Sziasztok!
Kissé lemaradtam, de sikerült visszaolvasnom.
Karmen: tényleg Enikő írta Sztriha profot, nem te, bocsi, rosszul emlékeztem.
Fogászat: hát, a bőgés az egy dolog, én nem bírnám elviselni, úgy értem, nyitva tartani a számat és nem elkapkodni a fejemet.
Ezért írtam, hogy hős vagy. Ez az allergia-mizéria szörnyű.
Körzetes ovi: nekünk is több van, a Hétvezér meg a Hunyadi téri mindenképp. A szabály az, ha jól tudom, hogy valamelyik körzetes köteles felvenni. Az ismerősökön biztos sok múlik…
Tetőbox: a mi autónk fogyasztását nem növelte jelentősen (mi síboxot vittünk télen), viszont nem ajánlatos vele 120-130-nál gyorsabban menni. A babakocsit mi a cuccok tetejére tettük a csomagtartóba, de ezt csak ekkora batárral lehet megcsinálni.
Karmen, Exdeus, testmagasság: 2 évesen soknak számít a 86 cm?
Marcsi 88 cm volt kétévesen, most 102-103, szerintem nem nagyon magas. Dóri most 85.
Exdeus: akkor lehet, hogy azért nem emlékszem semmi rosszra Sztriha prof. stílusával kapcsolatban, mert velünk nem közölt semmi negatívumot, nyilván más, ha valakivel „rossz” hírt vagy aggódnivalót közölnek nyers stílusban….
Orrszívás: mi egy porszívót is magunkkal cuccoltunk télen, szerencsére csak a morzsákhoz használtuk végül.
Szilcsi, betegség: hát az bitos, hogy nehezen gyógyuló!
Kb egy hete egészségesnek nyilvánítottam a családot, de még mindig előfordul, hogy egyszer csak valaki hurutosan köhög egyet, az én szemem meg minden reggel olyan fura (piros, éppenhogy váladékos), ma reggel Marcsinak is picit csipás volt az egyik...
Haragosi: hármasikerek időeltolódással!
Elolvastam a szüléstörténeteket, Rékáénál sokkal rosszabbra számítottam, annak alapján, amit E. történetében írtál visszaemlékezés gyanánt.
Hefe: mi volt a fogászaton? (Bocs ha már írtad és nem vettem észre…) Ovit sajnálom.
Melinda: az apnoét kiváltó okok nálunk is rettentő változatosak, az eleséstől kezdve a szemcseppentés-nemhagyáson át a sértődésig… Szóval jó megfogalmazás, hogy az idegrendszert érő fizikai avagy jelképes ütés. Mi volt a vizsgálaton?
Enikő: hááát, tartsd is meg, vigyázz rá! Apa
, a nője meg tudta, kivel kezd, nem? Úgyhogy ne pattogjon, keressen többet, ha több pénz kell neki. Ez a letiltás nagyon jó! Legalább onnan tuti a tiétek a pénz. Marci lába
ATZita, Hefe, Enikő: gyerekek szépek!!!
Szegedi vakáció füzet: Százszorszép gyermekházban hegyekben áll, ingyenes, én is beszereztem, bár főleg 4-5 éves kortól vannak programok.
Mi is voltunk almázni