Sziasztok!
Eszter: GYÖNYÖRŰŰŰŰŰŰ Álmos baba. Az a száááááj!!!!!! Nagyon édes!
Gratulálok és örülök, hogy jól vagy(tok). Írta nővéred, hogy másnap már szépen sétálgattál... helyes!
Pihenjél, csak most kezdődik igazán az élet!
Kora: megkereshetnéd azt a programot, bár lehet én is mindjárt rá tudok keresni. Leviről nincs kép... Az jó, hogy így haladtok a házzal. Ne azt nézd, hogy mennyi van még hátra, hanem azt, hogy legalább el tudtátok kezdeni és nemsokára kész lesz.
Ildi: Fanni nagyon szereti a vonatokat, látszik rajta. Aranyos.
Igazi kis nőci.
Hogy halad a suli? Fanninak már megvan az ovi? Bocs, nem emlékszem mit írtál, hogy mikor tudjátok meg, visszakeresni meg nincs időm... Mennyiért árulja anyósod a házat és mekkora a telek (no meg a ház)?
Gabi: Andor nagyon cuki... megnéztem a képeket az oldalatokon, eljutottam oda is.
Jártok még úszni? Nyugi, nemsokára már futni fog.
Pikk-pakk észre sem veszed és már feláll, leül és fut (a sorrend eltérhet).
Szokott sírni a gyógytornán? Ha nem, akkor lehet még élvezi is, nem?
Prüntyi: jól vagytok?
Mi elvagyunk. Már nem tudom mikor írhattam utoljára. A veresi majális nagyon rossz volt. Kinéztünk, ettünk egy vattacukrot és haza is jöttünk. Vácrátóton ingyenes volt az összes körhinta, stb... itt meg 500 Ft lett volna, ha egy körre feltesszük KOpit a gyerek körhintára. Mondtuk, hogy azt azért már nem. Volt fenn a dombon egy roncsautó (Lada) és rá volt írva, hogy "Kopi Veresegyház"... úgyhogy gyorsan lefényképeztük Kopit előtte.
Ennyi volt a majális. Aztán mostanában anyunál töltöttük a szombatokat, mert segítettünk neki gipszkartonozni, stb. Vasárnap voltunk Ivacson a tónál gyerekestül-kutyástul, de mivel elég sok volt a horgász, így hazajöttünk. Illetve találtunk egy kisebb tavat, ami körbe volt véve stéggel... egy patakszerűség folyt az oldalán (a nagy tóból jött át a víz). Lementünk oda gyerekkel, kutyával, babakocsival, erre beálltak oda egy autóval 3-4 ember, kirakták a nyugágyat, horgászbotot mellénk és mit sem zavarva őket, hogy mi ott vagyunk ennyien azon az egy stégen, odapofátlankodtak, holott az összes többi szabad volt. Nekünk meg ott lett volna jó a patak miatt, mert ott fürdött a kutya. No mindegy, ez úgy elrontotta a kedvünket. Mostanában amúgy is érzékeny vagyok.
Kopi jól van, már nem jár bölcsibe anyagiak miatt. Sajnálom szegénykémet, mert 2 hét otthonlét után 1 kg-t fogyott is, így nagyon bízom benne, hogy mielőbb vissza tudjuk iratni. Meg anyós nem viszi ki a játszóra sem, édességet ad neki enni, ha azt kér Kopi, meg ilyenek. Szóval nem örülök, hogy otthon van. Ettől függetlenül jó érzés, hogy amikor megyek haza, akkor elém fut és a nyakamba ugrik.
Imádom!!!!!! Bilizni nem akar, wc-n ülve sem, elkezd sírni, mint az állat. Mitől lehet ez? Beszélni sem akar, pedig már igencsak elmúlt 2 éves. Csináltunk neki a kert végébe egy homokozót, meg kiraktuk a csúszdát, az ugrálóvárat egy kis asztalt székkel, szinte egész nap ott lenne, de a nagy melegben nem lehet kinn. Viszont mostanában nem kel fel éjszaka. A szopiról meg leszokott. Igaz, vannak olyan mozzanatai éjjel, hogy mondja, hogy "anya" és átkarolja a nyakam és odahúz magához.
Jujjj, mennem kell.