Sziasztok!
Réka, jó h jöttél és köszi a sok segítséget.
Nálunk is hasonló a helyzet, mint Kutyafülééknél, általában 8szor szopizunk, de tegnap pl. 7 volt csak (430ml plusz 2 mérés nélküli szopi, béb kb. 3200g). Többnyire én ébresztem, magától csak 11 től van ébren 1-1,5 órát meg este 7-9 között. Szégyen, de én sem tudom, h mit kezdjek a helyzettel, pedig nem első gyerkőc. A lányom ilyen korában 15ször szopizott naponta, igaz kevesebbeket. Barni gyarapszik, azt látom, én csak a tejcimennyiség miatt aggódom, nehogy a kevés inger csökkentse.
Viszont fejni utálok és csak nap max. 2szer csinálom
, de a védőnőm (aki szint. Szop. tanácsadó) szerint nem gond. (Tegnap reggel evett 80at és fejtem mellé még 70et uabból a mellből, de jött is volna még, csak meguntam.
) Tisztára olyanok a melleim, mintha már most beálltak volna a kereslet-kínálatra, lehetséges ez egy 9 napos babával????
Nekünk is jó éjszakánk volt ismét, nagyon el vagyunk kényeztetve!
Reggel még bundáskenyeret is sütöttem a családnak, büszke vagyok magamra!
Viszont a növnyeim nem bírják a mellőzöttséget, a kedvenc bambuszomat, azt hiszem kinyírtam!
Ildi, akkor nincs más hátra, mint kipróbálni még több féle pelust, vmelyik majd bejön!
Gesztenye, sajnálom a kutyit! Úgy hozzá tudnak nőni az emberhez.
Próbáld ki, h a körmöddel kicsit „vakargatod” Luca talpát, az én gyerekeim arra azonnal felébrednek.
Demetnik: Emma után én is féltem, nem is volt az igazi az első pár alkalommal. Nem fájt vagy ilyesmi, csak valahogy jó sem volt igazán. Aztán belejöttünk……szóval ne félj! (Esetleg egy kis sikosító is segíthet.)
Tasin, merre vagy????
Dharma, nagyon ügyes Maja az alvással, csak maradjon is így!!!!