Új privát üzeneted érkezett!

Vendég

Aida: pont ezt akartam írni, hogy Noel még ráér szeparációs félni :lol: , szerintem a klasszikus értelemben még Kristófnál sem teljesen erről van szó, mert csak este ilyen és csak kb. 1 hete és nem is mindig, csak ha nagyon fáradt.
Az gondolom valami olyasmi lesz, hogy napközben sem tudsz majd egy lépést sem tenni nélküle. De szerintem az se törvényszerű, hogy ez minden babánál előjön, vagy ha igen, akkor nyilván vérmérséklettől és természettől függően eltérő intenzitással...

Kép

Kép
gabilany79

Gabi, ja így már oké. :D Akkor megnyugodtam. :) Nem akarom, hogy az anya-fia kapcsolat sérüljön emiatt, hogy Noelnek ilyen körülményeket tudok csak biztosítani. Habár magamhoz nem akarom láncolni, hogy később tönkretegyem az ő és a családja életét :D de azért szeretném, ha szeretne. :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Gabi: „Majdnem kaptam egy laza balkamrait” ezen halálra röhögtem magam… :D Nálunk apa kenguruban szokott füvet nyírni, innen irányít az úrfi!
Itatópohár: Szerintem tök ráér… :D . Kell az neked most, hogy mindene mocskos legyen?

ZÖLDI: SÉTÁBAN NAGYON BENNE VAGYOK! CSAK NE KEDD ÉS PÉNTEKL LEGYEN!!!

Visszaolvastam, de mire ideértem elfelejtettem a felét....

Szeles: Gratula a fogakhoz! Remélem Domi is egy napig fog sírni miatta... :wink: :wink:

Mindjárt jövök pár házi jellegű képpel!

Kép
mannababoca

Mush, nálunk az ami még néha bejön, hogy valameddig én is hagyom sírni, aztán odamegyek én is az oldalára fordítom, cumi a szája, kicsit megringatom a csónakot és utána jó esetben alszik. De sírás nélkül ez nem megy. :(

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Ja és azt elfelejtettem, hogy az éjszakák kezdenek egyre jobbak lenni, most már úgy látszik beáll erre a fél5 - 5 órás egyszeri kelésre, aztán még alszik 7-8ig. Vééééégre. Volt az a két hét biztos emlékeztek, amikor annyiszor kelt! A sinlac, az éjszakai víz, és a kibiromhogynemszoptatommegéjjel segített!!!

Kép
mannababoca

Nos a mostani kedvenc:

Cím: Kacsa vagy a bálnák????????????

Kép Kép

Kép
mannababoca

Manna, Nolinak is vannak időszakai, amikor akár 2 óránként is kel és enni kér éjjel, én adni is szoktam. Aztán mégis magától egyre inkább beáll az éjszakai hosszú alvásra. Most éjszaka volt eddig a legeslegjobb! tegnap fél 11 körül aludt el és ma reggel fél 9kor hallottam először a hangját! :shock: :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

A képek naaagyon komolyak! :D

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok!

Köszönöm a dicséreteket, Vivi nevében is. Tényleg vörös mindkettőnk haja, de Neki a szülésnél még melírozva is volt :lol:

Jó sokáig ébren tudtok néhányan maradni! Nem tudom, hogy csináljátok, nekem nem megy sajna

Szeles: Gratulálok a fogacskákhoz!

Mush: Nálunk volt ugyanilyen probléma Vivivel, hogy nem aludt, vagy csak alig, vagy ha elaludt a kezemben, akkor ahogy a kiságyhoz ért már fel is ébredt. Nálunk az jött be, bár tudom, hogy ezt sokan ellenzik, de mégis: a suttogóba volt írva a 4É. Ismered? Csak annyi a változás benne, hogy a vállamon alszik el, esetleg sétálok így vele, vagy ringatom, és ha félálomba van, vagy elaludt akkor teszem a kiságyba, kizárólag hasra! Nálunk csak így alszik, pedig előtte nem maradt meg így ébren. Ha mégis felébredne akkor ráteszem a kezem a hátára és kicsit mozgatom , meg mondani kell neki, hogy sss-sss-sss.... Nálunk ez vált be, most átalussza az éjszakát és minden étkezés között is alszik valamennyit.
Bocsi, ha sok volt!!!!!
jurmine

A vonalzóval próbálkozom....
jurmine

gyed hétfőn bemegyek. akkor max majd visszavonják jövő hóban tgyásnál is igy volt de köszi zöldi

Kép
andy30

KépKép
jurmine

Nekem szerencsére szólt a munkáltató, meg a papírt is küldte.
De írták, hogy fizetésnélküli szabit kell kérnem, ez mindenhol így van?

Valaki tudna segíteni, hogy a vonalzót hogyan kell beilleszteni? Minde üzenetnél külön-külön, vagy be lehet valahol állítani, hogy magátol csinálja?

Előre is köszi!

KépKép
jurmine

Jurmine: küldtem privit vonalzó ügyben :)

Kép

Kép
gabilany79

[quote]Z írta:öldi, az a baj, hogy gasztroenterológusnál már voltunk ugye egyszer a bukásaival, de ott sem nagyon mondtak semmit.

Aida! Én is voltam már fogorvosnál, oszt mégis lett új lukas fogam, pedog akkor nem volt. ;) Viccen kívül: szerintem alaposabb kivizsgálás kéne, ha huzamosabb ideig egyáltalán nincs gyarapodás.

Én a társasházi szomszédjaimat udvarra nyíló nyitott ablakon át szoktatom, és még szurkolok is néha Hannának. Mert gonosz vagyok! :)

Gabi! Mit vesz a szájába? Füvezik...csak álcázva.

Manna! Csőrös pohárból nem csöpög ki semmi! Hannának ma adtam oda először - fingja nincs, mit kell vele csinálni. Van egy Tommy Tippy...miafranc cumisüvegünk, tegnap azt nyomtam a kezébe, amikor kint voltunk, hogy kapjon folyadékot (Miki miatt nem nagyon cicizik 2 napja) ... eszeveszett dühösen rángatja, és közben röhög, hogy a nyakába csurog a víz. Nagyon édes...és szomjas.

[quote]G írta:abi, ha ezt továbbra sem tapasztalom Noelnél, akkor az a gyermeki szeretet hiánya vagy miszösz?

Aida! Igen!!! :twisted: És később meg anyagyilkos is lesz! :wink:

Manna! Csütörtököt mondok!
Tessék, tessék! Lehet, lehet! Ki jön még?

Miböl issza meg a vizet bébid éjjel?

...ölég szőrös lába van Dominak! :)

Éjszaka: Hancsi annyira szeret hasrafordulni, hogy éjjel, ha felébred, nincs magánál, a szeme is csukva van, de már fordul is oldalra. Aztán jön a gonosz rács, és lányom romokban heverészve dünnyög, hogy szar az élet, és különben is! Ilyenkor meggyőzöm, hogy most nem látja a dévényes nyúzónéni, apa sincs itt, nem kell produkálni, kapja be....a cumit, és nosza, alvás!

Andi! Szerintem nem jól gondolod. Nem visszavonni fogják, hanem ki sem fizetik, majd egy hónappal később visszamenőleg. Mert ugye a fizut kaptad, amíg le nem jelentették, hogy megszületett Gombóc, a TGYÁSt pedig csak fél évig kapod, akár lejelented, akár nem.

Kép
zölddisznó

...elmentem babakocsis-felvonulni Prlament elé! Képviselem az ügyeiteket :)

Kép
zölddisznó

Köszönjük a bókokat!

Zöldi - köszönjük a képviseletet:)

Római partos tali - nekem szinte bármikor jó. Jövő hét vagy azután?

Jurmine - üdv! Szépek vagytok!

Musi - köszi a babakonyhás linkeket!

Nálunk - ugye Panka pár hetes kora óta 7-8 körül ébredt első szopira, most az az újdonság, hogy 4. napja ébresztő van 4-5 körül, szopi, aztán alszik még. Öröm az ürömben, hogy így több tejcsi van, ma még pl nem is volt tápi, kiváncsi vagyok, kibírja-e, de azért vsz este már fog kelleni pótolni. (úgyhogy igazolódott az elméletem, hogy többek között azért bajlódtunk a tejcsivel, mert nagyon hosszú idő -10-12 óra- maradt ki éjszaka.)

Aida - Panka is hasonlókat eszik, mint Nolid, és mióta pótolunk tápival, először úgy tűnt, mintha megindult volna jobban a gyarapodása, de most megint ugyan olyan, mint előtte - bár lehet most meg már azért, mert ilyenkor már egyébként is belassulnak, ahogy írtátok már többen is.
És néha nekem is az volt, hogy olyan érzésem volt, mint Gabidaninál, hogy mintha "tömném", mert akkor már úgy gondoltam, tényleg egyen, amennyit bír, aztán meg nem győzte visszabukni...

Manna - szupik a fürcsis képek! Mi is pont most akarunk kiskacsát venni a nagykádas pancsikhoz:)

Kép
trombibébi

[quote="trombibébi"]
írta:
trombibébi (úgyhogy igazolódott az elméletem, hogy többek között azért bajlódtunk a tejcsivel, mert nagyon hosszú idő -10-12 óra- maradt ki éjszaka.)

nekunk meg szerintem pont azert lett jobb, mert Kincso ejszaka is eszik 3-4 orankent.

KépKép
KépKép
mush589

Gabilany: köszi!!!!
jurmine

Nem sikerült, pedig ellenőriztem és jól csináltam :cry: vagy mégis jó :oops:

KépKép
jurmine

Musi - én is pont ezt mondom, mióta (4 napja) nem marad ki 10-12 óra "csak" 6-8, azóta jobb a helyzet.

Kép
trombibébi

Sziasztok.

Zöldikém
Normafa???!!! Csepelről??!!! Hol van és hogyan jutok oda?????

Jurmine
minden védőnőknél megy ki egy konduktor a pető intézetből asszem hetente egyszer. Kérdezd meg hátha ők tudnak segíteni.

harivera
Budapest XXI. kerület

na vegre megerkezett a kaka! szerda ota nem volt. ilyen budoset meg nem produkalt soha... mennyisegre nem volt olyan veszes.

KépKép
KépKép
mush589

Zöldi: Szőrös mi!!!!! Igazi férfi! :D A csütörtök nekem frankó! Éjjel cumisüvegeztünk…de szerencsére már nem…

KUBU: Érdekel még a babakoncert???

Kép
mannababoca

Sziasztok!

Túléltük a bulit! Kilenc 7-8 éves gyerek + egy 5 hónapos kisbaba 3 órán keresztül ... Végülis nem tört semmi, a lakást már rendbe is szedtük, a gyerekek meg olyan jól érezték magukat, hogy senki nem akart hazamenni.
A torta:
Kép Kép

Csináltunk 3 csapatos vetélkedőt. Az egyik feladat az volt, hogy Zalán kiskori képeiből kiválasztottam 6-ot, felnagyíttattam és lelamináltuk. Aztán szétvágtam, mint a puzzle-t. Két-két képet kellett a csapatoknak összerakni. Nagyon élvezték!
Kép
És hát volt evés-ivás, no meg az elmaradhatatlan lufizás:
Kép Kép

A kicsi is elaludt, pedig még nem is evett. Na mindegy, megyek tusolok, ha éhes lesz, úgyis szól. :lol:

Kép
Kép
szeles4

Szép estét mamócák és babócák! :D
Előkerültünk végre mi is.... :oops: :D

Megpróbálok visszaolvasni mielőbb, de muszáj elmesélnem, hogy nekünk is MEGVAN AZ ELSŐ FOGACSKÁÁÁÁÁÁÁNK! :lol: :lol: :lol:
Most este vettük észre, a bal alsó egyes, kábé olyan fél mm-nyire van kint, és én oooooolyan boldog vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, vadászok vmi eleséget és olvasok....
bébic

Harivera: Bocsánat az értetlenkedésemért, de mire írtad a konduktort?

KépKép
jurmine

Bébic: gratula a fogacskához!

Szeles: gyönyörű a torta, és nagyon fincsinek néz ki. Tök jó programokat találtál ki. Majd próbálom megjegyezni őket későbbre :lol:

KépKép
jurmine

Bébic! Üdvezlet a fogasok táborában!

Jurmine! Köszönöm az elismerést!

Kép
Kép
szeles4

Laura - nagyon tutin néz ki a torta! Recept? Úgy látom, a hangulat is jó volt...

Bébic - gratula a fogacskához:)

Kép
trombibébi

Kedves érintettek! Megvannak az előkék, ha nem baj, akkor a kartont kiveszem belőlük, mert úgy csomagolni is könnyebb, meg lehet, hogy a postaktg is kevesebb, ha könnyebbek. Holnap csomagolom, lemérem, és priviben megmondom a frankót.

Az vajon normális, hogy Kobold néha úgy veszi a levegőt a száján, hogy közben sivítás szerű hangot ad? Eddig nem zavart, de ma extra sokszor produkálta és égnek állt tőle a hajam. Apa szerint nincs baja, csak levegővétel közben is hangot akar adni, meg egyébként a nózija tiszta, nem köhög, nincs láza, van étvágya, jókedvű, csak ez a furi hang ne lenne. Másnak is csinál ilyesmit a gyerkőc?

Laura: nyami a torta. Receptet felteszed a helyére? Tök jó feladatokat találtál ki, nem csodálom, hogy nem akartak hazamenni a gyerkőcök :)

Bébic: helllóóóóóó! milyen volt a hétvége?
Gratula fogacskához :)

Kép

Kép
gabilany79

Köszi a drukkokat, jó utunk volt, Ákos hálistennek nem lett lázas, csak az a kis hőemelkedés volt oszt annyi.

Solya: Integettem ám! :lol:
Nemááááá, szegénykék, ennyi bajt....Remélem Réka már jól van!

Cili: Naaaagyon jó a cicás kép! :D

Kubu: "Kötbekukacot" én sem tudok....max. a szopipárna....de az meg nem ér körbe.... :?
Szegénykém, téged ennyire megviselnek a frontok? :(

Zsiráf: Nagyon tuti a hely, lehet, hogy majd megkereslek priviben részletek miatt, anyuék ugyebár arrafelé laknak...
Irigylem a doki-védőnő párosotokat! Mondjuk mienk sem vészes, csak azok a húzásaik.... :?
És igen, erre mondják, hogy tiszta apja! :lol:

Manna: Na, leszálltam a Sinlac témáról! :lol:
De ügyi Domi, hogy hagy dolgozni! :)

Szopi: Bár én nem CSAK szoptatok, de MÉG szoptatok, és ennek is nagyon örülök! Nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig menni fog....

Fogyó: Hát, én ezt sem, amíg szoptatok. A másik az alkohol. Nekem nem férnek össze ezek....

Mági: Ákos is ezt csinálja már egy ideje....jól "elszórakozunk".... :?
Ide-oda forog, hol a cicire cuppan, aztán elfordul, aztán vissza...megint el....nemtom, miért lehet.... :(

Orsi: Szuper, hogy Réka meggyógyult! :D
Vaterához nem (sem) értek.... :oops:

Sarmi: Örülök, hogy jelentkeztél! :)
bébic

Jééé! Jó pár nap óta az első sírás mentes elalvás este (kopkopkop), letettem 10 perce és elvileg csend van. :D Én meg még féltem mi lesz itt velem egyedül Nolival (szüleim ma reggel mentek el Svájcba) és a végén még kiderül, hogy jót is tesz neki. :D Ha nem viccel meg és nem kezd hamarosan rá.. :roll: :)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Andy: Nekem sehol sem lettek csíkok, de a linea nigrám még halványan látszik.
Szerintem nem kevés a 4, mondjuk mi 5ször eszünk, de szerintem ha a babának elég, akkor eég a napi 4 kaja is.

Így utólag is boldog hófordulót a kis manóknak! :D

Mági: Jók a képek, főleg a sörös! :lol: :lol:
Nekem muszáj Ákost "aligöltöztetnem", mert iszonyú izzadós szegénykém. :( Így már jóideje rövid ujjú bodyban van meg kisnaciban csak. Ja, meg sapi, az alap kint, nagyon féltem a fülét. Persze csak ilyen nagyon vékony nyári sapi, de főleg szélben, akármilyen jó idő van, akkor is feladom rá.

Erika: Sajnálom! :(

Bocika: Szép a torta! Milyen volt a buli?

Trombi: Nagyon édes Panka! :lol:

Gabi: Meló szupcsiiiii! :lol:

Susy: Ákos egyáltalán nem forog még, iszonyat lusta a lelkem...talán most majd rákezd, ma este félig (deréktól lefelé már hason volt, csak a kezét nem tudta kivenni maga alól) átfordult.
Ne aggódj, Vinzent nincs elkésve semmivel!
bébic

Gabi - leírásod alapján, Panka is csinál ilyet, csak én épp fordítva mondanám, úgy ad ki hangot, hogy közben veszi a levegőt. Én sem tulajdonítottam nagy jelentőséget neki, szerintem csak próbálgatja a a hangját. (Fejlesztő néni magyarázta, hogy ilyenkor még sokkal több hangot képesek képezni, mint mi, csak később redukálódik, amikor tanulják a nyelvet, a "feleslegeseket" elfelejtik)
Panka az utóbbi napokban annyira belejött a magyarázásba, hogy ma délután még szopi közben is akarta mondani, aztán nem értette, min röhögök:)

Kép
trombibébi

Manna: Én kérdeztem a kiállítást. :lol:

Aida: Ákos sem eszi meg a tápszeres dobozon a korának írt mennyiséget. Szerintem ez is, mint annyi minden, babafüggő.

Szia Jurmine!!!!! Üdv köztünk! :lol:
Nagyon édi Vivi, hihetetlenül hasonlít rád! :D

Gabi: Nagyon tutik a zoknik! Ügyi vagy! :D

Hajhullás: Mikor Ákos 2 hós volt, akkor kezdett el hullani, de egyik napról a másikra. És még mindig, főleg hajmosáskor, csomókban hullik.....pedig van vagy 5 centis most, nem kéne kihulllajtanom az összeset... :P :oops: :wink:

Szeles: Fogacskák, dejóóó, gratula! (most már én is tudom, milyen nagy öröm! :lol: :lol: )

Vera: A konduktort szerintem Hugiandinak akartad címezni....
bébic

Trombi: igen, így is lehet mondani :) Akkor ezek szerint nem gáz, megnyugodtam :) A duma nálunk is megy ezerrel, ma már elkezdte "gyakorolni" a "b" hangot :)

Kép

Kép
gabilany79

Gabi:

[quote]M írta:ajdnem kaptam egy laza balkamrait

Ez annyira jóóóóó, ezt megjegyzem! Nem védjegyes, ugye? :lol: :lol: :lol:

Manna: Szuperek a szuper éjszakák! :lol:
Hehe, Domi mekkora szemekkel nézi a kacsát, tündéri! :lol:

Zöldi: Milyen volt a felvonulós happening?

Mush: Éljen a kaka! :lol:

Szeles: Az a torta.....ez nem ééééér! :twisted: :twisted: Nagyon tutin néz ki! És nagyon ügyin megcsináltátok Zalán buliját, el is hiszem, hogy nem akartak hazamenni a kis vendégek! :lol:
bébic

Köszi lányok, örülök itt, mint majom a farkának! :lol:
Főleg mert már kezdtem kicsit úgy érezni, hogy le vagyunk maradva....itt már mindenki babája pörög-forog, mászik, sötöbö...mi meg semmi....na, de azért valami mozgolódás így legalább Bébic-fronton is látszik! :lol: :lol:

Gabi: Köszi a kérdést, tutttttttttijóóóóóóóóó volt! Ákos is nagyon élvezte, úgy viselkedett, mintha itthon lettünk volna. Nagyokat sétáltunk, szülaim összevissza mutogatták, munkahelyen, mindenfelé büszkélkedtek vele. :lol:
És ezen a fog-dolgon meg is vagyok lepődve, mert nem volt különösebben nyűgös sem....vagy majd csak ezután jön a feketeleves? :roll: :oops:
bébic

Bébic: egyáltalán nem védjegyes, szabad a pálya, hintsed ahol csak akarod :lol:
Az tök jó, hogy nem volt nyügi és szerintem elképzelhető, hogy nem is lesz...

Zöldi: milyen volt a felvonulás?

Na, megyek Gyilkoselmézni (meg fejni...)

Kép

Kép
gabilany79

Mush!
[quote]s írta:zerda ota nem volt

Nálunk se!!! De ma se! :roll: :roll: :cry: :cry:

Szeles!
Hú de klassz az a torta! :P :D

Bébic!
Gratula a fogacskához!!!!
Vinzent se siet el semmit, ugyhogy nem aggódok a forgás miatt. :D

Képzeljétek ma a városban egy ismerö csaj megkérdezte a hasamra nézve, hogy jön a második??????? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :shock: Àááá, égnek állt a hajam! Na de igaza van, tényleg olyan öt hónapos terhes a fazonom! :cry: :cry: Az a rohadt 5 kiló,ami rajtam van, mind a hasamon. A többi okés! Na depis is lettem hamar, és este csak gyümit,meg jogjurtott ettem!!!! :( :(
De mit csináljakk, ha annyira kívánom az édességet??? :roll: :roll: :shock: :shock:
susy75

Gabi!
Hol adják a Gyilkos elmék-et????
susy75

Gabi: Okés! :lol:
A próféta szóljon belőled!
Mi 007-esezünk....

Susy: Ne is mondd, most hogy otthon voltunk, ugye találkoztunk anyu csomó ismerősével, ha te azt tudnád, hányszor kaptam meg a következő mondatot: "De szépen megasszonyosodtál!" (lefordítom: azta, de meghíztál, bakker!) :?
Na, de majd eljön az én időm is! :lol:

Kérdés1: a fogzás miatt lehetséges, hogy csökken az étvágya? (nem az evések gyakoriságára gondolok, hanem hogy egy evés alkalmával kevesebbet eszik...de jelentősen kevesebbet, majdnem a felét meghagyja annak, amit eddig szó nélkül megevett :roll: de hamarabb meg nem tűnik éhesnek... )

Kérdés2: Van még valaki rajtunk kívül, aki 8500 gramm felett jár?

Kérdés3: .....bakker, elfelejtettem...... :oops: :oops: :oops:

Na, pucolok is az ágyikóba, már kihagy az agyam....

Jóééééjt!
bébic

Susy: AXN-en. Szerdánként van mindig (azt ált. elfelejtem), vasárnap meg az ismétlés.

Kép

Kép
gabilany79

Bebic!
Gratula fogacskahoz!!!szupi hogy jol telt a hetvege.

Laura. fantasztikusan nez ki a torta, a liszterzeknyeknek miert nem csinalnak ilyen finomakt??? :cry: a kepek szuper hangulatrol tanuskodnak, gondolom orultek, hogy volt egy kisbaba is a haznal.

Suzy, detto. ami meg rajtam maradt az mind a hasamon, es en is annyira kivanom az edesseget, mint meg soha, pedig terhesseg 7 honapjaig nem is voltam edesszaju.... most meg mar odaig jutottam, hogy suteshez valo dolgokat is veszek es bizony sutni fogok a hetvegen! :twisted:

Jurmine. hat nekem a suttogo annyira nem tetszett. sokszor pocsek anyanak ereztem magam amikor olvastam. meg tok jo higy keirja a 4e-t, de hogy hogyan szoktasd ra a bebit az onallo alvasra azt mar nem. a hatat hiaba simizem, amikor felebred 3 ora utan, enni akar. ha csak egy orat aludt, akkor van hogy sikerul visszaaltatni. Kincso hol hason, hol oldalt, hol hanyadt alszik.

a mai altatas nem volt egyszeru. :cry: de mar alszik. viszont egesz nap nagyon jo kislany volt!

Aida. gratula

KépKép
KépKép
mush589

mi az angol cime a gyilkos elmeknek?

KépKép
KépKép
mush589

[quote="mush589"]m írta:mush589i az angol cime a gyilkos elmeknek?

hulye vagyok... criminal minds.
hanaydk sorozat? jo? en meg nem lattam egyet sem.

megyek davinci kodot nezni. joccakat!

KépKép
KépKép
mush589

Sziasztok!!!

Laura:gratula a fogacskákhoz!!!
Képet lehet kérni a hajadról???

Mági:milyen az a medence parti?

Andy:hát csütörtökön voltunk a tescoba akkor még akciós volt,de nem tudom meddig lesz az.
Köszönöm az érdeklődést nagyona ri vagy :D Oli már nem szörcsög,hörög(de orrát még szívni kell)egy kicsit parázok is mert olvasgattam a neten hogy a hörgkurutnak van vmi asztmás változata is,ami nem jár lázzal...stb és visszatér..ja meg hogy azt nem szabad antibiotikummal kezelni.és hát ugye én már produkálom is a tüneteket hogy nekünk tuti az van :roll: :roll: :roll: Réka száján már nem látszik semmi,hála ég,csak most meg fél minden kutyától...pedig most akarunk venni kutyust :? :roll:

Gabi:12óra alvás,azt a mindenit :wink: :lol:

Manna:nagyon ott vannak azok a képek!!!!

Zöldi:köszi a képviseletet!Milyen volt a felvonulás?????

Laura:fúúúúúúúú de gonosz vagy :twisted: :lol: ,eszméletlenül néz ki a torta.Receptet kérünk!!!!
Nagyon jók a feladatok amiket kitaláltál,ügyi vagy :D

Bébic:SZIA!!!!!!!!!!!Láttam a távolból egy kezet,akkor az te voltál?????De vissza intettem ám! :lol: :lol: :lol: :lol:
Gratula a fogacskához!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat!

Gabi:nálunk is van iylen hang adás,először én meg is ilyedtem hogy mit csinál a gyerek :lol:

Aida:tök jó hogy sírás mentes volt az elalvás :D

Suzy:durva lehetett az a "beszólás",nekem is a hasamon maradt,meg a csípőmre ment egy csomó,de hogy onnét hogyan megy le azt nem tudom :roll: :roll:

Nálunk:ma végre a fiatalúr hasra fordult,tök örültem neki,de persze azóta sem,na de nem baj,legalább láttam hogy tudja :lol: de mikor szóltam apának h nézze meg akkor már csak félig fordult hasra :roll: még a végén olyan lesz mintha kitalálnám ki az egészet :D

Valaki írta (bocsi nem emlékszem kicsoda :oops: )hogy használ borostyán nyakláncot,az mire való???

solya051020
Káld

kuldene valaki egy eros kotelet??? 1 orat aludt, most meg egy oraja probalom visszaaltatni. tele van a hocipom. 1 oraja azt jatszuk, hogy simizem, ugy tunik, hogy elalszik, majd hanyatt fordul elkezd kapalozni, es rugkapalni, majd uvolteni. megetettem, utana ugyanez. egyszeruen nem tudom elkepzelni, hogy a fene baja van ennek a gyereknek!
most eppen hagyom sirni az agyaban, mert egyszeruen nem tudom, hogy mit csinaljak.

KépKép
KépKép
mush589

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?