Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szétfagyunk itthon! Kint meg esik az eső... Kép

Évi, ANgi, Elli
képek nagyon jók Kép

Urszila
Andrisnak boldog szülnipaot Kép

PIldi
szerintem előveheted a formadobálót. Mi is olyat kaptunk ajándékba, amihez van vagy 16 forma, ebből Dani kiválasztott 2-3-t, és csak azokat tudja bedobni. A többit is dobálja, csak épp nem a formába Kép

Kangi
remélem, most már nem lesz lázas Julcsi! doki mit mondott, mi ez? valami szenya vírus?

A gyerekemnél már azt elértem, hogy vajas kenyérből, joghurtból és krémtúróból akármennyit megeszik, viszont ebédelni nem szeret Kép TEgnap is csak néhány szem főtt krumplit kapott be meg az én bablevesemből némi levet. Főzelék szóba sem jöhet, és husi is csak akkor, ha épp olyanja van.

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Gyógyszer: én germicid C-t már sosem adok Emmának csak amidozophent. Minek kapjon nyugattót, mikor nyugodt az nem lezs tőle úgysem,a kkor meg felesleges. Alacsonyabb lázra szoktam adnia panadolt. De ezt a nurophent ki fogom próbálni, ez is szirup vagy ez kúp?
Az algopyrin szuper, én magunknak csak azt használom,a ze gyetlen ami tényleg leviszia lázat, mikor nekem a rota vírustól 40 fokos volt és s ehűtő frdő se a tablettás algo nem segített akko rén is ampullásat kaptam és hihetelen voolt, éreztem ahogy megy ki belőlem a hő. Ez most így írtó hülyén hangzik, de 40 fokos lázzal nagy megkönnybbülés volt.

Andi!

Emma meg épp fordítva működik. Normál kajából 8szendvics, nem főzelék állagó főtt étel) alig tudok pár falatot megetetni vele, a főzeléket meg imádja, napi 2x eszik legalább, d enéha 3x is.

Manó2!

hát remélem megindul. na, én ekkorát még sose bűnöztemKép kőrözötte skenyér páriszi meg sajtKép De megenenémKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Nurophen szirup és tabletta is van. A sziruphoz meg adagoló fecskendő. És valszeg az íze is kibírhatóbb, mert a lányok beveszik.
sofka
 
 

 
 

Mano,
Nalunk van legkondi minden szobaba, mondjuk itt kicsit melegebb van nyaron es ami miatt hasznalni kell az a paratartalom, mert en hiaba szelloztetek meg ejjjel is , ha jun-tol szept. vegeig min 90% a paratartalom.
Szoval a gyerekeknel mi a racsot nagyon kicsire allitottuk igy hut de nem tulsagosan es persze az elso napokban ejszaka is tobbszor ellenoriztuk a homersekletet. 3 ev alatt eddig egyszer sem volt beteg a Matyi es tavaly a csajszinak sem volt baja.
DE azt erdemes tudni, hogy bizony szegeny fiam borbetgseget kelloen felerositi.

Kepek tunemenyesek!!!!

Urszila,
Sok Boldogsagot a Nagyfiunak!!!!

Kangi,
Julcsi szegenykemKép

Attort a varva vart elso ket fog is, remelem most egy ideig nyugi leszKép

Angi
angela2
 
 


Dana mellett képtelenség bármit is csinálni. Olvasni is nehéz.

Réka,
már sokszor akartam kérdezni, mi történt a szülésednél, vagy kiderült-e, hogy Dani miért nem tudott lélegezni? Biztos írtad tavaly, de nekem akkor sajna nem volt megfelelő internet hozzáférésem.
Zsuzsó
zsuzso
 
 


Hahó Kép
Azóta is láztalanul, hálistennek.

A szopitopicban találtam ezt a linket, amilyen szomorú, annyira nevetséges.
http://www.nlc.hu/forumkifejt.php?bw=1&forumid=28622&forumuser=&id=18&step=0&pag e=1
A Pizza Hut-ból kipenderített szoptatós anyukával kapcsolatos hozzászólások gyűjteménye.
Legjobban az "tetszett", hogy valakit zavar a "böfi, tejszag" KépKépKép A Pizza Hut-ban, ahol mindent beleng a fűszeres pizzaszag KépKépKép Biztos sommelliere az illető, különben hogy szúrná ki PONT a tejszagot?! KépKépKép

Na mindegy, kicsit felhúztam magam. Hogy "van valami állati abban, ahogy egy nő úton-útfélen szoptat" DÜHÖSFEJ, DÜHÖSFEJ!

Nem mintha kötelező volna, de ha valaki nem szégyelli, mért ne tenné??!!! (villamoson, vizsgán, ugye Kép)

Ehh, annyi minden kikívánkozik még belőlem, de inkább nem utálkozom, az olyan fárasztó ... KépKépKép

Pussz
Szétesett Kangi
kangi
 
 


Csak egy gyors....

Képek nagggggyon szupik!KépKépKép

Zsuzsó!
Priviben majd elmesélem, a többieket nem untatom ismét ezzel, csak most rohanok.

Kangi!
Nekem talán emlékszel múltkor azért szóltak be, hogy szoptatós anyuka ne menjen usziba, mert tiszta tej lesz a víz és ez nagyon gusztustalan. MÉRGESFEj!
Hurrá, hurrá láztalanság!!KépKép

Réka
muki
 
 


Réka Kép
Emlékszem, meg arra is, milyen jót röhögtünk, hogy az illető nemhogy szoptató anyukát, de még tehenet sem látott az életben, fotón se KépKépKép

Megfordult a fejemben, hogy a legközelebbi talit a Pizza Hut-ba kellene szervezni KépKépKép

Kangi
kangi
 
 


KAngi, láztalan Julcsi, hurrá!
Szoptatásról meg nem beszélni, csinálni. Engem még sose maceráltak, mondjuk csak végszükség esetén teszem nyilvános helyen. Mert nekem így jó.
sofka
 
 


Ja, uszodáshoz meg annyit, hogy én pont az ellenkezőjétől tartok. Mármint hogy a vízből vmi fertőzés juthat be.
Másfelől meg ugye Kleopátra szamártejben fürdött, és ha az ilyen jól hat, az anyatej egyszerűen plasztikai sebészkés.
sofka
 
 


Manó
Nálunk sz*rul lett beszerelve a légkondi, csak a nappalit hűti, pedig kapacitásilag az egész kérót tudná. Szóval épp a 7en volt itt egy szakember, mert így muszáj a hálónkba is, meg Kevinhez is szerelni, déltől tűz a nap, 10. emelet... Szóval gondban voltunk mi is az elhelyezéssel Kevinnél, és a pasi a következőket mondta: Éjjel nincs elviselhetetlen hőség, legtöbbször huszon-egynéhány fok. (Pár éjszaka/nyár az, ami kicsit húzósabb, többnyire nem.) A gond a falakkal van, amik nappal beveszik a hőt, és éjjel okádják kifele. Tehát a falakat kell hűvösen tartani-nappal. Éjjel egyáltalán nem kell mennie a légkondinak. Nappal, meg ha Kevin épp a szobájában alszik 1-2 órát, addig ki kell kapcsolni, amúgy meg kellemes hőmérsékleten mennie kell. Ezt mondta, remélem segített, nekem logikusnak tűnik, és a pasi elég profin adta elő, hátha ért hozzá.Kép

Kangi
JajKép Sürgős lázmentesedést kívánok.Ja, látom megtörténtKép Hurrá!Kép

Megyek, hamar lefexem, akkor hamarabb vége a víznapnakKép
Nem is volt olyan vészes, teleraktam programmal. Délelőtt fodrásznál voltam,(barna csíkjaim is lettek a szőkébeKép), du. meg felrakattam a nyári gumikat, meg megstoppoltattam a pótkereket, persze Kevinestül mindezt, ja, nem is meséltem a keddi defektemet, a Lágymányosi-híd alatti kerékcserét, amit apa kivitelezett begipszelt kézzel, (Kevin közben minden autót "megberregett"Kép) a lelopott ablaktörlőt, amit persze esőben vettem észre (680,-ft volt pótolni, ki a fene lop ilyet???), meg hogy tegnap majdnem elütöttek a zebrán babakocsistól, jól el is áztunk, meg hogy tegnap éjjel miután végighallgattam éjfélig a gimisek szerenádját, Kevin úgy döntött, hogy f3-4ig az nem is éjjel, hanem szinte reggel, és kicsit kevésnek tűnt reggel az álomban töltött 3-4 óra, és ráadásul még mikulásünnepeket is ülök, kicsit sok volt ez a hét. És még csak 1 gyerekem van.Kép

Na, megyek, elteszem magam holnapra,
tsók
Elli

Sportos lányok figyelmét felhívnám a börze után a Libresse Női Futónap gyaloglására, 13h, Olof Palme sétány a Ligetben, 1,9 km, 700,-nevezés. Persze csak ha olyan az idő, én fenem a fogam. Ha még élek a börzézés után, és Kevin is túléli a délelőttöt apávalKép Mert apa sztem tuti nemKépKép
ellimami
 
 


Sofka,
Plasztikai sebeszkesKépKépKép

Mellesleg azert fel lehetett volna ajanlani az anyukanak egy irodat ahol nyugodtan szoptathat.
Itt mindenhol, de komolyan! van pelenkazo, es legalabb egy vedett zug szoptatni. Csak sajna keves aki csinaljaKép

Elli,
Szoktal unatkozniKép
Azert a majdnem elutes durvan hangzottKép

Holnap bogracsozas a program, leszunk jo sokan, remelem az eso nem szol kozbe.

Angi
angela2
 
 


Sziasztok!
CSak egy gyors bejelentkezés.
Hatalmas utat tettem meg autóval, ügyesen.

Képek naggggyon édesek, imádtam nézegetni!

Elli! Víznap!! Ejha!! Nekem is kéne, jövő héten megcsinálom. Gyaloglásban partner vagyok.

Manó2! Nálunk tavaly ment a légkobdi, baja nem volt a srácnak. De csak pár fokkal volt hűvösebb, mint kint, de nagyon jó volt. Mélt majd írok, nem felejtettem el.

Kangi! Remélem láztalanság marad így. Mindenkinek mesélem a jobbkéz/balkéz produkciót és a gereblyétKép

Momo! CSokis zöldbab: Kép (ma még azt is megennémKép)

Na, szasztok:
Beu
beu
 
 


légkobdi=légkondi

Urszila!
Boldog szülinapot Andrisnak!

Beu
beu
 
 


Gombóc,
Láttalak benneteket a LazacbanKép Zsombiról még totál is voltKép

Az utóbbi 2 éjszakánk nyugtalan volt. Remélem ma jobb lesz.

Roni ma adott puszit az apjának az arcáraKépKép

Maci_2
maci_2
 
 


Jaj, megint majdnem elfelejtettem!

Györgyi,
Boldog névnapot!

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

köszönöma légkondis hozzászólásokat.

Elli!

Hát nem tudom, nálunk tavaly a mi hálónkabn ment és ha lekapcsoltam kb 1-2 órán belül iszonyatos meleg lett újra. Kép Kb 27 fokon ment mondjuk csak,a nnál lejejbb már nekem sem esik jól. Egyébként lyan szempontból nálunk is szarul lett beszerelve hoyga szoba közepén van (fal közepén), és így bármerre állítom a rácsát mindneképpen keresztezi Emma útját. Nálunk Emma egész nap cikázika nappali és a szobája között, szóval valahoyg nem tudom elképzelni hogy hogy is mondták neked. ha nincs benta zsobában akkor mehet ha jól értem, de akkor meg a napapliban van, akkor meg ott nem mehet? merta kkor egész nap ki-be kapcsolgatomKép Szóval nem értem én ezt hogy működik. Nálunk hungarocellel még szigetelve is vannak a falak, mégis nyáron extra hőség van és éjjel is elég szörnyűKép

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok!

Csak igy hajnalbanKép,nem tudok aludni?Kép, (már napok óta).

Elli!
Micsoda esemény dús hét,hozzád képest én mostanában olyan vagyok mintha nem is élnék,-szinte alig voltunk valahol a héten. Na jó az is igaz,hogy itt olyan ramaty az idő,hogy még kimenni sincs kedve az embernek.(hideg van és szakad az eső)
A légkondit átszerelni nem lehet? Lehet hogy buta kérdés de valahogy ez jutott az eszembe mivel irtad hogy elcseszték....?
Fogyókúra miatt irigyKépKépKép



Urszila!
Boldog Szülinapot Kivánunk Andrisnak!KépKépKép
10 év! Te jó ég mikor lesz Marci annyi?KépKépKép
Hát a szülinapi parti miatt nem irigyellek,azaz az utána következő renoválásértKép


Toffi!
Anno ,2 éve mi 7milláért vettük,most 15milliókért árulják a telkeket,-kicsit durva!!!!(ja és meg is veszik) És akkor még hol a ház róla?KépKépKép
Szadán van valami nagyon jó óvoda,hallottál róla?


Beu!
Ügyi vagy!Emlékszem nem rég még hogy féltél a vezetéstől! Én már autó nélkül elképzelni sem tudom az életemKép


Kangi!
Hurrráááá! végre hogy Julcsi láztalan!!!HURÁÁÁÁÁ!!!!!

Angi!
Jó bogrács partit!!!!!Drukk a jó időért! (itt napok óta pocsék)


Andi!
Úgy látszik a fiúk még a kajálásban is egyet szeretnek,Marcival madarat lehet fogatni ha meglátja a joghurtot!KépKépKép
Lesz e Madrid????KépKépKép
Képek szuperek!


Réka!
Tudod mi is jártunk,járunk Dévényeshez,és nagyon sok esetet láttam,+mesélt a gyógytornászunk (Dévény Anna jobbkeze) . Többek között hasonlót mint ami nálatok is van,hamar rendbe rakják!!!!Nyugi!!!!!!KépKépKépKép

Maci2!
Nálunk a puszi az úgy néz ki hogy be akarja kapni esetleg megcsócsálni az arcunkat Marcus,-de olyan édes ahogy magától akarja adni.KépKépKép



Na megpróbálok még aludni......



M&M
mariannmarci
 
 


Sziasztok KépKépKép

Mindenkinek nagyon, nagyon köszönjük a drukkokat! Tegnap estére megjöttek a pöttyök Kép De legalább tudjuk, hogy a három napos volt. Csak én azt hittem, hogy egy éves korig jellemző, erre kiderül, hogy jellemzően 2 éves korig, de akár 3 évesig is. Találtam egy cikket róla, amely szerint nem is kell antibigyó akkor sem ,ha a torok vírusos Kép Mi meg szedjük 4. napja Kép Kár.

Itt a cikk, Julcsi teljesen tipikus tüneteket produkált.
http://www.holgyvilag.hu/main2.php?cikk=5065&pos=1_5_1

És, hogy gazdagítsam a mi kis saját Gyermekbetegségek Fotógyűjteményünket, mutatom a kiütéseket:
Kép
Kép


Na és akkor végre tudok egy kicsit mással is foglalkozni, hurrá! Ha nem ordít mindjárt.

Elli Kép
Majdnem elütés, anyám, borogass KépKépKép Azért nagyon durva ez ... Viszont csini lehetsz az új hajaddal. "Megberregett" autók KépKépKép
Megyek én is Börzére, Pöttyös Pannit Apacukára hagyom!

Maci_2 Kép
Nagy gratula puszilkodó Ronihoz!!! Kép Majd akkor lepődsz meg, mikor a kedvenc állatkák kapnak, Apa-Anya meg le van pökve Kép (nálunk Nyonyó kutya kapja a legtöbbet Kép) Nyugtalan éjszakák miatt részvétem Kép Remélem, mára virradóra jobban aludtatok!

Mariann Kép
Miért nem tudsz aludni?! Ejnye, ejnye!!! Az idő itthon is tré volt pár napig, most süt a nap, végre!

Beu Kép
Mesélj, mesélj, te Autós Istennő! Merre jártál? Kép
Jaj, nemá Julcsi legyen a bezzeggyerek, ugye, nem? Mondjuk én is mindenkinek meséltem Lőrinc nyeleskorong-üvegpohár akciójáról, hogy milyen hamar tudta KépKépKép

Angi Kép
Jó bográcsozást!!! Kép (mi is hivatalosak vagyunk, de nem tudunk menni Kép)

Na, jött már az Ordító Katica, megyek Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok lanyok!

Babak mind-mind gyonyoruek!Kép

En jol vagyok, beszeltem a dokimmal, aki azt mondta, hogy az elso mensi idejeben egy keves verzes "szokvanyos". Abban mar biztos vagyok, hogy akkor nem lett semmi baj, mert erzem a hasamban, hogy novekszik. Feszul, huzodik, meg hasonlok.Kép Es csutortokon megyek dokihoz, bar akkor meg nem lesz UH, csak kesobb.

Ma este mi is bogracsozunk, ha jo ido lesz. Ha nem, akkor is megyunk, csak gondolom, bogracs nem lesz.Kép Olyan tarsasagba megyunk, ahol meg senkinek nincs gyereke, es meg Petrat sem lattak egyszer sem. (Elegge megszakadt veluk a kapcsolat az elmult egy evben.) Hat, kivancsi leszek!Kép

Lanyok, vizforralassal hogy alltok? Jol tudom, hogy egy eves kor utan mar nem kotelezo? Es hogy kell elkezdeni? Eloszor a forralt vizet/babavizet csak higitsam csapvizzel, es ha jo ideig nincs gond, akkor alljunk at?

Meg egy kerdes: ti hogy beszeltek magatokrol a gyereknek? ANYA ezt-azt csinalja, vagy EN ezt-azt csinalom?

Kangi,
Hurra, hogy csak a haromnapos volt, es hogy mar el is mult!Kép Miatta nem bogracsoztok?

Urszila,
Boldog szulinapot I.-nek!Kép

Mano,
Szerintem, ha a legterelojet jo magasra allitjatok, a legaramlast kicsire, es persze nem allitjatok tul hidegre, akkor talan mehet ejjel is a klima, ha ennyire felmelegszik nelkule a szoba.

Reka,
Esetleg nekem is megirnad, hogy mi tortent Daniddal a korhazban? Mar tobbszor is szerettem volna kerdezni, csak nem mertemKép, nem akartam fajdalmat okozni a kerdessel. De ha most ugyis leirod Zsuzsonak is...Kép

Gyorgyirol jut eszembe, nemtom lattatok-e, nehany hete volt az RTL Klub Delelojeben. Jatszohazat csinaltak nehany ismeros anyukaval.

En is megyek holnap borzezni, akkor lehet, hogy talizunk?Kép

Na csok:

Leszter
leszter
 
 


Rekababa Gyorgyirol beszeltek? Naluk is mar jon a kisteso, a Par hetes... topikban olvastam nemreg! Kép

Urszila,
Andrisnak meg nagyon sok boldog kerek evfordulot kivanok! Juliusban nalunk is lesz gyerekzsur, ajjaj! Most neztem a telefonszamlat, a leghosszabb beszelgeteseket Kolnbe folytattak...ott lakik Dani "baratnoje"! Kép

Mariann,
Nagyon gyorsan eltelik az a tiz ev, meg a tobbi is! Dani is nemreg szuletett, maholnap 12, es 6 ev mulva (holnaputan) nagykoru! Hihetetlen, hogy oregszenek, csak mi maradunk fiatalok! :D

Kangi,
Tiszta patologia-tankonyv mar ez az oldal! Huss-huss pottyok! Meg mindig nagyon edes Julcsi (nem az utobbi kepekre gondolok, bar az is), ugymond bevallalnam a kiscsajt!

Evi, Psandi, Angi, Elli,
Ti kepeitek is klasszak! Erdemes lenne osszehasonlitani a tavaly ilyenkor keszult, topikba feltett kepekkel!

Angi,
Vegre rolatok is egy csaladi foto!

Miki megkapta Dani Stokke-szeket, mert mar nem volt hajlando beleulni a sima ikeas Gulliver szekbe! Erre meg szivesen felmaszik, mert Gyurinak is olyan van! Persze leginkabb Gyuriera maszik fel. Elfernenek rajta ketten is eppenseggel, csak Gyuri nem igazan ertekeli az otletet.

Ha valaki errejarna egy ures furgonnal es hazavinne a feleslegesse valt cuccainkat, rendeznek egy bababorzet, szerintem mar majdnem akkorat, mint a holnapi! Kép Tele van a pince, es a lakas is kinott, dobozolt es dobozolatlan gyerekholmival, alig ferunk!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Leszter Kép
juuuujjjj, izgi ez a pocinövekedés KépKépKép
Forralás: én adtam neki sima csapvizet, másnapra nem volt baja, azóta nem forralom.
A hosszú, nagyon magas láz meg a pöttyök miatt nem megyünk bográcsolni, azért még mindig nyűgös, meg lesz ott kisgyerek is, meg ilyesmik.

Zsuzsi Kép
Nahát, méghogy patológiás oldal, mindjárt felhúzom az orrom! Kép Gondoltam, aki nem látott volna még ilyet, az tudja meg.
Persze megint anyósomnak volt igaza, ami az antibigyót illeti ... ő nem adott volna ... lehet, hogy dokit váltok.
Izgisen hangzik a Börze nálatok!
Jaj, azt meg elfelejtettem írni, hogy nekem meg Mikirályfi kellene! Olyan édes puhapofi még mindig! Mondjuk Gyurka sem semmi azzal a vásott fejével KépKépKép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi,
Miki kezd eroteljesen idosebbik batyjara hasonlitani. Iszonyatos hisztiket kezd levagni, szegyellem, de tegnap nyakonontottem ugy kb. 2 nagykanalnyi vizzel, ami egy pohar aljan volt, annyira felhuzott a hisztijevel. Meglepodott. Azota eleg csak annyit mondani "hideg viz".
Ne vadold magad az antibigyo miatt, Julcsi tok lazas volt, te meg ketsegbe voltal esve. Azt hiszem ilyen magas laznal mar en is "bedoltem" volna!

Leszter,
Nalunk a csapvizezes ugy indult, hogy a ferjem adta neki mar joideje a tudtom nelkul. :D De nem lett baja tole- ez a ferjem szerencseje!


Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Tettem egy húsvéti somlói képet a profilomba Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi,
Jooooooooo! Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi Kép
Kösziköszi KépKépKép

Kangi
kangi
 
 


SziasztokKép

Vagyok én is, de időm szinte semmire sincs.
És sajnos nagyon összejöttek a dolgok.
A picik felváltva voltak betegek, utána a számítógép nyalt be pár vírustKép

Dodót szerdán viszem 15 hós oltásra (laasan 16 hónapos)
Nekem is már 3 hete fáj a torkom pár napos szünetekkel, meg hát a jót akaró emberek....

És mivel minden kenetemben volt valami baci, mehetek kisműtétre, és mivel a dokim másik kórházba ment, én is megyek utána 100km-t, tehát a törpék ismét a mamára maradnak 2 napra.

Emellett számomra is hihetetlen, de szerintem Dorina belépett a dackorszakba (lehetséges???)
Ha valami nem úgy van, ahogy Ő akarja, már hisztizik, és le akar feküdni a földreKépKép

A kétcsíkosoknak halk gratula( Leszter, Tüni, Heppi) Ha valaki kimaradt, szóljon!!!

Beteg babáknak jobbulástKépKépKépKép

Holnapi börzére sok szerencsét, és jó szórakozást!!

Heni
heni1979
 
 


Sziasztok!

Leszter: ivott már bele Petra a kádban a vizbe? Vagy az usziban? Erősen gyanitom, hogy ennyi idős korra minden baba belekóstolt márKép. Szóval mi igy kezdtük a sima csapvizetKép már jó rég. És mostanában meg úgy ment, hogy egy-egy kortyot a csapvizből simán ihatott, aztán egyszer csak ott tartottunk, hogy már csak ha egész nap nem itthon iszik akkor forraltam. Mondjuk én hiszek a pesti csapvizben, és eddig se babavizeztünk, csak a csapvizet forraltam.
Beszéd:én annak a hive vagyok, beszédben is (meg másban is), hogy nem akarjuk kétszer tanitani beszélni a gyereket, ezért már kicsiként is úgy beszéljünk hozzá, arra tanitsuk, amit majd később is elvárunk tőle. Mivel mi nagyokkal, felnőttekkel nem úgy beszélünk, hogy anya ezt csinálja vagy azt csinálja, hanem úgy hogy én ezt csinálom, ezért vele is ez jön. Tény, hogy gyakori, hogy először te-ben beszélnek a gyerkőcök saját magukról, hiszen ezt hallják, de utána szépen megtanulják a helyes ragozásokat is. Én egyébként minden másban is igy vagyok, ezért van pl, hogy nálunk nem volt sose se varázsitató, se csőrös pohár (se cumisüveg), hanem egyből rendes pohárból tanultunk inni.

Kangi:klassz a kép a profilban!Kép

Zsuzsi: én is ezt szoktam számolgatni, hogy maholnap nősülnek a fiaimKép, bár egyelőre még attól vagyok betojva, hogy lassan "nagyfiúk" lesznek, kamaszodás miegymás, hogy ÉN hogy fogom viselni kamaszkorukatKép.

SZiasztok:
Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok!

Koszi a valaszokat!Kép

Kangi,
Csucs ez a kep!Kép Julcsi eeeedes!Kép

Ildi,
Beszedszoktatast ha vegiggondolom, en is igy tartom helyesnek, csak azt nem ertem, neha miert a masik verzio jon a szamra!

Jo ejt:

Leszter
leszter
 
 


Kangi!
Tavasztündér gyönyörűséges!!!!!
B.
beu
 
 


Sziasztok!

Kangi!
De jó hogy kiderült hogy " csak " a háromnapos láz!Most már hamar túl lesztek rajta!KépKépKép
Nagyon édi a kép!!!!KépKépKépKépKép

Leszter!
Kiváncsian várjuk hogy mit mond a doki!KépKépKépKép
Tényleg és Apa mit szólt????Gondolom örül!?

Zsuzsi!
Mi elkezdtük a csomagolást már a hazaköltözéshez,és igy látszik csak hogy mennyi "lomunk van. Na meg röpke 1 év alatt mennyi gyerek gönc.Hát képzelem hogy Nálatok ez a sokszorosa lehetKépKépKépTényleg,Ti mennyi ideig vagytok még Németo-ban?

Marcuskám még olyan szépen alszik,legalább Ő alszik helyettem isKépKépKép
Én nem tudom mi van velem ,de nem tudok aludni,állandóan "sajtkukacom" van,hol fázok hol melegem van,és közben meg tök álmos vagyok,de nem tudok hajnalban vissza aludni.Szerintem ez már az utiláz! Már nagyon mennék haza,aztán ha otthon vagyok meg már jönnék is vissza. Ki érti ezt?KépKépKép


Na megyek ebédet főzni!

Szép vasárnapot Mindenkinek!!!!



M&M
mariannmarci
 
 


Gyurinak epp hangyalab-szarva no! Tisztara, mint egy kisordog!

Kép

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi!

TÜNEMÉNYEK!EGYTŐL- EGYIG!!!!!!!!!KépKépKépKépKép


Mariann
mariannmarci
 
 


Hali Csajok!

Jöttem magam kicsit kifújni...

Zebrásodóknak csenben azért gratulálnékKép, ügyik vagytok! Spec nálunk nagyon bejött a kis korkülönbség, tök jól elvannak, csak néha kell közbelépnemKép.

Kangi, ilyen magas láznál én se nagyon vártam volna az antibigyóval... Én még nem láttam ilyen "3 napos láz" pettyeket, pedighát Danóm ugye jövő hónapban lesz 3 évesKép. De ha mégegyszer ropinak titulálod a lányod, összeakasztjuk a bajszunk!KépKép

Urszila, nagyfiadnak boldog szülinapot, hogy bírtad a strapát?

Akartam írni a lázcsillapító témára, hogy nálunk a panadol max 38 fokig jó, inkább fájdalom csillapítónak használom fogzásnál. Jobban szeretem a kúpot, az kevéssé terheli le a gyerkőc máját, bár hasmenés esetén, ugye teljesen hasztalan... Danit már raktam priznicbe, mikor begyulladt a mandulája, mert az összes kemikália kutyakakit sem ért. Nos, borzasztó, mikor már a hidegvizes lepedő ellen sem tiltakozik hangosan, csak néz a csillogó szemeivelKépKép... De túléltük!

Még akartam írni, de szita az agyam...

Mi szombat délután megint a heimpál sebészetén kötöttünk kiKép. Danó úszás végén megcsúszott a csúszda lépcsőjén, és hátra esett, de olyan szerencsétlenül, hogy felrepedt a bőr a kobakján. Nos, amíg nem vette észre a vért, ment volna tovább csuszizni, de amikor ráébredt, hogy ez őbelőle dől... Mondjuk én még ennyi vért nem láttam, meg ennyire ömleni sem... Persze az agyam egyik kis szeglete tudta, hogy a felületi fejsebek nagyon tudnak vérezni, dehát kezedben egy üvöltő gyerekkel, bokától tokáig véresen, kifelé a magabiztosság " Semmiség kicsim!Kép" látszatát keltve steril gézzel - ami persze tocsog a vértől - szorítva a sebet... Na ezt nem kívánom még az ellenségemnek sem! Aztán az usziban kapott turbánt és egy felnőtt pólót hazarobogtunk, leadtuk a lányt nagyinak, macival, órás könyvvel felszerelkezve bementünk az ügyeletre (legalább már ismertük a járást). Na ott megnéztem a sebet is. 3 centi, csont nem tört, agyrázkodás nincs (persze, inkább a hátára esett, csak éles volt a csempeKép), két kapocs, meg egy tetanusz injekció. Cskha már a patológiás oldalnál tartunkKép. Kép nincs, ma már vígan ugrabugrál, állandóan frászt kapok... Zsófi meg leakarta szedni a kötést - tudjátok, olyan hálós - szerencsére a nagyinak van még ilyenje, így a kismajom is kapott, legalább nem állnak úgy el a füleiKép.

Szóval nálunk is zajlik az élet, majd próbálok jönni, csakhát szerdán csütörtökön vizsgázok ( ja csüt megyünk kapocsszedésre)....

Na pussssz
Zsófi

Ui.: képeket mindig meglesem (a profilos tündiket isKép), meg olvasok is majd mindennap, csakhát... ennyire tellik...
csucsuka
 
 


Zsuzsi
A legnagyobb tojásod nem annyira tojás...Kép Úgy értem a 2 kicsi sokkal jobban hasonlít egymásra, nem? Dani is tojás, csak kicsit kakukkKép

Ezt el kell mesélnem: Kevin ma este -életében először! - belekakilt a fürdővízbe!!
....APÁVAL FÜRDIK...!!!!!KépKépKépKép
(Mondanom sem kell, nagyon röhögtem szegényenKép)
Jó éjt,
pusza
Elli
ellimami
 
 


Sziasztok,

Mano,
NAlunk a Nurophen-bol a szirup a meno. Azt legalabbis ZSombi megeszi. Kép

Urszila,
boldog szulinapot az Andrisodnak! Kép

Györgyinek
Boldog Nevnapot! KépKép

KAngi,
laztalan es Katicabogar Julcsi eljen eljen. KépKépKép

Elli,
nem semmi, mi minden tortent veletek! Kép Azert az az elgazolas nagyon horror. KépKépKép Viznaphoz, fodraszhoz gratu! KépKép

Angi,
hogy sikerult a bogracsozas? De jo, hogy ilyen jol felszerelt nyilvanos helyek vannak nalatok...Nalunk meg a bababaratnak hirdetett Auchan is olyan pelenkazoval van ellatva, amit konnektorok ala telepitettek kb. 150 cm magassagban...Kép

Beu,
mar kesz Fittipaldi vagy! Kép

Maci_2,
hurra, hurra puszilkodo Roni! Kép Hoyg allsz a vercukroddal? Most mar meregeted folyamatosan?

Mariann,
mitol nem tudsz aludni? A hazakoltozes miatt vagy nyugtalan? Esetleg estenkent egy fel oras seta nem segitene lefekves elott?

Leszter,
csendben kuldom a drukkjaimat barnasozas ellen! Kép
En altalaban meg mindig forralom a csapvizet Zsombinak vagy sima babavizet kap (forralas nelkul). Bar ertelmet mar nem latom, mert joparszor kapott sima csapvizet is, es nem vettem eszre, hoyg baja lenne tole.

Zsuzsi,
a bababorzedre en is ellatogatnek. Kép Ahogy mindig olvasom, hihetetlenul jo cuccokat szerzel mindig a skacoknak. A kepen tunderiek a fiaid...ne is mondd, hogy ordogfiokak...Kép

folyt. kov.
Gombóc
gombóc
 
 


Csucsuka!
Tiszta horror!!!!Még jó hogy nem lett komolyabb baj!Kép


Elli!
FürdésKépKépKépKépKépKép



Na megyünk mi is pancsizni,jó éjt mindenkinek!


Mariann&Marci
mariannmarci
 
 


Gombóc!

Hát fogalmam sincs hogy mi a frásztól van ez a nem alvásom,de nehezen tűröm. Amikor terhes voltam a közepe felé volt ilyen. De most?
Minden este sétálunk lefekvés elött,ez nálunk szent-na jó csak nekem mert a férjem a háta közepére sem kívánja az egész napos hajtás után,de hős és jön velem!Szóval ez is meg van.
Marad a költözés ,és az izgalom,hogy milyen lesz majd otthon élni újra. ????KépKépvagyKépKép??????

M&M
mariannmarci
 
 


folyt. Kép

Kangi,
az a kep Julcsirol egyenesen zabalnivalo! KépKépKép

Heni,
Kismutet? Huuuu..nem hangzik valami tul jol. KépKép Dorina hisztik. Kép Szamomra is hihetetlen, de nalunk meg Zsombi hisztizik. Meg is neztem az egyik nap, nem csereltem-e el valahol a gyerekemet, olyan hisztit rendezett. Kép Ugy latszik, nem csak 2 eves korban kezdodhet csak a hisztikorszak...Kép

Csucsuka,
vegre nehany biztato szo a kis korkulonbseg mellett...Kép Uszodas baleset őrület. Kép Hogy lehet uszodaban eles egy csempe??? KépKépKép Danodnak gyors jobbulast, Neked pedig ezer drukk a vizsgakhoz! KépKép

Mi hetvegen Gyorben voltunk, most volt a 10 eves evfolyamtalakozom. Mentunk csaladilag, Zsombi nagy sikert aratott! KépKépKép
Koszi annak, aki a Lazac musort megnezteZsombi kedveert. Kép Tenyleg meglepoen sokszor bevagtak, mert a felvetelen mas babakat sokkal tobbszor (es tovabb) kameraztak. Kép

Pussz,
Gombóc
gombóc
 
 


Csucsuka,
Danonak jobbulast! Ha nagykoraban majd nagyon rovidre vagatja a hajat, legalabb lesz mivel dicsekedni a lanyoknak, ez lesz a szexepilje!
Vizsgakhoz nagy kalappal!

Elli,
Apa ugrott ki a kadbol sikitozva? Nalunk Dani jart mindig porul, amikor Gyurival egyutt furodtek. Szerintem meg Dani es Miki hasonlitanak, Gyuri a kakukktojas. Csak mivel Gyuri es Miki korban kozelebb vannak, ezert tunnek egyformanak. Daninak mar nagy a feje. Kép

Mariann,
Es egeszen tutira biztos, hogy nem vagy terhes? :D Mi meg maradunk Nemetorszagban, ki tudja meddig?!

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Zsuzsi!

Téynleg Dani hasonlít Mikira? Bevallom én is úgy láttam (és nem csak a mostani képen hanem eddig is) hogy Miki és Gyuri hasonlít nagyon és Dani nem. Kép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


SziasztokKép

Mi is élünk, ha Zsombi hagy, jövök mégKép

Manó
Ha nem sz.rakodna a freemailem, már írtam volna... azaz írtam, csak nem tudom elküldeni.

Ja, megyünk cumisüveget venni, az előbb elejtettemKép

PusziKép
Toffi + nyügi_Zsombi
toffifee
 
 


Helló Csajok!

Vagyunk mi is, bár már vagy 2 hete nem tudtam jönni.
Azóta megint betegek vagyunk, de tegnap börzézést megejtettük AnyukámmalKép
Mára elég ramatyul lettünk, taknyadzás, izzadás, de láztalanság, hála Istennek..

Próbálok még visszaolvasgatni, és még benézni este.

Pussz
Tündér és eleven Ilang-baba
tündér
 
 


Sziasztok!

Jelentem jól vagyunk, láztalanok. Dorka baba bölcsibe van, én meg dolgozom.
De már nem sok van, fél 3 ig.

Hétvégén szerelték a kaputelefont, most a kerítést búrkolják, holnap jönnek a klímások,
hétvégén a festők, és az ácsok. Így nem unatkozom. Holnap még Makóra is le kell menni, temetésre, mert meghalt az egyik nagymamám. ):.

Na most ennyi, jók legyetek.
Manó2+Dorka

Kép
Kép
dorka2
 
 


IdeértemKép

Angi
Gratula a fogacskákhozKép

Kangi
Én csak annyit kérdezek, a linkre reagálva és csak halkan, hogy akik annyira verik magukat, hogy a klotyóban szoptasson anyuka, ők ennének a budiban? Egyébként ha zavarja a látvány, ne nézzen oda... nem?
Tündéres kép nagyon klasszKép És végre vége a láznak isKép

Ja, tejes víz...

Elli
Gratu a víznap túléléséhezKép Új frizuKépKép Én is kérek egyet! Nem fog menni, az utsó víznapom május 23, vasárnapKép Apa azt ígérte, utána elvisz a Marcello-baKépKép
Miiindent lopnak, ami mozdítható, akkor is, ha nem tudja, mi az (Construmán enyém Apáéktól loptak vmi speckó tömítőanyagot, amit csak szakember tud használni, mezei halandó csak a nagy semmire, pláne, hogy fogalma sincs, mi az, nem baj, jó lesz levélnehezéknek???)

Beu
Még a csokis zöldbabot is??? Én csak néha ennék lecsót (nagyon nem szeretem)

Mariann
Nem hallottam a szadai oviról, egyelőre ráérek (majd két év múlva), viszont ma megyünk oda telket nézni.
Urszila írt pár linket, az egyiken május 1 után több, mint 10%-kal megnyomták az árakatKépKépKép
ÚtilázKép

Csapvíz: én még nem adtam (barátnőm igen). Mi baja lehet tőle?

Bográcsozás... de jó... én kiegyeznék most egy szalonnasütésben is...

Zsuzsi
Három pasiKépKépKép El sem hiszem, hogy annyi baj van velükKép (így nem látszikKép)

Zsófi
Uszi-balesetKépKép
Vizsgákhoz megy a drukkKép

Manó2
NagymamádKép, fogadd részvétem.

Bankoktól, lakáseladástól kivagyok. Pontosabban az apám féltestvérétől. Apám megegyezett vele, potom 1 millával kevesebbért, mint én gondoltam (mert én piaci értékre gondoltam, nem haveri árra - Áfa). Amúgy is kavarnak, mint állat, már nagyon elegem lett belőlük. Erre az előbb hív anyám, hogy ma este hívjam fel én (!) a srácot, hogy nem adjuk el neki a lakást. Apám is megmondhatná neki, az ő testvére... Ebben az ügyben mindenki minden esetben rám mutogat. Nem izélek itt tovább, csak már nagyon elegem van az egészből, pedig szerintem csak ezután jön a java... jól sejtem?


Legalább a börzén én is feldobódtamKép Egy pár klassz dolgot vettem Zsombinak. Ma megyünk Szandinak vásárolni ezt-aztKép

Megyek, keresek valami babrálnivalótKép

Zsombi is ébredezik...
PusziKép
Toffi + Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok,

Ma garazdalkodtam kicsit a fenykepezovel, tudom kicsit sok, de nem tudtam valogatni. Bocsi!!!

KépKépKép
+++ jpeg +++ 81082 +++
A jovo szamitogep zsenije +++KépKép

Angi
angela2
 
 


Na ezt nem igy mutatta az elobb, ott nem volt iras es raadasul egy kimaradt.

MindegyKép

Angi
angela2
 
 


sziasztok Lányok!

BeuKép ElliKép
Köszi a börzén a babakocsi infókat/javaslatokatKép. Végül vettem egyet, de nem azt, amit néztünk, hanem ledönthető ülésűt, nagyobb ernyővel és kicsit masszívabbat. köszike még egyszer!

puszka
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár
 
 


Urszila,
Választottatok tengerpartot?
Hogy sikerült a szülinapi buli?

Gombóc,
Ez komoly?Kép Tényleg bezárnák a Margit szülészetét? Miért kell júniusig várni?
Elkavart eredményKép
Szorgalmasan méregetem a cukrom (ujjaim lassan tűpárnának érzik magukat). Általában a reggeli utáni értékek magasak (kivéve ma).

Klár,
Trükkös torta, ügyes nagyiKép

Kaptam levelet az önkormányzattól, hogy a 2003. novemberében ellopott autónkra fizessem be a 2004 évi súlyadót.Kép
Jó, hogy már bemutattam a rendőrségi határozatot is, ma mehettem megint.

Kangi,
Hogy vagytok?
Julcsi édes a képenKép

Manó2,
FülgyusziKép Örülök, hogy jól van már DorkaKép
Részvétem a nagyi miatt.

Momo,
Nem túl biztató. Honnan tudok letölteni friss vírusírtót?
Ex hozza a formáját.

Toffi,
Azért akartuk a Mediaban előhívni, mert rögtön kész (és még szerkeszthetem is).

Zsuzsi,
KépekKép

Évi,
PatikaKép
Szegény PetraKép Remélem, már meggyógyult.
Milyen nagy már! Látom szépen fejlődik és ügyes isKép

Angi,
KépekKép

Elli,
Fogas képKépKép

PsAndi,
KépekKép

Mariann,
NemalvásKép Remélem, már javult.

Csucsuka,
Hú, szegény ti, nem irigylem a szombat délutánt.

Toffi,
Rokonokkal (általában) nem jó "üzletelni", csak rosszul járhat az ember. Ez most a másik lakás?

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!
Apa furdik ezert lehet garazdalkodni a laptopon, Kép csak innen tudok kepeket feltolteni.
Csipeszsarkany keszul, pedig mar elmult a farsang
Kép
fuben
Kép
Kristof elso pontya
Kép

Ari
ari
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?