Új privát üzeneted érkezett!

Zöldi: fentebb írtam miért illetve inkább hogyan nem keresztelték. Azt mondták "utcáról nem keresztelnek". Mellesleg reformátusnak szeretnénk, és párom családjában mindenki meg van keresztelve.
Felvonulás jó volt?

Hát nálunk Vivi szobájában min.26 fok van, de nem direkt. A lakás többi részén meg 25 fok, mióta nincs fűtés április közepe óta. Úgyhogy nagy gondot szokott okozni hogy kintre mit veszünk fel.

Kubuspace: a fizetésnélkülire azt mondták azért, hogy biztos ne kapjak a gyed alatt jövedelmet. Fene se érti.

Köszönöm mindenkinek a dicséreteket!

Megyek mert kiabálás van!

KépKép
jurmine

[quote]M írta:ivel én nem szoptatok ezért az elliptikus trénerem társaságát is megpróbálom napi 2x20 percben élvezni.

Kubu! A szoptatás nem akadály! Csak a folyadékpótlásról kell gondoskodni.

Fogyi: Én az ilyen típusú fogyókúráknak vagyok híve: http://www.beresalexandra.hu/sulykontro ... d_normal/1
Szerintem nagyon jól van összeállítva, változatos, én most csináltam végig, a tejem igaz már nem sok, de ettől nem csökkent egy cseppet sem. 3kg-ot sikerült leadni, és a család is mindíg kért belőle :wink: .Aki nem szeret főzőcskézni, annak ott az egyszerű változata.

zsebi_baba

Cili: Aztaaa, milyen ügyi Dani! Én meg irigyirigy, az én lustaságom még várat magára....

Aida: Jó sütkérezést! :lol:
A lakást sajnálom, de drukkolok, hogy mielőbb legyen egy ideális!

Andy: Olyan levelet én is kaptam már rég, abban írták, hogy május 17-ig jár a TGYÁS nekem, és hogy mit kell majd benyújtani a GYED igényléshez. Ilyet nem kaptál, nem erre gondolhatott a munkaügyis?

Kubu: Jaaaa, én nem azt írtam ám, hogy csak szoptatok, hanem hogy MÉG, és hogy ennek is tökre örülök. :D
Várjuk a kopi-képeket! :lol:
Kaki: Ákosnak is vannak olyan napjai, hogy már reggel ott a "csomag", aztán néhány napig összevissza, aztán megint köbö 1 hétig reggelre pakolja meg a pelust.
bébic

Kubu: De igen, megújíttatuk, nem volt kis összeg, de nem akartuk veszni hagyni. (aztán persze vertük a fejünket a falba, hogy miért nem használtuk el időben..... :? :oops: :x )
bébic

Cili: irigy, irigy... nagyon ügyi gyerkőcöd van!

Üdülési csekk tényleg csak 1 évig jó. Mi most költjük a tavalyit, de már itt az idei is. Mi wellnessre megyünk.

KépKép
jurmine

Már látom közbe írtad, hogy hosszabbítva lett. Mi ezt úgy játszottuk ki, hogy előre befizettük, így is lehet. És akkor lejárhat mire megyünk.

KépKép
jurmine

Jurmine: Aham, tudom, csak éppen akkor voltunk nagy lakáskeresésben-költözésben, felületesen körbenéztünk, csak igazából még elképzelésünk sem nagyon volt, mire is szeretnénk költeni. (de, egyvalami volt, ülőhelyes F1 belépő (már voltunk párszor, csak mindig állójeggyel, imádtuk, olyan volt, mintha piknikeznénk :lol: ) :lol: de pocakosan nem mertünk menni)

A wellnesstől félek, annyira felkapott manapság, hogy félek tőle, nem lenne szép emlék.... :?
bébic

Bébic,
akkor ha másra nem megy, használjátok el tankolásra.... pl... vagy nem tudom.... mert annak sincs értelme h mindig újítjátok aztán meg nem sikerül elhasználni

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubu: El lehet használni tankolásra? Azt nem megszüntették már?
bébic

Jurmine,
Érdekes ez a fizetésnélküli meg is kérdezem a cégünk könyvelőjét.

Zsebi,
Köszi a tanácsot, annyira jó lenne 10 kg-ot leadni…. Gyorsan, valahogy csak összejön nagyon remélem.

Bébic,
Jaja bocsi félreértettelek, gyanús is volt mert úgy emlékeztem hogy nem csak szopi van.
Menjetek olyan wellness helyre ami csendes picike, pl Bánk tünemény hely, ugye Manna ?

Marci mint egy macska, vagy nem is tudom mihez hasonlítani, úgy "nyekereg" nekem élvezi a hangját, ja és közben mindkét lába az égnek, szerintem hozzájuk beszél éppen.

kubuspace

Bébic!
[quote]M írta:ost már lehet olyat adni nekik?

Mire gondolsz? Kúpra?

ZSebi!
Èn meg Szandival tornázok, már 3 hete! Na nem sokat, csak heti 2x. :oops: :P

Bébic!
Mi pár éve voltunk Nagyirtáspusztán egy erdei hotelben. Nagyon klassz hely, csak ajánlani tudom. www.szentorban.hu
susy75

Olyan jó, hogy megjött a postás, megint hozott 2 csekket..., ezek sosem fogynak el???????? :? :? ? :? :? ? :? :?

Kubu ilyen nálunk is van, mármint a lábhoz beszélés...

No elaludt megyek déli tápértéket habzsolni, meg fejek. Megint lesz 2 liter tej...

Kép

Kép
dcili81

Bébic,
nem tudtam h már nem lehet, hihetetlen h ezt is beszigorították...

kubuspace

http://www.gosztolagyongye.hu/

de mondjuk ez nagyon messze van, tünemény egy hely

kubuspace

Susy: Aha, glicerines kúpra gondoltam. Egyszer akartam venni, de a gyógyitárban valami olyat motyogott a nő, hogy csak 3 éves (!) kortól lehet, vagy mi....nem is értettem.....

Cili: Nem, ezek a szemetek osztódással szaporodnak! :evil: :evil:
Feladsz egyet, mire hazaérsz, már 3 másik van a postaládában! :evil: :x :x
Jó étvágyat!

Köszi lányok a tippeket, majd körbe is nézek, nehogy megint kicsússzunk a határidőből.... :roll: :oops:

Kubu: Én úgy tudom, már nincs tankolás, de lehet, hogy utána kéne nézni....
bébic

Sziasztok!!!

Mush:nagyon sajnálom,hogy így kínlódtok.Tényleg annyira jó lenne ha tudnánk segíteni.
Nagyon szépek a képek,nekem az tetszik a legjobban mikor 3-an vagytok :lol: és Te is milyen jól nézel ki!!!!!

Gabi:várom a pü-t :wink: :D

Márti:boldog 5hónapot Anettnek

Zsebi:nagyon ügyik vagytok.És nagyon szépek!!!!!Gratula a keresztelőhöz!!

Manna:Dominak utólag is boldog 5hót :D

Jurmine:nálunk Oli lassan két hete náthás.Na jó azért nem nevezném annyira náthának,de többször is kell neki szívni az orrát.Sajna nem tudok vele én sem semmit csinálni :roll:

Andy:Regi simán örökölheti a te izzadósságodat.Szerintem ha ennyire izzadós akkor egy nagyon vékony sapi/kalap legyen rajta ha fúj a szél,hogy meg ne fázzon
Én Olit rövid vagy ujjatlan bodyban altatom,vagy rugi megy rá felülre vagy vékony zsák
apa telo jajjjjjjj :( tényleg neked végül sikerült venned?

Márti:szerintem is elharapta a nyelvét Anett.Ja és csodaszép mint mindig :lol:

Erika:köszönöm!!!

Cili:ügyi Danid van!!!!!!!!hova siettek?????? :lol: :lol: :lol:

Aida:lakás,sajnálom :( ,de bizti találni fogsz még ennél jobbat :wink: :D

Zsebi:csípőre valami fogyasztó tornát nem tudsz?mert onnét elég nehéz leadni nem?

szopi-fogyi:én majd csak szopi utánra tervzem,addig meg nem nézek tükörbe :roll: :? hát örülök h nem csak én tartozok azok közé akik híznak a szopi alatt...de bízom abban hogy mint Rékánál sikerül majd mindet ladni,sőt akkoriban még többet is..remélem most is így lesz

Boci:örülök hogy jól éreztétek magatokat.Egyem meg Marcit,olyan édes :lol: :lol:
Jaj de elmennék én is egy jó lagziba

Kubu:köszönöm az ötletet :wink: :D

hőmérséklet:nálunk éjjel 20fok van,fürcsinél persze több,nem is tudnék én úgy aludni ha több lenne :roll:

solya051020
Káld

Suzy,
nekem sem adtak a gyógyiban glicerines kúpot azt mondták majd 3 év fölött.

Musi,
jók a képek, kedvenc: játszószőnyegen ballábon gatyó felhúz

Játszócumi,
milyen időközönként cseréljem, illetve méretben mi a jó van valami előírás ?

kubuspace

Kubu: Zala? :lol: Nekünk nincs "messze", szüleim Vas megyében laknak, legalább hozzájuk is beruccannánk... :lol:

Bemásolom a tegnapi kérdéseimet, hátha valaki....

[quote]K írta:érdés1: a fogzás miatt lehetséges, hogy csökken az étvágya? (nem az evések gyakoriságára gondolok, hanem hogy egy evés alkalmával kevesebbet eszik...de jelentősen kevesebbet, majdnem a felét meghagyja annak, amit eddig szó nélkül megevett de hamarabb meg nem tűnik éhesnek... )

Kérdés2: Van még valaki rajtunk kívül, aki 8500 gramm felett jár?
bébic

Lányok tudnátok nekem segíteni?26-án lesz a 8.évfordulónk és valami meglepit szeretnék apának,de nem tudom mi legyen.Már ezen agyalok egy hónapja,de mostanában nem fog az agyam.Nem tudtok valami jó ötletet?Előre is köszi

solya051020
Káld

Glicerines kúp:én is úgy tudom hogy lehet már most is adni,akkor ezek szerint még nem :shock:

solya051020
Káld

Bébic, lehet, hogy a foga miatt nem akar enni...
Nálunk pl tegnap volt ilyen napja! Sőt mostanában éjjel sem eszik olyan intenzíven, mint pár napja...

Azt nem tudom hány kg-k vagyunk, csütörtökön válaszolok!

Kép

Kép
dcili81

Bébic,
hát akkor ennél jobb helyet, egyik haverom volt itt a feleségével, nagyon jól érezték magukat. Mindentől távol, pihiben, nyugiban.

Kérdés 1-ben nincs tapasztalat, Kérdés 2-ben pedig csak ámulok mi még 7200 gr, 70 cm. Annyit mozog állandóan hogy ez a gyerek nemh hízik inkább fogy. Azt hagyná inkább rám.

Solya,
hobbi ? sport ? valami kedvenc amiből kiindulhatunk ?

Lassan ideje felöltözni, elindulunk kengisétizni. Valahogy nem akaródzik a tanulás...

ja mindjárt küldöm a képeket

kubuspace

Solya: Most így elsőre nincs ötletem, de van neki valamilyen hobbija?

Cili: Kösziiiii! :D
Mi jó ebéded volt?
bébic

Bébic:lehet a foga miatt a nem evészet
8500g?????atya világ...mi még csak 7280g vagyunk

solya051020
Káld

Kubu: Igen, nagyon szimpi a hely így a honlap alapján, csak nem tudom, mennyire bababarát, merthogy vinnénk Bébimanót is....

Atyám, kicsi fiam itt göcörész hason mellettem, közben meg be sem áll a popója, mindjárt felszáll.... :oops: :lol: :wink: :P
bébic

Kubu,Bébic:hobbi az a foci(kedvence a fradi)meg a méhészkedés!

solya051020
Káld

Ne írjatok mááááá ennyit, nem tudom követni!!!!!!!!!

Glicerines kúp: na, ez megint vicces, nekünk 1,5 hós volt Kristóf, mikor kakagondjai voltak, és a dokinéni mondta, hogy vegyünk, és adjuk be neki, ha nem jön be a normaflore kúra, és simán adtak a gyógyszertárban. Szerencsére használni még nem kellett.

Lábacska: mi tegnap óta kapkodjuk befelé a lábujjunkat vadul, és örülünk neki. Vagyis csak Kobold, én már annak is örülök, hogy az ujjamat be tudom még kapni :lol:

Susy. nekem sima Braun botmixer van, babakaját még nem gyártottam vele, de a szederlekvárnál bejött. :) Babakajához is ezt fogom használni.

Cili: hű, de ügyi Danid :)
Csőrös poharat én kérdeztem :). Mondjuk én kipróbálom, mert ha megyünk valahová, akkor nem igazán lehet poharazni, és a szelepes verziót szerintem gyorsan megszokja az etető miatt. És ezt bármikor oda tudom neki adni.

Andy: a tgyás 168 nap, ami nem mindig 6 hónap. Regusnál 2008. 11. 18. +168 nap az 2009.05.04.
éjszakai szerkó: h.ujjú body, zokni, h.ujjú hálózsák és egy vékony takaró, amit kb. 3 perc alatt lerúg magáról, mintha nem is lenne :)
De szerintem még ezt is redukálom vagy ablakot nyitok nála bukóra, mert 25 fok van idebent. Télen ilyen melegben már pucérkodott fürdésnél :) (jó, nyilván az alvás az más)

Verzsó: éljen Máté fogacska is!

Boci: nagyon csini voltál a lagzin :)

Bébic:
[quote]A írta: wellnesstől félek, annyira felkapott manapság, hogy félek tőle, nem lenne szép emlék....

Hát, azért tavalyelőtt nyáron én nem zokogtam duzzadtra a szemeimet a Shirazban, amikor csokival kenegették a hátamat.
Étvágy: fogacska miatt is lehet, és amiatt is, hogy meleg van (én se kívánom, csak a túrórudit :twisted:)... Szerintem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2009.05.11 11:51-kor.

Kép

Kép
gabilany79

Nem tudom, nekünk itt adtak a gyógyszertárban és rá van írva, hogy csecsemöknek és kisgyerekeknek!
Meg szerintem pont itt írták már páran, hogy adtak a babának glicerines kúpot! :roll: :roll:

Solya!
Nekünk múlt héten volt házassági évfordulónk és én a DM-ben csináltattam kristályszivet, amibe bele lehet vésetni bármilyen fotót. Èn olyat választottam,amin Vinzent-tel vagyunk ketten rajta. Nagyon szép lett!!! Be is vitte a munkahelyére az asztalára! :lol: :wink:
susy75

[quote]8 írta:500g?????atya világ...

Na, hát ez az, csöppet sokallom én is.... :oops: így nem is csodálom, ha nem forog, sztem el se bírja a saját súlyát..... :wink:
bébic

Zsebi: köszi! Bicajozni nagyon szeretek, szobabringám is van, csak azt használni nem tudom, mert hülye fejjel nem néztem meg, hogy jó legyen az én földszint méretemhez, ezért még a legalacsonyabb állás is kicsit magas, ezért kényelmetlen tekerni...

apropó csajok! nem kell valakinek szobabicaj? 8) 8) :lol:

Kép

Kép
gabilany79

Méretek: 7620 g 70 cm

Kép

Kép
gabilany79

Bébic ebéd: gyümölcsleves, és sonkával-kolbásszal-hagymával töltött göngyölt hús. A sonka is meg a kolbász is házi! Made by my párom...

Solya ehető fehérnemű... :oops: 8) :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

Suzy:utólag boldog házassági évfordulót nektek!!
Nagyon klassz ötlet ez a kristályszív.köszi :D

Bébic:de nem is látszik Ákoson hogy ennyi kg,nem?Ne aggódj ha belejön a pörgésbe,forgásba meg majd nem fogja abba hagyni :wink: :lol:

solya051020
Káld

Solya!
Köszi! Nincs mit. Ha itthon lenne lefotóznám neked!
susy75

Gaby Túró Rudi, mi???? Aham értem....

Kép

Kép
dcili81

Suzy,
többszöri elolvasás után esett csak le hogy nem kristályvízbe hanem szívbe.... öööööö biztos a túrórudi hiány okozza az olvasási problémákat :lol:

kubuspace

Halihó

Na hát az elmúlt napokban Bencénél is megint brutális bukások jöttek elő.. Mostmár én is ott tartok, hogy szólok holnap a dokinőnek.. Megdőlt az az a "nézet " is, hogy a fölösleget bukja ki.. Mert 50 ml után is olyan hatalmasat bukik, hogy nem is tudom mitől hízik... Etetésenként 2 textilpelus elmegy, plusz Anya ruhája, a sajátja, a padló (ha nem érek oda a padlóig, akkor a szőnyeg...) Én nem tudom mi a fenétől van... :cry:

Aida:
A ragaszkodás nagyon gyerekfüggő. Anna pl. sosem volt bújós, ő meg tudott őrülni, ha nem látott mindent, ezért pl. ringató pózban sosem szeretett lenni. Bárkivel elvan a mai napig is, de azért, ha sérelme van, akkor hozzánk szalad, és mostmár jön szeretgetni :)

Fogzás:
Létezhet az, hogy Bencének nem az a foga jön, amelyiknek kéne? Mert én alul, jobb oldalt hátul látom a fogát jönni, és ott duzzadt is... :roll:

Solya:
A medence party a lánykámékna volt. :) Kismedencében pacsáltak a 2 éves csajok :)

Zsebi:
Matrócsapis kép nagyon tetszik :)

Jurmine:
Mi 8 napja nyomjuk az orrszívást, nekik nehezebben távozik a trutyi, mert a nap javarészét vízszintesben töltik, így nem folyik ....

Fiz. nélküli szabi:
Minden gyeden lévő azon van! A melóhelytől kell igazolást beszerezni, hogy engedélyezik a fiz. nélküli szabit a dyed idejére, és ezt csatolni a gyedigénylő laphoz!

Katolikus keresztelő:Ha egyik szülő meg van keresztelve, ill. az egyik keresztszülő, akkor már megkeresztelik a gyereket is!

Kubu:
A lánc 3600 t volt. inkább itt vettem meg, mint neten, mert legalább látom a méretét :)

gabi:
én éppen szobabiciklit akarok venni!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Cili:nagggyon jóóóó :lol:

solya051020
Káld

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1242039914.6518.jpg[/img] Csajszim wellnesezik :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági szerintem simán lehet! De ha nektek is előbb bújik ki a fogatok, mint nekünk...

Holnap fodrászhoz megyek, mert gyermekem már bele bír csimpaszkodni a hajamba, és nagyon fáj amikor nyálas kézzel belemarkol!

Kép

Kép
dcili81

Kubu!
A kristályvíz se rossz!! :lol: :lol: :lol:
susy75

Amúgy ilyen! (nem én vagyok rajta)
Kép
susy75

újságolvasás közben

Kép

láz nem láz ?

Kép

legfrissebbek

Kép

Kép

Kép

kubuspace

Mági: sajnálom Bencédet :(
Az a kép Annáról hihetetlenül jó!!!! Igazi csajszi!
Az én szobabiciklim nem valami hiper-szuper, de digitális kijelzős, mágnesfékes, a célnak megfelel és kb. 3x ültem rajta. Viszont úgy emlékszem, hogy te se vagy túl magas :roll: Szal nekem a 152 centimhez kényelmetlen.

Kép

Kép
gabilany79

Kubu szerintem Marci így is (séró nélkül) nagyon aranyos!

Kép

Kép
dcili81

Gabi:affene akkor az nekem sem a legjobb.... én 155 vagyok.... :?
Akkor ne is neten nézzek? Erre nem is gondoltam.... :?

cili:
Annának már 4 hónaposan kint volt 2 foga.. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

kubu:
az újságosan jót röhögtem :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mági:ááá,értem(medencéc buli)tök jó lehetett!Anna kész nő,és a pózolása.. :D Sajnálom Bencét,szerintem is mutizd meg a dokinak.

Suzy:ez nagyon ott van,tényleg jól néz ki.

Kubu: :lol: :lol: :lol:
Olyan szívecskét én is szoktam használni :D

Ma én is fodrászhoz megyek,melíroztatni(barna hajamba,lila csíkokat,remélem jó lesz) :lol:

solya051020
Káld

Solya,
a szivecskés mérő benne volt a baba-mama csomiban. Mi egyébként a neve, és tudod h mennyibe kerül ? Gyógyiban lehet kapni ?
Jó fodrászkodást, képet kérünk majd.

kubuspace

Mági Dani is sokat bukott, de mostanra elmúlt. Kaptunk sűrítőtápot, de attól is ugyanúgy bukott.

Ha Annádnak kint volt ilyenkor a foga, simán lehet, hogy kicsi fiad sem akar kilógni a sorból...

Dani is így olvas újságot...

Kép

Kép
dcili81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?