Új privát üzeneted érkezett!

Húúúúúúúúúúúúú csajok, totál kész vagyok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Az hagyján, hogy a dogában nem azt írtam, amit kellett volna, de teljesen össze kutyultam mindent.... plusz dehogyis azt gyakoroltuk, ami lesz a júniusi szigorlatban.... majd szétrobbanok :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Na mindjárt vissza olvasok, amíg apa nincs itthon. Aztán megyünk kerty partyira barátokhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Bocs a laptetőért :? :? :? :? :?

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám!
Megbeszéljük, jó? Nektek jövő hét vége jó lenne?
Nektek is kellemes időtöltést!!!!! Aztán majd mesélj, hogy sikerült!!!!

Kitty!
Jó barizást nektek, érezzétek nagyon jól magatokat!!!!

Csucsu!
Annyira örülök, hogy jelentkeztél!!!!! Amúgy jól vagytok??? Szabina??? Kutymorgó????
Hiányzol!!!!

Bridg!
Úgy sajnálom a nega tesztedet!!!!!
De nagyon örülök, hogy apával szépen haladtok előre!!!!! Hajrá, hajrá, drukkhegyek!!!!!
A gatyóm kismaminaci, de majd jövő nyáron is tudom majd hordani.... iszonyatosan kényelmes és nem izzadok bele, jól átereszti a levegőt:-))))))
Viccek: :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Enis!
Köszi a dícséretet:-)))))))))))))))
Igen, a legközelebbi képen már lesz arcom is, ígérem:-)))))))))))))))))))))

Melaszka!
Fránya áram!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neked is köszi.... én is így látom, hogy csúcsosodom:-))))))))))))))))

Pendikém!
Ma nagyon sokat gondoltam rád.... ott vagyok veled és fogom a kezed!!!!! Kitartást!!!!!!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 

 
 

Melaszka!
Sziaaaa :D Marci jól van már?
Nem,nem én készülök lombikra,hanem Bridget 8)

Zsu,
jó,akkor már előre várom,hogy lássalak :wink:
Laptető..csak nem babát vársz? :lol:
enis
 
 


Bridget,
mostanra jutott eszembe,hogy te is írtál :roll: ,pedig már akkor olvastalak is ,csak mennem kellett és nem értem rá válaszolni.Nem tudom mi van velem,hogy ennyire figyelmetlen vagyok az utóbbi időben :evil:
Szerintem a csaj tudja,hogy akit zavar a kupi,az rendet rak,őt nem zavarja,így kivárja amíg te elpakolsz.Már nincs mit tenni,ha eddig nem vette észre magát :?

Persze,szerdától extra-mega drukkok mennek neked :wink:

Elhiszem,hogy a párod nem érti a szakszavakat,honnan is :roll: Én is sokat olvasgattam,de néha van olyan,hogy utána kell néznem még valaminek,mert nem vagyok biztos benne :? És hát neki van mire koncentrálnia a munkában is :?
enis
 
 


Sziasztok!

Először is Pendi! Veled vagyunk, sok erőt!!!

Bridget,
nem haragszom :wink: Dehogy nézem, ahogy kivégzik szegény birkut, meg már pénteken levágták, én ma mentem, de akkor már bográcsban volt...
Szobatárs nem normális :shock: Valahogy tényleg el kellene neki magyarázni, hogy ez így nem jó...

Nóci
zh-t nem tom milyen lett, de görbül sztem :lol:

Melaszka
hát kipihenni éppen nem sikerült magam, de próbálkoztam :lol:

Enis
ez jó, hogy mindig mást olvasol :lol:
Ja, elég sok könyvet szeretnék elolvasni, csak hát lassan haladok :oops:

Ma délelőtt kicsit takarítottam, aztán irány mamához, ahol volt egy hadseregnek való kajarengeteg. Volt husileves, tyúk- és birkapörkölt, fasírt, rántott husi, sült kacsa, és öt féle süti... Degeszre ettük magunkat, csak ötkor bírtam felállni és hazaindulni :oops:
Aztán meg mentünk apóst felköszönteni, ma van a szülinapja. Kapott unicumot, aztán persze inni kellett vele, de én csak két jégkrémet vágtam be :oops: Szal mai kalóriabomba megvolt :oops:

Hogy én is írjak megdöbbentő dolgokat, ne csak Brid: tegnap mondja a kisbabás ismim, hogy adott a három hós babának almát babapiskótával :shock: Hát normális az ilyen??? Az almával még nicns is semmi gond, csak az, hogy van elég teje, tök felesleg már ilyen korán hozzátáplálni. De a babapiskóta lisztes (mert ugye nem a babáknak valót vette, de a pici még azt se ehetné). szal no comment... :roll:
Vendég
 


sziasztok Lányok!

Most van egy kis időm írni. Remélem végig is tudok olvasni köztben. :)

Köszönöm a tegnapi naphoz a kívánságokat. Aranyosak vagytok!


Nócika
Nem alvás dologban arran jutottunk, hogy éjszaka helyet cseréltünk. Apa aludt az én helyemen, és én az övén. Hát azt modnta, hogy nem lehet aludni. Úgyhogy tényleg az lesz, hgoy az ágyat kell arrébb húzni. BÁr elég hülyén fog kinézni, mert nem lesz szimmetrikus a dolog, de muszály, mert már nem tudom mikor aludtam jól utoljára.
Apácskával kapcsolatban igazad van, tényleg alapból kellene adni az ijen felszereléseket, de ez van. A lényeg inkább a képen volt.:)
Hogy sikerült a buli? Felkértétek a keresztszülőket?

Kitty
A pelenkafa tényleg jópofa dolog. :)
Milyen volt a banzáj a mamánál? Milyen lett a birka? Pöri lett belőle?
Na most olvasom, hogy igazi nagy terülj asztalkám volt. Ez egy egész hadseregnek elég lenne. :)
Apósodnak pedig boldog szülinapot!
Hát az ismid tényleg fura egy nő. de nem vagyunk egyformák.

Bridget
Azt a filmet amit néztetek, én még nem láttam, de hallottam, hogy jó. De jó sokáig tart az biztos. 3 órás????? Az jó sok.
Hihetetlen, hogy ilyen nagy előkészületek vannak lombikra. Annyira jó!!! És apa csinál mindent? Pedig még ki sem lett mondva, hogy ok? :) :)
Annyira jó, hogy itt tartotok. :) Nagyon örülök nektek!
A hízással tényleg az a rosz, hogy egy helyre megy. És a vékony lányoknál tényleg ez a gond. Tesóm is épp erről panaszkodik. Neki is hasra, és csípőre ment. Ő is kb ennyi kiló mint te.
Azzal a lánykával nem tudsz beszélni ezekről a bosszantó dolgokról? Hátha megérti, és végre nem bosszant téged. Illetve. titeket. Engem is bosszantana. És a költözésig azért még van idő. De ez azért nem mehet így addig. Gondolom, ahogy a napok tellnek, csak még rosszabbul viseled. Meg tudom érteni, és csak nyugodtan onts a rosszkedvedet rám. Bírom. :)
a viccek tök jók. :) :) :)

Zsu
Micsoda pocifotók. :) Annyira jól látszik a pocid. :) Nagyon csini vagy. :)
A doga biztosan nagyon felmérgelt, de nem idegesítsd magad! Sikerülni fog biztos vagyok benne.
Milyen volt a kerti parti?

Csucsu
Hát igen, apa híresség lett. :) :)
Hogy sikerült az esküvő. Annak a párnak lesz, akik már rég együtt éltek, és szilveszterkor volt lánykérés vagy valahogy így?

Enis
A helyzet az, hogy mi sem mértük ki, hogy miből mennyit eszünk. Én 7-8 kilót fogytam. De szeretenék még leadni ennyit. Azzal már megbékélnék. De már 5-nek is örülnék. :)

Melaszka
Hát jól megjártátok a géppel. Sajnálom.
Köszönöm a részvétet. Aranyos vagy.
Hogy van Marcika? A múltkor írtad, hogy kicsit nehezen viselitek a fogacskákat. Jól van már a picur?
Rólunk nincs kép, felrakva, most apácskáról készült egy a hírekhez. azt rektam fel, mert az a legfrissebb. Rólam nincs friss. De majd csinálok.

Én ma már nem valószínű hogy tudok jönni, tesómék még itt vannak. Holnap meg melózom, azért nem jövök.
De gondolok majd rátok!

Puszi!
Vendég
 


Melaszka
Hat meg nem biztos a lombik ugye az eredmenyektol fugg minden :roll: de bizzunk benne,hogy jok es kezdunk :wink: Tenyleg jol elvoltal tunve :lol:

Zsu
A francba wazze :twisted: akkor ez most azt jelenti,hogy teljesen nem jo dogat irtal :?: :shock: Naci naon siraly 8)

Na majd itt folytatom mert kijott apa :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hú, Bridg, most látpom,hogy csütörtökön fsh ellenőrzés.I zgi.
remélem jó lesz minden és indulhat a mandula!!!!! :wink:
Vendég
 


Enis!
Na most mondd meg.... várom már jó ideje, de már csak 23 hét és itt van a karomban :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kitty!
Már bocs, de a babás ismid tényleg nem normális :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Ami az én tegnapi napomat illeti, hát még egy ilyen napot nem nagyon kívánok senkinek sem.
1: A suli szar volt, végül is kaptam egy kettest a dogámra :lol:
2: Amikor apa jött haza a kirándulásból (Börzsönyben voltak a haverjával kettesben..... vagy legalábbis azt mondták :P :P ), akkor mondta, hogy a mi drága szomszéd bácsink szombat délelőtt elhunyt. Rákos volt és teli volt már sajnos áttétekkel mindenhol :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
3: Kerty party. Nagyon készültünk rá, mindketten nagyon vártuk már. Negyed 8-ra értünk oda, na mondanom sem kell, a srácok még csak akkor indultak el husit venni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Mi a csajokkal fel akartuk vágni addig a zöldségeket. A Nórinak van egy nagyon édi kutyuja, ő egy Golden Retriwer. Sajna bejáratos a lakásba. Így 15 percen belül befulladtam. Nagyon gáz volt. Gyorsan ittam egy Kalcium pezsgőtabit, meg egy pohár tejcsit is. Na 20 percen belül sem volt hatása, úgyhogy irány az ügyelet. Na ott kiakadtunk. SOHA TÖBBET ÜGYELET, KOMOLYAN!!!!!! Mikor oda értünk, eleve ott szórakozott néhány kisebbségi gyerek. Ordítottak, énekeltek, táncoltak. És a doki meg cseszett kijönni addig, amíg ezek ott voltak. Hiába csengettünk. Na végre bekerültünk, mondom az asszisztens nőnek, hogy allergia, 16. hét, inszemes baba. Na ezek után még vagy 10 percet vártam, amíg a doki bácsi is kegyesen bejött. Neki is elmondom, mi a helyzet. MEghallgatja a tüdőmet elől-hátul, megnézi a torkomat, erre mondja, hogy ő nemhall semmi különlegeset. Na nem akartam mondani neki, hogy ez most poén??? Tökre hallani lehetett, hogy hörgök. Na erre kitatlálta, hogy menjünk át a Szent László Kórházba a fül-orr-gégészetre :!: :!: :!: :!: :!: Apa megkérdezte, hogy van-e annyi erőm, hogy elmenjünk a kórházba. Erre mondja a doki, hogy szívesen hív nekem mentőt,. de jobban járunk, ha kocsival megyünk, mert nagyon lassan érne oda a mentő (amit nem értek, mert a csepeli mentőállomás az ügyelet mögött van :shock: :shock: :shock: :shock: ). Mondjuk oké, akkor megyünk kocsival. Na erre a doki: jó, de mindketten írjuk alá a naplót és a javaslatot, hogy mi elutasítottuk a mentőt :shock: :shock: :shock: :shock: De ő nem ad semmit nekem. És mindemellé kaptunk jó kis kioktatást is. Na jó, indulunk, de a folyosón mondom még elmegyek a mosdóba. Na kiderült, hogy az éjjeli őr eltűnt, a wc zárva van :!: :!: :!: :!: :!: Na irány a Meki wc-je. Amíg én bent voltam, apa felhívta a nődokinkat este 9-kor. Mázlinkra felvette. Elmeséltük a történetet, mire ő is kiakadt, hogy mi a fenének kell nekünk fül-orr-gégészhez rohannunk :?: :?: :?: :?: Mondtuk neki, hogy ezt mi sem értjük, mert ha kaptam volna egy kis Kalciumm injekciót, már régen otthon csucsukálnánk. Erre mondja, hogy irány hozzá. Na elmeséltünk a rendelőben mindent, megvizsgált, csinált azonnal uhu-t is. Gyönyörűen vert a pici szive, mocorgott is rendesen, éppen fent volt. Lepény szuper, minden a legnagyobb rendben odabent. Na ekkor könnyebbültem meg igazán. Kaptam egy kis hörgőtágító receptet, megbeszéltük, hogy igenis használjam ilyen esetben a vész inhalátoromat, hiszen sokkal rosszabb, ha nem kapok levegőt, mintha a kicsi kap némi Ventolint. A babának meg nem lesz semmi baja. Szegény doki majd fél órán át ápolgatta a lelkemet, mire sikerült teljesen megnyugodnom. Csak ekkor engedett utunkra. Aztán irány a gyógyszertár, haza, gyógyszer bekap, inhalátor befúj. Alvás 8.45-ig.

Viszont a mai napunk tök jó volt. Felköszöntöttük barátnőmet, játszottam keresztfiammal nagyot, rendeltünk pizzát, audtunk délután, voltunk boltban, kaptam fagyit és sütit is apával és megláttunk egy hírdetést haza felé az egyik oszlopon, hogy gyerek bútor eladó. Van benne egy szétszedhető kiságy, pelenkázó, egy játéktartó fiókos szekrény, egy nagy szekrény és egy fali polc. És az ára: 98.000 Ft :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: Amúgy Brendonos. Majd mindjárt keresek róla képet. Voltunk is már megnézni, és úgy döntöttünk, hogy ezt szeretnénk. Kapunk még hozzá egy kókusz matracot is, ami még + 6000Ft lesz.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Íme a leendő gyerekszoba bútorai:

Kép

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsuzska,
:shock: nem semmi amin keresztülmentél :? A kutyu miatt máskor nem volt gondod?Jaj,te szegény...de a lényeg,hogy jól vagy és a baba is.Mármint Benőke :lol:
Szomszéd bácsi miatt részvétem :?
Akkor a 2-hez gratuláljak?Az jó?Nem vagyok képben....

Nagyon jó ez a bútor :wink: Mikor viszitek haza?

Kitty,
a keresztlányom is kapott ilyet ebben a korban

:? Érdekes,a barinőm annyira várta,hogy adhasson neki kaját is,merthogy ő majd mennyit fog főzni,stb,stb,de azóta még 1x sem főzött,csak bébikaját adott neki.Már lassan 1 éves,most meg azért panaszkodik folyton,hogy mennyit eszik a gyerek,és milyen drága a bébikaja :? Nem értem én sem őt,miért kellett ilyen korán hozzátáplálni,most meg az a baj,hogy sokat eszik szegényke. :(

Pendi,
most olvastam,hogy amelyik családból valaki eltávozik,ott mindig jön valaki más helyette :wink: Remélem hamarosan....

Melaszka,
írtad már,hogy Marci hogy van?Nem találom.... :?

Mi ma grillezni voltunk az erdőn......pont bepakoltunk a kocsiba,mikor olyan eső lett,hogy ihajj :lol: Persze a városban egy csepp nem esett :?
enis
 
 


Enis
Meg majdnem okoztam neked egy jo kis kacagast mert utana meg egy adag ruhat kimosott oblitosen :shock: azert mondom vazze ez 2naponta 2-3szor mos 2-3db ruhakat :oops: :roll: huuuh alig varom felkeljen es megy mosni es latja nincs mosopor meg mindig :roll: pedig holnapra kell vegyek azaz meg ma mert holnap jon a bejarono es addigra kikell mossak :roll: Ilyen se volt meg a 2ev alatt miota en ittvgyok,hogy nincs mosopor a haznal :roll:
A szurkokat meg akkor szerdatol varom :lol:
[quote]m írta:ost olvastam,hogy amelyik családból valaki eltávozik,ott mindig jön valaki más helyette

Ezt en mar reg hallottam :wink: iiiigy van :)
Orulok,hogy az eso csak grillezes utan kapott el :wink: csak 3masban voltatok :?: foto :?:

Kitty
Most maltom,hogy te csak a lenyegre mentel a kajolasra 8) :lol: jol tetted es ez a menuuuuu na hat ez mar kinzas :twisted: irigy-irigy :twisted: :lol: Aposnak Happy B-day!!! :)
[quote]H írta:ogy én is írjak megdöbbentő dolgokat, ne csak Brid:

ezen olyan jot nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: gyere es mondjad nyugodtan mert en mar lehet kezdek uncsi lenni :lol: En nem tom hany hos kortol adhato de talan 6 :roll:

Pendi
Igen ngyon jo film volt...ha otthon nezed nem olyan sok a 3ora :wink: Csajjal meg nem tudom beszelek-e :roll: apacsk aigen teszi a dolgat :wink: most mazr csak az kell jo legyen a vv-tel eredmenyem :? :roll:
[quote]G írta:ondolom, ahogy a napok tellnek, csak még rosszabbul viseled

Ugy ahogy mondod :roll: Jo munkat neked mara :wink:

Melaszka
Jaj ne is mond tisztara izgatott vgyok az eredmenyek miatt :oops: ngyon bizakodo vgyok es pozitivan allok a dolgokhoz :wink:

Zsu
Ez a szekreny mind :shock: mennyi ruhaja lesz ennek a ebihalnak :lol: Nem semmi napod volt asszem a mai akciofilmnek beillik mar nem is nezek ma filmet 8) :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok! Na ma megint felébredtem idő elött, de nem gond apa még alszik egy 10 percet én meg addig írok, mert rég nem voltam! Visszaolvastam! Jó sokat termeltetek!
Nálunk meg volt ahepaj keresztszülök felkérve! Elfogadták a felkérést amiben biztam is! Tudtam, hogy el fogják fogadni!!!nOs sütöttem fini húsit szalit meg kolbit! Minden isteni volt! DE olyan szinten, hogy mindenből repetát kellett csinálni! Csak a kolbiból nem tudtam hisz abból nem készültem kellöen fel azaz nem vettem eleget!! De nem baj minden másból volt böséggel! Tegnap meg anyoséknál voltunk utolagos anyáknapjára és Gizella napozni! Onnan kivágtáztunk a József városi piacra ahol vettem magamnak korházi papucsot a bébinek egy törcsit olyan édes és magamnak egy olyan kismammer felsőt, hogy majd elájulok tőle! NOs lehet ha lesz kedvem akkor kimegyek a héten és veszek még egyet legálább csak más szinben! Nem igérem 100%-ra de csinálok róla képet és majd feltesszük! Rendicsek??

Zsuzsum! Hát jól megjártad ugy alapból mindennel! És hogy én egészen öszinte legyek a dokin nem lepödöm meg hisz én mindenhol kifogom a rosszat! De mit várunk az eűtől?? pláne hétvégi ügyelettől?? Tőlük lazán meg lehet halni! És az hogy ott van a mentőszolgálat az nem azt jelenti, hogy azonnal pattannak, hanem majd küldenek valahonnan máshonnan! Hisz halt igy már meg sporolonk sajnos!!! És sajna pont csepeli mentő nem ment érte pedig akkor még talán ma is élhetne!! De mindegy! A szomszéd bácsit sajnálom! DE talán ez neki maga volt a megváltás! A 2-es doli meg mionnnyon le! Bár jobb, hogy legalább görbült!!!!

Pendi! majd mindenképp mesélj, hogy milyen ha egy kicsit átrendeztétek a szobát! Hogy milyen úgy csicsikálni! Remélem, hogy ott az igazak álmát fogod aludni!!!
Amugy tudom, hogy ott a képen apácska volt a lényeg, de sajna ezt a hozzá szólást nem birtam szó nélkül hagyni!!!

Enis! Ezt az isten is így akarta, hogy a kerty party után eső! Így legalább biztos volt a tűzoltás!!!!! De biztos minden nagyon fini volt nálatok is!!!

Brid! Bizakodj is és nem feladni! Hisz te is any leszel! Csak lehet picit késöbb, de ugy szeretem, hogy olyan kis pozitiv vagy! Mikor történik valami rossz kicsit elkenödsz, de hamar fel tudsz állni! És ezt látja rajtad a kismanod odafnntről!! És tudja, hogy hamarosan jöhet az Ő drága anyucijához!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!
AFP megvolt, eredmény mához két hétre a védőnőmnél.


Enis!
Hát a kettes jelen esetben nagyszerű egy jegy.... kétszer sikerült elolvasnom az anyagot :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
A kutyust ismerem már három éve, és eddig nem volt vele bajom. A macskaszőrre voltam ennyire allergiás. De most már szülésig nem szabad olyan helyre mennem, ahova bármilyen állat bejáratos :? :? :? :? :? :? :? :? :? :?
A bútort ma foglalózzuk le. NEm tudom még, mikor hozzuk el, mert akitől vesszük, ők még csak most fognak helyette másikat nézni. De nem sürgős. A szobához még hozzá sem fogtunk :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bridg!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Nóci!
Na ja, kivételesen örültem is neki, mint majom a farkának.... aki nem tanul, az ezt érdemli

:oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Pendi,
remélem, a körülményekhez képest sikerült tegnap jól érezned magad!
köszi após nevében!
Pöri fini lett, bográcsban főtt, így sokkal finomabb :wink:

Zsu
nagyon szép lesz a babaszoba! :D
Kettes meg nagyon jó, legalább görbül :lol:
Szomszéd bácsit sajnálom :(
Ennyire allergiás vagy? Szegény :(

Enis
párommal beszéltük már, hogy kíváncsiak leszünk, mi lesz ebből a gyerekből pár év múlva :roll:

Bridget
neked is köszi!
Van itt bneten egy táblázat, hogy mi mikortól adható, most én se tom pontosan, csak azt, hogy a gluténesekkel (lisztesek) vigyázni kell, mert elég allergének...

Nóci
örülök, hogy belementek a keriszülők :)

Tegnap: párom mamájánál ettünk, így ma nem kell főznöm, mert én mamám adott kaját 8) Kaptunk mamától káposztapalántát, és azt ültettük el délután, aztán párom ment játszani, én meg olvastam. Nem volt kedvem átmenni a babás csajhoz (párom odament) :roll:
Vendég
 


Noci
Ez naon szepen hangzott :) :oops: 8) de most nem vgyok elkenodve mert marhara varom mar hogy segitsenek en egy szakemberek altal osszehozott bebiben jobban hiszem,mint a spontanban :roll: mert az mar bebizonyosodott,hogy ugy nem igen akar jonni :? szal most nem vgyok elkenodve...izgisen varom,hogy csuti legyen es mehessek vv-re 8) 8)

Kitty
Nincs mit...hany eves volt amugy apos :?: 8) Utana es is utana nezegettem mert huleseget nem akartam irni es olyan 6honal kezdik el ha jol lattam :roll: Figyu ma...ezt a sok palantat minden evben elkell majd ultetned? :roll: marha nagy melo lesz :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
51. éves lett após.
Palántázni minden évben kell, ezek sajna nem évelő növények. Meg egyes virághagymákat ősszel felszedni, tavasszal újra elültetni. Melós dolog az biztos, de nekünk megéri. Legalább tudjuk, mit eszünk ;)
Vendég
 


Kitty
Most tuti sokan rohognek rajtam ahogy olvassak de wazze en varosi vgyok biologiat meg sose szerettem 2-es voltam belole :oops: Mondjuk gondoltam,hogy evente de mondom aze megkerdem :roll: ujhagymat is ultettetek 8) Az biztos megeri en is csinalnal legalabbis megprobalkoznek vele ha lenne ra modom :roll: Apos meg fiatal 8) :lol:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok!

Simán megírtam amit akartam az elöbb és ledobott és sokáig nem is akart felengedni!
Nos ismét felébredtem! Mert egy kis szemét dög légy és persze a telefonom is csörgött tehát a jó isten se akarta, hogy egy jót szunyáljak! No mindegy! Ugy is ágyat akarok huzni, mert a hétre mondott esőt!!!

Zsuzsum! Az elöbb lemaradt, de csodaszép ez a butor! De nem lesz kicsi a baba szobája ehez a sok butorhoz???? De egyébként nem csodálom, hogy beleszerettetek! meg ráadásul ennyiért??? Ésmennyi foglalot kérnek?? Ugye lesz róla papirotok!!!???

Kitty! Nem csodálom, hogy nem akartál átmenni a babos ismihez! Lehet oda nekem sem lenne kedvem sürün járkálni!

Brid! Hát igen szépen hangzott és tudom én tisztában vagyok vele, hogy te most már csak a dokkerekben bizol! És ezt nagyon jól teszed! És valószinű én is ugyanigy lennék a dologgal mint te!!!! Bár én holnap megyek a tudod kötelező szurkára, és én ezt egy cseppetsem várom! DE mint tudjuk az inzulin a tét!!!!!

Ugy döntöttem ma pörit csinálok, de vagy sült krumplival és lesz belöle brassoi vagy kagyló tésztával és akkor lesz simán, de mindenképp lesz húsileves!!! Már megint éhes vagyok!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Mentem mosoport venni :evil:

Noci
Tudom,tudom :) neked meg akkor holnapra drukkolok :shock: ugye figyeltel a kajalasra a multheten nem lesz rossz ertek :roll: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok.

Bridget: Csak nem elfogyott megint?? Mosómaci megint beindult?

Zsu: szép nagyon a bútor. Szép kis lakja lesz a kicsinek:)

Esküvő: Szuper volt nagyon jól éreztük magunkat. Ha a gépre felteszem a képeket rögtön felteszem ide.
Lovashintóval vitték az ifjú párt a gyerekek nagy örömére.
A kaja is szuper volt:)
A hangulat is.

Ma meg itthon vagyok takaritok, mosok, mindent most hozok be amit hétköznap meg most hétvégén nem tudtam megtenni.
Vasárnap egész nap aludtunk hiába elszoktam a bulizástól.

Kép
csucsu05
 
 


Na újra itt... lemostam az ebédlőben az ablakot, kimostam a függönyét, leszedtem az ágyneműt, kisikáltam a fürdőben a csapot, lemostam a csempét, most járt le a mosógépben a lepedő, mehet be az ágynemű. Ettem epret és körtét és egy szelet túrós sütit is. Lassan meg mennem kell majd a tüdőgondozóba :evil: :evil: :evil: :evil:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Nócikám!
30%-ot kértek, és igen, lesz róla papírunk is. Anélkül semmi :!: :!: :!: :!: :!: :!: A maradékot meg akkor, ha elhozzuk a bútort.

Csucsu!
Nagyon jó lehetett a lagzi :lol: Nagyon várom a képeket majd :lol: Jó takarítást!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok Lánykák! :)

Hú, Zsu, nem semmi volt ez az ügyeletre rohanás!Én nagyon megijedtem volna.Nekünk is volt tegnap ügyeletes sztorink, majd...... :shock:
Nagyon szép a bababútor! :wink:

Enis :) Köszi, Marcell jobban van már :)

Csucsu! :) Képeket raksz fel a buliról?Várjuk :)

Bridg!Jaj, annyira izgulok érted!!!Remélem, imáink meghallgatásra találnak...Ez a mosóporos sztori ...hát kiakasztó :evil:

Nóci :) Most akkor ki fog derülni, hogy kapsz-e inzulint vagy sem?
Nálam is gondolkodtak rajta, pedig nem voolt vészes a cukrom, épp a terheléses határeset volt.Csak diéta nekem is.Aztán a szülés utáni nap-ami belefért süti, torta!Most kellene mennem kontrollra, de semmi huzatom :?

Kittus! :) Hát após!Basszus, az én apám 72 éves!!! :shock: A te apósod fia lehetne!!!
Te milyen kis ügyi kertész vagy :wink:

Pendi?

Na, szóval a tegnapi ügyelet!:
Etetem a Marcit a babahordozóban, ami a fotelban volt.Párom fürdőben, én épp csak kitettem a konyhába a tálkáját.
Egyszercsak megyek befele a szobába és zutty egy puffanás! :shock: Az én drágám kibukfencezett a hordozóból le a szőnyegre.a hordozó meg felette volt :shock: Én jobban sirtam, mint ő.Szerencsére csak megijedt!De azért nyomás az ügyelet.Ez volt este fél 8-kor, és ügyelet csak 8-ig volt.De még épp odaértünk.A dokinéni aranyos volt, megnézte, átvizsgálta Marcit tetőtől-talpig.Hál'Isten, semmi baj.Azért nyugtalanul aludtam az éjjel, de nemvolt semmi.Mondjuk az esés után 2 percre, már vigyorgott a jól beváélt zenélő bohócára :lol:
Azért a sz@r is meghűlt bennem, gondolhatjátok :shock: pedig csak 50 cm-ről esett, ill. csúszott ki :)
Vendég
 


Hát Melaszka, tudod, bennem is megállt volna minden!!! De örülök, hogy Marcinak sem lett semmi baja.

Hát nagyon igyekeztem, hogy ne essek teljesen kétségbe. De nagyon aggódtam a piciért. Az ügyeletes f@szi meg tökre rám hozta a frászt.
Láttátok volna apát, szegény totál kész volt. Amikor csinálták az uhu-t, szó szerint rohant az uhu géphez, hogy lássa a kicsit.

Na mentem a tüdődokimhoz. Majd jövök délután!!!

Puszi mindenkinek

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Sziasztok!

Ágynemühúzás halasztva marha lusta vagyok! :oops: :oops: :oops: :oops: De azért apácska melósa kimosva! :wink: Elmosogatva és rendetrakva!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: Most már csak főzni kell nekiálni, de azt mindig kiszámitom, hogy pont ugy legyek kész, hogy még mindent pont akkor zárjak le mikor apa beáll a kocsival, hogy minden meleg legyen és friss!!!

Melaszka! Drága kicsi szívem! Marci baba édesem! De hál istennek nem lett semmi baj! Nem csodálom, hogy nem sokat aludtál az éjjel valószínű mindenki így lenne! De a szerencse az, hogy minden a legnagyobb rendben!!!!!! Az ilyedstégen kívűl!!!

Brid! Hát ígyekeztem! Bevallom! Az elmúlt két napban legalábbis biztosan! Csináltam görög salit és azt eszek húsival! Ezekben meg olyan elenyésző a CH, hogy ha így se jó akkor tényleg baj van! Csak épp azon filoztam, hogy ott a rendelöben a második szurka elött ugye ennem kell , majd ott fogok villásreggelit tartani!! :lol: :lol: :lol: :lol: Szép lesz, de letojom!!!!

Zsuzsum! Mi lesz a héten a randinkal?? Megyünk papirokat beszerezni??? Meg shoppingolni???? Aztán írd meg mindenképp mit mondtak a tüdödokkernál!!!! Remélem semmi baj!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csucsu
Azota nem is vett meg :twisted: Penteken mar csak oblitovel mosott es eddig vartam :roll: de holnapra kikell mossak mert jon a bejarono vasal meg minden :roll: de ha ma nem akar mosni lehet holnap eldugom :evil: marmint a mosoport na nem az 800ft miatt hanem azert mer jah :twisted:
[quote]M írta:osómaci megint beindult?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ezen jot kacagtam :lol: o csut-pentek kimosott mindent a mosopor uccsojaval :twisted:

Tenyleg ma hetfo van :) el is felejtettem,hogy ma vgy :oops: fotokat feltetlen varjuk 8) gondolom nagy volt a barinod orome ennyi ev utan :D emlexem meg a sztoryra annyira romantikus 8) Orulok,hogy jol sikerult neki :wink: Sirt :?: :roll: Hat ne is mond en is kezdek elszokni az ejszakazastol....elvoltunk szombat este aztan reggel 6kor fekudtunk le oke az mar jooo keson de akkor is vasarnap en is hulla voltam egesz nap :oops:

Melaszka
Nem semmi :shock: ezek szerinte tegnap sokmindenkinek volt bosszus napja :x nekunk a vacsora nem ugy sikerult es ugy bantott,hogy apa nem fog jot enni :roll: Vigyazz Marcira ne hagyd ott legkozelebb :wink: Beteg volt :?: :oops: Pendi melozik ma :roll:

Noci
[quote] írta:gynemühúzás halasztva marha lusta vagyok

:lol: :lol: :lol: :lol:
[quote]d írta:e azt mindig kiszámitom, hogy pont ugy legyek kész, hogy még mindent pont akkor zárjak le mikor apa beáll a kocsival, hogy minden meleg legyen és friss!!!

Ne is mond nekem is ugy kell allandoan :x ez a legnehezebb az egeszben foleg hogy pontos idot sosem tudok :evil:
Figyu a szh nem a kenyer,krumpli,rizsben van a legtobb :?: :roll: Mert akkor a sali az naon jo meg gyumi 8) muszaj tudod olyan ugyi voltal a babasodas elott is tuti menni fog :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid! Hát igen azokban valóban nagyon sok Ch van! De meg kell mondjam így marhára nem vagyok jól lakva! Szal ez sem megoldás! Hogy egy kismami éhezzen! Így még azt a rohat 3 óránkénti evést sem tudom kibirni! Pedig azt jó lenne! Meg amugy a gyümi se mindegy ám!!! pl banán az tilos!!!! Imádom!!!!
Hát igen mondjuk a babó elött azért más volt, mert akkor nem voltam ennyire éhes mint most! Pedig én mindig ugy akartam, hogy én nem 2 ember helyett akarok táplálkozni csak mindig amennyi jól esik! De ezek szerint pont ennyi esne jól!!!!!!
Nekem annyira nem nehéz hálistennek kiszámolni apa hazajöttét, mert fél 4-ig dodozik és fél 5-re ér haza ha meg netán késöbb jön ami ritka akkor max mellegitek, de ha meg elöbb jön ami még ritkább akkor meg így járt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Addig keményen fogyokurázhat!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid, miért, mit rontottál el a kajón?

Nóci, nekem mondod a ch diétát???uhhh, én már mindig a végefelé süteménnyel álmodtam és rohadtul msz@r volt :D
A banánt meg ne bándd, az úgyis szorulást okoz :) :wink:
Vendég
 


Noci
Hat egyenlore en is azt mondom,hogy nem fogok majd 2helyett enni merthat megvan szabva,hogy melyik honapban mennyivel tobb kaloria kell a baba miatt....ami annal tobb az mar nem kene :roll: Dehat egyenlore konnyen beszelek :oops: azert sem mondogatom ngyon mert en sem vgyok bizti benne,hogy megtudom majd allni a nem evest :roll: :oops: :lol: :oops:

Melaszka
Hat japan kajot csinaltunk majd hozok fotot 8) es a szoszt vizzel kell higitani de ha nem sokat raksz bele akkor tul eros a szosz ha meg sokat nem lesz ize a kajanak :roll: es ezt folyamatosan fozod marmint teszed bele a dolgokat megfo es eszed....kovetkezo megint belepakolsz szal nem olyan,hogy megfo es kesz es probaltam igazitani az izt de nem akart sikerulni :( az ember meg tok ismeri ezeket a kajokat es akkor hivtam a "mosomasat" ( :lol: )hogy kostolja mar meg mert nem az igazi es akkor o segitett beallitani :wink: persze cserebe leultettuk az asztalhoz es egyutt ettunk 3masban :)

Mentem aludni 8) Mar csak 2nap a nagy napig :shock: :roll:

Enis :?: :roll:

Kata :roll: :?:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget,
aki nem csinálja, meg nem látja sehol, az honnan tudná? :wink: Én se tudok ám sok mindent :lol:
igen van újhagymi is :wink:

Nóci
fini lesz az ebéd? Végül mit csináltál hozzá?

Csucsu
képeket várjuk! Biztos szép lehetett, Szabina meg végképp :wink:

Melaszka
tényleg idős az apósod! Mondjuk én párom 26, úgyhogy annyira nem is kevés az :wink:
Vendég
 


Kitty :) Nem olvastad el figyelmesen :) apukám 72 éves! :D
40 volt amikor én születtem.Éppen mint a férjem és Marcell :D
Vendég
 


Uppsz, tényleg. Bocsi :oops: :oops: :oops:

Én apum 55, és az ő apuja meg 56 volt, mikor apukám született, aztán két év múlva meg a huga... :roll:
Vendég
 


Kitty
Koszi ari vgy :lol: ujhagyma a kedvencem 8) Toled is varjuk am a fotokat 8)

Jelentes
Apa elment kikerni a szingli papirjat erre mivel ide csak ideiglenesen van bejelentve ezert ott kell kikernie ahol a normal lakcim van azaz YOKOHAMA-ban :twisted: es hat oda o nem tud elmenni mer melo van :roll: most megkerte az apjat,hogy menjen el es nem tudom milyen papirt akar vele kikeretni mert nekem azt mondtak a teloba,hogy meghatalmazassal kerhetik a szulei csak ki a szingli papirjat :roll: de hogy valami papirt az apjanak kikernek amin rola is van informacio :? kurv@ra nem ertem :oops: a hulye doki meg csak mondogatja nekm ,hogy ez a korhaz hazirendje bla bla bla :twisted: kozben meg csak annyit kerdeztem tole,hogy esetleg nincs-e masik olyan papir amivel igazolhatja azt,hogy egyedulallo :roll: mindig olyan erzesem van ez a doki azt hiszi valami nem tiszta nalunk :roll: na persze nem is csoda hisz a parom 21eves kora ota hord egy karika gyurut :twisted: amit a nagymamajatol kapott nagykorusagara :roll: akarhova megyunk gondolhatjatok hogy erzem magam :twisted: ugy neznek ram mint egy szeretore mert nekem ugye nincs gyurum :evil: Erre mult hetvegen hazajon aszongya azt mondtak neki,hogy a gyurut a nyakaban egy lancon kene hordania mert igy ugy nez ki mintha nos lenne :twisted: :twisted: :twisted: Mondom teeeenyleeeg :x mar miota mondogatom neki es sosem hallotta meg pedig az elejen szoba se akartam allni vele mert en is azt hittem,hogy hazas :twisted: Ugyhogy aszonta nezzek neki valami kis vekony lancot es megnezi,hogy tudja-e ott hordani :? Tiszta hule :x na es akkor a doki is tuti latta :roll: es o is tuti azt hiszi :twisted: Most meg itt megy az idegeskedes,hogy vajon meglessz-e a papir idoben :? mert ha nem akkor hiaba jo az fsh-em mert nem mehet a lombik :(

Pipa vgyok mert mar tegnap is kerdeztem megy-e a kozponti irodaba a papirert...es ugye nem ment mara hagyta :roll: es akar holnap lekocsikazhatna oke reggel koran kene menni olyan 8korul de meglenne a papir es meloba is beerne :roll: de mar megsem emlitem neki mert meg megint csak en leszek a rossz :? :roll:

Jah en is van mar barnabas :shock: ugyhogy szerintem holnap vgy azutan piri :shock: most nem is tudom,hogy oruljek vgy ne :roll:

Amugy pedig jo reggelt mindenkinek :?

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jó reggelt!

Bridget,
lesz kép, vagyis van, de iwiw-en, ha ott megadom a menyasszony elérhetőségét, úgy jó? Amúgy se raknám fel őket ide, személyiségi okokból ;)

Minek ez a szingli papír? Lemaradtam vmiről? :oops:
Apa nem semmi ezzel a gyűrűvel. Inkább a lánc helyett venne neked is egyet :twisted:

Én meg azért keltem ma ilyen korán, mert egyrészt nem tudtam már visszaaludni, miután párom elment dolgozni. Másrészt meg tegnap szólt a villanyszerelő, hogy ma befejezné az októberben félbehagyott munkáját :roll:

Ki mit főz ma? Én cukkini krémlevesre gondoltam, meg grízes tésztára... :P
Vendég
 


Az orvostudomány rövid története:
-Fáj a torkom!
Kr.e. 2000: Tessék, edd meg ezt a gyökeret!
Kr.u. 1000: Az a gyökér pogány dolog, mondj el egy imát!
Kr.u. 1850: Az az ima babonaság, idd meg ezt az elixírt!
Kr.u. 1940: Az az elixír kígyóolaj, nem tesz jót, nyeld le ezt a
pirulát!
Kr.u. 1985: Az a pirula hatástalan, vedd be ezt az antibiotikumot!
Kr.u. 2001: Az az antibiotikum nem természetes! Tessék, itt egy
gyökér....

Kitty
Jo :wink: johet a privi csak gondoltam hatha van csak rolad a serorol a rucidrol kettotokrol ilyesmi foto 8) :lol:
Szinglisegi papir azert kell mert nem vgyunk hazasok :? :oops: igy bizoyitani kell,hogy o nem hazas nehogy ez kesobb mivel lombikra keszulunk :!: problemat okozzon :roll: en mar bevittem az en paperom :)
Oktoberben felbehagyott munka :shock: mondjuk nalunk M.orszagon ez nem megleptodes :roll: En ma koreai levest csinalok a mosomasa segitsegevel :lol: minnya jon megyunk vasarolni a supermarket-be :roll: a fiuk fociznak ma ugyhogy utana nem tom hanyan jonnek fel de ha jol tom 3-4fiu parommal egyutt persze :lol: ugyhogy kasa a csak megy meloba 6kor igy nekem kel befejeznem majd haat remelem menni fog mert ha nem itt allunk majd ehesen kaja nelkul :shock: :oops:
Grizes teszta nyami nyami :P

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Brid
minnyá írok privit.
A poén az, hogy 8ra ígérte a csávó, hogy jön, és még nem láttam, meg nem is szólt ide :evil:
Mosómasa :lol: Ez tetszik, bár nektek gondolom nem ennyire vicces.
Korea leves milyen? :roll:
Vendég
 


Nócikám!
Naná, hogy megyünk!!!!!!! Mikor szeretnéd??????? NEkem már bármelyik nap jó lesz a héten, nem kell mennem sehova.

Dokkernál: másfél órát kellett várnom :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Aztán elmeséltem a szombat éjszakámat és a dokinőm is kiakadt, hogy nem láttak el az ügyeleten. Csináltak légzésfunkciót, hát sajna marha rossz lett. Csak 68%-os :? :? :? :? :? Úgyhogy kaptam egy minden napi inhalátort, és szükség esetén a durvábbikat is bátran használjam. Egy hét múlva kontroll.

Bridg!
Én is így voltam még az elején, hogy á, é nem fogok enni majd, csak mint régen. Aztán sírtam, amikor nem ehettem meg, amit megkívántam. Tény, hogy így a 2. trimeszterben sokkal kevesebbet eszek, mint az 1-ben.

Kitty!
Nálunk borsóleves lesz túrós tésztával :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Én bunkó, nem is mondtam még, hogy kakukkos szép napot mindenkinek!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Kitty
A mosomasat asszem Csucsu mondta :lol: nekem is tetszik es bevettem a lesz@rom tablettat :twisted:
Kép
A csavo ezek szerint olyan mint a traktoros bacsi :roll: vgy mint a Magyar Nepmese :arrow: hol volt-hol nem volt... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Na gondolom ez meg neked nem olyan vicces :roll: :oops:
Koraei leves kimochi nabe a neve 8) minnya hozok kepet naon fini 8)

Zsu
tudom en azert mondom engem is neha elkap a hev es kivanos vgyok hat meg babasan :oops: sosem lehet tudni...azert is irtam nem merem kijelenteni,hogy nem nehez mert n em tudhatom :roll:
En alapbol szedem az aszmagyogyokat azok megelozesre vannak :roll: es szukseg eseten van nekem is a ventolin :? Jobbulast draga...bar ezekben a viragzo fak idejeben eleg nehez lesz :roll:

Vlahogy igy nez ki a leves de majd lefotoom mert ennel sokkal jobban nez ki 8)


Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridg!
Ez a leves nagyon jól néz ki!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna
 
 


Zsu
fini lesz az ebédetek!

Brid
még most sem ért ide...
A leves jól néz ki 8)
Vendég
 


Zsu
Es ha tudnad milyen finom :wink: ngyon egyszeruen elkeszitheto :wink: a levest is kulon kell megvan 20perc alatt aztan meg a zoldseget(szojabab,kaposzta,2fele gomba valami azsiai zoldseg,hagyma) husokat bele a babosba raonteni a levest es ott megfozzuk az asztalnal ahol eszunk van ilyen asztali sutonk itt szokas...marha egeszseges es friss minden 8) aztan mindenki szed amit akar :) vegen a riszt beleteszik a maradekba es azt eszik ugy bar a mi koreai ismink alapbol minden levesbe rizset rak...anno a gulyas levesbe is :shock: mert ok ugy eszik :roll: jah ,eg kimochi van benne azt nem tom leforditani de az adja meg az egesz izet :wink: Jah es tofu is van benne 8)

Ez a kimchi :arrow:
Kép

Na megvan konkretan ezt csinalom 8)
http://en.wikipedia.org/wiki/Kimchi_jjigae
Tudom angol oldal de ott a kep :roll:

Kép

De ebben pl nincs gomba ilyesmi de majd en fotozom a mienket es felteszem 8) :lol:

u.i.:Bar a borsoleves se rossz azert :wink:

Kitty
Mi nem ert oda :shock: :?: :roll: jaaah a csako wazze :twisted: :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szejjasztok!

Nos hazaértem, de ugy mint egy málhás szamika!!! Nos szépen lecsapoltak ugy ahogy azt kell de pofátlanul befoátlankodtam legelsőnek!!! :oops: :lol: Nos 9,20-kor lecsapolták a második adagot is és most úgy néz ki mind két karom mint aki fullra lövi magát!! Le sem tagadhatom, hisz ujjatlanba mentem!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem rossz kismammer létemre lövöm magam!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Végül is mért ne?? Nem rossz az anyag!!! :lol:
Nos mindezután beindultam és dühömbe vásároltam! Elösször is elmentem a méterárú boltba vettem a kiságyba anyagot amivel a szivacsra kell, mert ujat akarok rá! Vettem hozzá cérnát, mertz egy ismi varja és nehogy az legyen, hogy még cérnát sem adok hozzá!!!
Nos onnan át a rossmanba ahol vettem vízhőméröt fültisztitó pálcát meg folyékony szappant magunkanak ja meg kismammer tusfürdöt! Onnan át a DM-be ahol vettem pelust meg hintőport. Apróságok tudom, de kellenek! És sok kicsiből sok lesz! Nekem egyszerre sokat kiadni mostanság nem megy! marha kevés lovét kapok!!! De ez van! Beosztjuk nincs mese!!!!
Délután rohanok vissza a védőnénihez onnan házidokker onnan pedig diabetologia! Nem tudom miért, de most nem vagyok ideges! Lehet érzem a vesztem?? Vagy csak sikerült belenyugodni?? Nem is tudom! Talán mindkettő! Ja és még mig vártam, hogy jöjjön a buszom mert nem volt kedvem gyalogolni bementem a pékségbe és vettem egy kis nyalmámságot! Persze csak olyat ami tilos!!!! És jól esett!!!

Melaszka! Téged én rettenetesen irigyellek, hogy így sikerült betartanod a diétát! És marhára el is hiszem, hogy sütivel álmodtál! Nekem is pont anyumék a 7végén kérdezték, hogy majd miket hozzanak a korházba nekem nyamnyát mikor bent leszek szülés után! Én azt mondtam huslevest soksok tésztával és csoki tortát!!!!!!!!

Zsuzsum! Mit szólsz a csütörtökhöz????

Kitty! Tegnap végül brassoi lett a leves mellé! Ma szerintem nem fözök! Bár majd este megmondja apa mit is akar enni! Én nem is tudom mit ennék! De igen egy jó káposztás tésztát! Persze azt sem szabad!!!!!

Brid! Hát most nem is tudom mit mondjak! A párodnak talán jobb is, ha most nem szolsz, vagy mégis kéne szóljál?? Nem tudom mi lenne a legjobb! Mert jó lenne, ha igyekezne meg az is jó, hogy már lép magától is azaz a megbeszéltekhez tartja magát! ár törekszik csak nem olyan intenziven mint ahogy azt te igazán szeretnéd?? Vagy félre értelmeztem??
Ezek a nyamnyák írtró jól néznek ki!!!!

Ja nem is meséltem! Bementem még az ékszerboltba is! Néztem a puncimnak kis fülbevalót! Na apa ki is akadt volna, ha meg is vettem volna amelyikbe rögtön beleszerettem!!!! Olyan álomszépek voltak el sem hiszitek!!!! És az áruk sem volt vészes!!!! Cicásat néztem 6500Ft-ért! Olyan kis csinike volt!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Na, ha szurkoltatok akkor azért, ha meg nem akkor azért van jó kedvem!!
Nos az éhomi cukrom:4,5mmol
és a 90pp: 5,7mmol!
Nos meg lettem diccsentve most kivételesen! De helyette van más gigszerem! a vérnyomásom! Így most a sótól is el vagyok tiltva és naponta kell mérjem a vérnyomim meg a kiloimat! mert ha egyik napról a másikra több mint fél kilot hizok akkor baj van a dokker szerint! Ödéma, ha jól emlékszem!!! Nos még azt ugy is ellenörizhetem, hogy ha a lábamon benyomom az ujjammal akkor marad egy kráter a helyén! De mondtam nekem még nem dagadt be a lábam se semmim sem! Szal ettől nem félek!!!
Nos a mai villásreggelim jól alakult! Jó kis görög salit vittem sonkával és hozzá ettem egy fél kiflit! Pedig ahogy én számoltam így több volt mint 20gCH! És elvileg reggelire csak annyit ehettem volna! Így meg kb megettem 23g-ot kb! Nos hol itt az igazság???? Nem értem én!!!
De a lényeg, hogy rendben van minden!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok! Hun votatok ma?????? It ültem és iányoltam ma mindenkit! Jöttem mindég, de sehun senki!! Na sebaj! Úgy viszked a cicibimbom, hogy csak na!!! Lehet apa kiván??? :oops: :lol: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Tényleg a Katiról tud valaki valamit?? Már olyan rég nem járt erre?? Mi lehet velük?? Meg Lilla babával???? Milyen kis drága lehet már! Olyan kis hussantás!! Hozhatna nekünk képeket!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?