Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Nagy sajnálatomra le kell mondjam a talit. Ugyanis apukám nincs valami jól és az orvos is azt mondta, hogy legyünk vele minnél többet mert sosem tudni....
A szivén már csak transzplantáció segítene de sajna az lehetetlen mert cukros, magas vérnyomás stb. Tényleg nagyon sajnálom pedig annyira készültünk. Na de majd legközelebb.

Marika és Panka!

Nektek pedig szeretném megköszönni, hogy elvittetek volna.

Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!!!!!!!!!!!!!

Zsua

Kép
zsua1

Sziasztok!

Remélem holnap is lesz ennyire jó idő mint ma. Legalábbis nálunk 5-ig kibírta eső nélkül.Kép

Készítettem egy katicás képet. A repesztett keretem nem lett tökéletes, de élőben azért nem ennyire csúnya, a fotó nem igazán adja vissza a repedéseket.Kép Ajándékba vittem, babának is, mamának is nagyon tetszett.

ErikaKép
Hát, úgy látom, hogy nem unatkozol.Kép

AnitaKép
Örülök, hogy jól sikerült a műtét.Kép
Rendelést hétfőn v. kedden adom fel és kb. 3 nap alatt itt szokott lenni az áru.

Kata, ZsuaKép
Sajnálom, hogy nem tudtok jönni holnap.Kép De megértem. Na, majd legközelebb.

EmeseKép
Jók a fotók.Kép Milyen gépet vettetek?
Küldtem neked mailt.

MarikaKép
Ne tedd ezt velem, most nem fogok tudni aludni a kíváncsiságtól.Kép

Talira mi nem tudom, hogy mikor indulunk, nem tudok ígérni semmit. Laci úgy tervezi, hogy délben indul haza Kisköréről, de sajnos ez nála nem jelent semmit. Nagyon bele tud merülni a dolgokba.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Lányok, mi legyen a talival??? Itt az idő rémes! Kép Pedig tegnap már olyan jól kibírta, csak estefelé kezdett esni! Most reggel hallgattam a rádiót, és azt mondta, hogy ma túlnyomórészt napos idő lesz! De hol???

Mert gondolom, eredetileg szabadtéri talit terveztetek! Hát ha nem tudunk bvalami fedett helyre menni, akkor mi sem tudunk menni! Pedig már úgy készültem! Sütik kisütve!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

Én is pont ezt akartam kérdezni, mint Ditta. Mi legyen??? Itt ömlik az eső és ráadásul egyre csúnyább az égKépKép
Lesz ebből ma még jóidő?? Pedig a kaja is készen van márKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Ja, és a kislányomat is felbiztattam, hogy megyünk a babák közé...KépKép
Nagyon várná...

Mi legyen???

Kép

Kép
ditta76

Látom Koda, ti sem tudtok dönteni!!
Most egy hétig egyem, amiket elkészítettem???
Akkor mi lesz a fogyókúrával??
Talán Krisztinát kellene megkérdezni, hogy fedett helyen elférünk -e. De lehet, hogy nincs is netközelben.
Pedig már nagyon vártam, hogy találkozunk!!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Hát az idő nem kedvez a talinak. Kép
Tuti, hogy Kisgyőrben is esik, így a kertbe nem igen lehet bemenni.

Panka!
Nikon Coolpix 2200-es gépet vettem, jó sok mindent tud.
Mailed nem jött meg.

Zsua!
Sajnálom apukádat. Kép

Jártatok már úgy,hogy eltünt a hozzászólásotok? Ma már írtam, elküldtem, láttam is, hogy megjelent, de most nincs itt....

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!

Most beszéltem Krisztinával, hogy merő sár az udvarKép Esetleg jövő hét vége jó-e nektek?
Sajna a ház égrenyíló, kicsi terasszal, ha így vállaljátok, akkor szívesen vár Minket.
Én tuti, hogy Dorkát nem tudom bent tartani, ha látja, hogy ki is mehetne a sárba pancsikolniKép

Ha már nagyon beizgultatok egy talira és nem tudtok jövő hétig várni, akkor hozzánk akár ma is eljöhettek. Szívesen várunk TiteketKép Házban szerintem elférnénk, udvarra egy kicsit lehetne kimenni.

Puszi, Marika
Hriczom

Hát akkor sajnos sztornó a tali...Kép
Egy izgő-mozgó 4 évessel, és egy 5 hónapossal ne dagasszuk a sarat!
Szerintem várjuk ki, míg lesz egy ragyogó meleg hétvége, hiszen hosszú még a nyár!

Ja, és a férjem üzeni, hogy valamikor a nyáron itt is összejöhetünk, és már most szólok, hogy semmit sem kell hoznotok, a férjem fog főzni valalmi finomat.

Marika!
Köszi az invitálást, remélem egyszer hozzátok is eljutunk! De sajna a férjemnek programja van délután.

Na, de ami késik, nem múlik!

Üdv. mindenkinek a mielőbbi találkozás reményében!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Most beszéltem Lacival, Kiskörén 7 ágról süt a nap, ez nem igazság.Kép

Na, mit szóltok Marika felajánlásához, tali náluk? Én benne vagyok, többiek? Írjatok.

MseKép
Pedig jött visszaigazolás, hogy elolvastad 7:06-kor. Küldjem át még1×?

Puszi, Panka

panka

SZiasztok!

Talira mi sem megyünk, nem csak az esős-sáros idő miatt.
Pénteken-szombaton suliban voltam, de péntek-ről szombatra csak 3 órát aludtam. Tegnap délután elvittem Gyöngyöt színházban, szerencsére a darab olyan pörgős, hogy az ébren tartott. Most hiába sikerült éjszaka többet aludnom, álmos vagyok...
A Talihoz mindenkinek jó szórakozást!

Marika!
Köszi a felajánlást, a helyhez, de szerintem a gyerkőcöket nem lehet majd benn tartani. Kép

Dodus!
Jó, hogy már ennyi vizsgán túl vagy, én még csak 1-en, és annak sincs még fenn az eredménye.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Panka!

Nem fogod elhinni, de Ádám volt aki olvasott. Kép
Gőzöm sincs, hogyan sikerült elküldenie a visszaigazolást, de tényleg itt van a mail a törölt elemek között.
Elmentettem a táblázatot, köszönöm.

MSE

mse173

SziasztokKép

Na, most már biztos nem lesz semmi a taliból. Gáboromnak begörcsölt a veséje. (veseköve van) Itt kínlódik, meg hányingere van.... Akkor ezek szerint meg kell ennem a regimet fasírtot???KépKép
Pedig már itt is szépen süt a nap!

De ahogy jó lesz az idő, remélem találkozunk!!!!! Én nagyon vártam a mi napot.

DittaKép
A te felajánlásod is nagyon jól hangzikKépKép És még hogy főztök is ránk!!KépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Mostmár itt is kisütött a nap, de a sár az nem szárad fel 1-2 óra alatt... Sajnos! Meg túl meleg sincs! Pedig szegény Krisztina biztos nagyon készült! Meg elég sok ember nem tudott volna ma eljönni, függetlenül az esőtől.

KodaKép
Részvétem a férjednek! Az én páromnak is már 2x volt vesegörcse, kórházba is került, és ott az orvosok azt mondták, hogy ez a fájdalom felér egy szüléssel! Szóval tudom, mit szenvedhet!! Jobbulást neki!

MseKép
Nagyon ügyes a fiad! Már így kezeli a gépet?!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Hát akkor úgy látom, hogy a tali elmarad.KépKép Pedig már úgy vártam. Bánatomban elkezdtem megenni a sok sütitKép

Dodusnak szólt már valaki?

Mindig elfelejtem írni (bár lehet, hogy már tudjátok) holnap az Íriszben 20%-al olcsóbb lesz a gipszöntő. És a Szinvapark II. emeletén van egy bolt, talán Happy Home a neve, egy egész állvány IHR-es szalvétájuk van, igaz csak csomaggal lehet venni.

Szép napsütéses napot mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Mi azért nekivágunk, háthaKép Itt már egy ideje süt a nap.

Kellemes napot mindenkinekKép

Ja Panka! Ezt már el akarom sütni egy ideje. Leírnád Te hogyan készíted a zsíros kenyeret?

Puszika, Marika
Hriczom

Panka!
IgenKép Dorka már fel is ébredt, így már csak ebéd, aztán indulunk lassan.
Puszi,M.
Hriczom

Panka!
Szerintem gyere nyugodtan, ha nagy a gáz, legfeljebb kocsikáztunk egy jótKép Ja azért a sütit ne hagyd otthonKép
Marika
Hriczom

MarikaKép
Ok, akkor ott találkozunk, mi kb. egy bő óra múlva indulunk.
Puszi, Panka

panka

SziasztokKép

Na, jól elmosott minket az eső!!! Itt jég is esett! De még mekkora!

Marika,PankaKép
Ti jól szórakoztatok azért??

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Taliról a képeket itt nézhetitek meg, a 17-es képtől.

Nagyon jól éreztük magunkat, nem volt sár, sütött a nap, szép volt a hely.Kép Igaz ott is volt egy kis jégeső, de nem volt vészes.

KrisztinaKép
Még1× köszönjük a vendéglátást.Kép Még ki sem értünk Kisgyőrből Beni már bevágta a szunyát.

MarikaKép
Kipihentétek a másnaposságot?KépKép
Meddig voltatok?

DittaKép
Örülök, hogy személyesen is találkoztunk. Igaz nem tudtunk sokat beszélgetni, de legközelebb bepótoljuk. Ja, és a süti finom volt.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!

Marika, Panka, KrisztinaKépKép
Egyáltalán nem bántam meg, hogy mégis elmentünk!! Igaz, kissé késve érkeztünk, de nagyon jól éreztük magunkat.
Panka!
Amikor elmentetek, még kimentünk az udvarra, jót játszottak a gyerkőcök, és a nap is kisütött. Veronika még reggel is emlegette, hogy milyen jó volt.
Örülök, hogy megismertelek benneteket, remélem, legközelebb nem ilyen kurtára sikerül, többet tudunk beszélgetni! Gondoltam, hogy Beni bevágja a szunyát, már nagyon bágyadtan nézett ki a fejecskéjéből!Kép

KrisztinaKép
Neked (nektek) is köszönünk mindent, a gyerekek igazán paradicsomi helyen élhetnek!

MarikaKép
Dorka ugyanolyan cuki, vagy még aranyosabb, mint a képeken!

Képeket majd én is felrakom, de tudjátok, ma jön a vírusirtó bácsika, van egy vírusunk, amivel nem bírunk mi sem, meg a Norton se! Ezért csak pár percet tudok a neten lenni, mert lekapcsol!

KodaKép
Végül csak elmentünk Kisgyőrbe, igaz, 5 után, és akkor a fele kaját már szétosztogattam, ez amolyan hirtelen felindulásból elkövetett utazás volt. Férjem fél 5-kor ért haza, és indultunk.
Párod? Szenved még? Kórházba került?

AnitaKép
Ádinak remélem már kutya baja, és elfelejtette az egészet!KépKép

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

DittaKép
Szerencsére megúsztuk egy "egyszerű" görcsölgetéssel. De vol már olyan, hogy a buszról le kellett szállnia és négykézláb ment be az SZTK-ba. Onnan persze elküldték, mert "ez nem az ügyelet". Na, akkor azt mondta Gabi, hogy megírja a végrendeletét......

Örülök, hogy végül csak jól éreztétek magatokatKépKép Legközelebb talán az idő kegyesebb lesz hozzánk.

PankaKép
A képek nagyon jók lettek ámKép

KrisztinaKép
Annyira sajnálom, hogy ilyen rosszul jött ki a lépésKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Zsua!
Papád hogy van?

Koda!
Kár, hogy párod beteg lettKép De akkor már minden oké?

Képeket megtaláljátok itt

Most sajna megyek tanulniKép

Puszika, Marika
Hriczom

Krisztina, Marika, Panka!

Eddig is nagyon sajnáltam, hogy nem jött össze ez a tali nekünk, de a képeket nézegetve még jobban irigykedem azokra, akik ott voltak. Kép
Ez a hely kész gyermek paradicsom!!!
És a sár sem látszik akkorának mint ahogy elképzeltem a hatalmas esőzések után.
Na majd legközelebb...

Koda!
Mail ment.

Üdv:MSE

mse173

MarikaKép
Mailt megkaptuk, féreg kkirtva! Köszi!

Kisgyőri képeim

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok Lányok!
Talán itt vagyok.Ha sikerült majd bővebben.

Melinda
adnilem

Váááúúúú!!!
Sziasztok, Lányok!Végre sikerült.Régóta próbálok belépni közétek sikertelenül.Mit is írjak magamról?Két gyönyörű gyermekem van:Tamara-baba 1999-08-21-én született, Olivér pedig 2002-09-05-én.Röviden ennyi, ez(Ők) a lényeg.
Baráti üdvözlettel:Melinda
adnilem

Szia Melinda!
Üdvözöllek közöttünk! Kép
Hol laksz? Fényképek vannak a gyerekekről és rólad?

MSE (Emese)

mse173

Szia MelindaKép

Én is üdvözöllek. Ezek szerint sikerült belépned, ha már ketten is látunkKép

EmeseKép
Most szólok, hogy a ma 12 után egész nap rohangálni fogunk. (Gabi befogott dolgozniKép )
Marcira anya fog vigyázni., úgyhogy a séta nekem ma totál elmarad.Kép nem baj? De hátha valamelyik nap át tudok menni délután, ha nem zavarokKép

Kata!!!!!
Merre vagy ?????? Ezer éve nem írtál se ide, se "oda"!!! Jelentkezz!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szia Koda!

A sétát szerintem mi is kihagyjuk, mert Ádi megfázott. Éjszaka többször kellett az orrát szívni. Egyéb baja ugyan nincs, de elég nyűgös.
Azért ha van kedvetek, nyugodtan jöhettek bármelyik délután.

MSE

mse173

Marika Drága!
Nem nem értem!:
buszi az uszi, mert akkor nem megyünk ma és megkaptam az smst. Ha nem ,akkor nem értem és azért nem megyünk, mert így értettem. Szóval érted?

A lényeg: technikai okok miatt szünetel a búszás. A jövőben nem én fogom tartani a foglalkozásokat! Egy Zsuzsa nevű hölgy fogja keresni az érinetetteket a folytatással kapcsolatban!

Remélem a tali jól sikerült!
Próbálok Panka Drága mailt írni, de nem sok sikerrel!

Napsütésesebb szép napokat!!!
k
kriszta13

Szia mindenkinek!

Melinda!
De örülök!Olyan régen hallottam rólatok!Tesék gyakran jönni!Mondom én,aki már nem volt egy pár napja itt!

Ditta!
Még az éjszakáink zűrösek,amióta megvolt a műtét,nagyon sokat sír Ádi.Nappal is nyűgösebb emiatt.A torka még mindíg érzékeny,van amikor sírva kér gyógyszert.Ma voltunk vissza a kórházba,állítólag szépen gyógyul a seb,és a füle is nagyon jó lett.
Máté nagyon jól tolerálja a tesó dolgait,éjjel föl sem kel a sírásra.

Talisok!
Nagyon jók a képek,örülök,hogy az idő ellenére ennyire jól sikerült a minibuli!

Panka!
Gratulálok!Jól látszik már a fogyás eredménye!Ügyes vagy!

Gyöngyöske!
Vettetek Legót?

Puszi mindenkinek!
Anita
kacajka

Sziasztok!

Anita!
Örülök, hogy jól vagytok, éppen kérdezni akartam, mi van veletek.

Kriszta!
Sms-t megkaptad? Mail megy! Buszi folytatás mikor várható?

Lányok!
Gondoltam rátok vasárnap, hogy biztos nagyon jól érzitek magatokat! Nekem ugyanis nem tűnt fel a rossz idő. Sajnos sikerült az egész családot megfertőznöm. Gerda viselte a legjobban, csak szortyogott egy kicsit, de Matyinak nagyon magas láza volt, fájhatott is valamije mert sokat sírtKép
Gábornál most kezdődik... Nekem meg már negyedik napja nincs hangom, mindenkivel suttogok. És képzeljétek: mindenki visszasuttogKép

Emese!
Fiadhoz gratulálok, szerencsére az enyém még ilyesmit nem tud. Csak néha elvarázsol egy-egy ikont.

Zsua!
Apukádnak jobbulást!

Melinda!
Üdvözöllek! Gratulálok a csemetékhez!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Melinda!

Üdvözöllek közöttünk! Gyere gyakran, hogy megismerhessünk.

Marika!

Papám most jelenleg elég jól van. Még hátra van pár vizsgálat de semmi jóval nem kecsegtetnek. Egy jó kardiológust kéne találnunk.

Koda!

Már jó lenne elmenni Katához a hungarocelles trükköket ellesni. Nem?

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Látom nem csak nálunk ütötte fel a fejét ez a nyavalya.Kép
A két lány nálunk is nagyon köhög. Már jobban vannak, de még nem az igazi.
Jó is, hogy nem mentünk a talira, mert tuti bebeszéltem volna magamnak, hogy nem vigyáztam rá eléggé és ott fázott megKép Sajna egy megfázásból is nagy lelkiismereti problémát tudok csinálni.Kép Viszont így, hogy a két lány egyszerre "ugat", kicsit nyugodtabb vagyok.
Azért aki ott volt, az irigylem a képek alapján.

Panka!
Szalvis rendelést leadtad már? Nem kell más, csak kérdezem.
Ha látnád ENNEK és ENNEK két formának a színes képét valahol, jegyezd meg légyszi a linket.

Holnap jövök bővebben, de most leragad a szemem.

Jó éjt!

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Jobbulást kívánok a kis (és nagy) betegeknek!
Ádi is nagyon taknyos, éjszaka fuldokolt ,ezért megszívtam az orát, de ettől meg úgy megijedt, hogy utána 2 és 1/2 órán keresztül csak sírt.
Az orra természetesen közben megint eldugult.Kép
Nektek is küzdenek a gyerekek az orszívás ellen?

Üdv: MSE

mse173

Helló Lányok!
Nálunk szerencsére mindenki jól van (kop-kop-kop).
Köszönet a szivélyes üdvözlésért.
Emese!
Hejőcsabán lakunk,családi házban, szerintem jó hely szeretünk itt lakni.Képet nem tudok felrakni, nincs digitgépunk.
Kép nélkül annyit:a gyerekek gyönyörűek(mint mindenkinek a sajátja), én kevésbé.
Anita!
Téged, mint régi jó ismerőst külön üdvözöllek.
Kata!
Köszi a segítséget, látod sikerült belépnem.
Hogyan kell forma nélkül gipszből katicát csinálni?

Melinda
adnilem

Lányok!

Nem szeretne valaki számítógépes tanfolyamra járni?
Most pénteken már menni kéne. 14 órától 20 óráig.
Decemberig tart. Vizsga díjat kell fizetni és 3000Ft regisztrációs díjat.

Zsua
zsua1

Sziasztok!

Melinda!
Üdv nálunk.Kép
Most lehet, hogy nekem lenne szükségem Cavintonra, de akkor Te az vagy, aki emilt írt nekem? Akkor duplán üdv nálunk!KépKépKép
Szóval szerintem az vagyKép, tehát képzeld kaptam akkor és ott sablont. Mégegyszer köszi a tippet. Azóta már száradnak.Kép
A forma nélküli katicát itt találod:
http://www.sulinet.hu/tart/cikk/eb/0/19258/1

Csabán merre laktok? Csak mert ezek szerint végre hozzám is lakik valaki innen a topicból nagyon közel. Mi a Középszer legvégén, Pest felé.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!
Igen, én vagyok.A gyógyszertárnál lakunk, szóval egész közel.

Melinda
adnilem

Kata!

Lenne egy nagyon fontos és sürgős kérdésem. A photoshoppal hogyan csinálod a kép kivágást úgy körbe? Mert Domiról kéne csinálnom, egy gyermekszépségversenyre szeretném benevezni.
Ha elolvasod kérlek válaszolj!!!!!!!!!!!!

Zsua
zsua1

Melinda!
Akkor mégsem kell Cavinton.Kép
Tényleg közel laktok.Kép

Zsua!
A bal oldalon vannak pici ikonok. Ceruza, betű, kivágás. Na a kivágásnál jobbos katt és feljön, hogy milyen formákat szeretnél kivágni. Legalábbis az enyémen. Nem tudom neked melyik van meg.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kata!

Sajna nekem olyan nincsamivel ezt lehetne

Zsua
zsua1

Kata!

Na végül sikerült megcsinálni a képet. Nem olyan jó mint a tiéd de ez van. Feltöltöm és nézd meg te is ha érdekel. Köszi a segítséget.

Zsua

<!--attachment: Dominik4-81371.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*267.6**Dominik4%2epsd --><center><pre>
Kép
Dominik4.psd (267.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
zsua1

Sziasztok!

Nem is hiányoztam senkinek.Kép

DittaKép
Jók a fotók.

MarikaKép
Te fotóid is jók. Aztán ne tanuld magad agyon, pihizésként tessék ide is benézni néha.Kép
Kedden voltam turizni, most is olyan édes lányrucik voltakKép, de azért Benire is találtam.

MelindaKép
Üdv köztünk, gyere gyakran. Nem szeretnél a táblázatunkba bekerülni?

EmeseKép
Jobban van már Ádi? Orszívást Beni sem szereti.

Kriszta13Kép
Mailt csak ma olvastam, válasz megy.
Ez a Zsuzsa a nyíregyházi hölgy?

AnitaKép
Köszi a bókot, de tudom, hogy nem sok minden látszik, ahhoz még jó pár kg-t le kéne adni.Kép
Ádi hogy van?

BettiKép
És ti jobban vagytok már?

KataKép
Lányok hogy vannak?
A bocis a Kreativ Hobby katalógusban benne van, amit letöltöttél a netről. A másikkal nem találkoztam eddig.

ZsuaKép
Én is beneveztem Benit. Kár, hogy egy kategóriában lesz Domival. Fotót nem sikerült megnéznem.
Voltál kedden tornán? Mit szólsz hozzá, hogy nem lesz többet? Én sajnálom nagyon. Úgy látszik itt Miskolcon nem éri meg semmit csinálni.KépKép

Anita, KataKép
Ma tudtam feladni a rendelést, mert vendégeink voltak a héten. Szerintem jövő hét hétfő körül várható az áru.

LányokKép
Mit szólnátok egy közös sétához, játszóterezéshez ha a betegek meggyógyultak és az idő sem ilyen esőre álló lesz?

Puszi mindenkinek, Panka

panka

KataKép

Boldog szülinapot a nagylányodnakKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X