Új privát üzeneted érkezett!

Kubu:nekem is csak azok vannak amik a csomiban voltak,nem tudom mi a neve,de én is gondolkodtam h utána nézek mert sztem hasznos dolod.Én mondjuk eddig az oltások után használtam még.

solya051020
Káld

Èn is rakok pár új fotót!

Az elsön: így fogadott valamelyik reggel. Keresztben az ágyban, teljesen a fenti végében!!!
Kép Kép Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.05.11 13:59-kor.
susy75

[quote="mágnes"]N írta:mágnesa hát az elmúlt napokban Bencénél is megint brutális bukások jöttek elő.. Mostmár én is ott tartok, hogy szólok holnap a dokinőnek.. Megdőlt az az a "nézet " is, hogy a fölösleget bukja ki.. Mert 50 ml után is olyan hatalmasat bukik, hogy nem is tudom mitől hízik... Etetésenként 2 textilpelus elmegy, plusz Anya ruhája, a sajátja, a padló (ha nem érek oda a padlóig, akkor a szőnyeg...) Én nem tudom mi a fenétől van... :cry:

Noel pontosan ugyanilyen :) mint annyiszor panaszkodtam már rá. Mivel mi már voltunk kivizsgáláson és csak rángatták a válluk, hogy nincs itt semmi baj, ez a gyerek makkegészséges, így én már szinte átnézek ezek felett. Kaptunk bukós BEBA tápot is, de azt ugyanolyan "előszeretettel" visszabukdossa. És nálunk ugyanaz van, hogy ha keveset eszik, ha sokat. A gasztrodoki annyit mondott, ő ilyen. Minden ember más, a babák is. Szóval sztem Bencéddel sincs gond!
Anna tuti wellnesscsaj! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára aida 2009.05.11 12:45-kor.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy: velem tornázol??? :lol: de jó! Na jó csak viccelek, én lusta vagyok, bár szerencsére csak 1 kilóm maradt a 18,5-ből.

Kubu: édes a kisfiad!

Mágnes: Neked meg a kislányod! Remélem Vivi is ilyen szép lesz.
És köszi a gyedes választ, meg a náthásat is,jó tudni, akkor még nem izgulok. Mióta náthás azóta nálunk is hatalmas bukások vannak, ruhacserével rengeteg büfispelussal, pedig előtte végre már nem bukott. És most nagyon keveseket is eszik.

Solya: sajna az ötletekkel hadilábon állok :cry:

KépKép
jurmine

Susy, utolsó kép csúcs! A többi is pofa, de az utolsóba beleszerettem. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy: Aidával teljesen egyetértek

KépKép
jurmine

Susy, Vinzent szeme színe milyen? Olyan koromfeketének tűnik így a képeken és naagyon hódító! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Susy: második képtől teljesen kééééééész vagyok!

Mági: hát, ez jó kérdés. Szerintem ha tudsz, mindenképp nézz szét boltban, ahol ki lehet próbálni, mert ha látatlanban veszel és nem lesz jó, akkor felesleges pénzkidobás, ahogy nekem is az volt.

Kép

Kép
gabilany79

sziasztok csajok,

sajna már nagyon rég voltunk itt..de első hozzászolásként mi mostanság minden héten utazgatunk és üdülési csekkel fizetünk a kuton ...ja és itt nálunk a Visegrádi utcában van egy bababolt ahol lehet azzal fizetni.ugyhogy aki akar vásárolni a babájának az mehet oda üdülésivel.mindent vehetsz belőle ott.

Mi nagyon jol vagyunk Vivike igazi örökmozgo..hasrol hátra meg visszaforog,ülésből állásba nyomja magát.nem tudjuk hova siet de nagyon élvezi.lerakjuk a lakás egyik végébe és a másikba tekeredik.Az éjszakákat átalussza és nappal is sokat alszik..Most 6200 és 61 cm.kis tökmag.én is mellékelek képeket.:D Kép azok a nagy szemek
Kép apával
Kép faljuk az életet
Kép Vivi és a pasija
Kép mosolyalbum

Kép

Kép
nikianya21

Jurmine!
Èn is lusta vagyok. De pocakos is.... :cry: :cry: De jó neked, hogy csak ennyi plusszod van!

Aranyosak vagytok, köszönjük a dicséretet! :oops: :oops: :lol: :lol:

Aida!
Jó kérdés!! Eleinte kékesszürke volt. Most már van benne egy kis barna beütés. Ùgyhogy szerintem barna lesz! Pont múlthéten csináltattunk neki gyerek útlevlelet,mert júni 4-én repülünk haza és hát kell. Ott meg kellett adni a szeme szinét, és barnát adtuk meg. Azt mégsem írhattuk, hogy barnásszürkéskék!!! 8) :D
susy75

Már megint gyors, mert jön apa azt ebédelünk!

Viki: jó hogy újra itt vagy!!!

Gabi: köszi, de a képen az unokahúgom van Marcival! :oops: :oops: (odaírtam) :lol: :lol:

Solya: én a 10. évfordulónkra csináltam egy "filmszerűséget" a 10 év képeiből és alá raktam egy tuti zenét!!!

Na megjött apa!
Vendég

érdekes ez az üdülési csekk - tankolás, mert pl a mellékelt link, fórum szerint nem lehet tankolni.

http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=20489

Niki, milyen kúton tankoltok vele ?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Délelőtt panaszkodtam apjának, hogy Dani ma még nem kakilt...
Hát most kaptam egy igen méretes csomagot, csak azt nem mondta hozzá, hogy oszd be!

Kép

Kép
dcili81

ahogy mentünk ki az autopályán..de ilyet ne kérdezz mert én ehhez kasu vagyuk .mentünk Hatvan fele és az autopálya matricát is arra vettük:D

Kép

Kép
nikianya21

Boci: annnnyira hülye vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:
csak a képet néztem, meg hogy lagzi... ááááááá, ne hari...

Ez a filmes ötlet naggyon jó, én karácsonyra szoktam ilyet apának :)

Na, megyek én is hamizni meg főzöm a krumplit tökmagnak. Kíváncsi leszek a fogadtatásra....

Kép

Kép
gabilany79

Ja, itt tegnap volt anyák napja, kaptam egy szép szív alaku tortát a kisfiamtól!!!
De épp azt mondtam férjemnek, hogy nem engem kell ünnepelni, hanem Vinzentet, hogy itt van velünk, minket választott, és boldoggá teszi a napjainkat!!!!!! :lol: :lol: :lol: Meg azt,hogy kibírta velem a 9 hónapot odabent injekciók, gyógyszerek, cukorbaj, infúzió, pajzsmirgygondok ellenére ilyen szépséges és tüneményes lett!!! :D :D :P
susy75

Gabi: Anyós épp múlt héten akarta nekem adni az ő szobabicaját.... :lol: .igaz, az kissé régi....

Cili: Nyammi-nyammi, fini ebéded lehetett! Én még meg sem néztem, a hercegem fehér lovon, ja, nem, autóban :lol: , mit hozott ma nekem....

Solya: Szerintem nem látszik rajta, a combjai kicsit husikásak, de pölö az arca meg a pocija egyáltalán nem tükrözi a súlyát.....nem is értem, mi ennyi kiló rajta.... :shock: 8)
Nagyon hosszú baba, az tény, dobtak pár hátast hétvégén otthon ismerősök....

Mági: Szerintem simán jöhet másik foga is, úgy tudom, nem törvényszerű a középső első fogak első kibújása.
Lánykád igazi kis díva! Nem színésznőnek készül véletlenül? :lol: :lol:

Kubu: Marci nagyon édi, milyen speckó újságolvasási technikája van! :lol: :lol:
bébic

Susy: Nagyon jók a képek, a másodikon az a vigyor! :lol:

[quote]N írta:iki, milyen kúton tankoltok vele ?

Ez engem is érdekelne.....én úgy tudom, csak anno az elején lehetett, amikor kitalálták ezt az ÜCS-t....lehet, hogy magánkutaknál elfogadják?

Cili: Egészségére Danidnak! :lol:

Susy: Akkor neked most boldog anyáknapját! :D
bébic

Bébic!
Köszi! :lol: :)
Amúgy tényleg nem látszik Àkoson a több,mint 8 kiló! 8) :wink:
susy75

Gabi: semmi gond, én is csinálok ilyent!!!! :lol: :lol:

Niki: az előbb neked akartam írni, hogy jó hogy itt vagy, de Viki lett belőle! (Látod Gabi!!!))) :lol: :lol:

Bébic: hát nem tudom Marci hol tart súlyban. Szerintem olyan 7 kg körüli. Szerdán megyünk 5 hós mérickélésre és akkor majd meg tudom mondani a pontos adatot!!! :lol: :lol:

Üdülési: itt van egy sportbolt ahol lehet vele fizetni!!!! 8) 8) Szerintem persze ez nem szabályos, de ők valahogy el tudják számolni, onnét kezdve meg nem érdekel!!!! Bár mi ősszel akarunk menni belőle wellneszezni!!!! :lol: :lol:

Kubu: enyim Marci is így olvas újságot!!!! :lol: :lol:

Cili: hát kaptál szeretetcsomagot. Én is kaptam Marcitól, csak az volt a durva, hogy le akartam zuhanyoztatni a seggét, erre nincs víz. Igaz már több mint 2 hete nincs úgy kb. 3 óráig, de a hivatalos tájékoztató szerint a meló ami miatt nincs az pénteken befejeződött. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem voltam ideges!!!!!! :twisted: :twisted:
Vendég

Bébic! Hunornak is enyhült az étvágya, biztos a fogzástól van.

Szia Niki, jó hogy benéztél! Vivike nagyon szép!

Hű Mági! Erre a kiscsajra nagyon oda kell majd figyelnetek! A fiúk felfedezik, aztán ... :lol:

Üdülési csekk: ha valaki kap, a névérték max. 10%-ig lehet benne tankolásra is használható csekk, arra külön rá van írva, hogy tankolásra is használható. Általában ezt külön kell kérni, de ezzel a munkáltatók nem szoktak foglalkozni.

Szerződött üzletek beválthatják, akár sporteszközre, sportruhára is. Egyre bővül a szolgáltatói kör.

Kép
Kép
szeles4

Bébic: „A wellnesstől félek, annyira felkapott manapság, hogy félek tőle, nem lenne szép emlék.... „Ezt nem értem…mi most voltunk és baromi jó kikapcsolódásnak bizonyult.
Kérdés1: Eztet sajnos nem tudom.
Kérdés2: Két kilóval lemaradva…

Mindenkit végig olvastam, de nincs erőm reagálni, bocsánat.

Megyek olvasni, mert Domi alszik a kiságyában...

Kép
mannababoca

Manna: Jó nektek. Nekem nem nagyon voltak eddig jó tapasztalataim (hozzáteszem, nem a wellness szállodákkal, hanem úgy általában a magyar vendéglátással), így kissé pesszimista vagyok és félek is belevágni.... :?
bébic

Erika! Ölég lagymatag volt a "tömeg", alig voltak pár százan. És fele nagymami volt :)

Márti Asszony! Ezt hogy csináltad? Sokkal többet eszel, vagy nasi?

CiliDani! Király vagy! Jól nyomod!

Vera! Csütörtök, Normafa, Manna, Te, én ... és még akit sikerül megfűzni. Időpontot ti mondjatok!

Kép
zölddisznó

Jááájjjj, nyígás!

Kép
zölddisznó

Kész van a csokis sütike! :D

Kép

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

képtelen vagyok visszaolvasni 9 oldalt Réka mellett, gyakorlatilag max. 3/4 órákat alszik napközben.
bár ennek folyományaként elalszik 1/2 9 -9 felé és csak hajnalba kel egyszer enni.

jurmine: örülök, hogy itt vagy, bár őszintén be kell valljam nem emlékszem rád, a magzatvízzel az eszem is elfolyt, sajnos annyira feledékeny vagyok, hogy csak na:)

mi még nem forgunk, nem is akar, ha átfordítom babamóka szerint hasra kb 5-10 percet hajlandó úgy eltölteni aztán megy a nyüszögés.
bár állandóan ülni akar....mondtam neki, hogy azt még nem tudsz...

gratulálok a fogakhoz, nekünk még az sincs csak a nyáladzás illetve olyan mint Pimpa állandóan kint a nyelve, bár lehet egy kígyó veszett el a lányomba és a nyelvével szaglászik....:D

nem aggódom csak nem marad örökké fekve és fogatlanul....

viszont be nem áll a szája, még álmába is beszél én meg állandóan felébredek rá, asszem megérett Réka a külön szobára:)
mi lesz ha elkezd beszélni, csak levegőt ne felejtsen el venni közbe:D

KépKép

Kép
orsimorsi

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< cvc nnn

Réka hozzászólt a támához

KépKép

Kép
orsimorsi

témához...ja és közbe elázott a billentyűzet a nyáltól...remek:)

KépKép

Kép
orsimorsi

ti hallottatok a bebe tvről?
vkinek van is?

KépKép

Kép
orsimorsi

Zöldi:
nem tudom, hogy sikerült, mindenesetre igy voltam a Hunival is terhesség után amig szoptattam jöttek a kilók rám rendesen, de ahogy abbahagytam a szopit visszafogytam. Jó, maradt pár kiló plusz, de nem sok.Lehet hormonális alapon van,mert enni csak annyit eszek mint máskor általában.Nassolni ritkán szoktam és vacsizni is.
Robival nem szoptattam, és vele nem is hiztam el...
felteszek pár képet hasonlitásképp...
Kép Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Az első képen Robi van.6 hónapos

Kép
Kép
Kép
f.marti

Bébic:
igen , rád :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

orsi
bebe tv férjem agymosónak hívja mert olyan műsor megy benne de a kicsiket állítólag leköti.

üdülési csekk:
nahh az én esetem iszonyat röhelyes.
ad 1: a férjem a BKV-nál dolgozik mint villamos fényező de nem kapnak olyat mert a főnökök között szétosztják :evil: :evil: :evil:

ad 2:igényelni nem tudok még a nagy családomra való tekintettel sem mert a párom ugye jól van bejelentve én meg 4 órába dolgoztam csak és ezek mind kizáró okok, :evil: :evil: Pedig milyen jól jönne pár forint abból pl a strandra.

Zöldikém
kérdeztem pár lappal odébb hogy én hogyan jutnék el oda innen csepelről és nem lehetne e közelebb egy kicsikét??? Mert soha nem voltam még ott.

lakás: alakulóban:)) 0-ás papírok leadva most már csak a munkásokra várunk és húzunk az újba.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára harivera 2009.05.11 15:19-kor.

harivera
Budapest XXI. kerület

Andy: te kérdezted múltkor, hogy hogyan néznek ki a bébik a sportváltozatban???!!!!! Enyim pasim így néz ki! Itt egy kicsit megemeltük, hogy nézelődhessen a tömegben egy kicsit, de vízszintesre lehet dönteni. Ja és ez a napfénytetős változat: nagyon jó, mert minden féle szögben, fokozatban lehet állítani, így nem süt szemébe a nap. A kupolás résszel is lehet használni, de szerintem az ilyen időben, nagyon meleg neki!! A másik pasi, az apa!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kép sportfokozat
Vendég

[quote="orsimorsi"]n írta:orsimorsiem aggódom csak nem marad örökké fekve és fogatlanul....

Szerintem se aggódj! :) Mi is fogatlanok vagyunk még és forgásmentesek. ;) Viszont nyál annál több van...

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Aida! Jól néz ki a sütid, ügyi vagy! Recept?

Bocika! Mindkét pasi figyelemre méltó! :lol: :oops:

Cili! Szép kis méretei vannak a fiadnak! Mi holnap megyünk mázsálásra, szerintem 7 kiló fölött van kicsivel a súlya.

Suzy! Vinzent képek nagyon jók! :P :wink:

Orsimorsi! Semmiről nem késtetek le! És annyira egyik pillanatról a másikra történik valami, hogy elképesztő! Hunor meg hiába kezdett el viszonylag hamar forogni, most elfelejtett a hasáról visszafordulni (pedig azt tudta hamarabb) és rettentő dühbe tud gurulni a sokadszori próbálkozás után!

Kép
Kép
szeles4

Szeles: köszi! Átadom mindkettőnek a dicséretet! :oops: :oops: :oops: Ja és nem ér ilyen tortát felrakni, mert csorog a nyálam. Igaz hétvégén egy csomó tortát ettem............ :oops: :oops: de ez akkor is tuti!!!!

Orsi: mi múlt héten kezdtünk el forgolódni, vagyis csak hátról hasra, vissza még nem megy, ja és csak jobbra!!!! Nekem védőnéni mondta, hogy nem vagyunk lemaradva semmivel és hogy később behozzák a "lemaradásukat"!!!! :lol: :lol: Fogunk még nekünk sincs, igaz védőnéni már két hónapja megállapította hogy fogzunk. Nyál folyik ezerrel, rágcsálás egyfolytában, nyűgösség, duzzadt íny, de fogacska sehol. Ja és a nyelvét is ezerrel öltögeti kb. 3 napja.

Én most a füle miatt aggódok. Kb. egy hete nagyon macerálja, de nem fáj neki. A lagziban volt egy védőnéni ismerős, ő megnézte, meg kérdezte hogy fáj e neki meg van e láza. Mondtam hogy nincs. Akkor szerinte ne aggódjak, ismerkedik a fülével. :lol: Most mondjuk ezt a korszakát éli: fogdossa a fülemet, az orromat, szememet tapizza (apáét is) és turkál a hajamba. Persze ezt nem hagyom, inkább hajpánttal hátraszorítom!!!!! :lol:

Vera: hajrá kéró!!!!!!

Suzy: Marci ma reggel kelt fel ugyanígy fent az ágy végében, ráadásul hason fekve!!!!! :lol: :lol: Nagyon édi Vinzented! :lol: :lol:
Vendég

Szeles, Bocika!
Nektek is köszi! :wink:

Ìrtam, hogy a múlt héten voltam tanácsadó esten és ott mondták,hogy 6 hó után már nem kell forralgatni a vizet,mert annyira tisztitott, ami a csapból jön, hogy nem gond. Örültem is neki!! :P
Lehet bubi mentes ásványvizet is adni nekik?? :roll: :?:

Gabi!
Köszi a botmixeres hozzászólást!
susy75

Aida: Neméééér ilyen képekkel kínozni az ember lányát! :twisted: De remélem, ezt te eszed meg mind az utolsó morzsáig!

Márti: Akkor köszi még egyszer is, jólesett! :oops: :oops: :oops: :lol:

Orsi: Én nem tudom, mi az a bebetv....Mi az?

Bocika: Elismerésem a család férfitagjai miatt! :wink: (na jó, azért én sem panaszkodom ám! :lol: )

Fül: Múlt kedden én is kérdeztem a gyerekorvost, Ákos állandóan majdhogynem tépkedi, húzkodja a fülét, de az lett a gyanús, hogy többnyire a jobb fülét.
Doki (rá se néz, csak az asztal mögül): hát, ha úgy gondolom, vigyem el a Heim Pálba vagy a Jahn Ferenc fülorrgégészetére, de szerinte csak annyi, hogy felfedezte, hogy van füle, meg hogy tetszik neki, hogy más hangot hall, ha ott matat.
bébic

Susy: Komolyan nem kell forralni? Vagy ez csak ott Németországban lehet így?

Kicsi fiam (szó szerint) félig átfordult: deréktól lefelé totál hason van, deréktól felfelé meg az oldalán. :P :lol: (gondolom nem tudja kihúzni a kezét maga alól, azért "akadt meg" itt)

Mindjárt itt lesz a járókánk, kíváncsi vagyok, hogy tetszik majd neki....
bébic

Na, a krumplis buli befuccsolt, mert elfogyott a mucsu alma, amihez kevertem volna, és az idared, ami itthon van, az olyan savanya, hogy mikor betoltam a kanalat Kobold szájába, úgy nézett rám, mintha meg akarnám mérgezni.

Viszont a megmaradt krumplit eltárolhatom főzőlevestől holnapig a frigóban, ugye? :roll:

Fülhúzás: Kobold főleg akkor ha fáradt. Ja, és volt egy emlékezetes, amikor azt álmodta, hogy ő Shrek:
Kép

Ágyban fetrengősre meg két új:
Ettől idegbajt kapok :twisted:

Kép

Ettől is,de nem annyira (csak tudnám, mi az anyámnak van a fejvédő...):

Kép

Ezt meg csak úgy :D
Kép

Na, megyek, rendberakom a csatateret.

Kép

Kép
gabilany79

Gabi: nem semmi Kristóf! Meg kell zabálni! Nagyon nagynak néz ki.

Ez a vízforralósdi engem is érdekelne. És a cumisüvegeket kell főzni még 6 hónap után is?

Babavizet biztos lehet adni, de a simát nem tudom.

KépKép
jurmine

erika. altatnam en hason, sot akar fejjel lefele is, de ugysem alszik, ugyanugy sir es vergodik.akkor este mukodott, azota se. :evil:

gabi. nem tud egyedul elaludni. en lennek a legboldogabb, ha az menne, de nem tudom, hogyan tanitsam meg neki. csak sir es sir. sokaig, es a vegen mar levegot is alig kap ugy belehergeli magat. :cry:
minden este paskolom a popsijat. azt nem ertem, hogy mar mar ugy tunik, hogy elalszik, aztan behomorit, feszit, hanyattfordul, elkezd kalimpalni, majd pedig torkaszakadtabol uvolteni.
ha hasra teszem akkor ugy uvolt, hiaba simizem a hatat. 10 perc utan kiveszem, nagy nehezen megnyugatatom, de meg hozza sem ert a hata a kisagyhoz, mar uvolt, mint a sakal.

jurmine. kulon szobaban van, amikor a kisagyban alszik. de ugy hajnali 1-3 kozott elfogy minden energiam, es akkor atviszem a mi agyunkba, igy legalbb egy kicsit tudok pihenni, megha rohadt kenyelmetlenul is. na akkor szoktam nagyon kiborulni, amikor ott sem akar aludni.

koszi a kep dicseretek indenkinek

laura. nagyon jo az a jatek!!

boldog hofordulot Anettnek.

vera. mi ertelme a keresztelonek, ha nem vagy vallasos?? ezert talaltak ki a nevadot.

Aida. tok jo az avatar keped, szerintem is!
hajnali 1 korul sikerult visszaaltatnom masfel oras szenvedes utan. nagyon faradt voltam, de ugy voltam vele, hogy csak azert is a kisagyban altatom vissza. na ugyanezt, amikor 2 ora mulva megint felebredt, nem volt erom ujra eljatszani, es jott az agyunkba.

Suzy. cuki lehet az iszakos Vinzent.

kubu. hogy sikerult a vizsgad?

KépKép
KépKép
mush589

Hát lányok nem tudom, hogy ez csak itt van e, de gondolom, hogy Magyarországon is elég tiszta a csapvíz. Na meg azért már gondolom fél évesen már nem olyan érzékenyek!

Szerintem kifözni továbbra is kell!

Mush!
Már kérdezni akartam, hogy mennyit alszik Kincsö átlag egy nap?

Gabi!
Látom Koboldod is kis tornászbajnok! :) :)
susy75

Verzsó, Mush, Solya, Boci: mentek a privik. Írjatok nekem címet (kivéve Verzsót, az övét már megkaptam :)) lécci.

Kép

Kép
gabilany79

kubu. azt hogyan tudom kideriteni, hogy van-e vizer a szobaban?

boci. edes Marton az uncsitesoddal.

na majd probalok tovabb olvasni es reagalni, de most vacsi ido van, aztan meg furdetes

KépKép
KépKép
mush589

Mush, hát nem egyszerű Neked! :(

Köszi a sütidicséreteket!

Szeles, tegyek receptet másik topikba?

Bébic, hagyok szüleimnek is pár morzsát, de azért nagyrészt én falom be! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Mush
Igazad van

babók éédik mind:))))

lakás dolog azért nem olyan egyszerű mint ahogy leírtam mert mind két lakást nekünk kell kifesteni. Igaz ezért kapok új parkettát meg új konyhabútort a lakásba:)))

Iza már forgolódik két napja:)) hasról hátra és hátról hasra:))) este elég sokat hasra is fordul álmában ő meg úgy nemszeret aludni így képzelhetitek.

ezek ma készültek:)

Kép
Kép
tegnap így fürödtek:))
Kép
Kép Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Csajok!
Itthon nem lehet még forralatlan csapvizet kapniuk ilyenkor! Tiszta trutyi!
A mi kiskönyvünkbe bele is van írva, hogy egy éves kora alatt CSAK forralt csapvizet ihat!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?