azt sem tudta, hogy kell EKG. Amikor mondtam neki, akkor meglepődve kérdezte, hogy miért talán volt valami bajom? Mondom neki, nem, de ezt minden kismamánál el kell (vagy szokták) végezni, gondolom azért van bent a kiskönyvben is. Ő meg váltig állította,hogy nem szokott kismamáknak EKG-t csinálni. Szinte könyörögnöm kellett érte, hogy csinálja meg...
bobóbaba
 
 


Sziasztok!

Bobobaba udv itt es gratula! :lol: :wink: En vagyok a tablifelelos, elozo oldalon talalod, ha szeretnel belekerulni! :wink:

Most csak ennyire tellett,majd jovok! :oops:
Vendég
 


Sziasztok!

Bobóbaba, üdv itt! Háziorvos feladata: EKG (vagy beutaló EKG-ra), beutaló az első vérvételre, vérnyomásmérés és táppénzespapír aláírása, ha betegállományba akarsz menni.

Vcsibe, a kolleganődnek mond nyugodtan, hogy SKH (semmi közöd hozzá), ő majd macsek és bicajmentesen vár babát (vagy már túl is van rajta), te meg úgy, ahogy neked jó.

Kép Kép Kép
datolya
 
 


Monica, datolya köszönöm szépen!

Adataim a táblához:

kor: 24 (még 1 hónapig) :D
szülés várható ideje: 2009-10-24
kórház: KMOK
név: Norina/Kevin Dorián
tesó:-

Talán két hét múlva,a 18 hetes uh-n megmutatja mi van a két lába között.
:D
bobóbaba
 
 


szép álmokat mindenkinek!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Szép szín a kék szín! :D

Kékülünk a doktorbácsi szerint! :lol:


Az UH alapján 18 +6 helyett, 18 +5 naposak vagyunk, és az Afp-re sem tudott mást mondani, hogy alacsony volt, hanem csak annyit, hogy valószínű előbb lett levéve, gondolom 1 nap is sokat számít! Az uh alapján minden renden van, na de ezt tudtuk is! :lol:

Szerdán lesz a szülinapom, ennél szebb ajándék nincs is a világon, max. ha már a kezünkben tartjuk Apával!

Jó éjt mindenkinek!


Még valami! Cica téma!
Nekünk 1 éve van egy családtag sziámink!(szobacica)
Sír szó szerint, ha "apa" lemegy a szemetet levinni, egyszóval ragaszkodik hozzánk.
Anyós pajtás, leszögezte, ha tetszik, ha nem augusztusban kiviszi a kertbe (van egy kis telek)!

Na ebbe nekünk is lesz egy kis beleszólásunk, mert az ő álláspontjuk szerint nem fér meg a cica és a kisbaba, felugrik mindenhova, alom, bacik, stb. stb. Csupa sablon! Az aki annyira nem szereti és nem ragaszkodik hozzá annak csak ennyi a macska!
Szerintem felnőtt emberek tisztában vannak a dolgokkal, mit kell tenni!
hajnalocska
 
 


Sziasztok!
Mi öregedtünk egy picit. 18+6 napossá léptünk elő. 17 cm-esek vagyunk és nagyon szégyenlősek, nem mutattuk meg a nemünket. De Anya nem adja fel :)
Minden szervünket átvizsgálták és minden oké :)
Nagyon szupi érzés!
pocok001
 
 


Hajnalocska :D
Gratulaaaa!!!! :D :lol:

Mennyi már a fiú-lány arány? :lol:

Bodóbaba,
üdv itt! :D
Háziorvosnál még nem voltam...ööö...talán csütörtökön :oops:

Msparis
doki :evil:
kitartás!

Nálunk szerdán Istenhegyi gen, UH, reméljük, megtudunk valamit :wink:

tillidian
 
 


Sziasztok!

Tilli
10:4 a fiuk javara eddig! :wink: :lol:

Bobobaba
A Norina es a Dorian gyonyoru nevek! :wink: Tabliba beleirlak! :wink:

Hajnalocska
Gratula Kristofhoz?!!

Pocok
Gratula a jo eredmenyekhez!! :wink:

na jo ejt!
Vendég
 


sziasztok!

Vcsibe, Hajnalocska: ne foglalkozzatok az idiótákkal (bocs remélem nem bántottam meg anyóst :oops: ). A plafonra tudok mászni attól, ha valaki más helyett tud baromi okos lenni. Foglalkozzon már végre mindenki a maga dolgával és ne a másikat traktálja a hülyeségeivel!!!!!!!!!! :evil: :evil: Ha Ti macskát akartok a gyerek mellé, akkor úgy lesz, nehogymár más mondja meg a tutit. Gondolom egy felnőtt embernek van annyi esze, hogy a macskát kicsukja a gyerekszobából és árgus szemekel nézi a cicát, ha a babája közelébe oson. Hihetetlen mennyire hülyének nézik egyesek a másikat. Bocs a kirohanásért, de a sok okoskodó tanáccsal a padlás is tele van itthon. :?

Bobó: üdv közöttünk. Háziorvosnál én nem is jártam egyáltalán. A körzeti és kp-i védőnő, a vérvételéi helyek valamint a klinika és a magánorvosi rendelés épp elég, nem kívánok még egy plusz helyen ücsörögni a beteg emberek között. Norina? Még nem is hallottam ilyen nevet. Szép. :) Nálunk a párom nem akar addig nevekről beszélni, amig meg nem tudjuk milyen nemű. Nehogymár fölöslegesen dolgoztassa az agyát! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: Az meg legkorábban 1 hét múlva derül ki. 8)

Kép
Kép
tündér09
 
 


Sziasztok!

Tegnap voltam dokinál... 90 % hogy Kende lakik bent! Lehet színezni szerintem... :-) És köszönöm.
Rossz hír viszont, hogy picit kinyílt a méhszáj, otthon kell maradnom pihizni 3 hétig, aztán meglátjuk. Járt így valaki? Mi van ilyenkor? Picit megijedtem...
Én még azért vissza szeretnék jönni dolgozni, szerintetek menni fog, vagy ilyenkor már esélytelen, és tuti otthon töltöm a hátralévő időt? Izgulok, na...

Ja és az AFP eredmény:
Terhességi AFP: 60,67 ng/ml
MOM érték: 1,82
Korrigált AFP MOM: 1,79

Ez jó vagy sem? Doki semmit nem mondott...
édi16
 
 


Jó reggelt!

Tegnap szörnyű napom volt, talán a "túlhajszolt" hétvége miatt is (azt elfelejtettem írni, hogy még kerti partyn is voltunk szombaton...), vasárnap éjszaka rosszul aludtam, úgyhogy nagyon fáradt voltam, bementem dolgozni, de alig éltem, légszomjam volt, szédültem, aztán jött a migrén :evil: este itthon kimentünk sétálni a férjemmel, akkor jobb lett egy picit, aztán megint erősebb. Mire lefeküdtem már olyan hányingerem volt, hogy nem bírtam nyitva tartani a szemem, zavart a fény...nagyon rossz volt! Reggelre meg mintha elfújták volna, szerencsére, jól kialudtam magam!

Hoztam Nektek képeket, babakocsisok, mondjuk nem a babakocsi látszik rajtuk, hanem az ikrek, mert ki akartam próbálni a sportrészt, hogy kényelmesen elférnek -e benne a lányok (azért egyévesen mondjuk télen bundás ruciban nem mindegy mennyire kényelmes a gyereknek...), hát Ők meg boldogan elfoglalták :P de nem baj, majd fotózom a kocsit is Nektek alkalomadtán! Amúgy irtó szuper, minden funkciója maximálisan jó, a téli szettje olyan meleg, hogy abban aztán biztos nem fázik a gyerek, a kerekei is nagyon jók, könnyen fordul, bevásárlórésze nagy (oda is belefér egy majdnem 2 éves), kétféle táska van hozzá, pohártartós, fordítható a tolókar...szóval nagyon meg vagyok vele elégedve!

Kép

Kép

Kép

Lányok, látom mindenkinek idősebbek a babái a legújabb UH szerint, csak az enyém fiatalodott egy hetet :shock: és emiatt aggódom egy picit, írtam már, de nem reagáltatok: ez nem baj???
Vendég
 


Édi, gratula!!! :D Látom a Te dokid sem egy szószátyár...az enyém sem, a "minden rendben"-nél megáll a tudomány :?
Vendég
 


Ja és Lányok, utólag vettem észre, hogy a doki nem mért ülőmagasságot, csak fejkörfogatot és combcsontot.

BPD 39 mm
OFD 47 mm
Femur 27 mm

Ez alapján mondta, hogy 17 hetesnek felel meg...

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég
 


hajnalocska üdv a kukisok táborába!!!!!!!!!!
lányok huzzatok bele!!!!
édi sok pihenés semmi emelés és megeröltetés!!!!!!!!!!
mrsparis semmi gond hogy fiatalabb a babód....lehet nem középidőbe fogant,..de nem kell nagy jelentőséget adni enek mert van mikor visszamaradnak aztán meg tulnövik magukat..... :wink: :roll: kicsit bonyolult voltam..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok Lányok!

Bobóbaba, üdv közöttünk.
Macskatéma: az egyik kolléganőm szintén kismama, nekik is van szobacicusuk és náluk a férje akarja a macsekot kitenni, amire jön a baba, pedig imádják. De mégsem tudja vele megértetni, hogy az csak odafigyelés és egy kis extra higiéna kérdése, hogy minden rendben legyen baba és macsek között...
Nekünk kutyánk van, egy póniló méretű németdog kölyök és még nőni fog. Rendszeresen szaglássza felváltva a pocimat és a lábam között (bocsi), amióta Babci ott van, de egyébként úgy vigyáz az ugrálásnál, mintha tudná, hogy mi történik odabent. Az állatok csodálatosak!

Szükségem lenne egy kis megnyugtatásra, ugyanis tegnap voltunk a 16. hetes uh-n és doktorbácsi jól megijesztett. Amit mondott, nem nagyon értettem, de amit leírt, azt ideírom: "A placenta a mellső falon főleg baloldalon tapad, a belső méhszáj közelébe ér, de nem fedi, mellette-előtte átmegy a bal oldalra." És állítólag ez baj, vérzést és görcsöket okozhat - tehát vetélést vagy koraszülést - amennyiben ez így is marad. Még ugyan a méhszáj változik, de azért most szigorú pihenésre ítélt, semmi mozgás, semmi emelés, semmi szex. Egyékbént a köhögés miatt is leszidott, úgyhogy ma a háziorvosnál is voltam, aki szerint vírusos nyavalyából hátramaradt allergiás köhögésről van szó. Allergia gyógyszert persze nem tud kismamának felírni, tehát calcium és C-vitamin és pihi...szóval a héten már nem dolgozom tutira. Aztán meglátjuk...két hét múlva kell mennem a genetikai és egyben 4D UH-ra, ott újra ellenőrzik a placentát, és ha nem javul a helyzet, akkor már nem dolgozhatom..

Tudtok valami megnyugtatót mondani?

Egyébként Babci gyönyörű volt és fickánka ismét. Mindene rendben volt, ismét kaptunk egy hatalmas betekintést férfi-mivoltába, kaptunk külön kuki-fotót :D És hatalmas kortyokban nyelte a magzatvizet, annyira édi volt! Csak a placenta körüli mizériában doktorbácsi elfelejtette lemérni, így nem tudom, hogy mennyit nőtt :?

Kép
kkia
 
 


Küldöm a kukifotót, bekarikáztam, hogy hová kell fókuszálni (ez egy harántnézeti kép, felülről látni, ahogy szétteszi a lábait a drága) :-)
Kép

Kép
kkia
 
 


Sziasztok,
tegnap voltunk UH-on és AFP-n. Én sem töltöttem még be a 16. hetet a menstruáció szerint, (a 12 hetes UH szerint igen, de a mostani szerint nem...), de nem foglalkozott vele a doki. És nem a 12 hetest vette figyelembe, mert arra nem emlékszik én meg nem mondtam. Elég nagy rohanásban volt, úgyhogy még amit akartam kérdezni azt sem sikerült :( Na mindegy úgyis hívnom kell majd az eredmény miatt.
Csak BPD-t mért 36mm, és TTD-t asszem (nem tudom mi az), legalábbis a két képen amit adott ennyi van, mást meg nem szoktam kapni.

Viszont azt mondta, mikor kérdeztem, hogy lehet-e tudni a nemét, hogy meglepődne, ha fiú lenne :) Mi is :) Nagyon úgy érezzük mindketten, h lány lesz. :)

Háziorvoshoz nekem is el kellene menni, de most hogy írjátok mit csinál nem értem h miért, mert az EKG-t is megcsinálták a kórházban és most ismét vettek vért is, és vizeletet is vizsgálnak.

Jajj, nagyon várom már én is, hogy érezzem mocorogni a babót :)
Olyan furcsa, h várhatóan egy hónapban szülünk mind, de a hónap elejiek, mintha fényévekkel előttem járnátok :)

Sziszkó, igyekszem többet jönni :)

chardonnay
 
 


Kkia
Nagyon szép menyasszony voltál! :lol:
És szinte nem is észrevehető a pocid :wink:
Kukifotó...

Barack
Kisbarack tökéletes baba :lol: :lol: :lol: :lol:

Ginuska
Akkor nálatok elég drága az orvosi ellátás :cry:
Nálunk a mindennapos nyelv a német lesz. Magyarul azért meg fogom tanítani a gyerekeimet...

Monica
Miért nem akartok Fro-ban maradni? Hova mennétek?
Jobban vagy már?

Kopee
AFP-s idegeskedést kihagyom, itt nem is kötelező vizsgálat és ikreknél egyébként se ér semmit.

Bobobaba
Üdv itt :lol:
Nálunk minden vizsgálatot a terhesgondozáson csinálnak...

Mrsparis
Merre készültök külföldre?
Műköröm... sose volt nekem :oops:
Baba kora... nem tudom... orvos szerint?

Vcsibe
Szerintem, ki ne rakd a cicust!
Higiénés szabályokat kell csak betartani :wink:

Hajnalocska
Gratulálok a kisfiúhoz!

Édi
Gratulálok a kisfiadhoz!
Pihenjél, ha azt javasolta az orvos!
Vendég
 


Ja, és még az ájulásközeli rosszulléthez akartam hozzászólni. Nekem is volt ilyen, bár még az első harmadban, nálam valószínűleg az alacsony vérnyomás okozta, legutóbb a védőnő 100/60-at mért (kávé után)

chardonnay
 
 


Édi, egyelőre Ausztria, hogy közel legyünk otthonhoz a baba miatt, aztán meglátjuk...mindegy, csak ne Magyarország!!!
Vendég
 


Nos, ma pont egy olyasmi nap van melóhelyen, hogy háááát... asszem annyira nem fog hiányozni!! :)

Lili

Kép
édi16
 
 


Hajnalocska,Édi!
Gratulálok a kiskukisokhoz!!!
bobóbaba
 
 


Köszönöm a gratulációt!

Nos, "közkívánatra" én igazán megpróbáltam vonalzót rakni, de mint fent láthatjátok, nem igazán sikerült...
Hol rontottam el??

Lili

Kép
édi16
 
 


Köszönöm a gratulációt!

Nos, "közkívánatra" én igazán megpróbáltam vonalzót rakni, de mint fent láthatjátok, nem igazán sikerült...
Hol rontottam el??

Lili

Kép
édi16
 
 


na megjöttem a vásárlásból...máté kapott két pár cipőt és bencus is kapott csak ő egy plüss rugdalozót és sapit hozzá....valami tüneményes!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Édi, ha jól emlékszem a másik kódot kell beilleszteni...
bobóbaba
 
 


Sziasztok lanyok!!

regen jelentkeztem mar, bar be-be nezek ide majdnem minden nap, irni viszont nem volt eddig.
Annyi mindent irtatok, annyi minden tortent, azt sem tudom mire reagaljak eloszor. Mi jol vagyunk, nagyon jol telt a hetvege es vegre mar itt is bekoszontott a nyar. Sok a turista es rengetegen furdoznek mar a tengerben. Apa es Iliasz talan vasarnap mennek nelkulem a tengerpartra. :(
Szoval reagalva az altalatok leirtakra:
babobaba: udv itt koztunk, szep, problemamentes terhesseget kivanok Neked!!!!

Hajnalocska: gratulalok a kisfiuhoz (hu, de sokan lettetek!!)

Pocok: gratulalok a jo eredmenyeidhez, igy tovabb!!!

Msparis: vigyazz magadra, helyesen mondtak a csaladtagjaid, hogy ne emelgesd a kislanyokat- en amiota tudom, hogy terhes vagyok nem emelem fel a kisfiamat. Valami ilyesmi okozhatta a mehfal egy darabjanak (ha jol emlekszem) levalasat is Iliasszal amikor 7 honapos terhes voltam es elkezdtem verezni. Mondanom sem kell, nagyon megijedtunk. 3 napig korhazi megfigyeles alatt tartottak es azzal fenyegettek, hogy ha nem mulik el a verzes, akkor meginditjak a szulest. Szerencsere minden ok volt, de nagyon kell vigyazni egesz terhesseg alatt a suly emelesre. Hallgass neha a szeretteidre, csak jot akarnak!!! Amugy a kis csajszik tunderiek!! Mennyi idosek? A babakocsi is szuper, nagyon praktikus!!
Ja es Te irtad, hogy 1 hettel elobb jarsz az utolso meresek alapjan? Ne aggodj, ez semmi rosszat nem jelent, csak valoszinuleg vagy most, vagy elozoleg nem tudtak helyesen lemerni a picurkadat. (inkabb korabban ,amikor meg joval kisebb volt) Ahogyan novekszik, annal pontosabb kepet kapnak rola.Egyebkent legutobb mi is 3nappal kisebbek voltunk az uh-n, majd meglatjuk mit ad ki kb.2 het mulva, amikor ismet megyek.

Kkia: jobbulast neked s pihenj nagyon sokat!!!! Ne aggodj, minden rendben lesz a babuciddal!!! Aranyos a kukisfoto-hat tenyleg egyertelmu a dolog :D :D

Chardonnay: gratulalok Neked is az eredmenyeidhez!!!!!!!!

Twins: koszi hogy felajanlottad a kepeim lekicsinyiteset, de annyi van!!! majd megegyszer megprobalom az en programommal hatha!!! megegyszer nagyon koszonom!!
ami a gyermekem/keim nyelvet illeti: haaat gorog, inkabb mint magyar, mert keveset hall belole, de azert igyekszem majd megtanitani azert.

KépKép
KépKép
betty76
 
 


Köszönöm bobóbaba!

Lili

Kép
édi16
 
 


Sziasztok!

Altalaban csak este szoktam tudni irni nektek,mikor mar Hercegnom elaludt, de most annyira belemerult a barbiek vilagaba,hogy tudok kicsit netezni. :lol:

Edi
Gratula Kendehez!! :wink: Es tessek sokat pihenni!!!Szinezek! :lol:

Fiuk,fiuk, sorba csak fiuk :lol: Szerintem ez bundaa!! :lol: :lol:

MrsParis
Sajnalom, hogy te is rosszul voltal,de orulok,hogy "csak" a kialvatlansagtol volt!
Babakocsibol mondjuk sok nem latszik, de ahogy leirtad neagony szupinak tunik! :wink: Az ikrek pedig gyonyoruek! :D
Ahogy mar Nita is irta, ne izgulj, az nem baj,ha kisebbnek mondta a dokid a babod!! Lehet,hogy a kovi UH-nal idosebbnek latja majd megint!

Kkia
Sajnos nekem ilyen egyik terhessegemnel se volt/van, ugyhogy en nem tudok erre mit mondani. :roll: :?
Kukitok pedig telleg kiemelkedoen ferfias! :lol: :lol:

Chardonnay
Kuldesz nekem adatokat a tablihoz? :wink:

Andi
Mi eleve ugy jottunk ide Fro.-ba, hogy nem akarunk veglegesen itt maradni. :roll: Nagyon szep,meg jo meg minden, de nem az a hely, ahol en meg szeretnek oregedni. :roll: Mi laktunk mar Japantol kezdve Nemetorszagon at Franciaorszagig, de eddig egyik se jott be. Szerintem kb. 2-3 evig meg maradunk aztan Amerika vagy Spanyolorszag lenne a kovi uticel. Koszonom kerdesed halistennek mar jobban vagyok. :roll: :)

Betty
Nyar :lol: 8) :lol: Es tessek surubben irni, ha tudsz,mert hianyzol am! :roll: :(
Vendég
 


betty remélem mostmár probálsz sűrűbben jönni..... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


jah es meg azt akartam, hogy Edi bejott nalatok is a megerzesem a fiura! :oops: :lol: 8) :lol:
Vendég
 


Monica! Kezd az az érzésem lenni, hogy "boszorkány" vagy!! :) Lassan elindulok hazafelé, és 3 hétig melóhely közelébe sem nézek!! :)

Lili

Kép
édi16
 
 


Sünciboglya!
Nem kell állandóan feküdnöm (meg is őrülnék :x ) csak minél többet pihennem.Tornáznom meg egyáltalán nem szabad.Még kismamatornát sem! :cry:

Bobóbaba!
Én is üdvözöllek köztünk! :lol: :lol: :lol:
nekem a háziorvos megcsinálta az EKG-t szó nélkül,sőt még ő ajánlotta fel,hogy a kórházban ne kelljen fél napokat töltenem.Meg mért vérnyomást és bármikor kell vérvétel,azt is leveszi.
Aki a dokidat helyettesítette,arról meg megvan a véleményem. :?
Persze,hogy az EKG kötelező,dehogy ezt ő nem tudja???? :shock: :roll: Megáll az eszem.És ilyenekre bízzuk sokszor magunkat!? :?

Hajnalocska,Édi!
Üdv a kukisok táborában!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Édi!
Szigorú pihenés!És ha nem muszály,szerintem ne menj vissza dolgozni!Bár Te tudod,de a bab most a legfontosabb! :)
Én például mióta táppénzen vagyok több fizut kapok,mint amikor dolgoztam! :lol: :wink:

Mrsparis!
Arik az ikrek! :lol: :D :)
A babucid mérete miatt ne aggódj,még ilyenkor nagyon változhat a méretük!Hol kisebbek,hol nagyobbak.Mármint nem mindíg arányosak a méreteik a korukkal.Nyugi! :lol: :lol:
Azt írtad,hogy M.O.-ról mindenképp el akartok menni.Pedig ahol Ti laktok még sokkal jobb a helyzet,mint erre felé nálunk.
De a picit még itt szeretnéd megszülni?

Kkia!
Nagyon szép képecske! :lol: :wink: :wink:
Szerintem ne izgulj,csak pihenj nagyon sokat!Neked is csak azt tudom mondani,mint Édinek,ne menj vissza dolgozni,ha ezt a baba egészsége úgy kívánja! :roll: :)

Chardonnay!
Én is úgy érzem,mint Te!Aki október elején fog szülni,olyan mintha hónapokkal előrébb járna! :roll: :shock:
Ha érzed,hogy megmozdul a babód,írd meg légyszi!Mivel egy napra vagyunk kiírva,kíváncsi leszek,kinek lesz izgágább a babója!
Kkia,ez Neked is szól! :lol:
Bár a múlt héten az uh-n azt mondta a csajszi,hogy nagyon lusti egy picúrom van. :oops: Alig akart megmozdulni,arrébb úszkálni,hogy jobban lássuk! :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29
 
 


Sziasztok!
Gratulálok az újabb kukishoz!Tényleg sok "fiúnk" lesz!
Szia Bobóbaba!
Kkia!Én úgy tudtam,hogy csak akkor lehet vérzés,ha a méhszájat fedi a méhlepény.Na szóval megnéztem most direkt,hogy a lányomnál mit írtak:A méhlepény a mellső falon tapad,kissé fedi a méhszájat...Ennek ellenére engem soha nem ijesztgettek ilyennel,mint téged.Csak egyszer a védőnőm magyarázta el a dolgot,hogy ahogy nő a méh,úgy csúszik fel a méhlepény,szóval ne aggódjak.Na szóval én ezt csak megnyugtatásul írtam,nem tudom,sikerült-e?

Kép
Kép
zanikó
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: