Új privát üzeneted érkezett!

KépKép
KépKép
mush589

Mush, sajnálom! :shock: Remélem végül azért elaludt és hagyott Téged is pihenni a kislányod! Képek fantasztikusak! :D

Noli szerencsére nem zendített rá utána, azaz tényleg sikerült sírás mentesen elaludni, sőt azóta is durmol, csak én nem tudok valamiért aludni. :( Már este is nehezen jött álom a szememre.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!
Szép jó reggelt mindenkinek!!!

Bébic:
ne hari, hogy megjegyzem, de olyan jókat derülök néha a hozzászolásaidon, :lol: olyan jó humorosak néha.
Meg a Zöldién és még vagytok egy páran.. :lol:

Na de szita az agyam, mindig elfelejtem mit akartam irni. Visszaolvasni meg már nincs sok időm...

Trombi:
Nagyon édibédi lánykád! :lol:

Szeles:
szuper a torta, naggyyyonnn jól néz ki!!! Bizti az ize is legalább
olyan fincsi mint ahogy kinéz!

Jurmine:
Üdv köztünk!Gratula a kislányodhoz!

Susy:
nekem is megjegyzik, hogy megasszonyosodtam nem egysze...
:evil: Mondjuk, nem is csodálom, mert elég sokat hiztam, de majd leadom, ha nem szoptatok....

Zöldi:
mi is még csak szoptatunk! :lol:

na megyek mert lánykám követeli a jogait!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Aida:
nagyon édi az avatarképed!

Mush:
megkukucsáltam a képeket, nagyon aranyos a kis Kincső!!!
Sajnálom, hogy ilyen strapás éjszakátok van :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Juppijéééé ma 5 hüsak vagyunk :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Jó kis mozgalmas hétvégén vagyunk túl :) Jó sokat írtatok, úgyhogy most először írok, majd utána olvasok vissza.
Szombaton a 4 Szélkakas kupán vettünk részt kerékpáros kategóriában. Mi 3. alkalommal vettünk részt rajta, és az előző kettőt megnyertük. A verseny nagyon jó volt, de most sajnos "csak" másodikok lettünk. 6 kerékpáros csapatból persze ez is nagyon szép, csak mivel kétszer megnyertük, szerettük volna megőrizni az első helyünket, de most egy új csapat letaszított minket a trónról. :( Azért remekül szórakoztunk, és nyertünk is egy csomó ajándékot, pl. családi belépőt a hortobágyi pusztai állatparkba, eg yüveg bort, és hozzá nagyon design-os bontókészletet, üvegfestéket, gyöngymozaik készletet, két könyvet. 28 km-t bicikliztünk, úgyhogy jól el is fáradtunk, én pl. a tavalyi verseny óta nem ültem bicajon, úgyhogy a sejhajom sajgott rendesen :) . Egyébként ezt a versenyt a madarak és fák napja alkalmából rendezik, gyalogosan (tömegközlekedéssel) és kerékpárral lehet résztvenni. Egy 50 pontos kérdéssort kell megválaszolni, de ez csak úgy megy, ha végigjárjuk azokat a helyszíneket, amire a kérdés vonatkozik. Van 5 állomás is a város különböző pontjain, ahol ügyességi feladatokat kellett megoldani. A verseny a Főtérről indul, és a Nagyerdőtől kezdve az Agrárig mindenfelé vannak kérdések. Mindez időre, 4 óra hossza van rá.
Tegnap pedig Szabi keresztelője volt, ami szintén nagyon jól sikerült. Nagyon szép volt a szertartás is, nagyon aranyos volt a lelkésznő is (a kersztszülők barátja). Kicsit hosszúra sikerült, mert most volt a református ovoda 10 éves, és azt is ünnepeltélk az istentiszteleten, és a püspök tartotta az istentiszteletet, úgyhogy maga a keresztelő ugyan csak kb 15 perc volt, de az egész majdnem délig tartott, úgyhogy Szabival már fél 12 körül ki is jöttem a templomból, mert már nyűgös volt, de addig nagyon jól bírta. Most csak őt keresztelték, aminek nagyon örültem, mert a másik két gyerek keresztelőjén olyan sok gyereket kereszteltek egyszerre. Utána nálunk volt ebéd az udvaron, nagyon jó volt rá az idő. Aztán a gyerekek még fürödtek is a medencében! Már 21 fokos a víz! :) A menü hidegtál volt (a húsokat rendeltük, a salátákat csináltam) sportszeletet csináltam (köszi Gabi, nagy sikere volt!) és sütöttem egy meggyes csokitortát, aminek óriási sikere volt.
A receptje: http://fozzunkolaszul.blogspot.com/2008 ... torta.html Nekem nem lett ilyen szép, de finom volt nagyon!
Bocsi, ha sok leszek a képekkel:

Kép a Szélkakas kupán Kép Bogi az egyetem előtt Kép egy feladat megoldása közben Kép jól megérdemelt fagyi a verseny után:)

zsebi_baba

És a keresztelő:

Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A matrózsapkás képek már itthon készültek :)

zsebi_baba

Kubura vártam!!!!!!

DE így...

szóval van a mai napi MUPÁs babakoncertre egy baba-mama jegyem!!! Írjon, ha érdekel valakit. 11-kor kezdődik!

http://www.mupa.hu/programreszletes.jsp?id=K_23843

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Hát, este írtam, hogy Huni elaludt, pedig még az utolsó kajcsi nem is volt. Nem is lett!!! Reggel 1/2 7-ig durmolt a drágám, úgy látszik, nagyon elfáradt a buliban! :lol:

Tortareceptet felteszem a másik topikba. Tényleg nagyon finom, nem is nehéz megcsinálni, de az ára elég húzós. Az enyémen nincs is olyan sűrűn az ostya körben, mert csak az volt 400 Ft, ami rajta van. De így legalább könnyű volt szeletelni.

Ha nem bánjátok, leírok még egy játékot, amit mi játszottunk tegnap, hátha valakinek jól jön majd valamikor. Megkértem a csapatokat, jelöljenek ki egy építőmestert, egy segédet és egy főnököt. Hát, erről tanulmányt lehetne írni, mi alapján döntöttek és mekkora volt a verseny a főnök pozícióért. A szoba közepére betettem egy nagy doboz fa építőkockát, mindenféle méretűt és alakút. Az volt a feladat, hogy 3 perc alatt építsenek minél magasabb tornyot úgy, hogy az építőmesternek be volt kötve a szeme (csak ő építhetett), a segéd hozta az építőelemeket, és a főnök dirigált, hogy hogyan rakja fel az új elemet az építő. Sokszor dőltek a tornyok, de ügyesek voltak és nagyon élvezték. Igazi csapatjáték!

Zsebi! Gratulálok az eredményetekhez és a szép családotokhoz! a képek önmagukért beszélnek!

Ma jönnek anyukámék, apa horgászik. Megcsináltam az adóbevallásom is végre, soha nem hagytam még enyire az utolsó időre.

Szép napot mindenkinek! Laura

Kép
Kép
szeles4

Jó reggelt!

Zsebi baba: gratulálok a versenyhez, nagyon ügyik voltatok és jó kondiban van a családotok, irigylésre méltó! Örülök, hogy jól sikerült a keresztelőtök! (Vivit sajna nem vállalták, de még próbálkozunk.)

Bébic: gratula a fogacskához Neked is! No és ezek a méretek :shock:

Akinek volt már náthás a babája, az meddig tartott? Mert nálunk ez már a 9.nap :x

Kell még valakinek fizetésnélküli szabira mennie a gyed alatt??

Mush: nagyon cuki Sophie!
Sajnálom a nem alvást, én nem bírnám, mivel imádok aludni! A Suttogóba vannak hülyeségek, de van egy két jó is. Nekünk ez kellett hozzá, hogy tudjuk mikor mi baja van. De ez mindenkinek más. Kívánom, hogy mielőbb megtaláljátok a Ti "használati útmutatótokat"! Az éjszakát is úgy kezdtük, hogy keltünk 2-kor, vagy éjfélkor, aztán 3 óránként. Nálunk a hasonalvás azért jött be mert úgy nem tud mocorogni és nem riad fel saját magára. Egy szobában van Veletek Sophie?

KépKép
jurmine

Laura: jó, hogy mondod az adóbevallást! El fogom felejteni :oops:
Ezeket a jópofa játékokat Te találod ki?

KépKép
jurmine

Jurmine! Üdv köztnk, még mi nem is találkoztunk! :) Köszi a gratulát!
Hogyhogy nem vállalták? Ti nem vagytok megkeresztelve?

Laura! Köszi neked is! Nagyon szép a torta, és nagyon jó a játék is! Én is mindíg gondban vagyok az ilyen szülinapi bulikon a programmal, úgyhogy ezt meg is jegyzem!

Mushi! Sajnálom én is az éjszakáitokat, én már biztos nem bírnám! A fényképek viszont nagyon jók!

zsebi_baba

Jurmine! A fotós játékot én találtam ki. Az építőset velünk, felnőtt vezetőkkel játszatták egy csapatépítő tréningen, ezt változtattam egy kicsit, hogy a gyerekeknek is jó legyen.

Kép
Kép
szeles4

[quote]K írta:ell még valakinek fizetésnélküli szabira mennie a gyed alatt??

Szerintem mindenkinek.

zsebi_baba

hahó

most nincs időm reagálni de azért nagyjából olvastam mindent.

azért zsebi grat a templomos kép annyira megható amelyiken épp keresztelik és mindenki nézi:)

na. tegnap hőség volt és végre rövidgatyót mertem ráadni igaz zokni is volt meg rövidujjú. végül levettük a sapit is mert izzadt a feje. ugye nem baj h levettem róla? ha izzad rosszabb nem?

ez lenne a kérdésem h nektek is ennyire izzad a baba feje? Regusnak ha sir ha kimelegszik(pl szopi közben mindig nagyon) v ha melege van egyből a fejéről folyik de szabályosan átvizesedik a haja ugy. ez normális? ok én is fejizzadós vagyok nyáron (máshol se max a cicik alatt a másik) örökölhette de ennyire? és olyan gáz mert félek ezért fázik majd meg. de ördögi kör mert ha sapkát adok rá emiatt v kendőt még jobban izzad igy meg a szelllő v hirtelen szél megfázithatja ha nem adok sapit nem? szopizni is este ugy szoktunk h közben végig törölgetem a fejét pelussal :roll:

másik ehhez hasonló téma: éjjel ilyen melegben miben altassam? tegnap a szokásos hálózsák (nem vastag átlagos, hosszú ujjú) alá rövid ujjú body és zokni és már nem takartam be. szal gondoltam igy ok, de mikor hajnalban kelt (ja nem aludt reggelig pedig két hete ez az első és lehet pont a meleg miatt) megint izzadt volt a feje:( magamhoz vettem és levettem a kezéről a zsákot de a kis karja meg hűvös volt és a combja is. fej meg izzad. most akkor micsináljak sztetek?

bocs ha hosszu voltam de tanácstalan vok kicsit.

köszi

ja ma fogorvos jajjj.. érdekes h szültem mégis félek egy kis töméstől:)

ja és de. beszeladok gyedet igényelni, zöldi remélem azért csak lesz vhogy. elvégre hó 18ig még tgyás jár. lehet akkor csak félhavit kapok most nemtom na szoritsatok h elintézödjön.

ti már intéztétek a gyedet?

andy

Kép
andy30

ja musi: ott is van combika:)
amelyiken 3an vagytok és ásit:))))))))) de uncsi aszondja :))))

Kép
andy30

ja és ma apa telója is tönkrement mi lehet velünk? :roll: :oops: :? :x

Kép
andy30

Laura: kreatív vagy! Jó lesz, ha nagyon figyelek és jegyzetelek! :lol:

Zsebi baba: Én nem vagyok megkeresztelve. Meg lett beszélve egy ex püspökkel, hogy így is megkereszteli, aztán amikor személyesen találkoztunk akkor kisétált a szobából :shock:
Most megyünk és máshol próbálkozunk. Már van jelölt is, jövöhét után kiderül sikerül-e.

KépKép
jurmine

Halihó!

Jurmine: nem vagyok benne biztos, de szerintem akkor is meg lehet kereszteltetni a gyerkőcöt, ha a szülők nincsenek megkeresztelve :roll:

Andy: Kristóf is izzad, mint az őrület, szopi, játék közben, a hordozóba már utálom beletenni, mert tutira beleizzad, bármit adok (vagy nem adok) rá. Sapi szerintem nem kell, mi vagy nem veszünk fel semmit vagy nyári kendőt vagy vékony légiós sapit, ha véletlenül olyan helyre megyünk, ahol nincs mindig árnyék.
Az alváshoz iszonyat sok ruha ilyen melegben :shock:
Az hogy lehet, hogy neked hó 18-ig jár a tgyás? Regusod hamarabb született, mint Kobold, és nekem a kiküldött határozat szerint ma jár le??????????????? :shock: :shock: :? :?

Mush: nagyon cukik a képek :)
Borzasztóan sajnálom az éjszakáitokat. Már tutira tele van a tököd a sok jótanáccsal, de szerintem érdemes lesz kipróbálni a Sinlacot esténként, ha nem akarsz mondjuk tápit adni.
Nem tudom, mit tudnál még csinálni, hogy javuljon a helyzet, annak idején azt a popsipaskolós altatást mennyi ideig csináltad? És azt, hogy megpróbálod hagyni egyedül elaludni?
Próbáltam keresgélni a neten valami szakértőt, de még nem igazán találtam.

Manna: Boldog 5. hót Dominak utólag is :)

Márti: Anettnak is boldogságos 5. hófordulót :)

Zsebi: örülök, hogy bejött a Sport szelet :D Nagyon szép volt a keresztelőtök :)
Figyu, lehet egy kérésem? Írtad, hogy aerobic oktató (is) vagy. Tudnál küldeni nekem esleg (akár priviben) 1-2 hatékony gyakorlatot fenék, csípő, combi ügyben? Hátha csökkennének kicsit a sonkák :roll:

Kép

Kép
gabilany79

Zsebi:
gratula a versenyhez!
Nem semmi, hogy egy éve nem ültél bringán és mégis belevágtál! Merész vagy!
nagyon édik a képek! A matrózos nagyon tetszik!

Laura.
de jó játék! leirom magamnak, nehogy elfelejtsem! :wink:

Andy:
szerintem, ha kicsit hüvösebb a keze-lába Reginek, még nem hiszem ,hogy fázott volna. Nem mozog éjjel, lassubb a vérkeringés ezért hidegebbek a végtagok.

És egy 5 hónapos képecske:
Kép megyünk sétálni :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Gabi:
köszike, aranyos vagy!

ÉN IS KIVÁNOK MINDEN ÉRINTETTNEK AKIK TÖLTÖTTÉK AZ 5 HÓT, AMIG ÉN NEM VOLTAM babaneten!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti: Boldog 5.hófordulót!

Gabi: Lelkésze válogatja, a múltkor ráadásul ismerősünk is volt, mondjuk most is van.

KépKép
jurmine

Aida: nagyon szupi a felhasználó alatti közös képetek Nolival! Szépek vagytok!

KépKép
jurmine

Márti! :oops: :oops: :oops:
Pusszancs az 5 hósnak!

Zsebi! De jóóóóóó! Gratulálok! És naggggyon szépek vagytok!!! Matrózkádnak külön gratula megkeresztelkedése alkalmából!

[quote]V írta:ivit sajna nem vállalták, de még próbálkozun

Jurmine! Hogyhogy?

Szeles! Tök jó a játék, köszi, ellopva későbbre.

Andi! Szerintem vigyél magaddal mindig több sapit, pamutot - ha süt a nap szerintem kell - és cserélgesd, ha beleizzad. Szerintem sapi nélkül is izzsdna, ha olyan típus, és az legalább felszívja.

Alvás: Hanna keze hajnalra mindig hideg, bármi van rajta (napközben meg izzad, a lába is...mint szegény anyjának. Én melegebben öltöztetem, de nálam 20 fok van éjjel.

[quote]J írta:urmine: nem vagyok benne biztos, de szerintem akkor is meg lehet kereszteltetni a gyerkőcöt, ha a szülők nincsenek megkeresztelve

Gabi! Katolikuséknál nem! Ilyenkor úgy szokták, hogy együtt megejtik mindkettőt.

Kép
zölddisznó

Márti!
[quote]M írta:ondjuk, nem is csodálom, mert elég sokat hiztam, de majd leadom, ha nem szoptatok....

Nekem is ez az egyetlen reményem, hogy utánna könnyebben lemegy!

Mush!
Nem lehet könnyü neked. Tényleg ki lehetsz rendesen. Èn már annyira megszoktam a jót, el se tudom képzelni milyen lenne, ha megint éjjelente kelni kéne! :roll: :roll:

Andy!
Most Vini egy hosszúujjú kezeslábasban és rövidujjú hálózsákkal alszik. Kb 21-22 fok van most a hálóban! Néha ha hidegebb napok vannak esetleg adok alá rövid ujjú bodyt!

Ma reggel kapott a Drágám glicerin kúpot, 5 nap kakimentesség után.Hát kb 3 perc után már vörösödött a feje, és nyomott ezerrel. 8) Tele is lett gyorsan a pelus! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2009.05.11 09:42-kor.
susy75

Nézzétek mit csinált a drágám , a nyelvén van egy vérhólyag...Van ötletetek, hogy mitől lett?? Nekem nincs...Mondjuk annyira rágja az ujját, meg öklét, beszorulhatott a nyelve és ráharapott??

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
Boldog 5 hót Anettnak!
Biztos valahogy "megharapta" a nyelvét! :roll:
susy75

Jurmine,Zöldi, Susy :köszike! :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Domi Anett! Boldog 5. hófordulót!

Musi! Ma feladom a receptet, de, hiába mondtam a csajnak, hogy két külön receptre írja, nem sikerült neki. :evil:
Csütörtökön megyünk oltásra, akkor íratok fel még egyet és akkor nem kell egyszerre kiváltani. Jó?
Miért nem akarod Kincsőt hason altatni? Múltkor írtad, hogy úgy könnyebben elaludt.

Gabi! Munka tök jó!Üdülési csekk meg pláne! Pont akartam kérdezni, hogy a juttatásokat mástól is elvették e, de ezek szerint nem. Jó céged van! Tőlünk még az egészségpénztáros utalást is elvették.

Solya! Borostyánláncot fogzásra ajánlják. Nem tudom jó e, de ártani nem árt. Mikor Gergő nagyon nyűgös volt, többek közt ezt is kipróbáltuk, azóta is hordja.

Zsebi! Nagyon szépek vagytok. Szabi is volt veletek a versenyen?

Laura! Ügyi vagy nagyon!

Zöldi! Milyen volt? Nem láttam tegnap a híradót, volt e valami a felvonulásról.

Andy! Gergőnek is a feje izzad mindig. ÉN még nem mertem vékonyabb hálózsákra váltani, majd ma este megpróbálom én is, hogy csak egy bodyt adok rá.

Kép
Kép
Kép
erika26

Susy:
legalább ebbe reménykedjünk :wink:
Mindenki azt mondja, hogy szptatás alatt fogy az ember lánya, hát én bálnulok....
Terhesség alatt 6 kilót szedtem fel és most szoptatás alatt jajj... irjam, vagy ne irjam :roll: :lol: két számjegyű...2-e kezdődik... :wink: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti! Nagyon szép Anett és milyen nagy!

Kép
Kép
Kép
erika26

Sziasztok!

Először is: uuwq m, envb bnf1 ezt a fiam üzeni mindenkinek!

Remélem mindenki jól van!
Elég régen nem voltam, de olvasni olvastam!

Hát a képek gyönyörűek!

Aida remélem jól elvagytok Noellel!

Zsebi nagyon ügyesek vagytok! A keresztelő nagyon szép lehetett!

Mush hát nem irigyellek! Mostanában Dani is kiakaszt! Hajnali 3-4 között nem marad el a kiságyban, csak dobálózik, és csak a nagyágyban hajlandó továbbaludni!

Áhá, egy zugolvasó! Szia Jurmine! Édes a kislányka!

Laura! Még egyszer gratula Zalánnak, és a torta...., hát az valami tök jól néz ki!

Hát ahogy így olvastalak titeket, azt hiszem én megint nem csinálok nagy ügyet az öltöztetésből! Dani napok óta rövidujjú bodyban nyomja, éjjel ujjatlan body és kezeslábas! Sapka csak elvétve, ha fúj a szél!

Gratula a fogakhoz Bébic! Jaj most már nekünk is kibújhatna!

Rólunk: Dani szerdán még csak kinyomta magát, a hétvégén már négykézláb állt, jó sokáig, és előre hátra ringatozott! És hozzá nagyokat kacagott!!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép
dcili81

huuu lehet hogy hugabinak ment? akkor bocsi. elég nehéz több oldalt visszaolvasni:)))

zöldii választ kérek a tali miatt.

én se vagyok megkeresztelve de az első kettőt enélkül is megkeresztelték. Igaz egy kicsi lódítással.

harivera
Budapest XXI. kerület

Cili! Dani nem semmi! Nagyon ügyes!

Kép
Kép
Kép
erika26

Minden érintettnek boldog hófordulót![b]

Kép

Kép
dcili81

Mush, tessék jelentkezni! Mi volt utána? Sikerült elaltatni?? Pihentél azért Te is? Remélem igen.

Cili, jól vagyunk köszi, itt édes kettecskén. :roll:

Köszi azoknak, akik megdicsérték az avatar képem! :D Igyekszik az ember. :wink:

Ma sütök sütit, ha felkel Noelinho ifjú uraság. :) Együtt sütjük. :D Imádja, ahogy a robotgéppel dolgozok.

Kinéztem egy nagyon jó albérletet -kis garzon-, 5 percre a sulimtól, elviselhető árban, felújított állapotban erre azt mondja a hirdető, hogy ja közben árulják is a lakást így ki tudja meddig lakhattok ott. De addig ellehettek. :evil: Hát, köszi. Pedig beleéltem magam, tényleg szép lakás, jó helyen, ráadásul kertkapcsolatos ami baba mellett jól jött volna. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Képzeljétek Vinzent kb 1-2 hete ha az ölünkben ül és mi iszunk, simán ki akarja venni a poharat a kezünkböl. Nyúl utánna és huzza a a szájához. Olyan édi!!! :lol: :lol:

Márti!
Sajna én se az a kategória vagyok, aki szopi alatt fogy! :cry: :cry:

Lányok! Akik használnak botmixert a pürékhez, milyet használtok? Èn a héten akarok venni,mert el akarom kezdeni már rendesen a hozzátápit. De nem tudom milyet kéne. Valami tapasztalat? :?: :?:
susy75

Sziasztok!

Ennnnnyyyiiiiittt írni NEM ÉR!!!! Már vagy 1/2 órája olvasok!!! :twisted: :twisted: :twisted:
A kisfiammal meg nem tudom mi van. Este 9-kor elaludt, 6-kor töszörgött, bementem hozzá és láttam hogy hasra fordult és már aludt is tovább. (12 hetes kora óta nem aludt hason). Aztán 3/4 8-kor felkelt, szopizott és azóta még nyomja!!!! :lol: :lol:

Lakodalmak: aranylakodalom egész tűrhető volt. Tortának örültek!!!!
Barátnőm lagzija is jó volt. Márton mindkettőn nagyon jól viselkedett, egy hangja sem volt. A zenétől féltettem, de hát nem is foglalkozott különös képen vele. Még táncoltunk is egyet!!!! :lol: :lol:

Izzadás: Márton is izzad és neki is leginkább a kis buksija!!!!

Gabi: akkor majd nyomd a privit és utalok lovét!!!!

Jurmine: üdv itten!!!!

Kubu: az én fingerjeim cross-ban voltak!!! :lol: :lol: Hogy sikerült???

Boldog Hófordulót Dominak és Anettnek!!!!
Nagyon édi mindkettő!!!

Juttatások: nálunk az egészségpénztár a GYED végéig jár, a többit azt hiszem mind elvették. Bár a cég üdülőjébe mehetünk kedvezményesen. Mondjuk az egészségpénztár jó, mert a pelust mindig arra veszem!!!!

Susy: éljen a kaka!!!!

Gratula a fogacskás babáknak is!!!!

Bocsi ha valakinek nem reagálok, de nem tudok ennyi mindent észben tartani!!!! 8) 8)
Vendég

Gabi, oksi, várom a üzenetet!! De jó, hogy kaptál munkát! Ilyen sírás nálunk is szokott lenni, és azt is észrevettem, hogy ha nem látnak, főleg Tibcsike akkor is rázendít, nem mindig, de mostanában sokat előfordult. Nagyon klassz lett a zokni!

Szorsi, Odett olyan édes abban a kalapban !!

Suzy, a forgás miatt szerintem ne aggódj tényleg, nálunk Máté az aki most már hasrafordul szinte minden adandó alkalommal, de Tibcsike még csak egyszer mutatta meg, hogy tudja, azóta sem, Ő viszont ügyesebben fordul vissza, illetve hátrafelé tolat, meg olyan mozgást csinál, mintha sexelne.

Musi, jaj Ti szegények, nem csodálom, hogy ki vagy már! Nálunk csak telihold idején van koránkelés, de én már attól lefáradok! Köszi a recepteket!

Jurmine, szia, nagyon édes kislányod van!

Hajhullás, nekem is van sajnos, mindenhol azt találom!!! :twisted:

Márti, gratulálok az 5 hóhoz!

Laura, Bébis, gratula a fogakhoz!

Zöldi, köszi a képviseletet!!! Láttam elég sokan voltatok!

Rólunk, elkezdtünk almát, illetve sütőtököt majszolni, nagyon ízlik nekik és nagyon ügyesen esznek kanálból! És nagy hír nálunk is Mátékának már a kanál koccan a két alsó fogán! Csütörtökön és pénteken kibújtak a fogai én csak azt vettem észre, hogy már megint taknyos lett, de a valószínű ez miatt volt. Pedig minden nap néztem nekik és én nem láttam semmi előjelét.
Nálunk június 1-én lesz a keresztelő, már várom nagyon!

verzso

Ja igen nem is tudom ki írta, hogy kezdje-e használni a csőrös poharat...

Hát mi megvettük, de nem használja, mint ahogy a cumisüveget sem, DE pohárból iszik!!!!! Olyan aranyos, ha poharat lát nyitja a száját, és cuppog...
Szóval szerintem hagyjátok ki a cumisüveget, meg a csőrös poharat, és rendesen pohárból itassátok!

Kép

Kép
dcili81

Köszi mindenkinek a gratulációt!! :)

Erika! Szabi nem volt velünk, még nem bicikliképes :) . A nagyiék vigyáztak rá addig.

Gabi! A legjobb fenék és combgyakorlat szerintem a kitörés és gugolás különböző variációkban. Lehet zárt állásból indítani a kitöréseket és mindíg visszalépni, vagy kitörés pozícióban rugózni. A gugolás is lehet zárt, széles, előre néző lábfejjel vagy oldalra (pié). Mindkét gyakorlatnál arra kell figyelni, hogy a térded ne menjen a boka vonala elé, és a fenék ne menjen mélyebbre a térdnél, különben a térdízületnemk nagyon nem tesz jót! Fenékre jó még a térdelőtámaszban hátrafelé lábemelés nyújtott ill. hajlított lábbal. Remélem, érthetőek így leírva, ha nem, szólj, és részletezem! DE! A sonkák és mindenféle zsírpárnák ellen először is a zsírt kellene eltüntetni, ami zsírégető edzéssel lehetséges, aminek a lényege, hogy a pulzusod viszonylag magasan legyen legalább 25 percig. A "viszonylag magasan" a zsírégető célzónát jelenti, legkönnyebb úgy meghatározni, hogy az a tartomány, amikor már érzed, hogy felpörgött a szívverésed, de még tudnál folyamatosan beszélni. Tehát nem az a jó, ha kiköpöd a tüdődet! Szerintem most a baba mellett ezt a legnehezebb megvalósítani, talán gyors gyaloglással a legjobb. Egyébként a kocogás, biciklizés, korcsolyázás a legjobb zsírégető sportok na meg a kardiogépeken a zsírégető zónában való edzés.
De a leírt gyakorlatok is hasznosak, csak a legjobb volna összekötni zsírégető edzéssel. Ez még nekem sem sikerült eddig, mert ez azt jelenti, hogy 1 órát folyamatosan edzeni kellene. Úgyhogy vagy erősítek, vagy mondjuk gyaloglok, vagy én szoktam itthon aerobicozni , de fél óránál tovább még nem sikerült a fiatalúr mellett.

zsebi_baba

gabi ez is érdekes h nekem nem küldtek semmit. az előbb hivtam a munkaügyisünket és ő is aszonta h meg kell várnom amig értesitenek h lejár a tgyás.
de hogyhogy? az tgyás az nem félévig jár? én azóta veszem igénybe mióta megszületett regi és a félév most május 18án telik le akkor nem addig jár?
te mit adsz alváshoz rá?

nemtom hány fok van nálunk éjjel ma megnézem de tuti sok mert én is izzadok

zöldi ez az h legalább felszivja...de apa szerint sapi nélkül nem izzad ugy meg kis szellő nem árt. hát én nem merem.

na mentem majd jövök

Kép
andy30

Sziasztok,

Úristen két napig nem voltam és mennyi írás

Kötönöm mindenkinek a krosszokat. Eredmény holnap v szerdán. Mindegy közben elkezdem a polgári jog oly érdekes/izgalmas 100 x oldalas könyvét tanulmányozni.

Musi,
Nagyon aranyos vagy köszönöm a felajánlást, szétnézek és akkor majd írok privit ha megtalálom a formát.
Köszi a rengeteg kajás linket. Már le is mentettem őket.
Hajhullás van még, Varga cseppeket használok. Most voltam fodrásznál, és már megint tök hosszú a hajam. Szerencsére van még miből hullani.
Nem lehet h esetleg egy vízér van a szobában ami gondot okoz a baba altatásában, hangulatában ?

Pelus: dm babylove, teljesen jó, nekem az éjszakát (12 óra) simán kibírja.

Trombi,
Panka tündér a kirándulós képen.

Gabilány,
üdülési csekk, yeah illetve szupi a munka is. Zokni: nagyon ügyi vagy.

Orsi,
édesek vagytok a közös hintázós képen.

Manna,

Sajna most olvasom csak a fórumot, úgyhogy lemaradtam a koncertről. Köszi h gondoltál ránk.

Most látom a MÜPA honlapján h már vannak az őszi szezonra is jegyek.. Remélem most tudunk venni.

Ma elkezdtem a fogyót én is. Csak tudnám mit csináljak a rengeteg sajtos masnival amit após hozott tegnap… hmmmm Marci csak nem eheti meg….. Ezért maradok én.
Mivel én nem szoptatok ezért az elliptikus trénerem társaságát is megpróbálom napi 2x20 percben élvezni.
Aranyos lehet nálatok is a kengis főnyírás. Édesek a fürdős képek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2009.05.11 10:32-kor.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Jurmine,
Welcome. Szépek vagytok.
Miért kell fizetésnélkülit kérned ? Nekünk még nem volt betegség, nátha sem úgyhogy no info.

Szeles,
Üdv az első két fognak. Nagyon ügyes voltál a feladatokkal. Tiszta sor hogy mindenki nagyon jól érezte magát.

Zöldi,
Végül mi vált be a hajhullásra ?
Mindannyiunk nevében köszönjük a felvonulásos részvételed. Látható vagy a videón ? http://index.hu/video/2009/05/11/babakocsi/

Mágnes,
Mennyibe került a borostyánlánc ?

Aida,
Jó az avator képetek. Nem fényképeznéd le a csónakot ? Olyan kiváncsi vagyok rá.

Bébic,
Gratula nektek is az első foghoz. Örülök a jólsikerült hétvégének.
Ja sajna a migrén mindig is kikészített, a legrosszabb a várandósság idején volt, akkor nuku gyógyszer… Sőt volt olyan h este már úgy vittek be a kórhiba mert 25x hánytam aznap… 0 folyadék volt bennem és akkor már kritikal volt baba/mama is.
Ügyes vagy hogy még mindig csak szopi van.
8500 gr… hmmm nem győzök csodálkozni.

kubuspace

Susy,
Nekem is volt egy ilyen, szülés után 5 héttel.
Fogdokinál: mikor jön a baba ??? Majdnem ráborítottam karfát. Apát kellene leállítani valahogy, ne hozza a rengeteg túró rudit nap mint nap haza.

Márti,
Boldog hófordulót Anettnek.

Zsebi,
Szép családod van nagyon. Micsoda mozgalmas 7vége.

Andy,
Nagyon jól tetted hogy levetted a satyit. Majd 30 fok volt kint.
Mi a következőképpen öltöztetjük éjszaka, pizsi naci, zokni, néha pizsi felső, alatta rövid body. De pizsi felső nélküliség esetén hosszú body és kis pléd.
24 fok volt a szobában este.
Ezért éjszakára a szobája közelében lévő ablakot bukóra nyitva hagytam, így végül 22 fok volt reggel. Hát szerintem az is brutál…
Gyedet már 3 hete beadta a munkahelyem, de mondjuk én jún 8-ig tgyást kapok. Egyébként a levelet az oep-tól h a tgyás ekkor jár le kb. február elején megkaptam.
Jó telefonvásárlást.

Cili,
Ez igen, Dani nagyon ügyi.

kubuspace

Még egy gyors, mert Márton felkelt!
Kép Lakodalomban anya unokatesójával
Vendég

Solya,
kullancsra talán...

http://www.bioszallito.hu/Galaktiv-bio- ... ermek-2550

Szerintetek ez normális, napi 1x kaka, és tutira megtörténik az eset reggel 9-ig. Annyira kiszámítható (még). Noooormális ???

Tudom nem kellene ilyet nézni, háttérben megy a tv zone club:
Csaj: 10 éve lakunk ebben a házban, kezdetben próbáltam tisztántartani, de mióta megszületett 3,5 éve a kisfiam, azóta nem takarítottam….. !!!!!!!!!!!!!!

Velünk minden oké egyébként, szombaton vizsga után irány Balcsi, Alsóőrs és Bfüred. Jó volt nagyon kb. este 9-f10 között értünk haza. Vasárnap szerettem volna Diana kiállításra vagy Zsidó Temetőzni vagy Kopaszi Gát, végül átléptünk a húgomékhoz akik eladták a 70 m2-s 5 m belmagasságú férjlakást és most átköltöztek a 30 m2-s normál belmagasságú lánylakásba. Gondolhatjátok micsoda lomtalanítás, selejtezés volt előtte. De mindent a cél érdekében, jövőre már herceghalmi lakosok szeretnének lenni. Szóval tegnap mentem és segítettem kipakolni az új lakásban. Így ezentúl nem a ligetben hanem a kopaszi gáton sétizünk hugival.
A kis kopimról küldök majd pár képet, mindjárt letöltöm őket.

kubuspace

[quote="kubuspace"]A írta:kubuspaceida,
Jó az avator képetek. Nem fényképeznéd le a csónakot ? Olyan kiváncsi vagyok rá.

Köszi.:)
Ja, a csónak a babakocsi mózeskosara lenne egyébként! :D Apum becézte el csónaknak. Amíg ki nem növi, abban alszik, nagyon szereti. Meg az ágya úgysincs még itt. :roll:

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Szép napot!

Mush: Aaaaannyira sajnálom, hogy ennyit kell küzdenetek az (el)alvással. :( Olyan jó lenne valahogy segíteni.... :roll:
Nagyon jók a képek, különösen a 9-es tetszik nekem! :D

Aida: Örülök, hogy Noli szépen elaludt! Tegnap este én is nagyon nehezen aludtam el.... :(

Márti: Köszi, aranyos vagy :oops: :) , de bizti rám gondoltál? :lol: :wink:
Boldog hófordulót Anett babának! :lol:

Zsebi: Ügyik voltatok nagyon! És szép lehetett a keresztelő is!
Képek meg jöhetnek bármilyen mennyiségben! :lol: :wink:

Szeles: Jó ötlet ez a játék, nagyon ügyes vagy! :)
Én is múlt héten adtam csak fel az adóbevallást, ilyen későn még mi sem küldük el.... :?

Jurmine: Kösziiiii! :lol:
Jobbulást nátha-fronton!
GYED ügyben én még a könyvelőnkre várok..... :? úgyhogy fogalmam sincs sajna. :(

Andy: Ákosnak is a feje lesz vizes pillanatok alatt. :roll: A cseresapi nem rossz ötlet.
Én éjjel rövid ujjú body+rugiban altatom, eddig még nem volt gond, bár a melegek még csak most jönnek. De amúgy nálunk elég hűvös a lakás, éjjel meg pláne.

Susy: Hajrá kúp, éljen kaka! :lol: :lol:
Most már lehet olyat adni nekik?

Márti: Szerintem is "elharaphatta".

Ja, az üdülési csekkről jut eszembe, már 2 éve megvan, még a cégemtől kaptuk, teljes összeg 2 főre, és nem tudom, mire költsük el.....Ötletek?
bébic

Bébic,

két éve megvan az üdülési csekk ????? Nem járt le az azóta ?????
mi tavaly nem tudtunk elmenni sehova, ezért meg lett újítattva, (érték 10% + FA). Éppen ma hívtak h elkészült.

kubuspace

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?